Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2012 hebben 62 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-11-2012
ZoŽ
52-Hoensbroek

Deze kittens zijn gevonden in Maasmechelen, ze waren koud en onderkoeld.

Hallo ik ben Zoe,
Volgens mijn opvangmama ben ik een prachtig tijgerpoesje.
Ik ben pas 4 weekjes oud maar ik weet al heel goed wat ik wil en hoe ik dat voor mekaar krijg,goed he!
Ik zet het gewoon op een krijsen hahaha! Of ik klim aan het been van mn opvangmama omhoog als ik niet snel genoeg mijn flesje krijg!
Rennen vind ik ook erg leuk maar soms gaan mijn pootjes zo hard dat ik ervan omval..hmmmm nog maar ff oefenen.
Verder is lekker soezen met mijn broertjes en zusjes ook heeeeerlijk!
Kom je snel naar me kijken?
x Zoe
 

Geplaatst op 30-11-2012
Bing
52-Hoensbroek

Deze kittens zijn gevonden in Maasmechelen, ze waren koud en onderkoeld.

Hoi ik ben Bing,
Een mooi tijgertje met een zwarte streep op de rug....ik ben nu al een echte lieverd ,dus dat beloofd wat voor de toekomst!
Klimmen is op dit moment mijn hobby vooral op de bank daar hangt een deken en kan ik me heel goed aan optrekken :-)
Verder ren ik graag achter mijn opvangmama aan maar niet te lang want mijn korte pootjes zijn nog snel moe.
Maak maar snel een afspraak want ik ben het bewonderen zeker waard !!
x Bing
 

Geplaatst op 30-11-2012
Zita
52-Hoensbroek

Deze kittens zijn gevonden in Maasmechelen, ze waren koud en onderkoeld.

Hoi ik ben Zita,
Ik ben de kleinste tijger van het stel,maar ik doe zeker niet onder voor mn broertjes en Zusje.
Ik kan al knorren als de beste..mijn opvangmama zegt dat ik soms net een varkentje ben tssssssssssss
Ik ben nu nog erg klein maar ik drink goed en begin ook al vast voer te eten zodat ik snel een stevig poesje ben..en ik hoop dat als dat zover is er ook een gouden mandje voor me klaar staat!
x Zita
 

Geplaatst op 30-11-2012
Beer
52-Hoensbroek

Deze kittens zijn gevonden in Maasmechelen, ze waren koud en onderkoeld.

Hallo Beer hier,
Volgens mijn opvangmama lijk ik precies een klein beertje,ik heb een hele dikke pluizige vacht en een kort staartje..vandaar dus mijn naam.
Mijn pootjes zijn nog wat kort waardoor het schijnbaar heel grappig uitziet als ik probeer te rennen want dan begint iedereen telkens te lachen.
In tegenstelling tot mijn pootjes heb ik een hele grote mond,qua volume in ieder geval! Als ik honger heb dan moet en zal iedereen het horen en als mijn buikje dan weer gevuld is dan ben ik weer heerljk tevreden en kun je alles met me doen.
Zoals iedereen hier wacht ook ik op een gouden mandje...dus wacht niet te lang en kom langs!
x Beer
 

Geplaatst op 30-11-2012
Nero
48- Kerkrade

Dit is een van de kittens van Winx, de poes die in de wildklem gelopen was.

Hallo daar,
Kijk nou... ben ik niet een schattig ventje?
Ik vind alles nog wel heel spannend maar elke dag durf ik meer hoor.

Ik ben bij mijn opvang mama binnen gekomen als een heel bang muisje
Mijn echte mamma was daar ook en ik heb haar de eerste dag veel geroepen en ze liep wel langs me, maar ze kende me niet meer... daar was ik heel verdrietig om.
Al snel mocht de bench openblijven, omdat mijn nieuwsgierigheid al zo groot was dat ik vanuit de bench met mijn stiefbroers en zus probeerde te spelen hihi.
Hier liggen zo veel speeltjes... waar ik ook op onderzoek ga, ik kom altijd wel wat leuks tegen om mee te spelen. Ik doe nu zelfs al mee tikkertje zoeffff........ lekker rennen springen, grommen en blazen naar elkaar.... geweldig!!
Als ik me verstopt heb, omdat ik moe ben geworden van al het spelen, komt mijn opvang mama me zoeken en dan praat ze zachtjes tegen mij en dan durf ik al voorzichtig een paar pasjes dichterbij te komen. Heel zachtjes begin ik dan te spinnen prr prr.. maar ik blijf het nog wel een beetje eng vinden. Toch kruip ik elke dag meer en meer uit me schelpje (bloos).
 

Geplaatst op 30-11-2012
Salina
103-Herk-de- Stad

In Lommel vond de meldster 's morgens een doos voor haar deur..... inhoud? mamapoes met drie kittens.
Helaas konden zij niet terecht in naburige opvang.

 Hé hallo ! Mijn naam is Salina, mooie naam hè ;-)
Ja sorry, mijn oogjes vallen dicht van de slaap, ik heb er een gans avontuur opzitten! Lees maar eens bij mijn mama Winny. En dan die 2 broertjes van mij, die zijn pas vermoeiend! Ik moet die precies vanalles van manieren aanleren en zeggen dat die lieve mevrouw die een raar taaltje tegen ons brabbelt echt niks stout gaat doen... gedaan met in dozen opgesloten te zitten! Ik ben alvast reuzeblij dat hier altijd vanalles klaarstaat om te eten! En speelgoed, waaw te gek! Heb jij ook nog een plaatsje vrij voor mij? Kom mij dan maar vlug bezoeken! Doei !

Hé hallo ! Mijn naam is Salina, mooie naam hè ;-)
Ja sorry, mijn oogjes vallen dicht van de slaap, ik heb er een gans avontuur opzitten! Lees maar eens bij mijn mama Winny. En dan die 2 broertjes van mij, die zijn pas vermoeiend.
Ik moet die precies vanalles van manieren aanleren en zeggen dat die lieve mevrouw die een raar taaltje tegen ons brabbelt echt niks stout gaat doen... gedaan met in dozen opgesloten te zitten! Ik ben alvast reuzeblij dat hier altijd vanalles klaarstaat om te eten. En speelgoed, waaw te gek! Heb jij ook nog een plaatsje vrij voor mij? Kom mij dan maar vlug bezoeken. Doei !
 

Geplaatst op 27-11-2012
Kokindje
115 - Brunssum

Dit kitten had een plekje gezocht in de garage van een van onze vrijwilligsters. Hij wist wel waar hij zich moest verschansen!

Mauuwwwww ik heet Kokindje,

Beetje rare naam hè, dat is een dropje zoals de meesten weten.
Als ik opgepakt word, ga ik heerlijk spinnen door die gekke handen.
Zal even vertellen hoe ik op deze site terecht gekomen ben. En wel omdat ik in de garage ben gaan zitten van een vrijwilligster van deze kattenorganisatie. Zij heeft mij gevangen en zo is het gebeurd dus. Toch wel al slim hè hoe ik niet meer buiten te zoeken naar eten en drinken.
Ik gebruik de katten wc en ontdek alles graag.

Update 1 oktober:

Mijn bijnaam is dus Droppie geworden en het gaat stukken beter met mij.
Ik laat me uitgebreid aaien, ik heb dan ook de zogenaamde klik gekregen.
Zo mag ik van mijn opvangouders ook op bed liggen en dan ga ik helemaal los, snor de sterren van de hemel, tenen vangen die onder het dekbed zijn verstopt vind ik ook zo leuk.
Het is wel zo dat mijn nieuwe toekomstige baasjes ook eerst geduld moeten hebben, ben nog altijd schrikachtig maaaar ik kan sociaal zijn :-)
Daag Droppie

 

Geplaatst op 25-11-2012
Niezel
126-Aalst

Hola muchachos,
Hier zijn we dan, de kleine gatitos uit het verre Spanje. Eindelijk horen we jullie zeggen, ja, we hebben jullie lang in spanning gelaten hé! We zaten met z’n 8-en in een snikhete blokhut in een klein kamertje toen onze opvangmama ons vond. Doodziek, mager en zonder enige medicatie want daar waren niet genoeg dinero’s voor. Toen werden we meegenomen naar een spaanse finca, sjiek hé, en hadden we een hele kamer voor ons alleen, met verkoeling, speeltjes en volop eten. Langzamerhand begonnen we ons door de medicatie veel beter te voelen. Helaas is na een paar dagen ons zusje plots achteruitgegaan en kreeg ze veel te vroeg haar vleugeltjes. Onze opvangmama besloot ter nagedachtenis aan haar omdat zij het enige witje was om ons naar de 7 dwergen te noemen.
Toen de dag kwam dat wij naar Belgie gingen rijden kregen we nog een grote verrassing! Er gingen nog 3 amigo’s meer met ons mee. Het klikte gelijk tussen ons en we werden de beste speelkameraadjes. We zijn bijna allemaal genezen en al echte bandito’s geworden. Als we allemaal gezond verklaard worden en al onze spuitjes hebben gehad zijn we klaar om naar een definitief gouden mandje te verhuizen en samen met jullie de wereld verder te ontdekken. Dus als jullie graag zuiders temperament in huis halen, je weet wat te doen hé! We wachten vol ongeduld.
Hasta Luego.

Hoi, Hoi, hoi,
Ik ben Niezel. Het heeft bij mij het langste geduurd om van die rotte niesziekte af te raken. Ik heb dus het langst van al met een snotneusje gezeten en vandaar dat ik Niezel heet! Origineel hé? Mijn oogjes zijn nog niet helemaal ok en daarom wordt ik zeer binnenkort geopereerd. Maar wees niet bang, ik kan je heel goed zien maar erna ga ik je nog veel dieper in de poppetjes van je ogen kunnen kijken zodat je helemaal verloren gaat zijn. Ik speel heel graag maar ik kan er enorm van genieten als je me opneemt en knuffelt nadat ik je aandacht heb getrokken door je met mijn pootjes vast te nemen. Ik ben daar zeer goed in en het heeft effect want als ik dit doe neemt mijn opvangmama me meteen stevig vast en overlaad me met kusjes. Slim van me hé, want ik heb hier enorm veel concurrentie!
Kun je nog even geduld opbrengen tot mijn oogjes in orde zijn, reserveer me dan al maar,ik wordt je grootste knuffelkont!
Knuffels van Niezel

Geplaatst op 25-11-2012
Poucca
emma-Hasselt

Dit kittentje is gevangen op een camping in Lanaken.

Later meer info.

Geplaatst op 25-11-2012
Pantera
102 - Brunssum

Wat zullen we je missen kleine zwarte sabbelkont...
Kletsnatte vingers en handen hadden we van het gesabbel van jou.
Je valt nu met je kontje in de boter, 3 kinderen in dit gezin.
Dat betekent 3 x 2 handjes en 3 x 10 vingertjes om aan te sabbelen, jonge, jonge daar zal je wel dollartekens van in je oogjes krijgen :-)
Sabbel ze Pantera en het ga je goed...

XXXX

Harry, Anki, David en Jamo
 

Geplaatst op 25-11-2012
Dina
130-Tongeren

In Maasmechelen: een hond kwam ermee in zijn bek aanlopen! Ongelofelijk....
Het lijkt wel of de hond wilde dat het diertje werd gered, of hij zag het als nieuw speelgoed. Maar in elk geval: het is ongedeerd en is bij ons nu.

Hallo mijn naam is Dina en ben gevonden door een hond die heeft mij naar zen baasje gedragen. Wat was ik bang zoiets groots. Het baasje van de hond had geen tijd voor mij, dus heeft hij naar zwerfkat in nood gebeld. Waar ik met alle plezier werd opgevangen door men opvang pappa’s ook met hondjes en dat zijn men beste kamaraadjes ondertussen.
Het is zover dat ik de baasjes rond men pootje heb gewikkeld en ondertussen heb ik gehoord dat ik mag blijven hier. Hehe .

Geplaatst op 25-11-2012
Kruimeltje
34 - Willebroek

Deze kittens werden gevonden in Lichtervelde.

Hallo,
Ik ben Kruimeltje, ik ben de enige van ons vier met lange haren, en daar ben ik dan ook a-p-e-t-r-o-t-s op, mijn opvangmama moet mijn haren elke dag een kam beurt geven want anders raken ze vol knoopjes. 
Ik ben wel een beetje verlegen en ik kom alleen op een schoot liggen wanneer ik niet alleen ben, want zo helemaal alleen op die immense schoot, zeg nu zelf, dat is toch wel een beetje griezelig hé, maar als we met meer zijn kan het best gezellig zijn hoor. Spelen, ja dat doe ik wel graag maar het liefst zoek ik een geheim plekje en doe daar lekker een dutje.
Kom gerust een kijkje nemen naar mij en mijn broertjes en zusje. veel kopjes, Kruimeltje
 

Geplaatst op 24-11-2012
Miguel
10- Goes

Lieve kleine Miguel,

Je bent maar 12 dagen bij ons geweest maar wat waren we snel aan jou gehecht hè vent? Je was vanaf dag 1 thuis, je was dol op onze eigen katten, die trouwens zelf niet zo van jou gecharmeerd waren, dat maakte je niets uit ; je bleef ze leuk vinden. Je was mega sociaal, lief, leuk, knuffelig, speels, alles wat mensen van een katje verwachten had je in huis.

Je bent dan ook snel geplaatst bij hele lieve mensen; ze zijn helemaal verliefd op je en ze gaan goed voor je zorgen....je was een uurtje bij hen in huis toen je al op de schoot van je nieuwe vrouwtje lag te slapen, je hebt ook een zwart vriendinnetje van een jaar, die jou helemaal ziet zitten...het komt vast helemaal goed.

We missen je wel hoor lieverd, je warme zachtje lijfje op schoot, heel veel kusjes voor jou lieve rode rakker...

je pleegpapa Jan en pleegmama Bettie

Geplaatst op 24-11-2012
Spyke en Spooks
103-Herk-de- Stad

In Lommel vond de meldster 's morgens een doos voor haar deur..... inhoud? mamapoes met drie kittens.
Helaas konden zij niet terecht in naburige opvang.

Wat is dat? En dat? En oh hier kijk nog iets nieuws?!
Spelen-ontdekken-leren, het lijkt wel een reclamefilmpje. Maar goed hier ben ik dan, Spyke.
Ik ben nog een beetje onzeker, maar dat komt wel goed hoor! Ik ben nog altijd samen met mijn echte mama, maar die is ons al heeeel stilletjes aan het voorbereiden op die grote wereld daarbuiten.
Ik hoop dat ik nooit meer zo’n mensen hoef tegen te komen die ons in een doos droppen. Hoe laf zeg. Mijn mensenmama zegt dat onze vzw daar wel voor gaat zorgen, wij krijgen het allerbeste huisje met mensjes in! Hihi! Mag dat bij jou?

 

Geplaatst op 24-11-2012
Spooks en Spyke
103-Herk-de- Stad

In Lommel vond de meldster 's morgens een doos voor haar deur..... inhoud? mamapoes met drie kittens.
Helaas konden zij niet terecht in naburige opvang. 

Piep, ik ben Spooks van het mama met 3 kittens in de doos verhaal, ik ben nog een beetje bang van alle nieuwe dingen die ik hier te zien krijg...
Mijn mensenmama die doet er alles aan om dat akelige avontuur te vergeten. En ik, ik oefen hard, hier zie je mij met mijn laatste nieuwe overwinning! Ik heb de kleine doos getemd, hihi, was eigenlijk een makkie hoor, maar vertel dat maar aan niemand.
Ik speel alvast graag met van die ronde dingen, daar geef je een tik op en dan rennen die heel snel weg, wat? Ooohhh ok een balletje zegt de mama. Mag ik bij jou ook vanalles komen uitproberen en ontdekken?

 

 Piep, ik ben Spooks van het mama met 3 kittens in de doos verhaal, ik ben nog een beetje bang van alle nieuwe dingen die ik hier te zien krijg... Maar mijn mensenmama die doet er alles aan om dat akelige avontuur te vergeten. En ik, ik oefen hard, hier zie je mij met mijn laatste nieuwe overwinning! Ik heb de kleine doos getemd, hihi, was eigenlijk een makkie hoor, maar vertel dat maar aan niemand. Ik speel alvast graag met van die ronde dingen, daar geef je een tik op en dan rennen die heel snel weg, wat? Ooohhh ok een balletje zegt de mama. Mag ik bij jou ook vanalles komen uitproberen en ontdekken? Piep, ik ben Spooks van het mama met 3 kittens in de doos verhaal, ik ben nog een beetje bang van alle nieuwe dingen die ik hier te zien krijg... Maar mijn mensenmama die doet er alles aan om dat akelige avontuur te vergeten. En ik, ik oefen hard, hier zie je mij met mijn laatste nieuwe overwinning! Ik heb de kleine doos getemd, hihi, was eigenlijk een makkie hoor, maar vertel dat maar aan niemand. Ik speel alvast graag met van die ronde dingen, daar geef je een tik op en dan rennen die heel snel weg, wat? Ooohhh ok een balletje zegt de mama. Mag ik bij jou ook vanalles komen uitproberen en ontdekken? Piep, ik ben Spooks van het mama met 3 kittens in de doos verhaal, ik ben nog een beetje bang van alle nieuwe dingen die ik hier te zien krijg... Maar mijn mensenmama die doet er alles aan om dat akelige avontuur te vergeten. En ik, ik oefen hard, hier zie je mij met mijn laatste nieuwe overwinning! Ik heb de kleine doos getemd, hihi, was eigenlijk een makkie hoor, maar vertel dat maar aan niemand. Ik speel alvast graag met van die ronde dingen, daar geef je een tik op en dan rennen die heel snel weg, wat? Ooohhh ok een balletje zegt de mama. Mag ik bij jou ook vanalles komen uitproberen en ontdekken?

Geplaatst op 23-11-2012
Gijs
130-Tongeren

Dag hollebolle Gijs

We zwaaien ons ventje uit vandaag. Alweer een aids positieve kat geplaatst!

Lieve knappe Gijs, vanavond ben je vertrokken naar je gouden mandje. Wie had dat gedacht he knul. Zo snel al werden er mensen verliefd op je. Deze mensen hebben helemaal gelijk, je bent ook een dier om  meteen voor te vallen.
Je hebt dit zo nodig, je eigen huisje, mensen die er altijd voor je zijn. Je was zwaan-kleef-aan in Buddy Kat. Wanneer je een verzorger zag, waggelde je al hoopvol naar de bank " Kom je?".  Op schoot was het enige wat je wilde en opstaan? Vergeet het het maar, mag niet! Je snakte zo naar aandacht en liefde.
We probeerden jou in Buddy Kat zoveel mogelijk liefde te geven, maar het blijft zo anders dan echt bij iemand in huis wonen.
Deze lieve mensen hebben geen oordeel, zij nemen je zoals je bent. Je bent aids positief en dit maakt hen echt niets uit, ze weten precies waar ze aan beginnen.

We houden contact met elkaar en je zit recht in ons hart. En geniet jij vooral van het leven lekkere jongen van ons, we gaan je enorm missen. Er is wel 1 voordeel: nu wordt er beter gepoetst in Buddy Kat, want we moesten alle werkzaamheden stoppen als jij in onze buurt kwam.

Het ga je goed, en jij toont hier alweer eens het voorbeeld dat ook katten met aids prima plaatsbaar zijn en zij net zoveel recht hebben op een leven, want jij zou normaal al in het asiel zijn ingeslapen wegens " niet plaatsbaar".

We houden van je
Buddy Kat

Geplaatst op 23-11-2012
Biba
127 - Born

Deze kittens werden met zijn tweetjes gevonden op straat in Maaseik, niemand keek naar ze om. Een lieve meldster heeft ze de eerste zorgen gegeven en nu zijn ze bij ons binnen.

Hallo,
Ik ben Biba. Ze hebben mij samen met mijn zusje al dolend op straat gevonden. Dat kun je je toch niet voorstellen, he ?
Zo klein en al helemaal op onszelf aangewezen. Gelukkig heeft een lieve mevrouw ons een weekje verzorgd, waardoor we al best aardig opgeknapt waren, toen we bij onze opvangmama kwamen.
We zijn nu een aantal dagen verder en de medicijnen hebben hun werk goed gedaan.
Het niezen is verdwenen en mijn oogjes zijn nu helder en open.
Ik heb een enorme eetlust, waardoor ik kogelrond ben. Ik krijg hier ook zo'n lekkere hapjes.
Op dit moment ben ik aan het ontdekken hoe leuk het is om te spelen. Eerst speelde ik alleen met mijn zusje,
maar nu speel ik ook verstoppertje met een ander opvangkatje hier in huis.
Hij is wel al wat ouder, dus hij is niet altijd even voorzichtig met mij, dan ga ik heel hard blazen en dan stopt hij vanzelf wel.
Het bevalt me goed om lekker binnen te zijn, met mijn zusje en natuurlijk dat lekkere eten en een heerlijke sofa om in te slapen.
Misschien tot gauw ?

Geplaatst op 23-11-2012
Sylvester
2 - Landgraaf

Dit kitten werd gevonden aan het kanaal in Boorsem.

Hoi, ik ben Sylvester en logeer nu sinds een tijdje bij mijn gastgezin in Landgraaf.
Ik speel graag met de andere katten in huis. Mijn gastgezin vindt dat ik een grote kerel aan het worden ben. Ik doe daar ook veel moeite voor want ik eet goed en drink ook graag kattemelk.
Ik lig ook al graag op schoot al ben ik soms nog wat schrikachtig. Spelen met balletjes, muisjes etc doe ik ook graag.
Kom gerust eens kijken want ik zoek nog een goed tehuis.
Knuffel Sylvester

 

Geplaatst op 23-11-2012
Jasmin
47- Maastricht

Lieve Jasmin,

Je was nog heel klein toen we jou en je broertjes gingen ophalen. Net drie weekjes. Jullie hadden nog een flesje nodig en moesten heel veel leren. Jullie groeide snel  en voor wij er erg in hadden waren jullie klaar om naar en eigen plekje te gaan.
Je broers zijn al een tijdje weg. Jij bleef nog even en werd dikke maatjes met de kat die hier woont.     Samen eten, samen slapen… Nu je weg bent loopt zij hier heel beteuterd rond en zoekt jou.   Je ligt niet meer op je vaste plekje op de veel te warme verwarming.
Maar jij hebt een heel fijn plekje voor jezelf gevonden. Daar is een kater waar je vriendjes mee kan worden. En lieve mensen die graag heel veel met jou willen spelen en knuffelen!
Wij hopen dat je daar net zoveel liefde geeft als dat je hier deed. Je was zo gezellig aanwezig. Wij zullen je missen!!
Doeiii lieve, eigenwijze , schattige Jasmin!
Je gastgezin, Sonja Kreyns
 

Geplaatst op 23-11-2012
Oscar
49-Genk

Dit kitten was al 3 dagen in Neerpelt aan het schreeuwen. Gelukkig kon het na wat tips van ons gevangen worden door de meldster en mocht het binnenkomen. Hartstikke niesziek, maar wel een ontzettend sociaal manneke!

 Hoi allemaal,

Ik ben Oscar, een gezellig ros katertje van ongeveer 8 weken oud.
Ik ben gevonden door een dame die dagenlang geprobeerd had mij binnen te lokken met wat eten, maar ik durfde er niet naar toe te gaan.
Na drie dagen was ik zo moe en ellendig dat ik toch naar haar ben toe gegaan. Zij heeft mij een beetje verwend en toen gebeld naar Zwerfkat.
Gelukkig kon ik daar terecht bij een hele lieve dame die mij heel goed verzorgd heeft, want ik was echt heel ziek, mijn oogjes zaten dicht, ik kon nauwelijks eten of drinken.
Nu ben ik bij mijn opvangmoeder die mij regelmatig kwam lastigvallen met medicijnen en mij vertelde dat het voor mijn eigen bestwil was.
Dat zal ik dan maar geloven, maar vies dat dat spul was joh! Maar nu gaat het heel goed met mij, ik voel me echt stukken beter.
Om dat te laten zien aan mijn opvangmoeder doe ik regelmatig leuke trucjes zoals heel hard rondcrossen en voetballen. Tis jammer dat ik zo klein ben, en een kat, anders zou ik zo voor de Rode Duivels uit mogen komen, dat zou heel toepasselijk zijn daar ikzelf volledig rood ben van kleur.
Ik vind het ook heel leuk om de computer aan te vallen, met vier poten tegelijk! Dit vindt mijn opvangmoeder minder gezellig omdat de computer dan elke keer heel hard PLOINK zegt.
Ik lig graag op schoot en kan dan ook heel fijn en hard knorren. Nu ben ik mijn ellendige tijd buiten ook weer vergeten, maar ik zoek een lief baasje aan wie ik graag mijn knor serenades zou laten horen.

Heel veel liefs van Oscar.

Geplaatst op 23-11-2012
Pim
34 - Willebroek

Deze kittens werden gevonden in Lichtervelde.

Miauw,
Ik ben Pim, ik ben een echte knuffeljongen en iedereen die mij aaitjes wil geven is welkom. 
Als je mij aait, word ik namelijk helemaal rustig en strek ik mij uit op jouw schoot, rrrrt dat doet toch zo goed hé.
Ik speel ook heel graag samen met mijn broertjes en zusje en euh… ik doe soms ook wel wat ondeugende dingen zoals op de tafel kruipen, maar sssst, niet verder vertellen hoor want voor de rest ben ik een engeltje!
Ik ben ook wel wat de leider van mijn broertjes en zusje want die durven nog niet zoveel hoor, want dat zijn soms echte bangeriken, maar als ze zien dat ik aan het spinnen ben komen ze allemaal mee op schoot zitten, lekker gezellig!
Ben jij goed in spelen en knuffelen? Dan moet je zeker is naar mij en mijn broertjes en zusje komen kijken!   
 

Geplaatst op 23-11-2012
Jules
34 - Willebroek

Deze kittens werden gevonden in Lichtervelde.

Maauw,
Ik heet Jules, ik ben misschien wel de kleinste van het stel maar zeker niet de zwakste, ik ren rond van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat, maar als iemand mij ook maar één aaitje geeft dan val ik in katzwijm en ga ik vol genot op zijn of haar schoot liggen.
Ooh en ik houd er zo van als je dan eens lekker achter mijn oortjes kroelt, dan ga ik spinnen als een gek!
Och, je moet zelf maar eens komen kijken naar mij en mijn broertjes en zusjes! prrrt, alvast tot dan!

 

Geplaatst op 20-11-2012
Gizmo
48- Kerkrade

Gizmo is gevonden in Dilsen, in zijn uppie.

Hallo allemaal

Ik ben een zwart wit beertje met de naam Gizmo en ik ben een beetje een ondeugend katertje. Toen ik bij mijn opvangmama binnen kwam moest ik na een half uurtje al direct in een badje, hee wat gaat er nu gebeuren  brrr....
Maar daarna werd ik in een handdoek lekker droog en warm gewreven, prrr prrrr
Natuurlijk was ik toen gelijk helemaal moe en ging ik in een lekker voorverwarmd  mandje slapen. Wanneer ik me oogjes weer open deed zag ik ineens twee speel vriendjes huh??..... ohh nee jullie zijn maar eng... blaas blaas blijf weg...
Maar ehh... toen ik eenmaal goed wakker was vond ik ze toch wel heel leuk en nu speel ik daar heerlijk mee elke dag, zoef zoef iiiiiiiauw....
We rennen lekker achter elkaar aan door de speeltunnel en de rest van de kamer hihi.
Wanneer mijn opvang mama me roept kom ik heel voorzichtig om het hoekje kijken en als het ochtend is word ik heel lief wakker gemaakt door haar, dan kroelt ze me lekker achter me oortje mmmmm .... dan gaat ook gelijk mijn motortje opgang hoor en dan ga ik ook koppies geven hihi
Wil je me ook zo lief wakker komen maken kom dan maar snel naar me kijken!

Geplaatst op 19-11-2012
Pien
18-Heerlen

Pien werd gevangen op een camping in Zutendaal en is nog erg onder de indruk.

Ik ben Pien de Poes!
Toen ik 7 weekjes oud was ben ik gevonden op een camping in Zutendaal. Ik was helemaal alleen zonder mama, en ben daarom in de opvang genomen.
In het begin vond ik dit niet zo leuk, want ik was geen mensen gewend. De dokter dacht dat ik niet echt een knuffelkat zou worden. Maar nu na een tijdtje in het gastgezin is het tegendeel bewezen. Ik vind t wel gezellig zo onder de mensen!
Lekker eten, leuke speeltjes en veel geknuffel. Mijn lievelingsdingen zijn dan ook lekker gek doen, de hond uitdagen, snoepjes (in het bijzonder naturel chips, kijk maar naar t filmpje) en knuffelen.

Kom je snel eens bij mij kijken?

 

Geplaatst op 18-11-2012
Merlijn
33-Heerlen

Jij kwam als laatste erbij en gaat ook als laatste weg. Het heeft een voordeel we kunnen je nog een paar dagen extra knuffelen en aandacht geven. Jij was erg zelfstandig en ging je eigen weg. Door jou zijn de andere al heel vlug zelf gaan eten en spelen. Jij was het grote voorbeeld, daarom is het goed dat we je nog even alleen hebben. Zondag is voor jou de dag om afscheid te nemen en op reis te gaan naar je gouden mandje wij wensen ook jou veel geluk en liefde in je kattenleven.

Een dikke knuffel van je opvangmoeders Pia en Madeleine

Geplaatst op 18-11-2012
Miss Mila
114 - Heerlen

Drie maanden geleden kwam ik bij mijn opvangmama binnen als een niesziek, vuil en broodmager ding. Bovendien was een van mijn oogjes er niet al te best aan toe.
Er werd behoorlijk aan me geklust en langzaamaan werd het niezen en proesten minder, kwam er een prachtig oogje te voorschijn en kreeg ik wat spek op mijn lijfje.
Je kent me niet meer terug!
Na al die maanden hier in huis kunnen ze me natuurlijk niet echt meer missen en hoewel mijn opvangmama geen plaats meer heeft voor nog een poezenbeest, hebben we een fantastische oplossing gevonden. Ik verhuis binnenkort mee met Lisa.
Die krijgt een eigen huisje en ik mag mee!

Dag Miss Mila, we blijven nog even van je genieten voordat je vertrekt, maar alvast veel succes!
 

Geplaatst op 18-11-2012
Sebastiaan
11 - Cadier en Keer

Dit kitten werd ondervoed en onder de vlooien in Meeuwen gevonden.

Hoi hoi mensen,

Ik ben Sebastiaan, en ben gevonden in het veld.
Zat daar samen met mijn broertje maar die hebben ze niet meer gevonden.
Na mij te hebben meegenomen, zagen ze dat ik een beetje verwaarloosd was en
onder de vlooien zat. Gelukkig voor mij kwam ik bij een goeie verzorgster terecht en ben
verschillende keren in een sopje geweest. Vond het niet zo leuk maar ik ruik wel weer lekker en zie er leuk en lief uit.
Ik ben zwart met een wit befje en witte pootjes en vind het heerlijk om tegen je aan te kruipen. Mijn verzorgster vind nog wel dat ik niet netjes eet maar ben dat al goed aan het leren. Soms zie ik er uit als een klein muisje en zo noemen ze me dan ook zo.
Door mijn ervaring in het veld ben ik soms nog wel wat onzeker en zoek daarom een lieve en zorgzame eigenaar.
Dus ben je verder nieuwsgierig naar mij, kom dan even naar me kijken.

liefs en een poot van mij x

Sebastiaan

Geplaatst op 18-11-2012
Fooks
115 - Landgraaf

Dit kitten liep wat verloren rond bij een bedrijf in Maasmechelen. De medewerkers hebben het in een werfkeet gezet en ons gebeld.

Hallo hier ben ik weer de spin kampioen en ik geniet van het leven.
Eigenlijk zou ik graag naar buiten willen, want als de deur open gaat lig ik op de loer om te ontsnappen maar ze zijn hier nog steeds sneller dan ik :-(
Oh ik wil nog wat vertellen, moest laatst naar de dierenarts want ik mank soms: Nu is gebleken dat ik zwakke knieën heb en daar heb ik last van als ik bijvoorbeeld van de krabpaal af spring.
Nog iets anders: in de auto zitten is trouwens niks voor mij, dan ga ik huilen hoor!!! Dus voor mij het liefst zo min mogelijk graag.
Zo nu kom maar op, want ik ben echt een lekker ding, lief, aanhankelijk, oké soms nog wel ondeugend maar daarom ben ik ook nog kitten hè.

Geplaatst op 18-11-2012
Tux
44- Eksel

Deze kittens zijn gevonden in Mol.

Hallo lieve mensen mijn naam is Tux, stoere naam hé? en zo gedraag ik me dan ook.
De eerste dagen toen ik net hier was blies ik tegen alles en iedereen.
Maar eigenlijk was ik gewoon een beetje bang. Nu ik hier een beetje gewend ben gedraag ik me volgens mijn opvangmama al veel beter.
Eigenlijk heb ik een heel klein hartje ( maar niet door vertellen hoor) en is mijn zusje Toet veel stoerder.
Ik vind het heerlijk om te knuffelen en dan begint mijn motertje al flink te ronken.
Ook met de hondjes van hier word ik al dikke maatjes. De grote poezen hier vind ik ook erg interessant, die probeer ik dan met mijn kleine pootjes achterna te lopen.
Willen jullie ook wel zo'n stoere bink? Kom dan snel eens kennis makken en wie weet kom ik dan wel bij jouw de bink uit hangen.

Geplaatst op 18-11-2012
Toet
44- Eksel

Deze kittens zijn gevonden in Mol.

Hallo allemaal.
Ook ik zal me even voorstellen mijn naam is Toet en ik ben volgens mijn opvangmama een zeer schoon meiske ( en als zij dat zegt is dat zo).
Ik ben zoals een "echte" dame dan ook erg nieuwsgierig en vind heel die nieuwe grote wereld erg interessant.
Ook ik was de eerste 2 daagjes een beetje bang maar ja er was dan ook van alles gebeurd. Zomaar weg op onze vertrouwde plek en ook onze mama nog eens kwijt.
En een honger dat we hadden en dat hebben we dan ook wel laten horen.
Gelukkig hebben hele lieve mensen ons gevonden en mij en mijn broer Tux naar onze opvangmama gebracht. Al snel snapte ik dat we daar lekker te eten kregen, geknuffeld werden en een lekkere warm plekje om te slapen en te spelen.
Ik heb het dan ook goed naar mijn zin en laat dat ook merken prprprprpr.
Zie jij het wel zitten om mij een definitief eigen huisje te geven? Bel dan snel en kom gauw naar ons kijken.
Liefs Toet.

Geplaatst op 17-11-2012
Pino en Pieke
33- Heerlen

Twee moederloze kittens gevonden in Kortessem. Mammapoews was foetsie en er lagen helaas twee gestorven katjes bij de overlevenden.

Pino is mijn naam, ik lijk op mijn broertje alleen heb ik meer rood in het gezicht en ben een beetje dikker.
Als ik maar op tijd mijn eten krijg en kan spelen met mijn stiefboertje Fluf dan is het goed en blijf ik spinnen. Ik ben nog erg klein en moet nog vier weken bij mijn opvangmoeder blijven om te groeien. Wie wil mij adopteren als ik acht weken ben en weg mag?
Jullie kunnen alvast komen kijken, tot vlug!

 

 
 
Geplaatst op 17-11-2012
Pieke en Pino
33- Heerlen

Dag Pino en Pieke,

Jullie waren maar een paar dagen oud toen we jullie kregen. We hebben mooie maar ook bange dagen gekend, vooral de eerste twee weken. Daarna ging het goed en groeiden jullie als kool. Uit de couveuse kregen jullie gezelschap van Fluf en Merlijn maar toch lagen en sliepen jullie altijd samen. Nu hebben jullie je gouden mandje samen gevonden bij een heel lief gezin in Wijlre. Jullie waren een verjaardagscadeau voor dochter van het gezin, die op de dag nog niets wist . Ze hadden het goed geheim gehouden die vier weken. Ze was heel blij toen ze jullie kwam halen ,dit was echt een verrassing. Na acht weken viel het afscheid voor mij erg zwaar en het duurt weer een paar maanden voor ik weer nieuwe kabouters krijg. De kittenkamer is nu schoon maar erg leeg. Gelukkig kunnen jullie samen opgroeien en kattenkwaad uithalen. De een is rustig en de andere erg ondernemend. Ik wens jullie veel geluk en een dikke knuffel van ons.

Pia en Madeleine

Geplaatst op 17-11-2012
Sander en Samir
11 - Cadier en Keer

In Maasmechelen gevonden, zonder mamma...
Later meer info.

Geplaatst op 17-11-2012
Martina
130 - Tongeren

Dit kitten werd gevonden in Herk-de-Stad.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 17-11-2012
Samir en Sander
11 - Cadier en Keer

Deze moederloze kittens werden gevonden in de tuin van een meldster uit Lommel.
Mamapoes keek niet meer naar ze om, helaas.

Hallo mensen,
Ik wil me even voorstellen: Ik ben Samir een bruin katertje, jawel bruin en niet zwart... apart he hihi.
Helaas is onze mama weg gegaan en heeft ons achter gelaten maar waarheen weet ik niet...
We waren te klein om voor ons zelf te zorgen op dat moment maar gelukkig zijn we gevonden.
Met mijn eetlust is niets mis want daar kan ik geen genoeg van krijgen.
Ja alleen de fles is voor mij nog niet genoeg hoor, ik ga daarna gewoon door met de vingers van die tweevoeters hmm.... sabbel sabbel haha.
Hihi ik word dan ook vaak sabbelaar genoemd, is niet erg hoor... laat die tweevoeters dat maar zeggen, kom hier met die vingers mjamm mjamm mjamm.
Ik ben ook nog op zoek naar personeel die ook af en toe zijn vingers af wil staan aan mij.... wanneer mag ik jouw vingers eens proeven??

een pootje van Samir

Geplaatst op 17-11-2012
Sanne
11 - Cadier en Keer

Deze moederloze kittens werden gevonden in de tuin van een meldster uit Lommel.
Mamapoes keek niet meer naar ze om, helaas.

 Ik ben Sanne, ja wel... een poesje in de kleuren wit met zwart.
Ik en mijn broertje Samir zijn samen gevonden want helaas zijn wij door mama achter
gelaten.
En dat terwijl we toen nog niet voor ons zelf konden zorgen, snap jij dat nou?
Van het eten maak ik altijd een feestje, maar ja... ik moet ook nog een grote meid worden he, hihi.
Vanuit mijn warme mandje ben ik op zoek naar nieuw huisje.
Ik hoop dat ik dat bij jou kan vinden en dat wij mekaar nooit zullen verlaten.pootje Sanne

Ik ben Sanne, ja wel... een poesje in de kleuren wit met zwart.
Ik en mijn broertje Samir zijn samen gevonden want helaas zijn wij door mama achter
gelaten.
En dat terwijl we toen nog niet voor ons zelf konden zorgen, snap jij dat nou?
Van het eten maak ik altijd een feestje, maar ja... ik moet ook nog een grote meid worden he, hihi.
Vanuit mijn warme mandje ben ik op zoek naar nieuw huisje.
Ik hoop dat ik dat bij jou kan vinden en dat wij mekaar nooit zullen verlaten.

pootje Sanne
  

Geplaatst op 17-11-2012
Flufje
33-Heerlen

Na een lekker bad hadden we de echte Fluf in handen, het water was zwart maar jij was schoon, nu was je rood en veel wit. Fluf je was een lekker dik rond katertje alles was goed als je maar eten kreeg. Spinnen kon je als de beste, als de andere speelden klom je op de schoot om te knuffelen en bekeek van die hoogte wat de andere deden. Jij krijgt nu ook een klein meisje wat graag met je speelt en knuffelt. Veel geluk mijn kleine dikke kabouter.

Opvangmoeders Pia en Madeleine

Geplaatst op 16-11-2012
Mira
38 - Maasmechelen

Gevonden in Eisden dorp, 4 Kittens die zonder mama rondliepen in regen en wind, nat, rillerig, vuil en koud. Hun mama (zwerfkat) is samen met andere zwerfkatten meegenomen door het Felix project voor sterilisatie, niet wetende dat deze poes een nestje had. Gelukkig konden ze bij ons binnen komen.

 Miauw! Miauw!
Ik ben nog een klein meisje en mis mijn mamapoes. Ik zocht iets om te zuigen en nu moet ik zomaar uit een kommetje eten, ik wist helemaal niet hoe dat moest.
Mijn opvangmama heeft me eerst gevoerd, telkens een beetje in mijn bekje gestopt en nu kan ik het al zelf hoor! En ik vind het ook nog heel lekker! Hum! Hum!

 

.

Geplaatst op 16-11-2012
Modi
38 - Maasmechelen

Gevonden in Eisden dorp, 4 Kittens die zonder mama rondliepen in regen en wind, nat, rillerig, vuil en koud. Hun mama (zwerfkat) is samen met andere zwerfkatten meegenomen door het Felix project voor sterilisatie, niet wetende dat deze poes een nestje had. Gelukkig konden ze bij ons binnen komen.

 Hallo allemaal, ik ben de grote broer van onze familie. Ik wou voor mijn broertje en zusjes zorgen toen onze mama weg was, maar ik was zelf nog te klein denk ik.
Ik vond geen warm hokje en we waren toch wel bang zo alleen buiten in de regen en kou.
Toen kwam een mevrouw en die nam ons mee in een kooitje, ik vond dat eerst maar griezelig hoor. Maar daar worden we nu goed verzorgd, mijn zusje, broertje en ik krijgen lekker eten en het is er heerlijk warm. We hebben er ook speledingetjes, ik  wist eerst niet wat ik daarmee moest doen. Maar nu vinden dat heel fijn om mee te spelen. En we hebben een heerlijk zacht mandje om in te slapen.

Geplaatst op 15-11-2012
Oma Toeffie
101-Tongeren

Oma Toeffie zou drie weken geleden zijn ingeslapen. Haar baasje kon de zorg niet meer betalen en oma Toeffie deed ook nog eens haar behoeftes naast de bak. De afspraak bij de dierenarts voor euthanasie stond al vast: 24 oktober om 12.00 uur.
De buurvrouw sloeg  alarm. Dit kan toch niet! Dit stokoude poesje had nog zin in leven, kon Zwerfkat in Nood haar niet redden?

Oma Toeffie is 21 jaar, haar vacht onder de klitten, ze is hartstikke doof en ons hart brak bij dit verhaal, dus ja, komt er maar bij:-)

Lieverdje, vanaf de eerste dag was er een klik met iedereen hier in huis. Je vond de andere 10 katten prima en zij behandelden jou onmiddellijk met groot respect.
We lieten een bloedonderzoek doen en je schildklier werkte veel en veel te snel. Hoeveel je ook at, je bleef afvallen...
Nu krijg je elke dag een pilletje om de schildklier te doen afremmen, maar je blijft een broos knokige omaatje.
De hele dag loop je achter ons aan te sjokken en bij elke wederzijdse blik begin je luid krakerig te spinnen.
Nou, daar is geen enkel gezond hartje tegen bestand hoor, waarom ving ik jou toch ook op?

Over enkele weken wordt er een tweede bloedtest gedaan, tot die tijd zou je niet te reserveren zijn.
Maar als ik je dan zie sloffen naar het eten, daarna een ritje naar de kattenbak waarbij de helft op de grond valt, je niet reageert op onze kreetjes: " waar is oma Toeffieeeeeee", omdat je nou eenmaal niets hoort... Wanneer  je jezelf op de bank laat ploffen en languit in zeer diepe slaap valt en wij soms voorzichtig kijken " leeft ze nog" , dan vraag ik me af: "moeten we haar nog laten verhuizen, is dat eerlijk? "
Ik keek mijn man aan en we wisten het allebei: Laat haar maar fijn bij ons wonen en genieten van haar oude dagje. Wat komt, dat komt en wij zullen altijd aan haar zijde staan.

Welkom Oma Toeffie, je hoeft nooit meer weg te gaan en neen, jouw tijd is nog niet gekomen. Je doffe blik heeft plaats gemaakt voor een heldere blik. Dit zegt meer dan 1000 woorden. Slof maar lekker verder en doe vooral je eigen dingetje.
Knuffel Sabine
 

Geplaatst op 15-11-2012
Prins
8- Urmond

Na heel wat opvangkatjes heeft ook Prins heeft zijn gouden mandje gevonden. Zijn nieuwe baasjes stonden al klaar voor hij goed en wel op de site stond, dus het was zeker liefde op het eerste gezicht! Wat gaat hij het goed krijgen daar… en dat is ook precies wat hij verdient! We zien het al helemaal voor ons hoe hij ‘prinsheerlijk’ ligt te genieten op zijn eigen krabpaal :D Hij was een fantastische kat (met af en toe wat ondeugende trekjes) die we niet snel zullen vergeten!

Geplaatst op 15-11-2012
Panda
8- Urmond

Panda, inmiddels Bella, kwam een aantal weken geleden bij ons binnen. Meteen wist ze hoe ze zich moest laten knuffelen en hoe ze het beste om aandacht kon vragen, maar dat vonden wij alleen maar super leuk! Wat waren we dan ook blij toen we in de gaten kregen dat haar nieuwe baasjes dit allemaal aan haar konden geven! Ze heeft het geweldig getroffen en we weten zeker dat haar nieuwe baasjes net zo veel van haar kunnen genieten als wij gedaan hebben.

Geplaatst op 13-11-2012
Bobby
26 - Stein

Deze moederloze ukjes werden in Kapellen op den Bos gevonden.

 Zes weken geleden kreeg ik telefoon of ik 4 kittens kon halen in Kappele op de Bos. Jullie mama was verdwenen na twee weken en de mensen waar jullie in de tuin woonden hadden niet te tijd om jullie 6-8 keer per dag en nacht de fles te geven.
Er werd af gesproken met de mensen dat we de kittens kwamen halen bij het tankstation in ranst op de autosnelweg.
Samen met Jos in de auto naar Ranst, snel nog warm water mee en een flesje met voeding. Het was een uur rijden dus tijd zat in de auto om jullie wat voeding te geven.
Dat flesje was geen overbodige luxe. In no time was het leeg.
Jullie gingen als een speer. Als jullie de fles zagen werden jullie wild. Hier met die fles nu. Mijn handen liggen nu nog open. Heerlijk op jullie zo te werk zien gaan.
De weken verstreken jullie ontwikkelden zich prima.

Hopelijk vindt Bobby snel een fijn baasje!
 

Geplaatst op 13-11-2012
Mapu
38 - Maasmechelen

Gevonden in Eisden dorp, 4 Kittens die zonder mama rondliepen in regen en wind, nat, rillerig, vuil en koud. Hun mama (zwerfkat) is samen met andere zwerfkatten meegenomen door het Felix project voor sterilisatie, niet wetende dat deze poes een nestje had. Gelukkig konden ze bij ons binnen komen.

Ik ben een katertje en liep samen met mijn broertje Modi en zusjes Muka en Mira 2 dagen buiten te zoeken naar onze mama, maar ze kwam niet meer. We waren helemaal vies, nat en koud.
Nu zijn we bij mensen in een huis, we werden zomaar in een badje gestopt.
Onze opvangmama zei dat we heel vuil waren en vol met nare beestjes zaten.
Brr, ik vond dat toch maar nat hoor, daarna werden we in een bakje gezet met een warm licht.
Hm! Dat was wel heerlijk hoor.
 

Geplaatst op 13-11-2012
Muka
38 - Maasmechelen

Gevonden in Eisden dorp, 4 Kittens die zonder mama rondliepen in regen en wind, nat, rillerig, vuil en koud. Hun mama (zwerfkat) is samen met andere zwerfkatten meegenomen door het Felix project voor sterilisatie, niet wetende dat deze poes een nestje had. Gelukkig konden ze bij ons binnen komen.

 Ik ben een poesje en speel veel met mijn zusje en broertjes. Wij zijn buiten gevonden zonder onze mama en hadden het heel koud. Nu zitten we lekker binnen, maar daar is wel iets wat een raar zoemend geluid maakt, een witte kist met een rond venster in. Eerst was ik daar bang voor, maar toen merkte ik dat daar lekker warme doeken uitkwamen waar wij ingewikkeld werden. Dat vond ik zo fijn, ik voelde mij onmiddellijk geborgen en net alsof ik bij mijn mama lag. Ook krijgen we hier lekker eten, ik loop daar eerst met mijn pootjes door dan heb ik nog iets om daarna af te likken. Hm! Hm!

Geplaatst op 11-11-2012
Brum, Charly en Pixie
06-Geleen

Dag lieve charly,
 
Jij ben een echte lukky kater. Twee gastgezinnen gehad en geplaatst worden met twee andere kittens van dezelfde leeftijd. Je kwam met 2,5 week bij ons binnen samen met je zus en je twee broertjes.
Jullie gingen als een speer.
Jullie nieuwe baasjes wilden graag twee katjes.
Een in Geleen en per toeval werd dat ook een in stein.
Een paar dagen later werd dat twee in Geleen en een in Stein.
Alleen nog even wennen aan mijn nieuwe zus en broer, dus verkassen van mijn pleeggezin in Stein naar Geleen.
Lekker ding ik heb je gemist toe je naar Geleen verhuisde, maar ik wist waar ik je bracht.
Je hebt al lekker kunnen wennen aan je nieuwe zus en broer.
Dus dat komt helemaal goed.
 
We hebben van je genoten de tijd dat je bij ons was.
Geniet van je nieuwe leventje
 
Jos, Myrthe, Silvia en alle poezels in Stein
 
Lieve Brum en Pixie,
 
Ruim zes weken hebben we van jullie mogen genieten. De tijd is omgevlogen. Van kleine kwetsbare katjes zijn jullie opgegroeid tot stevige kleuters, die af en toe als een storm door ons huis gingen, om dan na uitgebreid geknuffel op onze schoot in slaap te vallen. We vinden het super dat jullie bij elkaar mogen blijven.
En toen kwam jullie (stief)broertje Charly bij ons logeren -ook al zo’n leukerd- en die storm groeide uit tot een orkaan en het geknuffel werd nog verder uitgebreid. Jullie gaan nu wonen bij jullie nieuwe eigenaren Gracy, Yves en Cato, kattenliefhebbers van de eerste orde, en hun katten Rooney, Ella en Julleke. Volgens ons hebben jullie het in je om fantastische, mooie en gezellige knuffelkatten te worden. Jullie gaan een zonnige toekomst tegemoet.
We wensen jullie een lang en gelukkig leven toe met jullie baasjes en nieuwe kattenvriendjes. Zoals al onze ex-opvangertjes lopen jullie de rest van ons leven met ons mee.
 
Heel veel liefs van Han en Steef en Vince en Lizzy

Geplaatst op 11-11-2012
Pixie, Brum en Charly
6- Geleen

In Opgrimbie zijn drie kittens gevonden. 

Mag ik me even voorstellen: ik ben Pixie. Samen met mijn beste vriend, mijn
broertje Brum zet ik de boel op stelten bij mijn oppas mamma.
Eten en spelen is ons motto en daarna lekker relaxen met z'n tweeën, vaak in elkaars armen.
We genieten hier enorm van het eten in dit hotel, maar zouden toch wel graag
een eigen woning betrekken. Het liefst natuurlijk samen. Wie durft het met
ons aan en sluit een verbond voor het leven.
Heel veel liefs van Pixie  

 

Geplaatst op 11-11-2012
Charly, Brum en Pixie
6 - geleen

Geplaatst op 10-11-2012
Samuel
113 - Dordrecht

Dag lieve Sam, mijn mooie Sammetje, mijn pechvogeltje. Wel 13 maanden woonde je bij mij. Tig mensen die je wel wilden adopteren, maar evenzoveel die vroeger of later afhaakten. En waarom? Dat is me nog steeds een raadsel. Je kwam bij me als een vrolijke peuter, duidelijk niet gewend aan andere dieren maar o-zo’n grote knuffel naar mensen. Je wilde op mijn schoot, op mijn schouder, in mijn haren, op mijn keel, knuffelen, spelen, knuffelen, kroelen, knuffelen. Af en toe ging het er een beetje hardhandig aan toe (je besefte af en toe niet hoe scherp je nageltjes waren), maar ach, wat deerde het.

Je groeide op en niets kon jouw vrolijke, knuffelige karakter teniet doen. Je had altijd wat te vertellen, kletste me de oren van het hoofd. En als je daarmee klaar was, dan moest je apporteren. Ik heb nog nooit een kat gezien die zo goed was in apporteren als jij. Je kon het uuuuuuren volhouden, meerdere keren per dag. Zelfs visite kon er niet onderuit, jij moest apporteren en iedereen moest meedoen. Weggooien, spelen, terugbrengen, en verlangend kijken naar de volgende worp.

Binnen de kortste keren had je je kattenvriendjes echt nodig om samen mee te spelen. Je vriendje Max en de kleintjes Josje en Jelle vertrokken allemaal, maar jij bleef achter. Je maakte kennis met drie andere mini’s, maar Meli en Maartje verhuisden ook al snel. Met Myra kreeg jij een heel bijzondere band. Zij zo angstig en jij zo sociaal, water en vuur, maar jullie vulden elkaar prachtig aan. Zonder jou was ze nooit haar huisje uit gekomen, maar gekke Sam kreeg het voor elkaar dat ze haar angsten een voor een opzij zette en eens kwam kijken naar waar jij zo’n lol mee had.

Maar toen werd je vriendinnetje ziek, zo ziek dat ze helaas niet meer bij jou kon blijven. En toen was je weer alleen. Gelukkig kwam daar dan eindelijk het verlossende woord, er was iemand voor je gevallen die jou helemaal zag zitten en helemaal verzot op je was geworden. De kijkafspraak was snel gemaakt, en je liet je van je “beste” kant zien. Françoise was daar echter totaal niet van onder de indruk, dus mocht je gaan verhuizen.

Je hebt nu een kattenvriendin (of nou ja, jullie moeten elkaar nog even wat beter leren kennen, maar dat komt vast goed!) en een lief hondje met wie je het al goed kunt vinden. Je hebt een diamanten mandje gevonden, helemaal perfect voor jou. Mama is altijd thuis, apporteren kun je nog steeds, er stond zelfs een supermooie krabpaal met hangmandje en huisje op je te wachten toen ik je kwam brengen. Je bent met je kontje in de boter gevallen. Natuurlijk kost het tijd om te wennen, nadat je 13 maanden niet beter wist of je woonde bij mij. Maar langzamerhand lukt dat, en ik weet zeker dat je echt je perfecte plekje gevonden hebt.

Geniet maar lekker, kleine Sammie, je hebt het dubbel en dwars verdiend. Ga daar maar lekker door met je gekke fratsen, maar spaar hun handen alsjeblieft een beetje. Dikke knuffel voor jou, lieve Sam, voor altijd in mijn hart!
Judith
 

Geplaatst op 09-11-2012
Savan
102 - Brunssum

Dag Savanneke,

Vandaag ben ook jij als laatste vertrokken. Je zusjes zijn al een tijdje weg.
We zullen je missen kleine knuffelvent. Waar je nu bent krijg je een vriendje, ook een ex opvangertje van ons, Midnight
Ik ben ervan overtuigd dat jullie het heel goed met elkaar zullen vinden.
Dag lieve muis het ga je goed.

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo
en kopjes van je speciale vriendinnetje Mesa

Geplaatst op 07-11-2012
Cleopatra
48- Kerkrade

In Dilsen hadden  kinderen twee kittens gevonden in een kartonnen doos.

Hey hallo allemaal,

Hier een pluizig wit met zwart bolletje  aan het woord...
van mijn opvangpapa heb ik de mooie naam Cleopatra gekregen en daar ben ik heel trots op. Nu ik nog klein ben lijk ik wel een pluisbolletje maar als ik straks groot ben zal ik wel vast wel mooie lange haren krijgen. Als ik bij je op schoot wil komen ga ik tegen je been aan staan omdat ik nog niet weet hoe ik op de bank moet klimmen hihi.
Dan kom ik lekker op schoot met je kroelen Want ik ben een echte kroel poes aan het worden  en dan hoor je mijn kleine motortje prr prr
Wanneer je me roept geef ik soms ook antwoord maar wel heel voorzichtig hoor want ik wil niet iedereen laten schrikken natuurlijk hihihi.
Borstelen vind ik ook erg fijn, zelfs op mijn nog bolle buikje.
Zo af en toe komt er ook wel een rare muis met de kleur rose, hmm ... volgens mij zijn muizen toch grijs?  Of heb ik dat mis???
Toch ga ik er maar achteraan want ik moet hem toch zeker wel vangen he
Natuurlijk speel ik ook veel met mijn broertje Ceasar en dan gaan we op ontdekkings reis... wat we daar allemaal tegen komen....
Ze hebben hier 3 grote poezen en een hond en daar kan je ook mee kroelen hihi.
Wat zeg je? Bang voor de hond? Nee natuurlijk niet!! Heerlijk zo’n groot knuffelbeest hihi

 

Geplaatst op 07-11-2012
Caesar
48- Kerkrade

In Dilsen hadden  kinderen twee kittens gevonden in een kartonnen doos.
 

Geplaatst op 06-11-2012
Kobus
20- Hoensbroek

Kobus was 1 jaar geleden vermist. Vandaag is hij herenigd met zijn  echte baasje. Hij heet Tommy!

Begin oktober 2011 verdween kater Tommy uit Elen. Zijn baasje was ziek van verdriet en kon de zoekactie na 1 jaar nog altijd niet stopzetten. Ze bleef hopen en bleef naar hem uitkijken...

Eind oktober 2012 kregen wij een melding uit Maasmechelen van een kater die mank liep. Hij zwierf daar al geruime tijd rond en was in de buurt goed gekend. Hij kreeg zo hier en daar eten van de bewoners.
Een aardige mevrouw vond dat aan het lijden van deze kat een einde moest komen, hij had echt veel last van zijn pootje, dus werden wij gebeld.
Gelukkig konden we plek voor hem maken, maar eerst een tripje naar de dierenarts. Hij had een groot pijnlijk abces onder zijn oksel, dus de behandeling werd gestart.

Omdat het voor ons duidelijk was dat dit dier een baasje gehad moest hebben, zijn we een zoektocht gestart. Gisteravond stuitten we op een foto waar we niet omheen konden.... de vermiste Tommy van een jaar geleden leek als 2 druppels water op onze Kobus! Elk detail, elk specifiek plekje, zijn gehavende linkeroor, exact hetzelfde als die van Tommy....!
We waren helemaal in extase en konden die nacht de slaap moeilijk vatten "dat het maar snel morgen wordt" :-)

Vandaag was het dan zover... het weerzien tussen baasje Martine en kater Tommy, zou het? Tadaaaa.
YES!!!!! Wat een mooie hereniging!
Baasje in tranen en Tommy? Die sliep verder haha. Baasje Martine had hem al een jaar niet gezien, maar er was geen enkele twijfel: dit was haar Tommy....
Martine was overgelukkig en kon haar beste vriend eindelijk weer in haar armen sluiten. Nooit had ze kunnen dromen dat ze haar Tommy ooit weer zou terugzien, maar het echt afsluiten kon ze niet. Het is een beetje kerstavond vandaag...konden we dit maar elke dag meemaken he mensen?

Geef nooit op, u ziet het: de wonderen zijn de wereld niet uit. Blijf alert, dit moet een extra boost geven voor hen die hun vriendje momenteel missen.

Veel geluk saampjes Martine en Tommy! We missen onze grote jongen wel een beetje hoor:-) 

Geplaatst op 03-11-2012
Jairo
47- Maastricht

 Lieve jairo
Zeven weekjes lang heb jij bij ons gewoond. Zeven weekjes lang hebben we van jou mogen genieten. Jij bent de grootste knuffelkater die ik ooit heb gekend. Elke dag opnieuw keek jij me met je grote verbaasde ogen aan, alsof je je afvroeg waarom er momenten moeten zijn dat je niet mag knuffelen.      Ik hoefde je maar op te pakken en je ging spinnen. Uren lang kon je in mijn nek liggen!
Jij  bent altijd iets groter en sterker geweest dan je broer en zus. En dat wist je, Je stelde je al gauw op als de leider. Een dominante knuffelkater! Je broertje Jono week niet van je zijde. 
We vonden voor jou al snel een plekje, en het mooiste was, je broertje mocht mee! 
Vanwege je broertje hebben jullie wat langer moeten wachten, maar nu jullie 10 weekjes zijn is het de hoogste tijd! 
Nu ben je op je eigen plekje, daar mag je samen met je broertje opgroeien tot sterke, grote katers!
Je nieuwe baasje is een bekende en ik zal jullie dus geregeld zien.  Maar toch mis ik je al, zo een heerlijke knuffelkater! Nu mag een ander daar van gaan genieten! 
Geniet van je nieuwe plek en de vrijheid die je krijgt als je straks ook buiten je terrein mag ontdekken!
Liefs, je gastgezin Sonja Kreyns.

 

Geplaatst op 03-11-2012
Jono
47- Maastricht

Lieve Jono,
Samen met je broer en zus mochten we je ophalen in Dilzen/stokkem. Jullie waren gevonden in een kist die vervolgens vervoerd werd…met kittens, zonder mama. Jullie waren nog piepklein, net 3 weekjes. De oortjes zaten nog dichtgevouwen. Bij ons moest je het met een flesje doen, maar die ging er goed in. Je groeide goed. Tot je op een dag heel sloom bleek. We gingen met je naar de dierenarts, tekort aan suiker, een hyo.   Je kwam maar niet bij en er volgde nog een bezoek aan de dierenarts. Je moest een nachtje blijven en wij zaten vol spanning of jij er de volgende dag nog zou zijn. Gelukkig kregen we de volgende dag goed nieuws, jij was er weer helemaal  in orde! Volgens de dierenarts had jij wel de hemelpoort gezien. Arm schatje, we hebben je terug thuis goed verwent!
We hebben jou wat extra tijd gegeven voor je naar je eigen plekje mocht. 
Nu ben je 10 weekjes oud en een sterk, vrolijk, speels katertje. Je mag naar je eigen plekje, dat al een hele tijd op jou wacht. En niet alleen jij, maar ook je broertje mag mee! Samen daar spelen en de boel  onveilig maken, want dat doen jullie zo graag met z’n tweetjes!
Vanaf de zijlijn mag ik nu mee gaan kijken hoe jij en je broer verder ontwikkelen, want jullie gouden mandje staat bij een bekende. Ik mag op jullie komen passen als jullie baasje eens weg gaat.
We hoeven je niet heel erg te missen , maar stiekem doen we dat toch, want jij hebt ons hart gestolen!
Laat het je goed gaan!!! Liefs, je gastgezin Sonja Kreyns.
 

Geplaatst op 03-11-2012
Bagira
115- Landgraaf

Melding uit Opitter, een ziek dier ( zware niesziekte), gevonden in een tuin langs een veld.

Ik ben Bagira, een zeer mooi (al zeg ik het zelf) half lang haar.
En wat heb ik een geluk gehad, want ik ben heel erg verkouden geweest maar daar denk ik liever niet aan terug. Nu is alles weer goed met me.
Ik vind het lekker als je me aait, soms schrik ik nog wel, op de arm vind ik nog eng.
Kom eens kijken, want ik ben in het echt nog veel mooier dan op de foto.
Prrrrrrrrrrrrrrr Bagira

 

Geplaatst op 02-11-2012
Gigi
127 - Born

Deze kittens werden met zijn tweetjes gevonden op straat in Maaseik, niemand keek naar ze om. Een lieve meldster heeft ze de eerste zorgen gegeven en nu zijn ze bij ons binnen.

Hallo,
Ik ben Gigi. Ze hebben mij samen met mijn zusje al dolend op straat gevonden.
Het was moeilijk, niemand keek naar ons om en we konden ons nog niet zelf redden.
Op een dag heeft een lieve mevrouw ons in huis genomen en ons een weekje goed verzorgd, voordat we bij onze opvangmama terechtkwamen.
Nu voel ik me helemaal goed. Ik ben wat nieuwsgieriger dan mijn zusje, dus ik was na een paar uur al helemaal thuis hier.
Hoe kan het ook anders, we zijn hier van alle gemakken voorzien, eten, een fijn plekje om te slapen, speelkameraadjes.
Ik vind het allemaal geweldig. Ik spin dan ook de sterren van de hemel.

Er is ook iets bijzonders aan mij, behalve dat ik lief en mooi ben, heb ik maar een half staartje.
Niet dat ik er last van heb, hoor. Volgens mij is dit altijd zo geweest, maar dat weerhoudt mij er niet van om hier ook vrolijk mee te zwiepen. Het maakt mij in ieder geval wel heel speciaal.

Tot gauw,
Liefs Gigi

Geplaatst op 01-11-2012
Jozefien
101 - Tongeren

Deze nieszieke poes werd bij de meldster in de voortuin gedumpt in een krat met een deken er overheen gespannen mbv. snelbinders.

Iew, iew, eh, keh, eh

Ik-rek-me-even uit.

Ja, jullie zijn journalisten? Wat, ik moet iets over mezelf vertellen? Moet dat nu, want deze tijd hikt aan tegen etenstijd. Duurt maar even? Ja, iew, wat moet ik zeggen. Mijn levensverhaal? Heb je een uurtje? Jullie overvallen me wel, net zoals mijn verleden me overvallen heeft.

Ik heb in Zuid Frankrijk nog gewerkt als wijnboerin, je kent dat wel: alle druiven in een ton en maar met je blote voetjes stampen. Maar ik had zweetvoeten! Kan ik niet helpen dat er geen airco in die dingen zit.

Geen baan meer, dus dat werd een zwerversbestaan. Ik zat bij winkels, restaurants, ik probeerde elke dag mijn kostje bijeen te krijgen, ik werd zelfs ziek, maar ik moest doorgaan. Die drive weet je wel.

Toen kwam die zwarte bladzijde in mijn leven: ik werd gegrepen door een grote mensenhand. Eerst dacht ik nog: ahhh, wat gezellig, ze nemen me binnen, maar het tegendeel werd waarheid.
Ik onderging alles, ik hoopte maar dat ik iemand een kopje kon geven, iedereen is lief. Maar jemig, ik werd ergens in gestoken en het werd donker, ik kon er ook niet uit, ik heb het echt geprobeerd. Ik voelde beweging en toen een knal en stilte.Iew, ieewwwww, geen enkel respons.

What the hell? Ik deed toch niemand kwaad, waarom is het zo donker. Uren verstreken en ik werd moe, had honger en dorst, ik kon niet weg,dus dat lot accepteerde ik uiteindelijk.
Ik weet niet hoe lang ik opgesloten heb gezeten, maar plots hoorde ik stemmen. Het zonlicht deed pijn aan mijn oogjes. Ik hoorde kreten van " hoe durven ze, je zomaar in een krat te steken en te dumpen".

Maar dat was toen, het is nu.... ze hebben me opgenomen weet je. Ik woon nu tijdelijk bij barmhartige grote mensen en nog negen vrienden.
In begin begreep ik hen niet zo goed, want ze zouden mijn eten eens stelen, no way! Ik laat duidelijk merken wanneer ze te ver gaan, want de druivenboerin schuilt nog diep in me. Maar dat vat heb ik niet meer nodig, ik merk dat trappelen op mensen zoveel leuker is: ik trappel, kneed en dan gaat mijn motor aan.

Ik wil die enge donkere ruimte niet meer, ben enorme zwaan kleef aan geworden. Ik volg je, ik draai rondjes om je, wil heel dichtbij je zijn. Ze roepen blijkbaar dat ik de liefste kat ooit ben. Ik trappel al als je naar me kijkt.

Het woord krat wil ik nooit meer horen, geef mij maar een paar grote wezens waar ik achteraan kan hobbelen en met mijn getrainde druivenvoetjes op schoot kan kneden.

Zo, het interview is gedaan het wordt tijd om jullie te tonen wat ik bedoel. Kom es hier.

Geplaatst op 01-11-2012
Snooker
49 - Genk

Deze kittens werden gevonden in Dilsen-Stokkem.

Hoi, ik ben Snooker, ik ben een stoere kater die gevonden is in Dilsen-Stokkem in de tuin van een hele lieve dame die mij heel erg lief vond maar mij helaas niet kon houden omdat ze al een hele grote hond had.
Daarom zijn we nu hier bij een gastgezin.
Ik word hier goed verzorgd maar zou graag een eigen baasje willen. Ik ben hier samen met mijn zusje die een dag later aan de deur stond bij dezelfde lieve dame.
Ik ben een echte knuffelaar die heel veel houdt van aandacht en als ik aandacht krijg kan ik er ook super van genieten en knorren als een klein varkentje.
Ik lig heel graag op schoot en word graag geknuffeld. Spelen kan ik als de beste, ik ben dol op balletjes, knuffels en ik haal ook heel graag zakdoekjes uit de doos om mee te spelen. Dat vindt mijn opvangmama niet zo leuk, die zegt dat ze zijn om je neus mee te snuiten, maar ik kan er prima mee spelen en mooi op glijden.

Geplaatst op 01-11-2012
Dolche
26 - Stein

Zes weken geleden kreeg ik telefoon of ik 4 kittens kon halen in Kappele op de Bos. Jullie mama was verdwenen na twee weken en de mensen waar jullie in de tuin woonden hadden niet te tijd om jullie 6-8 keer per dag en nacht de fles te geven.
Er werd af gesproken met de mensen dat we de kittens kwamen halen bij het tankstation in ranst op de autosnelweg.
Samen met Jos in de auto naar Ranst, snel nog warm water mee en een flesje met voeding. Het was een uur rijden dus tijd zat in de auto om jullie wat voeding te geven.
Dat flesje was geen overbodige luxe. In no time was het leeg.
Jullie gingen als een speer. Als jullie de fles zagen werden jullie wild. Hier met die fles nu. Mijn handen liggen nu nog open. Heerlijk op jullie zo te werk zien gaan.
De weken verstreken jullie ontwikkelden zich prima, met uitzondering van wat diaree (gewoon wat gevoelige darmen). Het is allemaal goed gekomen.
Nu zijn jullie drie klaar om naar jullie baasjes te gaan.
Vannacht nog even lekker tussen ons in geslapen, de laatste keer van jullie mogen genieten. Straks nog even lekker met jullie knuffelen voordat jullie opgehaald worden.
We zullen jullie gaan missen, maar ik weet dat jullie allemaal een gouden mandje hebben gevonden.
Lief framboosje,lief zijn voor de twee kindertjes. Wees een vriendin voor hun.
Dan zullen zij dat ook voor jou zijn.
 
groetjes van Jos, Myrthe en Silvia pleegpoes thalula en pleeg paps Thommy

Geplaatst op 01-11-2012
Figaro
26 - Stein

Deze moederloze ukjes werden in Kapellen op den Bos gevonden.

 Zes weken geleden kreeg ik telefoon of ik 4 kittens kon halen in Kappele op de Bos. Jullie mama was verdwenen na twee weken en de mensen waar jullie in de tuin woonden hadden niet te tijd om jullie 6-8 keer per dag en nacht de fles te geven.
Er werd af gesproken met de mensen dat we de kittens kwamen halen bij het tankstation in ranst op de autosnelweg.
Samen met Jos in de auto naar Ranst, snel nog warm water mee en een flesje met voeding. Het was een uur rijden dus tijd zat in de auto om jullie wat voeding te geven.
Dat flesje was geen overbodige luxe. In no time was het leeg.
Jullie gingen als een speer. Als jullie de fles zagen werden jullie wild. Hier met die fles nu. Mijn handen liggen nu nog open. Heerlijk op jullie zo te werk zien gaan.
De weken verstreken jullie ontwikkelden zich prima, met uitzondering van wat diaree (gewoon wat gevoelige darmen). Het is allemaal goed gekomen.
Nu zijn jullie drie klaar om naar jullie baasjes te gaan.
Vannacht nog even lekker tussen ons in geslapen, de laatste keer van jullie mogen genieten. Straks nog even lekker met jullie knuffelen voordat jullie opgehaald worden.
We zullen jullie gaan missen, maar ik weet dat jullie allemaal een gouden mandje hebben gevonden.
Lieve Figaro,
Jij stal mijn hart, je bent als laatste geplaatst. Jou heb ik lekker verwend. Bij ons in bed slapen, extra knuffel tijd.
Jij krijgt ook een fijn plekje. Een poezevriendin die maar 4 weken ouder is. Twee mensen die van knuffelen houden met jou.
Zij zijn op de hoogte dat jij een verwend katje bent en in bed slaap. Dit vonden ze helemaaaaaaal niet erg. Eigenlijk hebben ze jou daarom gekozen.
Ze wilden een echte klef kater. Nou die krijgen ze nu.
Ik zal je gaan missen.
Veel geluk bij je nieuwe baasjes
groetjes van Jos, Myrthe en Silvia pleegpoes thalula en pleeg paps Thommy
 

Geplaatste honden

Geplaatst op 27-11-2012
Blacky
H3 - Heerlen

Hier is dan, onze nieuwe opvanger. Een ontzettende lieve, energieke, prachtige , indrukwekkende hond.
Helaas heeft ze in haar korte leven al twee baasjes gehad en beiden hadden geen idee wat ze nodig had. Dagen alleen thuis, ook nachten. Te weinig eten, geen liefde en geen verzorging. Nooit uitgelaten worden.
We hebben zelden een hond zo blij gezien, toen ze werd weggehaald bij haar zogenaamde baasje..
Alles vond ze prachtig: lekker uitgelaten worden, goed eten, knuffelen met mensen en andere honden. Dank aan twee lieve mensen die dit samen met onze collega konden realiseren.

Ze is veel te mager, ze kreeg veel te weinig eten. De eigenaar wilde vrijwillig afstand van haar nemen, anders zou hij haar ergens aan een boom binden.
De vorige eigenaar wilde van haar af omdat ze te energiek was. Maar wat wil je, ze was toen een pup!

Nu krijgt ze alles wat haar hartje begeert en we geven haar even de tijd om aan te sterken en te wennen aan alle nieuwe indrukken. Voorlopig is ze niet te reserveren.

Welkom lieve meid, wat zijn we blij met jou!


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg