Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Laila valt onder onze aids positieve katten. Laila heeft een rood lintje voor haar naam, omdat zij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar, maar tevens kan men Laila op afstand adopteren.

Laila Poes 5 jaar

>

Piep! Ik ben een Egyptische dame, woonachtig in Buddy Kat, tussen een aantal stoere, gezellige maar soms sjagerijnige mannen.
Je vraagt je misschien af wat een dame uit Egypte helemaal komt zoeken in Tongeren. Nou, voor het weer had ik het niet hoeven doen!
Maar goed. Ik ben aids-positief en in mijn thuisland zaten ze met de handen in het haar. Ik had een huisje gevonden in Nederland, maar nadat ik positief was getest ging dat feestje niet meer door. Niemand zou mij willen adopteren en ze begonnen me daar behoorlijk zielig te vinden. Ik ben toen in gesprek gegaan en vroeg wat de mogelijkheden waren.
Een lieve dame wilde me met de grote vlieger meenemen, ik kon gaan logeren in een dorpje heel heel ver weg. Daar zaten nog van die speciaaltjes. Buddy Kat.
Ik zag filmpjes en mijn hart maakte een sprongetje. Daar zaten ook kattenvriendjes! Nou, neem mij maar mee hoor, ik ga wel emigreren.
Zo gezegd zo gedaan. Ik woon hier nu een paar maandjes en het is hier goed vertoeven. Ik ben nogal direct aangelegd en huppelde fier met mijn staartje in de lucht naar mijn huisgenoten.
Ik bood meteen met voorhoofdje aan: "Ja, was mijn kopje maar, gezellig. Misschien kunnen we beste vrienden worden?" Sjakie gaf me een neusje en keek me geruststellend aan.  Ik mocht me meteen tegen hem aanvlijen.
Van een ander kreeg ik meteen likjes over mijn koppetje, gevolgd door een mep. Misschien was ik te opdringerig?
Nog een ander zei: "Doe jij effe kalm, ik heb space nodig man." Nou, lekker sjaggo zeg.
Maar ik ben altijd zo opgewekt EN een dappere vrouw, ik geef niet op!
Nu, ik heb al een paar tikken gehad omdat ik te klef was, dus ik hou nu een beetje afstand. Mensen zijn ook lief! Iedereen is lief!
Lekker op schootje liggen en samen dezelfde taal spreken. Arabisch, Nederlands, het is mij allemaal prima, zolang je maar lief bent!
Ik mag een huisje zoeken en je hoeft niet in Egypte te wonen. Als je maar wel een verwarming hebt, want daar ben ik altijd te vinden momenteel haha. Nou doeiii.
oja, een echte speelvogel ben ik, dus ga weer partijtje hengelen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg