Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In FEBRUARI 2012 hebben 23 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 28-02-2012
Azdin
9 - Roosteren

Na bijna 3 jaar bij ons in de opvang te hebben gezeten, hebben we Azdin geadopteerd.
Je had een ernstige hartafwijking en het zag er naar uit dat je nog geen half jaar
te leven had.
Je hartafwijking ging wel steeds achteruit, maar met medicijnen gaat het toch heel goed. Je had meteen je plekje bij ons in huis gevonden.
Je was zeer aanhankelijk en lief en had ons hart gestolen. Toen er dan ook, ondanks je ziekte belangstelling voor je was, konden we het risico niet nemen dat het je gezondheid misschien achteruit zou gaan ( je weet het nooit). Je mag bij ons blijven, zolang dat je leeft en hopen dat je nog veel gelukkige jaren mag doorbrengen bij ons.
We houden van je , adoptie mamma Ine en Rowena

Geplaatst op 24-02-2012
Ramon
123 - Landgraaf

Zij is gered uit de hel van Dendermonde ( zie actueel)

Geplaatst op 24-02-2012
Pieter
13 - Borgloon

Ons kleine ventje kwam uit Bilzen van een boerderij met een zwerfkattenpopulatie. De boer vertelde de melder: dit is de laatste van het nest van 5 stuks...
Wat is er met de rest gebeurd?   

Later meer info

Geplaatst op 23-02-2012
Piros
115 - Brunssum

Deze jongen werd met enkele wonden gevonden in Dilsen.

Hallo ik ben Piros en mijn naam betekent in het Hongaars rood, grappig hè.
Ik ben wel een slimme jongen want met die ijzige kou ben ik bij een vreemde deur gaan zitten en hebben van die kleine mensjes (kinderen) mij binnen gelaten en daar was het lekker warm.
Verder ben ik heel lief en mag je me overal aaien behalve mijn buikje.
En omdat ik zo aanhankelijk ben denken ze dan ook dat mij misschien iemand mist.

Geplaatst op 22-02-2012
Danic
3- Brunssum

Danic is gered uit de hel van Dendermonde ( zie actueel)

Hoi ik ben danic.
Ik ben een jonge kater van ongeveer 8 maanden. Oorspronkelijk kom ik uit België. Daar had ik heel veel vriendjes, eigenlijk te veel want ik moest altijd snel bij het eten zijn wilde ik ook wat krijgen.
Mijn opvangbaasje is heel lief voor mij. Ik had eventjes nodig om haar te leren kennen maar nou kletsen we gezellig zo vaak we kunnen. Knuffelen vind ik nu ook heel fijn.
Ik ben dol op kattenmelk daar doe ik zo n beetje alles voor.
Soms duurt het een beetje lang voordat mijn opvangbaasje het in een kommetje geschonken heeft maar dan help ik alvast door het bakje naar mij toe te trekken met mijn pootje.
Ik ben erg nieuwsgierig, als ze thuis komen van winkelen vind ik ook altijd wel iets voor mij om mee te spelen.

Wanneer kom jij me iets te spelen brengen?

Geplaatst op 20-02-2012
Nuru
108-Buggenhout

Nuru is door onze vrijwilligster weggevangen in Buggenhout.

Hallooootjes,
 
Mijn naam is Nuru (spreek uit als 'Noeroe') en ik ben volgens mijn opvangmama's een klein mupke. Ik heb geluk gehad dat mijn ene opvangmama mij is tegen gekomen en mij mee naar huis genomen heeft. Want stel je voor dat ik met deze vrieskou nog op straat zat, brrrr. Ik mag er niet aan denken...

In het begin was ik nochthans een beetje boos en dan blies ik naar mijn opvangmama's. Maar ik was ook geen mensjes gewend natuurlijk. Kan je geloven dat ik zelfs van dag 1 al mijn motortje liet spinnen? Soms moest ik dan weer even boos doen, vooral als mijn opvangmama's mijn eetbakje namen. Dan dacht ik dat ik geen eten meer kreeg (ik heb op straat mijn kostje bij elkaar moeten scharrelen en dat doet gekke dingen met een kat hoor!), tot ze een vol bakje telkens weer bij me zaten. Nu weet ik dat ik gewoon mijn buikje vol kan eten en geen honger meer hoef te lijden. Nu lig ik graag in de armen van mijn opvangmama's te spinnnen van geluk en dan geef ik kopjes en kusjes. Ik ben echt een vrolijk poesje. Heb jij nog een mandje vrij voor mij, waar ik lekker kan in snuggelen? Liefst in een niet al te druk gezinnetje (dus geen al te kleine kindjes want daar heb ik bang van). Kom dan vlug met me kennismaken en ik zal je betoveren met mijn kleine hoofdje en oortjes (mijn opvangmama's maken soms de grap dat ik een Britse Straatkat ben, maar ik lijk er wel een beetje op, haha).
 
Kroelkopje,
Nuru

Geplaatst op 20-02-2012
Ernie
104 - Hoesselt

Dit kitten werd uit de riolering gevist in Bree.

Hai!

Ik ben Ernie. Ik ben een heel leuk klein katertje, vol energie! Ik hou heel veel van spelen en ik kan ook echt met alles spelen! Maar het liefst speel ik met andere katjes. Ik zou niet graag alleen zitten, want ik heb zo veel lol als er andere katjes bij me zijn!

Ik heb ook wel heel veel aandacht nodig hoor. Als ik in mijn knuffelmood ben, dan wil ik ook echt heel veel knuffelen met je. Ik slaap ook graag iedere nacht dicht tegen je aan. Ze vinden me hier allemaal heel lief en geweldig. Zou ik dan ook mijn eigen baasje kunnen vinden? Ik zoek iemand die heel lief voor me is, met me speelt en met me knuffelt. Waar ik mee in bed mag slapen ook. Liefst ergens waar ik nog een of meerdere kattenvriendjes heb.

Heb jij nog een plaatsje in je huis en in je hart?
Kom me dan snel bezoeken!

Prrroetjes,
Ernie

Geplaatst op 19-02-2012
Witje
28 - Kerkrade

Dit kitten kwam bij de meldster in Elen aanlopen.

Al vanaf het moment dat witje bij ons binnenkwam begon hij meteen te spelen en te knuffelen. Ondanks dat hij best erg ontstoken oogjes had was hij meteen vrolijk en speelde hij het liefste de hele dag met je.
Eigenlijk nu bijna 4 maanden later is er niet veel veranderd. Gelukkig gaat het al heel veel beter met zijn oogjes en hopen we dat het binnenkort helemaal over is. Maar nog steeds knuffelt hij ontzettend graag en speelt hij het liefst nog de hele dag.
Ookal speelt hij dan zo graag, hij komt net zo graag de hele dag in mijn armen in bed liggen. Hij geeft je zo ontzettend veel liefde! ‘s ochtends staat hij samen met ons andere opvangkatje te wachten bij de slaapkamerdeur tot deze opengaat.
Geen kik maken ze voor die tijd ondanks dat ze graag naar binnen willen, ze wachten heel geduldig. Maar zodra die deur open gaat zitten ze binnen 1 seconde blij tussen ons in in bed. Witje kan heel goed met andere katten, we hebben al veel verschillende katten gehad terwijl witje bij ons woonde en altijd wilde witje meteen spelen, niet eens een seconde van twijfel of afwachten, nee hoor, spelen spelen spelen! ookal moesten de andere katjes toch wel even wennen het was altijd dikke pret met witje en de katjes hier. Nu ook met basje die we in de opvang hebben. Zelfs met hondjes speelt witje graag, mijn schoonmoeder komt vaak met haar pekineesje op visite en dan hangt witje al binnen een minuut in zijn nek. Ook konijnen vindt Witje erg leuk, tijdens zijn vakantie bij een ander gastgezin zat witje al bovenop het konijn van die mensen om te spelen! al vond het konijn dat natuurlijk minder leuk. Witje is ook heel zachtaardig met spelen, dus hard bijten of krabben zal hij niet snel doen. Verder kan je alles met hem doen, er zit 0,0% kwaad in, dus al helemaal ideaal voor kindjes die wel eens aan de staart willen trekken, witje zal nooit krabben!
Het is een lekker eigenzinnig beestje met een eigen karakter, hij kan ook heeeel ondeugend zijn, maar hij blijft toch altijd ontzettend lief!
Zodra witje gezond is en zijn prikje gehad heeft zijn we er van overtuigd dat hij iemand ontzettend gelukkig zal maken en heel veel liefde zal geven, het is voor ons tot nu toe de leukste en liefste kat geweest die we hebben gehad!

Geplaatst op 18-02-2012
Siemen
108 - Buggenhout

Deze kat kwam op straat te staan nadat zijn eigenaar was overleden.

Hai iedereen,
Mijn naam is Siemen, ik ben een (al zeg ik het zelf) grote kater van ongeveer 8 jaar oud.
Ik leefde tot voor kort samen met mijn oude baasje waar ik zielsveel van hield (en nog steeds hou eigenlijk)...
In oktober is mijn lieve baasje overleden en bleef ik alleen achter. Toen het huis waar ik zo graag woonde ook nog eens te koop kwam te staan en mijn baasje's zoon mij buiten zette kwam ik op straat terecht.
Gelukkig vonden de buren van mijn oude baasje dit zielig en gaven ze me her en der wat te eten. Ze vonden het ook te koud worden voor mij om op straat te dolen, dus gaven ze me een plekje in hun garage waar ik graag was.
Helaas konden ze niet voor me blijven zorgen en gingen ze op zoek naar een plekje voor me. Bijna gans het land hebben ze afgebeld, maar nergens kon ik terecht... (En daar moet je dan zo oud voor geworden zijn!).
Toen bedachten ze om toch maar eventjes bij Zwerfkat in Nood te proberen en ook de gsm-draagster was gesmolten door mijn verhaal, dus mocht ik binnenkomen.
Mijn ene opvangmama is mij dan komen ophalen en ik moet zeggen dat ik in het begin echt boos was op haar. Ze heeft me zomaar uit mijn omgeving gehaald waar ik graag was. Je kon me eventjes met een vuistbaldend katje vergelijken, eentje die boos was en mokte. Maar al gauw heb ik de knop omgeslagen omdat ik hier toch ook wel in de watten gelegd word.
Ze kunnen me mijn oude baasje niet doen vergeten, maar ze verzachten de pijn wel. Ik ben gek van natvoer en als ik zie dat er hier natvoer geserveerd wordt, dan geef ik een echt concert. Dan roep ik: ség, kan dat niet wat sneller, mijn buikje rammelt.
Verder ben ik soms wel een beetje een brompot (maar dat hoort bij de leeftijd, niet waar?) en kan ik een beetje nors zijn. Maar verder ben ik een echte lieverd die van kroelkopjes en kusjes houdt.
Wie heeft er voor mij nog een plekje waar ik oud mag worden en waar ik zielsveel van je mag houden? Ga jij mij net zo verwennen als mijn oude baasje deed (en hierbij wil ik nog eens zeggen dat niet alleen mensen rouwen, maar ook dieren, want dat wordt soms wel eens vergeten...)?
Bel dan vlug met de mensen van Kattenbemiddeling!


 

Geplaatst op 12-02-2012
Marie
33 - Heerlen

Deze kat komt van het Dendermonde-drama.

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Mari , en ik ben een katje van het Dendermonde huis. Ik was er erg slecht aan toe in het begin. Ik was schuw, had gezwolle oogjes en ik snotterde heel erg. Nu een paar weken later gaat het erg goed met me!! Ik ben erg sociaal met de andere beestjes hier in mijn opvanggezin. Ik speel graag met de zwarte kat crunchy, hij is mijn grote vriend! Daarbij ben ik altijd in de weer met mijn beessie. Ik ga niet weg zonder mijn beesie!

Ook lig ik erg graag op je schoot , maar dit doe ik alleen als ik aan je gewend ben, en je mij natuurlijk eten geeft! Ik ben een echte knuffelaar, ik geef graag kopjes en loop rondjes om je benen heen, maar je moet mij  wel de tijd gunnen om je te leren kennen. Ik heb ook wel het een en ander meegemaakt, dus graag zou ik ook een tweede kans willen hebben! Ik hoop dat er ook voor mij een lief baasje rondloopt die mij een warm en liefdevol thuis kan geven! Na mijn slechte jeugd heb ik dit wel verdiend! Oh, en even dat jullie het weten …… ik ben een echt vreetzakje! Dus voor eten doe ik alles!!

Tot knuffels!

Marie

Geplaatst op 12-02-2012
Cher
2- Landgraaf

Cher werd gevangen op een Amerikaanse basis.

Cher is een mooie jongedame, maar het is belangrijk dat men weet waar men aan
begint als men Cher zou willen adopteren, Cher is namelijk niet zo knuffelig als haar prachtige blauwe kijkers doen vermoeden!

Cher woont sinds 3 maanden bij een gastgezin in Landgraaf. In het begin was ze erg bang, maar inmiddels kan Cher geaaid en voorzichtig opgepakt worden. Een adoptant zal er echter rekening mee moeten houden dat het een tijdje kan duren voordat Cher zich in haar nieuwe huisje voldoende op haar gemak zal voelen om zich te laten aaien, vermoedelijk zal ze de eerste tijd veel verstopt zitten en de kat uit de boom kijken.

Iemand die voor Cher kiest moet er rekening mee houden dat ze een langere wenperiode nodig heeft en dat ze misschien nooit echt toenadering zal zoeken.

We zijn voor Cher op zoek naar mensen die haar in haar eigen tempo laten wennen en heel veel geduld hebben en niet alleen voor haar mooie koppie kiezen. Mensen die haar in haar waarde laten en er plezier in hebben om een katje verder te socialiseren, die het leuk vinden om een katje voorzichtig open te zien bloeien.

Mocht deze jongedame U aanspreken en gunt U haar een goed thuis aarzel niet en bel gerust!

Geplaatst op 11-02-2012
Kismo
102 - Brunssum

Dag kleine Kismo,

Dag manneke, we zullen je missen met je ontdeugende fratsen en guitige katerkoppie.
Je was behoorlijk bang toen je hier arriveerde, zo'n 3 weken geleden, nu ben je een lekker tevreden mannetje vol levensvreugde. Vandaag ben je vertrokken naar je eigen gouden mandje, hele fijne mensen, je zwerversbestaan is nu definitief voorbij, je bedje is voortaan gespreid, lekker warm en je zult altijd genoeg te eten hebben.

Het ga je goed kleine vent !

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 08-02-2012
Kayro
102 - Brunssum

Dag kleine Kayro,

Het was kort maar krachtig bij ons, nog geen 2 weekjes rende je hier rond. Je kwam binnen als een bang haasje, euh pardon katje.
Als snel overwon je nieuwsgierigheid het van je angst. Nu ben je een lekker tevreden ondeugend mannetje. Vandaag ben je vertrokken naar je eigen fijne plekje, prima mensen, je zwerversbestaan is nu definitief voorbij, je bedje is voortaan gespreid, lekker warm en je zult altijd genoeg te eten hebben.
Oja, en je mag elke nacht lekker in bedje slapen, dus geen garageleven voor jou!
Het ga je goed kleine vent !

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 06-02-2012
Louise
22 - Eygelshoven

Melding uit Zutendaal, achtergelaten door het baasje....

 Hallo, mijn naam is Louise!

Ik ben gevonden in een garage, samen met mijn drie kittens. Dit was natuurlijk niet handig. Gelukkig werd ik door mijn eerste opvangmama opgehaald en mocht ik bij hun rustig genieten van mijn kleintjes.  Zij hadden al snel een nieuw huis gevonden, alleen ik was nog over.
Ondanks dat ik de honden in het gezin leuk vond, kon ik het niet zo goed vinden met de andere volwassen katten bij mijn opvangmama, dus ging ik naar mijn nieuwe opvangouders waar geen andere katten wonen.
Ik vind mensen erg leuk, ik ben altijd heel blij als ze er zijn en als ik veel aandacht krijg. Als je me aait dan beantwoord ik dat met kopjes en miauwtjes! Zo fijn vind ik het! En als je 's avonds tv kijkt, dan lig ik natuurlijk bij je op schoot. Spelen vind ik steeds leuker! Soms word ik zo enthousiast tijdens het spelen dat ik nogal wild ben, maar dat doe ik niet expres!
Ik moet wel toegeven dat ik een beetje een boef ben. Want als ik me 's nachts verveel, wil ik nog wel eens op zoek gaan naar iets te eten. Geen muffin of sneetje brood is veilig voor mij en lege verpakkingen kijk ik altijd goed na! Mijn opvangmama denkt dat dit komt omdat ik vroeger altijd buiten naar eten moest zoeken. Ze letten hier nu goed op en ik doe mijn best om me te gedragen!

Dus als je op zoek bent naar een hele lieve, mooie, speciale en soms gekke poes dan moet je toch echt bij mij zijn! Tot snel!

Update
Ik woon nu al een tijdje hier en mijn opvangmama heeft gemerkt dat ik toch eigenlijk wel héél graag naar buiten wil!
Een tuin zou dus fantastisch zijn! Ik heb hier overigens ook manieren geleerd.
Ik zit nu op een afstandje te wachten als er gegeten wordt in plaats van mee te eten van je bord!
O, ja af en toe mag ik op bed slapen, ik vind dat zó gezellig dat ik spin, snor en kusjes geef. Soms ook als je ligt te slapen, maar zeg eens, wie vindt dat nou zo erg?

Geplaatst op 05-02-2012
Summer
8 - Urmond

De tijd vliegt! Nadat we in oktober ’11 begonnen zijn als pleeggezin bij VZW Zwerfkat in nood is nu ook het laatste katje van ons eerste nestje het huis al weer uit.
Maar wat was het leuk om voor hem te zorgen! Summer was lief, speels, nieuwsgierig, aanhankelijk en ook nog eens een echte knuffelkat. Het is wel wat stil, nu hij niet meer door het huis rent. Wij hebben genoten van de tijd dat hij bij ons was, maar we weten ook dat hij het super krijgt bij zijn nieuwe baasjes. De kinderen daar zullen in ieder geval genoeg met hem spelen en hem de aandacht geven die hij verdient!
Lieve Summer, mede dankzij jou en de fijne tijd die we met jou hebben gehad, wachten we vol goede moed op een nieuw nestje, je was een superkat!
Joke, Alexander, Celine en Katinka

Geplaatst op 04-02-2012
Dusty
28 - Kerkrade

Mamapoes kwam met haar kittens bij de melders aanlopen. Mama hebben de melders gehouden, maar voor de kittens wordt een nieuw tehuis gezocht.

Hallo, ik ben Dusty een hele mooie poes!
Ik ben heel schuw binnen gekomen bij mijn gastgezin, want ik wist toen nog niet dat mensen ook heel lief kunnen zijn. Vandaar dat ik nu al veel meer durf dan eerst, ik durf me zelfs al te laten aaien dan kom ik met de andere katten mee om aandacht vragen.
En ik spring ook wel eens op de bank en dan mogen ze me ook knuffelen lief he! Maar natuurlijk alleen als ik er zin in heb en als het mij uitkomt hihi.
Want ik wil namelijk ook nog wel eens weg lopen of schieten als er iemand op me afkomt, zolang ik zelf kom vind ik het niet zo eng. Dus wie heeft er voor mij een leuk en knus huisje en heel veel geduld zodat ik helemaal kan opbloeien?

Hopelijk tot snel,
Pootjes van Dusty

Geplaatst op 03-02-2012
Teun
115 - Brunssum

Hallo ik ben opa Teun,
 
Want Ik ben al minimaal 16 en dit is mijn verhaal:
Ik ben weer via-via bij deze mensen terecht gekomen nadat ze me hebben zien zitten in het asiel in Rotterdam en aangezien mijn leeftijd had ik daar weinig kans. In goed overleg ben ik nu hier.
Hoe ik in het asiel terecht gekomen ben? Nou door middel van een uitzetting en ik heb waarschijnlijk niet echt katteneten gehad want ik eet van alles.
Ik ben op leeftijd dus dat wil zeggen dat alles het niet meer zo goed doet, mijn ogen gaan achteruit, ook mijn gehoor laat me wat ik de steek, mijn neus nog niet hoor! Stel je voor dat ik die lekkere hapjes niet meer zou ruiken, dat zou pas zonde zijn.
Mijn poten staan krom en mijn vacht is wat doffer aan het worden omdat ik mij niet meer zo goed wassen kan maar wat ik wel nog kan is spinnnnnnennnnn, kopjes geven, er voor gaan zitten om gekriebeld te worden en slapen natuurlijk, jaaaa nog meer dan een jonge kat.
Al met al van mij heb je weinig last, een groot voordeel als je dat met een kitten vergelijkt.
Nu is het toch wel weer tijd voor mijn dutje hoor, dag (wel met een harde G want ik kom uit Rotterdam).
 
Opa Teun

Geplaatst op 03-02-2012
Toon
1 - Leopoldsburg

Hallo Toon,

Eindelijk is het zover. Er is een doorverwijzing voor jou. Ik ben benieuwd, nieuwsgierig naar wie er voor jou komt kijken. Je bent nu al een tijdje bij ons, en hebben al wat doorstaan.
Maar je verdient een gouden mandje, en een mega speelkamaraadje. Je nieuwe baasje eindelijk ontmoet, en het klikte meteen. En daar bovenop heeft ze thuis nog een speelkamaraadje. Dus dat maakte het afscheid iets draagelijker.
Ik weet ondertussen dat je goed terecht gekomen bent en dat je je al helemaal thuis voelt. Je hebt ook al vriendjes gemaakt met Kosmo(speelkameraadje)
Dus het gaat je goed!
We zullen je missen,
maar het is een troost dat je een heel goede thuis gevonden hebt.
het gaat je goed, een dikke knuffel Matthias, Kim en Liv XXX

Geplaatst op 02-02-2012
D'Artagnet
42- Born

Dit katje kwam uit de hel van Dendermonde ( zie actueel). Een heel lief dier. Na een extra aidtest is zij NEGATIEF!

D’Artagnet is NIET aids positief, geweldig. Ik gok dat zij een zus van Moustache is. Ze is minder flink, daarom is ze ook een lady, maar heeft hetzelfde zachte glanzende velletje gekregen als Moustache.

D’Artagnet is wat terughoudend, dat komt ook omdat haar grote broer altijd haantje de voorste is, ze is dan bescheiden en wacht dan maar weer af.

Het is een vriendelijke kat die weinig aandacht gehad heeft en nog moet wennen aan het feit, dat ook zij geteld is.

Ze heeft van die grote ronde ogen, die je steeds aan kijken alsof je haar ergens op betrapt hebt, maar ze is echt geen ondeugende kat. Ze is lief en rustig.

Je merkt dat ze in de “verdrukking heeft gezeten”, schrikt soms van onverwachte bewegingen, dat moet wennen, dat komt wel goed.

Ze eet prima is goed in gewicht aan gekomen en is een plaatje om te zien. Een echte dame van adel.

Geplaatst op 02-02-2012
Arnold
132 - Riemst

Lieve Arnold,

De avond voor Nieuwjaar ben ik je gaan ophalen bij de dierenarts, samen met nog 2 vriendjes van je. Jullie waren redelijk ziek, en zo liep onze kennismaking niet van een leien dakje. Ik moest je meteen beginnen te pesten met medicatie geven enzovoort, probeer dan maar eens het vertrouwen van je viervoetertje te krijgen. Je bent een klein “stijfkopje”, maar ook zo nieuwsgierig en speels ! Beetje bij beetje begon je me te vertrouwen en mocht ik je zachtjes aaien en strelen. Met het laserlampje spelen vond je helemaal te gek. Op een gegeven moment ging zelfs je motortje aan de gang, toen schrok je van jezelf, haha. Al heel snel is er een familie komen kijken naar je, en ondanks dat je toen heel erg asociaal deed…..was de liefde van die mensen voor jou zo groot, dat ze je toch de kans wilden geven op een “nieuw leven”.
Zij hebben nog een ander kittentje erbij geadopteerd, zodat je niet alleen in een nieuw huis en omgeving zou zitten. Zo kunnen jullie je aan elkaar optrekken ! Ik weet zeker lieve schat dat je een geweldig leventje te wachten staat bij deze familie. Durf je zieltje bloot te leggen, zet je angsten aan de kant en fladder met Flore vrolijk door het leven heen. Wij gunnen het je van ganser harte, dikke knuf schat en een kusje op je koppie ,
van je opvangouders Bina en Chris x

Geplaatst op 01-02-2012
Seppe
BK - Tongeren

Vanmiddag heeft Sarah haar Seppe voor altijd in haar armen gesloten. Al vanaf november had ze hem gereserveerd, maar ze moest eerst nog aan haar nieuwe huisje werken en dan verhuizen. Tot die tijd kwam Sarah regelmatig op bezoek ( uurtje rijden) om met haar schat te komen knuffelen.
Het was heel ontroerend vandaag hoe Seppe meteen in haar armen kroop en zijn snoet verborg onder haar kin.
 
Vanaf nu voor altijd samen lieve Sep, nooit meer gescheiden. Vanavond hoorden we dat hij al toegang heeft tot het hele appartement en Sarah op de voet volgt. Hij verliest haar geen seconde uit het oog.
 
Heel veel geluk lieverd, we gaan je erg missen!
Namens het hele Buddy Kat team xxx
 

Geplaatst op 01-02-2012
Flore
108 - Buggenhout

Dit kittentje liep rond in een zwerfkattenpopulatie te Buggenhout.

Hoipiepeloi,
 
ik ben Flore, een klein kattenmeisje dat een hééél klein beetje op een vleermuisje lijkt. Kijk zelf maar eens naar mijn foto, met mijn kleine hoofdje en grote oortjes, hihi. Maaaaar daar heb ik mijn geheimpje voor... Of ik dat wil verklappen? Nee, sssssttt, dat hoeft niet iedereen te weten. Wil jij 't graag weten? Dan zal je eventjes met mij moeten kennismaken vrees ik (alsof dat nou zo'n ramp is, ik pak je zo in met mijn lieve snoetje). Ik woon nog maar een weekje ofzo bij mensjes, ik ben namelijk op straat -echt letterlijk!- geboren. Mijn opvangmama's hadden me al een tijdje in de smiezen en op een dag konden ze 't niet langer meer aanzien. Prompt zat ik in de vangkooi en daarna kreeg ik thuis allerlei lekkers aangeboden en een lekker warm mandje waar ik heerlijk kan in liggen dutten. Ik was de eerste dagen zo moe, echt uitgeput. Het leven van een zwerfkatje is namelijk allesbehalve rozegeur en maneschijn. Ik hou van mensjes, echt waar! Ik durf soms nog wel een beetje blazen (heel zachtjes, dus niet spugen of uithalen!) als ik een beetje schrik, maar dat komt bijna niet meer voor. Ik kan echt genieten van knuffeltjes en aaitjes en als ik helemaal in mijn element ben, dan ga ik zelfs op mijn rugje liggen om op mijn buikje gekriebeld te worden. Ik durf zelfs al kopjes geven en vragen om geaaid te worden. Flink van mij eh? Heb jij een rustig huisje voor me waar ik mag verder bloeien en groeien tot een lief katje en waar er misschien zelfs al een kattenvriendje rondloopt, dan hou ik me aanbevolen om bij jou te komen wonen?! Bel dan vlug met mijn opvangmama's om een afspraakje vast te leggen. En wie weet tot binnenkort!
 
Kroelkopje,
Flore

Geplaatst op 01-02-2012
Kaitlin
102 - Brunssum

Dag kleine Katlin, mooi meisje van ons,

Het was kort maar krachtig, nog geen 2 weekjes was je bij ons. Je hebt een paar dagen achter de kast gezeten. Maar er gebeurde hier te veel naast de kast wat je niet zag en toch graag wilde weten wat het was :-)
We hebben die paar weken van genoten, van je lieve zachtaardige karaktertje. Nu ben je vertrokken naar je eigen fijne plekje, waar je niet meer hoeft te zwerven, waar je een warm plekje krijgt en altijd genoeg te eten zult hebben.

Het ga je goed kleine lieve meid !

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg