Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Track Kater 4 jaar


Mijn naam is Track! Ik ben de grote broer van Trace, Aziza en Flavia. Wij waren bij mensen in een tuin gevonden en die mensen hadden gezien dat onze mama al een tijdje niet meer was komen kijken.

Deze mensen hebben besloten om ons binnen te brengen bij zwerfkat in nood en gelukkig maar want oogjes begonnen al dicht te zitten en kriebelbeestjes begonnen al misbruik van ons te maken. Bij onze opvangmama hoeven wij ons nergens meer zorgen over te maken……de kriebelbeestjes zijn weg en 3 maal per dag zet ze ons lekkere hapjes voor.

Er is hier zoveel speelgoed dat ik speel en speel totdat ik er bij neerval. Ik voel me hier volledig ontspannen en ik vertrouw jullie mensenhanden dus ik ben een “niks aan de hand” geweldig, lieve, mooie en stoere jongen.

Binnenkort mag ik ook verhuizen naar een huisje voor mij waar ik voor altijd mag blijven wonen. Dus als je al een beetje verliefd op mij ben geworden dan vul snel zo’n formuliertje in en kom een keertje kennismaken.

Kopje van Track


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg