Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In SEPTEMBER 2022 hebben 30 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-09-2022
Zoetje
7

Weldra meer informatie!

Geplaatst op 29-09-2022
Hope
14

Weldra meer informatie over Hope!

Geplaatst op 27-09-2022
Nibbit
118

Nibbit is een heel lief en opgewekt kitten. Hij maakt hier met iedereen vriendjes. Hij is heel knuffelig en speelt graag met de ballenbaan. Klimmen kan hij als de best, naar beneden komen echter is door zijn handicap wat lastiger. Hij heeft een milde vorm van cerebellaire ataxie. Katjes met deze "aandoening" worden ook wel heel liefdevol "wiebelkatjes" genoemd. Bij Nibbit zijn vooral zijn achterhand en hoofdje betroffen. Nibbit zelf heeft hier geen last van. Die is van het principe "vallen en opstaan"! Heel goede instelling lieve jongen. Nibbit kan gewoon rennen en gek doen. Hij heeft gewoon een heel grappig loopje. Dat past bij zijn karakter, het is een komieker onze Nibbit ♥

Geplaatst op 26-09-2022
Luigi
26

Hallo,  ik ben Luigi !

En ik ga mij even voorstellen. Nu heb ik daarvoor wel wat stress maar ik ga gewoon mijzelf zijn. Ik ben een heel lief katje en hou van spelletjes spelen. Soms ben ik nog wel wat bang van luide geluiden of heel veel mensen samen maar voor de rest knuffel ik heel graag en hou je graag bezig met al mijn energie! Liefst woon ik ergens waar het rustig is en met niet te veel drukte om me heen. Heb jij zin een energiek, lief schattig katje? Stuur mij dan zeker een mailtje en hopelijk tot dan!  

Geplaatst op 26-09-2022
Marcel
26

Hallo,

ik ben, oh wacht even, laserlichtje , ik ben dus Marcel en zoals je misschien merkt vind ik laserspelletjes heel interessant maar niet zo interessant als planten die kan je tenminste echt vangen. Behalve de planten aanvallen en het laserlichtje slaap ik ook graag. Een goed dutje naast jou of op jouw schoot vind ik zalig! En na mijn dutje nog wat meer spelen met mijn broers of met de handen van mijn opvangmama (voeten mogen ook) heb jij zin in een groot avontuur in een kleine verpakking dan ben ik kandidaat! Stuur een mail en misschien tot dan.

Geplaatst op 25-09-2022
Olivier
41

Hallo Ik ben Olivier . Een rustige lieve kater.

Tot voor kort leefde mijn zussen en ik op straat. Het werd
echt slecht weer en mama zag het niet meer zitten. Ze wilde
warmte eten en een leuke veilige plek voor ons. Nu ze was
vergeten te vertellen dat de tweevoeters daar ook zouden
rondlopen.
Ik vind dat aaien en knuffelen nog een beetje vreemd, maar
ik vertrouw mijn pleegmama wel en durf al bij haar in slaap
vallen. Mijn pleegmama zei me dat ik mijn wenslijst mocht
meedelen. Hier komt het dan: een krabpaal, balletjes,
kattenkruidspeeltje en iemand om mee te spelen. Zonder
mijn boer of zus zou ik wel erg droevig zijn denk ik. Heb je
een plekje voor ons stuur dan een mailtje naar zwerfkat

Olivier wordt enkel samen geplaatst met Sokje, Shaun of Kitkat

Geplaatst op 25-09-2022
Kitkat
41

Hallo Ik Kitkat een energieke speelse meid. Eerlijk laat mij
maar overal sport uit halen. Dat doe ik het liefste.
Tot voor kort leefde mijn zussen en ik op straat. Het werd
echt slecht weer en mama zag het niet meer zitten. Ze wilde
warmte eten en een leuke veilige plek voor ons. Nu ze was
vergeten te vertellen dat de tweevoeters daar ook zouden
rondlopen.
Ik vind dat aaien en knuffelen nog een beetje vreemd, maar
ik ben nog jong en zolang ik sportief kan blijven komt de
rest wel zegt mijn pleegmama. Mijn pleegmama zei me dat
ik mijn wenslijst mocht meedelen. Hier komt het dan: een
krabpaal, balletjes, kattenkruidspeeltje en iemand om mee
te spelen. Zonder Shuan, mijn boer of zus zou ik wel erg
droevig zijn denk ik. Heb je een plekje voor ons stuur dan
een mailtje naar zwerfkat.

Kitkat wordt graag samengeplaatst met Shaun, Olivier of Sokje.

Geplaatst op 24-09-2022
Eos
kattencafe


In het kattencafé van Zwerfkat in Nood, 'Kat op schoot' hoor ik ze al roepen: "Neeee, niet Eos, die moet bij ons blijven!"
Jammerrrr, ik ga mezelf toch in de schijnwerpers zetten. HA.
Ze zijn momenteel aan het oefenen in het café, want het is nu nog niet open, en ik mocht hier als eerste mijn intrek nemen.
Kijk, ik vind het hier hartstikke leuk hoor, zoveel lieve verzorgers die ik al bij de deur opwacht en verwelkom met mijn zachte zangstem en die allemaal gek op me zijn, maar er loopt hier nog zo'n Britse Korthaar rond die ik behoorlijk stom vind.
Pas op, ik vecht daar niet mee hè, ik grom gewoon en eis de helft van het café voor mezelf op. Beetje jaloers typje ikke, ik wil alle mensen voor mezelf hebben. Zo kan ik van schoot naar schoot hoppen en dan al vleiend en spinnend adorerend naar je knipogen. Ik ben helemaal ZOT van jullie mensen ❤
Ik trippel vrolijk door het café en er is gezorgd voor entertainment. Ik sjees achter balletjes aan, speelgoedmuisjes en ik geniet van een valeriaantripje.
Ik ben aids-positief, maar als je naar mijn ronde lichaam kijkt dan weet je dat ik in perfecte conditie ben en nergens last van heb.
In dit katten adoptiecafé stoppen ze al snel met poetsen, omdat het veel leuker is om met mij te knuffelen en klef te doen. Dus het is daarom heel goed dat ik nu een huisje mag zoeken, anders wordt het daar helemaal niks 😃
Ik zoek een gezellig huisje voor mij alleen. Ik hoef niet naar buiten, ik vind kinderen leuk, grote mensen zijn toppie, ik ben een gezellige meid!
Nou, wat doen we... Oja! En als jij voor mij gaat? Mag je al eerder een kopje koffie komen drinken in het café, krijg je een VIP behandeling. Ik zou het wel weten 😉
Nou toeledoe! xxxxx

Geplaatst op 23-09-2022
Brad Kitt
8

3,1,1…en actie!

Hi, my name is Kitt. Brad Kitt! I´m a star!
Neenee, ik ben heel bescheiden. Ook al heb ik de naam en de
looks van een ster.
Ik durf zelfs te zeggen dat ik wat verlegen ben.
Superschattig, superlief…dat wel.
Ik ben mijn hele familie kwijtgeraakt dus kan je wel begrijpen
dat ik bang en boos was.
Boos op iedereen! Want waarom moest ik in de bakje? Waar
ging ik naartoe? Wie zijn jullie?...
De eerste dag wou ik iedereen uit mijn buurt houden.
Maar mijn opvangmama leek mij best aardig. Dus na 24u ging
ik al overstag en kon ik al voorzichtig genieten van een knuffel
en een aaitje op de schoot.
Na amper 48u durfde ik mezelf volledig geven…
Lekker knuffelen, aaien, spinnen, likjes geven…uren als het
aan mij ligt.
Ik tast alles en iedereen nog voorzichtig af.
Ben nog wat bang voor nieuwe en onverwachte dingen.
Ik zoek dus naar een gouden mandje waar het heel rustig is enwaar ik de tijd krijg om te wennen.Een speelmaatje vind ik heel belangrijk. Iemand waar ik mijaan kan spiegelen. Die mij op sleeptouw neemt.Ik hou ook veel van lekkere snoepjes.Wil jij mijn vaste partner/date worden? Maak dan een afspraak bij mijn manager.

Lieve groetjes van Brad Kitt (ster en beroemdheid in wording)

Geplaatst op 17-09-2022
Lima
2

Hey!

ik ben Lima, een lief donker meisje. In het begin kijk ik een beetje op afstand maar dat duurt nooit lang. Ik ben super lief en knuffel heel graag. Ik ben nog jong dus speel ook veel en heb wel speelkameraadjes nodig. Ik ontdek nog elke dag nieuwe dingen van de wereld. Dus heb jij thuis een plaatsje voor mij en wat speelkameraadjes om mij daarin te helpen dan hoor ik graag van jullie.

Een Zuiderse knipoog van Lima.

Geplaatst op 17-09-2022
Vico
2

Hey hallo!

Mijn naam is Vico. Ik was de kleinste en magerste als ik bij mijn opvangmama aankwam.
Daardoor nam ze me altijd op en hield me heel dicht bij haar. Ik heb dit heel graag want nu ben ik al groter en wat dikker maar, nog steeds de grootste knuffelaar die je u kan voorstellen. Samen tv kijken ok, dan lig ik tegen u. Samen knuffelen ok dan zit ik op u schoot. Ga je naar de keuken, ah dan ga ik mee. Kortom ik ben u schaduw. Natuurlijk ben ik ook nog wel een poesje dat veel activiteit nodig heeft en vriendjes. Dus andere poesjes liefst nog jong zijn wel een must. Dus kijk jij eens rond of je plaats hebt voor mijn knuffels ?

Hopelijk tot snel, Vico.

Geplaatst op 17-09-2022
Grenache
45

Hallo, ik ben Grenache!

Ben ik niet ongelofelijk mooi? Ook ben ik ontzettend lief maar, ik moet toegeven, ook wat verlegen… Ik vind het heerlijk om op jouw schoot te kruipen en knuffels in ontvangst te nemen maar ik moet je wel eerst beter leren kennen! Onverwachte beweging en geluid doen mij soms schrikken… Gelukkig heb ik mijn stoere broer Syrah! Waar hij leidt, daar volg ik! Behalve als er natvoer uitgedeeld wordt, dan sta ik op de eerste rij…

Wij zijn dus samen op zoek naar een warme thuis met veel speelgoed, hoge uitkijkplekjes en lekker natvoer! Vind je het niet erg dat er twee tornado’s door je huis razen? Perfect! Wij kijken al uit om kennis te maken…

 

Grenache wordt samen met Syrah geplaatst

Geplaatst op 17-09-2022
Syrah
45

Ben ik geen knappe, stoere panter? Ik ben Syrah en geen enkele prooi is veilig voor mij… Vaak vind je mij op het hoogste plekje van de kamer! Zo kan ik alles goed in de gaten houden en krijgen balletjes of pluimpjes geen kans om ongezien te ontsnappen… Maar ik heb een peperkoeken hartje! Ik laat alles vallen wanneer mijn opvangmama de kamer binnenkomt, om kusjes en knuffels in ontvangst te nemen…

Mijn zusje Grenache volgt mij als een schaduw en is mijn partner in crime… Samen eten, samen slapen en samen deugnieterij uitsteken, dat zijn wij! Ze is de allermooiste en allerliefste van de hele wereld maar is een beetje verlegen… Maar dat is helemaal geen probleem, want ik toon haar dat er niets is om bang voor te zijn!

Wij zijn dus samen op zoek naar een warme thuis met veel speelgoed, hoge uitkijkplekjes en lekker natvoer! Vind je het niet erg dat er twee tornado’s door je huis razen? Perfect! Wij kijken al uit om kennis te maken…

Wordt samen met Grenache geplaatst.

Geplaatst op 16-09-2022
Rocky
17

Hallo, ik ben Lizzy, een lieve, jonge mama van 1 jaar. Langs mij op de foto zie je mijn zoontje Rocky.

Rocky is een echt mama's kittentje, en daarom zoeken wij naar een thuis waar we samen naartoe kunnen.

Ikzelf ben een rustige meid.
Rocky daarentegen vind het wel heel leuk als er met hem gespeeld word.
Hij geniet er ook van om met mij of één van onze opvangmama's te knuffelen.

Eén van onze opvangmama's is een kind dus grote kinderhandjes zijn we al gewoon.

Wij zoeken naar een liefdevolle thuis. We zouden het super vinden als we daar ook wat buiten op ontdekking zouden kunnen gaan.
Liefst zonder andere diertjes, we hebben graag alle liefde voor onszelf 😊.

Heb jij voor ons de purrfecte thuis?  

Geplaatst op 16-09-2022
Lizzy
17

Hallo,

Ik ben Lizzy, een lieve, jonge mama van 1 jaar. Langs mij op de foto zie je mijn zoontje Rocky.

Rocky is een echt mama's kittentje, en daarom zoeken wij naar een thuis waar we samen naartoe kunnen.

Ikzelf ben een rustige meid.
Rocky daarentegen vind het wel heel leuk als er met hem gespeeld word.
Hij geniet er ook van om met mij of één van onze opvangmama's te knuffelen.

Eén van onze opvangmama's is een kind dus grote kinderhandjes zijn we al gewoon.

Wij zoeken naar een liefdevolle thuis. We zouden het super vinden als we daar ook wat buiten op ontdekking zouden kunnen gaan.
Liefst zonder andere diertjes, we hebben graag alle liefde voor onszelf.

Heb jij voor ons de purrfecte thuis?  

Geplaatst op 11-09-2022
Lolly
39

Piep, ik ben Lolly

Samen met mijn broer en zussen woon ik in een pleeggezin. Ik ben de grootste van de 4, maar moest wel even wennen aan mijn nieuwe situatie. Het was dan ook niet niks. Maar kom dat vergeten we maar snel. Ik vind mensen super leuk en vind knuffelen ook heerlijk! Maar spelen met de anderen vind ik helemaal top. Ik zoek dus een huisje waar ik lekker kan spelen met een vriendje en waar ze ook wel van knuffelen houden voor als ik moe word van als dat gespeel.

Wil jij mijn baasje worden? Stuur dan maar snel een mailtje en dan spreken we misschien af!

Geplaatst op 11-09-2022
Lea
101

Piep, wij zijn het vrolijke duo Nero en Lea

Je kent ons nog niet maar laten we daar snel verandering in brengen, want wij zijn een heuuuse verrijking in je leven! Een heerlijk stel spelende kleuters zijn wij, lekker achter een muisje rennen, elkaar beetje uitdagen en tikkertje spelen samen, die dagen raken wel gevuld hoor! Maar ook een zalige streel over onze bollekes kan ons bekoren. Lekker tegen je aan liggen en spinnen maar...
Omdat wij zo'n dikke vrienden zijn verhuizen wij natuurlijk enkel samen naar onze nieuwe chateau! Heb jij een leuk paradijs waar we ons beste leventje kunnen leiden? Laat maar wat van je horen!

Veel lieve kusjes

Nero en Lea

Geplaatst op 11-09-2022
Liv
101

Hoi, Ik ben Liv! Een speelse, knuffelige meid. Mijn broer en zus gaan samen op zoek naar een nieuwe casa, maar ik trek alleen op pad! Kan dat wel hoor, ik ben een dapper meisje. Een speelkameraadje in huis is natuurlijk altijd mooi meegenomen, maar is geen vereiste. Zoek je iemand om lekker op je schoot te kroelen? Beetje quality time samen doorbrengen? Zoek niet verder, hier ben ik dan! Stuur maar een mailtje dan prikken we een datum voor een date.

Liefs,
Liv!

Geplaatst op 11-09-2022
Nero
101

Piep, wij zijn het vrolijke duo Nero en Lea

Je kent ons nog niet maar laten we daar snel verandering in brengen, want wij zijn een heuuuse verrijking in je leven! Een heerlijk stel spelende kleuters zijn wij, lekker achter een muisje rennen, elkaar beetje uitdagen en tikkertje spelen samen, die dagen raken wel gevuld hoor! Maar ook een zalige streel over onze bollekes kan ons bekoren. Lekker tegen je aan liggen en spinnen maar...
Omdat wij zo'n dikke vrienden zijn verhuizen wij natuurlijk enkel samen naar onze nieuwe chateau! Heb jij een leuk paradijs waar we ons beste leventje kunnen leiden? Laat maar wat van je horen!

Veel lieve kusjes

Nero en Lea

Geplaatst op 10-09-2022
Iejoor
39

Piep ik ben Iejoor
Samen met mijn broers en zus speel ik er op los in mijn
pleeggezin. Ik ben een in het begin als ik iemand leer
kennen of er gebeurt iets dat ik nog niet ken wat onzeker.
Tja ik ben ook nog klein hé. Maar als je me de tijd geeft om
even de situatie of nieuwe mensen te leren kennen dan ga ik
er helemaal voor. Ik ben op zoek naar een leuke plek om te
gaan wonen. Met veel liefde en tijd om mezelf te mogen zijn!
Heb jij dat gouden mandje? Stuur dan maar snel een mailtje
en dan spreken we misschien snel eens af!

Geplaatst op 10-09-2022
Knorretje
39

Piep ik ben Knorretje
Samen met mijn 2 zussen en broer ontdek ik de wereld in
mijn pleeggezin.
Er valt echt heel de dag zoveel te beleven! En dan ren ik van
hier, naar daar en o wacht even ik hoor daar nog iets!!
Ik moet alles wel even ontdekken en gezien hebben. Ik kan
ook al goed klimmen op de grote krabpaal. Oké, naar
beneden is soms nog wat lastig, maar dat leer ik snel. Ik heb
veel energie zegt mijn pleegmama, maar je zo ben ik nu
eenmaal. Ik zoek dus wel een plekje met veel speelgoed en
waar ik mag klimmen op de kasten en liefst ook met een
vriendje, kunnen we lekker samen ravotten. Zo ik ga weer
op ontdekkingstocht. Moest je me willen adopteren dan
stuur je maar een mailtje, daaaaaag, ik ga er weer vandoor.

Geplaatst op 10-09-2022
Beau
106

.Hallo allemaal

Mag ik me even voorstellen ,Ik ben Beau een speels, sociaal,
nieuwsgierig en vrolijk meisje . Ik ben opzoek naar mijn gouden
mandje. Een plaatsje waar ik gewoon mezelf kan zijn en lekker
verwend kan worden, want dat ben ik nu toch al wel wat gewoon!
Je zou het me op het eerste gezicht niet aangeven maar ik kan
echt een kleine wildebras zijn. Geen één speelgoedje is veilig
voor mij en al zeker geen balletjes want dan word ik lekker
wild. Maar ik geniet ook super hard van knuffelen. Elke kans
die ik vind om even gezellig bij jou te komen liggen zal ik zeker
en vast grijpen! Maar het liefst van al speel ik samen met mijn
zusje Loe’ke en mijn kattenvriendjes bij mijn opvanggezinnetje. Samen
door heel de ruimte hollen, samen rusten maar ook lekker wild doen
samen.
Eten is en blijft toch wel 1 van de belangrijkste momenten van de dag,
ik lust nu eens echt alles! Lekker makkelijk hé.
Omdat ik wel heel graag andere katjes rondom mij heb is het wel
belangrijk dat ik zeker een speelkameraadje heb.

Lieve groetjes Beau

Geplaatst op 09-09-2022
Pooh Beer
39

Piep ik ben Pooh beer.
Klein maar dapper. Ik had al snel door dat mensen geweldig
zijn. Die geven je eten, drinken en knuffels! Heerlijk toch?
Daar maak ik graag gebruik van! Ik speel super graag met
mijn zus en broers, maar vind mijn grote pleegbroer kat ook
heel leuk! Als er iets nieuws te ontdekken valt dan ben ik er
bij! Leuk toch!? Heb jij een huisje voor mij? Graag met
andere speelkameraden! Dan stuur je maar een mailtje, wie
weet spreken we dan is af!

Geplaatst op 07-09-2022
Milou
101

Is het aan mij? Mag ik werkelijk op zoek naar mijn gouden mand? Waauw wat heb ik hier naar uitgekeken! Ik kwam bij zwerfkat in nood binnen samen met mijn 3 pasgeboren kindjes. Wat ben ik dankbaar dat ik hun veilig heb kunnen grootbrengen, weg van de gevaren in de buitenwereld! Maar kleine kindjes worden groot, en na dit hele avontuur ben ik klaar voor een plekje voor MIJ! Ik ben op zoek naar mijn trouwe metgezel die voor me door het vuur gaat. Ik ben namelijk erg gehecht aan mensen! Lekker knuffelen samen op de bank en kopjes geven, ik kan er ZO van genieten! Ga jij voor mij? ik blijf je eeuwig trouw, beloofd!

Dikke kus x, Milou

Geplaatst op 06-09-2022
Moush
12

 Ik ben Moush, de tijger op de foto.

Ik ben lief, speels, knuffelig, sociaal, en aanhankelijk.

Geplaatst op 06-09-2022
Lou
12

Ik ben Lou, het zwart/witte kitten op de foto. Ik ben lief en speels, een beetje terughoudend/voorzichtig, maar gek van andere katten

Geplaatst op 03-09-2022
Mourvedre
45


Hallo, Mourvèdre hier!

Ik ben een energieke meid en ben dol op spelen: balletjes meppen en
pluimpjes najagen, dat kan ik de hele dag door… Als alle prooien zich goed verstopt hebben (lees: als enkel de opvangmama nog aan de balletjes en pluimpjes onder de kast geraakt), dan besluip ik de staart van mijn zus Grenache en broer Syrah wel of kruip ik bij hen om samen een dutje te doen…
Een speels soortgenootje in mijn nieuwe thuis zou dus geweldig zijn! Niet alleen om mee te spelen maar ook om aan mijn zelfvertrouwen te werken…
Ik ben immers heel dapper en nieuwsgierig maar ook heel verlegen… Mijn ronkmotortje schiet onmiddellijk aan bij streeltjes over mijn hoofdje en krabbeltjes onder mijn kin door mijn opvangmama maar ik heb wel even tijd nodig gehad, vooraleer ik genoeg zelfvertrouwen had om aandacht te vragen. In mijn nieuwe thuis zal mijn baasje vermoedelijk even geduld moeten hebben, totdat ik samen gezellig in de zetel zal willen zitten!
Heb je een rustige thuis, waar ik tijd en ruimte zal krijgen om verder open te bloeien? En loopt daar
al een sociaal en speels soortgenootje rond? Oh ja, graag ook veel speelgoed en lekker natvoer!
Hopelijk tot snel dan?

Geplaatst op 02-09-2022
Samba
28

Hoi,

ik ben Samba. Samen met mijn pleegzusje Salsa swing ik de
pan uit. Mijn pleegmama zegt dat de gelukkige die mij mee
naar huis mag nemen de kattenjackpot wint. Ik ben volgens
haar de allermooiste, zowel van binnen als van buiten. Ik houd
heeeel veel van knuffelen. Ik begin al te spinnen als je naar me
kijkt. Dan rol ik op de grond en laat ik je mijn wollige buikje
zien. Het is dan wel de bedoeling dat je die ook aait. En aai je
me niet lang genoeg dan loop ik je achterna en knuffel je
benen tot ik je aandacht heb. Optillen vind ik ook geen enkel
probleem, ik spin gewoon lekker verder in je armen.
Verder heb ik als hobby stoeien (met Salsa) en rennen achter
een balletje of hengel aan.
Ik heb geen lang wensenlijstje, vooral veel knuffeltijd en
speeltijd staan erop. Ik zou het gezellig vinden als ik samen met
Salsa kan verhuizen, maar een fijn huisje met een ander leuk
kattenvriendje waar ik mee kan spelen of een plek waar ik heel
veel mensenaandacht krijg zal mij ook zeker kunnen bevallen.

Geplaatst op 01-09-2022
Riri
2

Hallo,

ik ben hevige Riri, ik was de grootste van mijn broer en zus. Daarom neem ik altijd het
voortouw voor iedereen. Alles ontdekken en voor het eerst proberen. Ik heb dus echt wel
speelruimte nodig en minstens 1 speelkameraadje. Liefst ook nog jong zoals ik. Ik heb ook wel mijn knuffel momentjes. Dan wil gestreeld worden en lekker bij jou liggen. Bij huishoudelijke taken kan je me ook inschakelen vooral om in de weg te lopen. Haha, nee hoor ik ben het liefste speelse meisje dat je je maar kan voorstellen. Dus heb jij voor mij plaats en speelkameraadjes dan moet je zeker mailen.

Misschien tot later!  Dik meisje Riri.

Geplaatst op 01-09-2022
Sammi
26

Ooh hallo daar, ik ben Sammi.

Ik had je niet gezien ik was veel te druk met spelen want dat is mijn 2de favoriete bezigheid. Wat ik het liefste doe is eten en na het eten een dutje doen bij mijn opvangmama of bij mijn broers maar niet te lang want spelen is veeeeel leuker zeker als mijn broers mee doen want hoe meer katten hoe meer vreugde of hoe ging dat nu ook al weer? Heb jij zin in een nieuw avontuur stuur dan een berichtje hopelijk tot binnenkort! Nu ga ik weer even verder spelen. Doei Sammi


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg