Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart

In JUNI 2006 hebben 47 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-06-2006
Neo 23


Neo, jij bent verhuisd naar Zonhoven!! Niet zo ver weg van mij uiteindelijk.  Net als Senna en Noah, ga je het rijk voor je alleen hebben en twee baasjes die enorm om je gaan geven. 
Als flessenkindje heb je het er enorm goed vanaf gebracht, je dronk goed, speelde leuk samen met je andere zusjes en groeide mooi op.  Vanaf 2 weken ben je bij me terecht gekomen en op zo een korte tijd toch wel een band met me gekregen.  Ik stond graag voor jullie op om de fles te geven, het was feest als je de kittenkamer binnekwam met een warm flesje melk in je handen.  Ik werd overstelpt met knuffels terwijl ik aan de voeding bezig was. 
Jullie waren dan ook een kei om de broekspijp op te klimmen om toch maar als eerste wat aandacht te kunnen krijgen. 
Ik ga je missen Neo maar ben  er zeker van vlug van je te horen.  Het ga je goed meid.
Je opvangmama An, thuiskatten Kiri en Niki, opvangkat Nala en je zusjes natuurlijk.

Reactie eigenaar:
Neo is vandaag precies 2 weken bij mij. We zijn vanaf het eerste moment dikke vriendjes. Ze eet, drinkt, slaapt goed en gebruikt netjes de kattenbak.
Ik geef haar nu driemaal per dag eten omdat ze zo'n honger leek te hebben en
dat gaat heel goed. Onze grootste hobby is samen spelen.
's Avonds kruipt ze ook langs mij in de zetel en doet een zalig slaapje,  niet langer dan een halfuurtje echter want ze moet nog zoveel ontdekken en zodra er iets beweegt is ze weer klaarwakker en supernieuwsgierig.
Ze moet enkel nog naar haar nieuwe naam (Zino) leren luisteren. Misschien kent ze die intussen wel al, maar houdt ze me gewoon voor de gek. Ze is terwijl ik jou dit mailtje stuur trouwens lekker aan mijn tenen aan
het knabbelen ;0) Kortom, ze is een echt schatje dat houdt van aandacht en knuffelen, net  zoals ik gehoopt had!
Groetjes, Nadine

Geplaatst op 30-06-2006
Senna 23


Senna, je wens is uitgekomen!!  Je hebt een goed baasje gevonden die je gaat verwennen volgens mij.  Je was al meteen verkocht aan haar en genoot met volle teugen van haar streeltjes.  Ik ben er zeker van dat het je goed gaat gaan daarginds in Antwerpen. Het hele huis voor je alleen en twee baasjes die om je geven.  Jij behoorde tot mijn eersteGeplaatst op 29-06-2006
Megan 22


Lieve Megan,
Jullie moederpoes werd kreupel geslagen terwijl ze jullie aan het voeden was. Gelukkig werden jullie allemaal net op tijd veilig gesteld door een lieve meldster. Jij met je 3 broertjes Tom, Guus en Sam werden opgevangen door ons. Vandaag ben je als eerste vertrokken naar je nieuwe familie. Je hebt ontzettend lieve baasjes gevonden. Verder ga het huis ook nog delen met een heel lieve kater die volgens mij snel met jou gaat spelen.
Het ga je goed Megan.  Liefs Nadine

Reactie eigenaar:
Hallo allemaal,
We hebben Truuke (voorheen Megan) nu bijna twee weken en het gaat prima. De reis van Heerlen naar Stein is haar niet zo goed bekomen dus bij aankomst dook ze meteen onder de tv kast en poepte zo dun als het maar kan alle kabels, muur en plint onder. Ze heeft zich toch nog wel een dag flink beroerd gevoeld maar daarna ging het prima.
Truuke heeft ontzettend veel energie, crost door het huis, heeft veel te snel het kattenluik ontdekt, loopt continue voor de voeten en is een super leuke actieve kitten. Ze komt ook graag effe tutten, niet te lang want dan begint de racerij weer. Wij zijn erg blij met haar en gelukkig begint Dr
Geplaatst op 28-06-2006
Seppe 23


Seppe, jij gaat het helemaal voor mekaar hebben daarginds in Stein!!! Je krijgt het gezelschap van twee andere katten die je gaan opvangen als echte ouders volgens mij.  Je bent ook een heel gemakkelijke in omgang, dus veel aanpassing ga je niet nodig hebben ginds.  Deze mensen waar je terecht komt, zijn echte kattenliefhebbers, dus aan aandacht ga je zeker niets tekort hebben. Ben ik wel heel zeker van meid.  Toen ik ze meldde dat je geslacht opeens veranderd was, maakte het voor hun ook niet meer veel uit.  Ze waren al gehecht aan je en kregen het niet over hun hart om tegen dit snoetje nee te zeggen. 
Ik ben er zeker van dat het je ginds goed zal vergaan en kijk net zoals naar je andere zusjes ernaar uit om je te zien opgroeien.  Meid, ik hoor nog van je hoor!! 
Je opvangmama An, thuiskatten Kiri en Niki, opvangkat Nala en je zusjes natuurlijk

Geplaatst op 28-06-2006
Noah 23


Jij bent verhuisd naar Maastricht lieve Noa. 
Een pracht van een poes om naar te kijken.  Spelen kon je wel uren aan een stuk, geen enkel zusje was veilig voor je. Als er eten de kamer werd binnengedragen, stond je er ook meteen als eerste bij en je nam ook graag een bad in je etenGeplaatst op 28-06-2006
Tabi 108


Een gewond katje werd enkele dagen geleden binnengebracht bij onze dierenarts. Ze was aangereden en had blijkbaar geen eigenaar.
De  schouder is uit de kom, gespalkt en het zal nog enkele weekjes bij ons moeten revalideren, voordat hij/zij geplaatst wordt.
Tabi stelt zichzelf voor:
Even voorstellen: ik ben Tabi en ik ben volgens de dierendokter en mijn opvangmama een braaf en toch heel pittig poesje van 7 weken.
Weet je waarom ik heet zoals ik heet? Nou Tabi zijn de witte sokken die Japanse dames onder hun kimono dragen en ja, je raadt het al, ik heb wel drie witte sokken.  Ik werd namelijk door hele lieve mensen bij hem gebracht , omdat ze me helemaal alleen mank rond zagen hupsen. Bleek dat ik de elleboog van mijn rechter voorpootje uit de kom had. Nou mijn pootje zit nu in een tape en ik moet nog twee weken in een bench. Da┤s echt geen pretje hoor, want het ging daarna helemaal fout. MIjn pootje hebben ze nu eraf gehaald, daarom hups ik nu gezellig rond op drie pootjes. Ik vind dit niks erg, ik red mij uitstekend.
Pootje van Tabi

Geplaatst op 27-06-2006
Niki 116


Achtergelaten te samen met je broertje en zusje en de rest van de familie op een boerderij. Ondervoed en vergeven van de parasieten. Het had niet meer lang hoeven te duren of je zou het niet meer gehaald hebben.
Maar na veel gevloek en wachten, hebben we je toch kunnen vangen! Je vachtje was helemaal vies, maar door al die viezigheid zag ik een beeldschoon poesje. En ja hoor! Na een paar wasbeurten was je vachtje helemaal opgeknapt.
Tijdens die paar weken dat je bij mij in de opvang was, was er ook geen teken meer van ondervoeding te zien! Later zul je een heel mooie grote poes worden.
Voor het moment vertrouw je ons mensen nog niet 100%, maar dat komt nog wel hoor!
An, een gastgezin bij VZW Zwerfkat in Nood II, was van dag 1 al gevallen voor je charmes. En vandaag ben je vertrokken naar je nieuwe familie.
Je zult het huis delen met Kiri, een lieve, ondeugende speelse kater en ook nog de andere opvangkatjes. Gelukkig woont An dichtbij en kan ik je dikwijls komen opzoeken.
Veel liefs van je opvangmama, Samantha

Reactie eigenaar:
Hey!!!  Hier wat nieuws van mijGeplaatst op 26-06-2006
Linda 11


Linda kwam eind januari samen met Annet bij ons in de opvang. Mijn eerste twee opvangkatjes. Ze kwamen uit een huis waar mensen rond de 40 katten hielden. Veel te veel voor een beetje normaal leven. En ze waren allebei zo schuw. Het heeft toch wel een aantal weken geduurd voordat Linda een beetje uit haar schulp kwam. Maar ze wilde wel graag, hoor. Aandacht van mensen vond ze wel geweldig. Linda was natuurlijk al rond de vijf jaar, dus het duurde wat langer voor ze geadopteerd werd. Vooral toen de zomer begon en alle kleine kittens eerder werden gekozen.
Het duurde wel vijf maanden voor er ge´nteresseerden kwamen, die Linda wel zagen zitten. En meteen drie tegelijk. Misschien niet zo gek, want Linda zat intussen wel heel goed in haar vel. Was bijna een beetje dominant ten opzichte van mijn eigen vijf katten geworden. Ik zal Linda erg missen. Ik heb haar vijf maanden mogen hebben en ze bleek een enorm lieve, aanhankelijke poes te zijn.
Maar ze heeft hele lieve baasjes gevonden met nog een hond en een kat, die haar zelfs meenemen op vakantie. Wat kun je nog meer wensen?
Het ga je goed, lieve Lindaatje.
Opvangmamma Turid

Geplaatst op 25-06-2006
Valentijn en Houdini 12


Deze kleine schatjes zijn gevonden in Opglabbeek. Ze liepen met hun mamma bij iemand in de tuin, als zwervers.
Ze mochten bij ons binnenkomen, zodat hen straks ook het ware geluk gaat toelachen bij een ECHT baasje!
Update gastgezin:
Valentijn is een prachtig zwart katje met blauwe ogen. Hij is hard op weg om
een echte levensgenieter te worden. Hij is dol op aandacht en laat zich
graag aaien. Het liefste over zijn dikke buikje. Dat dikke buikje heeft hij
te danken aan zijn voorliefde voor eten. Hij is pas vier weken oud en nu al
een smulpaap! Spelen vindt hij ook erg leuk. Hij speelt met zijn broertjes
en probeert ook al achter een speelgoedmuis aan te rennen. Deze zijn alleen
nog iets te groot voor hem.
Hij vindt het ook heerlijk om op schoot te slapen. Zodra ik ga zitten, kruipt
hij in mijn armen en laat een prachtig gespin horen.
Ondanks dat Valentijn de eerste weken van zijn leven buiten heeft
doorgebracht is hij enorm sociaal en zal hij uitgroeien tot een vriend voor
het leven!

Foto eigenaar:

Geplaatst op 25-06-2006
Houdini en Valentijn 12


Deze kleine schatjes zijn gevonden in Opglabbeek. Ze liepen met hun mamma bij iemand in de tuin, als zwervers.
Ze mochten bij ons binnenkomen, zodat hen straks ook het ware geluk gaat toelachen bij een ECHT baasje!
Update gastgezin:
Houdini is een prachtig katje. Hij is helemaal zwart en heeft mooie blauwe
ogen.
Hij is erg nieuwsgierig en was dan ook de eerste die uit het reismandje
kroop. Met zijn staart omhoog ging hij de boel verkennen. Hij kruipt overal
in, op, tussen en onder. Een echte dondersteen!
Wanneer hij moe is, slaapt hij graag op schoot, hij ligt het liefste in de
meest onmogelijke houdingen. Erg grappig om te zien.
Hij speelt ook al graag, samen met zijn broertjes rolt hij dan over de
grond. Hij rent ook al achter touwtjes en muizen aan. Die probeert hij dan
te vangen met zijn onhandige poten.
Houdini is een vriendelijk klein mannetje dat zich gaat ontwikkelen tot een
vriend voor het leven!

Reactie eigenaar:
Ik ben blij met de katertjes in huis. (ze heten nu Dopo en Cappuci.)
Het brengt leven in de brouwerij en je krijgt er veel liefde en
knuffels van terug.
In het begin konden ze nog allebei tegelijk op schoot, maar dat gaat nu niet meer.
Wij  ondervinden ook dat Dopo voornamelijk naar mij komt en Cappucci naar Alain.
We kunnen ze uit elkaar houden, al is dat niet meer zo makkelijk, ze zijn alletwee flink gegroeid en donkerder geworden.
Dopo is nog iets dikker en heeft geel-groene ogen.
Cappucci heeft grijs haar op zijn borstkast en heeft groene ogen.
Hij is ook atletischer, springt ook hoger, verder, stabieler.
Maar vaak liggen ze nog samen in een bolletje en weet je niet welke kat waar begint of eindigt.
Ze likken elkaar veel schoon en liggen bijna altijd samen te slapen.
In het begin lagen ze graag in het schapenvelletje, maar daar liggen ze
nu niet meer veel in.
Ze kunnen nog niet vanop de grond op de vensterbank, maar daar staat een zetel met een beer die ze als opstapje gebruiken en dan zitten ze voor het raam.
Wij wonen op een winkelstraat en dan kijken ze naar shoppende mensen.
Ze willen er altijd en overal bij zijn.
Zit ik in de computerkamer, dan komen ze op het logeerbed zitten, sta ik in de badkamer dan liggen ze op de badmat of in de wasmand en 's avonds rennen ze van hot naar her of komen ze bij je op de bank zitten.
Strijken lukt niet met katten in een kamer, tenzij ik een strijkijzer
zonder draad vind. ;-)  
's Morgens om zes uur staan ze vrolijk te miauwen tot we opstaan.
Dat is leuk, je hebt geen wekker meer nodig.
Helaas denken ze dat we in het weekend ook om zes opstaan :-(
We verzorgen ze goed en gaan binnenkort terug naar de dierenarts.
Die heeft ze kerngezond verklaart, ze hebben ook een hele mooie glanzende vacht.
Het zijn geweldige huisdieren, ik zou niet meer zonder ze willen.
Annick en Alain

Foto eigenaar:

Geplaatst op 25-06-2006
Sneezy 118


Lieve Sneezy,
Vandaag ben jij dan vertrokken. De laatste uit het nestje. Jullie waren echt een supernestje. Heerlijke tamme katjes. Ik had er dan ook grote moeite mee dat Dopey en Grumpy al zo snel naar hun nieuwe baasje gingen en was stiekem blij dat jij nog lekker even bij ons mocht blijven. Ik was alleen heel bang dat je je broertjes erg zou missen.
Niets was minder waar. Je amuseerde je hier prima met onze katers en Balou en naar ons toe werd je steeds aanhankelijker.
De laatste avonden kwam je heerlijk op mijn schoot liggen. Je begon dan heel hard te spinnen, met je pootjes te kneden en heerlijk aan mijn broek of vinger te sabbelen. Echt zo lief!
Bovendien was je een heerlijk brutaaltje. Echt nergens bang voor. Eerst doen, dan denken is jouw motto.
Je gaat nu wonen in Erp en krijgt daar gezelschap van een kater Harley vanGeplaatst op 25-06-2006
Phoenix en Brooklyn 17


Lieve Phoenix,
Wat heb ik even goed moeten kijken toen jij bij ons binnenkwam. Wat n mooie vent ben jij! Je hebt een prachtige zwarte vacht met daaroverheen een donkergrijs gestreepte pyama. Aan je bouw te zien wordt jij een prachtige grote kater. Vanaf dag een was jij de rebel in huis. Je klom langs muren omhoog, sprong over grote afstanden en rende van de zolder naar beneden in minder dan 3 seconden. Spiderman stelt niks voor vergeleken bij jou. Zondag was de dag dat je wegging. Helga en Renz hadden je alleen op internet gezien, maar waren er zo van overtuigd dat jij het helemaal was dat ze de afstand vanuit Zaandam ervoor over hadden om jou op te halen. En het was het allemaal waard. Toen ze je zagen waren ze verkocht. Ze dachten erover na om op later tijdstip een kameraadje voor jou te zoeken, maar die hadden ze sneller gevonden dan verwacht! En daar gingen jullie, je broertje Brooklyn en jij samen op weg naar Zaandam. Ik had niet beter mogen wensen.
Lieverd, we wensen jou alle geluk van de wereld, samen met je broertje. We zullen je capriolen in huis niet vergeten, evenmin je zachte karakter. We zullen je missen!
Veel liefs je opvangouders Romy en Armand en de rest van de beestjes

Geplaatst op 25-06-2006
Brooklyn en Phoenix 17


Dag lieve Brooklyn,
Jeetje, wat kun je je in twee weken hechten aanGeplaatst op 24-06-2006
Roosje 01


Vandaag was dan de grote dag. Na 5 mnd ga je ons verlaten. Wat was [ben] je toch een geweldig poesje,na alles wat je mee gemaakt hebt en dan uit te groeien tot zo'n geweldige poes.
Je kwam als klein bang poesje binnen. Met een staartje dat geen staartje meer
was, moest dus ook geamputeerd worden.Toen je weer een beetje op krachten kwam, moest je weer naar de dokter.
Toen mocht je los door het huis. Wat spannend allemaal en wat was je
nieuwsgierig naar de nieuwe wereld. Onze poezen vond je geweldig en je over won je angst en liet je steeds beter benaderen.
En nu krijg je een gouden mandje. Bij Sandra en haar vriend en de vele
dieren die ze hebben.
Het ga je goed meisje en geniet maar van de liefde die je van je nieuwe
huisgenoten krijgt.
Dikke knuffel Pauli en Arjan en de rest van het beestenspul.

Reactie eigenaar:
Hallo, we zijn net thuis aangekomen met Roosje-Poes.
Ze is wel onmiddellijk onder een zetel gekropen, het is hier allemaal zo nieuw voor haar. Maar het went wel. De eerste dagen zal ze in een kamer alleen blijven, zodat we zeker zijn dat ze eet en zo... En zodat ze aan ons kan wennen zonder de honden en de  CousCous om haar heen. Ze heeft niet te klagen, ze heeft een logeerbed voor haar alleen :) Groetjes Sandra

Geplaatst op 24-06-2006
Madison 17


Lieve Madison,
Jij bent als eerste uit het nestje vertrokken naar je nieuwe baasjes in Maastricht, waar je vanaf nu Laila zal gaan heten. Wat heb ik moeten lachen met jullie vijven. Vanaf t moment dat jullie hier binnen kwamen was het een groot feest. Niemand die angst kende. Er werd gerend, gespeeld, gesprongen, in gordijnen geklommen en bovendien heerlijk samen geslapen met zn vijven. Jij was het die als eerste dichterbij onze eigen katten probeerde te komen. Jij was het dan ook die als eerste een klap kreeg en waar hard tegen geblazen werd. Maar bovendien was jij het ook die als eerste het respect van ze afdwong. Ik heb genoten van je brutaliteit en je lef om alles te proberen, je gegrom tijdens het eten en tijdens het spelen. We zullen je missen kleine meid! Heel veel geluk in Maastricht bij je nieuwe baasjes en dat jij en Mimi maar beste vriendjes mogen worden!
Een hele dikke knuffel van je Romy en Armand en de beestenboel

Reactie eigenaar:
Hallo,
hier een berichtje over Madison die nu Laila wordt genoemd. Vanaf de eerste minuut bij ons,  voelde ze zich al helemaal thuis, en ging
meteen op ontdekkingstocht. Ze is heel toegankelijk , knuffelt heel erg graag, speelt heel veel, en slaapt natuurlijk. Daar heeft ze nu al haar plekjes voor gevonden. In ieder geval gaat alles prima.
We hebben haar de volgende dag samengezet met Mimi, deze reageerde eerst
verbaasd, en dan afwijzend, met gergrom (dat wanhopig klinkt) en blazen. Ze
blijft op afstand, en als Laila dichterbij komt, geeft ze weer een waarschuwing maar loopt zelf dan weg. Blijkbaar is ze niet echt tevreden met deze situatie, maar toont zich niet agressief. Vanavond zullen we ze nog eens bij elkaar brengen, dan wat langer, ik ga dan proberen met hun allebei te spelen. Eens zien hoe dat lukt.
In ieder geval zijn we heel blij dat Laila het zo leuk vindt bij ons, en wij
genieten echt van haar gezelschap. Ik hoop jullie op de hoogte te hebben gesteld,
nog veel groetjes, (ook aan de andere katten ;)   Miriam

Geplaatst op 23-06-2006
Sophie en Bobje 109


Dag lieve Sophietje,
ZoGeplaatst op 23-06-2006
Bobje en Sophie 109


Dag lieve Bobje mopje,
Samen met je broer en zusje kwam je op 2 weekjes leeftijd bij mij. Ik merkte gelijk al dat jij een klein wijsneusje was. Je oogjes net open, maar toch al zGeplaatst op 22-06-2006
Lodewijk 12


Eindelijk was het dan zo ver, Poekie (zo gaat Lodewijk heten bij zijn nieuwe
baasjes) werd opgehaald. Dolgelukkig zijn zijn nieuwe baasjes. En terecht
want Poekie is ook wel een erg schattig bolletje wol.
Deze kleine bofkont hoeft niet langer met zijn broertjes te vechten voor
aandacht. Hij heeft nu een heel huis en twee baasjes voor zich alleen. We
zullen je wel missen maar we weten zeker dat je het naar je zin gaat hebben.
Dag klein zwart kereltje, veel succes!
Je opvangouders, Roger en Sarah

Geplaatst op 22-06-2006
Saartje 05


Dag lief Saartje, samen met je zusje Loesje was jij de eerste kitten die bij mij in de opvang kwam. Ik heb maar een paar daagjes van je mogen genieten en wat was je bang voor mij de eerste twee dagen, arme kleine muis. Als ik bij de bench kwam, dook je in het uiterste hoekje en keek toe hoe je zusje al langzaam toch probeerde wat dichterbij te komen.
Maar langzaamaan werd ook jij wat vrijer en opeens mocht ik je aaien, heel voorzichtig in de bench en je begon te spinnen! Wat heb ik daarvan genoten! En toen ging de bench open en mochten jullie door de kamer rennen, wat hadden jullie een lol met z'n tweeen en wat heb ik genoten van je bokkensprongen, als eerste zat je overal op, de bank, de tafel, de kast, jij moest het allemaal verkennen terwijl je zusje op de grond stond te gillen dat ze zo hoog nog niet kon springen! Als ik in de buurt kwam schoot je weg, maar zodra ik me omdraaide zat je alweer ergens op.
Gisteravond kwamen ze je ophalen en toen iedereen weg was heb ik toch wel even een traantje gelaten,maar je gaat het hartstikke goed krijgen in je nieuwe huisje, met een hond en een konijn als nieuwe vriendjes en Brian je nieuwe 6-jarige 'baasje' die jou vast heel veel knuffels gaat geven zodat je snel niet meer zo bang zult zijn voor mensen. Dag kleine muis, veel plezier in je nieuwe huisje!
Veel liefs van Kim, Lola, ChloŰ, Lucy en een dikke kus van je zusje Loesje.

Geplaatst op 20-06-2006
Ricky 25


Geluks Ricky,dat mag je wel zeggen over onze Ricky
Bij een vangactie ivm een andere poes, kwam jij toevallig tevoorschijn, ondervoed en ziek. Meenemen en goed verzorgen dat was het eerste vereiste waarvoor gezorgd moest worden.
Na een week van intensieve prive verzorging,was je er al boven op,ongelofelijk hoe snel dat je je herpakt hebt.
Het zal wel niet zo zijn "wij zullen het wel verbeelden" maar het is alsof je ons wilde laten zien hoe blij dat je was,dat alles is goed gekomen. Nog nooit heb ik je gewoon zien lopen, rennen en huppen van plezier, dat is wat je het liefste doet,vooral toen je ook nog stief broertjes en zusje kreeg, wat heb je over hun de baas kunnen spelen. Nu ben je groot genoeg om naar je nieuwe baasjes te gaan,en vooral naar je nieuw vriendje Wessel. Ik ben nu eens benieuwd wie de baas wordt van jullie twee ? Dat je het heel erg goed krijgt weet ik zeker en dat je een fijne, lieve kater wordt ,daar twijfel ik niet aan.
Ik zal het me wel weer verbeeld hebben, maar na 5 minuten bij je nieuw vriendje was je mij al snel vergeten. Maak ook niets uit, we hebben je met veel plezier en zorg "groot "gebracht.
SANTO (Ricky ) veel plezier en geluk ,samen met je nieuw gezinnetje
Je opvangmam Lilian

Geplaatst op 17-06-2006
Dopey 118


Lieve Dopey,
Twee weken geleden ben je bij ons binnengekomen. Je was gevonden in een tuin in Overpelt samen met je twee broertjes. Je vond het in het begin dan ook helemaal niks dat je hier was beland. Je kroop weg in een hoekje van de bench en toen ik probeerde je te aaien, begon je heel hard te blazen. Helaas maakte dat weinig indruk en ik heb je dan ook gewoon opgepakt, wat je eigenlijk ook wel prima vond.
De dag erna heb ik je weer op mijn schoot gezet en toen ging je languit liggen en heel hard spinnen. Ongelooflijk wat een aanpassingsvermogen. Daaruit bleek echter al dat jij een rasecht knuffelkontje bent. Je vindt het echt heerlijk om aandacht te krijgen en geaaid te worden. Tussen die knuffelpartijen door speel je echter ook heel graag met je broertjes.
Vandaag is dan de grote dag voor jou aangebroken. Ze hebben je vanmiddag opgehaald en je gaat hier heel dichtbij wonen in Eygelshoven. Dus wie weet, misschien zien we je nog wel eens. Ze hebben een dochter van acht maanden, waar je vast heel wat kattenkwaad mee gaat uithalen.
Toch weet ik zeker dat we je zullen gaan missen ventje.  Jij was ons grote knuffeltje.
Als afscheid nog een hele dikke knuffel van je opvangpapa enGeplaatst op 17-06-2006
Bommel en Anna 29


Lieve Bommel
Het is al weer 2 maanden geleden dat jullie bij me kwamen. Zo piepklein nog met navelstreng en de oogjes nog stevig dicht. Ik vond jullie eigenlijk een beetje eng, de gedachte dat ik, zoiets kleins moest grootbrengen..en waar ik toen bang voor was, gebeurde anderhalve week later en stierf Basje..
Maar jullie gingen door, en lieten me smelten met elke nieuwe ontwikkeling.
Eerst al spinnend sabbelen op mn vinger, nog met de oogjes dicht. Het op de rug draaien als ik jullie buikjes kriebelde. Daarbij bijten, eerst zonder, later met de tandjes. En vooral het opengaan van de oogjes, alsof er opeens meer leven in jullie ging zitten!
Toen allemaal vier weken lang diarree gehad, die maar niet over wilde gaan. Nooit had ik geweten dat ik zooo blij kon zijn bij het weerzien van goeie poep!!
Halverwege betrapte ik mezelf erop dat ik heuse moedergevoelens voelde opborrelen..twintig keer per dag bezorgd naar bovenrennen, ik geloof dat ik zelfs de verschillende miauwtjes kon horen, maar vooral intens gelukkig worden als ik alleen maar keek naar jullie als hoopje tevreden, spinnende ukkies.
En de laatste drie weekjes waren vrijwel zorgeloos. Kerngezond, actief en bijna elke dag wakker worden met jullie languit in mGeplaatst op 17-06-2006
Anna en Bommel 29


Lieve Anna,
Het is al weer 2 maanden geleden dat jullie bij me kwamen. Zo piepklein nog met navelstreng en de oogjes nog stevig dicht. Ik vond jullie eigenlijk een beetje eng, de gedachte dat ik, zoiets kleins moest grootbrengen..en waar ik toen bang voor was, gebeurde anderhalve week later en stierf Basje..
Maar jullie gingen door, en lieten me smelten met elke nieuwe ontwikkeling.
Eerst al spinnend sabbelen op mn vinger, nog met de oogjes dicht. Het op de rug draaien als ik jullie buikjes kriebelde. Daarbij bijten, eerst zonder, later met de tandjes. En vooral het opengaan van de oogjes, alsof er opeens meer leven in jullie ging zitten!
Toen allemaal vier weken lang diarree gehad, die maar niet over wilde gaan. Nooit had ik geweten dat ik zooo blij kon zijn bij het weerzien van goeie poep!!
Halverwege betrapte ik mezelf erop dat ik heuse moedergevoelens voelde opborrelen..twintig keer per dag bezorgd naar bovenrennen, ik geloof dat ik zelfs de verschillende miauwtjes kon horen, maar vooral het intens gelukkig worden als ik alleen maar keek naar jullie als hoopje tevreden, spinnende ukkies.
De laatste drie weekjes waren vrijwel zorgeloos. Kerngezond, actief en bijna elke dag wakker worden met jullie languit in mGeplaatst op 17-06-2006
Julie 29


Lieve Julie,
Het is al weer 2 maanden geleden dat jullie bij me kwamen. Zo piepklein nog met navelstreng en de oogjes nog stevig dicht. Ik vond jullie eigenlijk een beetje eng, de gedachte dat ik, zoiets kleins moest grootbrengen..en waar ik toen bang voor was, gebeurde anderhalve week later en stierf Basje..
Maar jullie gingen door, en lieten me smelten met elke nieuwe ontwikkeling.
Eerst al spinnend sabbelen op mn vinger, nog met de oogjes dicht. Het op de rug draaien als ik jullie buikjes kriebelde. Daarbij bijten, eerst zonder, later met de tandjes. En vooral het opengaan van de oogjes, alsof er opeens meer leven in jullie ging zitten!
Toen allemaal vier weken lang diarree gehad, die maar niet over wilde gaan. Nooit had ik geweten dat ik zooo blij kon zijn bij het weerzien van goeie poep!!
Halverwege betrapte ik mezelf erop dat ik heuse moedergevoelens voelde opborrelen..twintig keer per dag bezorgd naar bovenrennen, ik geloof dat ik zelfs de verschillende miauwtjes kon horen, maar vooral het intens gelukkig worden als ik alleen maar keek naar jullie als hoopje tevreden, spinnende ukkies.
De laatste drie weekjes waren vrijwel zorgeloos. Kerngezond, actief en bijna elke dag wakker worden met jullie languit in mGeplaatst op 17-06-2006
Kid 106


Drie kleine dropjes werden gevonden in een garage in Maasmechelen. Men was daar de garage aan het afbreken en plots vond men dit jonge nest. Waarschijnlijk is moeder op de vlucht geslagen.....

Kid stelt zichzelf voor:
Hoi,
Mijn naam is Kid en ik ben ook de Kid van het stel. Ik ben een klein tijgertje en zo gedraag ik me dus ook. Met alles ben ik het eerste, het meeste en het brutaalste.
Voorlopig moet ik nog vier weekjes bij mijn pleeggezin blijven, maar dan mag ik bij iemand anders het huis onveilig maken!
Dus als jij met mij verder wilt spelen en stoeien, meld je dan maar en dan zie ik je heel snel wel.
Ik ga nu weer met mijn broertje en zusje spelen.
Hoie

Geplaatst op 17-06-2006
Sid 106


Drie kleine dropjes werden gevonden in ene garage in Maasmechelen. Men was daar de garage aan het afbreken en plost vond men dit jonge nest. Waarschijnlijk is moeder op de vlucht geslagen.....

Sid stelt zichzelf voor.
Hey,
Ik ben Sid, de rustige van de twee katertjes. Wel de grootste en zeker ook de stoerste, ik ben een mooi zwart/ wit katertje. Miauwen en spinnen kan ik lekker beter dan mijn broertje en zusje!
Mijn zusje is wat klein ,maar met mijn broertje kan ik lekker vechten. Maar ik kan ook heel erg lief zijn hoor!!!
Daar komt mijn broertje weer aan, ik ben weg, lekker spelen.
Mazzel

Geplaatst op 17-06-2006
Sara 106


Drie kleine dropjes werden gevonden in een garage in Maasmechelen. Men was daar de garage aan het afbreken en plots vond men dit jonge nest. Waarschijnlijk is moeder op de vlucht geslagen.....

Sara stelt zichzelf voor:
Hallo,
Ik ben Sara, een klein maar heel lief poesje. Ik ben nog een beetje verlegen, maar dat maakt mij juist ook zo lief.
Spelen kan ik al heel goed met mijn broertjes maar die zijn ook al zo groot! Ik ben nu eenmaal de kleinste van het nest. Het is net alsof ik een klein brilletje op heb, maar ik kan heel goed zien hoor!!!
Ik ben heel gezond en word heel goed verzorgd door mijn pleegouders.
Over vier weekjes mag ik het pleeghuis dan ook verlaten en een nieuw avontuur tegenmoet gaan. Wil jij dat ik dat bij jullie kom doen? Laat dan vlug maar iets van jullie horen.
Zo, ik ga verder spelen en tot later misschien.
Groetjes en een kopje van Sara.

Geplaatst op 17-06-2006
Grumpy 118


Lieve Grumpy,
Vanavond zijn ze naar jou komen kijken, helemaal uit Rijen. Omdat je zoveel leek op haar overleden kater, wilde ze jou heel graag hebben.
Jij was in het begin de wildste en minst bange van het stel. Dat is langzaamaan veranderd. Nu heeft Sneezy het van je overgenomen, maar jij bent ook zeker niet bang uitgevallen. Je vindt het heerlijk om veel aandacht te krijgen en te knuffelen. En ik weet zeker dat je daar geen gebrek aan krijgt.  Je bent kampioen over benen heen klimmen, maar je vergeet dan wel eens dat je je nageltjes moet inhouden. Dus dankzij jou zit ik helemaal onder de schrammen (hahaha), maar dat hebben we er graag voor over.
Alleen het afscheid was een beetje zwaar. Je maakte het ons een beetje moeilijk. Je probeerde uit alle macht om uit het mandje te komen en miauwde daarbij zo zielig. Maar ik weet zeker dat als je eenmaal in Rijen bent aangekomen, jij ons zo vergeten bent.
Je wordt daar het speelkameraadje van het overleden broertje. Hij is twee jaar oud. Dat is om de oude kater van 17 jaar oud een beetje te ontzien. Verder wonen er nog twee grote jongens in huis, die zullen ook wel fijn met je spelen.
Lieve Grumpy, ga daar maar lekker veel kattenkwaad uithalen met Justy en Smokey. Daar ben je heel goed in.
Een hele dikke knuffel van je opvangpapa enGeplaatst op 14-06-2006
Guusje en Charlotje 109


Dag lieve Guusje,
Amper 2 weekjes oud was je toen je bij mij terecht kwam samen met je zusjes.
Een klein dikkertje dat net zijn oogjes open had. Als enige snapte jij gelijk de bedoeling van het drinken uit een flesje. Dat was ook niet gek, begreep ik later. Je was dol op eten! Toen je groot genoeg was voor vast voer, smekte je dit smakelijk naar binnen.
Je kwam hier binnen met het Herpesvirus in je lijfje. Het tastte je oogjes in korte tijd verschrikkelijk aan, zo erg dat je oogjes niet meer zichtbaar waren. Bloed doorlopen oogleden hadden je oogjes bedekt. Ook je tongetje was ernstig aangetast en bloedde tijdens het drinken.
Och mannetje, wat had ik met je te doen. Je kreeg de noodzakelijk extra zorg en langzamerhand zag ik je opknappen. Het bloeden uit je mondje en je oogjes stopte en je oogjes kwamen heel voorzichtig weer tevoorschijn.Nu, 6 weken later, zijn je oogjes helemaal opgeknapt en ben je een knappe kerel geworden met die mooie oogjes van je!!  We hebben wat afgeknuffeld, daar genoot je zo van (en ik ook!). Ik ben stiekem een beetje verliefd op je geworden, mGeplaatst op 14-06-2006
Charlotje en Guusje 109


Dag lieve Charlotje,
Moederziel alleen was je gevonden en we besloten om je bij leeftijdsgenootjes te laten opgroeien. Je was aanvankelijk erg wantrouwend en keek argwanend op als ik bij je kwam. Je schreeuwde het uit als ik je oppakte. Stilletjes aan kreeg je meer vertrouwen in me en je nieuwe omgeving. Je groeide op tot een zelfverzekerd meisje die geen angst meer kende (behalve als het onweerde, dan kroop je gauw weg). Je was een paar daagjes ouder en wat groter als de andere 3 en dat liet je merken ook!! Je deed die ukkies wel eventjes voor hoe het moet, een kat zijn! Klimmen, spelen, op de kattenbak, bijten, rennen, in no time heb je het ze geleerd! Wijsneusje!!
Als ik met je speelde, begon je keihard te spinnen. Je genoot van de aandacht. Knuffelen? Dat vond je niet interessant. Spelen? Das pas leuk!!
Ik heb erg genoten van je, gekke meid! Van je streken en je ondeugende blikken.
Ik mis je, maar ik weet dat het tijd is voor jou om aan een nieuwe toekomst te beginnen. En wat voorGeplaatst op 12-06-2006
Aisha 24


Lieve AGeplaatst op 12-06-2006
Nipper 107


Nipper is een rustig getijgerd katertje. Hij speelt graag maar neemt ook graag de rust. Hij zit het liefste mooi te wezen en natuurlijk erg lief te zijn.
Nipper kijkt eerst de kat uit de boom en gaat dan pas over tot actie.
Nipper krijgt net als zijn broers en zus vast voedsel training, maar waar de andere moeite voor doen, denkt Nipper: dat doet het vrouwtje wel.
Nipper krijgt dus netjes zijn vaste pap met een spuitje, zodat hij het alleen maar hoeft op te likken.

Reactie eigenaar:
Alles goed daar? Hier allles prima, hoewel Sprinkeltje nog wel eens chagrijnig is naar die kleine. Dan wordt 'ie' op zijn schedel geramd met haar poot! Haha, een erg komisch gezicht. Hij heeft het wel naar zijn zin hoor. Soms smeert hij
alleen alles onder de kak, omdat hij zijn poten niet goed schoonmaakt na het 'toiletteren', dat is dus wel minder. Verder heeft hij het hele huis al afgebroken (vazen kapot, ontelbare ophalen in de bank en de gordijnen, ranzige ramen, enz.).
Maar we zijn wel gek met hem en met ons vele anderen!
Groetjes, Jelke en Charlotte.

Geplaatst op 11-06-2006
Ziggy 111


Ziggy, mijn timide kereltje, vandaag was dan je grote dag, je mocht met je lieve vrouwtje en baasje mee naar Heerlen, daar krijg je nog 3 poezenvriendjes.
Al vanaf de eerste glimp dat ik je zag, was mijn hart aan jou verpand kereltje.
Je liet ons lang in de waan dat je doof was, je reageerde werkelijk nergens op. Stilaan zagen we reactie op geluiden en je naam leek je ook te kennen, als ik zachtjes lieve woordjes tegen je fluisterde, dan ging je genieten. Echt contact kreeg ik niet, je oogjes altijd naar de grond gericht, snuffelen aan men vinger deed je wel. Ik dacht als er autistische katjes bestaan, dan is Ziggy der vast ook eentje.
En toen kwam dat heerlijke moment dat we verandering zag, ik vergeet nooit dat eerste oogcontact, je keek me recht in de ogen aan. Lieve schat, net of je wilde zeggen : awel hier ben ik dan !!! Ik stond met de tranen in de ogen, mijn broos, teder ventje liet me een beetje toe in zijn wereldje.
Het volgende ontroerende moment diende zich aan, je nam mijn vinger heel zachtjes vast met je pootje, zo lief ....., slik weer krop in de keel dus.
Een paar weekjes geleden ging je dan parmantig met t staartje omhoog door het huis en streelde langs alles af, alleen durfde je nog niet langs onze benen strelen of openlijk genieten van aaien.
De laatste week ging je echt genieten van onze knuffelmomenten, ik mocht je kroelen in je nekje en onder je kinnetje en dan ging je echt ontspannen liggen genieten.
Spelen deed je niet, je wist niet hoe, je keek geGeplaatst op 11-06-2006
Gamba en Scampi 105


Dag lieve garnaaltjes. Een lieve mevrouw kwam helemaal vanuit Voorburg door de snik hitte gereden om jullie op te halen. Eerst wilde ze alleen Scampi, het was liefde op het eerste gezicht. Maar ze zwichtte al snel voor ook Gamba. En daar gingen jullie drie een lange reis maken, op naar een fijn nieuw leven met 2 andere katten, een groot huis en een tuin.

Geplaatst op 11-06-2006
Scampi en Gamba 105


Dag lieve garnaaltjes. Een lieve mevrouw kwam helemaal vanuit Voorburg door de snik hitte gereden om jullie op te halen. Eerst wilde ze alleen Scampi, het was liefde op het eerste gezicht. Maar ze zwichtte al snel voor ook Gamba. En daar gingen jullie drie een lange reis maken, op naar een fijn nieuw leven met 2 andere katten, een groot huis en een tuin.

Geplaatst op 09-06-2006
Noekels 107


Lieve Noekels,
Op 9 april ben je hier geboren, samen met al je broers. Jij was het enige vrouwtje.
Maar in al die weken dat jij hier was heb je laten zien dat je hun wel de baas kon.
Jij stond je vrouwtje wel. Het liefste dolde jij heel de dag met je broertje over de bank. Maar ook jij kwam maar al te graag bij ons liggen.
Maar dan het liefste op de onmogelijkste plaatsen, zoals ik de nek van het vrouwtje. Eerst moesten we steeds onder je staartje kijken of jij nu het vrouwtje was of Nipper.
Jullie waren namelijk allebei grijs getijgerd en lagen het liefste bij elkaar. Maar na een paar weken kreeg jij echt een smaller koppie als je broer. Als we met de camera kwamen dan zat je als een echt dametje al klaar. Je vond het prachtig om te poseren. Lieve meid, we gaan je echt missen, zeker die mooie streekjes van jou.
Dikke knuffel,je opvanggezin Jeannette en Marcel

Geplaatst op 09-06-2006
Vito en Phoebe 17


Lieve Phoebe en Vito,
2 1/2 week geleden was het zover. Wij mochten voor het eerst twee katjes opvangen en wat waren we verheugd! Phoebe en Vito noemden we jullie.. Jullie keken ons met bange oogjes aan en bliezen zo hard als jullie konden.
Nu bijna drie weken later kennen we jullie niet meer terug. Bang zijn jullie helemaal niet meer en wat zijn jullie mooi geworden!
Na een week kreeg ik een telefoontje van Ramona, ze wilde naar Phoebe komen kijken. We hebben even getwijfeld omdat we haar graag samen met haar broertje wilden plaatsen, maar na overleg hadden we besloten dat ze het bij Ramona ook heel leuk zou kunnen krijgen, aangezien ze al twee katten hadden. Toen Ramona en John kwamen kijken waren ze meteen verkocht. En wat waren we blij dat ze hadden besloten om ook Vito te nemen! We hadden niet beter kunnen wensen.
ZoGeplaatst op 09-06-2006
Phoebe en Vito 17


Lieve Phoebe en Vito,
2 1/2 week geleden was het zover. Wij mochten voor het eerst twee katjes opvangen en wat waren we verheugd! Phoebe en Vito noemden we jullie.. Jullie keken ons met bange oogjes aan en bliezen zo hard als jullie konden.
Nu bijna drie weken later kennen we jullie niet meer terug. Bang zijn jullie helemaal niet meer en wat zijn jullie mooi geworden!
Na een week kreeg ik een telefoontje van Ramona, ze wilde naar Phoebe komen kijken. We hebben even getwijfeld omdat we haar graag samen met haar broertje wilden plaatsen, maar na overleg hadden we besloten dat ze het bij Ramona ook heel leuk zou kunnen krijgen, aangezien ze al twee katten hadden.
Toen Ramona en John kwamen kijken waren ze meteen verkocht. En wat waren we blij dat ze hadden besloten om ook Vito te nemen! We hadden niet beter kunnen wensen.
ZoGeplaatst op 07-06-2006
Heathcliff 08


Dit lieve schattige katje komt uit Asse, ze was geboren op een weiland. De meldster heeft haar zo goed mogelijk verzorgd, maar nu mag hij bij ons in de opvang komen.

Later meer gegevens....

Geplaatst op 05-06-2006
Eve 116


Met 4 weekjes oud kwamen jullie bij mij binnen. 4 zwart-witte bengeltjes. Een echt gezellig nestje!
Het enigste meisje van het nestje. Maar je liet je niet doen door je broertjes! Je speelde net zo veel en hard als je broertjes. Een echt dotje ben je.
Toen je broertjes allemaal geplaatst waren, zat je enkele dagen alleen in de opvang. Dit vond je niet leuk. Daarom kreeg je speciaal meer aandacht en knuffeltjes van mij. Maar vandaag was jouw dag.
Ik zal je missen, lieve schat.
Veel liefs van je opvangmama, Samantha

Reactie eigenaar:
Hier zijn wat foto's van Eve. Het gaat goed met haar,  ze is lekker speels en is al goed gewend . Ze spint heel erg veel , vooral als je haar oppakt en op je schoot zet en aandacht geeft . Dit vindt ze heerlijk of ze komt zelf op schoot ,springt of ze komt snuffelen.  Groetjes jos en michaGeplaatst op 04-06-2006
Nappy 107


Dag lieve Nappy,
Nappy, jij bent hier geboren samen met al je broers en zus.
Dit was heel mooi om te zien, maar vandaag kwam de dag dat je naar je nieuwe huis ging. Dit was zeker niet makkelijk, want jij had mijn hart gestolen.
Maar bij deze leuke mensen had jij ook al een plekje gevonden in hun hartjes.
Ze waren ontzettend blij dat je opgehaalt mocht worden. Jij kon met je blik iedereen verliefd op je krijgen. Mijn ouders waren naar jullie komen kijken, maar jij was hun favoriet. Jouw koppie en de leuke lieve dingen die je deed.....
Jij keek bij ons naar de tv en dat kon je uren achter elkaar doen. Je vond alles en iedereen lief en wilde dan ook knuffelen met alles. Behalve die muis, die heel boos naar je keek, die moest je niet. Muizen waren om mee te spelen en ook daarmee kon jij je uren vermaken. Jij bent echt een katje wat zich heel goed zelf kon vermaken. Nu ga je naar een gezinnetje met een kindje van 10 maandjes, die nu al dol op je is.
Alleen moet ze nog even weten hoe ze je moet vastpakken (niet aan de oren).
Verder zijn haar papa en mama ook dol op jou. We weten dat jij je daar zeker zal gaan vermaken en dat je in een warm huisje mag opgroeien.
Lieve Nappy,we zullen je missen
Dikke knuffel,je opvanggezin Jeannette en Marcel

Reactie eigenaar:
Nappy is uiteindelijk omgedoopt in Sjoef. Zo klinkt hij namelijk als hij door het huis rent: sjoeffffff! Geweldig, wat heeft dat ventje een energie. Al moeten we eerlijk toegeven dat dat af en toe ook wel wat vermoeiend is. Maar het is vooral leuk om te zien. Met vier poten tegelijk de lucht in. Vandaag heeft hij een minuut of tien met zijn eigen spiegelbeeld 'gevochten'.
Het is super om te zien hoe Sjoef en Sien (ons dochtertje) op elkaar reageren. Ze zoeken elkaar regelmatig op. De ene keer krijgt zij een aanval te verwerken, de andere keer krijgt hij een dreun.
Deze week zijn we met hem naar de dierenarts geweest voor de tweede enting. Hij heeft er helemaal geen last van gehad. Wel protesteerde hij flink tegen. Verder hebben we nog wat opvoedkundige adviezen gekregen van de dierenarts en die zijn we maar eens aan het proberen.
Het gaat zoals je leest simpelweg prima. De jonge vent groeit als kool. Eten en drinken gaat prima.
Groet, Anouk, Sien en Armand en een poot van Sjoef

Geplaatst op 03-06-2006
Annet 11


Lieve Annet,
Wat was je schuw en mager, toen je eind januari bij ons kwam samen met je zusje Linda. Ineengedoken in de hondenbench durfde je werkelijk niets. Wekenlang konden we je niet benaderen en durfde je alleen wat te eten en te drinken als er niemand in de buurt was. We hebben je dan ook lekker de tijd gegeven om tot rust te komen. Na vijf weken bleek je ook nog eens zwanger te zijn. Ik vond het wel zielig, maar het was het beste om de zwangerschap af te breken. Linda was wat stoerder en kwam veel eerder uit haar schulp. Maar na ongeveer twee maanden liet je ons al lekker aaien en leek je plots te veranderen alsof je dacht: "Zo, en nu ben ik er klaar voor, hier ben ik!" En daar kwam Annet, hoor. Zo ondeugend ineens! De hoogste kast was niet veilig voor mevrouw, want klimmen doet ze als de beste. De andere huisdieren, daar blaasde je wat tegen, maar je liet niet met je sollen! Ook etenswaar was niet veilig, want als het eetbaar is, dan zit Annet er met haar neus bovenop (letterlijk). Rauw, nog verpakt gehakt, rauwe champignons, hondenbrokjes terwijl de honden aan het eten zijn. Niets is veilig!
Even leek het erop alsof je nooit meer wegging, je was er immers al langer dan 4 maanden, en de kittens kwamen en gingen, maar toch melden zich  nieuwe baasjes aan, helemaal uit Amsterdam die zo'n donderstraal wel zagen zitten! Geduld zullen ze de eerste tijd wel met je moeten hebben, want je zult weer helemaal opnieuw moeten wennen, dat is nu eenmaal zo. Maar uiteindelijk zul je de rust en het geluk weer terugvinden, wat je bij ons ook hebt leren kennen en zie ik een zonnige toekomst voor je bij je nieuwe baasjes en je nieuwe kameraadje.
Liefs Turid

Reactie van eigenaar:
Hallo,
Annet heeft de terugreis naar Amsterdam geef kik gegeven. Ze heeft me dik twee uur zitten aankijken. Bij thuiskomst is ze onder het bed gedoken. Na een halve dag kwam ze al kijken of er iets te eten was en waar de bak stond.
Op het moment is ze onder het bed vandaan. Ze durft al op een stoel te gaan slapen, te eten en voorzichtig aandacht te zoeken. Met de andere kat (Erwtje) heeft ze alleen nog maar een beetje geroken. Ze zijn nog niet aan het spelen en er is ook nog geen aanvaring geweest. Er is niet zoveel voor nodig om Annet weer onder het bed te laten vluchten.
Dus: ze eet goed, gaat op de bak, verkent al een beetje het huis en begint
een beetje aan ons te wennen. Annet die komt er wel.
Met vriendelijke groet,
Ilco & Claudia

Geplaatst op 03-06-2006
Nopper en Noddy 107


Dag lieve Nopper en Noddy,
Wij hebben jullie hier geboren zien worden, en mogen zien op groeien.
Dit was voor ons een hele mooie ervaring,maar helaas komt er dan een dag dat jullie naar jullie nieuwe thuis gaan.
Die dag was vandaag en een heel leuk stel uit Maastricht kwamen jullie halen.
Jullie waren de eerste van het nestje die naar een nieuw huisje mochten.
Nopper jij was het zwarte duiveltje van het stel. En jij maakte hier iedereen gek met je gespring en geren.
Jouw broers en zus moesten de slaap ontgelden, want jij moest spelen!
Maar jij was dan ook wel de eerste die alles ontdekte en alles het eerste doorhad.
Jij was de eerste die hoog in de krabpaal klom en de eerste die wist waar de deur naar buiten was.
Het liefste lag jij in het rolletje van de krabpaal. en als we dan een foto wilde maken, dan begon je heel gek rond te draaien.
Noddy was ons rode (b)engeltje.
Hij liet zich ook maar al te graag door Nopper opsteuken en deed gezellig mee.
Lekker rennen achter elkaar en overal op en onder. Noddy was de eerste die bij je kwam zitten en hij was de enige van het stel die kopjes gaf. Hij kroop altijd helemaal in je nek om daar lekker warm te kunnen slapen. En spinnen dat hij kon, hij was geen minuut stil.
Jij was dol op de camera en liet je dan met al je trots fotograferen.
Lieve deugnieten, we zullen jullie erg missen. Heel veel plezier in jullie nieuwe huisje en maak die mensen daar maar net zo gek als wij!
Dikke knuffel, jullie opvanggezin Jeannette en Marcel

Geplaatst op 03-06-2006
Noddy en Nopper 107


Dag lieve Nopper en Noddy,
Wij hebben jullie hier geboren zien worden, en mogen zien op groeien.
Dit was voor ons een hele mooie ervaring,maar helaas komt er dan een dag dat jullie naar jullie nieuwe thuis gaan.
Die dag was vandaag en een heel leuk stel uit Maastricht kwamen jullie halen.
Jullie waren de eerste van het nestje die naar een nieuw huisje mochten.
Nopper jij was het zwarte duiveltje van het stel. En jij maakte hier iedereen gek met je gespring en geren.
Jouw broers en zus moesten de slaap ontgelden, want jij moest spelen!
Maar jij was dan ook wel de eerste die alles ontdekte en alles het eerste doorhad.
Jij was de eerste die hoog in de krabpaal klom en de eerste die wist waar de deur naar buiten was.
Het liefste lag jij in het rolletje van de krabpaal. en als we dan een foto wilde maken, dan begon je heel gek rond te draaien.
Noddy was ons rode (b)engeltje.
Hij liet zich ook maar al te graag door Nopper opsteuken en deed gezellig mee.
Lekker rennen achter elkaar en overal op en onder. Noddy was de eerste die bij je kwam zitten en hij was de enige van het stel die kopjes gaf. Hij kroop altijd helemaal in je nek om daar lekker warm te kunnen slapen. En spinnen dat hij kon, hij was geen minuut stil.
Jij was dol op de camera en liet je dan met al je trots fotograferen.
Lieve deugnieten, we zullen jullie erg missen. Heel veel plezier in jullie nieuwe huisje en maak die mensen daar maar net zo gek als wij!
Dikke knuffel, jullie opvanggezin Jeannette en Marcel

Geplaatst op 03-06-2006
Jay-Z 116


Met 4 weekjes oud kwamen jullie bij mij binnen. 4 zwart-witte bengeltjes. Een echt gezellig nestje!
Vandaag ben je opgehaald door je nieuwe eigenaars. Je krijgt een nieuw huisje in Gellik. En ook het gezelschap van een leeftijdsgenootje! Dus je kunt nog altijd zo ravotten als bij mij in de opvang. Ik zal je miauwtjes missen! Want miauwen kon je als de beste!!!
Het ga je goed, lieve bengel!
Veel liefs van je opvangmama, Samantha

Geplaatst op 02-06-2006
Phoenix en Mr Whiskers 116


Met 4 weekjes oud kwamen jullie bij mij binnen. 4 zwart-witte bengeltjes. Een echt gezellig nestje!
De twee broertjes, Mr. Whiskers en Phoenix, zijn vandaag te samen vertrokken naar hun nieuwe eigenaar, Marco. Mr. Whiskers, een schattig beestje en ontzettend lief en sociaal. Phoenix, ietsjes meer teruggetrokken, maar ook ontzettend speels. Deze twee hebben het rijk voor hun alleen en kunnen naar hartelust spelen en knuffelen.
Het ga je goed, bengeltjes!
Veel liefs van je opvangmama, Samantha

Geplaatst op 02-06-2006
Mr Whiskers en Phoenix 116


Met 4 weekjes oud kwamen jullie bij mij binnen. 4 zwart-witte bengeltjes. Een echt gezellig nestje!
De twee broertjes, Mr. Whiskers en Phoenix, zijn vandaag te samen vertrokken naar hun nieuwe eigenaar, Marco. Mr. Whiskers, een schattig beestje en ontzettend lief en sociaal. Phoenix, ietsjes meer teruggetrokken, maar ook ontzettend speels. Deze twee hebben het rijk voor hun alleen en kunnen naar hartelust spelen en knuffelen.
Het ga je goed, bengeltjes!
Veel liefs van je opvangmama, Samantha

Reactie eigenaar:
Het gaat goed met de kittens ze heetten nu Luca (phoenix) en Diego (mr wiskers)
Ze zijn erg goed gewend hier , rennen de hele dag en spelen met elkaar.
Luca is nog er schuw soms, hij wil nog wel eens blazen net als toen maar soms komt hij ook kopjes geven. Diego is wel een echte knuffelkat, probeer me nu zelfs het typen te beletten hahaha. Ze willen wel nog eens plassen op plekken waar het niet mag, ze poepen dan ze wel altijd in de bak
grt Marco


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg