Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Marnic Kater 11 maanden

>

Geboren buiten. Daar 12 weken hebben gewoond  en dan in aanraking komen met tweevoeters. Dat is eng. Inmiddels kan ik die tweevoeters wel waarderen. Een aaitje over mijn kopje vind ik ook wel fijn. Ben nog niet zo”n held dat ik bij je op schoot kom liggen. En in een nieuwe omgeving neem ik mijn sluipmodus aan. Mijn opvangmamma denkt dat er een echte knuffelkater in mij zit. Ik heb alleen nog tijd nodig om die tot ontplooiing te laten komen. Tot die tijd vind ik het wel interessant om je te volgen en zing ik je toe met mijn mauw concert.

 

Mijn mamma Maia en mijn zusje Mauvy hebben al een tijdje een gouden mandje. Samen met mijn zusjes Myla en Milke had ik wat meer tijd nodig. Tijd die ik gebruikt heb om uit te groeien tot een prachtig halfwasje dat  op eigen pootjes staat.

 

Heb jij veel tijd en aandacht voor mij en ben jij op zoek naar een kater met een sociaal hartje en een zacht karakter. Dan ben ik voor jou de juiste match.

Vul dan snel het adoptieformulier in. Dan kunnen we snel kennismaken.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg