Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Nico Kater 3 jaar

>


Welkom Nico!

Deze kater liep al een aantal weken rond in Hamont Achel. Bij aankomst in de villa was hij erg onder de indruk. Nochtans zei de meldster dat hij tam zou zijn en altijd kopjes geeft. Eveneens zou hij genieten van streeltjes maar daar was niets van te merken. Nico was serieus over zijn toeren wat heel begrijpelijk is. Hij werd immers uit zijn vertrouwde omgeving weggerukt. Weg vrijheid en gekende geurvlaggen. Gedaan met de vrijbuiter uit te hangen! Gedaan met het straatleven! Dat is niet veilig, jongen. We willen meer voor jou en dus kwam hij binnen! 
Recent is hij naar de dierenarts geweest en daar heeft hij ook een roesje gekregen zodat men hem kon onderzoeken. De gegevens daarvan zijn binnenkort binnen. Het goede nieuws is dat hij tegenwoordig al wat bekomen is en zich laat aaien. Dat hebben we natuurlijk gefilmd! Kijk maar!

Stoere vent! Komt in orde met dit kereltje!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg