Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bebo valt onder onze Speciale Zorg Katten. Bebo heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Bebo op afstand adopteren.

Bebo Kater 2 jaar


Bebo komt uit Egypte, we zijn hem zelf gaan halen, samen met nog twee andere hulpbehoevende diertjes.

Onze knappe man voelt zich heel erg goed bij zijn nieuwe opvangmama!
Bebo heeft een vorm van ataxie, waardoor hij niet echt kan lopen, maar zich toch kan behelpen op zijn geheel eigen maniertje. Vroeger heeft een eigenaar hem als kitten laten vallen, waardoor er toch in het koppetje wat dingetjes niet meer zo goed gaan.
Hij eet op zijn manier, hij speelt op bijzondere wijze, en je hoort hem luid knorren als hij geknuffeld wordt. Hij doet zijn behoefte op de kattenbak als hij erin wordt gelegd. Wat een zoet ventje, zo schattigen ontroerend https://static.xx.fbcdn.net/images/emoji.php/v9/ted/2/16/2764.png
Hij leert elke dag bij, hij verkent het huis elke dag meer en meer. Hij zet steeds meer zelfstandige tollende stapjes om daarna pardoes weer op de grond te kruipen. Een zeer zachtaardig diertje met snoezelige oogjes. Daar wil je elke dag toch alleen maar mee knuffelen!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg