Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Wat maken we mee


2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

31-07-2012
Een record aantal plaatsingen in de maand juli!

Maar liefst 76 katten vonden enkel deze maand de weg naar hun ultieme baasje. Heerlijk!

De maand juli is bijna om en we hebben sinds 1998 nog nooit zoveel gouden mandjes gevonden voor onze lieve dieren.
We duimen voor nog zoveel meer plaatsingen, want ze verdienen het stuk voor stuk. Dus 'spread the word' ...meer dan 100 katten in de opvang wachten elk op die ene...

Een vergelijking met enkele jaren geleden...

juli 2011- 65 plaatsingen
juli 2010- 38 plaatsingen
juli 2009- 59 plaatsingen
juli 2008- 49 plaatsingen
juli 2007- 60 plaatsingen

30-07-2012
Nachtmelding

Veel te mager, beetje ziek, vol vlooien, stinkend en vies, arriveerden Branco en Bowie bij hun opvangmama gisterennacht. Branco is een klein, mager, zwart mannetje. Zijn zwart/witte broertje Bowie is iets zwaarder maar evengoed een veel te mager klein ding." Met water, weken, wassen en spoelen om ons beter te doen voelen?
Die opvangmama’s zijn toch niet min. Ze dompelen je midden in de nacht, met huid en haar, eerst je staart, het warme sopje in. Daarna wist ze ons in een handdoek te wringen, waarmee we terug de couveuse in gingen. En toen heeft ze ons stevig droog gewreven, leuker dan verwacht moeten we toegeven. Uiteindelijk droog, proper en fris, klaar om lekker te slapen, zo zie je maar dat in badje gaan soms toch wel heel prettig is" .

 

30-07-2012
GOED NIEUWS !Hiep Hoi! Het is voor mekaar!
Dicky maar ook Rossie heeft een nieuwe thuis gevonden.
Het was even stressen geblazen, maar het is gelukt!
Dicky kreeg vorig weekend een nieuwe thuis. De klik was er met zijn nieuwe familie.
We kregen ook al bericht dat Dicky zich goed aan past en geregeld zijn knuffels komt halen.
Rossie vertrok vandaag met Silvy en haar vriend. Voor Rossie was het echt op de valreep.
Na 15 u kwam de verlossende mail van Silvy. Kort nadien telefonisch afspraak gemaakt voor 19 u.
Ook hier was er de klik. Al knedend en spinnend ging hij zijn nieuwe mensen begroeten.

Dank u lieve mensen !
Weer twee lieverds een mooie toekomst gegeven!

25-07-2012
Harteloos gedumpt...

Vandaag een Duitse melding. Duidelijk een geval van dumping. Een chauffeur stopt op een parkeerplaats en hoort als hij een stukje loopt rare geluiden. Hij zoekt waar het vandaan komt en ziet onderaan een buis in de grond kittens zitten. Hij aarzelt geen moment en haalt met veel gedoe de kittens eruit. Helaas waren twee kittens al dood. Door de val? Of door de ontberingen van honger? Wie zal het zeggen.

De twee overlevers neemt hij mee in een doos in de vrachtwagen. Die kan hij niet laten zitten, dat overleven ze nooit. Dopje van de koffie dient als waterbakje en hij stopt speciaal bij een winkel voor wat voer. Wat een lieve man! Hij maakt het de kittens zo comfortabel mogelijk en vult de doos met een flinke laag versgeplukt gras.

Dan komt hij bij de Volvo aan en moet gaan lossen. De kittens tijdens het lossen in de warme vrachtwagen laten zitten kan niet en hij vraagt na of iemand een oplossing weet voor deze dieren. Hij wil dat ze in goede handen komen. De Volvo medewerkers gaan bellen maar helaas niemand kan hun helpen. Alles zit momenteel bomvol. Veel mensen zijn opeens allergisch voor hun dieren zo vlak voor de vakantie of dumpen ze in een asiel. Wel beloven ze de chauffeur een goed plekje te vinden voor de dieren. De chauffeur vervolgt gerustgesteld zijn weg. Dan komen ze bij de medewerkers bij zwerfkat in nood terecht. Is er echt geen plekje vrij voor deze stakkertjes? Gelukkig kan er nog een plekje gecreeerd worden voor hen. Deze dieren hebben ons nodig, we laten hen niet in de steek. Hier zijn jullie welkom om bij te komen van dit avontuur.

25-07-2012
Meldingen, meldingen...

Deze 3 kleine snottekoppies van 3,5 week oud werden vreselijk onderkomen en niesziek in Zonhoven gevonden. Ze zitten nu al enkele dagen bij ons gastgezin en knappen goed op!1 hele kleine kitten van slechts 150 gram werd pardoes voor de meldster haar deur afgezet in Geisteren. Gelukkig konden we daar ook een plekje voor creeeren.

Een over de camping dolende hoogzwangere poes gaat hopelijk morgen binnenkomen.

Bij onze Nederlandse dierenarts werd een rode kater met blaasgruis binnen gebracht, die moest maar ingeslapen worden. Daar kwam natuurlijk niks van in. Hij is een tijdje bij onze dierenarts gebleven, totdat wij plek hadden en gelukkig hebben we nu dit plekje voor hem.

25-07-2012
Rossie zoekt dringend een thuis!

Deze Heer zoekt ZEER DRINGEND een nieuwe thuis anders belandt hij op straat of...

De klok tikt voor deze heer.  Zijn  baasjes moeten noodgedwongen verhuizen en de katten kunnen niet mee... tja. De asielen zitten momenteel overvol, er is een opnamestop. Maar al was er plek gevonden, deze kater zou wegkwijnen in een asiel. Met zijn leeftijd is het ook moeilijk concurreren tegen al de jonge diertjes, die momenteel een thuis zoeken. Zijn toekomst ziet er dan sowieso niet rooskleurig uit.

We zetten deze noodoproep voor Rossie, want we hebben onze eigen ideeën over zijn baasjes. Het is niet uitgesloten dat men hem laat inslapen, maar dat zij zullen worden achtergelaten is een feit. Er wordt geen enkel initiatief getoond om hem zelf te herplaatsen, daar mag Zwerfkat in Nood zich weer hard voor gaan maken. Jammer….

Wij staan met onze rug tegen de muur. Geen plek meer vrij in opvang. Al onze hoop is op u gericht!!!! Als u de mogelijkheid heeft om hem op te nemen in uw gezin, geef hem een kans. Laat deze lieve jongen niet in de kou staan!

De tijd dringt, zijn baasjes vertrekken aanstaande zaterdag. Het leven van deze jongen staat op het spel. Wie o wie wil deze heer nog heel wat mooie jaren geven? Liefst een plek waar hij na gewenning ook, in een rustige omgeving, een stapje buiten kan zetten. Hij is geen druk verkeer gewoon.


Rossie (10 jaar) is dominant naar andere katers toe, ook naar zijn huisgenootje Dicky, die ondertussen een plekje gevonden heeft. Tegenover poezen laat hij zich niet zo erg gelden.
Naar mensen toe is hij erg sociaal. Hij wil graag aandacht en menselijk contact. Op schoot liggen vindt de schat heerlijk. Het is een kater met karakter (zoals je wel meer ziet bij rooie katers), maar hij is ook wel erg aanhankelijk. Hij wil graag knuffelen, maar geeft ook aan als het genoeg is. Hij kan wel best niet met kleine kinderen, hij kan erg hevig zijn in zijn spel. Rossie heeft gewoon een echt karakter en dat is typisch kat eigen. Kijk nou eens naar zijn lekkere snoet!

Rossie is gecastreerd en vorige week nog gevaccineerd.

 

Kunt u Rossie een thuis bieden? Mail dan snel met: gastgezin@zwerfkat.com


 

20-07-2012
Louise voor en na!

Louise kwam met zeer ernstige niesziekte bij ons binnen. Ze heeft wekenlang verschillende zalfjes in haar ogen gekregen plus kreeg ze antibiotica en speciale poeder.
Ze is helemaal in orde nu, kijk eens naar dit knappe lieve meisje!

19-07-2012
Relaas van Mesa

Ik ben Mesa, ik kwam binnen als uk van 1 weekje oud, gevonden onder een veranda en erg onderkoeld. Om te beginnen had ik verschrikkelijke diarree wat maar duurde en duurde... maar! Dat is nu voorbij, ik ben gered.
Iedere keer moest ik naar de dierenarts, mijn opvangmamma zei: "dat moet kleine meid". Ik heb een flesje gehad totdat ik 9 weken oud was, ik weet, ik moet mij schamen, maar gewoon eten lukte mij niet en dan valt er niets te kiezen.
Opeens voelde ik mij beter en het ging oké. Dus toen kwamen er hele lieve mensen naar mij kijken, ik zou bij hen gaan wonen YES, mijn eigen plekje, ik vond ze zo lief, het klikte meteen. Ik moest natuurlijk even wachten totdat ik ingeënt was of- wat - dat - ook - moge - zijn.
Maar toen begon de volgende ellende.... de niesziekte brak uit, geen idee wat dat is, maar ik was zo zo ziek en zo beroerd.
Dus ik moest alweer naar de dierenarts. Mijn opvanggezin heeft wel medicijnen, maar bepaalde dingen kan alleen een dierenarts. Dus daar moest ik heel vaak naartoe. Och wat moet dat moet he, ik ben altijd zo lief geweest.
Maar weet je wat het ergste is? Ik voel mij nu best wel goed, maar mijn oogje is nog altijd niet oké en voordat dat genezen is, moet ik naar de dierenarts blijven gaan. Ik vind dit helemaal niet gezellig, maar volgens mijn opvangmamma zijn er dit jaar veel katjes zoals mij. We moeten echt eerst genezen zijn, voordat we naar ons definitieve huisje mogen gaan.

Dit is het relaas van Mesa, een heerlijk geweldig knuffelpoesje, maar helaas geen uitzonderlijk relaas. Niet alleen Mesa, maar ook vele andere katjes (die eigenlijk al een plekje hebben gevonden) kunnen nog niet worden geplaatst vanwege gezondheidsredenen. Zij blijven langer in de opvang, want ze mogen nog niet worden gevaccineerd, zij zullen nog onder medisch toezicht staan en geregeld naar de dierenarts moeten.
De kosten rijzen dit jaar de pan uit, er gaat meer uit, dan er binnen komt. We hebben hulp nodig, heel veel geld om dit allemaal te kunnen blijven betalen. Lieve kittens zoals Mesa hebben ons nodig, we behandelen haar en haar vriendjes alsof het onze eigen katten zijn. En zo hoort dat. Helpt u mee? Mesa zegt: dank je wel!
 

In de maand juni hebben we 5831 euro uit moeten geven aan medische kosten!

17-07-2012
De Olympische Spelen voor katten ' turnen'

Wie gaat er winnen.... Zeki ligt op kop, maar wordt op de voet gevolgd door Lena. Spannend...
Zeki heeft qua lenigheid een heel flexibel lichaam en is snel, maar Lena komt op een gegeven moment wel op haar pootjes terecht, maar weigert op een gegeven moment haar oefening af te maken.. onzekerheid? Of eigenwijsheid?
Hoe zal de jury dit gaan beoordelen, want we zien niet enkel kleine missers bij Lena, Zeki is toch vaak op haar rug terecht gekomen.

17-07-2012
Lena voor en na

 Zo kwam onze Lena enkele weken geleden binnen. Ze had zware niesziekte.
Zie hier bij binnenkomst en enkele weken later tijdens de opvang.
Wat ben je toch een mooie meid geworden! Lena zoekt nog altijd haar gouden mandje.

15-07-2012
Magic Fair

Onze lieve vrijwilligers, plus mensen die ons een warm hart toedragen, hebben vandaag op de Magic Fair in Limbricht gestaan. Ze hebben het weer getrotseerd en leuke spulletjes verkocht. Ook lekkere cupcakes ontbraken niet. Ze hebben super hard hun best gedaan en het heeft maar liefst 392 euro opgebracht! Dank jullie wel!

15-07-2012
Hier is de dan, onze Jozefien!

14-07-2012
In een doos gestoken en voor de deur afgezet

De meldster vond vanmorgen een krat in haar portiek. De krat was overdekt met een doek en deze was aan de krat vastgemaakt met snelbinders!
Het regende heel hard, dus de krat werd mee naar binnen genomen.
En ach ach ach, is het weer zover? In de krat zat een kletsnatte zieke volwassen poes, volledig van de kaart.
Diertje diertje toch, waarom hebben ze je als oud vuil gedumpt. Wie was er zo harteloos...
Je hebt een snotneus en waarschijnlijk ben je doof.
Toen we je in onze opvang namen was je zo dankbaar:-) En maar trappelen en kneden met de pootjes en kopjes geven, prrrrrr. Zo'n schatje! Je bent absoluut een huiskat geweest, niet te geloven..

Maar we gaan goed voor je zorgen meisje, alles komt goed.

13-07-2012
Toevel bestaat niet

Gisteren kregen we een melding van een kittentje wat bij de hoofdingang van een binnenspeeltuin aan het miauwen was.
Toen we verder doorvroegen, bleek de binnenspeeltuin zich vlakbij de fitness te begeven, waar we de dag ervoor een kittentje hadden gered tussen twee spouwmuren.
Echter , nadat we een balk schuin tussen de muren hadden geplaatst, liep deze kitten pijlsnel omhoog en spurtte weg.

Zou dit nu per toeval om dezelfde kitten gaan?

Onze veldwerker Roger kende het terrein en is op de binnenspeelplaats een vangkooi gaan plaatsen. Vanavond werd er een kitten gevangen. Roger keek.... ja het was dezelfde kitten wat we hadden kunnen bevrijden tussen twee spouwmuren!
Toeval bestaat niet?
Twee afzonderlijke meldingen en het moest gewoon zo zijn, wat ben jij een gelukskatje zeg, welkom in onze opvang!

 

11-07-2012
Lief

11-07-2012
Kitten zat vast tussen twee spouwmuren

Vandaag kregen we een zeer verontrustend telefoontje uit Maasmechelen.
Een kitten is tussen twee muren gevallen van een paar meter hoog. De ruimte tussen de twee muren was ca 20 cm breed en de muren waren meters lang.
Het kittentje was er gisteravond al ingevallen en men kon het er met geen mogelijkheid uitkrijgen, het heeft de hele nacht lopen jammeren.
Met een stok en net had geen zin, het was schuw en verstopte zich.
Onze veldwerker is meteen vertrokken, met de nodige materialen: hout, zaklamp, schepnet, eten, reismand...
Na de situatie ingeschat te hebben is hij snel een smalle balk gaan halen bij een timmerman en heeft hij deze tussen de muren schuin geplaatst.
De kitten bedacht zich geen moment: trippelde snel over de balk heen, kwam boven en zette het op een sprinten. Foetsie....
De kitten zag er goed uit, was niet gewond, maar de meldster ging het wel in de gaten houden, mocht het terugkomen om bv te eten.
Uiteraard hebben we het gat afgezet, zodat er geen tweede ongelukken meer gebeuren.
We zijn ontzettend blij dat het diertje gered is, dank aan onze fantastische veldwerker Roger, die zsm ter plaatse is gegaan! 

09-07-2012
Nog 4 nachtjes slapen

We weten dat mensen uitkijken naar de dag dat ze hun katje mogen komen halen.

De nieuwe baasjes van Kamiel en Oscar deden dit op een wel heel originele manier:-)

08-07-2012
Doos ingepakt met een lintje

We willen die rotbeesten niet meer.
Wat gaan we doen.... steken we hen in een doos en weg ermee? Voila

De meldster wandelde met haar hond langs kanaal, en vond een doos...  Er zat een lint omheen, wat nogal verdacht leek.
Tijdens het openmaken werd het duidelijk dat daar maar liefst 4 kittens in zaten: vier kittens als een pakketje langs het kanaal GEDUMPT.

De vier kittens waren erg onder de indruk van al dit drama, en waren erg over hun toeren. Je zou voor minder...
De meldster nam hen mee naar huis en wist niet goed wat ze nu moest doen.
Ze heeft verschillende mensen gebeld, waardoor er 1 kittentje al een huis had gevonden. De overige drie kreeg ze nergens ondergebracht, dus belde ze ons.
Vandaag zijn ze bij ons binnen. Dit zijn geen schuwe kittens, enkel kittens die in de war zijn, de weg een beetje kwijt zijn, maar! Er klinkt al gespin en er is voldoening.

Lieve kleine diertjes, dit was een hele smerige daad, degene die dit gedaan heeft zag jullie als uitschot. Maar we zijn blij dat we jullie nu leren kennen, welkom. Welkom bij ons gastgezinnetje, jullie mogen er wezen en zijn heel belangrijk!

08-07-2012
Giselle

Giselle was een melding uit Maasmechelen.
Het diertje is ongeveer 5 weekjes oud, maar... het arme ding weegt slechts 260 gram. Ze is niet meer dan een geraamte met vel rond. Enkel haar buik is heel dik, van de wormen.
Verder heeft ze niesziekte.
Ze heeft meteen medicijntjes gekregen... maar omdat ze zo'n ondergewicht heeft, krijgt ze aansterkende voeding.
Het is een hoopje ellende maar o zo dankbaar! Ze spint elke seconde dat haar opvangmamma  bij haar is, zelfs terwijl ze zalf in haar ogen doet en medicijnen geeft .
Ze is duidelijk geen liefde gewend, ze ploft zowat uit elkaar van geluk als haar opvangmamma  haar aait en lieve woordjes zegt. Een verschrikkelijk lief ding is het!

05-07-2012
Als je haar niet inslaapt, smijt ik haar in het kanaal

Vandaag kregen we een melding, ditmaal van onze eigen dierenarts.

Er was een eigenaar met zijn eigen kat naar onze dierenarts gegaan met de mededeling: " Deze kat moet ingeslapen worden, ik ben haar zat. Ze vangt konijnen , maakt ze dood en brengt die in mijn keuken."
Onze dierenarts:" Ik euthanaseer geen gezonde dieren, dit is voor mij geen reden, dus ik doe dit niet".
Hij begon van alles te tieren: " En ik moet die kat niet meer, als je haar niet laat inslapen, smijt ik haar op straat"
Onze dierenarts: " Dat lijkt me geen goed plan."
Eigenaar: " Ik ga haar in het kanaal gooien!"
Onze dierenarts: " Dat lijkt mij zeker geen goed plan."
Zo ging hij nog even door.

Onze dierenarts heeft de tierende man uit zijn praktijk gezet met de mededeling: " Vertrek nu uit mijn praktijk, en laat de kat maar hier! Heeft ze nog een naam? "
Eigenaar: " ehh nee"
Daarna belde onze dierenarts naar de vzw: Of we heel misschien deze poes wilden opnemen... Gelukkig hadden we een plekje vrij, want Toto heeft zijn kameraad Chester zien vertrekken naar een gouden mandje en had nood aan een nieuwe vriend.
Eind goed, al goed, maar we walgen alweer maar eens van dit soort praktijken, een kat is nou eenmaal een roofdier. We vinden het ook niet leuk als ze konijntjes doodmaakt, maar dit is geen enkele reden tot euthanasie!
Welkom lief meisje in onze opvang, bij ons ben je nu veilig...
 

05-07-2012
Een bedje voor onze dierenarts

De laatste tijd staan onze dierenartsen niet alleen overdag voor ons paraat, maar ook ’s nachts. Tegenwoordig zijn ze vaker in de praktijk om voor onze gewonde of zieke dieren te zorgen dan dat ze 's nachts in bed liggen. Daarom de actie een bedje voor onze dierenarts. Zo hoeven ze niet meer naar huis en kunnen zo nog beter voor ons klaarstaan.

U snapt natuurlijk wel dat dit een grapje is. Natuurlijk willen wij geen bed voor onze dierenarts kopen, maar hier wel mee aangeven dat we heel veel gebruik maken van de diensten van onze dierenarts. Dag en nacht.
Er komen de laatste tijd veel zieke en gewonde dieren bij ons binnen. Operatie na operatie wordt uitgevoerd om onze dieren beter te maken. Veel medicijnen zijn er nodig om onze opvangers weer op weg te helpen naar een gezonde toekomst. En vergeet alle kittens niet die hun entingen, ontworming , ontvlooiïng, castratie/sterilisatie en chip nodig hebben.

Ook hebben we nog bezoek uit Spanje ontvangen: maar liefst 10 zieke katjes! Voetballen dat kunnen die Spanjaarden wel, maar voor hun dieren zorgen…..ho maar! Ook deze Spaanse katjes krijgen de nodige zorg van onze dierenarts, plus zullen er enkele oogoperaties uitgevoerd moeten worden.
Om een idee te krijgen wat wij zoal uitgeven: Gemiddeld kost iedere spoedmelding ons €350 (eerste hulp, dagenlange opname, foto’s en de nodige operatie)
Een botoperatie kost al gauw €500 plus geven we in de zomer, elke maand, gemiddeld €5000 uit aan hen die ons zo hard nodig hebben.

U ziet het kost ontzettend veel geld om deze katjes de nodige medische zorg te geven. Daarom doen we nogmaals en beroep op uw goedheid om ons te helpen door te kunnen gaan met ons werk.
Wilt u deze actie steunen? Maak dan een vrijwillige gift over naar 9480375 (NL) of 001-3823130-48 (B) o.v.v “actie dierenartskosten”.

De opvangkatjes en wij danken u enorm voor uw steun! 

03-07-2012
Woosl, ons wondertje

Dit kleine aapje kwam ziek binnen. Zijn oogje baarde ons erge zorgen, de kans dat Woosl zijn oogje zou verliezen was reeel.BinnenkomstEr moest flink gezalfd worden op hoop van zegen. Maar ziet u al verschil? Goed he:-)Het resultaat mag er wezen! Kijk nou eens hoe mooi hij eruit ziet. Volharding is de boodschap, nooit opgeven. Woosl mag zijn oogje houden, door goede en juiste verzorging.
Het is nog niet volledig in orde, maar het is in rust toestand en we mogen abosoluut niet klagen:-) You go Woosl!

02-07-2012
154 opvangers

We zitten zo goed als VOL.
Gister zijn onze lieve mensen teruggekomen uit Spanje met 7 kittens. Helaas is de achtste kitten overleden in Spanje ten gevolge van zware niesziekte.
Deze lieve kittens zijn nog niet meegegerekend in onze aantallen, omdat we nog meer gegevens nodig hebben etc.
Maar dit betekent dat we heel voorzichtig moeten zijn met de aannames, en we vaker zullen moeten doorverwijzen. De noodstop is al een week een feit, maar dat betekent niet dat het ons geen pijn doet...

01-07-2012
Welkom

Nieuwe bewoner in Buddy Kat

Enkele jaren geleden kwam hij als zwerfkat bij de melder aanlopen en bleek aids positief te zijn. Hij stond op de wachtlijst. Toen hij mocht binnenkomen, waren ze te zeer gehecht aan hem en adopteerden hem zelf.

In mei dit jaar: hun huis stond te koop en ze kregen af en toe bezichtigingen,. Kareltje mocht niet meer in het huis aanwezig zijn. Hij werd " op pension" gezet in een kattenopvang in Friesland.

Ineens was Kareltje hun kat niet meer, nee... Karel was een zwerfkat, dus had evt. recht op een plek in Buddy Kat.
Indien Kareltje geen plek kreeg bij ons, zou hij ingeslapen worden werd ons medegedeeld, dat is alweer eens een mes op onze keel.

We leuren nu al drie jaar met het beest. We zijn echte dierenvrienden, maar we willen er ook eens een punt achter zetten. Na drie jaar aanmodderen met Kareltje is het voor ons nu wel genoeg…

Duidelijke taal. Dat komt niet alleen heel hard aan, maar het wekt ook boosheid bij ons op.
We nemen normaal gesproken geen afstandskatten aan, ook beperken we ons tot Belgie... maar wat moesten we? We hadden geen keus, dus namen we een afstandskat uit Nederland aan.
Vandaag zijn onze verzorgers hem helemaal in Friesland gaan halen ( 2x 3 1/2 uur reis!), dank je wel lieverds!

Daar is tie dan: Kareltje, hij moet heel wat kilootjes gaan verliezen, want hij weegt maar liefst 8 kilo!Hij vond het meteen al best in Buddy Kat, genoot met volle teugen, dus we denken dat hij heel snel gewend is.
Welkom lieve jongen, wij zijn OOK , maar ditmaal echte dierenvrienden.

01-07-2012
Dank je wel lieve kinderen

Drie kinderen uit Dilsen - Stokkem vonden dit doodzieke poesje in de heg. Ze besloten kordaat het diertje uit de heg te plukken en mee naar huis te nemen.
De mamma was er niet zo blij mee,ze was geen kattenvriend, ...maar na lang aandringen van de kinderen werd het binnen genomen. Vervolgens zijn we gebeld.
We zijn eerst meteen naar de dierenarts gereden, want ze was uitgedroogd.

Dit zieke diertje heeft heel veel medische zorg nodig, het is tevens ook erg mager...
We gaan voor je zorgen lieve kleine schat, en dank je wel aan de lieve kinderen!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg