Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Cleo Poes 3 jaar


Gevonden in Waarloos

 

Hallo lieve mensjes, mijn naam is Cleo! Volgens mijn opvanggezinnetje ben ik het meest lieve, aanhankelijke en speelse poesje van België, Nederland en ver daarbuiten. Ik ben op zoek naar een nieuw plekje; een liefdevol, knus tehuis met toegewijde baasje(s) die ik mag knuffelen in de ochtend, waar ik mag ravotten tot in de late uurtjes en waar ik ’s middags mijn kattensiësta mag houden.

Ik ben Cleo gedoopt omdat ik, net als mijn Egyptische naamgeefster, een prachtige dame met glanzende haren ben die iedereen met haar blik weet te verleiden. Hoewel mijn koninklijke naam wellicht anders doet vermoeden ben ik van eenvoudige komaf. Bijna letterlijk gepokt en gemazeld van het leven op straat werd ik samen met mijn vier dotjes van kittens opgevangen na een lange zwerftocht over Vlaamse velden en wegen. Deze boefjes, genaamd Vito, Capo, Kona en Pablo zijn mijn allergrootste trots. Ik heb hen met veel zorg en aandacht grootgebracht, een hele prestatie, al zeg ik het zelf JGelukkig maken ook zij het uitstekend en mogen deze schatjes binnenkort uitzien naar een nieuw gezin.   

Naast mijn vier oogappeltjes ben ik helemaal verslingerd aan eten, dit doe ik het liefst de hele dag, iedere dag. Kieskeurig ben ik niet, zo lang het maar niet vegetarisch is. Kip, gebakken, gebraden, in patéof reepjes is mijn alle favorietst. Mijn gastgezin noemt mij soms ook om op te eten, ik weet niet zo goed wat ze daarmee bedoelen…Daarnaast vind ik het gezellig om andere poesjes om mij heen te hebben, en dat laat ik graag merken. Zo begroet ik de poezen des huizes elke dag steevast met een kusje. Kattenkwaad zal ik niet snel uithalen, snoezen op de eettafel is mijn grootste ondeugd. De aard van het beestje is eerder een aimabel en aaibaar dan kattig en kra/i/bbig.

Kortom; ik ben een vrolijke, levendige en prachtige poes die graag gezelschap heeft van andere mens-diertjes en ben op zoek naar een nieuwe leefomgeving waar mijn zachtaardige en enthousiaste karakter op haar plekje is.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg