Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart

In OKTOBER 2006 hebben 56 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-10-2006
Bam Bam 117


Bam Bam,
Mooi meisje van me. Je kwam doodziek bij me binnen. In het begin dacht ik dat je een rustig poesje was, maar je was zo ziek dat je stil in een hoekje zat. Samen met je broertje Mica. Na enige weken begon je levendig te worden en ook te spelen. Alleen mensen, daar had je niks mee. Sterker nog, je was er bang voor. Je broer Mica had het al snel begrepen die dacht, het heeft best zijn voordelen die mensen. Lekker eten en knuffels. Maar jij niet. Je wilde wel  spinnen als ik tegen je sprak als ik maar niet met die enge handen aankwam.
Mica vertrok naar een heel leuk gezin en jij bleef bij me achter, maar niet voor lang want de baasjes die Mica geadopteerd hadden konden 's nachts niet slapen, omdat jij in hun hoofd zat. Jullie hoorden immers samen. Het maakt hun niks uit dat je meer tijd nodig hebt en niet op schoot komt zitten. Zolang je maar gelukkig bent en zolang je maar samen met je broer bent.
Lieve Bam Bam, ik ben ervan overtuigd dat je je angst gaat overwinnen. Je hebt nu algeweldige vorderingen gemaakt. Binnen enkele weken heb je die angst overwonnen. Je hebt immers wereldbaasjes gekregen meisje.
Het gaat je goed lieve meid,
Ingrid

Geplaatst op 29-10-2006
Moevasa 117


Lieve Moevasa,
Als klein kitten kwam je bij Frits en Miranda in de opvang. Amper 250 gram. Een ding kon je, eten en groeien. Toen je 450 gram was had je behoefte aan een speelkameraadje van je eigen leeftijd, vandaar dat je bij mij kwam wonen. Ook hier toonde je dat aanpassen voor jou geen probleem was. Je hebt hier gerend en gespeeld met Janneke dat het een lieve lust was. Nu ga je naar je nieuwe baasjes die erg blij zijn met je, later deze week komt Siem bij je wonen.
Lief manneke het gaat je goed. Niet te ondeugend zijn in je nieuwe huis!
Veel liefs, Ingrid.

Geplaatst op 29-10-2006
Willem 17


Willem, de deugniet die veel vrijwilligers tijdens het vangen tot wanhoop heeft gedreven, heeft vanmiddag een nieuw baasje gevonden. Hij krijgt een fijn thuis met twee vriendjes die al dagen op zoek zijn naar hun overleden huisgenootje. Willem zal het huis wel opfleuren met zijn ondeugende en vregge actie's. Hier was het meteen een stuk rustiger en we hadden er best moeite mee z'n eerste keer om afscheid te nemen. Maar we hadden allemaal een goed gevoel bij het nieuwe baasje dus dat verzachte een beetje de pijn.
Groetjes Francis.

Geplaatst op 28-10-2006
Kite 120


Dit poesje kwam met spoed bij ons binnen. In Maasmechelen kwam een alarmerend telefoontje van de meldster van de 7 kittens die al eerder binnenkwamen.
Ze had een moederloos kittentje in het bos gevonden, in haar uppie, zwaar ziek, onderkomen en onderkoeld.
Met spoed reden we naar onze dierenarts, waar ze goede medische hulp kreeg.
Met een berg medicaties, zullen we mevrouw Kite eens goed gaan verzorgen! Tis in elk geval een pittig vrouwke, ze kan al goed bijten :-)

Kite stelt zichzelf voor:
Hallo lieve mensen,
Mag ik me even voorstellen; ik ben Kite, het schattigste pluizenbolletje dat u ooit gezien heeft.
Zelf vind ik dat ik op action vrouw lijkt. Dat poppetje zou mijn gezicht moeten krijgen. Ik race de hele dag rond op mijn supersonische pootjes. Overal waar ik kom, zie ik uitdagingen die ik ook allemaal benut. Nu moet ik zeggen dat ik een
vrouw  ben van weinig woorden. Ik sluip altijd stilletjes op mijn doel af en verdwijn dan in de schaduw zodra de klus is geklaard.
Maar ik heb ook een zachte kant. Ik word toch zooooo ontzettend graag gekriebeld! Als ik gegeten heb, spring ik op de bank en kruip dan voorzichtig (nageltjes ingetrokken uiteraard!) in mn opvangmama's nek. Hier doe ik dan een dutje terwijl ik  heerlijk gekriebeld word tussen mn oortjes en onder mn kin. Luid spinnend laat ik weten dat me dat goed bevalt.
Nu ik nog zo klein ben moet ik nog veel slapen. Eigenlijk ben ik het er niet mee eens want ik wil helemaal niet slapen, daar heb ik geen tijd voor. Mijn opvangmama noemt het een schoonheidsslaapje en daar heb ik wel oren naar.
Regelmatig was ik mn vacht grondig, van 't puntje van mn oor tot 't uiterte puntje van mijn staart.
De andere katten in huis denken dat ik ijdel ben, maar ik zie dat als een compliment want ik ben ook de knapste van allemaal. Die looks, die heb ik, dat is een feit. Dat ziet iedereen, maar ik zou mijn schoonheid zo graag met meerderen delen. Mijn debuut heb ik al gemaakt, op www.zwerfkat.com. Hier kunt u mijn prachtige verschijning zien.
Nou weet ik dat dat nog niet veel wil zeggen, maar ik weet dat ik op een dag een grote ster word. Vandaar dat ik toch maar toegeef aan die gedwongen dutjes. Ik word er alleen maar mooier van.
Als u mijn schoonheid wil komen bewonderen tussen mijn dutjes door, belt u dan even?
pootje Kite

Geplaatst op 28-10-2006
James 12


Vijf katjes kwamen uit Neerpelt. De meldster voert al een jaar zwerfkatten. De buurt dreigt om de katten wat 'aan te doen'. Ze had overal al om hulp gevraagd, maar niemand wilde haar helpen, dus nu....zijn deze 5 koters bij ons binnen! Het zijn bange zieke katjes en erg mager. Dus er moet eerst goed aan gewerkt worden....
Update gastgezin:
James heeft zijn naar gekregen omdat hij op een adelijke engelsman lijkt!
Hij heeft een halflange vacht en prachtige plukken haar uit zijn oren. Het
lijkt wel of hij iets van een Maine Coone in zich heeft. Hij is ook een
stukje groter dan zijn zusje en is heel anders gebouwd. Hij is lang en slank
en staat hoog op zijn poten. Echt een prachtige kat!
Hij moet wennen aan gezelschap van mensen. Hij laat zich wel aanhalen maar
laat ons niet echt merken of hij dat nu wel of niet fijn vindt. Hij laat het
allemaal over zich heenkomen. Af en toe gaat hij spinnen. hij heeft gewoon
nog wat tijd nodig. Maar ik weet zeker dat het goed gaat komen.
Hij lijkt een heel zachtaardig karakter te hebben Spelen doet hij erg graag en is erg nieuwsgierig aangelegd. Hij wil overal in op en onder kijken.

Geplaatst op 28-10-2006
Janneke 117


Lieve Janneke,
Je was zo ongelukkig toen je bij ons kwam. Echt eenzaam, gevonden op een oprit bij mensen. Je familie kwijt geraakt en daar was je nog duidelijk te jong voor. Binnen een paar dagen begon je contact te maken met de andere katjes en kon je zelf eten zonder flesje.
Nu ben je de grootste dondersteen die we hebben. Je hebt energie voor 10 en spelen is het hoofddoel in je leven. Dat zal wel lukken bij je nieuwe baasjes. Lizzie wordt je nieuwe naam en die hoort wel bij je.
Het gaat je goed kleine Lizzie.
Liefs Ingrid

Geplaatst op 28-10-2006
Mica 117


Beste Mica,
Van een angstige zieke kat ben je razendsnel in een aanhankelijk snorrebeest veranderd. Toen kwam het nieuwe baasje Het was liefde op het eerste gezicht, jij met je nieuwe vrouwtje. Ik ben er zeker van dat jullie het geweldig krijgen samen. Het gaat je goed Mica en geniet er maar van.
Liefs Ingrid

Geplaatst op 28-10-2006
Hesky 106 en Slizky 106


Vandaag de grote dag. Slizky en Hesky gaan ons verlaten. Maar ze gaan naar een geweldig jong stel. Ze zijn net samen gaan wonen en daar passen deze twee droppies goed bij. Ze gaan een fijne toekomst tegemoet met veel liefde en een fijn warm mandje.
Wij wensen jullie heel veel succes daar in Roermond met z'n vieren.
Dikke knuffel, Pauli en Arjan en het beestenspul.

Reactie eigenaar:
Het gaat erg goed met Toby en Sam (Hesky en Slizky). Toby is echt een klein vreetzakje en Sam is het brutaaltje. Ze zijn afgelopen week ontvlooid en gisteren ontwormd. We zijn enorm blij met ze. Het zijn ook echt twee knuffelbeesten. Alles ging ook meteen goed toen ze hier aankwamen. Een van de twee liep zelfs meteen de kattenbak hier in. Ook spelen ze veel samen en ik ben ook blij dat we besloten hadden twee kittens te nemen.
Groetjes, Fabienne en Dennis

Foto bij eigenaar gemaakt:

Geplaatst op 28-10-2006
Slizky 106 en Hesky 106


Vandaag de grote dag. Slizky en Hesky gaan ons verlaten. Maar ze gaan naar een geweldig jong stel. Ze zijn net samen gaan wonen en daar passen deze twee droppies goed bij. Ze gaan een fijne toekomst tegemoet met veel liefde en een fijn warm mandje.
Wij wensen jullie heel veel succes daar in Roermond met z'n vieren.
Dikke knuffel, Pauli en Arjan en het beestenspul.

Geplaatst op 28-10-2006
Dobry 106


De laatste  van de "bende" van 5 die ons gaat verlaten is Dobry. Het is altijd weer even slikken als ze gaan, maar ook Dobry gaat een fijne toekomst tegemoet. Hij gaat wonen bij een heel leuk, lief stel helemaal in Zwijndrecht, samen met nog een stel poezen. Dus dat komt wel goed.
Lieve Dobry, we wensen je heel veel succes en een hele dikke knuffel van ons allemaal.
Pauli en Arjan en het beestenspul.

Reactie eigenaar:
De terugreis ging heel goed. Dobry begon op een gegeven moment wel wat te piepen maar dat was niet erg. We hebben met hem gepraat en dan dommelde hij iedere keer weer in slaap. Thuis aangekomen was werkelijk iedere kat binnen. Voordat we de reismand hebben geopend hebben we iedereen behalve Sjimmie en Floris naar buiten gedaan. Gek genoeg was Sjimmie (de oudste) heel lief en Floris juist niet. We hadden andersom verwacht. Floris heeft werkelijk voor het eerst geblazen. En dat tegen die schat van een Dobry. Gelukkig bleef het daarbij wat betreft het grommen en blazen. Vandaag ging het een stukje beter. Ze hebben zelfs samen op de bank gelegen. Maar dan moest Dobry wel rustig liggen anders, gaf Floris hem een tikkie met zijn pootje. Als Floris een beetje lelijk doet wordt Dobry een beetje onderdanig en dat stemt Floris gunstig. Dus het komt allemaal wel goed.
Afgelopen nacht heeft Floris bij Andy geslapen in het logeerbed. De deur gaat dan dicht en dan kan Dobry rustig en op zijn gemak de nacht doorkomen en de andere kateen in en uit lopen. Dat gaat goed hoor.
Nou, Dobry beweegt lekker in huis en voelt zich al aardig op zijn gemak.
Groetjes, Andy en Henk

Geplaatst op 26-10-2006
Hubert 25


Wonderen bestaan!!!
En plotseling was het zover! Na onze toch wel emotionele oproep om onze Hubert geplaatst te krijgen, werden we gebeld door alleraardigste mensen. Na het lezen van onze oproep, wilden zij toch wel eens zelf zien of Hubert wel zo lief is als wij als opvanggezin hadden geschreven. Het nieuwe baasje kwam kijken en het was liefde op het eerste gezicht. Hij gaat nu terug naar BelgiGeplaatst op 26-10-2006
Dirkje 11


Meer dan 2 maanden is Dirkje bij ons geweest, samen met zusje Klaasje. Dirkje was als kleine hummel van pakweg 3 maanden van de straat geplukt en was bang voor alles en iedereen, alsof hij nog nooit een mens had gezien. Maar samen met Klaasje kwam hij bij ons lekker tot rust, was hartstikke nieuwsgierig en speelde erop los. Kortom, Dirkje begon zich behoorlijk happy te voelen. En na 2 maanden kon Dirkje zelfs geaaid en opgepakt worden. Dirkje was dus klaar voor zijn permanente gezin, al moet dat gezin hem wel nog de tijd geven om een schootkat te worden en misschien lukt dat nooit. Gelukkig is er voor Dirkje een gezin gevonden waar hij lekker zijn gang kan gaan en de ruimte heeft en poezengezelschap heeft.
Dirkje komt er wel! Ik wens je alle geluk toe met heel veel speelplezier!!!
Je opvangmamma, Turid

Reactie eigenares:
Hallo,
Dirkje 11 is net bij ons aangekomen.  Hij is natuurlijk nog een beetje
onwennig. Hij heeft zich onder een stoel op een kattendekentje gelegd.
Hij is nogal schuw (dat wisten we wel hoor), en daarom gaan we hem  'Skitty' noemen (Engels voor snel bang, onzeker).
Ik ben net een kwartier om mijn buik gaan liggen om hem te aaien en dat
vind hij heerlijk, want hij moest nu al spinnen! Ik hou jullie op de hoogte.
Over een aantal weken komt Tijger 23 ook bij ons wonen; dan krijgen
jullie nog een mailtje van ons.
Liefs Ilse, Wouter, P
Geplaatst op 24-10-2006
Belle 122


Lieve Belle,
Een dikke week heb ik van jou mogen genieten. Wat ben jij een heerlijk, vrolijk, nieuwsgierig klein ding. Af en toe kon ik goed merken dat je je mamma erg miste. Dan kwam je heel hard miauwend op me af gerend en begon aan mijn vingers te sabbelen, arme meid. Maar met wat flinke knuffels was het al snel weer goed.
Jij gaat het heel leuk krijgen bij je drie nieuwe poezenvriendinnen en een klein mensenvriendinnetje. Geniet maar lekker van alle aandacht en knuffels.
Ik beloof je dat ik heel goed voor je zusje Dolly zal zorgen! Dag kleine Lellebelle van me!
Dikke kus van Kim en je kleine zusje Dolly.

Reactie eigenaar:
Alles verloopt goed met Belle. We hebben haar een nieuwe naam gegeven; Sunny. De eerste avond was eventjes wennen, maar het duurde niet lang voordat Sunny en Sammy samen ging spelen. Alleen Ruby en Roxy kwamen af en toe snuffelen en dan bliezen ze een keer, maar Sunny laat ook goed van zich horen. Wel grappig om te zien, Sunny blaast terug en ze rennen weg hahaha. We liggen af en toe echt dubbel hiervan. De eerste nacht lag ze gelijk bij ons op bed. Gister was iedereen een beetje gewend. Sunny werd lekker gewassen door de andere kittens en ze rende de hele woning door met Sammy. Ze slapen nu ook al samen naast elkaar. Ze voelt zich al lekker thuis hier.
Groetjes Esther, Andy en Sayenna.
En Pootjes van  Ruby en Roxy & Sunny en Sammy
.

Geplaatst op 24-10-2006
Leentje 24


Mijn allerliefste Leentje, maar schatje toch , wat ga ik je missen. En ik niet alleen. Micky gaat je ook heel erg missen, jullie waren zo close. Je kwam binnen en je was meteen zo lief en teder. Je spinde de hele tijd door de sterren uit de hemel. Lekker luieren met Micky aan je zijde of lekker liggen te spinnen op onze schouders was voor jou de top !!!
Wat hebben we van jou genoten, lief meisje. Laat nu bij je nieuwe baasjes ook maar eens zien wie Leentje is.Ik weet dat je goed zit, dat alles goed komt met je maar wat missen we je erg.
Veel liefs en zoentjes van je opvangmama Sandrine en van je allerbeste vriend voor het leven,Micky.

Reactie eigenaar:
Het gaat heel goed met Leentje. Een klein bijdehand lief koninginnetje. En ze groeit hard, niet te geloven! Maar wat wil je ook, met zo'n eetlust. Ze weet al precies achter welke deurtjes het lekkers wordt opgeborgen en houdt goed in de gaten of er misschien wat uitgedeeld gaat worden. De rangorde als onze andere katten eten is meteen gewijzigd met de komst van Leentje! Ze steekt hop, haar snuit in het etensbakje van de grote katers, en die laten haar dan, zoals het echte gentlemen betaamd, netjes voorgaan... en zo hoort het ook! Voor de rest heeft ze het heel druk met spelen, sprintjes trekken en acrobatiekoefeningen doen. En als ze daar moe van is, komt ze heerlijk bij ons uitrusten, dan is het  echt een superlief aanhankelijk knuffelkontje.
Groetjes,
Jolan

Foto bij eigenaar gemaakt:

Geplaatst op 24-10-2006
Uzenka 106 en Lucina 106


Vandaag kwam er een leuk, lief koppel met 2 kids kijken naar mij en mijn zusje en broertjes. Ze hadden al 2 katjes van de VZW. (en nog meer katten en een klein hondje) Maar gisteren is erGeplaatst op 24-10-2006
Lucina 106 en Uzenka 106


Vandaag kwam er een heel leuk koppel kijken voor mijn zusje Uzenka. Maar ik heb natuurlijk alles uit de kast gehaald; mijn liefste koppie op gezet en de hardste motor die ik maar kon vinden aan gezet. En ja hoor, het heeft effect gehad. Ze konden niet om mij heen en hebben mij ook mee genomen. Heerlijk, kan ik gezellig bij mijn zusje blijven en kunnen we samen daar de boel op stelten zetten.
Heel veel liefs, Lucina.

Ook jou wensen we het allerbeste toe, lieve kleine Lucina. Je was een geweldig poesje om in huis te hebben. We missen jullie nu al.
Hele dikke knuffel van ons.
Pauli en Arjan

Geplaatst op 23-10-2006
Plouche 114 en Mousty 114


Lieve Plouche,
In de korte tijd dat jij hier was hebben we van jou genoten. Je bent een echt hartendiefje. We hoefden maar achter ons te kijken of daar was je weer, vlak achter (of net voor) onze voeten. Iedereen die je zag was gecharmeerd van jouw blik. Ja, plouchke, je hebt veel hartjes doen smelten.
Maar nu is dan eindelijk jouw grote dag gekomen: je gaat naar je definitieve huisje. En wat zo ontzettend mooi is, is dat jouw zusje ook mee mag. Jullie waren eerst met zijn drietjes. Jullie sliepen samen, aten samen en haalden samen ondeugd uit. Nu nog met zijn tweetjes, maar er is niets veranderd in de manier waarop jullie met elkaar omgaan. Jullie zijn een prachtig stel. En ik weet zeker dat jullie met zijn tweetjes nog veel harten doen smelten.
Plouchke, je hebt een speciaal plekje in ons hart, vergeten doen we je niet. En nu op naar een geweldig kattenleven samen met je zusje!
Veel geluk klein hartendiefje!
Knuffel van Tessa en Peter

Geplaatst op 23-10-2006
Mousty 114 en Plouche 114


Lieve Mousty,
Je was de rustigste van het stel, maar ach wat een schatje. Je hebt heel wat tijd doorgebracht op onze schoot of in onze armen. De spinmotor werd al ingeschakeld zodra je werd opgetild. Niet wetende wat er ging gebeuren, maar vol vertrouwen in ons mensen. Je bent helemaal gek op speelgoedmuisjes. Je hebt ze dan ook op anderhalve week tijd allemaal versleten hier. Heel trots kwam je dan aanlopen met een muisje, je hoofdje parmantig omhoog.
Lieve Mousty, vandaag is dan de dag gekomen, je mag naar je definitieve huisje. En ik kan jullie vertellen dat ik het geweldig vind dat je samen met je broertje mag vetrekken. Jullie zijn een enig stel samen. Elkaar wassen, met elkaar spelen, met elkaar eten en met elkaar slapen. Waar de een was, was de ander.
Mousty, lieve meid, je gaat een prachtig leven tegemoet bij hele lieve mensen.
We gaan je missen kleine pluizebol!
Knuffel van Peter en Tessa

Geplaatst op 22-10-2006
Puck 31


Lieve Puck,
Jij hebt nu ook eindelijk je plekje gevonden. In die paar maanden dat je hier woonde heb je eerst even moeten bijkomen van ontstoken oogjes en schrik voor mensen. Maar dat wennen verliep gelukkig heel vlot. Al snel merkte je dat het heerlijk is om op iemands benen te liggen. Zelfs als ik maar even op mijn hurken zat, zag je je kans schoon om je snel neer te leggen op mijn schoot.
Het zal de eerste dagen wel een beetje vreemd zijn allemaal, maar Ellen, Wander en kleine Jasper (helemaal uit Hilversum!) gaan jou flink verwennen.
Het ga je goed meisje, je broers en ik missen je nu al.
Dikke knuffel van Kiki

Geplaatst op 21-10-2006
Merlijntje 114


Lief Merlijntje,
Je bent maar een week bij ons in de opvang geweest. Dat je zo snel geplaatst bent was echter wel te verwachten.  Toen jullie met zijn drietjes hier binnen kwamen wist ik gelijk dat jullie erg geliefd zouden zijn. Jullie zijn echt van die wollige dikke speelse kittens, niet alleen erg mooi om te zien, maar ook erg lief van karakter. Het liefst lag je samen met Plouche en Mousty op mijn schoot, maar ook met speelgoed kon je je prima vermaken.
Lief knuffeltje, ik weet zeker dat je ons en vooral je familie erg gaat missen, maar daarvoor in de plaats krijg je drie lieve kleine mensenvriendjes en een nieuw baasje wat ontzettend veel tijd voor je heeft. Je gaat helemaal naar Groningen.
Dat deze mensen acht uur voor jou in de auto moeten zitten, zegt eigenlijk al genoeg. Ze zijn helemaal verliefd op je! Het zal je dan ook aan niks ontbreken in de toekomst.
Merlijntje, het gaat je goed!
Knuffel van Tessa en Peter

Reactie eigenaar:
Merlijntje is de nacht goed doorgekomen. Ze heeft even gejankt maar verder weet ik het eigenlijk niet, want wij slapen boven. Toen we beneden kwamen vanochtend was ze direct weer speels en niet bepaaldGeplaatst op 21-10-2006
Esmee 07


Lieve Esmee,
Wat was jij een schoonheid zeg. Met jouw mooie donzige witte vachtje met van die grappige vlekjes en stralende ogen liet je iedereen smelten. En ook van karakter was jij een prachtige meid. Je vond het heerlijk om gezellig te komen knuffelen en genoot met volle teugen van alle aandacht die je kreeg. Toen je nieuwe gezinnetje kwam kijken waren ze dan ook meteen van jou gecharmeerd. We gaan je missen, je was zo een schat. Lieve Esmee, geniet van je nieuwe leventje en laat je maar niet op de kop zitten door je oudere nieuwe broer.
Liefs van je opvanggezinnetje, Richard, Jolanda, Isa en Milan

Geplaatst op 21-10-2006
Emma 07 en Chanel 07


Lieve Emma,
Jij was echt een hartendiefje. Je stelde je al meteen helemaal open voor ons en voelde je echt thuis. Van knuffels kreeg je maar geen genoeg, je was een echte schootkat. Even hebben we ons nog een beetje zorgen om je gemaakt toen je eventjes niet zo goed groeide, maar een paar dagen later besloot je dat je dat heel snel in ging halen. Nu heb je een vast thuis gevonden, samen met je zusje Chanel. Samen zullen jullie nog veel kunnen ravotten. Lieve Emma, geniet van je fijne leventje dat je nu zal gaan krijgen.
Liefs van je opvanggezinnetje, Richard, Jolanda, Isa en Milan

Geplaatst op 21-10-2006
Chanel 07 en Emma 07


Lieve Chanel,
Het woord kattenkwaad is op jou op het lijf geschreven. Wat was jij een ondeugd zeg, geweldig gewoon. Met jou viel er altijd wat te beleven en ik heb veel om je moeten lachten. Bedankt voor het plezier dat jij in ons huis gebracht hebt. Nu mag je je nieuwe vrouwtje aan het lachen gaan maken en samen met je zusje Emma nog veel kattenkwaad uithalen. Lieve Chanel, laat iedereen maar genieten van jouw levenskracht en geniet zelf des te meer.
Liefs van je opvanggezinnetje, Richard, Jolanda, Isa en Milan

Geplaatst op 21-10-2006
Vince 07


Lieve Vince,
We gaan je missen. Jij hebt je in de weken dat je bij ons was zo gemaakt. Eerst was je de rustigste van het nest. Je liet je aan de kant duwen met eten en wachtte af tot er iemand naar jou toe kwam. Maar na een paar weekjes kreeg je door dat je zelf ook heus een sterk kereltje bent. Je liet je zusjes zien wie er de baas was en je won opeens alle vechtspelletjes. Knuffeltjes kwam je uit jezelf halen, want die waren toch oh zo heerlijk. Nu heb je een fijn nieuw huis gevonden, waar je een heerlijk leventje tegemoet zal gaan.
Lieve Vince, geniet ervan!
Liefs van je opvanggezinnetje, Richard, Jolanda, Isa en Milan

Geplaatst op 20-10-2006
Dolly 122


Lieve kleine nieuwsgierige rooie Dolly, je kwam hier samen met je zusje Belle, toen ik je zag dacht ik meteen  'die wil ik houden!' maar ik wilde even afwachten of je samen met je kleine zusje geplaatst zou worden, lekker met z'n tweetjes. Maar je zusje gaat naar een ander leuk gezin en krijg daar nieuwe vriendinnen, dus kleine rooie dollydot van me, jij mag hier blijven! Gezellig samen met Lola, Chloë en Loesje de boel afbreken en gekke fratsen uithalen! Welkom lieve Dolly!

Geplaatst op 20-10-2006
Loesje 122


Lieve Loesje, al maanden ren je hier rond, je kwam binnen met je zusje, twee kleine angstige kittentjes van 10 weken, binnen 3 dagen was je zusje geplaatst maar voor jou kwam maar niemand...
Ondertussen ben je hier zo gelukkig als een kat maar gelukkig kan zijn, met je twee vriendinnen Lola en Chloe, lekker de hele dag spelen, kopjes geven en elkaar wassen. Wie ben ik dan om jou dat geluk af te nemen. In het begin als ik thuis kwam keek je me aan met een blik van 'ah daar hebben we dat mens dat hier woont ook weer!' maar langzaam aan begon je mijn gezelschap toch wel op prijs te stellen en kwam je steeds vaker een aai en een knuffel halen en rende je al kwebbelend achter me aan. Nog steeds ben je af en toe een klein angstkipje,als de deurbel gaat lopen er twee naar de voordeur en jij schiet als een wervelwind naar boven onder het bed maar als je ziet dat die twee andere het allemaal niet eng vinden durf jij dicht bij hun in de buurt toch een kijkje te komen nemen. Ik kreeg het niet over mijn hart om jouw uit je vertrouwde omgeving en bij je twee beste vriendinnen weg te halen, dus je mag blijven lieve meid! Je mag hier gelukkig en oud worden en als de deurbel gaat je zo lang onder het bed verstoppen totdat jij het veilig genoeg vind om eronderuit te komen! Welkom lieve Loesepoes!

Geplaatst op 16-10-2006
Grietje 03


Lieve Grietje,
Je hebt ruim twee maanden bij ons gelogeerd. Aanvankelijk was je vreselijk bang voor ons mensen, maar geleidelijk aan ging je ons meer vertrouwen. Hoewel je nog steeds afstandelijk en bangig was, liet je steeds vaker toe dat we je aaiden. Ook speelde je ontspannen in de woonkamer, samen met je stiefbroertjes, wat altijd erg leuk was om naar te kijken. We zochten voor jou een geduldig baasje, die zich niet liet afschrikken door je nog wankele zelfvertrouwen. Dat hebben we voor je gevonden. Je gaat wonen bij een mevrouw die niet van je verwacht dat je een schootkatje word. Ze zal heel veel geduld met je hebben. Ook krijg je een kattenvriendinnetje en een hondenvriendje. Je gaat het leuk krijgen op je nieuwe plekje, en geloof me, je hoeft nooit meer bang te zijn.
Tot ziens, meisje, een knuffel van ons.
Juup en Francis

Geplaatst op 15-10-2006
Suzie 12


Vijf katjes kwamen uit Neerpelt. De meldster voert al een jaar zwerfkatten. De buurt dreigt om de katten wat 'aan te doen'. Ze had overal al om hulp gevraagd, maar niemand wilde haar helpen, dus nu....zijn deze 5 koters bij ons binnen! Het zijn bange zieke katjes en erg mager. Dus er moet eerst goed aan gewerkt worden....
Update gastgezin:
Suzie is een prachtige lapjespoes. Ze heeft een heerlijk zacht vachtje.
Ze heeft altijd buiten gewoond en vindt mensen daarom maar vreemde wezens. En waarom die gekke mensen haar toch steeds aan willen raken, daar snapt ze al helemaal niets van.
Maar af en toe is het stiekem toch best fijn, zo'n hand over je bolletje. 
Spelen durft ze ook al een beetje maar als haar broertjes te druk worden laat ze het afweten. Ze houdt van rust en zoekt dat ook op.
Ze moet gewoon nog wennen aan het leven als huispoes. Maar ik weet zeker dat
ze een super maatje gaat worden voor de juiste persoon. Iemand die haar de
tijd en de ruimte geeft om te wennen aan haar nieuwe huis

Geplaatst op 14-10-2006
Tommie 22


Tommie is opgehaald door een jong vrouwtje, ze had vroeger bij haar ouders ook een katje gehad en nu ze op zich zelf woond wilde ze haar eigen kat.
Op de dag dat ze Tommie is komen halen heeft ze ook een puppy gekocht,dus Tommie heeft een leuk speelkameraadje.
Ze kunnen het goed samen vinden het gaat prima met Tommie.
Groetjes Caroline

Geplaatst op 14-10-2006
Artan 24


Artan stelt zichzelf voor:
Hoi allemaal, jaja kijk maar goed...ik ben chic hoor !!! Ik ben donker grijs met licht grijze pootjes !!!
Ik ben samen met zus in de opvang gekomen en ze zeiden meteen , die gaat succes hebben. En ja hoor, iedereen die mij komt bezoeken raakt stapel verliefd op mijn snoetje !!!
Ik ben zeer actief en hou ontzettend veel van knuffels. Ik ben een stoere jongen met een klein hartje. Tja dat heb je als je zo wat macho bent hGeplaatst op 14-10-2006
Chelsea 02 en Joran 02


Joran en Chelsea.
Ondervoed, vuil en heel schuw kwamen jullie binnen.
Kleine Chelsea, ik zie je nog voor me, 3 maanden oud maar nauwelijks groter dan een kitten van 6 weken oud en wat was je bang, van mensen moest je echt niets hebben. Blazen en zo snel mogelijk verstoppen.
Joran, iets groter maar net zo bang, al duurde dat niet zo heel lang, na enkele dagen mocht ik je oppakken en liet je je knuffelen.
Jullie werden ziek en we vreesden voor jullie leven maar gelukkig werden jullie weer beter, begonnen jullie te groeien en beetje bij beetje werde jullie iets minder bang. Het duurde een hele poos maar eindelijk,zou er een jong stel, naar Joran komen kijken ... jullie gedroegen je heel schuw toen ze er waren maar... tot onze verrassing lieten deze lieve mensen zich hierdoor niet afschrikken, integendeel ze besloten niet alleen Joran maar ook Chelsea mee naar huis te nemen.
Natuurlijk mis ik jullie, maar wat ben ik tegelijk blij voor jullie, eindelijk een thuis en ook nog samen! Veel geluk kleintjes!

Reactie eigenaar:
Dori, zo hebben we Yoran genoemd en Chelsea maken het goed. Ze zijn nog wel bang. Gisteren veel blazen en weggestopt maar vandaag is dat al een stuk minder. Het blazen is in ieder geval al weg. Alleen blijven ze nog veel in hun hokje van de krabpaal zitten. Wel denk ik dat het heel goed is dat we ze samen hebben genomen want ze zijn heel erg aan elkaar hangend. Yoran is erg bang en voorzichtig terwijl Chelsea toch wel steeds als eerste overal op ontdekkingsreis gaat. De nacht is goed gegaan, niks gevallen of omver, en daar was ik wel een beetje bang voor maar het gaat prima. De eerste dagen zal het nog wel zo blijven maar over een paar dagen denk ik wel dat we al een stuk verder zijn :)
Heel erg bedankt voor alles!
Met vriendelijke groet,
Alexander

Geplaatst op 14-10-2006
Joran 02 en Chelsea 02


Joran en Chelsea.
Ondervoed, vuil en heel schuw kwamen jullie binnen.
Kleine Chelsea, ik zie je nog voor me, 3 maanden oud maar nauwelijks groter dan een kitten van 6 weken oud en wat was je bang, van mensen moest je echt niets hebben. Blazen en zo snel mogelijk verstoppen.
Joran, iets groter maar net zo bang, al duurde dat niet zo heel lang, na enkele dagen mocht ik je oppakken en liet je je knuffelen.
Jullie werden ziek en we vreesden voor jullie leven maar gelukkig werden jullie weer beter, begonnen jullie te groeien en beetje bij beetje werde jullie iets minder bang. Het duurde een hele poos maar eindelijk,zou er een jong stel, naar Joran komen kijken ... jullie gedroegen je heel schuw toen ze er waren maar... tot onze verrassing lieten deze lieve mensen zich hierdoor niet afschrikken, integendeel ze besloten niet alleen Joran maar ook Chelsea mee naar huis te nemen.
Natuurlijk mis ik jullie, maar wat ben ik tegelijk blij voor jullie, eindelijk een thuis en ook nog samen! Veel geluk kleintjes!

Reactie eigenaar:
Dori, zo hebben we Yoran genoemd en Chelsea maken het goed. Ze zijn nog wel bang. Gisteren veel blazen en weggestopt maar vandaag is dat al een stuk minder. Het blazen is in ieder geval al weg. Alleen blijven ze nog veel in hun hokje van de krabpaal zitten. Wel denk ik dat het heel goed is dat we ze samen hebben genomen want ze zijn heel erg aan elkaar hangend. Yoran is erg bang en voorzichtig terwijl Chelsea toch wel steeds als eerste overal op ontdekkingsreis gaat. De nacht is goed gegaan, niks gevallen of omver, en daar was ik wel een beetje bang voor maar het gaat prima. De eerste dagen zal het nog wel zo blijven maar over een paar dagen denk ik wel dat we al een stuk verder zijn :)
Heel erg bedankt voor alles!
Met vriendelijke groet,
Alexander

Geplaatst op 14-10-2006
Bibi 22


Bibi, toen je pas bij ons kwam was je vijf weekjes oud en erg bang voor ons. We hebben je rustig laten wennen en je hebt je angst goed overwonnen. Je bent nu een lief aanhankelijk katje geworden die vrolijk de hele dag met je broertje Tommie speelde. Nu ben je geplaatst bij een heel aardige mevrouw die thuis ook nog een kater, Felix, heeft waar je dan ook weer leuk mee kunt spelen.
We wensen je een heel fijn leven toe met je nieuwe speelkamerraad en bij je nieuwe baasje.
Groetjes, je oppasmama Caroline

Geplaatst op 11-10-2006
Nina 101


Lieve Ninaatje
Mooi dons, wit, zacht, schattig, aandoenlijk ding van ons...Je bent een plaatje weet je dat. Maar dat niet alleen...je bent zooo lief, gek en een clowntje op 4 pootjes.
Geen kitten was veilig voor jou. Arme Thijsje en Jonas moesten het ontgelden, want je broer Dokus was al geplaatst. Soms hoorden we: EHHHIIEEHHHEEE en dan lag je bovenop Jonas te ravotten. Jonas , zo klein en dapper, vond jou stiekem toch wel erg leuk, want als je wegliep, sprintte Jonas achter je aan.
Je bent enkele malen flink ziek geweest, maar gelukkig kwam je er steeds weer formidabel bovenop. Ga niet ziek worden he meiske!! Pas maar op, ik hou je in de gaten!
Jouw baasje Dide heeft lang op je moeten wachten, maar het wachten is beloond. Dolgelukkig kon Dide jou eindelijk in haar armen sluiten, voor altijd. Je hebt een geweldig baasje gekregen Ninaatje, Dide zal je vertroetelen tot en met. Je gaat nu alsGeplaatst op 09-10-2006
Fien 109


Lieve Fientje,
Drie weekjes geleden kwam je bij mij in de opvang. Moederziel alleen werd je gevonden en je had goede zorgen nodig. Je was namelijk te mager en wat ziekjes. Daarom moest je eerst eventjes apart blijven van je toekomstige vriendjes. Je maakte zo'n timide en zachtaardige indruk op me. Alles en iedereen had je lief, zelfs het knuffelkonijntje. Maar die liefde was al gauw voorbij:  Je knapte rap op en het konijntje was niet langer jouw beste vriendje. Hij moest het voortaan bezuren met wilde stoeipartijen. Van hot naar her werd hij gesleept, je rende er flink op los. Maar ik denk dat hij dat niet erg vond, hoor. Ik denk dat hij, net als ik, blij was te zien dat jij je levenslust had teruggevonden. Ik zag hoe je genoot van alles; van gekkigheid uithalen, van de aandacht die je kreeg en de knuffels....eigenlijk gewoon van je leventje.
Toen je er helemaal klaar voor was, mocht je je nieuwe poezenvriendjes ontmoeten. En dat was groot feest, he meisje? Eindelijk vriendjes die voor je wegrenden. Vriendjes om lekker tegen aan te kruipen als je moe was. Je geluk was (bijna) compleet. Enkel nog een lief baasje waar je zou mogen wonen. Dat duurde gelukkig niet lang. Een lief gezin uit Hoensbroek werd helemaal verliefd op jou. Bij hen heb je je eigen plekje gevonden. Je zult grote vriendjes worden met hun kat en de hond, dat weet ik zeker.
Dag lief, nieuwsgierig, ondeugend meiske van me. Ik mis je, maar ik heb er alle vertrouwen in dat jij je draai gauw zult vinden!
Een hele dikke kus van je opvangmama Els.

Reactie eigenaar:
Zoals beloofd laat ik even weten hoe het tot nu toe gaat met Fien. ONGELOOFLIJK wat een leuk, dapper en lief meisje!
Toen ik met haar binnen kwam heb ik de hond in de bench gelaten en heb het deurtje van het mandje open gezet. Ze kwam er meteen uit en ging op verkenning uit. Minou had het niet in de gaten en kwam aangelopen. Ze schrok en begon meteen te blazen, maar Fien reageerde daar helemaal niet op en deed gewoon haar ding en draaide zich om. Minou was wel nieuwsgierig en liep er achteraan. Als Fien zich omdraaide ging ze blazen, maar ze liep er wel steeds achteraan.
Daarna is Minou achter in de kamer gaan zitten en heeft ze alles vanaf een afstand bekeken. Uiteindelijk is ze in slaap gevallen. Ik had eerst Sanne gehaald en die had meer angst voor Fien als andersom, maar nu niet meer hoor. Ze heeft een hele tijd met haar gespeeld en nu durft ze haar op te pakken. Sanne is in de zevende hemel. Niels vindt het natuurlijk ook allemaal geweldig en is heel lief en zorgzaam. En de hond? Fien vindt hem reuze interessant. Als hij te dicht in de beurt komt blaast ze wel, maar ze rent er wel de hele tijd achteraan en wil hem uitdagen hahahaha. Ze vindt alles heel normaal! Oh ja, naar buiten kijken op de vensterbank is het helemaal! Ze heeft net haar eten op en geeft Sanne, die zo naar bed gaat, nu kusjes. EINDELIJK ben ik dan met haar alleen.
Zoals je ziet gaat het bijna van een leien dakje. Ik zal snel weer iets laten weten.
Groetjes Petra

Geplaatst op 08-10-2006
Pepper 116


Lieve kleine schat. Je kwam zo ziek en ondervoed binnen. Maar dat duurde niet lang! Na enkele daagjes zat je al op je gewicht en begon je goed op te knappen.
Je ontpopte tot een lief, speels katertje. Spinnen kun je als geen ander. Het is net een V-8 motortje!! Vandaag zijn ze je komen ophalen. Met pijn in mijn hart, heb ik je laten gaan, omdat ik toch wist dat je het heel goed zult hebben in Landgraaf. Je krijgt daar ook nog het gezelschap van een speels katertje, Alex.
Maak het goed mijn lief ondeugend schatje. Ik zal je missen.
Veel liefs van je opvangmama, Samantha

Reactie eigenaar:
Met Pepper gaat alles prima. De rit naar huis is ook goed verlopen. Hij was bang in de reismand dus heb ik hem in een handdoek op schoot gehouden. Halverwege sliep hij al. Onze kat Alex vindt het maar raar dat Pepper er is. Hij weet nog niet of hij het ermee eens is. Pepper trekt zich gelukkig niets aan van die rare buien en speelt erop los. Onze grote kamerplant is voor hem een klimavontuur en de mand eromheen biedt voldoende verstopplaatsen. Om te slapen kruipt hij lekker op de stoel en laat zich niet storen. We mogen gerust knuffelen hij spint dan luid, maar niet te lang, want er is nog veel te verkennen.
Tot mails
Patrick en Janine

Foto bij eigenaar gemaakt:

Geplaatst op 08-10-2006
Giselle 109 en Olivier 109


Lieve Olivier en Giselle,
Toen jullie moeder, om wat voor reden dan ook, niet meer voor jullie wilde zorgen, werd er aan de bel getrokken door een lieve mevrouw. Nog maar 3 weekjes oud waren jullie. Nog veel te klein en wat ziekjes bovendien.
Jullie kwamen bij mij in de opvang en jullie kregen alle liefde, zorg en voeding die jullie nodig hadden. En die voeding ging er wel in! Steeds weer een strijd om wie als eerste van het flesje mocht lurken.
Oliviertje, jij wist wel hoe je dat aan moest pakken, he? Je werd gewoon driftig, pakte mijn vingers wanneer je de kans zag en beet zo hard je kon. Gelijk flink hard bijten, dat was je tactiek. Mijn klein, gefrustreerd mannetje. Maar je karakter begon langzaam zachte vormen aan te nemen. Ik zag je veranderen in een gezellig katertje. In plaats van je frustratie te uiten, kwam je steeds vaker bij me om lekker te knuffelen. Je leerde hoe leuk het was om te spelen en lekker te rennen met je mollige lijfje. Je kreeg humor en ik weet zeker: dat leerde je van je zus.
Want Giselle, jij had al veel eerder door hoeveel lol je kunt hebben met spelen, he? Ik heb heel wat gelachen met jou, Giselleke. Met je zijwaartse sprongetjes, je uitdagende hoge ruggetje en je gekke geluidjes. Ik merkte al gauw dat je verschrikkelijk slim was. De kattenbak behoefde geen uitleg en met etenstijd was jij "poesje de voorste". Een klein wijsneusje met o zoveel liefde in je. Want wij hebben wat afgeknuffeld, he meisje? Dan kroop je liefdevol tegen me aan en gaf je je helemaal over. Heerlijk....
Jullie zijn opgegroeid tot 2 lieve, gezonde en bovendien zeer knappe kittens. Het was tijd om afscheid te nemen, want 2 lieve mensen wachtten op jullie thuiskomst. Jullie nieuwe thuis ligt in Eksel (B), waar jullie voor altijd lekker saampjes mogen blijven. Wat gaan jullie het fijn krijgen! Zorg goed voor elkaar, lieverdjes. Ik hoop gauw wat van jullie te horen, want ik mis jullie wel zeg!  Weet dat ik jullie voor altijd in mijn hartje heb gesloten....
Een hele dikke kus van jullie opvangmama Els.

Reactie eigenaar:
Dit is de tweede keer dat ik probeer te vertellen over de avonturen van deze twee ondeugende poesjes. Ik had een heel verhaal klaar, totdat Wicca even over de toetsenboord liep en heel mijn bericht wiste, dan wel het verdween uit het beeldscherm en ik het niet terug kon vinden. Maar we beginnen gewoon weer met frisse moed opnieuw te schrijven.
Okee dan zondag: was echt een stressvolle dag voor de diertjes. Eerst in de reiskoffer zo'n eind rijden en dan in een vreemd huis met vreemde mensen en geuren. En dan ook nog eens van die enge grote honden. Ze bliezen en gromde de stembandjes uit hun keeltjes, waarop wij besloten de poezen in onze TV c.q. computerkamer te laten verblijven. We houden ze dus voorlopig apart en laten ze langzaam wennen aan die honden. Twee keer per dag zet ik ze even voor een uurtje in de reismand en zet ik ze wat hoger, laat dan de honden gewoon heen en weer lopen in de kamer en die kijken dan even bij de mand en gaan ervoor op de grond liggen. De twee poesjes kijken nu dan ook waar ze zijn. Maar nu, de tweede dag zeg maar, wordt het gegrom al een heel stuk zachter. De honden begrijpen er geen sikkepit van, maar voor Merlijn en Wicca is het goed zo denken wij.
Voor de rest van de dag en avond spelen ze naar hartelust en is het een plezier ernaar te kijken. Ze zien mij als hun moederpoes, komen geregeld bij me en kruipen zowat in mijn hals om lekker een dutje te doen en zachtjes in mijn kin bijtend te spelen.  Merlijn sopt graag aan mijn kleding en tept er vrolijk op los met zijn pootjes. Wicca doet heel zachtjes mekkeren alsof ze iets wil vertellen. Zo kunnen ze een hele poos blijven liggen en zelfs al spinnend in een diepe slaap verzinken. Ze voelen zich in ieder geval heel veilig bij mij.
Ze eten alsof ze nog nooit iets gehad hebben, Wicca slaat Merlijn gewoon weg van de bak om zo uit twee bakjes tegelijk te kunnen eten. Ze hebben elk hun eigen bakje maar dat maakt dus niet veel uit bij Wicca. Ik hou dit dus in de gaten zodat Merlijn wel voldoende kans krijgt om te eten.
Drinken doen ze ook goed en de kattebak is ook geen enkel probleem.
Groetjes Marja

Geplaatst op 08-10-2006
Olivier 109 en Giselle 109


Lieve Olivier en Giselle,
Toen jullie moeder, om wat voor reden dan ook, niet meer voor jullie wilde zorgen,
werd er aan de bel getrokken door een lieve mevrouw.
Nog maar 3 weekjes oud waren jullie. Nog veel te klein en wat ziekjes bovendien.
Jullie kwamen bij mij in de opvang en jullie kregen alle liefde, zorg en voeding die jullie nodig hadden. En die voeding ging er wel in! Steeds weer een strijd om wie als eerste van het flesje mocht lurken.
Oliviertje, jij wist wel hoe je dat aan moest pakken, he? Je werd gewoon driftig, pakte mijn vingers wanneer je de kans zag en beet zo hard je kon. Gelijk flink hard bijten, dat was je tactiek. Mijn klein, gefrustreerd mannetje. Maar je karakter begon langzaam zachte vormen aan te nemen. Ik zag je veranderen in een gezellig katertje. In plaats van je frustratie te uiten, kwam je steeds vaker bij me om lekker te knuffelen. Je leerde hoe leuk het was om te spelen en lekker te rennen met je mollige lijfje. Je kreeg humor en ik weet zeker: dat leerde je van je zus.
Want Giselle, jij had al veel eerder door hoeveel lol je kunt hebben met spelen, he? Ik heb heel wat gelachen met jou, Giselleke. Met je zijwaartse sprongetjes, je uitdagende hoge ruggetje en je gekke geluidjes. Ik merkte al gauw dat je verschrikkelijk slim was. De kattenbak behoefde geen uitleg
en met etenstijd was jij "poesje de voorste". Een klein wijsneusje met o zoveel liefde in je. Want wij hebben wat afgeknuffeld, he meisje? Dan kroop je liefdevol tegen me aan en gaf je helemaal over. Heerlijk....
Jullie zijn opgegroeid tot 2 lieve, gezonde en bovendien zeer knappe kittens.
Het was tijd om afscheid te nemen, want 2 lieve mensen wachtten op jullie thuiskomst. Jullie nieuwe thuis ligt in Eksel (B), waar jullie voor altijd lekker saampjes mogen blijven. Wat gaan jullie het fijn krijgen! Zorg goed voor elkaar, lieverdjes. Ik hoop gauw wat van jullie te horen en weet dat ik jullie voor altijd in mijn hartje heb gesloten....
Een hele dikke kus van jullie opvangmama Els.

Geplaatst op 07-10-2006
Ayli 24


Lieve Ayli,
Je hebt zeer wnel een nieuwe thuis gevonden. En waar je naartoe gaat, kan je ergens anders niet beter zijn. Je bent met je kontje in de boter gevallen !!!! Je bent een zeer lief meisje met af en toe een pittig kantje aan. Je krijgt twee nieuwe vriendjes, Nicka en Musha.
Wat ga je je daar amuseren... Je broertje mist je een beetje hoor...wij ook...maar ik twijfel geen seconde dat je daar super, super goed gaat zijn. Geef ze daar evenveel liefs als je hier gedaan hebt en dan komt het allemaal goed.
Lieve knuffel, je opvangmama, Sandrine.

Geplaatst op 07-10-2006
Blackie 24


Lieve, lieve Blackie....we dachten eerst dat jij een wilde kat was...wat was dit fout gedacht,zeg...Je was uitgehongerd en wist niet echt meer hoe je tegenover ons, mensen, je moest gedragen.Maar na een tijdje bij ons, begon je al gauw te beseffen dat er geen gevaar meer was. Je gaf je volledig...je werd een echte knuffelbeer !!!
Bij je nieuwe thuis, ga je goed terecht komen. Je mag er samen wonen met poesjes, een hond en paardjes...in de toekomst mag je daar ook buiten gaan rennen. Wauw dat gaat je super vinden. We missen je, Blackie. We missen je heel erg. Maar het ga je goed, mijn lieve knuffelbeer.
Je opvangmama,Sandrine.

Geplaatst op 07-10-2006
Dokus 101


Lieve Dokus van ons,
Peter en ik hebben jou een dikke 5 weken mogen verzorgen, wat een bengel ben je toch. Het was gewoonweg genieten met jou in ons huisje. Je keek TV, drukte op alle foute knopjes, jatte etensrestjes van mijn bord, je hing in de planten (die gelukkig nep zijn) en er zijn al wat potjes gesneuveld. Telkens wanneer je de boel hier afbrak, keek je met grote frisse ogen, ontwapenend  onze kant op. Vervolgens zette je het weer op een sprint en zagen we je dikke lijfje de hoek om scheuren.
Toch werd je ook enkele malen ziek en viel je af. Wat verschrikkelijk was dat, om jou zo stilletjes te zien liggen. Je had nergens meer zin in.
Een lief echtpaar, uit notabene Emmen!, zag jou helemaal zitten, het was liefde op het eerste gezicht. Vandaag ben je door hen opgehaald, je vond het niet eens erg: je zat gewoon met je muisje te spelen in de reismand, gek ding.
We gaan jou vrolijkheid erg missen, je zusje Nina mist je toch ook enorm. Maar je gaat het zo ontzettend goed krijgen in het Noorden van Nederland.
Zet 'm op jochie!
Aai op je bol, Sabine en Peter

Reactie eigenaar:
Onderweg naar Maastricht heeft hij een aantal keren gemiauwd maar als we hem toespraken was het over (het dekentje met de liefdevolle herinneringen en geuren uit jullie huis zal daar zeker aan mee geholpen hebben).
Bij mijn dochter in  Maastricht stapte Dokus parmantig uit zijn mandje. Na een plasje te hebben gedaan is hij het hele huis doorgelopen, zonder zich iets aan te trekken van de twee blazende en grommende katten van onze dochter. Hij heeft gegeten en mijn dochter helemaal voor zich gewonnen, door met haar te spelen en op haar schoot in slaap te vallen.
De vier uur durende rit naar Emmen heeft hij uitgestrekt, ons in de gaten houdende en soms slapend doorgebracht (ook mede dankzij weer datzelfde dekentje). Bij ons thuis was er geen sprake van schuchter gedrag maar ook hier werd, net als bij mijn dochter, op dezelfde parmantige manier het huis bekeken. De gehele avond hadden we, nadat hij allerlei capriolen had uitgehaald, geen kat meer aan hem. Zo lief als hij slaapt! Tot 11:00 uur. Vol energie banjerde hij daarna door het huis, de bank, tafel en ons gebruikend als hindernis. Toen ik besloot om ong. 01:00 uur naar bed te gaan was hij op het toppunt van zijn kunnen. Hij was eerder dan ik boven en verwachtte dat we boven verder zouden spelen. Niet dus. Mijn idee om hem in zijn reismandje te laten slapen (lekker bekend) stootte op veel weerstand. Hem duidelijk gemaakt dat ik wel ging slapen en dat onze slaapkamer toch echt verboden terrein was. Ik lag vijf minuten op bed toen er een enorm kabaal van de overloop kwam. Geschrokken (dacht dat hij van de trap was gevallen) ging ik kijken. Hij bleek een beeldje te hebben omgegooid. Opgeruimd en opnieuw naar bed gegaan. Nog geen vijf minuten later wederom een enorm kabaal (het tweede beeldje). Op het moment dat ik de deur opendeed was hij al binnen. Met zachte stem (Evert sliep al) hem geprobeerd uit de slaapkamer te krijgen wat na een tijdje lukte. Verder 's nachts rustig geweest. Vanmorgen kwam hij ons enthousiast begroeten.  Dokus is een echt gezelschapsdier, hij laat zich uitgebreid knuffelen en kussen. Verder ontroert hij ons met zijn uitgelaten manier van spelen. De harten van onze beide dochters heeft hij in ieder geval gewonnen. Buddy kijkt, maar stoort zich verder niet aan hem (wellicht denkt hij dat Dokus, net als de katten van mijn  dochter, als hij maar lang genoeg wacht, wel weer zal verdwijnen. Niet iets om je druk over te maken) en Dokus gaat gewoon zijn gang.  En Dokus is slim: knuffelen doe je met het vrouwtje en rustig een tukje doen, dat doe je bij de baas.
Sabine en Peter, we willen jullie nogmaals hartelijk bedanken voor jullie goede zorgen. Wij hadden het met Dokus niet beter kunnen treffen. Een kat met karakter en naar ons hart. We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen. 
Groet Evert en Annique

Geplaatst op 06-10-2006
Daantje 113


Daantje,
Waarom je vorig baasje afstand van je heeft gedaan, hebben we nooit kunnen begrijpen. Hoe langer je bij ons was, des temeer waren wij van jou gecharmeerd.
Je bent een eigenzinnige poes en je weet wat je wil. Gewoon een rustig poezenleventje, met af en toe een aai, een knuffel en een paar lieve woordjes.
Je waardering voor onze liefde liet je af en toe blijken, door nu en dan eens even op een schoot te komen liggen. Je heel even laten kroelen en dan was je weer weg. Veel kittens en jonge poesjes heb je bij ons zien komen en weer zien gaan. Velen van hen zag je als je eigen kindjes, leerde hoe ze met elkaar moesten spelen, op vliegen en spinnen jagen. En als ze moe werden en bij je kwamen liggen, begon je ze helemaal te wassen. Maar het was altijd jij die achterbleef.
Waarom begrepen wij niet. Toen kwamen die lieve mensen die beseften dat je ook van een oudere poes net zoveel liefde en plezier kunt krijgen als van een jong poesje. Ook zij waren direct van je gecharmeerd en konden hun enthousiasme niet onder stoelen en banken steken. Jij bent die poes die bij hun past, die zij kunnen vertroetelen en blij mogen maken met een gezellig huisje en nieuwe vriendjes.
Daantje, wij hebben van je genoten, en zijn heel blij dat je eindelijk hele lieve baasjes hebt gevonden. Jij verdient het.
Wij, onze hond Spike, de katten Shira, Beer, Smokey , Spring en Admiraal gaan je ontzettend missen. We wensen je nog een heel fijn en gelukkig poezenleven, en laat zeker nog eens wat van je horen. Bedankt voor al je warmte en liefde.
Heel veel kusje en lieve pootjes van ons allemaal.

Geplaatst op 06-10-2006
Mo 121 en Mathilde 121


Reactie eigenaar:
Mo en Mathilde hebben het hier goed naar hun zin, ze spelen heel veel. De planten vinden ze zeer interessant.
We hebben de honden en katten wel nog meestal apart, maar Mo en Mathilde komen ze wel opzoeken. De honden vinden de katten zeer interssant, maar zijn af en toe iets te enthousiast. Mo vind het vaak wel heel leuk maar Mathilde is vaker nog wat terughoudend. Volgens mij gaat dit zeker goed komen en worden langzaam goede vriendjes.
Groetjes, xxx-jes en een pootje van Mo, Mathilde en de rest van de familie.

Geplaatst op 06-10-2006
Mathilde 121 en Mo 121


Wij zijn in Wellen gevonden in een plas water. Gelukkig zijn onze stembanden
in goede conditie, want daarmee alarmeerden we onze vindster, die ons lekker
heeft gewassen en helaas ook koeienmelk heeft gegeven. Ach ja, ondertussen
zijn we daar een beetje van aan het bekomen.
We vinden het supergezellig samen en buitelen vrolijk over mekaar heen.
Voorlopig bekijken we de wereld vanuit de bench, want al die nieuwe mensen
en andere kattenbeesten, oef, das wel even wennen! Af en toe piepen we nog
heel hard, want we missen onze mammie... die is door een groot ijzeren beest
met 2 felle lichten gegrepen en bewoog daarna niet meer. Onze nieuwe mama
vinden we zo lief dat we van pure euforie keihard in haar vingers bijten.
Moet ze maar wat sneller met de pap komen! Lekker puh!

Mathilde staat haar mannetje, maar wat ze tekortkomt in fysieke kracht,
maakt ze goed door haar pientere koppie. Zij doet het wel even voor aan Mo,
als ie het niet helemaal snapt. Parmantig trippelt ze rond... er schuilt een
echte dame in haar!

Reactie eigenaar:
Mo en Mathilde hebben het hier goed naar hun zin, ze spelen heel veel. De planten vinden ze zeer interessant.
We hebben de honden en katten wel nog meestal apart, maar Mo en Mathilde komen ze wel opzoeken. De honden vinden de katten zeer interssant, maar zijn af en toe iets te enthousiast. Mo vind het vaak wel heel leuk maar Mathilde is vaker nog wat terughoudend. Volgens mij gaat dit zeker goed komen en worden langzaam goede vriendjes.
Groetjes, xxx-jes en een pootje van Mo, Mathilde en de rest van de familie.

Geplaatst op 06-10-2006
Zoe 10


Lieve ZoGeplaatst op 05-10-2006
Blue 110


Jij knappe man van mij!! Jij had het al goed voor elkaar!! Vanaf dag één dat jij bij ons logeerde had jij al een nieuwe mama! En een hele lieve, ze heeft alleen even op je moeten wachten. Die darmpjes van jou en je broertjes wilden maar niet meewerken.
En nu was vandaag de dag er, je nieuwe mama komt je ophalen. Je gaat ook gezelschap krijgen van Jules, een hele lieve kater die wat gezelschap nodig heeft. Mijn mooie man, mijn slimme man ook. Jij had altijd al vanaf de eerste minuut door waar het eten vandaan kwam. Jij stal de harten van iedereen die bij ons op bezoek kwam, door je bijzondere verschijning en je doldwaze streken! Je favoriete spelletje was toch wel je staart achterna rennen. Je bent er alleen nog niet achter, waarom dat die staart nog altijd wegrent! Blue, wij gaan je missen.. Mario, je speelkameraadje mist je nu al.. Maar ik weet dat jij een heel goed nieuw thuis krijgt, en dat maakt het toch allemaal wat makkelijker! Lieve Blue, het ga je goed!!
Heel veel liefs,
Edwin, Janine, Izzy, Gigi, Toulouse en Mario

Geplaatst op 04-10-2006
Hennez 107 en Mauritz 107


Lieve Hennez en Mauritz,
Jullie kwamen binnen als 2 kleine lieve katjes van 4 weekjes oud. Gewoon 100% gedumpt, wie kon dat geloven?
Vanaf dat ik jullie zag, dacht ik: die zijn speciaal. En ja, jullie waren heel speciaal, diep in mijn hart zijn jullie gekropen.
Jullie waren onafscheidelijk van elkaar. Alles deden jullie samen. Daar moest natuurlijk ook de naam bij passen. H & M  moest dat worden, Hennez en Mauritz.
Jullie zochten troost, liefde en gezelschap bij elkaar. Waar de één was, was ook de ander. Maar toch waren jullie heel erg verschillend.
Hennez, jij was met 4 weekjes zo aanhankelijk en verstopte je voor elk geluidje. Maar nu, nu ben je een echte battenraaf. Een echte boef. Je rende, speelde en vloog achter de balletjes aan, jij kent geen angst. Alles was interessant en leuk om mee te spelen. Maar als je dan moe was, dan zocht je snel je veilige broer op om samen in slaap te vallen.
Jullie hebben heel wat weken hier gezeten en niemand die jullie zag zitten. Maar ik weet heel zeker dat deze mensen ontzettend goed voor jullie gaan zorgen. Laat hun maar zien hoe ontzettend mooi en lief zwart/witjes kunnen zijn.
Dag lieve Hennez en Mauritz, dag schatjes...Het ga jullie heel erg goed!
Een Dikke Knuffel jullie opvanggezin,
Jeannette en Marcel

Geplaatst op 04-10-2006
Mauritz 107 en Hennez 107


Lieve Hennez en Mauritz,
Jullie kwamen binnen als 2 kleine lieve katjes van 4 weekjes oud. Gewoon 100% gedumpt, wie kon dat geloven?
Vanaf dat ik jullie zag, dacht ik: die zijn speciaal. En ja, jullie waren heel speciaal, diep in mijn hart zijn jullie gekropen.
Jullie waren onafscheidelijk van elkaar. Alles deden jullie samen. Daar moest natuurlijk ook de naam bij passen. H & M  moest dat worden, Hennez en Mauritz.
Jullie zochten troost, liefde en gezelschap bij elkaar. Waar de één was, was ook de ander. Maar toch waren jullie heel erg verschillend.
Mauritz, jij was precies het tegenovergestelde van je broer Hennez. Met 4 weekjes was je al heel snel op verkenning uit. Dat er grote katten waren, kon je niks schelen. Je speelde met alles en alles was ook erg leuk. Vooral die staarten. Maar nu was je heel anders. Je kwam heel graag bij ons liggen en dan het liefst met heel veel knuffels. Spinnen kon je echt als de beste en onze handen waren geen minuut veilig. Die moesten jou knuffelen,strelen en kriebelen. Je was heel erg rustig, maar dat kattenspel vond jij ook erg leuk!
Jullie hebben heel wat weken hier gezeten en niemand die jullie zag zitten. Maar ik weet heel zeker dat deze mensen ontzettend goed voor jullie gaan zorgen. Laat hun maar zien hoe ontzettend mooi en lief zwart/witjes kunnen zijn.
Dag lieve Hennez en Mauritz, dag schatjes...Het ga jullie heel erg goed!
Een Dikke Knuffel jullie opvanggezin,
Jeannette en Marcel

Geplaatst op 04-10-2006
Figaro 114 en Enzo 114


Lieve Figaro,
Vandaag was jullie grote dag en dat nog wel op dierendag. Lieve mensen hadden jullie gezien op internet en waren verliefd geworden op jullie snoetjes.
We hebben zo vaak gezegd dat het toch geweldig zou zijn als jullie twee samen konden blijven. Waar Enzo was zag je Figaro en waar Figaro was zag je Enzo, jullie zijn een geweldig duo samen. Enzo, onze brutale jongen altijd voorop en Figaro hem volgend, benieuwd wat er nu weer ging gebeuren.
Figaro, Enzo heeft jou geleerd dat de mensenwereld niet zo eng is. Ik kan me nog herinneren dat je niet wist hoe ver je weg moest kruipen als je mij zag binnen komen. En ineens was daar die ommekeer. Je begon nieuwsgiering te kijken als Enzo spinnend bij me op schoot kroop. Een paar dagen later besloot je gewoon hetzelfde te doen. Je kroop op mijn schoot en begon zachtjes te spinnen. Dat heb je nog vele malen herhaald.
Nog steeds ben je wat bang voor onverwachte geluiden, maar ik weet zeker dat dit met wat geduld helemaal goed gaat komen. Het is lekker rustig in je nieuwe huisje en je gaat alle tijd krijgen om rustig te wennen. Figaro, ik heb zelden zo een zachtaardige kat gezien als jou.  Hoe bang je ook was, je hebt nog nooit uitgehaald, nog nooit naar die grote katten hier geblazen en je was altijd in voor een knuffel. Je bent een geweldig schatje. En nu is het dan eindelijk zover, een defintief huisje. Het is je gegund jongen.
Lieve schatjes, we missen jullie knuffeltjes en jullie gekke sprongen nu al, maar dit is jullie kans. Jullie gaan een gouden toekomst tegemoet!
Een dikke knuffel van Tessa en Peter

Reactie eigenaar:
Het gaat heel goed met Enzo en Max. Ze hebben hun plekje wel gevonden denk ik. Max komt nu ook steeds meer los, hij is veel minder bang en je kunt goed met hem knuffelen. Ze spelen veel met elkaar. 's Nachts slapen ze bij ons op bed aan het voeteneind en liggen ze heel hard te spinnen. In eerste instantie wilden we ze niet op de slaapkamer, maar we konden ze niet weerstaan en het is toch zo gezellig.
Met max ben ik
Geplaatst op 04-10-2006
Berlioz 110


Twee maanden heb jij bij ons gelogeerd, samen met je drie broertjes. In het begin was je zo bang voor ons. Zeker toen we je die vieze medicijnen moesten geven. Op een gegeven moment had je wel door dat we het goed met je voor hadden en liet je het je allemaal maar gevallen. En ja hoor, op een gegeven moment maakte je dieGeplaatst op 04-10-2006
Billy 21


Jij bent 5 weken bij ons in de opvang geweest. Wij waren net een paar dagen op vakantie toen we een sms-je kregen dat je samen met de twee opvangpoesjes van mijn dochter naar Herkenbosh ging.
Jij zal zeker heel gelukkig worden met je twee vriendjes in het nieuwe huisje.
Ik vond het jammer dat we net op vakantie waren, maar je had je geen mooiere dierendag kunnen bedenken.
Billy, heel veel geluk bij je nieuwe gezinnetje.
Een dikke knuffel van je opvangmamma Thea.

Geplaatst op 04-10-2006
Enzo 114 en Figaro 114


Lieve Enzo,
Vandaag was jullie grote dag en dat nog wel op dierendag. Lieve mensen hadden jullie gezien op internet en waren verliefd geworden op jullie snoetjes.
We hebben zo vaak gezegd dat het toch geweldig zou zijn als jullie twee samen konden blijven. Waar Enzo was zag je Figaro en waar Figaro was zag je Enzo, jullie zijn een geweldig duo samen.
Enzo, je kwam binnen als een zielig, veel te mager ziek poesje. Er was de eerste dagen niet veel vooruitgang. Je zusje rende het hele huis door, maar jij bleef liever stilletjes in een hoekje zitten. Totdat de medicijnen aansloegen. Van een arm ding, veranderde je in een racemuis. Je deed je naam ten goede, speelde met alles wat je tegen kwam en schroomde niet om boven op die twee grote katten hier te springen. Je vond het geweldig dat Figaro hier was nadat je zusje al geruime tijd vertrokken was, eindelijk een speelkameraadje. Want ja, die grote katten hebben toch wat minder energie. Jullie speelden samen met alles wat jullie tegen kwamen om vervolgens tegen elkaar aan in slaap te vallen.
Jullie zijn niet alleen plaatjes om te zien, maar het allerbelangrijkste is het mooiste: jullie gouden hartje.
Lieve schatjes, we missen jullie knuffeltjes en jullie gekke sprongen nu al, maar dit is jullie kans. Jullie gaan samen een geweldige toekomst tegemoet!
Een dikke knuffel van Tessa en Peter

Geplaatst op 04-10-2006
Admiraal 117


Beste Admiraal,
Nou jongen, dat was kort maar krachtig. Je hebt bij ons anderhalve week gelogeerd omdat je een beetje ziek was. Gelukkig is dat nu allemaal achter de rug. Je gaat naar een prima baas, immers hij heeft uren naast de vangkooi gezeten tot je erin wilde lopen. Zo'n zielige zieke kat liet hij niet aan zijn lot over. Eenmaal gevangen was de keuze snel gemaakt . Jij mag bij Frits en Miranda gaan wonen. Weet zeker dat je het er goed krijgt.
Succes Admiraal.
Gr. Ingrid

Reactie eigenaar:
Admiraal,
Er was een melding om in Lummen te gaan vangen. Omdat we tijd hadden gingen vangen maar we hadden niet gedacht dat we jou daar tegen zouden komen..........We stonden te kijken waar jij je verstopt had en draaiden ons om en keken je in je ogen. Ja, jou moesten en zouden we vangen die ochtend. Zo moeilijk was dat niet, met wat lekker eten was je er zo bij. Twijfelen deden we geen moment. Samen met je broer reden we naar de dierenarts daar kregen we te horen dat je ziek was.
Helaas konden we je niet gelijk bij ons houden en ging je tijdelijk naar tante Ingrid die je met veel liefde en aandacht verzorgde.
Vandaag is de dag dat je bij ons mag komen wonen...............daarom wilden we zeggen welkom ADMIRAAL.
En dank je wel INGRID, dat jij ons wilden helpen met de verzorging van Admiraal.
Veel liefs Frits en Miranda

Geplaatst op 01-10-2006
Sam 119


Vier kleine koters van rond de 9 weken oud werden gevonden in de stallen van Wimmertingen. Deze vier kleine schatjes zijn erg tam en zien er erg goed uit. In onze ogen is dit eerder een dumpactie geweest dan een geboorte in de stallen. Plots zaten ze er, rara hoe kan dit....wij weten wel beter....
Sam stelt zichzelf voor:
Hallo allemaal, ik ben Sam. Mijn pleegouders noemen me steeds Sammy-boy maar ik ben helemaal geen boy, ik ben een DAME!.
En niet zomaar een dame, maar eentje met pit. En ik ben het beu! Totaal onbegrijpelijk vind ik het.
Een tijdje terug had ik nog 2 zusjes en een broertje maar die hebben ondertussen allemaal al een nieuwe thuis gevonden en ik zit hier nog, terwijl ik toch met voorsprong de mooiste, liefste, ondeugendste en grootste schrokkop ben.
Mijn opvangouders zeggen dat ik me nog geen zorgen moet maken, zolang ik maar voor mijn 25e getrouwd en het huis uit ben, maar toch...
 
Dus, mochten er ooit nog eens mensen op deze site komen die WEL smaak hebben, aarzel dan niet: bellen die kattenbemiddeling!

Geplaatst op 01-10-2006
Pim 23 en Fleur 23


Jullie kwamen bij mij als 2 bange, kleine, hongerige kittens. Allemaal heel spannend, want jullie waren mijn eerste nestje. Maar het was ongeloofelijk hoe dat alles in die 4 weken zo kon veranderen. Jullie ontspanden steeds meer en na enkele dagen begon zelfs het spinnen al. Wat was ik trots!
Het bleef goed gaan en het werd steeds leuker en gezelliger en op het eind voelden jullie je ook helemaal thuis. Langzaam kwam het afscheid in zicht. Ik wilde er maar niet aan denken. Uiteindelijk is mijn, en misschien ook jullie grootste wens uitgekomen, dat jullie samen mochten blijven. Dit maakte het afscheid toch wel een stukje makkelijker. Nu gaan jullie bij een hele leuke mevrouw wonen, ze hebben nog een poes. Dus ik ben er erg zeker van dat jullie je daar prima zullen vermaken en jullie je nieuwe baasje net zo gelukkig zullen maken als jullie bij mij deden.
Groetjes Silvana.

Geplaatst op 01-10-2006
Fleur 23 en Pim 23


Jullie kwamen bij mij als 2 bange, kleine, hongerige kittens. Allemaal heel spannend, want jullie waren mijn eerste nestje. Maar het was ongeloofelijk hoe dat alles in die 4 weken zo kon veranderen. Jullie ontspanden steeds meer en na enkele dagen begon zelfs het spinnen al. Wat was ik trots!
Het bleef goed gaan en het werd steeds leuker en gezelliger en op het eind voelden jullie je ook helemaal thuis. Langzaam kwam het afscheid in zicht. Ik wilde er maar niet aan denken. Uiteindelijk is mijn, en misschien ook jullie grootste wens uitgekomen, dat jullie samen mochten blijven. Dit maakte het afscheid toch wel een stukje makkelijker. Nu gaan jullie bij een hele leuke mevrouw wonen, ze hebben nog een poes. Dus ik ben er erg zeker van dat jullie je daar prima zullen vermaken en jullie je nieuwe baasje net zo gelukkig zullen maken als jullie bij mij deden.
Groetjes Silvana.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg