Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Myla Poes 1 jaar

>

Pittige dame zoekt stoere bedienden.

 

Ben geboren op straat en heb daar de eerste 12 weken gewoond. Geen goede plek voor een kleuter. Al snel kwam Zwerfkat in Nood om de hoek kijken. Ik mocht samen met mijn Mama Maia, broertje Marnic en zusjes Mauvy en Milke bij mijn huidige gastgezin wonen.
In het begin waren we hier helemaal niet blij mee. We hebben wat afgeblazen met zijn allen. Heb zelf een paar maanden nodig gehad om mijn opvangmama te leren waarderen. In die tijd was ik ook niet benaderbaar.  Inmiddels weet ik alles heel goed te waarderen en kun je me ook voorzichtig aaien. Af en toe is het me nog te veel en laat ik je dat weten met mijn pootje met ingetrokken nagels of een zachte bijt.

 

Mijn mamma Maia en mijn zusje Mauvy hebben al een tijdje een gouden mandje. Samen met mijn broertje Marnic en zusje Milke had ik wat meer tijd nodig. Tijd die ik gebruikt heb om uit te groeien tot een prachtig halfwasje dat  op eigen pootjes staat.

 

Voor mij is het tijd om op zoek te gaan naar mijn gouden mandje. Kun jij mij pittige tante aan. Dan daag ik je uit om het adoptieformulier in te vullen. Dan kunnen we snel kennismaken.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg