Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Wat maken we mee


2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

29-06-2014
Nikko, Nikko, Nikko toch Hier is de andere update over de tweede spoedmelding van afgelopen woensdag. Nikko kwam samen met Tunga binnen bij onze dierenarts. Ook voor hem heeft u gedoneerd, nogmaals onze dank! Nikko zijn baasje was enige tijd geleden gestorven en hij liep al een aantal maanden zwaar onderkomen in de tuin van de melder. Zijn vacht zag er vreselijk uit, dus onze dierenarts heeft hem deels moeten scheren. Ook werden zijn tanden getrokken en omdat we het niet vertrouwden...werd er bloed genomen. Ondertussen was dit ventje enorm aanhankelijk, een echte schat en we hoopten op een goede uitslag... De uitslag kwam en helaas bleek hij aids positief te zijn. Jammer, echt enorm jammer. Er wordt nu nog een tweede test gedaan, om zeker te zijn en dan zullen we zien. Gaat hij naar Buddy Kat of blijft hij bij zijn opvanggezin. En ding weten we zeker: Deze lieve meneer zal niets meer gebeuren, wij zorgen ervoor dat hij de beste kansen gaat krijgen, belooft Nikko! En je hebt een heeel schattig snoetje:-)Hier is de andere update over de tweede spoedmelding van afgelopen woensdag. Nikko kwam samen met Tunga binnen bij onze dierenarts. Ook voor hem heeft u gedoneerd, nogmaals onze dank!
Nikko zijn baasje was enige tijd geleden gestorven en hij liep al een aantal maanden zwaar onderkomen in de tuin van de melder. Zijn vacht zag er vreselijk uit, dus onze dierenarts heeft hem deels moeten scheren. Ook werden zijn tanden getrokken en omdat we het niet vertrouwden, werd er bloed genomen.
Ondertussen was dit ventje enorm aanhankelijk, een echte schat en we hoopten op een goede uitslag...
De uitslag kwam en helaas bleek hij aids positief te zijn. Jammer, echt enorm jammer. Er wordt nu nog een tweede test gedaan, om zeker te zijn en dan zullen we zien. Gaat hij naar Buddy Kat of blijft hij bij zijn opvanggezin. Eén ding weten we zeker: Deze lieve meneer zal niets meer gebeuren, wij zorgen ervoor dat hij de beste kansen gaat krijgen, belooft Nikko! En je hebt een heeel schattig snoetje:-)

29-06-2014
Voila!!De eerste update van onze twee spoedgevalletjes afgelopen woensdag! We vertelden u over twee katers die we tegelijkertijd binnen brachten bij onze dierenarts. We moesten tijdens een spoedmelding even omrijden om spoedmelding twee op te halen.
U heeft ontzettend lief gereageerd op de oproep om een kleine bijdrage te doen in deze medische kosten. Dank u wel! Hier ziet u waar uw centjes naartoe zijn gegaan ( ook naar Nicco).
Deze mooie man heet Tunga en werd aangereden ...of misschien wel mishandeld. Zijn tong was 3/4 aan flarden, helemaal aan stukken. Zoiets had onze arts nog nooit gezien. Echter had hij geen breuken, zeer typisch. Omdat hij bleef bloeden, waren we geen moment te vroeg. Hij kreeg onmiddellijk een spoedoperatie. De tong werd genaaid, niet evident, en de operatie was geslaagd!
Maar nu de revalidatie...
In het begin wilde hij niet eten, dat kan natuurlijk, we gaven hem een dagje, maar daarna moest hij echt gaan eten, anders kreeg hij een maagsonde ingebouwd.
En eindelijk... begon hij zijn eten op te slobberen. Hij voelde zich een stuk beter na het eten en hij vond zijn nieuwe naam leuk:-) Wanneer je hem riep, gaf hij een kopje en dan banjerde hij weer voort, de schat.
Tunga komt er wel! Mooie jongen... de zon gaat weer schijnen voor jou. Met grote dank aan onze dierenarts!

26-06-2014
Dagenlang dagen zonder voedingTwee weken geleden zag de meldster een hoogzwangere poes lopen. Toen ze haar na enkele dagen weer zag, was haar buik weg, ze was dus bevallen. Tot overmaat van ramp, werd deze zogende mamapoes vorige week donderdag dood aangetroffen op straat: Aangereden.
Paniek in de tent! Ze had kittens, maar waar! De zoekactie werd gestart, maar er kwam geen teken van piepende kleintjes. Dagen verstreken en de kans om hen te vinden werd kleiner, of juist niet... Afgelopen maandagavond hoorde ze plots gepiep, heel hard gepiep. Ze volgde het geluid en kwam uit bij een kast in een stal. Daar lagen ze dan, moederloos alleen, dagen zonder voeding, 5 kleine babytjes.
De meldster heeft ze proberen te voeden met kittenmelk uit de supermarkt en ondertussen belde ze verschillende instanties. Niemand kon helpen...Toen ze ons belde, hoorden we het gekrijs van 5 hongerige buikjes. Snel ingrijpen!
Eentje was er slecht aan toe, hij hapte naar adem, maar gelukkig kregen we dit onder controle.
Het bleken twee mannen en drie dames te zijn van ongeveer 9 daagjes oud.
Ze hadden alle vijf geen zuigkracht meer, dus dat werd voeden met de maagsonde. Moeilijke startproblemen, maar je zou voor minder.
Het gaat vandaag al wat beter, ook al krijgen de meesten nog sondevoeding. We hopen dat de stijgende lijn erin blijft zitten. Doe het goed kleine schatjes, en rust zacht lieve mama. We zorgen goed voor jouw babytjes. Dank aan de meldster.

24-06-2014
Lenny pas na 24 dagen de oogjes open

Dit hebben we nog nooit meegemaakt.... Kleine Lenny is al vanaf 1 juni bij ons in de opvang, samen met zusje Kathy die helaas onlangs was gestorven. Lenny had een hele moeilijke start gemaakt, op 31 mei geboren en geen mama meer gezien.
Normaal gaan de oogjes open tussen de 7-14 dagen, maar nu, na 24 dagen, kunnen we eindelijk in die lieve kraaloogjes kijken.
Lenny lieverd, jij was echt een prematuurtje he. Waarschijnlijk te vroeg geboren, waardoor de gehele ontwikkeling ook opschuift. Met alles een beetje later, ook je gewicht is nog schrikbarend laag, maar wat een wonder dat jij nog bij ons bent!
Welkom in de grote wereld Lenny. Je ziet alles nog wat wazig, je hebt nog een vliesje over die glinsterende kijkertjes, maar nu kunnen we eindelijk kennismaken.
Dag Lenny, je bent een heel bijzonder mooi ventje x

24-06-2014
Kleine Juulke

Onlangs kregen we een spoedmelding uit Maaseik. Men vond 4 kittens tussen betonnen palen, waarvan 1 kittentje al gestorven was. Met de andere drie ging het ook helemaal niet goed. Ze waren onderkoeld en hun oogjes zaten helemaal dichtgeplakt van de etter. Juulke was de zwakste. Ze waren 3 weekjes oud, maar Juulke had het gewicht van een pasgeboren kitten....
We besloten toch maar snel even naar onze dierenarts te gaan en dit was maar goed ook. Juulke was kantje boord.Hij heeft een oppepper gekregen, vocht en vervolgens kon de opvangmama aan de slag met de oogjes goed schoon te maken.
We zijn nu enkele dagen verder en Miel, Monita en Juulke vinden het zalig om opgepakt te worden. Ze zijn nu lekker alert en de oogjes beginnen langzaam te genezen. Maar we zijn er nog lang niet.
Gelukkig voelen ze zich wel goed en krijgen ze heel veel liefde en geborgenheid. Want zeg nu zelf.... is Juulke niet zo'n oohhh wat een lief knuffelbolletje?
Zet em op kleintjes, goed groeien en jij vooral kleine man!

22-06-2014
Dumpactie in het bosDrie kleine kittens liepen verdwaasd rond in het bos. Een wandelaar zag hen en wist dat er iets mis was. Wat doen deze kleintjes in het bos, sociaal en in goede conditie? Hij vond het zielig en besloot ze alle drie mee te nemen naar huis. Oeps... nummer drie vluchtte de boom in en wel heel hoog! Hmmm... eerst die twee kleine kabouters mee naar huis nemen, ze hadden honger!
We werden gebeld, terwijl hij eten aan het voorbereiden was. " Ik heb geen kattenvoer in huis, maar och germ, zie ze nu eens, zo'n honger. Ik heb wel hondenvoer, ik moet ze toch iets geven." We hoorden het geprak van een vork en een blik, en daarna: " Ohhh, ze zijn uitgehongerd, och zo zielig. Maar nu moet ik terug naar het bos met een ladder, want nummer drie zit daar nog."
We moesten een beetje lachen om deze sympathieke man, hij deed zo zijn best.
Goed, de kittens waren voldaan en we wachtten vol spanning op het vervolg... zou het lukken met de ladder?
Na 10 minuten werden we teruggebeld. Ja! Hij kon er NET bij met de ladder, allemaal gered nu. Yes!
Ze zitten nu veilig bij ons, Bert, Klaas en Jan (foto). Ze zijn ongelofelijk sociaal, lekker op schootje spinnen, gek doen, fratsen uithalen, kortom: een heerlijk nest van 8 weken oud!
Dank aan de lieve melder....

22-06-2014
Uikhoven: Ondersteboven in de omheiningDaar hang je dan, vast in de omheining, gedesorienteerd, en zeer verzwakt...
Dit lieve mannetje heeft blijkbaar iets dramatish meegemaakt, hij bevond zich in een vreselijke situatie. Er was iets ergs gebeurd, maar wat. Hij werd losgemaakt uit de draad en in een doos in de tuin gelegd. Hij at niet, dronk niet, bewoog wel, maar er was iets grondig mis.
Onze vrijwilligster werd gewaarschuwd en ze sprong in haar auto om het dier zsm op te halen. Het was helemaal niet in orde, dus hup naar onze dierenarts.
En nu komt het verdict... Ons lieve ventje is een senior, hij is blind en heeft waarschijnlijk een hersenafwijking. Ook was er een hartruis te horen, en tijdens een onderzoek voelde hij een rib die wel erg uitstak. Er gaan nu foto's genomen worden, om een tumor uit te sluiten.
Diertje toch, wat is dit allemaal!
Je bent nu in de goede handen van onze dierenarts, laten we hopen, dat dit een positieve wending gaat geven. En in de tussentijd? Word hij gemist? Heeft deze man een huisje?  Wie weet, wachten er bezorgde mensen op een teken van leven.

21-06-2014
Waar kom jij vandaan?

Vandaag kregen we een melding van een kleine kitten op een bedrijventerrein. Hij zat moederziel alleen bij een transportbedrijf, in the middle of nowhere. Geen huizen in de omtrek, dus wat doe je dan, als je waarschijnlijk gedumpt bent en de omgeving niet kent? Heel hard krijsen!
De hele avond en nacht was het kleintje over zijn toeren. Hij bleef niet onopgemerkt, de portier had hem snel in de gaten.
Vanmorgen heel vroeg, zag een medewerker het kleine manneke rondlopen op de parkeerplaats en kon het niet over zijn hart verkrijgen het daar achter te laten...
Gelukkig hadden we een plekje voor dit mooie gezonde katertje. Hij vloog op het eten af, wat een honger... Nu kan hij eindelijk zijn schorre stemmetje wat laten rusten. Vanaf nu komt alles goed, vergeet dat nare avontuur maar lieverd.

19-06-2014
Wibren

Drie weken geleden kregen we een vraag van de Poezencentrale Mol.
Of we een een ziek kittentje van hen konden overnemen.Wibren ( betekent dappere strijd) werd bij mensen in de tuin gevonden. Helemaal verregend en koud, de oogjes d...ichtgeplakt en het neusje dicht. Wibren kon niet meer eten, zijn lijfje bestond alleen nog maar uit een zakje botjes. Hij was uitgeput.
Weken verstreken, en Wibren knapte op, weliswaar met vallen en opstaan. Wibren woog bij binnenkomst amper 400 gram, maar de grammen vlogen eraan en hij zit nu zelfs al op 850 gram, hoe geweldig is dat!
De kleine man gaat elke dag een stapje vooruit, tja, hij heet niet voor niets 'een dappere strijder'. We zijn trots op hem en natuurlijk ook op onze opvangmama.
Lieve Wibren, je kwam van heel ver, maar hoe mooi ben je nu toch geworden, jij komt er wel!

17-06-2014
4 scharminkeltjes


Vandaag zijn er 4 kleintjes bij ons binnengekomen... Ze zaten al enige tijd onder een container en men kreeg ze niet te pakken. Gelukkig was het vandaag dan gelukt!
Vier schreeuwende schelle stemmetjes lieten ons weten dat ze verschrikkelijke honger hadden. Kom maar kleintjes, daar gaan we wat aan doen.
Ze wegen bijna de helft van wat ze eigenlijk zouden moeten wegen, dus we gaan die buikjes eens vullen en wat vet op die botjes kweken.
Ze zijn ontzettend lief en er zit er altijd eentje tussen die het hoogste woord voert. Zijn stemvolume is oorverdovend:-)

15-06-2014
Binti 19 dagen later

Kijk eens hier, ons kleine wondertje. Dit is waar onze organisatie voor staat... 19 dagen geleden kwam ze binnen als een ziek klein hummeltje.
Binti werd in haar uppie gevonden, ze had een mama , maar plotseling w...as deze weg. Binti had haar oogjes volledig dicht zitten. Dat vieze zwarte spul in haar ene oogje, was geen viezigheid, maar vastgekoekte etter.
Ze kreeg intensieve zorg, medicijntjes, oogzalfjes, en kleine Binti bleek een pittig dametje te zijn. Ze was sterk en toonde vechtlust.
Haar gezondheid beterde met de dag, dankzij haar sterke karaktertje ( en vergeet vooral de zorg van onze opvangmama niet) en wij tonen haar nu aan u...

15-06-2014
Hmm, smikkel smikkel

Eergisteren kwamen twee kleine hummeltjes binnen van rond de 5 weken oud, broodmager...
Het ging eventjes helemaal niet zo goed met ze, ze waren lusteloos en wisten absoluut niet hoe ze moesten eten.
Ze werden warm gelegd, en kregen spuitjes glucosewater met gepureerd vlees en krachtvoer. Dat ging redelijk. Ze waren moe, heel moe, dus moest er flink worden bijgeslapen.
Maar gisteren kregen ze het dan in de smiezen en ja hoor! Ze begonnen zelfstandig hun eten op te slobberen van een bordje en dat je dan een slabbertje nodig hebt, moge duidelijk zijn he Floortje:-)

11-06-2014
Op tijd

 


Enkele weken geleden kwam Binti bij ons binnen, een klein ziek poesje met dichtgeplakte oogjes van de etter. Ondertussen gaat het een heel stuk beter met haar. We wisten dat mamapoes nog kleintjes had, maar ze had hen versleept en weken gingen voorbij...tot gisteren..
Haar broer en zus werden gevonden! YES! Ze waren buiten heel hard aan he...t schreeuwen en dit is hun redding geweest, want veel later had het niet moeten zijn...
Ze zagen er verschrikkelijk uit! De bovenste foto zegt genoeg, zo akelig. We zijn meteen gestart met het schoonmaken van de koppies, de oogjes zalven en vervolgens een bezoekje aan onze dierenarts brengen.
Nou, ze hebben beiden zware herpes op de ogen. We gaan proberen de oogjes te redden, maar het zal een zware dobber worden voor Lewa.
We gaan denkelijk al 1 oogje als verloren beschouwen, maar hey, de wonderen zijn de wereld nog niet uit! En ach, met 1 oogje valt ook heel goed te leven, maar we gaan ons best doen. Nanji heeft geluk, zijn oogjes zijn minder ernstig aangetast. Poeh..en dan ook nog zo klein, Nanji weegt zelfs maar 260 gram.
Schuwe Mamapoes is alweer verdwenen. Zodra ze wordt gespot, zal ze worden gevangen voor sterilisatie, want we willen niet nog eens een drama.
Ach kleine muppies, wat zien jullie eruit, we zijn zo blij dat we jullie bij ons hebben... laat nu het helen maar beginnen!

09-06-2014
Dagenlang zonder mama en nu herenigd!

Enkele dagen geleden kregen we een verontrustende melding van onze collega. Er liep al een tijdje een kat in haar buurt, maar plotseling zag ze haar weer met een flinke wond in haar nek. Ze werd ingevangen en naar onze dierenarts gebracht. Oeps...ze was zogend, ze zou kittens hebben van enkele weken oud. Op zoek en wel nu!
Mama moest verzorging krijgen, dus de buurt werd opgetrommeld. Waar zijn haar baby's... de buren hielpen mee, alles werd afgezocht. Men kroop hooizolders op, struiken werden afgezocht. Er werd overwogen om mama, ook al was ze ziek, los te laten. Maar de buurt en geografie was niet denderend, we zouden haar kwijtraken. Dan mamapoes in een bench zetten en lokken met haar geroep?
Ze had kittens, we mochten niet opgeven, ze konden nog in leven zijn. We wisten dat er veel marters woonden in die buurt, ze zouden doodgebeten kunnen zijn, maar we moesten verder zoeken. De buurman bleek de held te zijn in dit verhaal. Ondertussen zaten zijn armen onder de krassen en wondjes, want hij kroop op onmogelijke plekken, enkel om haar baby's terug te vinden en ja... uiteindelijk vond hij ze, al luid piepend.
Een snelle hereniging volgde, mamapoes begreep eerst niet wat ze met haar kindjes moest, ze was zelf ook nog maar half volwassen... maar nu? Ze is de beste mama die er maar bestaat! De familie is herenigd.
En zie hier, een gelukkige familie en wij zijn zo ongelofelijk blij!

09-06-2014
Kiekeboe! Waar is tie danJe zou maar een gebroken knie hebben en gebroken bekken en nog zoveel lol maken. Guusje is een taaie kerel. Zelfs de dierenartsenpraktijk was erg van hem gecharmeerd en praat nu nog over hem. Op de behandeltafel gaf hij iedereen kopjes en maar prr prr.
Hij heeft nu een pin door zijn knietje en met zijn mooie blauwe verband, ziet Guusje er maar wat stoer uit!

09-06-2014
Geslaagde voedselactie

Enkele dagen geleden waren wij te vinden in Sittard, bij de Albert Heijn. Onze vrijwilligers hebben weer heel veel voer binnengehaald voor onze opvangertjes!

08-06-2014
Owaki

Dit leuke speelse ventje zocht een opvangadresje. Gelukkig hadden we bij Zwerfkat in Nood nog een plekje vrij!
Zijn naampje is Owaki en het is een niets-mis-mee katertje. Heel gezellig en vrolijk en lief, zo'n makkelijk katje weet je wel. En... over twee dagen komt ook hij online en mag hij bezoek ontvangen!
En aan dat guitige koppie te zien, zal hij nog veel hartjes gaan raken:-)

08-06-2014
Gijs met zijn zielige schorre stemmetje

Eergisteravond rond 23.15 uur, werd er in Lauw aangebeld bij 1 van onze vrijwilligers. Mensen van iets verderop in de straat hoorden een schor indringend stemmetje uit de struiken komen. Daar zat een wat ziek klein kittentje... De hond had het al heel snel in de gaten en rende naar het kitten toe om deze te grijpen. De melders vertelden dat ze nog net op tijd dit kitten uit de struiken konden grissen. Maar ja, wat nu.
Zo gezegd zo gedaan, aanbellen bij iemand van Zwerfkat in Nood. Er werd een noodbench opgezet en de eerste verzorging kon beginnen. Oogjes schoonmaken, zalven, checken op vlooien, etc. Maar terugzetten in de bench mocht niet, hij schreeuwde de hele boel bijeen. Ja maar ja... oke, er weer uit, op schoot. Knuffelen.. het was al bijna half 3, en Gijs wilde niet opgesloten worden. Maar nu moest het toch echt.
De halve nacht opstaan, knuffelen, weer slapen, pffff. Handenbindertje!
Toen Gijs vanmorgen even mocht spelen, was er geen houden meer aan. Hij rende door het huis, klom in de klimpalen, spelen, spelen, gek doen. Hmmm, hij is misschien zielig, maar eigenlijk ook weer niet:-)

05-06-2014
Peppi en Kokki

Kokki was de enige survivor van de familie. Hij was maar enkele uurtjes oud, toen hij bij ons binnenkwam samen met zijn twee broertjes. Helaas stierven zijn broertjes en was Kokki in zijn eentje.
Peppi was ons zorgenkindje al vanaf de dag dat hij geboren werd. Ook hij was nog maar een paar uurtjes oud en we hielden ons hart vast.
We brachten de twee eenlingetjes samen en de match was fantastisch!
Met ups en downs, begint Peppi nu op te klimmen en trekt hij zich enorm op aan zijn vriendje Kokki.
Doe het goed kleine mannen!
 

05-06-2014
Gastgezin betekent: het hele gezin

Onze gastgezinnen werken zo hard in dit seizoen.
Een hele hele dikke pluim voor hen allemaal, want achter de schermen draaien zij volle toeren en wordt hun hele huishouden aangepast aan de viervoetertjes die zich te pas en te onpas aanmelden ( en dat is niet van:" Kun je volgende week opvangen? neen, kun je NU opvangen").
Niet enkel de pappa' s en de mamma's v...erzorgen onze ukkies uitstekend, maar ook de kinderen doen enthousiast mee. Het hele gezin is erbij betrokken, groot en klein. Dat is nou zo mooi aan onze werking.... met hart en ziel zetten onze opvanggezinnen zich in voor onze lieve schatjes.
En deze hele kleine ieniemienie opvangmama Liene is gewoon een magneet voor de kittens. Jip, Mollie, Sien en Fien volgen haar de hele tijd om te spelen en te knuffelen. Liene vindt het helemaal geweldig! Dit is haar eerste contact en aanraking met kittens:-)

02-06-2014
Spoedmelding in Wellen

Gisteravond kregen we een zeer dringende melding.
De meldster liep haar tuin in om de grasmaaier te halen. Plotseling hoorde ze luid gepiep en ging polshoogte nemen. Ze vond 1 kitten en al gauw zag ze dat het net geboren was. Het kitten werd weer teruggelegd.
De volgende dag bleven ze maar piepen en 's avonds had de meldster 1 kitten opgepakt, de andere was onvindbaar...
Het kleintje werd in een doosje gelegd en weer buiten gezet, in de hoop dat mama zou terugkomen. Maar het ging helemaal niet goed met het diertje en het gepiep van de tweede kitten kon men niet traceren.
Onmiddellijk is onze vrijwilligster in de auto gesprongen, deze twee kittens moesten met spoed binnenkomen. Daar aangekomen vond onze vrijwilligster een ijskoud kittentje, meer dood dan levend... Gelukkig werd het tweede kittentje ook gevonden en ze moesten onmiddellijk warm worden gelegd. Lichaamswarmte was het beste remedie, dus hup...onder de kleren tussen de Beha en rijden maar!
Het donkere kittentje zat volledig onder de vliegeneitjes, dus die moesten zsm worden verwijderd.
Lenny en Katy zijn momenteel allebei kritiek, we doen ons best, maar we weten niet of ze het gaan halen. Ze liggen warm, krijgen maagsondevoeding, meer kunnen we nu niet doen... Lieverdjes, vecht! Wij vechten mee, we weten dat het allemaal heel oneerlijk is, maar we willen jullie zo graag helpen...

01-06-2014
Wibren en Lucy!

U kent Wibren wel, onze zieke broodmagere kitten ( zie 28 mei). Bij binnenkomst waren zijn oogjes zo ontstoken, dat hij ze niet meer open kreeg.
Zijn lijfje bestond uit alleen maar botjes, hij woog de helft van wat hij moest wegen.
Zijn opvangmama blijft hem intensieve zorg geven, de dagen zijn met ups en downs en hij wordt nog altijd gevoerd met een spuitje. Gisteravond kwam er wat meer beweging in hem. Hij zag de hond Lucy! En tja, Lucy vond hem natuurlijk ook errug leuk:-) Wibren sloeg echt zijn pootjes rond Lucy haar snuit en als we Lucy haar gang lieten gaan, zou Wibren helemaal afgelebberd worden:-) Geen goed plan.
Vandaag had Wibren een goed dagje, en dan worden wij ook blij. Hij geniet enorm als zijn haartjes worden gekamd, dan komen er kleine spingeluidjes uit zijn keel. Zijn oogjes staan zelfs al wat meer open.
Ook zijn we tevreden over zijn gewicht, het krachtvoer begint z'n sporen na te laten:-) Je snapt natuurlijk wel dat we hier een lekker rond bolletje van willen maken!
En dan..... voor het eerst....begint hij voorzichtig te spelen. Kijk maar eens naar dit lieve korte filmpje.... dan weten we allemaal weer hoe sterk deze kleine jongen is!

http://www.youtube.com/watch?v=vTFg5qoz17Q&feature=youtu.beAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg