Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In OKTOBER 2012 hebben 51 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-10-2012
Dot
121- Maastricht

Dag Dot,
Een kleine maand geleden kwam je hier binnen en je voelde je gelijk thuis.
Je zag wat leuk speelgoed en je liet je niet van de wijs brengen door
Splinter. Al gauw waren jullie de dikste vrienden en deden jullie alles
samen. Jij, de grote, heel verstandig en onverstoorbaar en Splinter, het
ukkie dat je overal in volgde. Samen spelen, samen eten, samen slapen en
samen op de kattenbak... even was de verleiding groot om je zelf maar te
houden. Maar ja, we kunnen niet alle opvangers houden, dan zou ons huis gauw
te klein zijn en kunnen we niemand meer opvangen. Stiekem hoopten we dat er
nog heel lang niemand voor je zou bellen, maar gisteren was het toch zo ver!
Heel spannend en heel fijn, je hebt een eigen huis. Je zult Splinter
misschien wel even missen, maar het leuke is dat er al een nieuw vriendje op
je wacht, Snooker. Volgende week ben je Splinter en ons vergeten, maar wij
zullen je altijd herinneren als een heerlijk beestje.
Liefs, André, Liselot en Splinter

Geplaatst op 31-10-2012
Lilly
130-Tongeren

Gisteravond laat werden we gebeld door een jong koppeltje uit Beringen. Ze zaten in Beverlo station op de laatste trein naar Gent te wachten, toen ze luid gepiep hoorden. Ze zijn meteen gaan zoeken, want dit waren duidelijk noodkreten.
Er liep een klein beestje vlak naast het spoor, heel alleen, in paniek en op de dool. Het was al heel donker, maar gelukkig was dit ukkie makkelijk in te halen en konden ze haar van het spoor plukken. Een geluk dat het geen druk station is, want ze hebben daar wel eventjes een stunt uitgehaald.
Dit poesje van ongeveer 4 weken oud, was uitgehongerd en moest dringend de nodige zorg krijgen.
Ondertussen is ze al wat bekomen van haar helse avontuur. Haar buikje is weer gevuld en ze heeft lekker geslapen. Dit komt helemaal goed.
 

Geplaatst op 30-10-2012
Gertrude
17-Gorinchem

Lieve Gertrude

Jij bent gevonden op een hele nare plek. Jullie moeder was weggegaan en niet meer teruggekomen (ze zal wel een ongeluk hebben gehad) en toen bleven haar vier kindertjes helemaal alleen achter. Eén broertje of zusje was al gestorven en aan het ontbinden, jij lag daar onder en zat onder de vliegeneitjes waar al maden uitgekomen waren.. Behoorlijk gruwelijk dus allemaal. Gelukkig had je broertje zo’n honger dat hij luid piepend op onderzoek is uitgegaan en zijn jullie gevonden. Net op tijd, het had geen uur langer moeten duren want dan hadden die maden jou opgegeten.
De mensen die jullie gevonden hadden hebben alle maden en eitjes van jou afgeplukt en zijn met jullie naar de dierenarts gegaan. Je had longontsteking, ontstoken oogjes, je kon nog niet zelf eten en niet zelf op de bak, je lag alleen maar te liggen en wilde zelfs niet eten. Je was een week of vijf en woog nog geen drie ons.
Omdat die mensen niet zelf voor jou en je broertje en zusje konden zorgen zijn jullie bij ons gekomen. Je broer en zus dronken al snel melk uit een flesje, jij wilde nog steeds niet eten dus hebben we je moeten dwingen. Gelukkig sloeg al snel de antibiotica aan en wilde je zelf drinken. Al snel bleek dat jij, ondanks je slechte start, de bijdehandste van het hele nest was, jij kon altijd alles als eerste en de rest hobbelde er dan achter aan. Net als je broer en zus groeide je als kool en gisteren ben je dan uitgevlogen. Je woont nu weer in België in een huis waar nog twee andere poezen wonen waar je vast snel vriendjes mee zal worden.
Margeeth.


 

Geplaatst op 30-10-2012
Kibo
15- Maastricht

Lieve Kibo !
Na een verschrikkelijk begin van je leventje kwam je verwaarloosd binnen bij de dierenarts. Op sterven na dood…
Na aan het infuus in een couveuse te hebben gelegen kwam je bij ons binnen samen met je zus en je 2 broertjes. Al snel bleek jij het schatje van het stel en je wilde niets liever dan de hele dag op schoot en ook in ons bed in mijn hals vond je het maar al te fijn. De hele nacht bleef je dan rustig liggen en heel af en toe, na een paar nachtjes viel je onze benen en voeten aan onder de dekens, maar niet lang, want knuffelen was en is het allerbelangrijkste voor jouw…
In de 20 dagen die je eigenlijk maar hier bij ons was, ben ik me behoorlijk aan je gaan hechten, je bent bijzonder ! Je zoekt echt oogcontact en komt zeer vaak even langs op de bank of bij de tafel om lekker op schoot te liggen als ik weer eens op de laptop bezig was. Ik had je graag zelf willen houden, maar hier lopen al 3 katten rond en 3 honden, dus ergens moet je dan toch een grens trekken…Je bent vandaag (30-10-2012) opgehaald en de tranen hebben behoorlijk gelopen vandaag, steeds in vlagen en ik weet dat dit minder wordt, maar ventje, wat ben jij speciaal ! Zo ook het jonge stel dat jouw meenam vandaag ! Ben blij dat ze nog een keer bij je naam hebben gekeken op de site, want eerder zagen ze jouw staan , terwijl de vrouw nog twijfelde.Later,bij het zien van “optie” had ze spijt, maar dagen later was je van optie af en daar stonden ze aan de deur…
Je was voorbestemd om bij hen te gaan horen en ik kan niet wachten tot het eerste berichtje van jouw ons bereikt. De tranen zullen nog wel een aantal keer komen, maar goed. Met het ene kitten bouw je meer op als met een ander kitten.

Lieve Kibo, ik zal je nooit vergeten en ik weet dat je het heel goed gaat krijgen, je verdiend het, maar  manneke, toch mis ik je… Ik wens jouw en je nieuwe mensjes en de hond heel veel geluk samen. Wat jij in 20 dagen hebt kunnen brengen, wat geeft dat in jaren…..dag lieverd.
Lilian

 

Geplaatst op 28-10-2012
Darth Vader
17 - Gorinchem

Hoi, ik ben Darth Vader, een hele grote naam voor zo’n klein poesje als ik, dus ze noemen mij Darthje. Ik wil graag geaaid worden en op schoot liggen, dan ga ik eerst heel hard spinnen en daarna vertrek ik naar diep dromenland. Ik zit ook graag op de schouders van mensen, je kan dan met mij rondlopen en ik blijf gewoon zitten. Als ik niet op schoot lig of op bij iemand op de schouders zit dan speel ik graag, het liefste met een ander katje.

Voordat ik bij het vrouwtje kwam woonde ik met mijn moeder en mijn broertjes in een leeg huis. De buurman gaf ons eten, alleen jammer genoeg vond de eigenaar van het huis het niet goed dat wij daar woonden en dreigde ons “te vergiftigen of kapot te schieten”. Dat hoorde de buurman en die heeft ons daar toen weggehaald. Hij ving eerst mij en dat ging niet helemaal goed, ik bezeerde mijn pootje. Er kwam toen een mevrouw, die bracht mij naar de dierenarts die naar mijn pootje heeft gekeken en gezegd dat het gelukkig niet gebroken was en vanzelf weer over zou gaan (en dat klopte ook, ik doe er alweer alles mee). Ik was wel heel erg mager want mijn moeder kon niet genoeg eten vinden om genoeg melk voor ons te vinden.

Intussen waren mijn broertjes ook gevangen en die zijn ergens anders heen gegaan. Ik was dus helemaal alleen, maar gelukkig kwam na een dagje Obi bij mij. Ik was echt heel blij dat ze kwam, we waren echt grote vrienden, we sliepen samen, we speelden samen en we aten samen.

Toen werd Obi door het vrouwtje meegenomen en is niet meer teruggekomen, “geplaatst” zei het vrouwtje, ik wist niet wat dat was, maar toen toen was ik helemaal alleen en dat vond ik niet leuk! Ik werd er heel depressief van en wilde alleen nog maar op de koelkast liggen. Later kwamen er wel hele kleine katjes die eerst nog een beetje moesten groeien maar waar ik toen weer mee kon spelen en toen was ik dus weer blij. Het vrouwtje heeft toen beloofd dat zij als ze mij ergens zou “plaatsen” zou zorgen dat daar ook een vriendinnetje voor me zou zijn om mee te spelen. Ik werd toch wel heel nieuwsgierig wat dat ‘plaatsen’ nu zou zijn en sinds vandaag weet ik dat. ‘Plaatsen’ betekent dat je in de reismand moet, dat je een heel eind in een auto moet rijden en dat je dan ergens anders weer eruit mag en dat het vrouwtje dan weg gaat. Uhhh, dat is wel heel erg moeilijk voor een katje zoals ik. Maar ik liet me niet uit het veld slaan hoor, ik ben gelijk op onderzoak uit gegaan en ik heb gezien dat het vrouwtje gedaan heeft wat ze beloofd had. Er zit daar nog een poesje, ongeveer net zo oud als ik en daar wil ik wel vriendinnetjes mee worden. Zij moet alleen nog een beetje aan mij wennen en dan komt het vast goed.

Geplaatst op 28-10-2012
Jadzia
sd-Herk-de- Stad

Hallo allemaal!!
Ik ben Jadzia en mijn opvangmama is mij komen halen samen met mijn broertje bij de nonnen in Herk-de-Stad, wij hadden het daar wel goed hoor, de huishond die speelde ook met ons en wij maar vliegen en rennen door die gangen!!! Dolle pret gewoon!

Neen dat is niet mijn broer hoor  op de foto, dat is mijn spiegelbeeld hihi, ik kijk namelijk graag in de spiegel, daar word ik rustig van daar zit ook zo’n mooi lief katje als mij te kijken...toch wel raar hè?
Geeuw, mijn oogjes vallen dicht, ik moet ook nog mijn schoonheidsslaapje doen vandaag en nog veel groeien!
Heb jij ook een spiegeltje in je huisje staan? En een zacht mandje of dekentje en lekkere korreltjes? Mag ik dan bij jou komen wonen?
Slaaplekker! Jadzia xxx
 

Geplaatst op 28-10-2012
Worfje
sd-Herk-de- Stad

Hey hallo allemaal, ja ik ben de broer van Jadzia, pffft ik mocht van haar niet samen op de foto, maar dat trek ik mij niet aan hoor...
Ik ben toch ook een prachtexemplaartje, natuurlijk moet ik nog veel groeien en oefenen in het vangen van rollende balletjes en al die zaken die ons mensenmama hier binnenbrengt om mee te spelen (gekke bewegende dingen, daar ben ik gewoon verzot op!).
Eten doe ik ook heel graag, dat is nodig om groot en sterk te worden vertelt mijn mensenmama, dan zal het wel waar zijn! 
Ps slapen doe ik ook af en toe, samen met mijn zusje, lekker knus bijeen of op de schoot van de mammie... ooo zo fijn. 
Nu moet ik snel weg! Rennen, vliegen, springen,... tot snel ! xxx
 

Geplaatst op 28-10-2012
Enrique en Emily
132 - Riemst

Deze kittens werden aan het kanaal tussen Vroenhoven en Kanne gedumpt.

Dag mijn kleine lieverds,
Jullie zijn gedumpt in het bos met jullie broertje en zusjes. Lieve mensen zijn me komen waarschuwen, en zo snel als ik kon…ben ik jullie komen halen. Wat hadden jullie vreselijk veel honger, niet te doen. Jullie waren een ontzettend fijn nestje om in huis op te vangen. Zo lief, speels, nieuwsgierig, spinnend, sociaal en al wat je maar wilt.
Enrique….jij was de kleine “hartenbreker”. Jij deed iedereen zijn hartje smelten door je leuke snoetje. Je maakte er ook gretig gebruik van om zo je “tutjes en je kusjes” te krijgen. Emily….de “Lady” van het nestje, wondermooie tekeningen in je vacht. Een pracht om naar te kijken, en wat paradeerde je graag door het huis.
Nu zijn jullie bij hele lieve mensen en kinderen terechtgekomen, en ze hebben me laten weten dat jullie al helemaal gewend zijn bij  hen. Prima,  kleine ukkie’s van me, ik had niets anders verwacht.
Ik wens jullie alle goeds en liefs toe, laat jullie maar lekker vertroetelen en in de watten leggen.
Een hele dikke knuffel van jullie opvangouders Bina en Chris
 

Geplaatst op 28-10-2012
Esmée
132 - Riemst

Deze kittens werden aan het kanaal tussen Vroenhoven en Kanne gedumpt.

 Dag mijn lieve kleine meid,
Ook jij bent met je broertjes en zusjes gedumpt in het bos. Waarom is een groot raadsel, jullie zijn een “prachtnestje” van bonte kleuren. Ook jij bent één al kleurenpracht, en vooral het rode in je vacht deed vele hartjes sneller kloppen.
Nu ben je bij een jong koppel, die er alles aan gaan doen om je flink te vertroetelen. Nog heel eventjes wachten meisje, en dan krijg je er nog een poezenvriendje bij. Dan kan je weer lekker ravotten zoals je bij ons thuis deed.
We missen je gespin en gesabber op het kussen, maar ook jou wensen we alle goeds en liefs toe in de toekomst. Dag kleine lieverd, zet hem op en laat maar zien dat je het waard bent om je “gouden mandje” te krijgen.
Een kusje op je koppie , van je opvangouders Bina en Chris
 

Geplaatst op 28-10-2012
Emily en Enrique
132- Riemst

Deze kittens werden aan het kanaal tussen Vroenhoven en Kanne gedumpt.

Dag mijn kleine lieverds,
Jullie zijn gedumpt in het bos met jullie broertje en zusjes. Lieve mensen zijn me komen waarschuwen, en zo snel als ik kon…ben ik jullie komen halen. Wat hadden jullie vreselijk veel honger, niet te doen. Jullie waren een ontzettend fijn nestje om in huis op te vangen. Zo lief, speels, nieuwsgierig, spinnend, sociaal en al wat je maar wilt.
Enrique….jij was de kleine “hartenbreker”. Jij deed iedereen zijn hartje smelten door je leuke snoetje. Je maakte er ook gretig gebruik van om zo je “tutjes en je kusjes” te krijgen. Emily….de “Lady” van het nestje, wondermooie tekeningen in je vacht. Een pracht om naar te kijken, en wat paradeerde je graag door het huis.
Nu zijn jullie bij hele lieve mensen en kinderen terechtgekomen, en ze hebben me laten weten dat jullie al helemaal gewend zijn bij  hen. Prima,  kleine ukkie’s van me, ik had niets anders verwacht.
Ik wens jullie alle goeds en liefs toe, laat jullie maar lekker vertroetelen en in de watten leggen.
Een hele dikke knuffel van jullie opvangouders Bina en Chris
 

Geplaatst op 28-10-2012
Atjuh
sd-Herk-de- Stad

Fotomodel Atjuh

"Kijk eens mooi naar het vogeltje" zei mijn mama. Huh? Vogeltje, waar? Jammieee.
Maar neen, ze wou gewoon een foto van mij maken. Was dat even een teleurstelling zeg.
Gelukkig bestaan er lieve mensenwezens... zo ben ik gered door een mevrouw op wandel met haar Turkse herder. Jeezes! Wat heeft die 4-voeter een reuze bek joh! Creepie.
Ik lag daar koud, hongerig en helemaal alleen te wezen...
Maar nu heb ik gelukkig veel vriendjes om mee te spelen en het is hier lekker warm. Ik ben eigenlijk een tijger in opleiding... Ik laat heus mijn eten niet wegjatten door een ander hoor... Elk zijn eigen bordje. Zo hoort dat!
Je ziet, ik heb al heel veel grote mensen maniertjes geleerd en nu nog een definitief adresje vinden waar ik mag komen spelen, slapen en ravotten. Het liefste val ik spinnend in slaap in jouw armen. Hihi. Groetjes! Xxx

Geplaatst op 27-10-2012
Aidan
28 - Landgraaf

Eindelijk heb je je eigen huisje gevonden, wat zijn we blij voor je kleine meid!
Hopelijk vind je daar ook je draai want je bent wel een poesje die eerst even de kat uit de boom kijkt en de mensen even moet leren kennen voordat je uit je schulp durft te komen want het heeft hier ook even geduurd voordat ik je mocht aaien en wat was ik blij toen dat mocht voor de eerste keer!! En daarna vond je het heerlijk en kwam je wat vaker en op het einde durfde je zelfs op mijn schoot en kwam je kopjes geven en trappelen haha al dat deed soms wel even zeer als je op mijn been stond te trappelen...
Ik weet zeker dat je een heel lief nieuw baasje hebt gevonden en dat het allemaal goed komt.
Liefs van je opvangezin Sabrina
 

Geplaatst op 27-10-2012
Olivier
17-Gorinchem

Lieve Olivier,

 

Toen jij bij ons kwam was je een klein hongerig poesje dat keihard miauwde om eten. Gelukkig maar, want als jij stilletjes was blijven liggen dan waren jij en je twee zusjes nooit gevonden en waren jullie de hongerdood gestorven. Jullie moeder was weggegaan en niet meer teruggekomen (ze zal wel een ongeluk hebben gehad) en toen bleven haar vier kindertjes helemaal alleen achter. Eén broertje of zusje was al gestorven, jullie lagen bij het lijkje dat al aan het ontbinden was. Behoorlijk gruwelijk dus allemaal, gelukkig had jij zo’n honger dat je luid piepend op onderzoek bent uitgegaan en zijn jullie gevonden.

Toen je bij ons kwam was je erg hongerig, je kon nog niet zelf eten en niet zelf op de bak, je niesde en je oogjes waren lelijk ontstoken (er kwam zoveel troep uit dat één van je oogjes zelfs helemaal niet meer open kon). We hebben je flesjes melk, eten en medicijnen gegeven en je buikje gemasseerd en toen ging het heel snel beter en kon je gaan verhuizen naar je eigen huisje.

 

Je heet nu Tommy en dat past wel bij jou, want je bent een echt knuffelbeertje. Knuffelen vind je heel erg fijn, zo fijn dat je het liefste helemaal in ons kroop. Alle mensen vind je leuk, alleen maar meer mensen om je te aaien en te knuffelen. Je knuffelt zo graag dat de mensen die voor jouw zusje kwamen kijken ook helemaal verliefd op jou zijn geworden en hebben besloten om jou ook erbij te nemen.

Nu woon je samen met je zusje in een huis met een hond en nog twee andere poezen. De hond vonden jullie nog een beetje spannend (en zij jullie ook), maar dat zal vast snel wennen.

Geplaatst op 27-10-2012
Traya
17-Gorinchem

Lieve Traya,

 

Jij bent gevonden op een hele nare plek. Jullie moeder was weggegaan en niet meer teruggekomen (ze zal wel een ongeluk hebben gehad) en toen bleven haar vier kindertjes helemaal alleen achter. Eén broertje of zusje was al gestorven, jullie lagen bij het lijkje dat al aan het ontbinden was. Behoorlijk gruwelijk dus allemaal gelukkig had je broertje zo’n honger dat je luid piepend op onderzoek bent uitgegaan en zijn jullie gevonden.

Toen je bij ons kwam was je erg hongerig, je kon nog niet zelf eten en niet zelf op de bak en je niesde. We hebben je flesjes melk en medicijnen gegeven en je buikje gemasseerd. In het begin maakten we ons wel zorgen over jou, toen je broer en zus allang zelf aten wist jij nog steeds niet hoe dat moest en bleef om je flesjes roepen als je honger had. Na een tijdje had je dat eindelijk door en toen ging het heel snel beter en kon je gaan verhuizen naar je eigen huisje.

 

Knuffelen en op schoot liggen vind je heel erg fijn, als je de kans kreeg dan lag je op schoot en dat zul je in je nieuwe huis ook wel weer gaan doen.

Je heet nu Floddertje en je woont samen met je broertjee in een huis met een hond en nog twee andere poezen. De hond vonden jullie nog een beetje spannend (en zij jullie ook), maar dat zal vast snel wennen

Geplaatst op 26-10-2012
Nala
Mvdb- Gulpen

Deze kittens zijn gevonden in Dilsen, bij een verlaten drukkerij.

Kiekeboe.... ik ben Nala.... ik vind mensen nog hele enge dingen maar durf toch wel al door het hele huis heen te rennen als ze naar me kijkt.
Wanneer ze op staat, ren ik snel weg naar een veilig plekje, hoeft niet uit het zicht te zijn hoor zo bang ben ik nou ook weer niet he.... als het maar de andere kant is van waar ze naartoe loopt hihi.
Mijn opvangmama zegt dat dat nog wel goed komt maar dat ik wel langer de tijd nodig zal hebben.
Wanneer ik wat meer uit mijn schulp kruip zal ik je ook wat meer over mezelf durven te vertellen maar voor nu..... vertel ik je alleen dat ik héél nieuwsgierig ben.
Doei!

Geplaatst op 25-10-2012
Eve
102 - Brunssum

Hey Eve, ons snorremeisje,

Ook jij bent nu naar je eigen plekje, een fijn plekje waar je ook nog eens een kattenvriendje krijgt.
We zullen je missen, vooral je gedribbel achter Savan (je broertje) aan.
Jij klom graag samen met je broertje op onze kattenkrabpaal. Hoe vaak zijn we niet moeten opstaan om je hier van af te halen omdat je niet meer naar beneden durfde.
Het ga je goed en zorg maar dat je een grote, sterke meid wordt.
Dag miemke, wij zullen je streken missen.


XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 25-10-2012
Kanjer
15- Maastricht

Lieve Kanjer
Samen met je zus en 2 broertjes kwam je bij ons binnen. Je bleek al meteen “haantje de voorste” en nam overal de leiding in. Hoewel je leventje slecht begon, was jij en met je zus nog het beste aan toe en was jij duidelijk de grootste en zwaarste. Het eetgedrag in het begin was een beetje te gretig, maar langzaamaan kreeg je in de gaten dat er genoeg was en dat er ook over bleef voor later. Ook was je behoorlijk eigenwijs. Jij werd als 2de kitten besproken en toen de mensen voor je kwamen kijken draaide je gewoon je hoofd 180 graden. Toch was je zachtaardig en als je alleen met mij beneden was had je toch wel meer tijd voor de mens. Je werd ook vrij snel geplaatst en je maakt het goed en daar ben ik erg blij om ! Ik weet niet of Mapu ook al naar huis is mogen gaan, want jij en Mapu zouden bij deze mensen gaan wonen…

Ook jou wens ik een lang en gelukkig leven toe en hopelijk word je dikke vriendjes met Mapu !

Lilian Wijenberg
 

Geplaatst op 25-10-2012
Kiki
15- Maastricht

Lieve Kiki,
Samen met je 3 broertjes kwam je bij ons binnen. Je kroop in het begin wat weg, maar kwam snel weer tevoorschijn. Hoewel je leventje slecht begon, was jij er samen met je broer Kanjer nog het beste aan toe. Het eetgedrag in het begin was een beetje te gretig, maar langzaamaan kreeg je in de gaten dat er genoeg was en dat er ook over bleef voor later, maar je bleef een kei in het bedelen aan de tafel en als we niet reageerden, dan klom jij wel op de een of andere manier op de tafel. We moesten je echt duidelijk maken dat dit niet meer nodig en dat er altijd eten voor je zou zijn. Hoeveel keren dat ik opstond en je oppakte en weer netjes bij je eigen voerbakje zette…. Ook heb je een lichtelijk eigenwijs karaktertje, maar wel heel erg lief.. Jij werd als 3de kitten besproken en toen de mensen voor je kwamen kijken was je vrij snel om. De mensen gingen nog ergens kijken voor een kitten met lang haar, anders was Kibo met jouw meegekomen en waren jullie als broer en zus bij elkaar gebleven. Maar allemaal weten we dat zoiets niet noodzakelijk is en dat jullie je altijd aanpassen aan een situatie zoals die komt.
Ik wens je een fijn leventje toe samen met Nina (ander kitten) en de nieuwe mensjes ! Dag meisje, het ga je goed !!!

Lilian Wijenberg
 

Geplaatst op 24-10-2012
Levy
3 - Brunssum

Deze kittens werden gevonden in Hamont-Achel.

Hallo mijn naam is Levy.

Ik kom uit een nestje van 4 kittens.
Nadat een vriendelijke meneer ons vond in een woonwijk op straat zijn wij naar mijn huidige verblijfplaats gebracht.
Inmiddels zijn mijn 2 broertjes en zusje al bij hun nieuwe baasjes.
Ik miste ze eerst heel erg omdat ik opeens geen vriendjes meer had om mee te spelen.
Maar mijn oppasmama heeft veel goed gemaakt wand ik mag nu lekker bij haar op bed slapen. En krijg af en toe een beetje kattenmelk dat zie je ook wel aan mijn snuitje op de foto hihi.
Ik ben hier net wakker van een lekker middag dutje op de bank. Nu ga ik weer lekker knuffelen en daarna denk ik dat ik de andere grote poes hier eens ga pesten hihi! Soms wil zij ook wel met mij spelen maar als zij daar geen zin in heeft vind ik wel iets anders om mee te spelen.
Momenteel vliegen hier wel eens wat vliegjes rond en die ben ik altijd te slim af!
Maar nog leuker vind ik het om met een laserlampje of een ander speeltje te spelen samen met mijn oppas mama.
Ik zou het ook leuk vinden om dat eens met jou samen te doen..??
 

Geplaatst op 24-10-2012
Lizzy
3 - Brunssum

Deze kleine poes dook opeens op in een afgelegen straat in St. Lambrecht-Herk, hoogzwanger. Helaas zijn haar kittens dood geboren, maar deze mooie rooie dame zoekt nu zelf een thuis!

Lizzy is nog een jonge poes, de dierenarts schat haar tussen de 1 en 2 jaar.
Omdat ze vrij klein is en ook nog lekker speels is vermoeden wij dat  ze eerder 1 jaar is dan 2 jaar.
Ze kwam hoogzwanger bij mij in de opvang, ze was erg moe van het zwerven, had last van vlooien, wormen en een flinke ontsteking in haar vulva.
Deze ontsteking was moeilijk onder controle te krijgen, en heeft er vermoedelijk ook voor gezorgd dat haar Kittens op 27.08.12 helaas doodgeboren werden.
Lizzy ging heel goed om met deze situatie.
 
Zoals u ziet op de foto heeft ze een afwijking aan haar Iris (oog) uit verder onderzoek blijkt dat we hier niks meer aan kunnen doen, gelukkig heeft ze er geen last van.
Bij ons krijgt ze daarom als koosnaampje ons piraten meisje.
 
Lizzy is een heel sociale en aanhankelijke poes.
Ze kan zich ook prima zelf vermaken, maar als er iemand in de buurt is kan ze maar geen genoeg krijgen van de aandacht die ze krijgt.
Wij zijn dol op haar en hopen dat ze snel een lief baasje mag vinden die haar genoeg liefde tijd en aandacht kan geven.

Geplaatst op 24-10-2012
Kathy
102 - Brunssum

 Dag Kathy, kleine frutsel van ons je hebt ons nu verlaten.

Je was (en bent nog) de kleinste van de 3. Het duurde lang voordat je zelf ging eten, je vond het flesje veel te lekker. 
Ook als je broertje Savan en zusje Eve aan het stoeien waren zat je vanaf een afstand naar ze te kijken, je vond ze veel te wild, maar opeens zag ik dat je vanuit het niets bovenop ze sprong en sindsdien doe je echt niet meer voor hen onder.
Dag frutsel, wordt maar een grote sterke fruts en blijf zo blij als je nu bent.

XXXX
Harry, Anki, David en JamoDag Kathy, kleine frutsel van ons je hebt ons nu verlaten. 
Je was (en bent nog) de kleinste van de 3. Het duurde lang voordat je zelf ging eten, je vond het flesje veel te lekker. 
Ook als je broertje Savan en zusje Eve aan het stoeien waren zat je vanaf een afstand naar ze te kijken, je vond ze veel te wild, maar opeens zag ik dat je vanuit het niets bovenop ze sprong en sindsdien doe je echt niet meer voor hen onder. 
Dag frutsel, wordt maar een grote sterke fruts en blijf zo blij als je nu bent. XXXX Harry, Anki, David en Jamo 


Geplaatst op 21-10-2012
Kareltje
130 - Tongeren

Die lieve Kareltje heeft eindelijk zijn gouden mandje gevonden.
Wat een gezellige dikkerd ben je toch!
Na wat omzwervingen kwam je bij ons in de opvang en je had direct ons hart gestolen!
Menig avond samen gezellig op de bank en je knuffels en likjes zullen we niet gauw vergeten..
We zijn heel heel blij voor je dat je een eigen huisje en lieve baasjes hebt gevonden, al gaan we je wel wat missen hoor...
Het ga je goed lieve vent!

Dikke knuff van je opvangpapa's Peter en Stef

Geplaatst op 21-10-2012
Doortje
48 - Kerkrade

Deze poes werd ziek en ernstig verzwakt in Hoeselt aangetroffen.

Toen deze poes bij ons binnen kwam was ze zo verschrikkelijk verkouden dat ze alleen maar genoeg lucht binnen kreeg door languit op de grond te liggen en dan nog was ze heel hard aan het hijgen.
Ze heeft littekens op haar neus, achterpoten en rug en bij sommige van die littekens wil ze ook liever niet dat je er aan komt.... ach ach wat heeft dit beestje toch allemaal mee gemaakt, waarvan zijn die littekens.
Door de verkoudheid heeft ze al veel medicijnen van ons gekregen en gelukkig hoeft ze nu alleen nog maar 3 tabletjes verdeeld over een dag maar zelfs toen we 2x per dag met haar moesten worstelen voor haar neusdruppels bleef het beestje zo ontzettend lief en kwam na een kwartiertje bij komen weer direct bij je kroelen en op de bank liggen.
Zoveel heeft ze mee gemaakt in haar zo jonge leven en nog steeds is ze 1 van de liefste poezen die we kennen, lees hieronder haar verhaaltje en kom kijken naar haar mooie lieve koppie

Hey hallo daar,
Ik zal me eerst even voorstellen mijn naam is Doortje en ik ben een poes van ongeveer 1 jaar jong.
Ik mis een paar kleine voor tandjes mijn jasje heeft de kleur zwart en als je goed kijkt zit er ook een beetje een bruine kleurtje tussen.
Spelen vind ik nu elke dag leuker worden maar toen ik net bij mijn opvangmama kwam wist ik nog niet wat spelen was.
Wanneer ik wilde proberen te spelen lukte het niet omdat ik ook niet genoeg lucht kreeg want ik was héééééééééél erg verkouden.
Nu heb ik het alleen nog benauwd als ik me opwind en het klinkt ook nog wel erg raar, zo van... grugru hihi

De andere 2 poezen vinden mij dan maar heel eng maar wanneer ik heel stil lig en dat gekke geluid niet maak durven ze wel bij mij te komen en dan slapen ze ook dicht bij mij, gezellig.
Maaaaaar.... zo af en toe jaag ik die twee wel eens lekker de trap op naar boven en dan ga ik op de onderste trede zitten en dan kijk ik naar boven van: haha dat is me gelukt hihihihi
Echter dat spelletje is ook wel eens andersom en dan kruip ik heel snel achter het bed van mijn opvang mama en wacht tot het weer rustig is en dan kom ik weer voorzichtig kijken.
Als ik uit geslapen ben wil ik ook heerlijk gekroeld worden en dan soms ook op mijn buikje, dan hoor je prrr prrr prrr....

Er is hier ook een hond en als die recht op staat dan denk ik: boh wat is ze gróóóóót.
Dan vind ik haar maar een eng beest, maar als ze slaapt durf ik toch heel voorzichtig haar oor te wassen, lief ben ik he 
Wanneer ik op de stoel of de bank zit durf ik de hond wel eens een tik te geven maar.... dat doe ik wel zonder mijn nageltjes he.

Hard mauwen kan ik af en toe ook maar dat is meestal als ik vind dat mijn opvang mama niet vlug genoeg is met het eten hihi
Maar ja als er van die pilletjes, mijn medicijnen, in moeten en mijn opvang mama moet ze nog plat maken en ook nog door dat beetje nat voer doen dan mag ik toch wel een beetje ongeduldig worden he.
Op dit moment slaap ik nog heel veel want ik wil toch weer gezond worden en met veel slaap en eten hoop ik dat het gaat lukken.
Hey het rammelt in de keuken jammie jammie daar komt mijn eten nu ga ik als een speer vandoor Doei  doei  roefffff.............

Geplaatst op 21-10-2012
Knuffeltje
15- Maastricht

Lief Knuffeltje, of eigenlijk is het nu Mo !
Na een verschrikkelijk begin van je leventje kwam je verwaarloosd binnen bij de Dierenarts. Op sterven na dood…
Na aan het infuus in een couveuse te hebben gelegen kwam je bij ons binnen samen met je zus en je 2 broertjes. Je viel terug en verloor alsnog bijna 200 gram, maar met het eten op de vinger in je mond stoppend, slikte je het netjes af en zo voedden we je voor anderhalve dag. Daarna begon je het van de vinger te likken, mondjesmaat, maar je eetlust kwam terug. Je werd sterker en sterker en toen kwam er een doorverwijzing voor jouw, je was de eerste. Het wachten was op de enting die de dag erna zou plaatsvinden en dan nog een aantal daagjes wachten en toen mocht je gaan. Je hebt nu je eigen thuisje met een gouden mandje en een vriendinnetje waar je het goed mee kan vinden. Ik wens jouw en je vriendinnetje en je mensjes veel geluk toe !

Het ga je goed en ik zal wachten op de eerste foto’s die ik weer van je mag ontvangen !

Dag Knuffel van me, dag Mo !
Lilian

Geplaatst op 20-10-2012
Bowie en Dewi
mvdb-Gulpen

Deze kittens zijn gevonden in Dilsen, bij een verlaten drukkerij.

Hoi, ik ben Bowie.... een kleine zwart witte en ik ben heel lief zegt mijn opvangmama.
Ik heb witte sokjes en mijn snoetje is bijna helemaal zwart met witte snorharen hihi.
Ik vind spelen met mijn zusjes te gek maar soms vind ik ze net even te druk voor mijn doen en dan kijk ik lekker vanaf de zijkant mee.
Mijn opvangmama vind ik wel lief maar wel héél groot en dat is toch nog wel een beetje eng.
Wanneer ze me aait vind ik dat heerlijk maar dan moet ik niet die grote mensenhand aan zien komen want die vind ik ook nog eng en dan ren ik snel weg.

Toch ben ik heel nieuwsgierig en ga ik heel vaak bij haar kijken en dan kruip ik stiekem ook lekker tegen haar aan op de bank of in bed.

Nou hoor ik dat ik nog een gouden mandje moet vinden en dat vind ik best spannend want misschien zijn die mensen ook wel heel lief maar ik hoop wel dat ze een beetje geduld met me hebben want volgens mijn opvangmama zal ik het eerst heel eng gaan vinden maar al heel snel zal ik ook bij jou op de bank komen liggen hoor.
 

Geplaatst op 20-10-2012
Dewi en Bowie
Mvdb- Gulpen

Deze kittens zijn gevonden in Dilsen, bij een verlaten drukkerij.

Ja hoor, mijn naam is Dewi en ik heb een brutaal snoetje zegt mijn opvangmama.
Spelen vind ik leuk maar ik moet het eerst vertrouwen en tot die tijd kijk ik eerst even lekker de kat uit de boom hihi.
Meestal zie ik dat mijn broertje en zusjes het ook vertrouwen en dan ga ik er wel in mee maar geef me wel effies de tijd:-)
Mijn opvangmama probeert ook steeds weer met die mensenhand aan me te zitten,maar dat vind ik maar raar.
Waarom doet ze dat nou, lig ik net lekker en dan komt die enge hand weer... zo langzaam aan weet ik dat ik er niet voor hoef weg te rennen en dat doe ik dan ook niet echt meer maar 1 aai is wel voldoende he.
Toch moet ik zeggen dat ze me stiekem al 2x te pakken heeft gehad en toen heb ik heel hard gespint, lekker was dat toch wel maar ehh.... geef me toch nog maar wat meer de tijd.
Voor de rest moet ik zeggen dat ik inderdaad wel brutaal ben, want ik kom gewoon kijken wat voor eten mijn opvangmama op haar bord heeft liggen en als ik de kans krijg zal ik het nog opeten ook haha.
Mag ik bij jou eens komen kijken wat er op je bord ligt? Geef je me dan wel de tijd om aan die hand van je te wennen.

Geplaatst op 18-10-2012
Moesie
37 - Heel

Dit kitten, dat slechts 150 gram woog toen het gevonden werd, werd pardoes bij de meldster voor de deur van haar werk afgezet in Geisingen.

 

Later meer gegevens.

Geplaatst op 17-10-2012
Zita
118-zaventem

Een kittentje gevonden in Heist-op-den-Berg

Hallo,
ik wil me even voorstellen, ik ben ZITA, genoemd naar de laatste keizerin van Oostenrijk,ik ben zwart, heb toch 4 witte vlekjes hoor.
Ik wil eerst een pleidooi houden voor de “zwarte katjes” die zijn helemaal niet “in”. Waarom moeten wij zo hard ons best doen om een definitief thuisje te vinden??
Wij zijn even lief,charmant, speels,ondeugend als onze gekleurde vriendjes. WIJ leven toch in de 21ste eeuw dus al dat gedoe van heksen,dat wij ongeluk brengen is toch van ver voor “onze tijd”. Denk ook even aan ons...

Maar ja nu weer naar mij : op een drukke marktdag was ik alleen, hoe ik daar kwam en waarom blijft voor altijd een mysterie.
Ik zag 2 mensen aankomen en ik moest rennen voor mij leven, dus ik spurtte ze voorbij en verstopte mij in de wielkast van hun wagen.
Ze plukten mij eruit en ik werd meegenomen. Onderweg stoptten we nog bij een dierenspeciaalzaak, daar kochten ze voeding voor mij,
Ik kon bij hen niet blijven vanwege de honden, dus werd Zwerfkat gebeld en daar maakte ze plaatsje vrij.
Mijn bediende zegt dat ik niet op straat geboren ben, ik hou van mensen, loop je overal na, en met de winter voor de deur heb je met mij een warme sjaal.
Het liefst zit ik in je nek, ik kan hard spinnen en ook spelen.
De kattenbak heeft  geen geheimen voor mij  en met de kater die daar woont heb ik ook geen probleem.
Wie wil een speels, zwart poesje een lang en gelukkig leven schenken ? 

Geplaatst op 15-10-2012
Stoetel
126-Aalst

Hola muchachos,
Hier zijn we dan, de kleine gatitos uit het verre Spanje. Eindelijk horen we jullie zeggen, ja, we hebben jullie lang in spanning gelaten hé! We zaten met z’n 8-en in een snikhete blokhut in een klein kamertje toen onze opvangmama ons vond. Doodziek, mager en zonder enige medicatie want daar waren niet genoeg dinero’s voor. Toen werden we meegenomen naar een spaanse finca, sjiek hé, en hadden we een hele kamer voor ons alleen, met verkoeling, speeltjes en volop eten. Langzamerhand begonnen we ons door de medicatie veel beter te voelen. Helaas is na een paar dagen ons zusje plots achteruitgegaan en kreeg ze veel te vroeg haar vleugeltjes. Onze opvangmama besloot ter nagedachtenis aan haar omdat zij het enige witje was om ons naar de 7 dwergen te noemen.
Toen de dag kwam dat wij naar Belgie gingen rijden kregen we nog een grote verrassing! Er gingen nog 3 amigo’s meer met ons mee. Het klikte gelijk tussen ons en we werden de beste speelkameraadjes. We zijn bijna allemaal genezen en al echte bandito’s geworden. Als we allemaal gezond verklaard worden en al onze spuitjes hebben gehad zijn we klaar om naar een definitief gouden mandje te verhuizen en samen met jullie de wereld verder te ontdekken. Dus als jullie graag zuiders temperament in huis halen, je weet wat te doen hé! We wachten vol ongeduld.
Hasta Luego.

Mijn naam is Stoetel en misschien kennen jullie me nog van de allereerste foto’s uit Spanje. Ik ben het zwart/witte katje met de heel slecht oogjes. Mijn naam kreeg ik niet omdat ik een klunsje ben hoor maar ik ben de kleinste van de bende. Mijn opvangmama vind mij wel de grappigste omdat ik met de grotere wil meedoen en daarbij zulke grappige beweginkjes maak. Net een bulldogje zegt ze, stel je voor, zou ik kromme beentjes hebben? Ondertussen zijn mijn oogjes al veel beter en hebben ze mijn ene oogje geopereerd en het ziet er naar uit dat het helemaal in orde komt. Maar wees maar gerust, om mee kattenkwaad uit te halen zie ik al meer dan genoeg hoor!
Wil je mij, een superschattige en grappige knuffelkont, mail dan maar gauw.
Knuffel van Stoetel

Geplaatst op 14-10-2012
Silke
101 - Tongeren

Dit kitten werd moederziel alleen onder de stuiken in de tuin van de melders gevonden, te Huldenberg.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 14-10-2012
Sterre
101-Tongeren

Dit meisje kwam uit Niel bij As, gevonden, moederloos....
Ze is broodmager, haar botjes zijn erg voelbaar, dus nu kwestie van goede voeding geven ( ze is ouder dan haar leeftijd, maar ze weegt maar 200 gram).

Later meer info

Geplaatst op 13-10-2012
Dunja
2 - Landgraaf

Deze kittens werden gevonden in Dilsen-Stokkem.

Hallo,
Ik ben Dunya en verblijf momenteel bij mijn gastgezin in Landgraaf.
Ik heb het daar goed naar mijn zin. Ik vermaak me prima met de andere katten
en ook met de honden kan ik goed overweg. Ik lig graag op schoot en geef
kopjes.
Je bent welkom om eens te komen kijken.

Een krabbel van Dunya

Geplaatst op 12-10-2012
Suzy
33 - Heerlen

Suzy,vandaag krijg jij je gouden mandje. Dit hadden we niet verwacht,we dachten dat we jouw nog even bij ons zouden houden.  Het is beter zo anders ging je je zusje erg missen, nu krijg je een nieuw vriendje waar je mee kan spelen en kattenkwaad kunt uithalen. Veel geluk bij je nieuwe baasje en laat je maar lekker verwennen. Een dikke kus. Opvangmoeders Pia en Madeleine.

Geplaatst op 10-10-2012
Tom
11 - Cadier en Keer

Deze kittens kwamen pardoes uit een berm gelopen in Maasmechelen. Ze zijn hartstikke sociaal. Gedumpt?

How die ho mensen!

Jawel,  ik ben een katertje en mijn naam is Tom.
Mijn broer Jerry en ik, nee hij is geen muis hihi, zijn bij een hele drukke verkeersweg terecht gekomen.
 Dat was zo eng dat ik er even echt de schrik van in mijn pootjes heb, maar gelukkig zijn wij daar weg gehaald en zitten we nu heerlijk veilig en warm bij onze opvangmama.

Ik mag wel zeggen dat het hier ook nog best gezellig is bij die tweevoeters hihi
Ooooh en aangehaald worden vind ik ook best lekker en dan ligt er ook nog speelgoed wat giga leuk is, hihi feeeeeest
! Nu zoek ik dus personeel die mij voorgoed een veilig huisje wil geven, waar ik altijd kan feesten yahooo.....

Pootje van Tom

Geplaatst op 09-10-2012
Dhr. Janssen
20 - Hoensbroek


Bent u op zoek naar een rode rakker? Dan bent u met dhr. Janssen aan het goede adres!
Niet toen hij pas in de opvang kwam, toen was hij niet bepaald een rakker maar meer een futloze rode pierlala.
Dhr.janssen was zo slim om voor de deur van de melder te gaan zitten. U weet wel, zielig miauwen en vooral een trieste blik. Het hielp en dhr. Janssen kwam bij ons in de opvang.
Hij zag er redelijk uit, wat mager en vieze oogjes, maar verder redelijk. Alleen er was iets aan hem wat me niet aan stond. Hij was te lief en hij sliep te veel.
Na een bezoek aan onze arts, die bloedarmoede constateerde en hij daarom ook niet gevaccineerd worden kon, wist ik nadat hij gepoept had, wat de boosdoener was. Hij zat voel met spoelwormen en lintworm. Dus tijd voor een flinke ontworming.
Na deze behandeling, veranderde dhr.Janssen direkt. Hij werd levendig en speels en at mij de oren van het hoofd. Zo moet een rode gezonde kater zijn.

Wij hebben lang gedacht dat zijn baasjes hem nog zochten, zeker omdat hij een beetje gehandicapt is. Hij mist een voetje aan zijn achterpoot. Dit is niet door een amputatie van een arts gebeurd maar is vanzelf afgestorven, misschien een strop?

Soms denkt hij dat hij zijn voetje nog heeft en probeert hij erop te staan. Maar meestal loopt en klimt hij met zijn 3 pootjes. Alleen als hij tijdens het spelen snel wil draaien, dan valt hij wel eens om. Dan is Toto, die met hem speelt en bij hem in het kamertje zit, toch even iets sneller. Mag Toto ook wel eens zijn, met zijn handicap!
Dhr. Janssen is een prachtige vol rode kater, maar vooral een schat die graag op je arm zit. Hij kan goed bij andere katten, zolang ze maar van zijn vlees afblijven! Hij is nu gezond en gevaccineerd.
Hij zit graag voor het raam naar buiten te kijken en is direkt bij je als je binnenkomt, aaaaandacht!!
Je merkt dat deze kater eten, rust en liefde te kort is gekomen.

Nu is het wachten op een berichtje, want deze rode rakker heeft toch recht op een lieve baas, die van hem houdt zoals hij is. Een prachtige lieve rode kater, maar dan alleen met een pootje minder!

Groet van zijn bediening

Geplaatst op 08-10-2012
Jiggles
15- Maastricht

Lieve Promo (onze Jiggles),
Je kwam binnen samen met Ibbeltje en jij was het chocolaatje van de 2. 
Onze oudste dochter mist je, maar weet dat je goed terecht bent gekomen bij hele lieve mensen…Lang ben je niet bij ons geweest, want eigenlijk was je vrij snel geplaatst. Toch zijn we ook van jouw gaan houden en we wensen je een lang en lekker leventje toe !
Dag chocolaatje van ons, dag Promo, dag Jiggles  !
 

Geplaatst op 07-10-2012
Eki
102 - Brunssum

Dag Eki,

Kleine eigenwijze bijdehante dame, we zullen je fratsen missen.
Opeens zat je boven op onze kast, geen idee hoe je daar gekomen was. Je vond het ook helemaal niet leuk als je broertjes sliepen,
je wilde nog zo veel fratsen met ze uithalen...
Het ga je goed kleine vriendin, maar dat zal zeker wel lukken bij dit fijne gezin.

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 07-10-2012
Zorro
38- Maasmechelen

Dit kitten werd gevonden in Waterschei.

(Hola, soy una pequeña resaca y mi nombre es Zorro!)

Hallo, ik ben een katertje en mijn naam is Zorro !

Ik doe mijn naam alle eer aan en ga voor niets of niemand uit de weg.
Ik durf zelfs mijn grote pleegbroer Jimmy aan te vallen, hij is zeker wel 7 weken ouder dan mij, en  dan spring ik al van ver boven op hem. Dan spelen-vechten we een tijdje tot dat Aura ons pleegzusje zich komt moeien omdat ze ook met ons wil spelen. Dan rennen we samen door het huis als een sneltrein zegt onze opvangmama, ze wordt er soms duizelig van, Hi! Hi!
We zoeken dan speelgoedjes zoals; hengeltjes, muisjes, balletjes en alles wat we onderweg tegenkomen.
Als ik na het spelen heel moe ben neem mijn opvangmama me mee in haar opgerolde trui, dicht tegen haar aan. Ze verteld me dan een verhaaltje en aait me heel zachtjes totdat ik in slaap val, heerlijk vind ik dat.
Ik vind het leven één groot feest maar zou toch graag een eigen gezinnetje vinden om bij te wonen.
Wie durft het aan om zo’n avontuurlijk kereltje in huis te nemen?
 

Geplaatst op 06-10-2012
Epke
102 - Brunssum

Dag Epke,

Dag kleine kunstenmaker, ook jij bent nu groot genoeg om naar een fijn plekje te gaan waar je altijd kunt blijven.
Dag kleine genieter (vooral lekker warm voor ons kacheltje) ga maar lekker verder met genieten van de leuke dingen in je leven...
Maar dat zal zeer zeker wel lukken bij dit leuke gezin :-)

XXXX

Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 05-10-2012
Niels
102 - Brunssum

Dag klein Nielske,

We zullen je verlegen snoet en dik buikje missen...
Het ga je goed en probeer iets minder te eten, denk eraan

XXXxx
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 04-10-2012
Bibi en Beau
52 - hoensbroek

Dag lieve Bibi en Beau,
Zo komen jullie binnen en nu 8weken later moet ik jullie alweer laten gaan.
De tijd is omgevlogen en het afscheid valt me zwaar...jullie adoptie-baasjes hebben het getroffen met zulke lieve mooie en aanhankelijke poesjes.
Ik weet zeker dat jullie het goed gaan krijgen in jullie nieuwe huis en dat jullie daar zullen opgroeien tot grote mooie evenwichtige poezebeesten!
Ik mis jullie nu al!  dikke kus van jullie opvangmama
 

Geplaatst op 04-10-2012
Beau en Bibi
52 - hoensbroek

Dag lieve Bibi en Beau,
Zo komen jullie binnen en nu 8weken later moet ik jullie alweer laten gaan.
De tijd is omgevlogen en het afscheid valt me zwaar...jullie adoptie-baasjes hebben het getroffen met zulke lieve mooie en aanhankelijke poesjes.
Ik weet zeker dat jullie het goed gaan krijgen in jullie nieuwe huis en dat jullie daar zullen opgroeien tot grote mooie evenwichtige poezebeesten!
Ik mis jullie nu al!  dikke kus van jullie opvangmama
 

Geplaatst op 04-10-2012
Bink en Patoe
19 - Roermond

Hallo, ik ben Bink, een klein wit katertje met zwarte vlekken. Ik heet Bink omdat ik best wel stoer ben, al zeg ik het zelf.
Ik ben nog wel klein en ik heb het prima naar m’n zin bij mijn opvanggezin, maar ik ben toch al op zoek naar een huis waar ik definitief mag gaan wonen.
Heb jij nog wat tijd over en wil je graag met me spelen? Neem dan gauw contact op zodat we kennis kunnen maken.

Geplaatst op 04-10-2012
Pattoe en Bink
19 - Roermond

Hallo, ik ben Pattoe. Ik ben een wit poesje met zwarte en rosse vlekken. Ik sta nog wat wankel op m’n pootjes, maar ik weet nu al dat ik erg van spelen houd.
Met m’n broertje Bink probeer ik allerlei spelletjes uit. Ik ben nu nog te klein om te verhuizen, maar ik heb graag zekerheid over waar ik straks mag gaan wonen.
Wil jij straks graag voor mij gaan zorgen, en heb je tijd om met me te spelen? Laat het dan weten, dan maak ik graag een afspraak!

Geplaatst op 04-10-2012
Beertje
33 - Heerlen

Beertje, op dierendag ging je naar je gouden mandje naar twee lieve jongetjes. Zij hebben vier weken op je moeten wachten, dat heeft ze veel geduld gekost,maar met hulp van hun moeder zijn deze tijd door gekomen.
Beertje jij bent de knuffelbeer uit het nest, de fles vond je heerlijk ,en die heb je nog lang gehad terwijl je zussen al van het bordje aten zat jij nog aan de fles en je spinde als je deze kreeg. Op dierendag zijn we met jullie drie naar het verzorgingstehuis van mijn moeder gegaan. Jij hebt veel opa's en oma's laten stralen je liet je knuffelen en aaien en bleef geduldig zitten. De oudjes hadden de dag van hun leven dank zij jou. Bedankt.
Om vijf uur kwamen dan je nieuwe kleine baasjes die de hele dag al stonden te popelen om je te komen halen.  Als ik dit schrijf lig je al lekker op de schoot van een van je baasjes, jij hebt geen gouden maar een platina mandje gevonden met deze lieve mensen. Veel geluk mijn kleine teddy beer.
Je Opvangmoeders pia en Madeleine.

Geplaatst op 01-10-2012
Aldo en Amina
132 - Riemst

Dag lieverds van ons,
Jullie kwamen op 5 weekjes binnen met jullie broertjes, redelijk niesziek en wat angstig. Met de tijd overwonnen jullie je angsten en werden echte “knuffelbeertjes”.
Jullie broertjes hadden al vrij snel hun “gouden mandje” gevonden, maar voor jullie kwam helaas geen reactie. De tijd vloog voorbij, jullie raakten steeds meer aan ons gewend en wij aan jullie.
En inderdaad, jullie werden/zijn 2 handjes op één buik…..en het zou hartverscheurend zijn om jullie te moeten scheiden.  Aangezien jullie ook heel erg lief voor de kleine ukkie’ s zijn, zeker bij Aldo komen de echte “papa-gevoelens” opspelen….hebben we besloten om jullie je “thuisje” te geven.
Zo hebben jullie geen stress van verhuizen, kunnen jullie voor altijd bij elkaar blijven  en kunnen wij genieten van jullie gekke toeren in huis. Molly moet er nog een beetje aan wennen, maar dat  komt allemaal wel goed lieverds.
Dus deze keer is het voor ons geen afscheid nemen,  maar kunnen we zeggen…….. WELKOM  bij ons in huis.
Jullie opvangouders Bina en Chris x
 

Geplaatst op 01-10-2012
Amina en Aldo
132 - Riemst

Dag lieverds van ons,
Jullie kwamen op 5 weekjes binnen met jullie broertjes, redelijk niesziek en wat angstig. Met de tijd overwonnen jullie je angsten en werden echte “knuffelbeertjes”.
Jullie broertjes hadden al vrij snel hun “gouden mandje” gevonden, maar voor jullie kwam helaas geen reactie. De tijd vloog voorbij, jullie raakten steeds meer aan ons gewend en wij aan jullie.
En inderdaad, jullie werden/zijn 2 handjes op één buik…..en het zou hartverscheurend zijn om jullie te moeten scheiden.  Aangezien jullie ook heel erg lief voor de kleine ukkie’ s zijn, zeker bij Aldo komen de echte “papa-gevoelens” opspelen….hebben we besloten om jullie je “thuisje” te geven.
Zo hebben jullie geen stress van verhuizen, kunnen jullie voor altijd bij elkaar blijven  en kunnen wij genieten van jullie gekke toeren in huis. Molly moet er nog een beetje aan wennen, maar dat  komt allemaal wel goed lieverds.
Dus deze keer is het voor ons geen afscheid nemen,  maar kunnen we zeggen…….. WELKOM  bij ons in huis.
Jullie opvangouders Bina en Chris x
 

Geplaatst op 01-10-2012
Lucca
119-Schinnen

Deze kittens zijn gevonden op een parkeerplaats in Lanaken, tam! Gedumpt?

Hallo daar allemaal in de zaal!!
Mijn naam is Lucca J Ik kwam hier bij mijn opvangmama met mijn twee zusjes, omdat we ergens op straat liepen. Ze vertelde ons dat we gedumpt waren wat onze opvangmama heel boos maakte, maar gelukkig is ze tegen ons heel lief.
We hebben hier onze eigen kamer met heel veel speelgoed waarmee ik kan vechten. Ik ben namelijk wel een stoer katertje! Vechten doe ik ook met mijn twee zusje en achter de balletjes aan jagen.
Als ik dan moe ben ga ik een hapje eten en daarna lekker knuffelen met onze opvangmama. Dan gaat mijn motortje pas echt aan prrrrtttt…. Maar helaas kunnen we hier niet voor altijd blijven en daarom zijn mijn zussen en ik op zoek naar een thuis voor het leven. Bekijk ons filmpje maar eens. Ik lijk heel erg op mijn zusje Polly, maar je ziet natuurlijk meteen wie ik ben. De stoerste natuurlijk! Mijn zusje Joy is helemaal zwart. Ze denkt dat ze me zomaar even aan kan maar dat gaat toch zeker niet gebeuren haha.
Wil je een keertje met ons in het echt kennis komen maken? Bel dan snel naar kattenbemiddeling voor een afspraak. Ik hoop je snel te zien.
Knuffel van Lucca
 

Geplaatst op 01-10-2012
Splinter
121- Maastricht

Lieve Splinter, je bent geadopteerd, maar blijft gewoon waar je bent! Als eerste van het nest kwam je binnen, maar jij was niet bang, je vond aaien meteen geweldig. Je spinde zodra we een vinger naar je uitstaken en zo heb je geholpen, je nestgenootjes minder bang te maken. Nu spelen jullie de hele dag en als ik de kamer binnenkom, ren jij als eerste op me af om geknuffeld te worden, de anderen volgen je op de voet. Je bent zo nieuwsgierig, dat het niet in je op komt om ergens bang voor te zijn.

Het zal even wennen zijn, als iedereen naar zijn nieuwe huisje gaat en jij alleen overblijft, maar jij vermaakt je ook wel alleen en er zullen snel nieuwe opvangkatjes komen en dan mag jij helpen met socialiseren.

Splinter, welkom thuis!

André en Liselot

Geplaatst op 01-10-2012
Ole en Guusje
39 - Maastricht

Hé Ole, had jij even geluk! De mensen kwamen kijken voor Guusje, maar vonden jou zo leuk dat je ook mee mocht! Tja, je bent ook erg leuk, met je dikke buik en korte pootjes zie je er koddig uit en dat staartje van jou is ook erg bijzonder, je nieuwe naam Knorretje past goed bij je.

Hoe fel je blies toen je binnenkomst, hoe hard je nu spint. Je bent gaan genieten van knuffelen en komt je aaitjes halen. Je bent een stoere vent, daagt je zussen uit en maakt dan mooie sprongen. Guusje gaat met je mee en er wachten nog 2 katers op je. Dag kerel, veel plezier!

Geplaatst op 01-10-2012
Guusje en Ole
39 - Maastricht

Lieve, lieve Guusje, wat moet jij bang geweest zijn, toen je moeder en broers en zussen al gevangen waren en jij als enige over was. Je hebt lang moeten wennen, hebt lang tegen me geblazen, maar spelen met je familie, vond je wel fijn.

Nu de laatste dagen heb je een ommezwaai gemaakt, je bent nu een van de eerste om te komen knuffelen en je vleit je tegen me aan en hebt niet snel genoeg. Het bange katje van eerst is niet meer te herkennen en ik hoop dat je in je nieuwe huis ook snel gewend bent.

Dag schatje, speel maar fijn met Ole in je nieuwe huis.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg