Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Frits Kater 5 jaar


Mag ik bij je komen?

Ik ben Frits, 5 jaartjes jong en niet echt een mensenkat. Tjah ik weet dat dat niet echt een geweldige binnenkomer is, maar dan heb ik dat alvast gezegd.
Sinds mijn verblijf hier in de Villa heb ik toch wel al wat stapjes gezet hoor. Ik ben een moedige jongen. Ik ren niet meer weg als de verzorgsters eten komen brengen en ook als ze zonder eten komen durf ik al op de zetel te blijven liggen, en als ze héééél rustig zijn en héééél voorzichtig beetje bij beetje in mijn buurt komen dan durf ik ook al te blijven liggen. Maar gepaste afstand hè? Niet denken dat ik meteen om ben en mister kroelkat ben, misschien word ik dat wel nooit, maar dat is toch niet erg?
Kijk eens naar mijn mooie snoetje, ik verdien toch ook een warm en liefdevol thuis waar ik mezelf kan en mag zijn? Waar er liefdevol voor mij gezorgd zal worden?
Wat mijn wensen zijn? Een plek waar ik buiten kan rondstruinen, zoals een boerderij of bij iemand die in een buitengebied woont en op zijn of haar erf een warm en veilig plekje voor me maakt waar ik kan slapen. Kom je wel regelmatig checken hoe het met me gaat? Op gepaste afstand kun je me vertellen hoe je dag was, en ook je geheimen mag je met me delen, ik vertel ze echt niet door.
Ik moet wel de eerste 6 weken binnen blijven om te kunnen wennen aan de geluiden en geuren van de omgeving.
In de Villa verblijven nog meer speciale katjes zoals ikzelf, zou toch leuk zijn als ik met een vriendje of vriendinnetje mag komen.
Nou wat denk je ervan? Kom je binnenkort eens kennis met me maken?
Groet van Frits.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg