Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Beauty Poes 1 jaar


Maauw,
Mijn naam is Beauty. En eigenlijk zegt dat al heel veel. Ik ben een mooi, lief en schattig meisje. Als ik miaauw, dan hoor je het bijna niet, zo'n piepstemmetje heb ik. 
Ik ben gevonden in een bos samen met broer en zus. Mij konden ze niet vangen waardoor ik tot een half jaar heb mogen zwerven. Nadien besloot ik om toch de vangkooi in te lopen en ben ik in mijn gastgezin terecht gekomen. Ik moet zeggen, hier zijn ze geweldig voor me. Ik heb namelijk tijd nodig, heel veel tijd en die krijg ik hier. Ik hou niet zo van mensen die snelle bewegingen maken, die rondwandelen (want dan zijn het reuzen voor me), die me willen oppakken die allerlei dingen met me willen doen. Ik hou van mensen die me gerust laten. Die me een mandje geven dicht bij de zetel waar ik gezellig in kan vertoeven. En na een tijdje, als ik je al zittend vertrouw, zal ik op je schootje komen liggen in de zetel. En dan, jawel, dan word ik plots een knuffelkontpoes! Ik gooi me in verschillende bochten en trappel met mijn pootjes! Heerlijk zo samen kroelen! 
Tot je beslist om weer even recht te staan, dan vind ik je zooo groot en daar hou ik echt niet van. 
Je moet dan ook begrijpen dat ik opzoek ben naar een zeer specifiek huisje. Mijn mama en papa hebben er eens diep over nagedacht en denken dat het volgende wel wat voor mij kan zijn:
- Een huisje met een vriendje, want hier speel ik veel met de kat des huizes en dat staat me wel aan! Eentje is genoeg, het moet ook niet té druk worden. 
- Lieve mensen rond me, niet te veel mensen, gewoon een rustig (gepensioneerd?) koppeltje. 
- Een huisje met geduld. Ik heb echt wel tijd nodig voor ik je vertrouw. 
- Geen kindjes of luidruchtige gezinnen. Ik heb namelijk een enorme schrik van lawaai en impulsieve bewegingen.
- En tot slot een warm mandje, waar ik mezelf in kan zijn en heerlijk kan kroelen en slapen. 
- Oohja en drinken, eten en een kattenbak, maar dat leek me wel logisch, niet?
 
Zo, ik weet dat ik waarschijnlijk niet de makkelijkste poes ben op deze site, maar mijn mama en papa verzekeren je dat als wij een goede match zouden zijn, je absoluut geen spijt van me zal krijgen! Stuur je hen snel een mailtje? Dan kunnen we afspreken!
 
Pootje,
Lieve, maar wat onzekere
Beauty

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg