Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Wat maken we mee


2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | Eerdere berichten

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

24-06-2021
Welkom Boefje!

Deze kleine wervelwind werd midden in een regenbui gevonden.
De melder was een wandeling gaan maken in de regen, tot hij op 50 meter van zijn woning deze kleine jongen tegenkwam. Zijn lijfje was kletsnat, maar ondanks alles bleef hij hem volgen en was vastbesloten vrienden te maken ( en om hulp te vragen).
Boefje wilde naar binnen glippen, maar eigenlijk vond de melder dat geen goed idee.
Via social media werd hij naar verschillende organisaties doorverwezen en omwille van het late uur, kwam er maar weinig respons. Gelukkig had onze gsm draagster van dienst wel de telefoon opgenomen en zo is kleine meneer veilig binnengekomen bij ons.
Een jolige kleuter, een energiebom, nieuwsgierig en oooo zo lief! Nou, dat zit wel goed 🙂


22-06-2021
200 katten in de opvang

Ja... ja.... het is verschrikkelijk druk!!!
Elke dag is het prijs, jong en oud hebben onze hulp nodig, maar onze opvang is echter wel in een noodstop gerold.
Spoedgevallen gaan gewoon door, maar jongens toch. Het stopt niet!
We voelen even niet het landelijk beleid van castratie en sterilisatie. De meeste katten zijn tevens niet gechipt.
Vaak zijn ze ziek, klein, aangereden, schuw, dreiging tot euthanasie etc. We voelen de druk toenemen.
Deze kleine Paco is veilig, samen met zijn zus en broer!
Ze komen uit de voerstreek, zaten in een tuin waar men van de kittens af wilden...en dan hebben we het wel over "op een nare manier van ze af willen".
Bah, bah, altijd dat gedreig. Gelukkig kon de persoon die het hoorde daar niet mee lachen. Nou, komt goed, VEILIG nu!


20-06-2021
Welkom Twister!

Gisteren, laat op de avond, kregen we een spoedmelding uit Heusden Zolder. Tijdens een feestje in de tuin, vond men een ukkepuk.
Eerst zou het gaan om een kittentje van 2 weken oud. Lusteloos,viel om en bewoog niet meer. Oei!!! Meteen de auto in en rijden maar....
Daar aangekomen, bleek het schatje gelukkig toch al wat ouder te zijn, een weekje of 7. Er was iets mis met het pootje, inderdaad ook erg lusteloos, dus best maar even doorrijden naar een spoedarts.
Deze vond geen breuk, dus best in de gaten houden. Er werd onderhuids vocht gespoten en Twister mocht even een nachtje logeren bij onze veldwerker. Eten wilde het meneertje niet, hij kon ook geen stap meer zetten. Jongen toch!
Deze ochtend werd Twister ondergebracht bij de opvangmama en het werd eigenlijk meteen duidelijk dat we hier te maken hadden met limping (vorm van calicivirus, waarbij de ziekte op de gewrichten slaat). Het was zeer herkenbaar voor ons, dus we konden onmiddellijk starten met de medicijnen.
Na enkele uren deed het hem zo ontzettend goed, dat hij al stapjes kon zetten zonder om te vallen. Ook kreeg hij interesse in lekker eten en warempel... hij begint zelfs al te spelen 🙂
Dat komt wel goed met Twister! Het is toch een zalig ventje... zucht ❤


20-06-2021
Net op tijd gered van de dodenspuit!

Welkom Juliette!
Het is ook altijd hetzelfde. De meeste aids-positieve katjes bij ons zijn letterlijk gered van de spuit.Houdt dit nu echt nooit op?
Ditmaal viel de beurt aan Juliette.
Ze was buiten gevangen door een project en binnengebracht bij een dierenarts. Protocol gemeente is trouwens: Aids-positief? De spuit erin. Geen enkele aids-positieve kat heeft blijkbaar recht op leven, ze moeten gewoon dood. Zo zit dat.
Gelukkig werden we door het project gebeld, als wij haar zouden overnemen, bleef ze leven. En zo gebeurde het ook. Ze is nu veilig bij ons.
Haar kittens liepen ook nog buiten, hen wilden wij ook hebben. De kans dat zij aids-positief zullen zijn is klein, maar zij zullen op later tijdstip ook een test moeten krijgen en wij wilden niet dat zij gevaar zouden lopen. Het project ving het viertal en we konden hen met mama herenigen. Echter, de kittens zijn al wat ouder en mama had helemaal geen zin meer om te moederen. Ze negeerde hen compleet.
De kittens zitten nu in een opvanggezin en Juliette is in de Villa.
Neem je tijd maar lieverd, het komt goed, zoals altijd ❤


19-06-2021
Welkom Mees, Merel en Mus!

Deze drie lieve vogeltjes komen van een hooizolder 😉
Geen mama aanwezig, een plek die levensgevaarlijk begon te worden, want ze zouden zomaar naar beneden kunnen vallen...
Gelukkig konden we een plekje vrijmaken voor deze lieverdjes.
Ze zijn nog een beetje onder de indruk, maar ach... dat komt helemaal goed ❤


18-06-2021
Reza is VERMIST

Dit is een ramp!
Onlangs vertelden we jullie over haar. Ons hoogzwanger poesje. Ze zat eerst in ons kattenasiel, maar zodra het duidelijk werd dat ze zwanger bleek te zijn, verhuisden we haar naar ons opvanggezin.
Het ging eigenlijk goed, maar ze is helaas weten te ontsnappen naar buiten...
Voor de duidelijkheid: het is allemaal al erg genoeg, dus wij richten ons op haar zoektocht, niet op "hoe kan het kunnen gebeuren."
We zijn ONTZETTEND bezorgd om haar. Ze kent haar omgeving niet, wij willen haar terug, ze heeft onze zorg nodig, ze gaat binnenkort bevallen...
Ze is godzijdank gechipt, maar ze zwerft nu rond ergens in het centrum van Sint Truiden, of ze is misschien door iemand gevonden en meegenomen. We weten het niet.

Help jij mee in onze zoektocht? Delen is heel heel erg belangrijk, we willen haar heel heel heel snel terug... Dank je wel.

Gsm: 0495-285127 of 0498-243862


17-06-2021
Trouwe supporter van de Rode Duivels

Ja Raoul hier hè. Ik zit er niet alleen klaar voor, ik bied me ook vrijwillig aan als reservekeeper. Kijk, meneer Courtois zal een keertje moe worden. En laten we wel wezen: ik ben lenig, sneller dan het licht en met elke sprong kom ik op mijn pootjes terecht. Ik bied maar aan, moet niet.

- Hoopvolle Rode Duivel Raoul-


17-06-2021
Welkom Tobias!

We hebben een bijzondere jongen in de opvang. Hij komt van een andere organisatie waar ze met de handen in het haar zaten.
Tobias is nl een speciale. Hij heeft een blind oog, een hele lieve jongen trouwens, en zijn oren bleken gevoelig te zijn, waardoor hij altijd zijn kopje schuin hield.
We besloten hem een kans bij ons te geven, we willen hem namelijk de ULTIEME kans geven op herstel en puur geluk. Hij is zo aandoenlijk...
Maar wij wilden ook dat hij onze dierenarts zsm zag. En dat is nu gebeurd. Conclusie? Hij heeft een poliep in zijn oor, heel dicht tegen zijn schedel. Geen evidente operatie, maar die operatie gaat nu wel gebeuren! We gaan hem helpen...
De operatie gaan we plannen en we denken dat onze Tobias zich daarna veel beter gaat voelen ❤
Welkom trouwens lieve jongen, jij bent het waard, weet je dat?


16-06-2021
Remi tussen het oud ijzer

Helemaal in zijn uppie gevonden, zo klein en hulpeloos. Hij werd gevonden bij een schroothandel tussen het oud ijzer. Maar liefje toch, wat was dat schrikken! Hoe kom jij nu daar zeg...
Dat is helemaal geen plek voor zo'n klein hummeltje als jou, kom maar snel naar ons!
En Remi pssst... je was dan misschien even alleen op de wereld, maar je krijgt er een zusje bij, zij heet June ❤ Zij is ook maar alleen, en met z'n twee is het toch veel gezelliger.
Zo, dat is ook weer gepiept, June en Remi lekker saampjes!


16-06-2021
Welkom Reza!

Haar baasjes waren gestorven, voor haar was er geen oplossing, dus bleef ze zwerven rondom het huis.
De zoon kwam af en toe nog wel eens eten brengen, maar daar was hij uiteindelijk mee gestopt.
Een buur besloot haar vervolgens af en toe wat eten te geven, maar dit was tijdelijk, het "kon zo niet langer", de buurt had last van haar.
Al met al heeft Reza behoorlijk wat meegemaakt en ze heeft weinig liefde gevoeld. Ooit wel ja, toen was ze geliefd, maar dat was al lang geleden. Ze was echter nooit gesteriliseerd...
Ze kwam aan in ons kattenasiel Villa vagebond en onze dierenarts onderzocht haar gisteren. Oh... ze was zwanger! Oei.
We hebben gelukkig een gastgezin voor haar kunnen regelen, maar onze plekjes zijn schaars. Met maar liefst 170 katten in de opvang, beginnen we behoorlijk vol te raken. Droevig...
Maar Reza is gelukkig veilig. Ze zit al wat verder in haar zwangerschap, dus hebben we besloten dat ze mag bevallen.
Ze heeft nog moeite met ons mensen, maar dat snappen we, is oke. Bij ons mag elke kat gewoon zichzelf zijn.
Welkom lief meisje ❤


15-06-2021
Welkom Bean, Bailey en Bo!

We krijgen geregeld verdrietige meldingen te verwerken, maar de realiteit blijft hard wanneer er een mama is overleden. Zelfs twee verkeersslachtoffers.
Het speelde zich af in Houthalen Helchteren. Er werden twee overleden katten op straat gevonden, aangereden...
Echter, vlak in de buurt, in het bos, werden er kittens gespot. Ze bleven heel dicht in de buurt van de overleden katten, dus het sterke vermoeden was dat hun mama slachtoffer is geworden.
We besloten deze bange hartjes te helpen.
De vangkooi werd op scherp gezet en ondertussen hebben we drie van de vier katjes kunnen vangen. Laten we vooral heel hard duimen dat ons vierde katje in de val loopt, want het is niet compleet zonder haar/hem.
Onze lieve snoetjes zijn nog erg bang, maar dat is niet erg, snappen we. Komt goed lieverds, echt..


15-06-2021
Midden op de grote baan, Jill!

Deze kleine meid dacht niet aan gevaar, ze zat midden op een grote doorgangsbaan voor zich uit te staren.
Op dat moment werd ze gespot door twee afzonderlijke chauffeurs die ook tegelijkertijd stopten. Echter, elk met een andere insteek.
De eerste chauffeur pakte het kitten op en gooide het aan de kant, waarop de tweede chauffeur vroeg: "Wat is hiervan de bedoeling?"
De eerste chauffeur zei: " Het zit in de weg, ik moet hier doorrijden."
Ondertussen zag chauffeur twee dat het kitten alweer uit de berm kroop en wederom de baan op liep.
Chauffeur 1 vond het "een probleem dat zichzelf wel zou oplossen", maar daar kon nummer 2 geen genoegen mee nemen. Gelukkig!
Hij nam het kitten op, mee de auto in en toen werden wij gebeld...
Haar kopje zou voortdurend scheef staan en ze liep cirkeltjes, dus dat kon een neurologisch probleem zijn, of een fikse oorontsteking.
Kom maar bij ons...
Meteen even een ritje dierenarts gedaan en heel waarschijnlijk had onze kleine hummel te maken met een middenoorontsteking, waar ze nu medicijnen voor krijgt.
En wat is ze lief!!!! En ook erg nieuwsgierig, maar ja... dat zal ook wel de reden zijn dat ze zo onbevangen midden op de baan zat.
Maar dat avontuur is nu voorgoed voorbij, nu is het genieten en binnenkort een fijn huisje zoeken.
Dank aan chauffeur nummer 2 ❤


13-06-2021
Update Tanek ♥

Deze kleine jongen is door het oog van de naald gekropen. Een paar dagen geleden vertelden we jullie het verhaal van hem en zijn zusje Phoenix. Ze kwamen levenloos bij ons binnen. Hun lichaamstemperatuur was lager dan de thermometer, dus: niet meer te meten. In elk geval onder de 32 graden. Deze ernstige vorm van onderkoeling kan de gehele boel intern doen stoppen, dus er is met man en macht geknokt om hen in leven te houden. Phoenix stierf... zijn lieve kleine zusje was niet opgewassen tegen alle ontbering en de onderkoeling.
Rust zacht lief meisje.
Haar broer Tanek daarentegen maakt het goed! Hij is uit zijn hele diepe dal geklommen en wil UIT de couveuse.
Er moet nog gedwangvoerd worden, maar verder? Hij trekt al kleine sprintjes door het huis, daar gaat ie dan, op zijn mini dribbel pootjes, staartje fier in de lucht. Durft al een kittenklimpaaltje te beklimmen en de grote katten uit te dagen. Kleine gekke Tanek!
Met grote ontroering en liefde in onze ogen, volgen we zijn kleine stapjes in de grote wereld, tis toch een kanjer ❤


13-06-2021
Gevonden op de oprit

Deze kleine uk werd moederziel alleen gevonden op een oprit. Na uren wachten, kwam er geen mama opdagen. June ( gekregen naam van opvanggezin) begon steeds harder te piepen van de honger. Haar oogjes dichtgeplakt van de etter... ook dat nog!
Na een zoektocht werden er wat verderop in de straat twee gestorven katten gevonden, vermoeden: ook haar mama.
Akelig trouwens, om ineens deze lijfjes te vinden, wat was er gebeurd?
June begon ondertussen harder te piepen. Eten!!!
Nou hup, snel een rit naar Antwerpen maken waar de opvangmama's al klaar stonden ❤
Ze was ziekjes, neusje potdicht, ontstoken oogjes. Na de eerste zorg kreeg ze eindelijk haar warme flesje. Dat ging erin!
Maar de slaap begon nu te komen, zoveel ervaringen vandaag, zoveel ellende. Nu lekker slapen in de couveuse waar je veilig bent kleine June ❤
En mama, waar je ook bent, we hopen dat je niet bent gestorven... En als het drama jou wel is overkomen.. rust zacht x


13-06-2021
Welkom Oreo!

Deze kleine meid werd op straat gevonden. Mager, maar alert. Oreo vond de meldster lief en besloot haar gewoon te volgen, helemaal tot haar huis.
Natuurlijk kreeg ze meteen wat lekkers aangeboden en Oreo vloog erop af en at alsof haar leven er vanaf hing. Maar meisje toch!
Toen we het telefoontje kregen, vonden we het natuurlijk helemaal goed om haar bij ons onder te brengen.
Sterker nog, we besloten Oreo te koppelen aan kleine Tanek! Zijn zusje was onlangs overleden door ontbering en hij was ook maar wat alleen als kleine kabouter tussen heel veel grote katten des huizes.
Na wat gegrom en hoge rugjes, kwestie van even de macho uithangen, werd de vriendschap beklonken! Ze slapen samen, spelen samen, maken ruzie samen, maken het weer goed samen, kortom: Een nieuwe broer-zus relatie werd een feit ❤
Welkom lieve Oreo!


10-06-2021
In een doos achtergelaten

Alweer een schrijnende melding, ditmaal uit Hasselt. Het moet niet nog gekker worden hey.
De meldster zag op een avond hoe een vrouw een doos met twee kittens en hun mama achterliet op straat. So! Een heterdaadje.
Natuurlijk ging iedereen uit de doos en hup aan de wandel, in een omgeving die onbekend was.
We zijn zsm ter plaatse gegaan om de familie veilig te stellen, echter vonden we enkel de twee kittens. Mama spoorloos. En neen, we lieten haar zeker niet in de steek,maar de kittens wilden we wel alvast veilig stellen.
De lieve kittentjes werden ondergebracht bij ons opvanggezin en de vangkooi voor mama werd op scherp gezet.
De dag erna... geen mama. Tja mama, wij blijven voor je op de uitkijk hoor. Beseffende al helemaal dat je daar wat verloren rond zou lopen, op onbekend terrein...
De dag erna hadden we meer geluk. BINGO!!! Daar was ze dan, onze lieve knappe mama ❤
De hereniging was een feit en nu zijn ze weer lekker samen! En ze maken het goed, dat doet ons echt deugd!


07-06-2021
Tanek en (sterretje) Pheonix...

...hun lichaamstemperatuur was niet meer te meten. Ze waren niet alleen ernstig onderkoeld, hun lichaamsfuncties konden elk moment stoppen met functioneren.
Ze werden gevonden in de garage, broodmager... en eigenlijk was het leven aan het wegvloeien.
Toen wij hen met spoed ophaalden, waren hun lijfjes al spasmes aan het vertonen. Ze waren ijskoud en hun onwillekeurige bewegingen begonnen toe te nemen, hun lichaamstemperatuur was onder de 32 graden.
We hebben onmiddellijk ingegrepen, met de nodige warmte ( couveuse) warm vocht en glucose.
Elk uur steeg hun lichaamstemperatuur een beetje met 1 graad.
De spasmes hielden op, ze begonnen leven in hun lijfje te krijgen. Na enkele uren konden ze al even rechtop zitten en volgden ze ons met hun kraaloogjes.
Maar het noodlot sloeg weer toe en Phoenix kon niet meer vechten ( rechts op foto), zij stierf in onze armen...
Tanek begint nu steeds iets sterker te worden, zijn naam betekent: onsterfelijkheid.
Hij is nog erg kwetsbaar en krijgt krachtpapjes via een spuitje. Hij zal nog even in de couveuse moeten blijven, maar we hebben goede hoop ❤


05-06-2021
Billie door oog van naald gekropen

Eindelijk is deze kleine strijdster weer bij ons! Het is een wonder dat ze het gered heeft, want zag er helemaal niet goed uit. Dagen heeft ze aan het infuus gelegen bij onze dierenarts.Ze had niet alleen niesziekte, ze kon haar eigen lichaamstemperatuur niet regelen, had een ruis op haar hartje en er was nog iets onderliggends aan het sluimeren.
Maar ze is uit haar diepe dal gekropen en maakt het naar omstandigheden goed.
Ze moet nog wel gedwangvoederd worden en ze blijft voorlopig even in onze couveuse. Maar hey, het verschil mag er zijn hè ❤


05-06-2021
Welkom Odin!

Hij zat midden op de baan in Neeroeteren. Zijn oogjes dichtgeplakt en zag natuurlijk helemaal niet hoeveel hij op dat moment liep...
Gelukkig werd hij gespot! Een bezorgde meneer plukte hem snel van de baan en nam hem mee naar huis.
Toen werden wij gebeld...
Arme jongen toch! Kom maar snel bij ons, gaan we je eens goed verzorgen hoor.
Toen we zijn oogjes openmaakten, kwam er ontzettend veel rommel en etter uit. Wat zal dit een opluchting zijn voor Odin, nu de druk op zijn oogjes zijn afgenomen.
Hij krijgt nu alle zorg. Hij heeft de niesziekte flink te pakken, arme jongen. Maar komt goed, we gaan hem beter maken ❤


05-06-2021
Mientje heeft hele grote problemen

Mientje en Basje zijn de twee kittentjes die we een tijd geleden hebben ondergebracht bij een zogende mama. Mama Marie, de lieve sfinx kat. Jullie kennen het verhaal waarschijnlijk nog wel.
Het viel ons op dat Mientje niet zo goed groeide als haar broer, ze begon ook wat last te krijgen van een pompende ademhaling. Langzaamaan zagen we haar grote complexe probleem....
Haar borstkas was anders dan anders. Deze was plat. Ze noemen het ook wel: flat chested kitten syndroom.
Ze is nog maar 3 weekjes oud, maar een rit naar onze dierenarts was van groot belang.
Deze bevestigde de diagnose. Er werden foto's gemaakt en haar probleem bleek nog groter te zijn. Haar borstkas is niet alleen plat, deze groeide ook naar binnen. Een soort "grijphand" zeg maar. Haar hartje was al verschoven, zat niet op de plek waar deze behoort te zitten.
Ze zou waarschijnlijk niet oud gaan worden. Een kitten in de groei, kwestie van tijd tot haar hartje compleet in de verdrukking zou komen. Prognose: zeer slecht.
Natuurlijk lieten we het hier niet bij zitten en zijn we wat graafwerk gaan doen, ook onze dierenarts dacht met ons mee.
Een harnasje zou misschien een optie zijn, een operatie?
We hadden een mail gestuurd naar een professor met de vraag of hij kleine Mientje kan helpen. We weten het niet, maar we moeten wel alles proberen. Haar leven kan zwaar gaan worden, waardoor we straks een keuze moeten gaan maken.
Jazeker kon hij dat! Wanneer ze 8 weken oud is, kan hij haar opereren en een harnasje inbouwen, allemaal op de universiteit in Gent. YES!!!
Dit zullen wij dan ook met beide handen aangrijpen! Mientje verdient deze kans, sowieso ❤
Indien het al eerder slecht met haar gaat, kan het zijn dat ze al eerder onder het mes moet, maar liefst stellen we dit uit gezien de risico's die het met zich mee brengt.
Tot die tijd hebben we tips gekregen om haar borstkas te masseren.
Onze kleine mooie meid gunnen we nog een lang en gelukkig leven, dus we gaan er samen alles aan doen om haar dit te geven ❤
Wij houden jullie op de hoogte!


01-06-2021
Update Billie ♥

Het gaat helemaal niet goed met ons zieke meisje Billie...
Er is toch wat meer aan de hand met dit fragiele meisje, dan enkel niesziekte.
Ze kwam een paar dagen geleden bij ons binnen, omdat ze midden op de weg zat. Oogjes en neusje dichtgeplakt, broodmager, één en al ellende..
We begonnen aan de intensieve zorg, maar ze kon haar lichaamstemperatuur absoluut niet regelen. Ondanks de warmte die we haar boden, bleef ze ondertemperatuur houden. Dat werd een ritje naar de dierenarts.
Hmmm, ze was niet alleen ernstig ziek van de niesziekte, ze had ook een hartruis en een onderliggende infectie. Ze kreeg wat prikjes en daarna ging ze bij ons resoluut de couveuse in.
Zelfs in de couveuse kregen we haar temperatuur niet onder controle....
Vandaag is in opname gegaan bij onze dierenarts, het is erop of eronder nu. Ze heeft zoveel ontberingen doorstaan, waarom zat het haar nu niet 1 keertje mee? Zo'n lief teer diertje. Ze heeft zich zo dapper op straat staande weten te houden, het zal toch niet gebeuren dat we Billy gaan verliezen?
We gaan nu allemaal hartstikke hard duimen en goede vibes sturen, ze kan het gebruiken, ze zal al onze positieve energie verslinden..
Zet door lieverdje ❤


31-05-2021
Welkom Billie

Ze zat midden op straat. Ze zag niks door haar dichtgeplakte oogjes. Haar ademhaling was moeilijk, want ook haar neusje was vastgekoekt door al het snot. Haar broodmagere lijfje verraadde al dat ze amper had kunnen eten, als ze al ergens eten zou vinden...
Natuurlijk kon deze lieve dame haar niet laten zitten, dus ze werd voorzichtig opgepakt en mee naar huis genomen.
Wij werden gebeld.
Natuurlijk kon deze zieke kleine hummel meteen bij ons binnenkomen. Ze zag er zo slecht uit...
We hebben haar snoetje gepoetst, oogjes schoongemaakt en gezalfd. Daarna een lekker warm bordje krachtpap. DAT vond ze wel wat..
Nu is ze veilig bij onze opvangmama, met de nodige medicijntjes en vitamines.
Laat je nu maar lekker vertroetelen lieve Billie, straks zie je de wereld ineens een heel stuk beter en voel je je veel sterker! Beloofd ❤


30-05-2021
Welkom Kobe

Daar lag hij dan, helemaal alleen te schreeuwen in een kelder. Hij lag daar al eventjes, maar de meldster vond maar niks.
Toen het geschreeuw de volgende morgen bleek aanhouden, besloot de dame de kelder eens goed onder handen te nemen en warempel... daar vond ze het hulpeloze kleine manneke. Waar is jouw mama lieverdje? Geen spoor... Blijkbaar is er een mogelijkheid om van buitenaf in de kelder te komen, maar gezien het aanhoudend geschreeuw, was mama toch al een tijdje niet meer teruggekomen,
Er werd toch nog eventjes gewacht, maar het schreeuwen werd alsmaar luider dus er moest toch echt eten op tafel komen 😉
Kleine Kobe had een beetje melk gedronken, maar er moest nu echt wel een oplossing komen.
Welnu, wij maakten onmiddellijk plaats voor kleine Kobe en we informeerden eens voorzichtig bij het eenmalig opvanggezin waar mamapoes Marie (Sfinx) zich had ontfermd over onze kleintjes Mientje en Basje. Of er nog een plekje beschikbaar was 😉
Ja hoor!
Kobe werd bij mama Marie gebracht en wederom werd ons vondelingetje meteen geaccepteerd. Onmiddellijk een lekkere wasbeurt, een liefdevolle omhelzing van Marie en het gezinnetje was nu helemaal compleet ❤
Het is toch ook een prachtmama!!
Kobe geniet nu van zijn nieuwe familie en heeft er meteen een broertje en zusje bij 🙂
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg