Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In AUGUSTUS 2009 hebben 39 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-08-2009
Renzo
119

In een weiland in Houthalen lagen maar liefst 9 kittens...
Dit ukje was slechts 4 dagen oud toen het gevonden werd.

‘Hee lieve lezers,
 
Ik ben Renzo, een zwart klein maar zeer aanwezig hummeltje volgens mijn opvangmams.
Ik vindt mezelf gewoon onweerstaanbaar lief en schattig, maar dat durft mijn opvangmams gewoon niet toe te geven :-)
Aanwezig ben ik inderdaad wel hoor, ik laat me wel horen! Telkens als ik mijn opvangmams zie denk ik dat ik eten krijg, want ik ben namelijk dol op vleespapjes. Ze zeggen dat dat ook wel aan me te zien is, want ze noemen me ook wel klein schattig dikkertje hihi.
Verder ben ik uiteraard dol op spelen en ben ik echt nergens bang voor, neeeee ik ben een stoere knul!!!!
Kroelen vind ik ook heel leuk hoor, maar alles verkennen en ontdekken doe ik ook erg graag!
 
Mag ik binnenkort jouw huisje verkennen?
Geplaatst op 31-08-2009
Ayla
28

Deze kittens komen uit Houthalen; hun mama was doodgereden...

Hallo, Ik ben Ayla en ik ben een heel schattig kitten al zeg ik het zelf!
Ik speel, ren, slaap en ik eet natuurlijk mijn kitten buikje helemaal rond dat eten wat ze hier hebben is echt heerlijk.
Verder vind de hond en andere katten die hier wonen helemaal niet eng dat zijn wel leuke speelkameraadjes.
Alleen vind ik dat als mensen mij benaderen nog een klein beetje eng, dan wil ik nog wel eens wegduiken, maar dat gaat al steeds beter hoor!
En de kattenbak weet ik al helemaal zelf te vinden goed he?
Wie wil mij een warm en liefdevol huis geven?
 
Pootjes van Ayla

Geplaatst op 30-08-2009
Pepe en Speedy
111 ev

Dit zijn de kleintjes van Shadow.

Mooie grijze kleur met donker neusje. Ze speelt graag tikkertje met haar nestgenootje, de speeltunnel is geliefd. Laat zich ook goed aaien en geniet van knuffelen, maar ook op haar tijd. Pépé is een stevige meid, die goed weet wat ze wil.
Geplaatst op 30-08-2009
Speedy en Pépé
111 ev

Dit zijn de kleintjes van Shadow.

Ze dankt haar naam aan haar snelheid, ze glipt snel tussen de vingers door, maakt er een spelletje van als je ze wil pakken. Ze komt met de hand knuffelen, laat zich aaien als ze zin heeft. Ze speelt graag met een balletje. Ze zoekt vaak het gezelschap van Sinn en mama Shadow.

Geplaatst op 29-08-2009
Anika
122

lieve gekke Anika,
Je was maar kort bij mij in de opvang, even een paar weekjes op vakantie, maar ik heb ontzettend van je genoten!
Wat ben jij een heerlijk meisje, een echte gezonde kitten, lekker speels en heerlijk aanhankelijk. Je kon de boel hier op stelten zetten met je geren en gespeel maar ondertussen kon je ook heerlijk tegen me aankruipen voor een berg knuffels.
Dag schat, je gaat het heel goed krijgen bij je nieuwe eigenaars, lekker spelen en knuffelen wat jij het liefste doet, en zo hoort het!
Liefs KimGeplaatst op 25-08-2009
Solero en Calippo
24

Dag lieve Calippo en Solero!
Het heeft eventjes geduurd, maar ook jullie 2 hebben nu een fijn huisje gevonden.
Jullie kwamen bij mij als 2 kleine bolletjes van 7 weken oud. Nog een beetje onzeker en bang.
Maar als snel groeiden jullie ui tot 2 mooie sterke katers. Calippo blijft altijd onze kleine "opdonder"!
Want hij was dan de kleinste, maar kon net zo goed als de rest mee spelen en wist precies wanneer het etenstijd was. Niemand hield Calippo nog tegen als hij zijn vleesbakje kreeg!
Solero met zijn mooie neusje blijft ook altijd in onze herinnering!
Lieve Calippo en Solero, heel veel plezier in jullie nieuwe huisje! Dit moest ik van jullie broertje Magnum doorgeven!
 
Steffanie & Fieny, jullie opvangmama's!

Geplaatst op 25-08-2009
Calippo en Solero
24

Dag lieve Calippo en Solero!
Het heeft eventjes geduurd, maar ook jullie 2 hebben nu een fijn huisje gevonden.
Jullie kwamen bij mij als 2 kleine bolletjes van 7 weken oud. Nog een beetje onzeker en bang.
Maar als snel groeiden jullie ui tot 2 mooie sterke katers. Calippo blijft altijd onze kleine "opdonder"!
Want hij was dan de kleinste, maar kon net zo goed als de rest mee spelen en wist precies wanneer het etenstijd was. Niemand hield Calippo nog tegen als hij zijn vleesbakje kreeg!
Solero met zijn mooie neusje blijft ook altijd in onze herinnering!
Lieve Calippo en Solero, heel veel plezier in jullie nieuwe huisje! Dit moest ik van jullie broertje Magnum doorgeven!
 
Steffanie & Fieny, jullie opvangmama's!

Geplaatst op 24-08-2009
Kikki
9 as

Vandaag is ons knuffeltje Kikki onderweg naar haar nieuwe gezinnetje. Wat was je klein toen je binnenkwam.
We hadden niet gedacht dat je het zou halen. Je bent uitgegroeid tot een lieve poes met nu al grijze haren!!
Wat was je aanhankelijk en knuffelig en zo klein.We missen je nu al heel erg. Gelukkig krijg je er een zusje bij.
We weten zeker dat jij het heel fijn gaat vinden in je nieuwe gezinnetje en dat ze heel veel van jou gaan houden.
Het ga je goed en dikke knuffel van ons, Ine en Rowena
Geplaatst op 24-08-2009
Nila
1 ev

Een melder belde ons in paniek op: hij had 3 flessenkittens gevonden, eentje was al aan het sterven... Onze vrijwilligster trof 3 gezonde kittens van 12 weken aan. Natuurlijk mochten ze toch binnen komen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 23-08-2009
Olivia
22 cy

Lieve Olivia,

Je bent zo'n lieve schattekat! We wilden je eigelijk niet meer kwijt... Maar Joyce was ons voor en besloot jou te adopteren. Maar we kunnen het wel begrijpen, want wie wil nou niet zo'n lieve knuffelkat? Ja een echte knuffelkat dat was je wel! Je kwam bij mij op de arm en gaf me dan likjes. Je likte mijn mond af als ik net had gegeten en als ik mijn mond dan open deed likte je mijn tong ook nog even af! Als je `s avonds moe was kwam je bij één van ons onder de dekens liggen. O liefie toch we gaan je zo ontzettend missen! Maar we zullen je nooit meer vergeten hoor. Jij bent ons bijzonderste katje ooit. We houden van je hoor lieverd vergeet dat niet.
Kusjes op je neusje.
 
Opvangmama Bettie + dochter Geertje
Geplaatst op 21-08-2009
Kiara
105 cy

Dag lieve Kiara,
Als één van de acht hebben we jou uit een schuurtje op een weiland geplukt. Samen met je zeven (half)broertjes en zusjes kwam je bij ons in de opvang. Het was een vrolijke en dolle boel in onze kattenkamer. Toen sloeg het noodlot toe, want het kattenziektevirus drong onverwacht binnen en sloeg genadeloos toe. Een voor een werden je broertjes en zusjes heel erg ziek, en helaas, heel triest, behalve je babybroertje hebben we ze, ondanks alle inspanningen en moeite en hulp van dierenarts Brecht, niet kunnen redden. Jij was de enige, die het helemaal leek te doorstaan, je bleef vrolijk en actief, maar op het moment dat je eigenlijk alleen overbleef, kreeg het virus ook jou te pakken. Dit kon niet, dit mocht niet, het kon niet waar zijn dat we jullie allemaal moesten laten gaan! Een heel hard gevecht hebben we gevoerd, Brecht die heel veel voor je klaar stond, Martin, die nachten opbleef om maar te proberen jou vaak te laten drinken, en jij, doodziek en lamlendig, maar opgeven wilden we allemaal niet. Na een paar dagen leek het net wat beter te gaan, maar toen liet je ons weer schrikken, want je had weer 40 graden koorts. Maar gelukkig: ook dat ben je te boven gekomen en toen volgde er een heel lange weg tot volledige genezing. Moeizaam, met kleine beetjes, speciaal dieet- en krachtvoer, heel vaak per dag, veel drinken, maar je begon te groeien en ook langzaam, heel langzaam, grammetje voor grammetje, in gewicht aan te komen.
Je was vrolijk, dartel en speels, eindelijk mocht je ook beneden komen spelen en rondscharrelen. Maar helaas bleek, dat je toch aan die nare ziekte wat overgehouden had. Een moeilijk woord: je hebt cerebellaire ataxie, je bent een zogeheten trilkitten, gelukkig niet in een heel erge vorm, en voor jou betekent het, dat je regelmatig door je achterpootjes zakt, niet zult kunnen klimmen en dat je koppetje af en toe trilt. Maar verder heb je nergens last van, je kunt je supersnel voortbewegen, al ziet het er wat mal uit, en je bent voor den duvel niet bang, je hebt een zeer eigen willetje, je maakt duidelijk, dat je je eigen gang wilt gaan, maar op zijn tijd wil je toch ook een uitgebreide knuffelbeurt. Dankzij een serie vitamine B injecties van de dierenarts in Nuth, die meer ervaring hierin heeft, is bij jou je doen en laten toch duidelijk verbeterd, al zullen de gevolgen van kattenziekte blijvend zijn.
Nu ben je geadopteerd door Johan en José. Het zijn de buren van dierenarts Brecht. Ze hebben jou in de meest slechte periode leren kennen, omdat we bij Brecht zo vaak buiten moesten wachten vanwege het besmettingsgevaar. Ze waren gelijk stapelverliefd op je, maar toen hing je broze leventje nog echt aan een zijden draadje, dus van een eventuele adoptie kon nog lang geen sprake zijn, je moest hier eerst doorheen komen en ook dan was er nog een lange weg te gaan. Maar in de tussentijd hebben jullie elkaar wel goed leren kennen, ze kwamen vaak bij jou op bezoek om te kijken naar je vorderingen, en eindelijk dan: nu is het dan zover, dat je naar hen toe mag verhuizen. Daar ga je dan, naar grote kater Pierke en twee hele grote honden, en we weten zeker dat jullie vriendjes zullen worden en dat je daar je eigen fijne plekje zult veroveren. Gelukkig blijf je heerlijk in de buurt en zullen we je ze af en toe nog eens bezoeken, want voor ons ben je "ons eigen kleine wondertje".
Lieve Kiara, we wensen je heel veel geluk en hopen dat je een hele grote mooie poes zult worden.
Een hele dikke knuffel van je opvangpapa Martin en opvangmama Ilse, van Tommie, Sunny, Azrael, Quierro, B.B., en natuurlijk van je eigen kleine baby-broertje BebÌca.

Geplaatst op 20-08-2009
Levi en Luna
32 ev

Jullie mochten bij ons 2 weekjes vakantie komen vieren, want jullie gastgezin ging ook op vakantie. Uiteindelijk werden het 10 dagen, want een aardig gezin wilde jullie een definitief thuis bieden. Het waren 10 leuke dagen. Levi, jij ontpopte je tot een knuffelkat. En ik heb nog nooit zoín prachtige snor gezien. Luna, je moest erg aan ons wennen, maar elke dag ging je een stapje vooruit. Op de laatste dag kwam je zelf even terug voor een aaitje. Samen zijn jullie in elk geval dikke vrienden, en ik ben blij dat ik ook even jullie vriendje mocht zijn. Lieve schatjes, geniet van jullie nieuwe leventje in Landgraaf.

Francis & Juup

Lieve kleine boefjes,
Het was echt een genot om jullie in huis te hebben. Jullie waren helemaal alleen gevonden, Luna jij midden in een
veld waar je hard zat te schreeuwen en Levi voor de kerk van Beverst. Jij schreeuwde nog harder, ze konden jou
door de telefoon heen horen! Toen ze mij dan ook vroegen om jullie op te vangen (samen met Liv, ook alleen gevonden), heb ik me natuurlijk niet bedacht. Natuurlijk waren jullie welkom hier. Na al die eenzaamheid, hadden jullie echt wel een hoop knuffeltjes verdiend. Echt bang waren jullie ook niet, wat onder de indruk dat wel. Al heel snel was ik dikke vriendjes met jou Luna. Levi bleef op afstand. Ging meer zijn eigen gangetje. Totdat ik vakantie kreeg en veel meer thuis was. Toen je beneden mocht rondrennen Levi, bloeide je helemaal op en werd je steeds aanhankelijker.
Helaas kwam onze vakantie eraan en hebben we jullie naar jullie vakantiefamilie gebracht die heel goed voor jullie
hebben gezorgd. Vooral jij Levi voelde je er helemaal thuis. Bijna elke dag kreeg ik wel een korte update over hoe
het nu met jullie ging. Echt heel leuk.
Ik vond het echter heel fijn om een mail te krijgen op vakantie dat er een leuke familie naar jullie zou komen kijken. Zij vonden jullie helemaal geweldig en toen ik terugkwam, waren jullie al geplaatst. Maar de eerste berichten zijn heel erg goed. Levi jij voelt je al helemaal thuis en bij LUna zal het ook niet meer lang duren.
Juist omdat jullie alleen waren gevonden, wilden we jullie heel graag samen plaatsen. Levi, pas je een beetje op
Luna! Zij heeft even wat meer tijd nodig om te wennen, maar met zo'n dapper ventje erbij, komt dat wel goed.
Jullie hebben ook nieuwe namen gekregen. Levi heet nu Meneer Johansson en Luna Momo. Sowieso is het wel heel fijn dat jullie nu ook in Landgraaf wonen. Ik kom jullie binnenkort eens opzoeken!
Jullie hebben beiden zo'n lief, zacht karakter. Ze hebben maar wat geboft met jullie! En jullie zijn ook met jullie
neusjes in de boter gevallen! Geniet maar fijn van elkaar!
Heel veel dikke knuffels lieve Luna en Levi en tot binnenkort!
Jullie opvangpapa en -mama Rob en Chantal en jullie poezenvriendjes Mowgli, Nala, Caya en Dommel
Geplaatst op 20-08-2009
Luna en Levi
32 ev

Jullie mochten bij ons 2 weekjes vakantie komen vieren, want jullie gastgezin ging ook op vakantie. Uiteindelijk werden het 10 dagen, want een aardig gezin wilde jullie een definitief thuis bieden. Het waren 10 leuke dagen. Levi, jij ontpopte je tot een knuffelkat. En ik heb nog nooit zoín prachtige snor gezien. Luna, je moest erg aan ons wennen, maar elke dag ging je een stapje vooruit. Op de laatste dag kwam je zelf even terug voor een aaitje. Samen zijn jullie in elk geval dikke vrienden, en ik ben blij dat ik ook even jullie vriendje mocht zijn. Lieve schatjes, geniet van jullie nieuwe leventje in Landgraaf.

Francis & Juup

Lieve kleine boefjes,
Het was echt een genot om jullie in huis te hebben. Jullie waren helemaal alleen gevonden, Luna jij midden in een
veld waar je hard zat te schreeuwen en Levi voor de kerk van Beverst. Jij schreeuwde nog harder, ze konden jou
door de telefoon heen horen! Toen ze mij dan ook vroegen om jullie op te vangen (samen met Liv, ook alleen gevonden), heb ik me natuurlijk niet bedacht. Natuurlijk waren jullie welkom hier. Na al die eenzaamheid, hadden jullie echt wel een hoop knuffeltjes verdiend. Echt bang waren jullie ook niet, wat onder de indruk dat wel. Al heel snel was ik dikke vriendjes met jou Luna. Levi bleef op afstand. Ging meer zijn eigen gangetje. Totdat ik vakantie kreeg en veel meer thuis was. Toen je beneden mocht rondrennen Levi, bloeide je helemaal op en werd je steeds aanhankelijker.
Helaas kwam onze vakantie eraan en hebben we jullie naar jullie vakantiefamilie gebracht die heel goed voor jullie
hebben gezorgd. Vooral jij Levi voelde je er helemaal thuis. Bijna elke dag kreeg ik wel een korte update over hoe
het nu met jullie ging. Echt heel leuk.
Ik vond het echter heel fijn om een mail te krijgen op vakantie dat er een leuke familie naar jullie zou komen kijken. Zij vonden jullie helemaal geweldig en toen ik terugkwam, waren jullie al geplaatst. Maar de eerste berichten zijn heel erg goed. Levi jij voelt je al helemaal thuis en bij LUna zal het ook niet meer lang duren.
Juist omdat jullie alleen waren gevonden, wilden we jullie heel graag samen plaatsen. Levi, pas je een beetje op
Luna! Zij heeft even wat meer tijd nodig om te wennen, maar met zo'n dapper ventje erbij, komt dat wel goed.
Jullie hebben ook nieuwe namen gekregen. Levi heet nu Meneer Johansson en Luna Momo. Sowieso is het wel heel fijn dat jullie nu ook in Landgraaf wonen. Ik kom jullie binnenkort eens opzoeken!
Jullie hebben beiden zo'n lief, zacht karakter. Ze hebben maar wat geboft met jullie! En jullie zijn ook met jullie
neusjes in de boter gevallen! Geniet maar fijn van elkaar!
Heel veel dikke knuffels lieve Luna en Levi en tot binnenkort!
Jullie opvangpapa en -mama Rob en Chantal en jullie poezenvriendjes Mowgli, Nala, Caya en Dommel
Geplaatst op 20-08-2009
Kira
07 ta

Dag kleine Kyra (nu heet je Miemke),

Nu eindelijk eens niet een echt afscheid want je gaat bij mijn broer wonen, een beter plekje hadden wij niet voor je kunnen wensen.

Je kwam binnen als een ongelofelijk klein ukkie van 4 weken en woog nog geen 300 gram.
We zijn nu 7 weken verder en je bent uitgegroeid tot een pittige dame van meer als 950 gram.
Wat hebben we om je gelachen, kleine uk met het engelengezichtje en het stoere "wie doet mij wat" karaktertje.
Je doet echt niet onder voor je soortgenootjes die wel 2 x zo groot als jij zijn en
regelmatig werd jij door hen met geblaas op je plaats gezet.
Ook ben je een verschrikkelijke knuffel die zich graag laat ronddragen en ik weet zeker dat mijn broer, zijn vrouw en 2 kinderen heel veel plezier aan je zullen beleven.
Dag Miemke, we zullen je nog vaak op komen zoeken en gedraag je tegenover Frits de bejaarde
kat des huizes.
Kyra's (Miemke's) opvanggezin Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 19-08-2009
Timo en Tyro
110 cy

Daaag lieve Timo en Tyro,

Een paar dagen geleden was het zover en jullie gingen verhuizen naar heel lieve mensen uit Maastricht. Deze lieve mensen waren verliefd op jullie geworden en dat kon niet anders. Jullie waren hier zooo'n lieve schatjes. Voor mij was het wel een bijzonder moeilijk afscheid omdat jij lieve Tyro in begin heel ernstig ziek was. Dagen en nachten heb ik wakker gelegen en je op mijn armen gedragen. Maar je bent een vechter en je wilde leven en nu is er van deze ziekte bijna niets meeer te merken. Je bent weer opgeknapt en je mocht gelukkig samen met je broertje en maatje Timo naar jullie nieuw huisje.

Lieve Timo en Tyro, jullie hebben voor altijd een plekje in mijn hart. Het ga jullie goed en genieten jullie maar van jullie nieuwe leventje.

Jullie opvangouders Ute en Chris
Geplaatst op 19-08-2009
Tyro en Timo
110 cy

Daaag lieve Timo en Tyro,

Een paar dagen geleden was het zover en jullie gingen verhuizen naar heel lieve mensen uit Maastricht. Deze lieve mensen waren verliefd op jullie geworden en dat kon niet anders. Jullie waren hier zooo'n lieve schatjes. Voor mij was het wel een bijzonder moeilijk afscheid omdat jij lieve Tyro in begin heel ernstig ziek was. Dagen en nachten heb ik wakker gelegen en je op mijn armen gedragen. Maar je bent een vechter en je wilde leven en nu is er van deze ziekte bijna niets meeer te merken. Je bent weer opgeknapt en je mocht gelukkig samen met je broertje en maatje Timo naar jullie nieuw huisje.

Lieve Timo en Tyro, jullie hebben voor altijd een plekje in mijn hart. Het ga jullie goed en genieten jullie maar van jullie nieuwe leventje.

Jullie opvangouders Ute en Chris
Geplaatst op 19-08-2009
Teigetje
27 ev

Deze kittens komen uit Rutten, hun mama was plots spoorloos.

Ik ben, samen met mijn zus Pluisje, onze mama kwijt geraakt. Na veel gebel en gereis ben ik in een gastgezin terecht gekomen. Zo fijn! Hier mogen we heel veel spelen en ravotten. De dierenarts heeft al gezegd dat ik kerngezond ben. Mijn buikje heb ik van veel te eten. Ik kan zo lief naar je kijken zodat je me oppakt en kan beginnen met uren te spinnen.
Een kleine lieve schat, dat is m'n bijnaam. Wil jij me adopteren zodat ik een blijvende thuis heb waar ik elke avond lekker in een mandje kan gaan slapen? Wel, dat zou ik super vinden!
Geplaatst op 17-08-2009
Baby Ka
105 cy

Welkom lieve Baby Ka,

Als één van de acht hebben we jou uit een schuurtje op een weiland geplukt. Samen met je zeven (half)broertjes en zusjes kwam je bij ons in de opvang. Jij was twee weekjes jong, verreweg de jongste van het stel en je werd heerlijk door de rest bemoederd en warm gehouden. Omdat we de namen van de katjes uit dit nestje met een K wilde laten beginnen, heette jij al snel Baby Ka. Van de fles had jij een verschrikkelijke afkeer, dus hebben we geleerd om een maagsonde bij je in te brengen en zo kreeg jij dan zes keer per dag je melk naar binnen. Je was een mooi, klein, lastig, maar o zo lief mormeltje, we waren meteen al dol op je. Toen sloeg het noodlot toe, want het kattenziektevirus drong onverwacht ons huis binnen en sloeg genadeloos toe. Een voor een werden je broertjes en zusjes heel erg ziek, en helaas, heel triest, behalve je grote zus Kiara hebben we ze, ondanks alle inspanningen en moeite en hulp van dierenarts Brecht, niet kunnen redden. Eigenlijk was jij de eerste met ziekteverschijnselen, en we hebben jou meteen helemaal geisoleerd. Je werd gelukkig snel weer helemaal beter, waarschijnlijk heb jij zelfs nooit echt kattenziekte gehad. Toen iedereen ziek bleek, hebben we je veilig naar oma in Maastricht gebracht, waar je vijf weken in de bench hebt gewoond. Eerst vier keer per dag en daarna drie keer per dag reden we daarheen voor je verzorging. Want je bleef wel een lastig katertje. Waarom zou je zelf gaan eten, als het veel makkelijker is, als je het simpel uit een spuitje door kunt slikken, nietwaar? En waarom zou je naar de kattenbak lopen? Zindelijk als je toch wel was, wachtte je geduldig tot we met een watje naar je toekwamen en dan plaste je keurig daarop.
Toen je 900 gram woog kreeg je je eerste enting, maar naar huis komen mocht je nog steeds niet. Daarvoor was je nog niet goed genoeg beschermd, want het kattenziekte-virus kan maandenlang in vloerkleden en meubelbekleding blijven hangen. Je logeerde drie weekjes bij gastgezinsbegeleider Marjolein, waar je heerlijk kon dollen met leeftijdsgenootje Denzel, en waar je echt zelf moest leren eten en waar je ook eindelijk eens echte kattenmanieren leerde van alle grotere katten daar.
Toen werd je voor de tweede keer geent, en eindelijk mocht je dan naar huis komen, waar we allemaal heel erg blij om waren. Nog drie daagjes heb je hier kunnen genieten van het gezelschap van grote zus Kiara, tot zij naar haar eigen gouden mandje ging. Je naam hebben we veranderd van Baby Ka naar  Bebíca, een blijvende herinnering aan al je gestorven broertjes en zusjes.

Lieve Bebíca, hier mag je groot worden en een lekker kattenleventje leiden, gezellig samen met Tommie, Sunny, Azrael, Quierro en B.B..

Geplaatst op 17-08-2009
Pluisje
27 ev

Deze kittens komen uit Rutten, hun mama was plots spoorloos.

Ik ben gevonden in een stal te Rutten. Mijn mama was plots weg. Toen heeft Sabine mijn pleegmama gebeld en die wou mij, samen met mijn zusje direct opvangen. Daar heb ik dan de naam Pluisje gekregen. Wat heb ik het hier toch zo naar m'n zin. Oké, ik heb wat diaree gehad en was een beetje ziekjes maar daar ben ik nu weer helemaal over. Ik ben speels maar op iemands schoot liggen vind ik ook wel aangenaam. Van mijn pleegmama kan ik hier niet blijven omdat ze nog vele soortgenootjes een beter leven wil geven. Maar wie weet ben jij wel de ideale thuis die ik zoek!
Geplaatst op 16-08-2009
Jut
18 cy

Deze kittens werden gevangen door iemand in Sint Truiden.

Jut is een actief en speels katertje. Tenminste mijn opvangmama denkt dat ik een jongetje ben, maar ik laat haar nog even in het ongewisse over wat ik nu precies ben hihi.
Ik vind het heel fijn om te spelen, waarbij vingers mijn favoriete speeltjes zijn.
Daarnaast kan ik ook al heel goed in broekspijpen klimmen als ik aandacht wil of als mijn opvangmama niet snel genoeg is met het neerzetten van mijn eten. Want eten dat is mijn grootste hobby, ik heb me ook voorgenomen om heel groot en sterk te worden. En daar ben ik nu hard aan het werken want ik weeg met bijna 5 weken al ruim 500 gram goed he...
Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden dan mag je wel eens op bezoek komen.

Geplaatst op 15-08-2009
Wobble
122 as

Wiebele Wobbletje... zo heb ik je genoemd toen je binnenkwam, maar met die naam kun je natuurlijk niet door het leven blijven gaan dus heb ik je inmiddels omgedoopt naar Max, een stoere naam voor mijn lieve stoere kater met je sterke karaktertje.
Daar stond die mevrouw van asiel Genk voor mijn deur met een doos in haar handen waar 4 schattige kittens inzaten, één blik in die doos op jou en ik was verkocht! Je broertjes wogen het dubbele van jou, wat was je klein en zwak en wat had de ataxie je enorm te pakken, je wiebelde het meeste van allemaal, eten ging maar moeizaam, het liefst lag je de hele dag bij mij op schoot in een handdoek gewikkeld. Je had zo'n moeite met genoeg eten binnen krijgen doordat je niet goed op het bakje kon richten met je hoofdje, dat je een enorme achterstand had opgelopen. In het begin moest ik je vasthouden bij het eten en drinken zodat je genoeg binnen kreeg.
Maar langzaam knapte je op en na de vitamine B injecties ging het steeds wat beter en kwam jouw sterke karaktertje naar boven, toen je lichaampje genoeg aangesterkt was wilde jij geen hulp meer, als ik je op wilde pakken gaf je een kwade gil en ging ervandoor zo goed als dat mogelijk was. Nee ik mocht niet helpen, jij wilde het zelf doen, jij kon het zelf, je probeerde 100 keer en bij de 101ste keer lukte het je, geen hulp, helemaal zelfstandig! Ik was en ben zo trots op jou, mijn manneke! Als Greet kwam voor de ttouch therapie, kroop je standaard weg, niets geen therapie voor jou, jij zou het zelf wel allemaal doen en leren!
En nu, dik 2 maanden verder heb je het ook allemaal zelf geleerd, eten en drinken gaat zonder problemen, zitten en staan, het lukt jou! Lopen gaat soms nog wat lastig, het evenwicht in je achterpootjes krijgen vergt nog wat oefening maar ook dat gaat je lukken!
Hoe zou ik jou ooit af kunnen geven, je had mijn hart al gestolen in die doos voor de deur, met die lieve vriendelijke oogjes van je, ik wil je zien opgroeien tot een grote sterke kater, die al die poezen hier in huis de baas wordt en niet onder doet voor ze, ik wil je nog meer vooruit zien gaan!

Ik wil je niet meer afgeven, jij bent hier thuis lieve Max, jij blijft hier wonen, welkom lieverd!
Veel liefs van Kim en je nieuwe poezenvriendinnetjes Lola, Chloe, Loes en Dolly!Geplaatst op 15-08-2009
Kate
25 ta

Dag Kate,

10 weken geleden kwam je met je 2 broertjes als mijn 1e nestje binnen. Je broertjes vonden al heel snel een baasje, maar jij werd maar niet gekozen. Eerlijk gezegd snapten wij daar niets van. Je bent namelijk een prachtig poesje; gemarmerd, wildkleur, lapje, iedereen die over de vloer kwam had andere benamingen voor jou. Spelen is je grote hobby en je deed niets liever dan Zappa, onze eigen kat uitdagen. En toen kregen we ineens een telefoontje, Sanja zocht een speelkameraadje voor een van haar katten en wilde alleen maar een zwarte kitten. Ze had geen betere keus kunnen maken! Lieve Kate, volgens mij krijg jij een fantastisch nieuw huisje, heel veel geluk, meid!
Sabine en co.

Geplaatst op 14-08-2009
Ying
33 na

Een bedrijf uit Bree belde ons op: een vrachtwagen was zojuist gearriveerd vanuit Polen. In de vrachtwagen zaten niet alleen conserven, maar ook 2 gillende kittens van een week of 3...

Hallo, ik ben Ying en ik heb een klein geheimpje. Ik ben illegaal vanuit POLEN gekomen, ja u hoort het goed!! Ik ben stiekem met mijn broer in een vrachtwagen gaan zitten die op weg was naar België. Ik zit nu al een paar weekjes bij mijn opvangmama’s en dit bevalt me wel goed. Ik schreeuw vaak om eten, want die reis heeft me wel hongerig gemaakt! Ik ben een pittige tante omdat ik graag wil spelen met de andere kittens. Mijn broertje is wat rustiger maar als ik bovenop hem spring en aan zijn oortje ga bijten, dan speelt hij graag met me mee. Mijn broer en ik zijn echt de grootste vriendjes en we slapen graag tegen elkaar aan. Komt u maar eens snel kijken hoe ik met mijn broertje speel. En verklap ons geheimpje niet !!
Tot snel,
Pootje van Ying

Geplaatst op 14-08-2009
Yang
33 na

Een bedrijf uit Bree belde ons op: een vrachtwagen was zojuist gearriveerd vanuit Polen. In de vrachtwagen zaten niet alleen conserven, maar ook 2 gillende kittens van een week of 3...

Hallo allemaal, Ik ben Yang en ik kom samen met mijn zusje uit POLEN!! Ik ben per ongeluk met de vrachtwagen naar België gekomen. Ik zit nu al een aantal weekjes bij mijn nieuwe mama’s en ik vind het hier erg fijn. Ik eet mijn buikje rond en daarna slaap ik weer. Ik speel ook graag met mijn zusje, maar die is af en toe wat te wild voor mij. Ik ben een echte knuffel kater en lig dan ook graag bij mijn opvangmama’s in de nek te slapen. Ik lijk bovendien erg op mijn zusje, maar er is één verschil!. Ik heb een wit neusje en mijn zusje heeft een bruin neusje. Nu ik mijn geheimpje over mijn grote reis heb verklapt bent u zeker nieuwsgierig naar mij? Kom mij dan maar snel een keer knuffelen!!!
Tot dan,
Knuffel van Yang


Geplaatst op 12-08-2009
Teyke
13 as

Teyke heet nu Joey. Hij kan lekker ravotten en knuffelen bij zijn nieuwe baasje en vrouwtje. Hij gaat het daar zeker erg naar zijn zin krijgen met 3 speelkameraadjes. Een dikke knuffel, Suzanne en Peter.
Geplaatst op 11-08-2009
Ashley
22 cy

Lieve Ashley,

Je was ons lieve knuffelbeertje en Olivia`s beste vriendinnetje. We hoefden maar naar je te kijken en je begon al te spinnen. Je huppelde vrolijk hier door de tuin en als je dan uitgespeeld en moe was kwam je gezellig bij je opvangmama op schoot liggen. Nu ga je bij Robin en Laura wonen. We gaan je echt heel erg missen hoor lief klein prutteltje! Het ga je goed!!
 
Dikke knuffel, opvangmama Bettie + veel likjes van je allerbeste vriendinnetje Olivia + de andere poezen.
Geplaatst op 10-08-2009
Laura
7 ta

Dag Laura,

Vandaag heb ook jij je eigen huisje gekregen.
Als prulletje van 2 weekjes oud kwam jij samen met 3 zusjes bij ons.
De flesvoeding ging niet zonder slag of stoot, de een had diarree, de ander weer obstipatie.
Toen weer die vervelende niesziekte.
Maar we hebben het gered, jij bent de laatste die nu "ons nest" gaat verlaten.

We zullen je missen, klein vrolijk meisje met je leuke snoet.
 
Dag lieve kleine Laura we hebben van je genoten.

Je opvanggezin,

Harry, Anki, David, Jamo en de beestenboel
Geplaatst op 10-08-2009
Matilda
34 ev

Deze kittens kwamen binnen via asiel Maasmechelen.

Hallo mensen,  m’n naam is Matilda!

Ik heb de naam Matilda gekregen om dat m’n oppas direct helemaal weg was van mij..

Ik ben een gezond kitten, dat het nodige kattenkwaad uithaalt met m’n broers en zusjes... Ik speel graag met hun en ravot me dan ook heel wat weg, als ik niet lig te slapen. Ik speel met alles wat m’n oppas maar bedenken kan, touwtjes, muisjes, wc-rolletje en dennenappeltjes maar daar mag ik eigenlijk niet mee spelen maar ik doe het stiekem toch... als ik maar spelen kan ! Daarna leg ik me meestal lekker op de vensterbank en geniet van ’t zonnetje...
Heb jij ook veel speelgoed en een fijne vensterbank? Kom dan snel eens bij mij kijken!

Groetjes Matilda

Geplaatst op 10-08-2009
Satin en Fluff
122 as

Lieve Oscar en Tuur, jullie staan op de site als Satin en Fluff, maar hier waren jullie al weken omgedoopt, wat waren jullie een intensief nestje zeg! 10 juni kwamen jullie binnen, ik vergeet het nooit meer, dat meisje van asiel Genk voor mijn deur met een kartonnen doos in haar handen waar 4 beeldschone kittens in zaten, maar wel 4 kittens die enorm zaten te wiebelen!
Ik zette jullie in de bench en schrok enorm, zitten, staan, lopen, het ging allemaal niet zoals het hoorde. Bij het eten heb ik echt wel wat traantjes gelaten want wat ging dat moeilijk zeg, jullie knalde met jullie kopjes recht op het bakje af, jullie kinnetjes en neusje waren helemaal rood ervan.
Ik belde Greet, zij is ttouch practinioner en vroeg of zij kon helpen, iedere week kwam ze langs om jullie te 'ttouchen' zoals ze dat noemen. Heerlijk vonden jullie het, want van aaien en knuffelen kunnen jullie geen genoeg krijgen!
Ik heb avonden op het internet rond zitten surfen, op zoek naar informatie over cerebellaire ataxie, want dat is wat jullie hebben, al snel kwam ik een aantal sites tegen waarop werd aanbevolen jullie vitamine B injecties te laten geven, dus op naar de dierenarts voor de eerste spuit en tot mijn enorme verbazing en geluk zag ik een week na de eerste injectie echt een vooruitgang!
Het was vanaf het begin duidelijk dat Tuur het vele malen erger heeft/had dan Oscar, maar bij beide zag ik vooruitgang. Tuur kon opeens blijven staan zonder om te vallen en bij Oscar ging het eten al veel makkelijker! En inmiddels zijn we 5 injecties verder en gaat het geweldig met jullie!
Na de vele zondagmiddagen dat Greet hier op bezoek was om te ttouchen was zij inmiddels verliefd op jullie geworden en ik had me voor jullie dan ook geen beter plekje kunnen wensen dan bij haar!
Lieve Oscar, ik ga je keiharde ongecoordineerde kopjes tegen mijn gezicht aan enorm missen, je motortje dat op zijn hardste stand aangaat zodra je opgepakt wordt, je aparte geluidjes die je maakt als je spint, het tongetje dat uit je mondje steekt als je geniet. Je bent een heerlijk katertje, je bent niet alleen bijzonder mooi qua uiterlijk met je creme-kleurige vlekken in je vacht en je helblauwe oogjes, je hebt ook een bijzonder zachtaardig karakter. Jouw handicap doet jou niks, je bent gelukkig zolang er mensen zijn die jou knuffelen en aaien, blijf altijd zo'n gelukkig en lief katertje!
Lieverds, ik ga jullie missen, ik zal jullie nooit vergeten en gelukkig kan ik jullie nog wel eens komen bezoeken en zal Greet mij op de hoogte houden hoe het met mijn schatjes gaat!
Dikke Kus Kim
Geplaatst op 10-08-2009
Fluff en Satin
122 as

Lieve Oscar en Tuur, jullie staan op de site als Satin en Fluff, maar hier waren jullie al weken omgedoopt, wat waren jullie een intensief nestje zeg! 10 juni kwamen jullie binnen, ik vergeet het nooit meer, dat meisje van asiel Genk voor mijn deur met een kartonnen doos in haar handen waar 4 beeldschone kittens in zaten, maar wel 4 kittens die enorm zaten te wiebelen!
Ik zette jullie in de bench en schrok enorm, zitten, staan, lopen, het ging allemaal niet zoals het hoorde. Bij het eten heb ik echt wel wat traantjes gelaten want wat ging dat moeilijk zeg, jullie knalde met jullie kopjes recht op het bakje af, jullie kinnetjes en neusje waren helemaal rood ervan.
Ik belde Greet, zij is ttouch practinioner en vroeg of zij kon helpen, iedere week kwam ze langs om jullie te 'ttouchen' zoals ze dat noemen. Heerlijk vonden jullie het, want van aaien en knuffelen kunnen jullie geen genoeg krijgen!
Ik heb avonden op het internet rond zitten surfen, op zoek naar informatie over cerebellaire ataxie, want dat is wat jullie hebben, al snel kwam ik een aantal sites tegen waarop werd aanbevolen jullie vitamine B injecties te laten geven, dus op naar de dierenarts voor de eerste spuit en tot mijn enorme verbazing en geluk zag ik een week na de eerste injectie echt een vooruitgang!
Het was vanaf het begin duidelijk dat Tuur het vele malen erger heeft/had dan Oscar, maar bij beide zag ik vooruitgang. Tuur kon opeens blijven staan zonder om te vallen en bij Oscar ging het eten al veel makkelijker! En inmiddels zijn we 5 injecties verder en gaat het geweldig met jullie!
Na de vele zondagmiddagen dat Greet hier op bezoek was om te ttouchen was zij inmiddels verliefd op jullie geworden en ik had me voor jullie dan ook geen beter plekje kunnen wensen dan bij haar!
Lieve Tuur, van het begin af aan heb ik me een beetje zorgen om jouw gemaakt, je raakte enorm gefrustreerd als je merkte dat je niet vooruit kwam, gillend van kwaadheid lag je op de grond, je hebt een heel fel karaktertje en het zinde jou niet dat het niet ging zoals je wilde, vaak probeerde je dan ook veel te snel op te staan en te gaan lopen waardoor het juist mis ging, maar samen hebben we geoefend en inmiddels heb je door dat jij je wat beter moet concentreren en alles wat rustiger aan moet doen en nu kun je al behoorlijk wat stapjes zetten! Lieve knul, je hebt nog een lange weg te gaan, maar met alle hulp die je bij Greet en Henk gaat krijgen en met wat geduld van jezelf, gaat het lukken! Ga ervoor, geef niet op, op een dag ren je net zo hard door de kamer als alle andere gezonde katjes, dat weet ik zeker!
Lieverds, ik ga jullie missen, ik zal jullie nooit vergeten en gelukkig kan ik jullie nog wel eens komen bezoeken en zal Greet mij op de hoogte houden hoe het met mijn schatjes gaat!
Dikke Kus Kim
Geplaatst op 10-08-2009
Rocky
121 ta

Deze 2 kittens werden luid piepend in het veld gevonden naast hun dode moeder...

Miauw, ik ben Rocky.

Ik ben een wit met grijs katertje met mooie lange haren van zo'n 4 weken oud. Ik heb de slechtst mogelijke start gehad in mijn korte leventje. Ik ben samen met mijn broertje Kasper gevonden in een wei naast onze dode mamma-poes die waarschijnlijk vergiftigd is. We waren heel erg bang en vuil en hadden ontzettende honger. We wisten niet wat we moesten doen want we zijn nog te klein om zelf hulp of eten te zoeken. Dus we hebben het maar op een piepen gezet!

Gelukkig hoorde een lieve mevrouw ons en die heeft ons meegenomen. We waren zo opgelucht dat we gevonden waren maar ook wel verdrietig dat we onze mamma moesten achterlaten…

Bij onze mensen-mamma  werden we meteen verzorgd en kregen we te eten. Tjonge wat smaakte dat goed zeg; we hadden bijna het bordje zelf ook nog opgegeten!

Eindelijk kunnen we onze buikjes vol eten en we spelen er op los. Maar het is ook zooo lekker om opgepakt en geknuffeld te worden prrrttt. Omdat we mooi lang haar hebben dat door spelen en slapen in de war gaat zitten noemt onze mensen-mamma ons wel eens kleine bosaapjes en dan moet ze om ons lachen. Dat lachen klinkt wel leuk maar we snappen niet zo goed wat bosaapjes zijn...

Maar na een paar dagen net toen we dachten; hehe eindelijk zit het ons mee, sloeg het noodlot alweer toe. Mijn broertje Kasper werd plotseling ziek en toen hebben ze hem opgepakt en zijn ze snel naar een meneer in een witte jas gegaan, een dierenarts noemen ze dat geloof ik. Maar ze kwamen zonder mijn broertje terug en er kwam allemaal water uit de ogen van mijn mensen-mamma. Wat was dat nu weer, lekt ze? Ik begrijp niet waar mijn broertje is gebleven dus ik ben nu heel erg verdrietig want nu ben ik helemaal alleen in de grote mensen wereld! Laten ze me nu allemaal in de steek?!

Ik hoop over een paar weekjes als ik groot genoeg ben naar lieve mensen te mogen gaan die mij veel liefde en aandacht kunnen geven om het vreselijke begin van mijn kleine poezenleventje een beetje goed te maken.

Bent u die persoon en wilt u naar mij komen kijken? Maak dan snel een afspraak via kattenbemiddeling.

Geplaatst op 08-08-2009
Maya
36 na

Lieve Maya,

Ook jij hebt nu een nieuw huisje, als laatste van het nestje. Nadat wij gingen verhuizen, voelde je je zo thuis bij ons dat je mag blijven. We zijn gek op je, zelfs Loki waar je nu zelfs mee speelt.
We zijn blij dat je bij ons blijft, kleine meid. Je bent nu weer lekker druk bezig met vliegen vangen, het is heerlijk je hier te hebben (al vinden de planten het niet altijd leuk).

Liefs van ons, Tim, Elaine en Loki.
Geplaatst op 06-08-2009
Luigi
109 ev

Dit kitten werd bij een dierenwinkel gedumpt, waar toevallig één van onze vrijwilligsters bij stond.

Hoipipeloi!

Ik ben Luigi, een klein zwart katertje.
Ik ben een grappig kereltje en ik heb humor, al zeg ik het zelf!
Ik heb graag je aandacht en kijk je dan met een schuin kopje aan, zodat je me niet kunt weerstaan.
Mijn motortje loopt eigelijk de hele tijd door, behalve dan als ik effe moet stoeien.
Ik geef kopjes vol overgave, gooi mijn lijfje tegen je aan en kruip lekker bij je.
Mijn vachtje is zijdezacht, dat komt omdat ik altijd een klein beetje wasverzachter gebruik bij het wassen ;-)
Ik schijn veel te praten , maar ja, ik hou gewoon van het leven! Ik ben zo vrolijk en zit vol liefde!

Ik vind jou lief! Jij mij ook? Bel dan gauw!

Prrrrrrrr prrrrr, Luigi

Geplaatst op 06-08-2009
Portos
26 cy

Deze kittens komen uit Houthalen.

Hallo Jij,

Ik ben Portos een katertje van ongeveer 10 weekjes oud.
Ik ben in de buiten geboren en opgegroeid. Daardoor ben ik een beetje vervreemd van mensen. En heb ik nog een beetje bang van ze. Dat is natuurlijk niet zo leuk.
Ik ben daarom ook op zoek naar een nieuw baasje die me wel een kans wil geven.
Een kans om me lekker in mijn velletje te voelen, en mensen tof te vinden.
Iemand die veel geduld heeft en een beetje vrije tijd om met me bezig te zijn.
Het komt allemaal wel goed hoor, maar het heeft tijd nodig.
Ik vind het ook geweldig om vriendjes te hebben.
Daar kan ik dan nog veel van leren.
Ben jij zo iemand???
Dan kom gerust eens langs en met mijn opvangmama praten,
en je zal zien dat het allemaal wel meevalt :-)
ik hoop tot gauw XXX
Voorzichtige poot PORTOS XXX

Geplaatst op 05-08-2009
Mila
19 ta

Dit kitten werd helemaal alleen gevonden aan het kanaal in Lanklaar.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 04-08-2009
Ukkie
41 na

Dag lieve Ukkepuk,
Je was allang niet meer de kleinste opvangpoes hier in huis. En aan het tempo waarmee jij groeide en de lengte van je pootjes te zien zal jij een flinke kat worden, toch bleef jij Ukkie.
We hebben al gehoord dat je de eerste nacht bij je nieuwe personeel jezelf al uitgebreid tegen het hoofd van de vrouw des huizes had geinstalleerd. Verder hebben we een foto gezien waar je je al de bank hebt toegeeigend, dus dat gaat daar helemaal goed komen.
Gedraag je je wel een beetje, daar. We hebben geprobeerd je wat manieren bij te brengen, maar eigenlijk kunnen we alleen maar hopen dat ze daar geen grote plantebak hebben die kan worden uitgegraven. Je was heerlijk eigenwijs en eigenzinnig, een echte poes.
Stiekem wilden we je zelf graag houden, maar het raakt hier een beetje overbevolkt.
Heel veel liefs en dikke knuffels, je gastfamilie.Geplaatst op 02-08-2009
Jack
34 ev

Deze kittens kwamen binnen via asiel Maasmechelen.

Hallo, m’n naam is Jack...

Ik heb deze naam gekregen omdat ik een stoer, lief katertje ben. Ik was al snel een grote jongen en deed m’n behoeftes dan ook direct op de kattenbak. Ook kon ik al heel snel zelfstandig eten, zodat ik maar 2 daagjes gevoerd moest worden met de fles... m’n oppas was zo trots op mij en dat is ze nog steeds..

Ik speel graag met m’n grote broer en m’n 2 zusjes maar ik heb ook erg graag aandacht van m’n oppas en geniet van haar heerlijke knuffels, “eigenlijk” lig ik ’t liefste de hele dag op haar schoot!

Groetjes Jack

PS ik heb geen staartje, maar ik hoop dat ondanks mijn kleine handicap iemand voor mijn snoetje valt!


Geplaatst op 02-08-2009
Daisy
34 ev

Deze kittens kwamen binnen via asiel Maasmechelen.

Hallo ik ben Daisy,

M’n oppas heeft mij die naam gegeven omdat ik ze mij een echt meisje vond. Ik heb zelf zo m’n twijfels hoor want ik ben eerder een town girl...

Nu willen jullie weten wat een town girl is natuurlijk, ik zal het jullie uitleggen... Town girls zien eruit als echte meisjes maar dat zijn ze niet echt, town girls zijn namelijk heel zelfstandig, avonturistisch en de wereld is wel erg interessant dus ben ik ook vanaf het begin zo klein als ik ook was op ontdekking reis gegaan. Alles was zo nieuw en interessant, zelf de bezem, die elke morgen langs komt? Die ren ik met plezier achterna.  Ik speel ook graag met m’n broers en zusjes en vind de knuffels en kusjes van m’n oppas ook erg fijn maar de wijde wereld trekt aan mij! Vandaar dat ik het ook fijn zou vinden als ik in jullie leven zou mogen komen want ben er wel voor te vinden m’n wereldje te vergroten!

Liefs Daisy


Geplaatst op 01-08-2009
Noor
103 cy

Deze kittens werden binnengebracht bij asiel PWP te Antwerpen. Ze mogen bij ons in het gastgezin lekker groot worden.

Hallo lieve mensjes
 
Ik ben ondeugende Noor. Wil je lachen? Dan kom mij maar eens bezoeken! Ik ben zo grappig. Mijn opvangmama noemt me de lolbroek van het huis. Ik race, ren en klets zo hard ik kan.
Ik heb toen ik nog een baby was mijn knietje auw gedaan en toen kon ik er niet op lopen. Nu ik wat groter ben zie je wel dat ik een dikker knietje heb maar heb ik er helemaal geen last meer van! Nieuwsgierig naar mij - dan kun je gewoon even bellen hoor. Die lieve mensjes vertellen je alles wat je wilt weten!! Hier heb ik een vreselijk leuke tijd met mijn kattenvriendjes en mijn hondenvriendje. Ik stoei lekker met ze dus ik zou het ook leuk vinden als in mijn nieuw thuis ook zulke vriendjes waren. Of tenminste al kattenvriendjes. Ik ben dol op aandacht dus als jij tijd en zin hebt om mij te vermaken dan bel snel!!
 
kopje van ondeugende Noor


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg