Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Effie Poes 4 jaar


Hallo , wil je weten wie ik ben? Ik vind mensen een beetje eng maar ik ga mijn best doen wat over mezelf te vertellen.  

Mijn naam is Effie. Samen met mijn zusje ben ik gevonden in een stal. Mijn oogjes deden pijn, dus ik zat in een hoekje. Kinderen vonden mij, en even later ook mijn zusje. Zwerfkat in nood werd gebeld en we mochten samen bij een gastgezin komen wonen.

Daar werden we gewassen want we stonken nogal naar de koeienpoep werd gezegd. Mijn oogjes werden gezalfd en  nagekeken door oom Brecht (de dierenarts) . Ik kreeg medicijnen. Niet leuk, ik maakte er dan ook elke dag een strijd van. Maar kennelijk was het toch een goed ding, want nu voel ik me een stuk beter! Door mijn dagelijkse strijd om die stomme medicijnen en zalfjes ben ik mijn vertrouwen in mensen een beetje kwijt. Ik vind jullie wel lief hoor, maar gewoon niet te dichtbij. Mijn zusje Eli en ons vriendje Elmit gaan uitgebreid knuffelen. Ik bekijk dat van een afstand. Lijkt me wel gezellig dus ik zet dan wel mijn motortje aan. Zolang ze maar met hun handen van mij afblijven. 

Mijn zus probeert me te overtuigen, knuffelen is fijn joh!! Misschien, over een tijdje dat ik het toch eens probeer.

Ik zou het geweldig vinden als ik bij mijn zusje of vriendje zou mogen blijven. Ik trek me aan hun op. Zij geven mij vertrouwen.  Met mij en een vriendje erbij ga je veel lol beleven. Ik haal de meest vreemde capriolen uit. Lekker stoeien, klimmen, rennen…heerlijk. Ik ben weer gezond en wil nu genieten van het leven!!

Dus bent u op zoek naar 2 katjes? Kom dan eens langs. Ik kom dichtbij. Mijn vriendje en zusje laten zich waarschijnlijk ook wel even aaien..

Hoop je snel te zien en een mooie vertrouwensband met je op te bouwen!

Tot gauw dan!

 

Pootje van Effi.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg