Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dumbo Kater 1 jaar


Maaaauuuww,
Mijn naam is Dumbo! Ik ben een jonge kater van 8 maanden oud en moet hier naar het schijnt opnieuw mijn verhaal komen doen. Ja, je leest het goed, opnieuw.
Ik had namelijk in de zomer mijn foreverhuisje gevonden, maar door omstandigheden ben ik terug naar mijn opvangmama mogen komen. Nee, niet omdat ik een kat ben die onhandelbaar is... wel omdat ik écht nood heb aan een vriendje. Ik heb namelijk enorm veel energie! En die energie deel ik graag met iemand, dus ik had graag een viervoeter gehad waar ik achter kan gaan lopen en samen mee kan spelen.
Verder zou ik het ook fijn vinden om naar buiten te kunnen zodat ik ook daar mijn speelsheid kan uitlaten.
Zo, dat gezegd zijnde wil ik ook mijn ander kantje even aan jullie voorstellen. Ik ben namelijk een kat die super graag speelt, maar na dat speeluurtje wil ik heel graag knuffelen. Dat knuffelen wil ik op je schoot doen! En of jij nu tv aan het kijken bent, koken, puzzelen, strijken of weet ik veel wat, ik moet en zal op je schootje kunnen zitten. Jaaa, dan krul ik me helemaal op je en val ik rustig in slaap.... hmmm heerlijk! 
Dus lieve mensen, ben jij diegene die zachte dekentjes heeft waar ik 's avonds op kan liggen en samen met jou tv kan kijken? En ben jij diegene die ook een speelkameraadje voor me heeft zodat ik mijn energie kwijt kan? Een tuin waar ik een frisse snuit kan halen? En last but not least, lekker eten zodat ik heerlijk kan smullen? Mail dan snel met kattenbemiddeling zodat we kennis kunnen maken!
 
Pootje,
Dumbo!

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg