Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bebo valt onder onze Speciale Zorg Katten. Bebo heeft een rood kruisje voor zijn naam, omdat hij chronisch ziek is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Bebo op afstand adopteren.

Bebo Kater 2 jaar

>

Half februari was jouw grote reis... helemaal vanuit Egypte naar onze opvang. We zijn jou zelf komen halen lieve Bebo, omdat je zo belangrijk voor ons bent. Ik mocht jouw opvangmama zijn.
Je zoete karaktertje viel meteen op, je snoezige snoetje bleef me verwonderd aankijken. Je kon niet lopen, je had ataxie. Althans, staan kon je best goed, wijdbeens, zelfs heel af en toe een paar pasjes zetten, op jouw manier. Maar that's it.
Jouw kleine hersentjes zijn een beetje verstoord, die geven niet de juiste informatie door aan jouw pootjes. Das niet erg, jij vindt dat ook niet erg.
We hebben samen bijna 3 maandjes opgetrokken. Ik zorgde voor jouw eigen omgeving. Mandjes, dekens op de grond, speelgoed waar je makkelijk aan kon. Je mocht op mijn tablet spelen, gekke doos!
Zoveel prikkels, zoveel te zien, met mooi weer in de tuin, blaadjes tellen. Neusje in de lucht en de wind dansend om jouw oortjes.
En dan de speciale zorg, als je weer eens lekker had gerold in de kattenbak. Een glimlach op mijn gezicht, als er drolletjes in je vacht plakten en je me zo onschuldig aankeek. Mijn lieve baby Bebo!
Ik wist niet dat er al zo snel iemand interesse in jou had, serieuze interesse. Iemand die verder keek dan jouw mooie wapperende witte haren, je looks, je snoezige snoet.
Nadat ik alles had uitgelegd, tot het plassen in je mandje, de badjes als je weer eens vol hing, het boeide haar niet. Wauw!
Vandaag kwam jouw persoon langs, samen met haar man. Liefde op het eerste gezicht... Je was verrukt over zoveel aandacht, een ontwapende blik.
Ja er was een match, jij had jouw voor-altijd- huisje gevonden
Je bent vertrokken en ik heb meteen al nieuws ontvangen hoe goed je het maakt. Ik ben zo trots op jou!
Ik hou van jou liefste Bebo, ik gun jou de wereld aan jouw schattige voetjes, jouw levenspad geplaveid met gouden hartjes.
Maak er wat moois van vriendje, je hebt het dubbel en dwars verdiend, geniet en zet 'm op, ik ben ontzettend blij voor JOU!
En weet? Dat er altijd een plekje in mijn hart blijft, speciaal voor jou...
Zo, en nu ga je maar eens tekeer op de tablet daaro!
Sabine x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg