Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bobbie Kater 5 jaar


Bobbie

 

Hallo allemaal, ik ben mooie rooie Bobbie. Ik kom even een verhaaltje vertellen over mijzelf maar BOHH wat vind ik het allemaal maar spannend joh! Mijn broertje, mijn zusjes en ik woonden vroeger met mama in een tuin in België. En op een dag rook ik daar wat lekkers. Mijn neusje bracht mij naar een blikje in de tuin waar een lekker vleesje in zat. Ik zag wel dat mijn zusjes in een doosje waren gelopen waar ze niet meer uit konden maar het vleesje rook zo lekker en mijn maagje zei “kom Bobbie! Proef maar!” Dus ik begon te smikkelen en te smikkelen en te smikkelen…..helemaal tot de bodem van het blikje. Dat was lekker joh!! Maar toen ik het blikje leeg had tilde ik mijn koppie omhoog en zag ik niks. Oooh jee! Het blikje zat vast op mijn koppie en ik schudde en liep achteruit maar het ging er niet vanaf! Ik hoorde stemmen dichterbij komen en 1 zei nog “aaahh, kijk dat rooie bolletje met dat blikje nou!” Ik voelde 2 handen mij oppakken en toen zat ik gevangen in een kooitje. Wat was ik bang joh! Samen met mijn zusjes ging ik met een mevrouw mee. Zij maakte voor ons lekkere hapjes en na een paar uurtjes zette ze ineens mijn broertje ook bij ons. Ik wist het toen nog niet maar mama zou ook nog komen.

Wat was ik blij om mama te zien! Ik hou van mama! Ik ben een beetje onzeker weet je maar mama vertrouw ik. Als mama blaast dan blaas ik mee. Ik doe dan net of ik heel erg gevaarlijk ben terwijl ik stiekem eigenlijk een heel zacht karaktertje heb. Ik merk dat de mevrouw niet meer van mijn blazen onder de indruk is en zij gaat mij dan toch aaien en eigenlijk vind ik dat ook wel weer heel erg fijn. Ik vind het zo verwarrend allemaal! Ik denk dat ik gewoon een beetje tijd nodig heb om helemaal vertrouwen te krijgen in de tweevoeters, net als mijn mama. Ik heb ook 2 hele grote hobby’s ……..ik vind het heerlijk om me helemaal te geven met spelen alles is leuk en het liefste doe ik daarbij heel veel klauteren. Mijn andere hobby is absoluut slapen! Hier ben ik heel erg goed in en de mevrouw zegt ook dat ik dat superschattig doe. Ik ben dan helemaal zen en lig vaak het liefste op mijn rug.

Ik ben er inmiddels klaar voor om bij mijn mama weg te gaan en mag op zoek gaan naar mijn eigen huisje waar ik heerlijk mag spelen en slapen. Bij iemand die van mij houd en mij laat zien dat tweevoeters te vertrouwen zijn zodat ik me kan ontpoppen tot de zachtaardige knuffelbeer die ik eigenlijk ben.

Ik wacht op je belletje!

Kusje van Bobbie.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg