Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In AUGUSTUS 2007 hebben 46 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-08-2007
Juana
122

Dag lieve Juana,
Je was maar heel kort bij mij in de opvang, je hebt eerst bij een ander gastgezin gezeten en kwam hier om Pino te vergezellen.
Maar jij vond mensen veel leuker, je rende me overal achterna en wilde constant op schoot zitten, zelfs mijn eigen katten mepte je van de bank af! :-)
En nu heb je een heerlijk nieuw huis gekregen bij Claudia, ze is de hele dag thuis en je krijgt de volle aandacht! Geniet er van mooie meid!
Liefs Kim

Geplaatst op 30-08-2007
Billy
02

Hallo lieve mensen, graag wil ik me aan jullie voorstellen.
Ik ben katertje Billy en op dit moment ongeveer 6 weken oud.
Ik ben samen met 1 broertje en 2 zusjes gevonden.
We zijn nog niet zo gewend aan mensen, dus we komen nog wat bang over. Maar zodra ik mijn angst overwonnen heb, ben ik wel de patser van het stel en waak ik vol trots over mijn broertje en zusjes.
Als jullie graag zoGeplaatst op 29-08-2007
Sambo
113

Lieve Sambo,
Je was zo klein en tenger toen je bij ons terecht kwam, maar je zette dadelijk een grote mond op. Luid piepend liet je weten dat je honger had en gulzig slorpte je je flesje op.
Je werd een gezellig dikkerdje en wat deed het ons een plezier dat je zo goed groeide.
Dag en nacht waren we voor jou in de weer en toen we jou even enkele uurtjes moesten missen, wisten we het meteen: we wilden jou helemaal niet meer missen!!!!
Vandaar dat jij vanaf nu voor altijd bij ons mag blijven.
Je zusje Shaila konden we helaas niet redden, maar jij bent nu onze kleine
hartendief. Jij hebt je gouden mandje gevonden, kleine lieve man van ons.
Dikke knuffels, je opvangmama Pascale

Geplaatst op 29-08-2007
Vlinder
114

Lieve Vlinder,
Spinnend kwam je bij ons in de opvang en spinnend ging je vandaag weer weg. Jij ben een heerlijke knuffel.
Je twee speelkameraadjes hier bloeiden helemaal op in jouw bijzijn. Ze vergaten dat ze bang waren en keken nieuwsgierig toe hoe jij hier onbevangen door het huis liep.
En niet alleen op je kattenvriendjes heb je indruk gemaakt, ook op ons heb je indruk gemaakt.
Je liep al spinnend het hele huis door. Je vind mensen helemaal geweldig.
Jouw nieuwe baasje heeft veel tijd voor jou en dat is perfect.
Daarnaast krijg je ook nog eens twee speelkameraadjes, geweldig toch!
We zullen je gezelligheid heel erg missen, maar we weten dat je het goed krijgt.
Knuffel van Tessa en Peter en een pootje van Tristan, Isolde en Mini.

Geplaatst op 26-08-2007
Bijou
02

Klik op onderstaande link om een leuk filmpje van Bijou te bekijken:
http://www.youtube.com/v/v-XxMP51gA4

Graag wil ik jullie een update van mezelf geven.
Ik ben inmiddels ook al weer ruim 3 weken bij mijn opvangmama en het gaat al een heel stuk beter.
Ik speel heel graag spelletjes met mijn broertjes en zusje, maar ook met mijn opvangmama. Ik kan ook heel hard spinnen als ze me begint te aaien.
Mijn angst is voor een groot deel al verdwenen, ik ben nu zelfs nieuwsgierig naar alles wat er gebeurt en loop iedereen regelmatig voor de voeten. Ik vind dat heel gezellig....
Ik ben op zoek naar een baasje die in het begin vooral wat geduld met me heeft, maar na een tijdje ben ik het beste maatje dat je je wensen kunt.
Tot snel! Bijou

Geplaatst op 26-08-2007
Dille
116

Dille, mijn meisje, mijn knuffelkontje. Jij was toch wel mijn favorietje! Twee weken waren eigenlijk veel te kort....
Nu ben je bij Monique en Betty waar je alle aandacht krijgt die je verdient. Ik hoop dat ze, zoals ze beloofd heeft, je af en toe ook nog een dikke knuffel van mij geeft! Ik hoop dat je dikke vriendinnen wordt met Betty!
Gaby

 

 

 

Geplaatst op 26-08-2007
Venkel
116

Venkeltje, batrakker.
Ilse heeft me al een paar hele mooie foto's van jou gestuurd. Jij bent een echt fotomodel, maar dat wist ik natuurlijk al! Ik was heel blij om te zien dat het goed gaat tussen jou en Tommie, je nieuwe oudere broer. Jullie gaan zeker een geweldig team vormen! Nu kan je lekker tegen Tommie of Ise aankruipen en naar harte lust spinnen .
Gaby

Geplaatst op 26-08-2007
Tijm
116

Tijm, mijn Houdini.
Jij bent eigenlijk niet echt weg want Marieke, mijn vriendinnetje, is helemaal voor jou gevallen. En geef haar eens ongelijk! Dus jou ga ik zeker nog zien! Ik heb gehoord dat het best wel al goed tussen jou en Punky gaat. In de toekomst worden jullie vast dikke vriendjes!
Gaby

Geplaatst op 25-08-2007
Timo
Buddy Kat

Timo, lieve Timothy, zo noemde ik je ook wel, jouw grote dag is aangebroken.
Je krijgt een gouden mandje bij een heel lieve familie.
Enige tijd geleden zagen die mensen Jasper bij ons, ze waren op slag verliefd op hem en wilden hem een thuis geven. Omdat ze graag 2 katjes adopteerden, werd gekeken wie met Jasper mee kon. Al snel dachten we aan jou Timo, jij lieve, zachte reus, jij verdiende je kans.
Zaterdag 25 augustus was jullie grote dag, dan zou je samen met Jasper opgehaald worden. Jasper is nog ziekjes, hij mag nog niet vertrekken, maar de lieve mensen wilden hem toch bezoeken en jou voor hett eerst ontmoeten.
Wel Timo, ik had niet anders verwacht, zoals je al je buddies op Buddykat charmeerde, zo charmeerde je natuurlijk ook je toekomstige familie, ze waren onmiddellijk verkocht.
Je was iets meer dan 3 weken bij ons thuis nu, je was alom tegenwoordig, waar ik was, daar was ook jij. We gaan je missen lieve jongen, je druilerige blik, je komische fratsen, je dwaze speelmomenten en je lieve knuffelpartijen.
Jouw makkertje Jasper komt je gezelschap houden, zo vlug ie genezen is, dan kunnen jullie samen genieten van je gouden mandje.
Genoeg handen om te knuffelen voor jullie, lekker eten stond al klaar voor jou, nieuwe spulletjes waren al in huis gehaald en er komt nog meer wat jullie hartje begeerd. Jullie mogen van de buitenlucht genieten, er komt een buitenren. Kortom, je krijgt echt wel een gouden mandje….
Geniet lieve jongen, geniet met volle teugen, je hebt het zo verdiend!!!!!
Dikke knuff Timo, we missen je, maar we weten dat je een heerlijke toekomst tegemoet gaat, het ga je goed jongen. Jasper zegt tot binnenkort.

Reactie eigenaar:
Dag allemaal van Buddykat en Zwerfkat,
In eerste instantie willen wij jullie allemaal bedanken voor de zorg die jullie aan Timo hebben geschonken toen hij bij jullie was.
Het is een scheet uit duizenden maar ja dat wisten jullie al maar hier is het ook zo.
Het gaat prima met hem tot nu toe geen problemen met hem gehad zijn vachtje begint nu steeds meer te glanzen.
Zijn eetlust is nu ook nog steeds prima.We zijn ondertussen er al een beetje achter gekomen wat Timo lekker vind en wat die niet lekker vindt. Blikvoer met vis gaat altijd netjes op maar het rundvlees laat die staan maakt niet uit welk merk maar hier draait die zich om en gaat weer. Katten melk is ook oké.
En dan nog het andere lekkers.
*Gekookte stukjes kip: Oppassen voor de vingers zijn pootjes willen je graag helpen als je niet vlug genoeg bent.
*Gebraden gehakt:  Draaien om je benen en flink miauwen en als ik niet op pas op het aanrecht springen om te kijken waar de rest is.
*Oude kaas: Dan gaat Timo kwijlen. S’morgen krijgt Timo zijn vitamine pasta daarbij een visolie capsule en de druppels voor de weerstand.
In het begin was Timo veel boven en dan onder het bed vandaan kijken wat er gebeurt maar ook stiekem op onderzoek uit maar zodra we gingen kijken was die weer weg onder het bed.
Maar na een paar dagen was het al oké uit zich zelf naar beneden gaan en daar de boel verkennen en kennis maken met het andere huis dieren. Een Franse en Amerikaanse buldog Cocco en Yottum.
Maar voor mij was het even duidelijk. Dat ik even ruimte moest maken voor ze, een bank moest even een andere plaats krijgen zodat ze niet met zijn drieën door een doorgang hoefden. Maar dit is geen probleem voor ons.
Timo heeft ondertussen al heel wat plekjes uit geprobeerd om te slapen.
Bank met fleece dekentje is oké. De mand van Cocco is oké. Zijn eigen mandje is ook oké. Onder de tafel gaan liggen is ook oké. Of bij een van ons gaan liggen is ook oké.
Maar wat ons wel op valt is dat Timo nu die beneden gewend is  avonds niet bij ons komt hij blijft dan beneden slapen.
Gisteren lag ik even op de bank en toen kwam Timo voor het eerst uit zich zelf bij me liggen.En dan zo lekker met zijn pootjes stampen en de nageltjes in en uit trekken. Heerlijk was dat.
Maar nu wachten we op Jasper  en soms denk ik echt dat Timo hem wel mist dan is die een beetje stiller dan anders. Als alles goed gaat dan hoop ik dat die van de week hier ook naar toe mag komen. Dan heb ik de twee kereltjes eindelijk in huis samen.
De lieve groetjes van Timo een nat neusje en een dikke knuffel.
En ook van ons allen. Inge,Toon,Jennifer,Evelien,Cocco,Yottum en Timo

Geplaatst op 24-08-2007
Diesel
28

Diesel,
Je kwam bij ons binnen, helemaal vermagerd, een beetje aan de zieke kant en je halflangharige vachtje helemaal in de knoop. En dat terwijl je zo`n mooie grote kater bent.
Je had je eerste bezoek aan de dierenarts al gehad en met wat medicijnen en oogzalf zou je weer helemaal de oude worden. De medicijnen nam je zonder mokken, maar de oogzalf dat was een ander verhaal. Dat vond je dus absoluut niet leuk en je werkte ook niet mee, maar het is ons gelukt je weer beter te krijgen. Na een paar weken was je al heel goed bijgekomen en je was niet meer ziek!
Toen werd er al meteen gebeld door je nieuwe baasje die wel eens naar jou wilde komen kijken en met je knuffelen.
Je was wel een knuffelkont, maar alleen als het jou uitkwam en op de plekjes die jij het lekkerst vond. Als ik dan ook maar even durfde om te stoppen met aaien was je boos.
Als ik binnenkwam, kwam je altijd hard miauwend naar me toe kwam gelopen en begon je kopjes tegen mijn benen te geven.
Je hebt niet heel lang bij mij gewoond, maar toch zal ik je missen met je gekke knuffelbuien. 
Je hebt hele leuke baasjes gevonden en ik wens je veel plezier in je nieuwe huisje. Tot ziens Diesel!
Je Opvanggezin Sabrina en Edwin.

Geplaatst op 24-08-2007
Snoetje en Minou
09

Als een kleine baby kwam je binnen en zo ging je vandaag ook naar je nieuwe plekje, onze Snoetje.
Je was ons super knuffeltje. Als een baby liet je je rond dragen, uren aan een stuk. Je kon er niet genoeg van krijgen om lekker tegen ons aan in de nek mee te lopen.
Hoe vertederend loenste je met één oogje en ging je kopje in de lucht om je uitgebreid te laten kroelen onder je nekje. Je was nog zo klein en bleef ook zo klein. Iedereen vond je zo lief, schattig.
Je nieuwe mamma kwam voor je stiefzusje, maar je nieuwe pappa had een half handje aan je vol en viel op je loensoogje en toen mocht je in één keer samen met je grote stiefzusje mee. Na enkele keren was je nieuwe mamma ook helemaal verkocht en zat uren met je te knuffelen.
Ja, het is dubbel boffen, want ze wonen maar een paar huizen verder en hebben je regelmatig bezocht en geknuffeld, dus je bent al aardig aan ze gewend.
Wij zijn dan ook reuze blij dat ons knuffeltje niet ver weg gaat en we je steeds kunnen bezoeken. Anders hadden we niet geweten of we je wel hadden kunnen missen.
Je krijgt er nog 2 andere speelkameraden bij, Job en Janus, die nu nog niet zo enthousiast waren, maar vast en zeker voor jouw lieftalligheid zullen bezwijken. Hopelijk mag je binnenkort lekker tegen hen aan slapen als kleine stiefbroer.
Wij zijn blij dat je stiefzusje met je meegaat, zodat je lekker kunt spelen en stoeien.
We missen nu al je warmte en geronk, maar gelukkig morgen zien we je weer.
Met dit fijne gezinnetje heb je heel veel geluk. Er is zelfs een dochtertje, Kyoma, van 6 jaar die jouw heel lief vindt en op je wachtte tot je eindelijk mocht komen. Wij hebben van je genoten en wensen je dan ook alle goeds.
Tot morgen lieverd, je opvangmamma Ine en Rowena

Geplaatst op 24-08-2007
Minou en Snoetje
09

Onze Minou is, samen met haar stiefbroertje, verhuisd naar een paar huizen verder in de straat.
Je was zo levenslustig en speels, ondanks je voortdurende verkoudheid.
Geen moment had je tijd als er iets ritselde of er iemand was om mee te spelen.
Ondanks je temparament kon je ook heel lief, uitgeblusd bij ons liggen te slapen.
Je krijgt een prachtig plekje met nog 2 katten en natuurlijk met je stiefbroertje, waar je heerlijk mee kunt stoeien.
Ook hun dochtertje Kyoma van 6 wil jouw speelkameraadje zijn.
Wij zijn vandaag nog even langsgeweest om te kijken hoe het met jullie was gegaan vannacht, maar je had al helemaal geen tijd meer met al dat nieuwe speelgoed en de tuin die je al in mocht gaan met een riempje om. Dat is echt geweldig voor jou; een plek om je echt uit te leven.
Je bent uitgegroeid van een iel katje met slechte vacht, tot een prachtig getekende poes. Echt een beauty.
Je blijft lekker bij ons in de buurt en we komen je nog vaak bezoeken.
Wij zijn ervan overtuigd dat jullie het heel goed hebben bij Sonja en Egbert.
Wij hopen dan ook dat je geen brokken maakt en hele fijne jaren bij hun mag beleven. Het ga je goed lieverd.
Je opvangmamma Ine en Rowena

Geplaatst op 24-08-2007
Jarri en Jabbe
106

We kregen een melding uit Hasselt: Een moederpoes met drie kleintjes.
De katten konden er niet blijven, omdat het dochterje allergisch is en de vader geen dieren wil en de buren moeilijk doen.
De moederpoes kreeg ravioli en kaas te eten en is nogal mager, maar  heel lief. Ze schrokte erop los nu ze ECHT katteneten krijgt. Ze laat ook de kleintjes goed eten. Dus nu kunnen ze bijkomen van al hun avonturen bij ons.

Update gastgezin:
Jarri is de grootste van de 2, maar heeft een veel kleiner hartje dan haar kleinere zus Jabbe. Ze vindt alles nog maar eng en de wereld wel erg groot.
Ze bekijkt dus alles heel rustig en laat het allemaal maar op haar afkomen.
Al probeert ze alles te doen wat haar zusje Jabbe ook doet en aan haar trekt ze zich dan ook erg op. 
Het zou dus heel fijn zijn als ze samen geplaatst kunnen worden.
Wilt u deze mooie tweeling eens komen bekijken? U bent van harte welkom, de koffie staat klaar.

Geplaatst op 24-08-2007
Jabbe en Jarri
106

We kregen een melding uit Hasselt: Een moederpoes met drie kleintjes.
De katten konden er niet blijven, omdat het dochterje allergisch is en de vader geen dieren wil en de buren moeilijk doen.
De moederpoes kreeg ravioli en kaas te eten en is nogal mager, maar  heel lief. Ze schrokte erop los nu ze ECHT katteneten krijgt. Ze laat ook de kleintjes goed eten. Dus nu kunnen ze bijkomen van al hun avonturen bij ons.

Jabbe, een een heel klein meisje om te zien, maar met een moedig karakter.
En karakter dat heeft ze. Ze laat zich niet de kaas van het brood eten en als je niet oppast is dat letterlijk. Want eten dat ze kan!
Ze is gek op "stelen". Ze jat sokken, pennen en brillen dus eigenlijk alles wat los en vast zit. Dat verstopt ze allemaal het liefst op haar plekje, zo schattig.
Het is dus een poesje waarmee je je niet gauw zult vervelen. Ze is duidelijk aanwezig.
Aaien vindt ze prima, maar opgepakt worden en knuffelen alleen wanneer het deze dame uitkomt. Buiten vindt deze dame geweldig, een tuin zou dus eigenlijk een must zijn voor mevrouw.
's Avonds als mevrouw uitgerend is dan wil ze wel lekker bij je op de bank komen liggen. Maar zelfs dan houd ze alles in de gaten en tv kijken is ook een favoriete bezigheid van haar.
Dus zoekt u een dame met pit, kom dan maar gauw eens naar Jabbe kijken.

Geplaatst op 23-08-2007
Fred en Hermelien
32

Dag lieve Fred en Hermelien!
Als nieuw opvanggezin is dit onze eerste keer dat er katjes vertrekken, maar we zijn er zeker van dat ze een geweldig thuis zullen hebben!
Donderdagavond vertrokken ze samen naar Gent, het nieuwe avontuur tegemoet...
Fred, het lieve pratertje van het nest, het zal stil zijn zonder hem. Hij was een kanjer in aandacht opeisen en ongelooflijk lief.
Hermelien, het enige meisje en een echt klein dotje. We zullen haar zielige oogjes missen. Het ga je goed, klein prutsemieke...
We wensen ze alle twee een warm gezellig nieuw plekje toe!!
Opvangmama Dora

Geplaatst op 23-08-2007
Hermelien en Fred
32

Dag lieve Fred en Hermelien!
Als nieuw opvanggezin is dit onze eerste keer dat er katjes vertrekken, maar we zijn er zeker van dat ze een geweldig thuis zullen hebben!
Donderdagavond vertrokken ze samen naar Gent, het nieuwe avontuur tegemoet...
Fred, het lieve pratertje van het nest, het zal stil zijn zonder hem. Hij was een kanjer in aandacht opeisen en ongelooflijk lief.
Hermelien, het enige meisje en een echt klein dotje. We zullen haar zielige oogjes missen. Het ga je goed, klein prutsemieke...
We wensen ze alle twee een warm gezellig nieuw plekje toe!!
Opvangmama Dora

Geplaatst op 22-08-2007
Kippetje
110

Dit nestje werd gevonden in Moorslede, West-Vlaanderen.
Vier kleine, zieke katjes....en geen enkele organisatie in de regio ontfermde zich over hen. De meldster zoch naarstig naar een oplossing en reed 3 uur om de kleintjes bij ons binnen te brengen.
Nu zijn ze gelukkig veilig bij ons in de opvang en krijgen ze de tijd om beter te worden.

Update gastgezin:
Kippetje ons ijskoninginnetje. Je moet nog wat wennen aan handen he meid? Maar niet getreurd, het ijs begint al wat barstjes te vertonen. Je miauwt als je opvangmama  de kamer naar binnen komt, jij wilt ook een aaitje nu en je begint er zichtbaar van te genieten.
Kippetje is de enige binnen het gezelschap met uitstekende tafelmanieren, ze eet altijd heel netjes haar bordje leeg en zorgt ervoor dat haar opvangmama niet meer hoeft af te wassen! Kip is een halflangharige bruine tijger poes; ze ziet er uit als een klein leeuwinnetje, haar karaktertje past daarbij. Ze heeft echt een eigen willetje, en als het niet gaat zoals zij dat wilt, dan hoor je dat ook wel. Een echte dame, die weet wat ze wil, kun jij haar hartje veroveren? Onvoorwaardelijke liefde krijg je ervoor terug!

Geplaatst op 22-08-2007
Macho
23

Dag kleine kroelkont,
Vandaag was dan de grote dag aangebroken, je bent naar je nieuwe huisje gegaan. Wat zul je het daar fijn gaan hebben, daar twijfel ik niet aan.
Ik zal je wel vreselijk gaan missen hoor, je was echt mijn kroelmaatje.
In het begin toen je pas bij ons was, was je niet zo voor knuffelen en kroelen, maar na een tijdje kon je er geen genoeg meer van krijgen.
Je liep de hele dag achter me aan en klom langs mijn broek omhoog om maar bij me te kunnen zijn.
Nu ga je het fijn hebben lekker op de Camping, veel ruimte heerlijk!
Het ga je goed knulletje!!
Dikke knuf van Marieke en Danny en de beestenbende!

Geplaatst op 21-08-2007
Elena
MV

Dit is Elena, een poezendropje van zeven weken.
Ze werd helemaal alleen, broodmager, met vieze oogjes en onderkoeld gevonden in Eigenbilzen en door heel lieve mensen naar de dierenarts gebracht.
Nu is ze bij ons om op te knappen en dat doet ze ook!

Het is een lief aanhankelijk poesje dat het heerlijk vindt om geknuffeld te worden.Dan kruipt ze luid spinnend tegen je aan.
Ze is een speelse kleine tante en er zit precies genoeg pit in.
Een fantastisch kitten dat het verdient een goed liefdevol thuis te krijgen.

Geplaatst op 21-08-2007
Balou
23

Dag lieve Balou,
Toen jij hier bij ons kwam samen met je broertje Macho, was meteen te zien dat je ziekjes was,  je oogjes zagen er niet goed uit. Herpes zo bleek na een bezoekje aan de dierenarts.
Je hebt je er zo goed doorheen geslagen en bleef zo speels en vol goede moed,
zo vrolijk!
Nu ben je er weer bovenop en ga je een fijn leven tegemoed in je nieuwe huisje bij je nieuwe familie en je nieuwe kattenvriendje.
We zullen je missen kleine druktemaker!!
Dikke knuffel van ons en van de hele beestenbende.

Geplaatst op 21-08-2007
Bibi
110

Lieve Bibi,
Kleine lieve Bibi-muis, het was heel raar om jullie naar jullie vakantie-opvanggezin te brengen toen we met vakantie gingen. Misschien was je al geplaatst als we terugkwamen. Dat was ook bijna gelukt.
We kregen van Janine een telefoontje dat er die avond dat wij terugkwamen mensen naar jullie (jou en Binky) kwamen kijken. Helaas is dat op het laatste moment niet doorgegaan. Ze hadden zich bedacht, omdat ze ergens anders gratis kittens konden krijgen.
Nou Bibi ze hebben jou duidelijk nooit gezien, anders hadden ze je zeker meegenomen.
Jij bent zo'n lief tam ding, echt heel aanhankelijk, stoer, pittig dametje. Echt een katje om verliefd op te worden.
Je was hier echt het lievelingetje van Rob. Je was echt kampioen ontsnappen. Je vond het kamertje niet meer interessant en wilde bij ons zijn. Je hebt onze plant nog even om zeep geholpen. Dus echt een dame met groene vingers.
Nu maar hopen dat je broertje Binky binnenkort ook zo'n lief baasje krijgt, maar dat zal vast gaan lukken.
Veel succes bij je nieuwe baasje Bibi en nog een hele dikke kus van je opvangpapa en -mama Rob en Chantal en een kopje van onze katten Mowgli, Nala, Balou en Caya.

Geplaatst op 21-08-2007
Nala
29

Nala kwam een aantal dagen later dan Sheba in de opvang.
Wat was duidelijk dat ze zusjes waren.
Buiten dat ze qua uiterlijk op elkaar lijken….. zijn ze allebei dol op knuffelen.
Ook met elkaar ging alles zo goed dat het jammer zou zijn om weer uit elkaar te halen.
Pap werd lief aangekeken en toen  hij naar Nala keek kon hij niets anders dan ons gelijk te geven en nala te laten blijven.

Geplaatst op 20-08-2007
Jolien
106

Vandaag is Jolien naar haar nieuwe adres gegaan. Ze krijgt voor haar een uitstekend levendje. Ze gaat wonen in de stal bij een mooi stel paarden en daar zal ze op muizenvangst moeten.
Voor haar is dit een hele fijne oplossing, want ze zou nooit wennen  aan een leventje bij ons mensen in huis.
Ze wilde naar buiten, de vrijheid in, en dat krijgt ze nu.
Lieve Jolien het gaat je goed daar en doe maar goed je best.
En als je eens een keer niet zo veel gevangen hebt staat er altijd een bak eten en drinken voor je klaar. Zet hem op meid.
Pauli en Arjan en het beestenspul.

Geplaatst op 19-08-2007
Reyna en Dias
112

Vandaag was het dan zover.
Na 3 maanden bij me te zijn geweest zijn Reyna en Dias "uitgevlogen".
Zij gaan wonen in Maastricht bij hun lieve baasjes Denise en Claudio, en hun stoere kater Willow.
Normaal ben ik geen opvanggezin,want ik weet, ik hecht me snel aan katten.
En jawel hoor, het doet me verdriet om ze te laten gaan.
Ik heb ze zien opgroeien van baby naar kleuter.
Maar.....ik weet, ze zitten goed bij hun nieuwe baasjes.
Aan liefde en goede zorgen geen gebrek, Denise en Claudio zijn dol op ze.
Het ga jullie goed, mijn lieve deugnietjes, geniet van jullie mooie leventje.
Heel veel iefs, opvangmama Cynthia.

Geplaatst op 19-08-2007
Brechtje
17

Ruim twee maanden geleden zijn er in Mol ( Belgie) meer dan 35 dood zieke katten gevangen. Deze katten zijn over verschillende organisaties verdeeld om beter te worden.

Klik op onderstaande link om een leuk filmpje van Brechtje te bekijken:
http://nl.youtube.com/watch?v=8SwfccRjdho

Brechtje is  zeer speels en aanhankelijk Brechtje vindt altijd wel iets om mee te spelen en plaagt de ander katten graag Ze volgt iedereen en staat overal vooraan en wil regelmatig geknuffeld worden.

Als Brechtje je herkent dan wil ze ook het liefst heel lang geknuffeld worden en draait ze zich in allerlei bochten zodat je haar helemaal kunt kriebelen. Ze speelt graag met een tennisbal en die gooit ze dan hoog in de lucht zodat hij meerdere keren stuiterd  en begint dan weer overnieuw. Ze is op zoek naar een baasje die heel veel tijd en aandacht voor haar heeft en waar liefst geen andere huisdieren of kinderen zijn zodat ze niet iedere keer hoeft te schrikken. Pleuntje daarintegen vindt aktie, aandacht en drukte geweldig  en zou dus wel bij kinderen en andere huisdieren geplaatst willen worden. Beide katjes zijn nog niet buiten geweest sinds ze gevangen zijn en talen er op het moment ook nog niet naar dus het zouden ook huiskatten kunnen zijn.
Ik hoop dat er lieve mensen zijn die zich het lot van deze twee hummels op zich willen nemen want ze zijn beide zeker de moeite waard en wij zullen met pijn in ons hart afscheid van ze nemen want het was een spannende  en liefdevolle tijd.

Brechtje is gewoon weg een schat. Ze reageert wat schuw, omdat ze maar een oogje heeft en veel dingen niet op tijd ziet. Ze schrikt dus vaak, maar als ze je kent en je haar rustig benadert, dan geniet ze met volle teugen zoals op het filmpje te zien is.
Ze is heel aanhankelijk naar Pleun en onze eigen katten en komt altijd even controleren of je er nog bent.
Ze houdt wel van gezelschap, maar de benadering moet rustig en langzaam zijn. Ze speelt graag met de speeltjes van de hond en liefst hoe groter hoe beter. Ze heeft een mandje wat ze verdedigt als haar eigendom en ligt er vaak als een princesje in met al haar verzamelde speeltjes.
Brecht is op zoek naar iemand die veel thuis is en heel veel tijd aan haar kan besteden en waar het bovendien niet al te druk is, want vanwege haar ene oogje kan ze de drukte niet overzien en kruipt ze weg onder de bank en laat zich pas zien als het weer rustig is.
Brecht wacht met smacht op een lieve eigenaar die haar lekker gaat verwennen.

Geplaatst op 19-08-2007
Dias en Reyna
112

Vandaag was het dan zover.
Na 3 maanden bij me te zijn geweest zijn Reyna en Dias "uitgevlogen".
Zij gaan wonen in Maastricht bij hun lieve baasjes Denise en Claudio, en hun stoere kater Willow.
Normaal ben ik geen opvanggezin, want ik weet, ik hecht me snel aan katten.
En jawel hoor, het doet me verdriet om ze te laten gaan.
Ik heb ze zien opgroeien van baby naar kleuter.
Maar.....ik weet, ze zitten goed bij hun nieuwe baasjes.
Aan liefde en goede zorgen geen gebrek, Denise en Claudio zijn dol op ze.
Het ga jullie goed, mijn lieve deugnietjes, geniet van jullie mooie leventje.
Heel veel iefs, opvangmama Cynthia.

Geplaatst op 19-08-2007
Muis
110

Dit nestje werd gevonden in Moorslede, West-Vlaanderen.
Vier kleine, zieke katjes....en geen enkele organisatie in de regio ontfermde zich over hen.
De meldster zoch naarstig naar een oplossing en reed 3 uur om de kleintjes bij ons binnen te brengen.
Nu zijn ze gelukkig veilig bij ons in de opvang en krijgen ze de tijd om beter te worden.

Update gastgezin:
Muis is een echte veelvraat. Hij eet zijn buikje rond, en het liefst nog meer als het aan hem ligt. De bakjes van zijn broertjes en zusje zijn niet veilig.
Speelkameraadje van Muis is Batje. Samen rollen ze over de grond heen, niets is veilig voor dit duo. Muis is een echte beauty om te zien, een heel mooie muisgrijze kater, met een wit tijgerprintje erdoorheen. Een echte trendy man. Wie valt nou niet voor hem?

Geplaatst op 19-08-2007
Spin
110

Dit nestje werd gevonden in Moorslede, West-Vlaanderen.
Vier kleine, zieke katjes....en geen enkele organisatie in de regio ontfermde zich over hen. De meldster zoch naarstig naar een oplossing en reed 3 uur om de kleintjes bij ons binnen te brengen.
Nu zijn ze gelukkig veilig bij ons in de opvang en krijgen ze de tijd om beter te worden.

Update gastgezin:
Lieve lieve Spinnekopje.. Jij krijgt geen genoeg van aaitjes, het liefst zou je de handen van je opvangmama afschroeven en constant geaaid worden. Met je kleine pootjes pik je de hele hand in, net alsof je wilt zeggen: VAN MIJ!
Jij bent de benjamin, het friemeltje van het stel, maar je mooie karakertje o, zo groot.

Geplaatst op 19-08-2007
Tosca
08

In Houthalen werd een nest gedropt. Bravo! Helaas kon de meldster dit nestje niet houden, omdat de honden de ukkies besprong.

Update gastgezin:
Wat ben je bijgetrokken zeg! Je was eerste nog een beetje schrikachtig ,
maar nu kom je heel brutaal vragen om aaitjes. Je kan echt genieten van de
aandacht die je krijgt.
Ook ben je heel ondernemend: dat leidt soms tot problemen.Zoals van de
week, toen je achter de verwarming vast zat omdat je daar ook even wilde
kijken. Gelukkig kon de verwarming los van de muur en werd je snel
bevrijd.Daarna was gelukkig alles goed met je.

Geplaatst op 16-08-2007
Mirthe en Doris
109

Mijn allerliefste meisjes,
Na precies 3 maanden bij mij te zijn geweest, zijn jullie vertrokken. Vertrokken naar jullie nieuwe thuisje.
Ik vind het geweldig dat we voor jullie een plekje hebben gevonden waar jullie voor altijd saampjes kunnen blijven.
Precies wat ik zo hoopte, want jullie uit elkaar halen kon echt niet.
Ik ben zo blij voor jullie, maar tegelijkertijd laten jullie een grote leegte achter, een enorm gemis....
Van 2 weekjes oud heb ik jullie groot gebracht met de fles. Ik heb jullie zien opknappen, zien terugvallen en weer zien opknappen. Ik zag jullie groeien, knapper worden en nieuwe dingen leren.
Jullie groeiden op tot 2 kleine boefjes die vooral saampjes enorme lol hadden.

Dorisje, jij was en blijft de grootste boef! Potverdorisje was mijn koosnaampje voor jou. Ik zag al heel snel dat je verschrikkelijk slim bent. Alles wat er te leren en te ontdekken viel: jij was er als eerste bij.
Met je paar weekjes oud had je al grote ambities en steeds weer leken daar nieuwe doelen bij te komen. Je keek me aan met zo'n bedenkelijke blik, het was steeds weer spannend met jou!
Maar naast een klein opdondertje, was je een vreselijk lief meisje. Je gaf me harde kopjes in mijn gezicht als we knuffelden en je motortje liep altijd goed hoorbaar.

Mirthe meisje, stiekem was ik enorm verliefd op jou geworden.
Jij bent één en al passie! Passie tijdens je spel, waar je helemaal in opging en je onvermoeibaar uitleefde. En de passie die ik voelde als we knuffelden. Als je met je verleidelijke blik bij me kroop en je kleine koppie langs mijn gezicht afstreek als blijk van je liefde.
Je harde gespin, je kusjes en je vele zachte mauwtjes, die nog precies hetzelfde klonken als toen je nog een klein ukkie was, gaven me steeds weer vlindertjes. Als ik eraan denk, voel ik ze weer fladderen....

Nu koester ik mijn herinneringen aan jullie diep, m'n meisjes.
Want de tijd van afscheid nemen was gekomen.
Het was moeilijk jullie los te laten, en nog steeds mis ik jullie vreselijk. Maar de wetenschap dat jullie goed terecht zijn gekomen in een fijn thuisje geeft troost, hoor.
Ver weg, naar een huisje in Brabant, maar vol nieuwe dierenvriendjes.
Ik heb al vernomen dat jullie de vrolijke draad gelijk weer hebben opgepikt!
Een fijn gevoel, al blijft het gemis van jullie aanwezigheid nog wel even steken.
Ik heb zo genoten van jullie.
Ik draag jullie mee in mijn hartje en stuur jullie vanuit hier al mijn liefde.
Dag lieve meisjes van me, het ga jullie goed...
Hele dikke kussen, jullie opvangmama Els

Geplaatst op 16-08-2007
Doris en Mirthe
109

Mijn allerliefste meisjes,
Na precies 3 maanden bij mij te zijn geweest, zijn jullie vertrokken. Vertrokken naar jullie nieuwe thuisje.
Ik vind het geweldig dat we voor jullie een plekje hebben gevonden waar jullie voor altijd saampjes kunnen blijven.
Precies wat ik zo hoopte, want jullie uit elkaar halen kon echt niet.
Ik ben zo blij voor jullie, maar tegelijkertijd laten jullie een grote leegte achter, een enorm gemis....
Van 2 weekjes oud heb ik jullie groot gebracht met de fles. Ik heb jullie zien opknappen, zien terugvallen en weer zien opknappen. Ik zag jullie groeien, knapper worden en nieuwe dingen leren.
Jullie groeiden op tot 2 kleine boefjes die vooral saampjes enorme lol hadden.

Dorisje, jij was en blijft de grootste boef! Potverdorisje was mijn koosnaampje voor jou. Ik zag al heel snel dat je verschrikkelijk slim bent. Alles wat er te leren en te ontdekken viel: jij was er als eerste bij.
Met je paar weekjes oud had je al grote ambities en steeds weer leken daar nieuwe doelen bij te komen. Je keek me aan met zo'n bedenkelijke blik, het was steeds weer spannend met jou!
Maar naast een klein opdondertje, was je een vreselijk lief meisje. Je gaf me harde kopjes in mijn gezicht als we knuffelden en je motortje liep altijd goed hoorbaar.

Mirthe meisje, stiekem was ik enorm verliefd op jou geworden.
Jij bentGeplaatst op 15-08-2007
Cleopatra


Hallo Cleopatra,
Je kwam hier met je 3 stoere broers. Je was een klein bang pluizebolleke.
Maar je bent hier opengebloeid tot een mooie, lieve, speelse en fiere poes.
Ik stond er echt van te kijken hoe je met de dag verranderde, daarom heb ik ook een traantje gelaten om je te laten gaan. Ik zal je missen prinsesje.
Ik weet dat je een goede thuis krijgt en dat ze goed voor je zullen zorgen.
Daar kan je nog helemaal open bloeien naar een koningin.
Het ga je goed mijn schatje, tot gauw hoop ik.
Dikke kus Matthias en Kim en natuurlijk Rani, Athos en Aramis xxx

Geplaatst op 14-08-2007
Jip
108

Mijn lieve, lieve Jip.
Je bent bij ons in december 2006 in de opvang gekomen. Je was samen met je zusje ernstig ziek. We zouden alles doen om jullie beiden erdoor te halen. We hebben ook alles gedaan. Heel lang ging het op en neer, dan wel goed, dan ineens weer niet goed.
Roosje ging opeens echt beter maar jij bleef achter. Er werd een laatste kans gegrepen, we hadden ook al alles geprobeerd. Bij de dierenarts werd je aan het infus gelegd en onder zware medicatie gezet. Als dit niet zou helpen, zou er niets meer helpen. Je werd niet beter. Maar we bleven hopen.
Toen kwam het slechte nieuws dat niet alleen het calicivirus jou te pakken had, maar je nieren waren grotendeels gestopt met werken. Ineens viel alle hoop weg, ineens werd het stil. Ineens werd het duidelijk dat je er niet lang meer zou zijn. Er werd besloten je onder pijnstillers te zetten en als de moment zou komen, dat we jou vredig laten gaan. Dat gaan we ook doen, lieve Jip.
Ik heb je terug mee naar huis genomen en heb je één belofte gemaakt: ik ga je nog laten genieten zoals je nog nooit genoten hebt.
Ik heb je ook geadopteerd al had je hier eigenlijk al lang je gouden mandje gevonden. Al lang was je een van ons, al lang hoorde je bij deze familie. Je hebt me al zoveel liefs gegeven, je bent nooit gestopt met vechten, altijd sta je klaar om te knuffelen.
Mijn lief Jippeventje, mijn trollenventje, we gaan er samen doorheen, samen zijn we sterk. En ook al moet ik binnenkort van je afscheid nemen, ik weet dat we ooit mekaar zullen terug zien, daar over de regenboogbrug.
En dat Jip, is mijn enige troost.
Ik hou van je, liefs, Sandrine.

Geplaatst op 14-08-2007
Noortje
113

Liefste Noortje,
Je kwam, zag en overwon: het hele gezin was onmiddellijk verkocht door je lieve snoetje, je aanhankelijkheid en je dolle fratsen.
We hadden het heel moeilijk om je te laten gaan, maar we zijn zeker dat je nieuwe baasjes er een superlief katje bij hebben.
Het ga je goed Noortje. Wij zullen je nooit vergeten.
Veel liefs van ons allen.
Je opvangmama Pascale

Geplaatst op 12-08-2007
Tarzan
09

Tarzan is net aangekomen in zijn nieuwe huisje in Meerssen.
Bijna 4 weken was je bij ons, van klein drupje ben je gegroeid tot een gezond kitten. Eerst was er gekeken en werd je tot katertje gedoopt, maar het bleek dat je toch een mooie poes zou worden.
Nu is het aan je nieuwe gezinnetje om te bedenken hoe je als poes gaat heten. Bij je aankomst is er al een katertje in huis die op je wacht. Van vrijdag is deze in hun huis en hij is een weekje jonger dan jij.
Soms was je een beetje schrikachtig tot er iets te spelen was, dan ging je er fanatiek tegenaan. Je was de knapste van ons stel en de gezondste.
Bij ons mocht je slapen op het bed met je stiefzusje en stiefbroertje. Je kroop dan aan het hoofdeinde bij mijn dochter en spinde tot het een lieve lust was.
Ook in het nieuwe gezin mag jij bij één van de kinderen slapen. Ook een tuin krijg jij erbij en dan nog een nieuw pleegbroertje, dat is boffen.
Wij zijn er dan ook van overtuigd dat jij het heel goed gaat krijgen en ons snel niet meer zult missen.
Je pleegbroertje en zusje zijn na je vertrek echt heel rustig geweest, net alsof ze het aanvoelden dat je niet meer terugkwam.
Ook wij zullen je missen en wachten nu al vol spanning hoe het met je gaat.
Het ga je goed lieve Tarzan, veel knuffels van Rowena en Ine 

Geplaatst op 11-08-2007
Daisy
25

Lieve Daisy  wat zal ik je gaan missen, je was de hele dag zo aanwezig, waar ik was, was jij ook.
Toen wij je zijn gaan halen was je erg ziek. Samen met je 3 broertjes, die helaas zijn overleden, bleek dat jij het sterkste was.
Met heel veel zorg, liefde en kaarsjes die er voor jou zijn opgestoken, ben jij op gegroeid tot een heel vrolijk lief poesje, dat veel plezier heeft. Er is niets meer dat wijst op die zware tijd die jij hebt moeten doormaken.
Melvin is komen kijken naar je en was opslag verliefd op je geworden.
Met hem ga je in Nieuwstadt wonen samen met een oudere poes. Je naam wordt Smokey. Dag lieve meid. 
Je opvangmamma Lilian

Geplaatst op 09-08-2007
Pia
07

Pia heeft niet zo heel lang hier gewoond, maar in de korte tijd dat ze bij ons is geweest is ze enorm veranderd.
Toen ze hier binnen kwam moest ze niks van mensen hebben en vond ze ons maar doodeng.  Maar na verloop van tijd zag ze dat niet alle mensen eng zijn en we konden haar nu ook aaien en dan begon ze zelfs te spinnen.
Pia is nu verhuisd naar nieuwe baasjes die ook al haar zusje hebben geadopteerd en ik hoop dat ze zich zal blijven ontwikkelen tot een lieve theemuts
en dat ze samen met haar zusje een lang en gelukkig leven heeft samen met hun baasjes.
Liefs van je "pleegouders"  Raymond en Marjolein en een kopje van alle katten.

Geplaatst op 08-08-2007
Pluizebolleke
26

Lieve pluizebolleke,
We hebben je niet lang gekend, maar een weekje.
We wisten dat je snel geplaatst ging worden en daarom ben ik me niet aan jou gaan hechten.
Dat was de bedoeling dan toch; daar is het een beetje misgelopen.
Je was echt een pluisje met veel streken en dat ga ik toch wel missen.
Je was een echte dame, maar ik weet dat je goed terecht komt en dat stelt me gerust. Het ga je goed jonge dame, tot binnenkort.
Dikke kus Matthias en Kim XXX

Geplaatst op 07-08-2007
Bailey en Rebbel
28

Bailey stelt zichzelf voor:
Hallo ik ben Bailey en spelen met mijn knuffeltje vind ik het einde, maar een partijtje stevig stoeien met mijn broertjes vind ik ook heel leuk om te doen.
Ik eet al heel goed, zodat ik een grote en sterke jongen wordt.
En voor een knuffel kom ik heel lief bij je zitten en begin ik lekker hard te spinnen.
Wie wordt mijn lieve nieuwe baasje?

Geplaatst op 07-08-2007
Jimmy
28

Reactie eigenaar:
Jimmy (nu Linky) is zijn eerste uurtjes geweldig doorgekomen en ligt nu helemaal knock out op een kussen.
Dumpy, onze 8 maanden oude soortgenoot van het vrouwelijk geslacht, vond het zoals te verwachten helemaal niks. Dus te dichtbij komen dan een tik uitdelen en effe voor blaasbalg spelen. Linky is op zijn hoede, maar speelt ondertussen vrolijk verder met alles wat ie maar tegenkomt.
Het huis is reeds verkend tot aan de bovenste boekenrekken aan toe, de kattenbak gebruikt en het voer reeds goedgekeurd. Alles gaat dus zeer goed.
Frenk en Danielle

Geplaatst op 07-08-2007
Rebbel en Bailey
28

Rebbel stelt zichzelf voor:
Hallo, ik ben Rebbel en ik ben de kleinste van het hele stel.
Maar ik doe niet onder voor mijn broertjes, want als we samen lekker stoeien en spelen doe ik altijd mee.
Saampjes liggen te slapen is natuurlijk ook fijn. En voor heel veel knuffeltjes ben ik altijd van de partij.
De kattenbak weet ik ook al helemaal zelf te vinden. Goed he?
Wie wordt mijn lieve nieuwe baasje?

 

Geplaatst op 05-08-2007
Dolce
18

Toen Dolce met 5 weekjes oud bij ons kwam in het gastgezin was hij het lichtste van al zijn broertjes.  Maar dat heeft niet lang geduurd, binnen de korste keren had meneer zich ontpopt tot een goede eter was was hard bezig uit te groeien tot een grote kater.
Dolce is een heel gemoedelijk mannetje die graag knuffelt, maar op zijn tijd ook houdt van lekker gek doen.
Ik wens Dolce en zijn nieuwe personeel heel veel plezier toe en dat ze nog heel lang van elkaar mogen genieten.
Liefs van je gastpersoneel Raymond en Marjolein en een kopje van je broertje Gabanna en van je vriendjes Famor en Eraser

Geplaatst op 05-08-2007
Portos
26

Hallo Portos, vanaf nu ga je door het leven als Wobbe, wat ik eigenlijk wel een naam vind die bij je past.
Ik heb je 2 weekjes hier gehad en op zo een korte tijd ben je fel veranderd. Van een bang wezeltje tot een nieuwsgierige lieve knuffel poes. En ik weet dat je bij je nieuw baasje nog verder zal veranderen.
Ik ga je wel missen, want je bracht echt leven in huis. Als je aan het spelen was
moest er alles wat op je weg lag eraan geloven.
Het ga je goed!!!!
Dikke knuffel Matthias en Kim
Maar degene die je het hardst gaan missen
Rani, Cleopatra, Aramis en Athos XXXX

Geplaatst op 03-08-2007
Hulkje
107

Dit ventje werd samen met zijn broertje gevonden in Genk.

Update gastgezin:
Je bent al een grote jongen, je broer is vorige week al naar een heel fijn gezin gegaan, en voor jou heeft zich nog niemand gemeld. Je verveelt je nog niet hoor, er zijn nog kleinere kittens om mee te spelen.

Maar ja, alle aandacht moet je nu wel delen, en dat is jammer. Je ligt nl graag op schoot, komt wat extra knuffels halen. Op gepakt worden vind je prima, hoe vaker hoe liever. Een echte gezelligheidskat. Je bent gewend aan honden, grijpt graag naar de staart van de hond.
Geplaatst op 03-08-2007
Teska
106

Teska werd in Beringen gevonden. Ze lag, samen met haar broertje en zusje op een brak stuk grond. De meldster heeft nog gekeken of de moederpoes in de buurt was, maar dit was helaas niet het geval. De kittens hebben alledrie flink ontstoken oogjes. Nu zijn ze bij ons binnen en wordt er goed voor ze gezorgd.

Update gastgezin:
Teska, is een pittig lief dametje en met haar mooie velletje loopt ze te pronken als een echt prinsesje. Als ze een spiegel had, zou ze er de hele dag inkijken. Deze mooie dame houdt ook erg van knuffelen en eten. Ze eet dan ook wel 2x zo veel als haar broer en zus. En dat is haar ook aan te zien, ze is al een stuk groter.

Geplaatst op 01-08-2007
Sheba
AW

Iets langer dan een week geleden kwam je bij ons in de opvang. Je was bang maar van aaien hield je al meteen. Je snorde zelfs al de eerste dag vanuit je schuilplekje.
Tot 1 augustus zou je blijven en dan zou je naar een ander opvang gezin gaan. We werden steeds meer verliefd op jouw karaktertje. Langzaam maar zeker kroop je uit je schulp.Om je te lokken ging ik op het aanrecht ging zitten, twijfelde je even en kwam je langzaam naar me toe. Toen je op mijn schoot kroop plofte je neer en bleef als een prinses liggen. Dit leventje beviel je wel.
Steeds meer begonnen we het jammer te vinden dat we je moesten laten gaan, je was zo lief en paste zo goed bij ons. Ook kreeg je een naam; Sheba paste wel bij jou. Na een moment van overleg met pap, werd duidelijk dat je mocht blijven.
Nu kun je hier lekker gaan genieten van een tweede kans die je zeker hebt verdient.
Welkom thuis Sheba
Opvanggezin: Fam. Walthie


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
  • VZW Zwerfkat in Nood II op Facebook
  • VZW Zwerfkat in Nood II op Twitter
  • VZW Zwerfkat in Nood II op YouTube
ANBI Status
Provincie Limburg