Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JULI 2010 hebben 38 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-07-2010
Tjebbe en Joppe
111

De kittens van Brynn werden in de opvang geboren.

Uhmmmm hallo,
Ik ben Tjebbe, ik ben een beetje timide. Mijn opvangmama houdt nu even mijn pootje vast, zodat ik de moed vind om me even voor te stellen. Ik ben een zwart-wit ventje met een grappig wit vlekje op mijn snoetje. Ik heb een beetje tijd nodig om me aan te passen, ik vind de grote mensen wereld soms een beetje eng. Als ik met mijn zusjes en broertjes speel, merk ik niets van die enge wereld, dan ga ik helemaal op in mijn spel. Mijn echte mama heeft me verteld dat de mensen, die hier wonen wel oké zijn, dat ik niets moet vrezen. Ik lig wel graag tegen mijn opvangmama aan, vind t leuk als ze mijn pootje kriebelt. Als ik dan zo heerlijk in haar armen lig, ga ik lekker spinnen en vertrek naar dromenland. Samen met een broertje of zusje op verkenning gaan, is wel spannend, dat durf ik best ook wel. Ik zou graag samen met Rikke of Joppe een thuis krijgen, zo de wijde wereld in trekken vind ik toch maar eng in men eentje. Heb jij plek voor 2 lieve rakkertjes, met zoetklinkende motortjes? Bel dan maar gauw naar kattenbemiddeling, wij wachten namelijk op jou !!!!

Geplaatst op 31-07-2010
Joppe en Tjebbe
111

De kittens van Brynn werden in de opvang geboren.

Hoi, piepeloi

Ik ben Joppe oftewel poppeke zoals ze me hier noemen. Vraag me niet waarom ze me zo noemen, want ik ben toch best wel een stoere kerel. Ik heb een klein zwart “hitler”-snorretje. Ze dachten hier eerst altijd dat er vies onder mijn neusje hing. Ze gingen me dan poetsen en maar wrijven... dan riep ik : ‘heyyyy, halloooooo dat zit vast heh, laat men velletje heel heh.’
Ik heb al een hele ontwikkeling door gemaakt, ik ben van klein beduusd manneke uitgegroeid tot stoer kereltje. Ik ben niet zo vlug bang, al ben ik wel voorzichtig. Ik ga graag op verkenning, steeds weer nieuwe dingen ontdekken, dat boeit me wel. Dikwijls neem ik onze Tjebbe onder mijn hoede op mijn ontdekkingstochten, zo kan hij ook fijn de wereld verkennen. Mijn broertje heeft namelijk een erg klein hartje moet je weten, hij heeft een beetje aanmoediging nodig. Mijn zusje Rikke en ik laten hem zien dat de wereld mooi kan zijn, als je maar een beetje op let waar je gaat en staat.
Als ik niet druk ben met ontdekkingstochten, dan word ik wel graag gekriebeld onder men kinnetje of lig languit op je schootje. Mag ik op jou schootje komen rusten?
Bel maar vlug met kattenbemiddeling, dan zal ik je schootje wel eens uit testen, es kijken of ie geschikt als permanente slaapplek ☺
Een likje van Joppe

Geplaatst op 31-07-2010
Doki
109

Dit gezinnetje werd gevonden in Opgrimbie.

Hey hallo! Ik ben Doki, de coolste, de mafste, de gekste!
Ik ben een leuk zwart-wit katertje vol grappen en grollen.
Ik ben het enige katertje in ons gezin en doe me daarom vaak stoerder voor dan ik ben in feite.
Ik ben een held op witte sokjes die wel houdt van een lekker potje rollebollen.
Ik ben dol op eten en ook de restjes van mijn zusjes Mies, Catootje en Sientje laat ik me goed smaken.
Ik ben een echte kletskous, die altijd wel wat weet om over te babbelen.
En tot slot: ik ben... ik ben Doki en op zoek naar een vast mandje waar ik mijn leven verder mag slijten!

Geplaatst op 31-07-2010
Aagje en Flo
19

Ook deze kittens kwamen binnen via Asiel Genk.

Hoi, ik ben Aagje en ik woon momenteel bij een gastgezin samen met mijn broertjes en zusje. Ik ben de kleinste van ons 4-en. Dat komt omdat ik nog niet zo goed voor mezelf kan opkomen. Als we eten krijgen laat ik me snel wegjagen door m’n zusje en broertjes. Ik vind het fijn dat ik dan even geholpen word, zodat ik rustig kan eten. Ik ben erg aanhankelijk, en zit het liefst bij je in de buurt of op schoot. Als je me dan ook nog aait, ben ik helemaal in m’n sas. Veel alleen zijn vind ik daarom niet zo leuk. Wil jij graag aaien & kopjes krijgen? Kom dan eens naar me kijken!
Geplaatst op 31-07-2010
Flo en Aagje
19

Ook deze kittens kwamen binnen via Asiel Genk.

Hallo, mijn naam is Flo en ik woon momenteel bij een gastgezin samen met mijn broertjes en zusje. Ik heb het hier wel naar m’n zin maar ik zou echt graag naar een nieuw baasje gaan waar ik definitief mag blijven. Ik ben echt een schoonheid, al zeg ik het zelf; een tijgertje met een klein beetje rossige gloed. Het liefste dat ik doe is eten; ik ben dan ook de grootste van ons vieren. Maar als het bakje echt helemaal is schoongelikt speel ik ook graag, en als ik dan moe ben vind ik het heerlijk om bij je in de buurt te komen liggen slapen. Op schoot vind ik nog een beetje eng, maar wie weet kun jij me dat vertrouwen wel gaan geven!

Geplaatst op 30-07-2010
Mies
109

Dit gezinnetje werd gevonden in Opgrimbie.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 30-07-2010
Wolf en Patsie
40

Deze kittentjes werden gevonden in Mol.

MIAAUW hihi ik ben de grote broer van Patsie, nou het is te zeggen, eigenlijk zijn we even groot, maar dat verklap ik haar niet ☺ slaapjes doen onder, op en tussen kussens dat is echt mijn ding. Als ik daar tussen ook nog lekkere melk en brokjes krijg, ga ik helemaal uit mijn dak en storm ik mijn mama’s tegemoet. Ze moeten dan altijd giechelen, want ik waggel dan een beetje, maar stiekem is dat wel stoer, toch? Ik heb wel een soft spot… als je over mijn buikje kriebelt, ga ik kei hard spinnen en floepen mijn pootjes heen en weer, maar sssst, niet verder vertellen hé!
Nu worden we allebei al wat groter en lijkt het ons geweldig om samen een nieuw avontuur te beleven. Dan zal ik jullie en mijn zusje beschermen. Want pluisjes vangen is toevallig wel een van mijn  specialiteiten hoor! Als je wat van mijn karatekunsten en mijn zus’ kinzoentjes wil, kom dan eens een kijkje nemen! Pootje Wolf

Geplaatst op 30-07-2010
Patsie en Wolf
40

Deze kittentjes werden gevonden in Mol.

Hallllooooooo! Ik ben Patsie, het zusje van Wolf. Ik word al een grote flinke meid en dat komt natuurlijk omdat ik zo graag eet! Dan ga ik miauwen en duw ik mijn broertje opzij om toch maar eerst bij het flesje te geraken. Als ik mijn buikje dan rond gegeten heb, is het tijd om te spelen, ook heeeel leuk en daarna nog wat knuffelen. Ik geef heel graag kusjes op je neus en kin en als je met je vinger over mijn buikje gaat dan springt mijn ronkmachientje aan. Mijn opvangmama’s moeten ook altijd een beetje giechelen, want ik bijt heel graag in tenen! Mijn broertje en ik zijn nu bijna groot genoeg voor een nieuw avontuur, zouden we bij jou misschien een zacht mandje en veel knuffels kunnen krijgen? Neuskusje van Patsie
Geplaatst op 28-07-2010
Sanni en Bobje
41

Deze kittens werden samen met hun mama zomaar pardoes op straat gezet. De meldster had hen in huis genomen, maar ze konden daar niet blijven vanwege huurafspraken.

Hallo allemaal,

Ik ben Sanni en zit met mama, 2 broertjes en mijn zusje bij een opvanggezin.
Ik speel graag met de staart van mama en met mijn broertjes en zusjes. Verder ben ik heel lief en knuffelig.
Helaas kan ik hier niet blijven want ze hebben al 3 katten. Wie heeft er nog een plaatsje voor mij?
Geplaatst op 28-07-2010
Bobje en Sanni
41

Deze kittens werden samen met hun mama zomaar pardoes op straat gezet. De meldster had hen in huis genomen, maar ze konden daar niet blijven vanwege huurafspraken.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 27-07-2010
Pluis (konijntje)
117

Deze konijntjes werden gered uit een dierenwinkel, waar de konijntjes slecht werden verzorgd, in veel te kleine kooitjes zaten en dat alles bij tropische temperaturen in de zaak. Ze waren er slecht aan toe en hijgden zich te pletter.

Hallo allemaal!

Ik ben Pluis en die naam heeft mijn opvangmama goed gekozen hoor. Want ik heb een hele mooie vacht! Toen ik kwam zat ik helemaal vol met klitten, er had niemand naar mij omgekeken. Maar ik kwam hier en meteen werd ik gekamd, geplukt en de hele erge klitten werden eruit geknipt. Even was ik bang voor mijn mooie coupe, maar je ziet er niks van. Stiekem ben ik een ijdeltuitje, dus ik kreeg wel even de schrik van die schaar. Maar ik ben nog altijd een lekkere pluizenbol! Ik ben een grote meid met mooie grote poten. Die gekke beesten die men katten noemt, zitten de hele tijd naar me te kijken. Ik trek het me niet aan hoor, ze zijn gewoon jaloers op mijn mooie kapsel! Ik vind het geweldig om lekker met mijn snuit door het hooi te ravotten, ik zit altijd vol met hooi. Ik ben een hangoortje, maar volgens mijn opvangmama maakt mij dat extra schattig! Ik ben samen met mijn maatje Mientje hier naar toe verhuisd en ik moest wel even wennen, hoor. Maar hier ben ik echt op mijn plek en ik voel me al stukken beter! Al dat gedoe aan mijn haar vond ik wel vervelend maar nu ben ik weer helemaal mezelf. Ik lig graag helemaal languit in mijn kooi, lekker chillen. Ik zoek iemand waar ik voor altijd mag blijven, misschien wel samen met Mientje? Ik ben toch een beetje haar grote zus, snap je. Af en toe is dat kleine ding wel irritant met haar gespring, maar we zijn twee dikke vriendinnen hoor! Misschien word jij wel mijn nieuwe baasje? Bel dan snel, ik zal ervoor zorgen dat ik er op mijn paasbest uitzie als je me komt bezoeken!

Geplaatst op 25-07-2010
Kiki
37

2 moederpoezen kwamen in een tuin aanlopen in Gellik. Samen hadden ze 11 kittens. Voor enkele zoekt de melder zelf baasjes, 5 konden bij ons binnen komen.

Een nog relatief klein ventje die zich niets laat zeggen door de rest.
Zodra hij de kans krijgt gaat hij op onderzoek uit volgens het motto wie niet waagt die niet wint. ZIjn hobbies zijn stoeien, eten, ravotten, slapen en hij komt zelfs zo af en toe eens kopjes geven met de boodschap dat hij toch
wel eens graag geaaid wil worden. Nou ja, wie zijn wij om daar dan niet aan toe te geven.
Kiki stelt zich graag persoonlijk voor, dus heeft u interesse, bel dan gauw!!!

Geplaatst op 24-07-2010
Blitser
19

Ook deze kittens kwamen binnen via Asiel Genk.

Hallo, ik heet Blitser en ik woon momenteel bij een gastgezin samen met mijn broertje en zusjes. Ik zie eruit als een ‘tijger’ en doe m’n naam eer aan; ik doe niets liever dan ravotten met de andere drie.
Ik lig op de loer, en als ze het even niet in de gaten hebben, spring ik er boven op, en rollen we samen over de vloer.  Mag ik bij jou komen spelen? Laat het me even weten!
Geplaatst op 21-07-2010
Cotton
3

Lieve Cotton,

Als klein katertje van 1 dagje oud kwam je bij ons, wij gingen er helemaal voor, om jou er doorheen te krijgen! En dat is gelukt. Zo een lief en mooi katertje ben je geworden, en al die weken zat je hier in de opvang, maar er belde niemand…
Hoe kon dat nou, ach ja bleef je toch lekker nog even hier. Wij vonden het wel gezellig met je.
Gisteravond, ging opeens de telefoon: een aardige mevrouw die voor je belde, na enig overleg hadden we besloten dat ze gelijk kwamen kijken.
Wat een leuke mensen, echt iets voor jou! Met kinderen vind jij helemaal geweldig!
Nou daar ging je dan, we hebben met alle plezier voor je gezorgd, en nu is het tijd voor een nieuw huisje met nieuwe baasjes. En ook nog een nieuw vriendje; Lewis komt binnenkort ook bij je wonen!
Heel veel plezier en leef er maar lekker op los, jij blijft voor altijd in ons hart!

Angela en Peter, de kids,  Django , Jane en Ozzy.

Reactie eigenaar:

Goedemorgen,

 
We willen jullie even goed nieuws melden.
21 Juli hebben we Tommy ( was voorheen Cotton) opgehaald bij Angela en Peter in Geleen.
6 augustus hebben we Lewis opgehaald in Geleen bij zijn  vakantieadres,hij woonde eigenlijk in Brunssum bij Ankie Martens.
Onze twee schatten zijn hele lieve aanhankelijke dieren geworden, ze liggen vaak bij elkaar te slapen, en spelen veel met elkaar.
We zijn oh zo blij dat we deze schatjes bij jullie gevonden hebben.
Iedere dag genieten we volop van ze, daar zorgen ze zelf ook wel voor want ze laten je niet met rust.
Helaas krijg ik geen foto doorgestuurd, ben geen held op pc gebied.(moet mijn man een keertje doen)
We willen jullie nog heel veel succes wensen met alle goede dingen die jullie doen!
Als het mogelijk is, willen jullie de gastouders ook laten weten dat het super gaat met ze,  mede ook door hun goede zorgen voor Lewis en Tommy(voorheen Cotton).
 
Groetjes Vera Dacier
Geplaatst op 21-07-2010
Twinkie
37

2 moederpoezen kwamen in een tuin aanlopen in Gellik. Samen hadden ze 11 kittens. Voor enkele zoekt de melder zelf baasjes, 5 konden bij ons binnen komen.

Deze mooie tijger vent is de grootste van het stel maar ook de meest knuffelige. Hij vindt het heerlijk om gekroeld te worden en laat dat ook merken.
Hij is tevens de rustigste van het stel en zodoende volgens mij een schootkat in spe. Natuurlijk speelt hij ook erg graag met de rest en gaat graag op onderzoek uit. Een heerlijke kitten om te zien en te knuffelen.

Geplaatst op 21-07-2010
Indy
124

Deze kittens werden gevonden in Maasmechelen.

Indy: Ik ben een echte ontdekkingsreiziger en heb hier al alle hoeken en gaten ontdekt.
Tevens ben ik al een aardige vliegenvangster aan het worden en hou van het spelen met mijn stiefbroertjes.
Als ik moe ben kom ik lekker bij je liggen.
Nu ben ik opzoek naar een nieuwe speeltuin waar ik weer vol op ontdekking kan gaan.
Wie wil me hierbij helpen???

Geplaatst op 20-07-2010
Olijfje
3

Dag  Olijfje,

Je was hier maar kort, maar ook jij was speciaal voor ons.
Ondanks dat je een beetje bang was hebben we enorm van jouw vermaak mogen genieten, de eeuwige energie, en het leuke spelen met je broertjes en ons andere opvangertje.
Ik weet zeker dat je nu op de goede plaats terecht komt, hier zul je je rust kunnen gaan vinden, en zal een opgroeien tot een mooie aardige poes!
Laat je maar lekker verwennen in je nieuwe huis, samen met je nieuwe vriendje.
Dag lieve Olijfje en misschien kruist ons pad zich nog eens.

Angela , Peter de kids en de beestenbende.Geplaatst op 19-07-2010
Danzig
35

Deze kittens zijn binnengekomen via asiel Genk.

Hoi! Danzig is mijn naam en ik vind mezelf al een hele grote jongen. Ik ga graag op ontdekkingstocht en vind het plezierig om met de kattenspeeltjes door de kamer te rennen. Ik zou het erg leuk vinden als je eens op bezoek komt!
Geplaatst op 18-07-2010
Pixie
20

Dit kitten uit Heusden-Zolder was ziek en de schuwe mama verplaatste het steeds.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 15-07-2010
Nounours
27

Melding uit Hulshout. Mamma met haar kroost, zij liepen gevaar.Geplaatst op 13-07-2010
Milly
12

Deze goed doorvoedde kittens van ongeveer 2 weken oud werden plompverloren door mensen in een kartonnen doos bij iemand in de brievenbus gepropt. Vervolgens werd aangebeld en liep men doodleuk weg.

Hallo!
Mijn naam is Milly. Ik ben samen met mijn broertjes in de opvang terecht gekomen, waar ik reeds goed groei. Ik heb overwegende zwarte haren met enkele lichtbruine vlekken, waarvan eentje op mijn wang. Mijn opvangouders wilden mij eerst beertje noemen omdat ik zooooveel haren heb, echt een kleine teddybeer, en wellicht behoud ik deze halflange haren wanneer ik volwassen ben. Maar ik ben een mooie meid, en zo lief en schattig, ik knuffel toch zo graag, dus ik groei voorlopig op met de mooie meisjesnaam Milly.


Geplaatst op 12-07-2010
Chloe (konijn)
119

Chloe is uit een hele nare omgeving weggehaald.

Voor deze leuke dame Cloe, we schatten haar 3 jaar oud zijn we op zoek naar een leuk baasje om bij te wonen. We weten dat ze vroeger wel eens aan shows heeft meegedaan en daarna niet ze goed terecht gekomen is. Ondanks dat is ze erg lief en zit ook graag even op schoot om te knuffelen. Ze loopt vaak buiten aan een riem en vind het natuurlijk heerlijk om alles te ontdekken. Als ze buiten loopt krijgt ze wel eens bezoek van een rustig hondje waar ze gewoon even aan gaat snuffelen. Helaas zit ze nu nog alleen en zijn we op zoek naar iemand die al een konijn heeft die een maatje zoekt. Heb je interesse in Cloe? Neem dan snel contact op om te kijken of het klikt met jouw konijn!
Geplaatst op 12-07-2010
Flip
6

Lieve, lieve Flip,
Vandaag ben jij aan de beurt. Maartje is je komen halen. Je krijgt bij haar een ruim huis met veel kamers en verstophoekjes.
En, best van al, je krijgt een nieuw vriendinnetje van je eigen leeftijd.
Het is immers veel leuker om met z'n tweeen door het huis te racen, in plaats van in je eentje.
Het was de afgelopen week, sinds je zusje Molly weg was wel duidelijk dat je een speelkameraadje miste.
En dat hebben mijn eigen (volwassen) katten ook wel gemerkt.
Lieve Flip, jou afstaan voelt een beetje als het afstaan van een eigen kat.
Ik heb zo van je genoten en we hebben zoveel plezier gehad samen. Je zocht me zo vaak op.
Ik wens jou, je nieuwe vriendinnetje Milly en je nieuwe baasjes een lang en gelukkig leven samen toe.
Een hele dikke knuffel voor je Flip,
van Han en Steef
Geplaatst op 10-07-2010
Senna
22

Lieve Senna,
Vanaf vandaag woon je bij een lieve familie, die ook een hondje hebben, daar moet je nog wel even aan wennen hè?
Ringo is ook zo enthousiast en wilde meteen met je kennismaken, we denken dat je wel goede maatjes gaat worden hoor.
Je was nog zo klein toen je bij ons kwam en ziek dat je was maar nu ben je al een groot poesje geworden, je kon al zo leuk geluidjes maken als je je broertje of zusje miste, je bent een heel dapper meisje, we zullen je missen, het ga je goed!
Bettie, je opvangmama.Geplaatst op 10-07-2010
Ozzy en Lizzy
2

Deze kittens kwamen binnen via asiel Genk.

ik ben Ozzy en woon met mijn broertje en zusje in Landgraaf. Ik heb het er heel goed naar mijn zin. Ik speel graag met mijn grote broer Ziggy en kleine zus Lizzy. Ik ben vriendjes met de 2 honden en andere katten hier in huis. Ik ben erg nieuwsgierig en wil graag alles onderzoeken.
Wil je me eens ontmoeten kom gerust kijken.

tot gauw

pootje Ozzy
Geplaatst op 10-07-2010
Lizzy en Ozzy
2

Deze kittens kwamen binnen via asiel Genk.

ik ben Lizzy en woon samen met mijn 2 grote broers in Landgraaf. Samen met hen heb ik het heel erg naar mijn zin. We spelen graag samen ook al zijn ze mij een beetje de baas. Ik ben niet zo'n druktemaker als mijn grote broers maar laat ook zeker niet over me heen lopen. Ik ben vriendjes met de 2 honden en de andere katten in huis.
Geplaatst op 10-07-2010
Evy
102

Dag Evy,

Wat was je bang,vuil en hongerig toen je bij ons aankwam, je oren zaten vol oormijt.
We dachten dat zal wel een hele klus worden om jou te socialiseren.

Maar mede dankzij onze zoon David die lekker met je pummelde liep je een paar dagen later al vrolijk rond en was je alles al aan het verkennen.

Dag kleine spring-in-het-veld, we zullen je ontdeugende streken missen. Elk pluisje, bewegend dingetje of iets wat op de grond lag was een prooi voor jou.
Elke keer als je in de bench moest (als je bijvoorbeeld moest slapen, of als wij weg gingen) waren we je kwijt, alsof je het wist, ik moet weer in die bench, daar heb ik dus echt geen zin in, ik heb nog zo veel te doen, ik moet nog zoveel prooien vangen.

Vandaag ga je weer terug naar je vaderland (naar Belgie) het komt goed met je kleine meid. Dit zijn fijne mensen waar je nu komt te wonen, daar mag je blijven tot je oud en "grijs" geworden bent, hier ben je wel welkom.

Dag Evy, jij hebt het woord kattenkwaad uitgevonden ;-))

We hebben van je genoten.

Harry, Anki, David en Jamo.Geplaatst op 09-07-2010
Lotje
122

Lieve ondeugende Lotje,

Gisteren ben je officieel geplaatst, alhoewel dat voor mij helemaal niet als een echte plaatsing aanvoelt, ik heb je namelijk zelf weggebracht en ik ga jou nog heeeeeeeeeeeel vaak zien. Je gaat namelijk bij mijn ouders wonen!
Je was gisteren dan ook heel snel gewend want je kent ze natuurlijk al en ook die grote "enge" hond heb je al een paar keer gezien.
Dus al snel liep je door de kamer alsog je nooit ergens anders bent geweest.
Ik ben enorm blij dat ik jou ga zien opgroeien tot een mooie, lieve maar vast ook ondeugende poes, over een paar maanden mag je lekker buiten rondwandelen en ik weet nu al dat jij dan vast de schrik van de buurt gaat worden. :-)
Tot snel lieve Lotje!Geplaatst op 08-07-2010
Adje
106

Deze prachtige witte kater werd bij de Tom & Co, een dierenwinkel waarmee we goed contact hebben, zomaar gedropt. Dit jonge dier is hartstikke sociaal!
Hallo lieve mensen
 
Ik zal me eventjes voorstellen: Ik ben Adje, het mooie spierwitte katje! En nog jong he, maar 10 maandjes!
Yep, ik ben van koninklijke afkomst, alhoewel mijn baasjes daar anders over dachten, mm. Ik werd namelijk afgeleverd bij een dierenwinkel.
Ik riep nog: " Geef me alsjeblieft nog een kans, wat deed ik fout? Wat?? Ik begrijp het niet..."
Maar ze waren onverbiddelijk..
Gelukkig belde de dierenwinkel naar Zwerfkat in Nood en nu zit ik op een tijdelijk adresje, totdat u? mij eens komt bezoeken.
Geloof me, ik ben de moeite waard: ik zal echt mijn best doen om uw hart te doen smelten.
Ik ben op zoek naar mijn gouden, koninklijke mandje ( ik hoef geen kroontje).
Ik ben lief, zachtaardig, een echte knuffeldier en draai graag rond uw benen om mijn affectie te tonen. Ik word nooit boos, heb altijd goeie zin en ik ben heel rustig van karakter.
Ze vinden het hier gek dat ik niet echt naar buiten wil, ik kijk niet eens uit het raam! Ze weten niet of ik een binnenpoes was, maar ik laat ze in elk geval zien dat naar buiten gaan voor mij echt niet nodig is.
Ik wil gewoon uw liefde, uw aaitjes , bij u wil ik oud worden. Kom es kijken, dan krijgt u de grootste liefkozing om uw benen!
Geplaatst op 07-07-2010
Kalle en Elin
111

De kittens van Brynn werden in de opvang geboren.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-07-2010
Elin en Kalle
111

Elin werd moederziel alleen gevonden in het bos door een oude vrijwilligster van ons, op de dag dat ze geboren werd. De placenta zat zelfs nog aan haar navelstreng vast. Ze was ijskoud en schreeuwde de boel bij elkaar. Onze oud-vrijwilligster heeft gewacht, gezocht naar tekenen van een moederpoes of broertjes en zusjes, maar niks wees erop. Ze wist gelukkig dat bij een gastgezin een moederpoes net bevallen was en natuurlijk mocht geprobeerd worden of Brynn Elin zou accepteren. Brynn maakte daar gelukkig geen enkel probleem van.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-07-2010
Molly
6

Lieve Molly,
Je was pas goed 3 weken toen je met je broertje Flip bij ons in huis kwam. Bang en aangeslagen.
Twee kleine zwart-witte wolbolletjes die bijna de klok rond nog even het flesje moesten hebben.
Maar je bent een ideale baby en kleuter geweest. Zonder enig probleem heb je je ontwikkeld tot een kleine jongedame en nu, na zes weken, ben je al weer weg. We hebben er echter alle vertrouwen in dat je bij Daisy en Roger helemaal op je gemak zult zijn.
En op de koop toe krijg je ook nog een nieuw vriendinnetje: Poekie.
We hebben van je gezelschap genoten en het afscheid is ook weer met gemengde gevoelens:
Blijdschap omdat je bij hele aardige mensen komt te wonen en een beetje verdriet omdat we je missen, net zoals je broertje Flip.
Lieve Molly, we wensen jou en je baasjes en natuurlijk Poekie samen een lang en gelukkig leven toe.
Een hele dikke knuffel van ons en natuurlijk ook van je broertje Flip!   Geplaatst op 06-07-2010
Lazurijn
115

Deze kittens kwamen binnen via asiel Genk.

Jaaa Hallo ik ben Lazurijn,
En heb je mijn foto al gezien?? Nou ik denk van wel hè, en en ben ik geen plaatje om te zien, ze zeggen zelfs dat er bloed van een Britse korthaar door mijn aderen stoomt,jaaaa.
Maar goed ik ben verder ook gewoon leuk al zeg ik het zelf, haha. Ben graag op avontuur, alleen of met ons allen, zelfs de honden vindt ik geen probleem.
Grote krabpalen beklim ik al en afzeilen zonder touw kan ik ook (soms pijnlijk), maar we gaan door, word je groot en sterk van, zeggen ze, zal wel.
Nou genoeg gekletst (lijk mijn zusje wel) kom langs zou ik zo zeggen.
Daaaaaaaaaaaag Lazurijn

Geplaatst op 04-07-2010
Nootje
25

Dag Noot,

Als een klein kereltje kwam je hier 7 weken geleden binnen, uitgeput van al het gesjouw met je. We maakten snel een doos met een dekentje en je sliep de klok rond! Je groeide super en was al snel de baas in huis. De 3 huiskatten stonden zonder morren hun etensbak af en de huishond had al gauw door dat er met jou niet te spotten viel! En vandaag is het zo ver, je bent geadopteerd door Ann en verhuist naar België. Lieve Nootje, hoe spijtig het ook is dat je vertrekt we zijn er zeker van dat je een geweldig baasje gaat krijgen. Heel veel geluk, vent!
Dikke knuffel!
Sabine en co.

Geplaatst op 03-07-2010
Loeke
118

Lieve, lieve Loeke,
 
Jij hebt nu je perfecte "thuisje" gevonden, Danielle, Annelies, Marijke en Eddy gaan jou verwennen en er is ook nog en poes om mee door het huis te rennen.
Het GA JE GOED kleine meid.
Knuff van mij en miauw van je vriendinnetje Marieke en
Chaussette.
Geplaatst op 02-07-2010
Polleke
11

Deze kittens kwamen binnen via asiel Genk.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 02-07-2010
Ziggy
2

Deze kittens kwamen binnen via asiel Genk.

Hallo,
ik ben Ziggy en woon met mijn broertje en zusje in Landgraaf. Ik heb het er heel goed naar mijn zin. Ik speel graag met mijn broertje en zusje en haal graag kattekwaad uit. Van ons drieen ben ik haantje de voorste. Als ik geknuffeld word spin ik heel erg hard. Ook ben ik vriendjes met de 2 honden en de andere katten die hier in huis wonen. Wil je me eens in het echt zien kom gerust kijken.

Tot gauw

pootje Ziggy

Geplaatste honden

Geplaatst op 04-07-2010
Doeby


Reactie eigenaar:
Hello, we have adopted Doeby, he now lives with us in Almere, we are busy trying to fatten him up, he is so thin but he loves his food so we hope he will soon fill out, he is so sweet and gets on very well with our other dog Ivor who is also a rescued dog from Spain.
We looked for a long time for a special dog and we are very lucky to have adopted sweet little Doeby.


 


 


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg