Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In AUGUSTUS 2022 hebben 49 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-08-2022
Imani
7

Weldra meer informatie over Imani!

Geplaatst op 31-08-2022
Lieve
7

Hou haar maar

Deze week kregen we een spoedmelding te pakken uit Peer.
De meldster voert al een tijdje een aantal zwerfkatten en plots kwam er een oude, magere poes tevoorschijn. Ze was niet alleen heel mager, ze had geen tanden meer, haar ogen en oortjes zaten vol etter, haar huid was vettig en ze stond heel wankel op haar pootjes.
Voor ons reden genoeg om haar op te nemen...
Toen ze in onze opvang was, bleek ze enorm lief te zijn. Een schatje, een zacht hartje, eentje die zo in je hart kruipt. Maar och, wat was ze mager en ziek. Haar oortje was ook vergroeid, er mankeerde van alles aan dit lieve dier.
De volgende morgen kon ze meteen terecht bij onze dierenarts. Gelukkig. Er leek even sprake te zijn van een tumor, maar dit bleek achteraf zwevende ontlasting te zijn in vocht. Er zat heel veel vocht in de darmen. Pieuww.
Haar hartje klonk niet goed, ze had een longontsteking, niesziekte, ze had een melkkliertumortje en zeer ernstige bloedarmoede.
Ze kwam in opname.
Maar! Ze bleek een chip te hebben! Ze was al 16 jaar oud. Dat zou goed nieuws moeten zijn voor een zeer verontrustende eigenaar. Toch? Zo zouden wij toch redeneren.
Terwijl Lieve ( deze naam gaven we haar, ze is te cute) knokt voor haar leven, belden wij met de eigenaar.
Een ongeïnteresseerde stem stond ons te woord. Ja, ze was vermist. Hoe lang? Geen idee... Heeft u gezocht naar haar? Nee, ik heb andere dingen te doen.
Ze is heel erg ziek....
Ah ja.
Meneer, u mag ook afstand van haar doen, zodat wij verder voor haar zorgen?
Ja hou haar maar, ik heb er nu een nieuwe kat bij.
Geen vragen hoe het met haar ging, wat er scheelde, eerder: "Kunnen we ophangen?"
En dan hang je op, in tranen, vol ongeloof, omdat Lieve gewoonweg was ingeruild, haar leven nutteloos bleek. Ooit was ze het middelpunt van de eigenaar, zijn prinses, zijn alles. Hartjes all around.
Dat is nu voorbij, in de meest kwetsbare en delicate periode van haar leven is ze geen prinses meer. Dan staat ze er alleen voor, op haar 16e levensjaar.
Nou, wij zijn haar vangnet nu en we staan naast haar, zij is onze prinses nu in haar moeilijkste tijd. Reken daar maar op.
Kop ons meiske, je hebt nog een mooie toekomst voor de boeg, knokken jij ❤

Geplaatst op 30-08-2022
Aaron
15

Hallo allemaal!

Aaron is de naam. Ik had een gouden mandje maar mijn baasje deed me weg, waarom is me nog altijd niet duidelijk. Ik ben nochtans een hele rustige en sociale kater. ' S morgens als je wakker word dan kom ik eens hallo zeggen en dan ga ik op mijn veilige plekje slapen tot het begint te schemeren. Dan ben ik het liefst de hele tijd in je buurt. Mijn buikje laat ik graag zien en aaien maar het liefst heb ik het overal. Ik ben dus nu terug op zoek naar een rustig plekje waar ik mijn oude dag kan spenderen. Kortom ik ben een gezellige dikkie die iemand nodig heeft om rond te kronkelen. Wil jij een flodderaar zoals mij, bel dan direct zodat we snel samen kunnen zijn.
 

Aaron kan alleen samen met katinnen.

Geplaatst op 30-08-2022
Simba
13

Dag allemaal,


Wij zijn Nico en Simba, twee onafscheidelijke broertjes die geboren werden in de bossen van Noord-Limburg en dit vermoedelijk op 15 mei 2022.
Dus zet die dag in je agenda, zodat iedereen onze verjaardag mee komt vieren ! En als we al vooruit mogen lopen op ideetjes voor een cadeautje? … speelgoed !. Speelgoed is altijd welkom. Of een hoge krabpaal met vele opties om dutjes op of in te doen… zalig.
Want we spelen dolgraag. Met balletjes, speelstokjes… maar vooral met elkaar als beste vriendjes. En als het na al dat spelen tijd is om een dutje te doen, doen we dat het liefste dicht bij elkaar. Vlak bij elkaar in de holletjes of op de matjes van de krabpaal, of we leggen ons samen lepeltje lepeltje, dat is ook heel gezellig.
Verder zijn we al heel goed opgevoed en zindelijk hoor. Zo geeft een goede krabpaal in huis ons geen enkel excuus meer om nog aan meubels ofzo te krabben, dus dat doen we dan ook niet. Miauwen en zeuren doen we ook niet, we weten ondertussen wel dat die lieve mensen ons niet laten verhongeren, dus daar maken we ons geen zorgen over
Verder hebben we respect naar al de bewoners in huis toe, zowel tweevoeters als viervoeters en we zoeken wel toenadering, maar dringen ons niet op als ons bezoekje (nog) niet welkom is.
Maar dat werkt natuurlijk ook in beide richtingen. Voor andere katjes is er geen probleem, maar volwassen mensen zijn zooo groot. Daar moeten we nog wat aan wennen. Zo kan je ons perfect  aaien als we aan het eten zijn, want geef toe, wie loopt er nu weg van een lekkere maaltijd.  Als we echter aan het rusten zijn en zo een reuzemens nadert ons ineens, dan maken we even wat ruimte.
We zoeken jullie zelf wel op als we nood hebben aan wat extra aandacht of gezelschap.
Zo houden we de pleegmama graag gezelschap tijdens het telewerken, zonder haar te storen natuurlijk. Dat maakt het voor iedereen weer wat gezelliger.
En dat is net wat je met ons in huis haalt. Gezelligheid, animatie en liefde!

Simba wordt samen met Nico geplaatst

Geplaatst op 30-08-2022
Nico
13

Dag allemaal,


Wij zijn Nico en Simba, twee onafscheidelijke broertjes die geboren werden in de bossen van Noord-Limburg en dit vermoedelijk op 15 mei 2022.
Dus zet die dag in je agenda, zodat iedereen onze verjaardag mee komt vieren ! En als we al vooruitmogen lopen op ideetjes voor een cadeautje? … speelgoed ! . Speelgoed is altijd welkom. Of eenhoge krabpaal met vele opties om dutjes op of in te doen… zalig.
Want we spelen dolgraag. Met balletjes, speelstokjes… maar vooral met elkaar als beste vriendjes. Enals het na al dat spelen tijd is om een dutje te doen, doen we dat het liefste dicht bij elkaar. Vlak bij elkaar in de holletjes of op de matjes van de krabpaal, of we leggen ons samen lepeltje lepeltje, dat is ook heel gezellig.
Verder zijn we al heel goed opgevoed en zindelijk hoor. Zo geeft een goede krabpaal in huis ons geen enkel excuus meer om nog aan meubels ofzo te krabben, dus dat doen we dan ook niet. Miauwen en zeuren doen we ook niet, we weten ondertussen  wel dat die lieve mensen ons niet laten verhongeren, dus daar maken we ons geen   zorgen over
Verder hebben we respect naar al de bewoners in huis toe, zowel tweevoeters als viervoeters en we zoeken wel toenadering, maar dringen ons niet op als ons bezoekje (nog) niet welkom is.
Maar dat werkt natuurlijk ook in beide richtingen. Voor andere katjes is er geen probleem, maar volwassen mensen zijn zooo groot. Daar moeten we nog wat aan wennen. Zo kan je ons perfect aaien als we aan het eten zijn, want geef toe, wie loopt er nu weg van een lekkere maaltijd.  Als we echter aan het rusten zijn en zo een reuzemens nadert ons ineens, dan maken we even wat ruimte.
We zoeken jullie zelf wel op als we nood hebben aan wat extra aandacht of gezelschap.
Zo houden we de pleegmama graag gezelschap tijdens het telewerken, zonder haar te storen natuurlijk. Dat maakt het voor iedereen weer wat gezelliger.
En dat is net wat je met ons in huis haalt. Gezelligheid, animatie en liefde!

Nico  wordt samen met Simba geplaatst

Geplaatst op 28-08-2022
Loeke
106

.Hallo allemaal,

Mag ik me even voorstellen, Ik ben Loe’ke een mooi, lief en sociaal
meisje. Ik ben opzoek naar mijn gouden mandje. Een plaatsje waar ik
gewoon mezelf kan zijn en lekker verwend kan worden, want dat ben
ik nu toch al wel wat gewoon! 
Als je me wilt pakken moet je je wel even voorbereiden op een kleine
fysieke inspanning; want je dacht nu toch niet dat ik me zo snel laat
vangen. Ik maak er graag een spelletje van.
Als je in de zetel zit vind ik het geweldig om er gezellig bij te komen
liggen. Maar ook spelen vind ik echt de max. Ik klim graag overal op
dus een krabpaal vind ik echt super! Maar het liefst van al speel ik
samen met mijn zusje Beau en mijn kattenvriendjes bij mijn
opvanggezinnetje. Samen door heel de ruimte hollen maar ook lekker
wild doen samen om daarna gezellig te gaan rusten.
Ik speel heel graag alleen of met mijn kattenvriendjes maar ik geniet
ook heel erg van aandacht. Ik zal me zeker laten horen als dat nodig is.

Het hoogtepunt van de dag zijn toch wel de momentjes dat mijn
etensbakje gevuld word, dan sta ik als eerste in de rij! Ik lust echt
alles, makkelijker kan je het niet hebben!
Hopelijk tot snel!


Lieve groetjes Loe’ke

Geplaatst op 26-08-2022
Kuro
116

Kuro komt wel geregeld een knuffel halen maar slapen doet hij momenteel het liefst op zijn eigen of samen met zijn broer Ziko
dat kan ook zijn omdat hij het te warm vind
hij is een heerlijk spring in het veld en scheurt wat af het ene moment staat hij naast je kijk je naar onder is hij weer gevlogen
hij kan ook heel goed op zich zelf spelen het volgende moment kan het een echt zeur mannetje zijn dat niet weet wat hij wil
dan wil hij volle aandacht van ons of zijn broertje Ziko
ze kunnen ook heel lief samen spelen maar het volgende moment kunnen ze ook heel goed ruzie maken met elkaar waar het er soms
best hard aan toe gaat kort erop spelen we weer geweldig lief met elkaar

Mist wat teentopjes en nageltjes aan beide linker pootjes
(voorpootje heeft hij alleen nog de duim het andere teennageltje is afgebroken)
in huis kan hij zich daarmee heel goed redden. Daarom dat we hem ook niet naar buiten laten

Kuro wordt samen geplaatst met Ziko.

Geplaatst op 26-08-2022
Ziko
116

Is een heerlijk spring in het veld wat ook graag de aandacht heeft van ons en van zijn broertje Kuro
verder is het een beetje het zelfde verhaal als bij Kuro behalve dag hij niet zijn zeur momentjes heeft
hij weet echt wat hij wel en niet wil

Ziko wordt samen geplaatst met Kuro.

Geplaatst op 26-08-2022
Nina
112

Hallo mijn naam is Nina en mag op zoek naar een eigen leuk plekje om te gaan wonen. Mijn start was niet zo fijn, ik werd namelijk samen met mijn zusje gevonden in een vuilniszak die in een container vol cement zat. Gelukkig heeft daar iemand ter plekke ons gevonden en meteen hulp ingeroepen. We kregen een warm badje zodat het meeste stof en cement uit onze vacht ging, lekker flesje melk en een warme couveuse om in te liggen. Echter mijn zusje overleed enkele dagjes later, ondanks alle goede zorgen die we kregen hebben haar longetjes het begeven. Zo sneu maar ik moest verder, dus besloot ik maar flink al mijn papjes op te eten zodat ik kon aansterken en groeien. Na een tijdje mocht ik uit de couveuse en had ik opeens een hoop nieuwe vriendjes want het liep hier vol met nog andere kleine katjes, ook wat grotere en hondjes en zelfs een papegaai werd mijn vriend. En nu ben ik groot genoeg om op zoek te gaan naar een eigen huisje. Nog even meegeven dat ik super lief ben, kom knuffelen , graag mee op je bed lig, wel graag een vriendje zou hebben om mee te spelen…

Dus wil je me graag leren kennen ? Formuliertje invullen. Tot gauw, Nina

Geplaatst op 25-08-2022
Blase
14

Hay hier Blase. Ik ben een rustig meisje en ontdek op mijn gemak mijn omgeving en wereldje. Laat van me horen als ik eten wil of aandacht. Snoeptrommel weet ik snel te vinden. Speel super graag met mijn broertjes want ook al ben ik klein ik sta mijn mannetje wel. Een knuffel op zijn tijd heerlijk. En als ik moe ben kom ik gewoon bij je liggen. Dus een maatje wil ik graag. Maar wel een rustig maatje want ik ben snel onder de indruk.

Geplaatst op 19-08-2022
Puk
118

Ondernemend en nieuwsgierig katje, altijd “on the run”.
Stoeit heel graag, heel vrolijk manneke. Kruipt graag tegen
de andere katjes aan om vervolgens heerlijk in slaap te
vallen. Schrikt soms van onverwachte geluiden maar de
schrik verdwijnt snel als je een paar lieve woordjes tegen
hem zegt.

Puk kan het heel goed vinden met z'n zusje Pom. Daarom worden zij graag samen geadopteerd...

Geplaatst op 19-08-2022
Pom
118

Pom is een echte knuffelmie, ze vindt het heerlijk om bij, op
of naast je te liggen. Speels, rustig en heel lief kitten. Ze
vindt alle katjes in de opvang leuk maar haar broer Puk is
de leukste. Ze liggen dan ook vaak samen te snurken (niet
letterlijk

Pom kan het heel goed vinden met haar broertje Puk. Daarom worden zij graag samen geadopteerd...

Geplaatst op 19-08-2022
Noenoe
16

.Hoi, ik ben Noenoe.

Ze hebben mij op een avond helemaal alleen gevonden. Ik was heel veel lawaai aan het maken, want ik ben absoluut niet graag alleen.

Toen ik aankwam bij mijn opvanggezin was ik meteen terug gelukkig. Ik had een speelkameraadje Zoey die vanaf de eerste minuut met mij is beginnen spelen. Dat is 1 van mijn 3 favoriete bezigheden, ravotten met mijn speelkameraadje. Ook in mijn eentje kan ik me gerust bezighouden als mijn maatje even wil rusten. Dan cross ik heel het huisje rond. Maar met twee spelen vind ik toch nog steeds leuker dan alleen.

Mijn tweede favoriete bezigheid is eten. Ik eet echt alles graag. Zelfs het eten dat ik niet mag opeten van mijn oudere soortgenootje ga ik stiekem altijd opeten.

Van al dat spelen en eten wordt ik uiteindelijk wel moe. Dus ook dutjes doen is iets waar ik wel van hou.

In het algemeen ben ik best wel een deugniet die nergens bang voor is. Ik ga graag op ontdekking en wil overal op of onder gezeten hebben. Ik wil elk hoekje van elke kamer verkennen.

Ik laat mij gemakkelijk oppakken, maar als ik in een speelse bui ben ga ik ook snel terug willen ontsnappen. Wanneer ik moe ben kan je mij wel uitgebreid knuffelen en blijf ik graag wat langer op je schoot liggen.

Heb jij een huisje waar ik me in kan uitleven, liefst met een speelkameraadje erbij, geef me dan snel een belletje.

Liefs Noenoe 

Geplaatst op 17-08-2022
Muis
47

Muis is een lief kitten dat in het begin nog een beetje schuw
kan zijn maar al snel ontdooit wanneer je haar de tijd en
ruimte geeft.
Muis stoeit graag met haar zusje Beer maar vindt het ook
heerlijk om lekker te luieren.

 

Wordt samen met Beer geplaatst

Geplaatst op 17-08-2022
Beer
47

Beertje is een superschattig kitten dat het nog een beetje
spannend vindt bij onbekende mensen en zal uit zichzelf
nog afstand houden en zich in eerste instantie verstoppen.
Wanneer je haar de tijd en ruimte geeft ontdooit ze snel en
vind ze het gezellig om in je omgeving te zijn.
Beertje heeft een jong soortgenootje nodig , het liefst
verhuisd ze samen met haar zusje Muis

Geplaatst op 17-08-2022
Aafke
47

Aafke is een superlieve poes die heel graag aandacht krijgt
en ook geeft. Ze kletst gezellig zodra ze je ziet en zou de
ideale poes zijn voor een gezin. Aafke komt waarschijnlijk
uit een verwaarlozings situatie waardoor ze hard heeft
moeten werken om voor haar kittens en zichzelf te zorgen.
Ze verdient een nieuwe kans op geluk bij mensen die er
voor haar zijn. Naar buiten kunnen is voor Aafke wel echt
een must

Geplaatst op 16-08-2022
Couscous
6

Ik ben Couscous. Een meneertje op pensioen. Mijn leeftijd is wat mysterieus. Het lieve vrouwtje dat mij gered heeft van een spuitje kent me al 23 jaar maar iedereen vindt dat ik er nog te goed uitzie voor mijn leeftijd. Mijn dagactiviteit is slapen en als je de kamer binnenkomt zal ik enthousiast naar je toekomen om aaitjes te komen halen. 's avonds nestel ik me graag langs je in de zetel. Ik vind het heerlijk om overdag buiten in het zonnetje te liggen. Een krabpaal of speeltjes heb ik niet nodig laat me maar op mijn gemak wat luieren. Ik laat me ook door kindjes graag aaien. Ik doe geen vlieg kwaad. Bij drukte trek ik me wel graag terug naar een rustiger plekje.

Heb jij nog een lekker zonnig rustig plekje voor me?

Geplaatst op 16-08-2022
Vinnie
111

Hoi hoi

Wij zijn de olijke vierling van mama Tilly, maar eigenlijk zijn we gewoon met 5 hoor want we kregen er onverwachts een leuk, schattig zusje bij. Uma heet ze. Ze had niet zo’n geluk want ze werd gevonden samen met haar broertjes zonder mama, zo erg en zo triest want haar 3 broertjes werden ziek en hebben het niet gehaald. Maar kleine Uma gaf niet op en bleef doorvechten en op een dag werd ze mee in ons warm nestje gelegd en ons mama vond dat prima dus vanaf toen hoorde ze er gewoon bij.

Nu gaan we op zoek naar een huisje om te gaan wonen. Een plekje waar we vrolijk mogen ravotten en de boel op stelten mogen zetten want jaaaahhhh wij hebben energie voor 10 ! 😊

Liefst een plekje waar we bijvoorbeeld met 2 mogen komen wonen. Altijd leuker met 2 en heum met 2 zijn we ook net iets stoerder wanneer we in een nieuwe situatie terecht komen. Al is onze Vinnie best super stoer hoor. Vinnie is het race machien van de familie en vliegt supersnel door het huis en vliegt dan ook overal tegen 😊 Onzen Tommie is dan weer het watje van de familie 😊 hij is grote broer maar met een peperkoekenhartje. Kruipt altijd vol overgave overal op tot zelfs bovenaan de grote krabpaal… en durft er dan niet meer af hahaha.

Ons Fritske dat is onze rustige broer, beetje dromerig en komt altijd wat later. Vind mama’s melk ook nog altijd het lekkerst en handiger dan zelf te knoeien met die vleespapjes 😊

En dan heb je natuurlijk ons Nell nog he. Cutie eerste klas, mega fotogeniek, lief, schattig én grappig en dus het allerliefste zusje van de hele wereld. Al telt dat eigenlijk ook voor ons kleine Umaatje. Ons molleke, ons knuffeltje maar vooral ons kleine vechtertje. Ze heeft het moeilijk gehad maar is blijven vechten en kijk nu wat een schattig ding 😊 Ieder van ons wil wat graag een huisje samen met haar delen. Natuurlijk kunnen we niet allemaal per 2 verhuizen nogal moeilijk als je met 5 bent of wil iemand misschien 3 leukerds in huis halen ? ! 😊 Een huisje waar al een leuke gezellige andere kat rondhuppelt kan ook natuurlijk al moet die wel met ons willen spelen hoor want anders gaan we ons vervelen.


Zo mensen nu is het aan jullie. Zoveel mooie leuke snoetjes om in jullie gezin te verwelkomen.

Laat maar snel weten met wie jullie willen daten.

Formuliertje invullen en dan is het spannend afwachten.

Liefs,

Vinnie, Frits, Tommie, Nell en Uma

Geplaatst op 15-08-2022
Lola
46

Weldra meer informatie!

Geplaatst op 15-08-2022
Nala
46

Weldra meer informatie!

Geplaatst op 14-08-2022
Bowie
36

Hallo iedereen, mijn naam is Bowie! Jullie kennen me
wellicht wel van die fameuze vangactie aan de oprit van de
E313? Dat was nogal een akelige bedoening zeg, die snelle
lawaaierige auto’s die langs mij en mijn broertjes voorbij
scheurden.. Ik heb me echt verschrokken en de schrik is er
nog wel een tijdje ingebleven. Gelukkig zijn we goed terecht
gekomen maar ik bleef wel op mijn hoede. “Geen katje om
zonder handschoenen aan te pakken”, zo kon je me echt wel
omschrijven. Met veel geduld (en speciale toverdruppeltjes
– bachbloesems) ben ik stilaan tot rust gekomen en geniet

ik nu wel van geaaid te worden. Zolang ik maar rustig
benaderd word, want te bruuske bewegingen doen me weer
verschrikken en dan ga ik blazen en zelfs uithalen. Sorry, ik
bedoel het niet zo maar zoals ik zei, de schrik zat er goed in

Heb een beetje geduld met me en dan kan ik echt wel
helemaal openbloeien en superlief zijn. Je kan me dan aaien
en zelfs oppakken. Ik heb moeten wennen aan mijn
opvangmama maar nu ik het bij haar gewoon ben, geniet ik
van de aandacht. Ik ben een echte speelvogel dus met een
kattenhengel ga je echt wel mijn vertrouwen winnen. En
zeker ook met van die liquid snacks! Een beetje geduld
en we worden vast hele goede vriendjes!
Wie heeft een warm mandje klaarstaan voor mij? Ik word
liefst geplaatst met één van mijn broertjes (Spike of Pickles)
ofwel bij een ander speels jong katje.
Doedoei!

Geplaatst op 14-08-2022
Pickles
36

Hallo, ik ben Pickles, één van die waaghalzen aan de oprit
van de E313. Die vangactie was niet min hoor, er kwamen
zelfs zwaailichten aan te pas! Ik wist dat we daar niet
konden blijven zitten dus ik heb me als eerste overgegeven.
Daar zat ik dan alleen bij mijn opvangmama, een nieuwe
omgeving en met een bang hartje omdat die twee andere
koppigaards zich niet lieten vangen. Een dagje later werden
ze alsnog gevangen en waren de drie musketiers herenigd!
Eind goed, al goed.
Bij mijn opvangmama zit ik goed.. lekker eten, veel speeltjes
en samen kattenkwaad uithalen!
Verder ben ik een nieuwsgierig aagje, ik sta als eerste klaar
als het etenstijd is en ik hou goed in het oog dat alles eerlijk
verdeeld wordt (al durf ik ook nog wel van mijn zus haar
bord te stelen). En als de kattenbakken worden
leeggehaald, zorg ik voor de nodige kwaliteitscontrole van
het schoonmaakproces!
Wie zoekt nog een zwarte lieve panter als huisgenoot? Ik
kom graag samen met mijn broer Spike/zus Bowie, ofwel
word ik graag geplaatst bij een ander speels jong katje. Tot
binnenkort!

Geplaatst op 14-08-2022
Spike
36

Hallo, ik ben Spike! Een van de drie zwarte musketiers van
de vangactie aan de E313! Mijn broer Pickles liet zich al snel
vangen maar mijn zus en ik besloten om nog een nachtje
door te zakken. ’s Anderendaags kregen we reuzehonger en
dat bordje met natte voeding zag er toch zo verleidelijk uit
in die vangkooi.. Ja lap, daar zaten we dan gevangen! Waar
gingen ze ons toch naartoe brengen?
Eens aangekomen bij onze opvangmama zagen we Pickles.
Hij probeerde ons gerust te stellen maar zowel mijn zus als
ik vertrouwde het zaakje niet helemaal. Ik kreeg mijn naam
omdat ik al snel begon te grommen en blazen. En met mijn
gefronste wenkbrauwen (jawel, als je goed kijkt, zie je ze
echt zitten), liet ik wel merken dat ik er alleen was om naar

te kijken.. niet om aan te raken! “Kijk niet zo boos”, hoorde
ik vaak maar ik kon het niet laten.
Op een dag, tijdens het etenstijd, zag ik dat mijn
opvangmama speciale druppels in onze voeding deed. Zie je
wel dat ze niet te vertrouwen was?! Het eten was wel lekker
en ik had honger, dus ja, maar snel alles opgegeten. De
volgende maaltijd opnieuw die druppels! Op het flesje stond
“Relax”.. Wat is dat toch?! Mijn broer zei dat ik moest chillen
en wat vrolijker moest worden. En mijn zus gaf zich stilaan
ook gewonnen.. Zou ik het dan toch kunnen vertrouwen?
Ok, die aaitjes voelen wel leuk en ontspannend aan en ik
vind het wel ok om eens opgepakt te worden.. maar wel op
mijn tempo hoor, dame!
Je leest het al, je moet geduld met me hebben. Ik ben niet
bang om in je buurt te spelen (graag zelfs!) maar vooraleer
je me mag aaien en opnemen, moet je me wat tijd gunnen.
Oh ja, kleine tip, zo van die liquid snacks.. reuzelekker en ik
lik ze zelfs van je hand af. Dus je ziet, komt helemaal goed
hoor!
Ik word graag samen geplaatst met mijn zus Bowie/broer
Pickles of bij een ander speels jong katje.
Laterssss!

Geplaatst op 13-08-2022
Nell
111

Hoi hoi

Wij zijn de olijke vierling van mama Tilly, maar eigenlijk zijn we gewoon met 5 hoor want we kregen er onverwachts een leuk, schattig zusje bij. Uma heet ze. Ze had niet zo’n geluk want ze werd gevonden samen met haar broertjes zonder mama, zo erg en zo triest want haar 3 broertjes werden ziek en hebben het niet gehaald. Maar kleine Uma gaf niet op en bleef doorvechten en op een dag werd ze mee in ons warm nestje gelegd en ons mama vond dat prima dus vanaf toen hoorde ze er gewoon bij.

Nu gaan we op zoek naar een huisje om te gaan wonen. Een plekje waar we vrolijk mogen ravotten en de boel op stelten mogen zetten want jaaaahhhh wij hebben energie voor 10 ! 😊

Liefst een plekje waar we bijvoorbeeld met 2 mogen komen wonen. Altijd leuker met 2 en heum met 2 zijn we ook net iets stoerder wanneer we in een nieuwe situatie terecht komen. Al is onze Vinnie best super stoer hoor. Vinnie is het race machien van de familie en vliegt supersnel door het huis en vliegt dan ook overal tegen 😊 Onzen Tommie is dan weer het watje van de familie 😊 hij is grote broer maar met een peperkoekenhartje. Kruipt altijd vol overgave overal op tot zelfs bovenaan de grote krabpaal… en durft er dan niet meer af hahaha.

Ons Fritske dat is onze rustige broer, beetje dromerig en komt altijd wat later. Vind mama’s melk ook nog altijd het lekkerst en handiger dan zelf te knoeien met die vleespapjes 😊

En dan heb je natuurlijk ons Nell nog he. Cutie eerste klas, mega fotogeniek, lief, schattig én grappig en dus het allerliefste zusje van de hele wereld. Al telt dat eigenlijk ook voor ons kleine Umaatje. Ons molleke, ons knuffeltje maar vooral ons kleine vechtertje. Ze heeft het moeilijk gehad maar is blijven vechten en kijk nu wat een schattig ding 😊 Ieder van ons wil wat graag een huisje samen met haar delen. Natuurlijk kunnen we niet allemaal per 2 verhuizen nogal moeilijk als je met 5 bent of wil iemand misschien 3 leukerds in huis halen ? ! 😊 Een huisje waar al een leuke gezellige andere kat rondhuppelt kan ook natuurlijk al moet die wel met ons willen spelen hoor want anders gaan we ons vervelen.


Zo mensen nu is het aan jullie. Zoveel mooie leuke snoetjes om in jullie gezin te verwelkomen.

Laat maar snel weten met wie jullie willen daten.

Formuliertje invullen en dan is het spannend afwachten.

Liefs,

Vinnie, Frits, Tommie, Nell en Uma

Geplaatst op 13-08-2022
Frits
111

Hoi hoi

Wij zijn de olijke vierling van mama Tilly, maar eigenlijk zijn we gewoon met 5 hoor want we kregen er onverwachts een leuk, schattig zusje bij. Uma heet ze. Ze had niet zo’n geluk want ze werd gevonden samen met haar broertjes zonder mama, zo erg en zo triest want haar 3 broertjes werden ziek en hebben het niet gehaald. Maar kleine Uma gaf niet op en bleef doorvechten en op een dag werd ze mee in ons warm nestje gelegd en ons mama vond dat prima dus vanaf toen hoorde ze er gewoon bij.

Nu gaan we op zoek naar een huisje om te gaan wonen. Een plekje waar we vrolijk mogen ravotten en de boel op stelten mogen zetten want jaaaahhhh wij hebben energie voor 10 ! 😊

Liefst een plekje waar we bijvoorbeeld met 2 mogen komen wonen. Altijd leuker met 2 en heum met 2 zijn we ook net iets stoerder wanneer we in een nieuwe situatie terecht komen. Al is onze Vinnie best super stoer hoor. Vinnie is het race machien van de familie en vliegt supersnel door het huis en vliegt dan ook overal tegen 😊 Onzen Tommie is dan weer het watje van de familie 😊 hij is grote broer maar met een peperkoekenhartje. Kruipt altijd vol overgave overal op tot zelfs bovenaan de grote krabpaal… en durft er dan niet meer af hahaha.

Ons Fritske dat is onze rustige broer, beetje dromerig en komt altijd wat later. Vind mama’s melk ook nog altijd het lekkerst en handiger dan zelf te knoeien met die vleespapjes 😊

En dan heb je natuurlijk ons Nell nog he. Cutie eerste klas, mega fotogeniek, lief, schattig én grappig en dus het allerliefste zusje van de hele wereld. Al telt dat eigenlijk ook voor ons kleine Umaatje. Ons molleke, ons knuffeltje maar vooral ons kleine vechtertje. Ze heeft het moeilijk gehad maar is blijven vechten en kijk nu wat een schattig ding 😊 Ieder van ons wil wat graag een huisje samen met haar delen. Natuurlijk kunnen we niet allemaal per 2 verhuizen nogal moeilijk als je met 5 bent of wil iemand misschien 3 leukerds in huis halen ? ! 😊 Een huisje waar al een leuke gezellige andere kat rondhuppelt kan ook natuurlijk al moet die wel met ons willen spelen hoor want anders gaan we ons vervelen.


Zo mensen nu is het aan jullie. Zoveel mooie leuke snoetjes om in jullie gezin te verwelkomen.

Laat maar snel weten met wie jullie willen daten.

Formuliertje invullen en dan is het spannend afwachten.

Liefs,

Vinnie, Frits, Tommie, Nell en Uma

Geplaatst op 13-08-2022
Nora
5

Hoi, ik ben Nora.

Een speelse lieve kat. Speel graag met mijn broertje Nitro maar ook regelmatig met jou hoor. Alles wat blinkt of geluyid maakt, is interessant. Geef je me eten dan ben ik je beste vriendin. Ook voor knuffeltjes voor het in slaap vallen.Ik zou graag samen met mijn broertje samen blijven want anders ben ik mijn speel- en knuffelmaatje kwijt en dat is niet tof. Zou je mij willen adopteren samen met mijn broertje, neem dan snel contact op.

Geplaatst op 13-08-2022
Nitro
5

Hallo

ik ben Nitro.
Hoe kom ik aan die naam denk je? Ben namelijk zo snel dat
je soms een beetje moet uitkijken wanneer je een kast of
deur dicht doet of ik niet op de laatste sec. er toch tussen ga.
Dat is wel vooral alleen als ik goed wakker ben, dan speel ik
graag met mijn zusje of loop ik heen en weer. Ben ik wat
moe dan kom ik graag knuffels vragen of bij je liggen.
Ik zou graag  met mijn zusje samen blijven want
anders ben ik mijn speel- en knuffelmaatje kwijt en dat is niet
tof. Zou je mij willen adopteren samen met mijn zus, neem
dan snel contact op.

Geplaatst op 12-08-2022
Uma
111

Hoi hoi

Wij zijn de olijke vierling van mama Tilly, maar eigenlijk zijn we gewoon met 5 hoor want we kregen er onverwachts een leuk, schattig zusje bij. Uma heet ze. Ze had niet zo’n geluk want ze werd gevonden samen met haar broertjes zonder mama, zo erg en zo triest want haar 3 broertjes werden ziek en hebben het niet gehaald. Maar kleine Uma gaf niet op en bleef doorvechten en op een dag werd ze mee in ons warm nestje gelegd en ons mama vond dat prima dus vanaf toen hoorde ze er gewoon bij.

Nu gaan we op zoek naar een huisje om te gaan wonen. Een plekje waar we vrolijk mogen ravotten en de boel op stelten mogen zetten want jaaaahhhh wij hebben energie voor 10 ! 😊

Liefst een plekje waar we bijvoorbeeld met 2 mogen komen wonen. Altijd leuker met 2 en heum met 2 zijn we ook net iets stoerder wanneer we in een nieuwe situatie terecht komen. Al is onze Vinnie best super stoer hoor. Vinnie is het race machien van de familie en vliegt supersnel door het huis en vliegt dan ook overal tegen 😊 Onzen Tommie is dan weer het watje van de familie 😊 hij is grote broer maar met een peperkoekenhartje. Kruipt altijd vol overgave overal op tot zelfs bovenaan de grote krabpaal… en durft er dan niet meer af hahaha.

Ons Fritske dat is onze rustige broer, beetje dromerig en komt altijd wat later. Vind mama’s melk ook nog altijd het lekkerst en handiger dan zelf te knoeien met die vleespapjes 😊

En dan heb je natuurlijk ons Nell nog he. Cutie eerste klas, mega fotogeniek, lief, schattig én grappig en dus het allerliefste zusje van de hele wereld. Al telt dat eigenlijk ook voor ons kleine Umaatje. Ons molleke, ons knuffeltje maar vooral ons kleine vechtertje. Ze heeft het moeilijk gehad maar is blijven vechten en kijk nu wat een schattig ding 😊 Ieder van ons wil wat graag een huisje samen met haar delen. Natuurlijk kunnen we niet allemaal per 2 verhuizen nogal moeilijk als je met 5 bent of wil iemand misschien 3 leukerds in huis halen ? ! 😊 Een huisje waar al een leuke gezellige andere kat rondhuppelt kan ook natuurlijk al moet die wel met ons willen spelen hoor want anders gaan we ons vervelen.


Zo mensen nu is het aan jullie. Zoveel mooie leuke snoetjes om in jullie gezin te verwelkomen.

Laat maar snel weten met wie jullie willen daten.

Formuliertje invullen en dan is het spannend afwachten.

Liefs,

Vinnie, Frits, Tommie, Nell en Uma

Geplaatst op 12-08-2022
Tommie
111

Hoi hoi

Wij zijn de olijke vierling van mama Tilly, maar eigenlijk zijn we gewoon met 5 hoor want we kregen er onverwachts een leuk, schattig zusje bij. Uma heet ze. Ze had niet zo’n geluk want ze werd gevonden samen met haar broertjes zonder mama, zo erg en zo triest want haar 3 broertjes werden ziek en hebben het niet gehaald. Maar kleine Uma gaf niet op en bleef doorvechten en op een dag werd ze mee in ons warm nestje gelegd en ons mama vond dat prima dus vanaf toen hoorde ze er gewoon bij.

Nu gaan we op zoek naar een huisje om te gaan wonen. Een plekje waar we vrolijk mogen ravotten en de boel op stelten mogen zetten want jaaaahhhh wij hebben energie voor 10 ! 😊

Liefst een plekje waar we bijvoorbeeld met 2 mogen komen wonen. Altijd leuker met 2 en heum met 2 zijn we ook net iets stoerder wanneer we in een nieuwe situatie terecht komen. Al is onze Vinnie best super stoer hoor. Vinnie is het race machien van de familie en vliegt supersnel door het huis en vliegt dan ook overal tegen 😊 Onzen Tommie is dan weer het watje van de familie 😊 hij is grote broer maar met een peperkoekenhartje. Kruipt altijd vol overgave overal op tot zelfs bovenaan de grote krabpaal… en durft er dan niet meer af hahaha.

Ons Fritske dat is onze rustige broer, beetje dromerig en komt altijd wat later. Vind mama’s melk ook nog altijd het lekkerst en handiger dan zelf te knoeien met die vleespapjes 😊

En dan heb je natuurlijk ons Nell nog he. Cutie eerste klas, mega fotogeniek, lief, schattig én grappig en dus het allerliefste zusje van de hele wereld. Al telt dat eigenlijk ook voor ons kleine Umaatje. Ons molleke, ons knuffeltje maar vooral ons kleine vechtertje. Ze heeft het moeilijk gehad maar is blijven vechten en kijk nu wat een schattig ding 😊 Ieder van ons wil wat graag een huisje samen met haar delen. Natuurlijk kunnen we niet allemaal per 2 verhuizen nogal moeilijk als je met 5 bent of wil iemand misschien 3 leukerds in huis halen ? ! 😊 Een huisje waar al een leuke gezellige andere kat rondhuppelt kan ook natuurlijk al moet die wel met ons willen spelen hoor want anders gaan we ons vervelen.


Zo mensen nu is het aan jullie. Zoveel mooie leuke snoetjes om in jullie gezin te verwelkomen.

Laat maar snel weten met wie jullie willen daten.

Formuliertje invullen en dan is het spannend afwachten.

Liefs,

Vinnie, Frits, Tommie, Nell en Uma

Geplaatst op 10-08-2022
Rolo
118

Rolo is een vriendelijk sociaal poesje, komt graag op je
schoot knuffelen. Hij speelt graag met zijn broertjes en
zusje. Ook speeltjes vind hij heel leuk. Hij is heel erg lief
tegen zijn broertjes en zusje en het zou dan ook zeker leuk
voor hem zijn als hij samen met een dieren broer of zus zou
kunnen spelen in zijn nieuw gezinnetje, hij geniet van het
gezelschap van mensen en dieren. Rolo knuffelt en speelt
heel graag, Hij geniet ervan als je over zijn buikje, rugje en
onder zijn kinnetje aait. Je ziet hem dan echt genieten.
 

Geplaatst op 10-08-2022
Raven
14

Ik Raven ben een rustige pluizen bol dat graag aandacht wil. Ik zal altijd bij je in de buurt zijn( net zo'n hondje) haha. Een echte plakker. Knuffelen is mijn hobby en buikje aaien vind ik heerlijk, ik kom me dat speciaal vragen dus wel tijd vrij maken om samen met mij zen te zijn. Andere katjes zie ik graag, om te ravotten en samen te rennen want ik moet wel mijn energie kwijt. Dus wil je geregeld zen zijn dan doe ik mee...

Geplaatst op 10-08-2022
Morris
14

.

Geplaatst op 08-08-2022
Gizmette
45

Hallo , Gizmette hier!


In 2015 ben ik als kitten geadopteerd maar nu terug in opvang met mijn zus Ponyo na afstand omwille van allergie.
Ik moet toegeven dat ik enkele dagen tijd heb nodig gehad om te wennen aan mijn nieuwe omgeving maar intussen heb ik mijn pleegmama helemaal overtuigd van hoeveel liefde ik wel niet te geven heb.
Ik hou erg veel van kusjes en knuffels , die ik niet alleen graag ontvang maar ook graag uitdeel.
Mij loop je immers niet zomaar voorbij want dan zal ik wel ‘prrrrrt’ doen om jouw aandacht te trekken en een kusje te ontfrutselen.
Samen met mijn lieve Ponyo ( die super op mij lijkt maar zij heeft een witte snor) zoek ik een liefdevolle thuis waar we ook een stapje in de wereld kunnen zetten. Heb jij een plekje voor een rustig zachtaardig duo als wij ? 

Geplaatst op 08-08-2022
Ponyo
45

Hallo , Ponyo hier!


In 2015 ben ik als kitten geadopteerd maar nu terug in opvang met zusje Gizmette na afstand omwille van allergie.
Ik moet toegeven dat ik enkele dagen tijd heb nodig gehad om te wennen aan mijn nieuwe omgeving maar gelukkig heeft Gizmette mij overtuigd dat er niets is om bang van te zijn.
Eigenlijk ben ik super lief maar ook wel wat verlegen. Hierdoor zal ik in mijn nieuwe thuis eerst wat tijd en ruimte nodig hebben om al die nieuwe geuren en kleuren te ontdekken.
Eens ik je vertrouw dan kom ik graag op je af om te knuffelen en zet ik mijn ronkmotortje aan.
Samen met lieve Gizmette zoek ik een liefdevolle thuis waar we ook een stapje in de wereld kunnen zetten en fijne avonturen kunnen beleven.
Heb jij nog een plekje voor ons? 

Geplaatst op 08-08-2022
Daaf
118

Daaf is een heel vrolijk mannetje. Hij speelt supergraag met
de andere katjes in de opvang, hij kan soms ook wel een
beetje ruwer stoeien. Hij slaapt graag in op jouw schoot en spint je dan de sterren van de hemel.

Daaf heeft nood aan soortgenootjes, daarom plaatsen we hem enkel ergens waar al een speels katje aanwezig is...

Geplaatst op 08-08-2022
Mango
8

Ik ben het Mango, een lieve zachtaardig kereltje. Even
sweet als een Mango. Ik kom heel rustig bij je zitten, als je
mij ziet, geef mij dan wel wat aaitjes over mijn koppetje. Je
ziet het aan mijn oogjes hoe ik hiervan geniet. Ik maak
enkel niet zoveel kabaal, ik ben eerder het introverte type.
Alle ten opzicht van mijn broertjes en zusjes.
Ik hou van een rustig plekjes, waar ik weet wat er gebeurd.
Nieuwe situaties zijn niet zo mijn ding. Nu heb ik wel mijn
broertje Mokka die ik overal volg en vertrouw. Hij gaat eerst
op verkenning en ik volg.
Maar als het op spelen aankomt dan ben ik niet meer zo
sweeeet dan ben ik keihard net zoals een mangoPIT, haha
jaja ik pak iedereen, want ik ben de allersterkste.
Zo zie je maar zachte mango’s hebben sterke pitten. :p

Met mij haal je een zachtaardig, onzelfzeker, speelt katertje
in huis die geniet van een stabiele omgeving om helemaal
open te bloeien.

Mango wordt samen met broertje Mokka geplaatst.

Geplaatst op 08-08-2022
Mokka
8

Wat heb je liever? Een Mokka ijsje of koffie? Nu ik kan je wel
vertellen dat ik zacht van karakter ben, een mooie zwarte
vacht heb en stevig gebouwd ben. Ik ben eigenlijk jouw
totaalpakketje. Hoef jij helemaal niet te kiezen.
Wel kies ik ervoor om naar je toe te lopen als je er bent,
want ik geniet van een aaitje, dan hoor je mij ook ronken.
Met mijn stevige pootjes loop ik snel overal naartoe en ben
ik altijd klaar om een van mijn nestgenootjes te bespringen
om eens goed te spelen.
Als je mijn naam roept, dan miaauw ik gewoon terug. Dan
weet jij zeker waar ik ben.
Met mij in huis krijg je een prachtige zwarte kater, die super
zachtaardig is van karakter, geniet van aandacht en graag
omgaat met andere soortgenootjes.

Mokka wordt samen geplaatst met Mango.

Geplaatst op 08-08-2022
Troy
102

HALLO ALLEMAAL 

 
Kleine springboon Troy hier !  Nu nog mijn pleeggezin op stelten aan het zetten met mijn pleegzus Taylor , binnen kort misschien wel bij jou in mijn nieuwe thuis!
Ik ben een nieuwsgierig speels aapje … euh neen kitten.
Ik hou ervan om te klimmen en te springen.
Als ik mijn dutje aan het doen ben , hoor ik niets of niemand. Heerlijk toch , zo wegdromen.
Momenteel ben ik nog heel druk alle nieuwe dingen te ontdekken. Zo spannend maar voor een knuffeltje mag je me altijd even optillen dan hoor je me wel ronken van plezier.
Kom jij binnenkort kennis met me maken ? 
Wees welkom !!
 
Troy wordt samen met Taylor geplaatst.
Geplaatst op 08-08-2022
Taylor
102

HOI IEDEREEN 

 
Mijn naam is Taylor. Een mooi lief meisje van 15 weken.
Ik ben heel toevallig in het pleeggezin terecht gekomen waar al een klein ventje Troy aanwezig was en wij zijn direct dikke vrienden geworden.
Ik ben net zo een springboon als hij , het klikte gewoon onmiddellijk.
Ik ben  nieuwsgierig en observeer graag alles met mijn grote ronde ogen.
Als ik eventjes wil relaxen zit ik graag voor het grote raam , er is zoveel te zien daarbuiten.
Knuffelen , ja graag !! Ik geniet , dat zal je wel horen. En ik ben zoooo zacht.
Wil je mij graag leren kennen ? Ik kan al niet wachten om jullie te ontmoeten.
 
Taylor wordt samen met Troy geplaatst.
Geplaatst op 07-08-2022
Thijs
100

Thijsje en Saartje

Ik ga het woord voeren. Er was even een interne discussie, maar de
sterkste wint, en dat ben ik. Is ook logisch, op atletisch vlak spring
ik net ietsje hoger.
Een grote kleuter die weet wat ze wil. Mijn broer weet dat ook, maar ik
weet het beter. Sneu maar waar.
Zie je mijn oogje? Die is een beetje wazig, maar dat is niet erg. De
dokter zei er iets over, geen idee. Wel dat ik er gewoon mee kon kijken,
maar dat zei ik hem meteen al. Duh. Dus niks engs, is gewoon een deel
van mij geworden. Een lief wolkje waar een zonnetje achter schuilt.
Ik ben lief, dapper, super knuffelig, rennerig, springerig, blij,
atletisch, en gewoon ongecompliceerd en tevreden met elke strelende hand
of warm vachtje.
Mijn broer Thijs is eigenlijk hetzelfde, kan ik kort over zijn. We zijn
eigenlijk een tweeling zoals in de boekjes: We lijken op elkaar, denken
hetzelfde, voelen hetzelfde en we kleden ons identiek. Mijn jurkje heeft
wel net ietsje meer flair.
We zijn een tweeling die volledig op elkaar is ingespeeld. Ken je dat?
Best friends en zo, zo creepy en blehh? Nou, dat zijn wij.
Onverschrokken springen wij op elke schoot, we kennen geen angst, en
zeker geen schaamte. Wij zijn leuk!
En ook nog eens startklaar om te verhuizen, dat noem ik nou eens super
cool ♥
Nou, kom je kijken? Dan krijg je een dubbele prrr, prrrr, fiere
staartjes en een open blik.
Saartje en Thijs xxx

Geplaatst op 07-08-2022
Saartje
100

Thijsje en Saartje

Ik ga het woord voeren. Er was even een interne discussie, maar de
sterkste wint, en dat ben ik. Is ook logisch, op atletisch vlak spring
ik net ietsje hoger.
Een grote kleuter die weet wat ze wil. Mijn broer weet dat ook, maar ik
weet het beter. Sneu maar waar.
Zie je mijn oogje? Die is een beetje wazig, maar dat is niet erg. De
dokter zei er iets over, geen idee. Wel dat ik er gewoon mee kon kijken,
maar dat zei ik hem meteen al. Duh. Dus niks engs, is gewoon een deel
van mij geworden. Een lief wolkje waar een zonnetje achter schuilt.
Ik ben lief, dapper, super knuffelig, rennerig, springerig, blij,
atletisch, en gewoon ongecompliceerd en tevreden met elke strelende hand
of warm vachtje.
Mijn broer Thijs is eigenlijk hetzelfde, kan ik kort over zijn. We zijn
eigenlijk een tweeling zoals in de boekjes: We lijken op elkaar, denken
hetzelfde, voelen hetzelfde en we kleden ons identiek. Mijn jurkje heeft
wel net ietsje meer flair.
We zijn een tweeling die volledig op elkaar is ingespeeld. Ken je dat?
Best friends en zo, zo creepy en blehh? Nou, dat zijn wij.
Onverschrokken springen wij op elke schoot, we kennen geen angst, en
zeker geen schaamte. Wij zijn leuk!
En ook nog eens startklaar om te verhuizen, dat noem ik nou eens super
cool <3
Nou, kom je kijken? Dan krijg je een dubbele prrr, prrrr, fiere
staartjes en een open blik.
Saartje en Thijs xxx

Geplaatst op 07-08-2022
Tijgetje
18

Wat een tijger die Tijgetje. Ik kan niets anders zeggen dan dat hij niet heeft gelogen op zijn datingprofiel Katertje_01. Avontuurlijk, gaat graag uit eten en wat een humor. Ik heb echt gelachen met die knul. Maar het had niet mogen zijn, ik heb nu een andere poes in mijn leven. En hij een nieuwe hooman.

Je eerste opvangkat vergeet je nooit zeggen ze. Ik zal beloven me niet (meer) in slaap proberen te huilen en geen humor meer als coping mechanisme te gebruiken…

Tijgetje, mijn dikke vriend, ik wens je het allerbeste in je kattenleventje. Ik zal je nooit vergeten, zeker niet met al die bijtmarkeringen in mijn planten.

Jouw opvangmama!

Geplaatst op 07-08-2022
Maisie
ME

Meow,

Ik ben Maisie en ik mag eindelijk opzoek naar mijngouden mandje!

Laten we samen even kijken hoe ons avontuur er zou
kunnen uitzien:
Op een dag kom je op bezoek en zal je zien dat ik eerst wat
terughoudend ben want nieuwe dingen vind ik een beetje
spannend. Als je dan even een paar minuutjes blijft zitten en
uiteindelijk mijn hengeltje bovenhaalt om wat te spelen, heb
je mij al snel voor je gewonnen.
Als je beslist om me mee te nemen, zal ik thuis ook even tijd
nodig hebben om los te komen maar ga zeker niet te ver
weg! Ik heb namelijk toch graag iemand in mijn buurt. Een
paar uurtjes later, zal je merken dat ik je overal zal volgen.
Eens ik doorheb dat je niet zomaar weg zal gaan, zal dit
minderen maar toch zal je zien dat ik altijd wel in je buurt
zal zijn. Als ik honger heb, aandacht wil of wil spelen dan
laat ik zeker van me horen want praten kan ik als de beste.
Hengeltjes vind ik het allerleukst want dan spelen we
samen! Ik ben trouwens ook superslim want ik kan gewoon
zitten op commando maar wel enkel voor een snoepje! wie
weet kan je mij nog meer leren?
Ik denk dat ik het ook wel zou kunnen vinden met andere
katten of hondenvriendjes. Het is dan wel heel belangrijk
dat je me niet zomaar met ze confronteert. Als je mij rustig
de tijd geeft om ze vanop een afstand te bekijken zodat ik
kan zien dat ze mij niets doen, neemt mijn nieuwsgierigheid
het snel weer over en ga ik snel steeds dichterbij willen.
Ik er al naar uit om je te ontmoeten!
Veel likjes en kopjes van Maisie

Geplaatst op 04-08-2022
Milka
8

Ik ben Milka, een mamapoes die veel om haar kleintjes
geeft. Zo probeerde ik ze te beschermen door ze op zolder
tussen 2 huizen veilig te houden. Nu ja, eens ze begonnen te
lopen gaf dit wel problemen…. gelukkig zijn mijn kleintjes
dit keer op het isolatiemateriaal gevallen tussen de huizen
in…pfieeeewww… wat een gerust stelling!
En voor dat ik het wist zat ik in een pleeggezin. Woooow
overdonderend. Wat was mij dat allemaal!
ETEN, HEEL VEEL ETEN. KUSSENTJES DEKENTJES,
SCHUILPLAATSEN, LEKKER DROOG EN WARM.
WOOOOOOOW.
SNOEPJES. WAT IS MIJ DAT? Snoepjes daar ben ik de
grootste fan van, dan verdwijnt mijn angst.
Ik leer stap per stap vertrouwen, want ik ken het allemaal
niet. Toch toon ik dat ik dit waard ben. Mijn pleegmama mag
mij helpen met de kittens, zo mag ze knuffelen, ermee
spelen, ze opnemen, ze laten zien aan vreemde mensen.
Ikzelf leg mij dan rustig neer op mijn zij en droom een
beetje weg. Even een aflossing van de wacht is wel
ontspannend.
Ik ga op mijn tempo verder ontdooien want ik wil dit.. ik
laat dit ook zien! Ik ga dit doen, maar niet alleen. Ik heb jou
nodig..MIJN baasje. Mijn baasje die op mijn tempo mij wilt
leren vertrouwen in alles wat ik nog niet ken, mij wilt leren
genieten van wat ik niet wist dat er was.
Ik doe mijn best, wil jij jouw beste zelf geven voor mij?
 
Milka wordt samen met haar zoon Frisco geplaatst.
Geplaatst op 04-08-2022
Frisco
8

Heyhey Ik ben Frisco! Sorry dat ik niet zo raar opkijk van
alle aandacht, want eigenlijk is mij dat allemaal ok. Doe
maar op! met mijn je m’en fous karakter weet ik jou zeker te
bekoren als een echte slof. :p
Ik ben een echte pluizen bol, ookwel een goeie stofdoek.
Wanneer je de aan het borstelen bent, of dweilen ben ik
daar. Ik zorg er wel voor dat dat lelijk ding verdwijnt en de
extra pluisjes aan mij hangen. Ik vind poetsen zo tof! :-D
Ik babbel ook graag, ik speel ook graag, ik luier ook graag, ik
eet ook graag, ik knuffel ook graag, ik doe eigenlijk alles wel
graag.
Als er iets te verkennen valt, dan waggel ik ernaar toe,
maakt niet uit. Ik ga wel even een kijkje nemen.
Zo mij mij haal je dus een zelfzekere slof in huis. Alles is
goed, zolang jij maar super goed voor mij zorgt, zeker mijn

langharig vachtje moet in de gaten gehouden worden. Ik wil
er namelijk mijn hele leventje tip top in orde uitzien.
Tot snel

Frisco wordt samen met mamma Milka geplaatst.

Geplaatst op 03-08-2022
Zeus
11

Dag lieve onderdanen, ik ben Zeus, de oppergod. Neen, grapje. Ik ben eerder bescheiden. Mijn opvangmama noemt me soms zelfs zeusje het kneusje.
Een rustig katje dat enorm houdt van knuffels en kusjes. Zowel geven als krijgen! Ik krijg er soms niet genoeg van!
Samen met mijn broer Thor ben ik gevonden in een sloot. Gelukkig zijn we op tijd gered.
In het begin vond ik alles en iedereen maar eng. Ja ik was bang en boos door mijn avontuur.
Ik keek de kat uit de boom en leerde zo dat er ook goede en lieve mensen zijn.
Daar maak ik nu gebruik van. Lekker op schoot, kroelen en sutsen in hun hals...
Genieten op en top!!!
Ik ben rustig maar ook speels. Samen ravotten, met een hengeltje spelen, voetballen... ik kan het allemaal.
Nieuwe mensen daar moet ik eerst even aan wennen. Dan ben ik nog wat bang.
Ik zoek nu een warme thuis waar ik veel aandacht, liefde, knuffels en kusjes kan krijgen.
Kan jij me dit bieden? Reageer dan zeker en dan gaan we misschien wel samen op date.

Liefs Zeus

Zeus is graag onder soortgenootjes. We plaatsen hem daarom enkel met of bij een ander katje. Zijn broertjes Hercules en Thor zijn ook vrij voor adoptie

Geplaatst op 03-08-2022
Hercules
11

Hier ben ik dan. Hercules, de krachtige halfgod.
Ja, daar kan je mij mee vergelijken want ik ben heel erg aanwezig. Ik wil overal bij zijn, met alles helpen, alles weten en zien. Ik kan ongeduldig zijn als ik honger heb en probeer soms mijn willetje door te drijven, maar zo lief ben ik ook. Ik knuffel graag en veel. Ik ga ook nog altijd sutsen bij mijn opvangmama. Zo laat ik haar zien dat ik van haar hou en mij geborgen voel.
Ik ben heel vuil en onder de vlooien binnengekomen. Uren heeft mijn opvangmama mij gekamd en mij gewassen en ik liet dit allemaal superflink doen. Ook oortjes kuisen...
Ik ben een echte deugniet, soms een beetje een wildebras. Ik hou van rennen, stoeien, klauteren, met alles spelen en anderen plagen.... maar ik kan ook heel rustig liggen slapen hoor. Ik steel het hart van iedereen die mij ziet!
Ik heb zeker vriendjes nodig om mee te spelen en ik ben graag heel dicht bij jou.
Wil jij mijn match zijn? Reageer dan zeker.
Kusjes van Hercules

Hercules is graag onder soortgenootjes. We plaatsen hem daarom enkel met of bij een ander katje. Zijn broertjes Zeus en Thor zijn ook vrij voor adoptie

Geplaatst op 02-08-2022
Batman
112

Hoi ik ben Batman , neen niet de Batman van de tv en van de films maar gewoon de Batman die lekker wil spelen en eten. .Ik hou van knuffelen en kan rustig een tijdje in je armen liggen maar pas op als het etenstijd is dan gaat eten voor het knuffelen. Want eten...daar hou ik wel erg veel van. Mijn opvangmama zorgt geweldig voor me en uiteraard ook voor mijn broertjes. Helaas is mijn mama April nog wat schuw maar ook daar is de opvangmama mee in de weer hoor zodat ze ook wat meer aan de mensen gewoon geraakt zodat ze later ook op zoek kan naar een eigen plekje.

Zoek jij het mooiste katertje van de hele wereld? Wacht dan niet langer en vul het adoptieformulier in . Kunnen we binnenkort misschien samen knuffelen.

Liefs Batman

Batman, kan het heel goed vinden met zijn broertjes Max en Boris. Als hij met een van hen zou kunnen vertrekken zou hij heel blij zijn ♥

Geplaatst op 02-08-2022
Max
112

Ik ben Max en op die naam ben ik erg trots .

Ik heb mijn naam te danken aan Max Verstappen de Nederlandse formule 1 rijder. Helaas kan ik niet met de auto rijden maar racen kan ik al als de beste.

Ik hou van spelen met mijn broers maar ook heel veel van knuffelen. In je armen liggen is voor mij enorm belangrijk en kan ik van genieten. Knuffelen is zelfs belangrijker dan eten zoals mijn 2 broertjes Boris en Max heel graag doen.

Mijn Mama April moet voorlopig nog wat wennen aan alles en iedereen maar mijn opvangmama doet haar best zodat ook zij binnenkort een eigen plekje kan gaan zoeken.

Dus als je een zeer mooi katertje wilt adopteren moet u wel zorgen dat ik een passpiegel krijg zodat ik af en toe eens naar mijn mooie vacht kan zien (geintje),

Dus stuur snel dat adoptieformulier in en wie weet heb je dadelijk een formule 1 racer in je huis.

Liefs Max vroooommmmmmmm

Max, kan het heel goed vinden met zijn broertjes Boris en Badman. Als hij met een van hen zou kunnen vertrekken zou hij heel blij zijn ♥


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg