Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Koutcho valt onder onze aids positieve katten. Koutcho heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Koutcho op afstand adopteren.

Koutcho Kater 5 jaar

>

Koutcho mag op zoek naar zijn definitieve huisje!

Een paar maanden geleden, kwam Koutcho via de grote vlieger aan in ons land. Helemaal uit Griekenland, omdat we hem wilden helpen.
Koutcho is aids-positief, 1 blind oogje en had deels een verlamd pootje. Deze grote charmeur kroop al snel in ieders hart. Hobbelend op zijn drie pootjes, waarbij zijn vierde pootje wat erbij bengelde en soms erg in de weg zat, kon hij maar geen genoeg van ons mensen krijgen.
Onze dierenarts keek hem fronsend aan. Hmm, zijn blinde ontstoken oogje moest eruit, zijn gebit was slecht ( tanden trekken), zijn voorpootje moest geamputeerd worden. Kortom: Koutcho had nog een weggetje af te leggen op medisch vlak...

Ondertussen zijn al deze operaties achter de rug!  Koutcho huppelt nu op drie pootjes, zijn stoute oogje is eruit en zijn vervelende tandjes zijn getrokken. Koutcho is weer helemaal fris en fruitig! Klaar om zijn nieuwe uitdaging aan te gaan, een spannend avontuur, om de rest van zijn leven gekoesterd te worden en geliefd te zijn door zijn voor-altijd-baasje(s).
Koutcho is zo'n typisch ik-kruip-in-je-hart- katje om daar stevig verankerd, rotsvast genesteld te blijven zitten. Hij is dol op mensen! Een zalig diertje die zijn tweede kans dubbel en dwars verdient.
Wie o wie opent zijn/haar hart, om deze guitige schattige knappe Griek nog heel wat jaartjes liefde te bieden.
Hij is er echt aan toe, om zijn koffertje te pakken.
Koutcho is prachtig, dapper, lief, een echte kanjer om van het houden!


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg