Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In SEPTEMBER 2012 hebben 60 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-09-2012
Kiki
33 - Heerlen

Dag Kiki
Vandaag ga je naar je nieuwe baasjes en een vriendje van je eigen leeftijd. Ik weet nog goed de dag dat de man van daniël je bracht : mager en onder de vlooien. Je bent de eerste week alleen geweest,heerlijk warm ingerold in een dekentje en dan lekker knuffelen. Ik kon je in het dekentje gerold weg leggen in je mandje en je sliep door tot de volgende voeding. Toch was een dame met een eigen willetje .
Je vond het maar niks als ik je op de rug draaide om je te laten plassen dan schreeuwde je moord en brand.
Gisteren na de inenting was je erg boos op mij,als ik je pakte begon je te blazen om te laten merken dat je met de gang naar de dierenarts niet mee eens was. Sorry dit moet toch gebeuren voordat je naar je baasje gaat.
Kiki jij was een heel apart dametje,we zullen nog met veel plezier aan je terug denken. Het gaat je goed in je verder poezen leven en als je naar buiten gaat kijk uit voor de auto's als je oversteekt. Een dikke knuffel van je Opvangmoeders Pia en Madeleine.

Geplaatst op 30-09-2012
Nacho
25 - Schoten

Lieve, gekke Nacho… eindelijk een telefoontje voor jou! Eindelijk een definitief huisje!  Jij zult verbaasd zijn als je daar straks aankomt. Want er zit daar een bekende van jou… Salt!! Jaaa Nacho, jij hebt een flinke indruk gemaakt op de mensen die vorige week Salt hebben geadopteerd. En na een weekje wikken en wegen besloten ze toch ook jou te komen halen. Salt heet inmiddels Niño en jij blijft Nacho heten. Niño en Nacho… wat een lol gaan jullie weer samen hebben. Het was een saaie week voor je. Je was wat eenzaam, omdat al je vriendjes al een nieuw huisje hadden gevonden. Ach, je speelde wel wat met mijn eigen katten, maar die gaan veel naar buiten. En dat mag jij nog niet. Ooo wat was je elke dag verdrietig! Jij wil mee, jij wil er altijd bij zijn. Overal bij zijn..
Nacho, je bent een bijzondere kat. Een heel lief en aanhankelijk ding, maar ook bordenvol energie en kattenkwaad. Je hebt mijn huis op stelten gezet, maar me ook super goed geholpen met de socialisatie van Salt en Pepper.  En zo wild als je omging met de grote katten, zo lief en zacht was je voor Madeliefje, je kleine zusje. Je bent een schatje.
Nu kun je gaan spelen met Niño, gaan rennen met de kinderen, gaan knuffelen met je nieuwe baasjes en waarschijnlijk daar ook nog heeeeel wat kattenkwaad uithalen.
Geniet ervan, gekke Nacho! En ik kom jullie binnenkort eens bezoeken!
Gaby
 


 

Geplaatst op 30-09-2012
Frieda
103 - Antwerpen

Dit kitten werd in Achel gevonden.

Hallo mensjes!
Ik ben kleine Frieda, het stiefzusje van de drieling. Ik ben maar een weekje jonger, maar een heel stuk kleiner! Mijn opvangmama's zeggen altijd dat ze voorzichtig moeten zijn, maar ik ben wel dapper hoor! Ik wil zelf meedoen met de vechtspelletjes, maar soms gaat het inderdaad wel wat wild aan toe, dan kruip ik vlug op schoot bij m'n opvangmama! Hihi ik hou heel veel van mensen, ik loop ze altijd achterna. Dat vinden ze soms wel moeilijk want ik ga altijd voor hun voeten zitten! En als één van mijn mama's durft gaan zitten, dan kruip ik heel snel omhoog tot in haar nek en daar krul ik me lekker op om een dutje te doen!
Ik ben het allerliefste poesje dat je ooit hebt gezien. Als je mij adopteert krijg je er echt een vriendinnetje voor het leven bij! Bel snel naar kattenbemiddeling en kom even knuffelen!

Geplaatst op 30-09-2012
Pup en Kiet
39 - Maastricht

Pup

Lief Pupje, je bent geadopteerd. Je bent een stoere meid en stapt overal op af. Toen je binnenkwam was je eerst bang, maar toen je je grote broer zo tevreden zag, snapte je ook dat we het beste met je voor hadden.

Nu klim je als eerste bij me op schoot om je lekker te laten aaien. Ik weet zeker dat je het heel fijn gaat hebben, Stephanie zal goed voor je zorgen. Let je ook een beetje op je zus Kiet?
Liselot

Geplaatst op 30-09-2012
Kiet en Pup
39 - Maastricht

Kiet

Dag lieve Kiet, vandaag mag je naar je nieuwe huisje. Je bent uitgekozen door Isabelle en ze heeft al een mooie nieuwe naam voor je bedacht: Kite. Je was heel erg onder de indruk van de vangactie en het verhuizen naar een huis. Je hebt een tijdje geblazen, maar vond aaien toch ook wel leuk.

Je bent nieuwsgierig, komt steeds even kijken wat er aan de hand is, maar blijft op een afstandje, tot je zeker weet dat het veilig is. Gelukkig gaat Pup  met je mee, dan kunnen jullie samen jullie nieuwe huisje ontdekken. Veel plezier!
Liselot

Geplaatst op 29-09-2012
Inkie
104-Hoeselt

Inkie werd gevonden in de gracht aan het bos in Lanklaar. Hij was enkel een beetje vuil, maar hartstikke tam en goed in zijn velletje.

Hallo!
Ik ben Inkie, en ik ben geen kitten hoor, vergis je niet. Ik ben een klein beertje. Een bonsai-beertje als het ware. Een heel ondeugend exemplaar nog wel.
Ze hebben me Inkie genoemd omdat ik zo zwart ben als inkt. Maar stiekem ben ik gewoon zo zwart als het een zwarte beer betaamt.
Ik heb ook een lekker dikke wollige berenvacht. En van die stoere berenpootjes. En een mooi rond berenkoppie. Ik voel me ook net zo stoer als een beer, ik ben namelijk voor geen enkele kat bang! Ik val ze allemaal speels aan, ik deins er niet voor terug omdat zij nou toevallig allemaal groter zijn dan ik, nee hoor, mij krijgen ze er niet onder.
Vaak bekijken ze me dan zo van, daar heb je dat irritant klein mormel weer. Laat ze maar denken, stiekem zijn ze gewoon bang voor me!
Ik hou heel erg van spelen, dan ga ik helemaal gek rondspringen met mijn 4 pootjes in de lucht en ik ga knorren van de pret!
Betekent dat dat ik ook een beetje een biggetje ben? Maar ik ben ook heel erg lief hoor, ik kom lekker bij je spinnen. Jazeker, beertjes kunnen ook spinnen! Of ben ik de enige?
Ik hoop op een fijne thuis met een baasje die voor altijd van me zal houden. Kom me snel eens ontmoeten!
Prrrroetjes en berenpootjes,
Inkie
 

Geplaatst op 29-09-2012
Dizzy
8 - Urmond

Wij zijn nu bijna een jaar gastgezin, en hebben ondertussen ons vierde nestje grootgebracht, voor wie we lieve nieuwe baasjes hebben gevonden.
We mogen toch wel zeggen, dat dit het nestje is waar we het meest trots op zijn. Niet dat ze liever waren dan de andere, maar wel omdat ze een enorme stap hebben gemaakt van de dag dat ze binnen kwamen tot ze naar hun nieuwe baasje gingen.
Ze zijn in een paar weken tijd van bange, schuwe en verwilderde katjes uitgegroeid tot lieve, knuffelige en aanhankelijke dieren. En wat zijn wij blij met het resultaat!
Nadat Dizzy en Drup een paar dagen met z’n tweeën hadden doorgebracht, ging ook Dizzy naar haar nieuwe baasje. Wat een leuk katje was zij! Ze keek je aan met van die ondeugende oogjes, en hoewel ze in het begin vrij bang leek, was ze zeker een van de meest avontuurlijke, ondernemende en gezelligste uit het nestje. Ze heeft een lief baasje gevonden waar ze een lekker leventje tegemoet gaat.
Veel plezier in je nieuwe huis Dizzy. We zullen nog vaak aan je terugdenken!
Groetjes,
Je gastgezin.
 

Geplaatst op 28-09-2012
Vondel
43 - Knesselare

De zus van onze vrijwilliger vond dit kitten.

Ik ben Vondel, een Brussels Mademoiselleken. Eentje die achter tralies belandde dan nog! Nee, ik heb niets op mijn kerfstok maar ik moet ergens mijn mama verloren zijn en ik geraakte per toeval (?) opgesloten in het station. Een mevrouw vond mij en samen met een mijnheer hebben ze mij bevrijd uit mijn benarde positie. Joepie!!! Ik was terug op vrije pootjes. Zo kwam ik bij mijn opvangmama terecht en hier heb ik het helemaal naar mijn zin. Ze zegt dat ik een bolletje watten ben op 4 pootjes maar hela, ik kan best voor mezelf opkomen en heb het haar laten weten,…. Ik heb eens goed in haar duim gebeten toen ik moest gaan slapen in mijn bench. Klein maar dapper hé!? Waar ik ook heel erg goed in ben is mijn stembandjes op volume 10 zetten als ik een snackje wil en weet je ik heb ze al goed in de knip mijn personeel, ze bedienen me op mijn wenken! Een grote lefgozer ben ik ook want de harige grote dingen die ze hondjes noemen ga ik ook niet uit de weg, ik loop erop af om ze eens goed te bekijken en te keuren. Ze zijn wel ok en met de poezenvriendjes die hier al zijn wordt ik ook de beste maatjes.

Alleen mag ik nog niet helemaal mijn eigen gangetje gaan want ik ben nog te klein. Maar heb ik dat even goed opgelost een paar dagen geleden, ik ben ontsnapt! En heb verstoppertje gespeeld met mijn opvangmama. Ze heeft meer dan tot 100 moeten tellen eer ze me vond want ik had een fantastische schuilplaats gevonden. Resultaat, terug achter tralies, maar kleinere nu, waar ik niet door kan. Je zou gaan denken dat ik een echt gangstertje ben, de kleuren van een gevangenispakje heb ik al nl zwart en wit. Wil jij me binnenkort komen bevrijden of in ieder geval een bezoekje brengen, bel dan maar gauw.

Oh ja, breng je me een vijltje mee dan? Kan ik lekker terug ontsnappen.

Knuffels van Vondel

Geplaatst op 27-09-2012
Froome
120 - Schinnen

Froome werd met een joekel van een abces onder zijn kaak gevangen op de Amerikaanse basis.

Hoi, ik ben Froome!

Nou, er is me vanalles overkomen de afgelopen tijd! Al dagen kon ik in een ijzeren dinges lekker smikkelsmakkelen van eten. Maar de laatste keer sloeg pardoes een klep naar beneden en kon ik niet meer uit de ijzeren dinges!
Een mens nam me mee en ik kwam in een huis terecht. Eerst in een bench, al snel maakte ik dikke vrienden met het andere kitten en ook de grote katten, al was het nog door de tralies heen. Ook moest ik naar de dierenarts, om de dikke bult in mijn hals open te prikken. Daar ben ik ondertussen al 2x teruggeweest, 1 keer voor mijn enting en chip en een keer voor mijn castratie. De dierenarts heeft mij inmiddels helemaal goedgekeurd, maar echt leuk is anders, die dierenartsbezoekjes.

Ik ben al een heel tijdje uit de bench. Ik vind het ondertussen heel erg leuk in huis en in de afgesloten tuin. Ik speel supergraag met andere kittens en ook de grote katten. Ze zijn hier verbaasd, want ik mag zelfs de vriend zijn van de grote zwarte kater die normaal gesproken geen enkele opvanger leuk vindt. Hij vindt mij helemaal ok! Ik ben een echte kattenvriend.

Mensen moet ik nog een beetje in de gaten houden, maar als ze met een speelhengel komen, dan ben ik om! Ik ben dol op spelen! En 's avonds, als ik moe ben en ik ergens rustig lig, en de mensen me rustig benaderen, dan laat ik me aaien, aaien, aaien, oneindig lang en dan moet ik toch zo vreselijk hard knorren, zo fijn vind ik dat. En als ze dan stoppen, dan spin ik nog minutenlang door. Echt genieten!
Ik heb nog niet in de gaten dat ik ook zelf mijn aaitjes mag komen halen, maar ze zeggen hier dat dat nog wel komt. Ik moet nog een beetje meer vertrouwen krijgen, maar het gaat elke dag beter.

Heb jij een plekje voor mij en ben je bereid om veel met me te spelen en me even de tijd te geven om te wennen, voordat je me eindeloos mag aaien? En heb jij minstens 1 kattig speelvriendje in huis waar ik me een beetje aan kan optrekken?

Bel dan maar snel naar kattenbemiddeling!

Dikke poot,

Froome

Geplaatst op 27-09-2012
Mika
44 - Eksel

Dit kleine prutske van 3 weekjes oud werd gevonden in Zonhoven in de tuin van de meldster.

Hallo, mijn naam is Mika of in ieder geval deze naam hebben ze mij gegeven. Ik ben daar best tevreden mee hoor. De mensen die mij gevonden hebben hadden mij Mickey genoemd maar omdat dat een jongensnaam is en ik toch echt een meisje ben hebben ze er maar Mika van gemaakt.

Ik ben helemaal alleen gevonden onder de heg van de meldster en door heel hard te schreeuwen ( en dat kan ik hoor) hebben ze mij gelukkig gehoord en mij bij mijn opvangmama gebracht.
Of ik gedumpt ben weten ze niet zeker maar het vermoeden bestaat van wel, wat ik in ieder geval wel zeker weet is dat ik mijn mama en broertjes en zusjes heel erg mis en heb dat dan ook heel erg laten merken.

Mijn opvang mama heeft daarom gevraagd als er nog een paar kittens van mijn leeftijd binnen kwamen of die dan bij mij mochten komen wonen. En gelukkig is dat gisteren gebeurd en ik heb er nu 2 zusjes( Lavfa en Lilo) en 1 broertje ( Lurk) bij.
En nu ben ik het meest lieve en rustigste poesje die je maar kan bedenken en ik geniet van hun gezelschap. Al vind ik het natuurlijk nog heerlijk om lekker bij mijn opvangmama te kruipen want ik ben een echt knuffeldiertje.
Maar met dat gevoel van die eenzaamheid in mijn maag zou ik het wel heel fijn vinden als er een ander poesje aanwezig is, of dat een van mijn vriendjes hier mee zou mogen naar mijn nieuwe huisje.
Denk jij dat je mij dat heerlijke huisje voor het leven kunt geven? bel dan snel.

dikke knuf Mika.

Geplaatst op 27-09-2012
Lilo en Lurk
44 - Eksel

Toen deze kittens werden gevonden zaten ze onder de vliegeneitjes.

Hallo mijn naam is Lilo en ik ben de kleinste van het stel maar ook de dapperste al zeg ik dat zelf. Maar mijn opvangmama heeft dat bevestigd en vindt mij een " groot" dapper meisje.
Ik moet ook zeggen dat ik het allemaal ook wel erg spannend vind, maar door mijn nieuwsgierigheid wil ik toch wel op onderzoek uit en vindt het leuk om alles te onderzoeken en te ondekken.
Eten vind ik ook een belangrijke gebeurtenis en ben iedere keer blij als het bordje met lekker eten en melk neer wordt gezet en kruip er dan ook helmaal in.

Zie jij het wel zitten om mij voorgoed in huis te nemen bel dan snel om een afspraak om te kijken of het klikt tussen ons.

Lilo

Geplaatst op 27-09-2012
Lavfa
44 - Eksel

Toen deze kittens werden gevonden zaten ze onder de vliegeneitjes.

Hallo Lieve mensen, ook ik wil me even voorstellen.
Mijn naam is Lavfa (mooie hé) en ik ben ook een schoontje volgens mijn opvangmama. ik ben getijgerd met hier en daar een beetje rood (rose). ik ben de rustigste van ons drieën. Ik bekijk alles op mijn gemakje ben niet zo gauw uit het veld te slaan.

Ondanks alles wat ik de afgelopen dagen heb mee gemaakt ben ik rustig en
kalm gebleven. Ik vind het heerlijk als ze me vastpakken en heerlijk met mij gaan kroelen
dan kruip ik heerlijk tegen je aan. Mijn opvangmama denk dat ik en ondernemend katje wordt maar wel met een hoog knuffel gehalte.

Wil jij dit controleren? bel dan snel voor een afspraak en misschien wel tot snel.

Liefs Lavfa

Geplaatst op 27-09-2012
Lurk en Lilo
44 - Eksel

Toen deze kittens werden gevonden zaten ze onder de vliegeneitjes.

Hallo mijn naam is Lurk.

Ik ben de enige jongen hier. En al heb ik dan wel een hele stoere naam, toch wil dat helemaal niet zeggen dat ik daarom ook maar stoer moet zijn.
Op dit moment vindt ik alles nog maar eng en vreemd.
We zijn in het bos gevonden en al die indrukken en veranderingen hebben
mij een beetje onzeker gemaakt. Maar mijn opvangmama weet zeker dat ik als ik straks gewend ben, zal uitgroeien tot een grote stoere knaap. Want ondanks alles vindt ik lekker kroelen heerlijk en kan ik helemaal tegen je aan komen kruipen.

Wil je weten hoe ik uitgroei tot een heerlijke knaap? Neem dan snel contact op en kom naar me kijken en je bent verkocht.

prprprprpr Lurk.

Geplaatst op 27-09-2012
Prutsemie
IB - Lanklaar

Je was mijn eerste opvangertje en het klikte vanaf dag 1.
De zoon des huizes had gezegd dat hij zich niet te hard zou hechten aan jou omdat je niet ging blijven,maar dat was buiten jou gerekend.Jij zocht altijd zijn gezelschap op en mij bezag je alleen maar als je honger had :-).Dus begonnen de twijfels na anderhalve week al.Jou adopteren of niet?Ik deed de laatste week altijd met een bang hartje mijn mailbox open,bang dat er iemand interesse zou tonen in jou.
Je vindt het hier zo super en je zit nooit alleen omdat je drie speelkameraadjes hebt.Je voelt je goed hier en dat zien we ook aan jou.Altijd maar spelen met de andere poezen,heel goed eten en af en toe een dutje doen.'s Nachts geniet ik ook van jou want dan kom je me wakker maken om in men armen terug in slaap te vallen.Dus ,neen,we konden je nimer laten gaan en we hebben zelf voor een gouden mandje gezorgd.
En binnenkort nog een opvangertje bij want ik wil opvangmama blijven en andere poesjes helpen.
Maar dat zal jij niet erg vinden want je bent echt een sociaal beestje. Ik hoop dat je zal genieten van elke seconde van je leventje hier want we laten je nooit meer gaan :-)
Ilse

Geplaatst op 25-09-2012
Donder
8 - Urmond

Wij zijn nu bijna een jaar gastgezin, en hebben ondertussen ons vierde nestje grootgebracht, voor wie we lieve nieuwe baasjes hebben gevonden. We mogen toch wel zeggen, dat dit het nestje is waar we het meest trots op zijn.
Niet dat ze liever waren dan de andere, maar wel omdat ze een enorme stap hebben gemaakt van de dag dat ze binnen kwamen tot ze naar hun nieuwe baasje gingen.
Ze zijn in een paar weken tijd van bange, schuwe en verwilderde katjes uitgegroeid tot lieve, knuffelige en aanhankelijke dieren. En wat zijn wij blij met het resultaat!

Donder verliet als tweede haar zusjes en pleegbroertje, en heeft ons toch nog wel het meeste verbaasd! Vanaf het begin was zij de bangste van het hele stel. En ook al zagen we haar minder angstig worden, toch was zij nog niet zo aanhankelijk als wij het wilde. Gelukkig kreeg zij een baasje, die helemaal voor haar ging, en dat gaf haar genoeg vertrouwen om in de laatste dagen opeens grote stappen te maken en vond zij het de avond voor ze weg ging zelfs heerlijk om geknuffeld te worden!
Donder, we weten 100% zeker dat het helemaal goed komt met jou bij je nieuwe baasje. Je gaat daar zeker alle aandacht krijgen die je nodig hebt en verdient.
We vonden het geweldig om jou zo mee te hebben gemaakt.
Groetjes,
Je gastgezin.
 

Geplaatst op 24-09-2012
Hummelke
15- Maastricht

Lieve Hummelke,

Vorige week kwam je helaas terug bij ons in de opvang ivm 2 van de 3 kinderen die allergisch reageerden op katten. Helaas moest dit gezin afscheid van je nemen waarvan zij veel verdriet hebben. Nu , een weekje later, heb je opnieuw een gouden mandje gevonden in Genk in een fijn gezinnetje met 2 jongens van 2 en 4 jaar. Ik wens je alle liefde , want dat verdien jij.
Je bent een fijne knul, een katertje uit zovelen die zozeer die liefde ook terug wil geven aan zijn eigen mensen !  Voor de 2de keer, het ga je goed fijne knul, het was een eer om je op te vangen !!!
Je opvangmama Lilian

Geplaatst op 23-09-2012
Carrie en Cammy
132 - Riemst

Cammy en Carrie:
Dag mijn lieve kleine meisjes,
Wat is het stil in huis zonder jullie, de vechtpartijen, het geklets  van Carrie, de ondeugende toeren van Cammy….. Even leek het of niemand jullie zag staan, maar dan kwam er plotseling een jong koppel voor Cammy kijken.
De klik was er meteen, en omdat Carrie dan alleen achterbleef, besloten ze haar er ook erbij te nemen. Carrie ging meteen dank je wel zeggen,  en legde zich bij hen neer en begon heel hard te spinnen.
Ze kwamen jullie  ophalen, en de verliefde ogen van Niels en Nikkie naar jullie toe, zei genoeg ! Cammy heeft meteen al aan Niels laten weten,  wat zij leuk vindt om te doen bij het spelen. Carrie deed niets liever dan spinnen en zich laten aaien door Nikkie. Wat heb ik nog even kunnen lachen en genieten van jullie, alvorens jullie vertrokken.
Aldo en Amina missen jullie ook, ze hebben jullie de hele avond gezocht. Wie gaat Aldo nu moeten wassen hé ?  Onze “judoka’s” zijn vertrokken naar hun gouden mandje, en ik weet zeker dat het dat is. Ook jullie gaan er in de watten gelegd worden, en jullie verdienen dat ook.
Wel meisjes, jullie beide , Cara en Charel waren een heel aangenaam nestje om op te vangen . Allen hebben jullie een plaats veroverd in ons hart, en vergeten doen we jullie niet. Het ga je goed lieverds…….
 

Liefs van je opvangouders Bina en Chris x

Geplaatst op 23-09-2012
Cammy en Carrie
132 - Riemst

Cammy en Carrie:
Dag mijn lieve kleine meisjes,
Wat is het stil in huis zonder jullie, de vechtpartijen, het geklets  van Carrie, de ondeugende toeren van Cammy….. Even leek het of niemand jullie zag staan, maar dan kwam er plotseling een jong koppel voor Cammy kijken.
De klik was er meteen, en omdat Carrie dan alleen achterbleef, besloten ze haar er ook erbij te nemen. Carrie ging meteen dank je wel zeggen,  en legde zich bij hen neer en begon heel hard te spinnen.
Ze kwamen jullie  ophalen, en de verliefde ogen van Niels en Nikkie naar jullie toe, zei genoeg ! Cammy heeft meteen al aan Niels laten weten,  wat zij leuk vindt om te doen bij het spelen. Carrie deed niets liever dan spinnen en zich laten aaien door Nikkie. Wat heb ik nog even kunnen lachen en genieten van jullie, alvorens jullie vertrokken.
Aldo en Amina missen jullie ook, ze hebben jullie de hele avond gezocht. Wie gaat Aldo nu moeten wassen hé ?  Onze “judoka’s” zijn vertrokken naar hun gouden mandje, en ik weet zeker dat het dat is. Ook jullie gaan er in de watten gelegd worden, en jullie verdienen dat ook.
Wel meisjes, jullie beide , Cara en Charel waren een heel aangenaam nestje om op te vangen . Allen hebben jullie een plaats veroverd in ons hart, en vergeten doen we jullie niet. Het ga je goed lieverds…….
 

Liefs van je opvangouders Bina en Chris x

Geplaatst op 23-09-2012
Charel
132 - Riemst

Dag onze kleine jongen,
Wat was je toch een ontzettend bang wezentje , toen je ’s avonds met je zusjes bij ons thuis binnenkwam. 3 Dagen heb je je verstopt onder de knuffels in, je wilde niets van me weten, je deed blazen en spuwen, och germe toch. Je mistte je mama enorm, maar had toch al vrij snel door dat ik het goed met je voorhad. Op je eigen tempo heb ik je laten ontdooien. Trouwens, jij bent een katertje die weet wat hij wil en wat hij niet wil.
Ook voor jou duurde het niet lang dat er mensen naar je kwamen kijken. Richard en Monique waren meteen verkocht, je had je dan ook van je beste kant laten zien. Hun dochter Natascha kon niet wachten tot je “klaar” was om naar je gouden mandje te gaan. Ze is je dan ook een paar keer extra komen bezoeken. En dat was goed voor jou, zo kon je al kennismaken met je nieuwe familie.
De dag is aangebroken dat ze je zijn komen ophalen, de hele familie is “dol” op jou. Ik heb al gehoord dat je het flink naar je zin hebt, maar dat je ook wat ondeugend bent aan het worden.
Maar daarom ben jij onze Charel, jij mag dat haha.  Wie kan jou iets ontzeggen hé  schatje ? Ook voor jouw nog een hele dikke knuffel, zet hem op kanjer….ik weet dat je een hele fijne “thuis” gaat krijgen. Zet je angsten aan de kant en laat je lekker verwennen.
Liefs van je opvangouders Bina en Chris x
 

Geplaatst op 22-09-2012
Salt
25- Schoten

Lieve Salt
Dat was wel even moeilijk! Het afscheid van jou... Je kwam begin augustus bang binnen samen met je broertje Pepper. Jullie waren gevonden als zwerfkatjes en een lieve mevrouw had jullie zusjes al eerder gered en zelf geadopteerd en nu ook jullie binnengehaald. Omdat ze jullie niet allemaal kon opvangen heeft ze Zwerfkat in Nood gebeld en kwamen jullie bij mij terecht. Ik was meteen onder de indruk! Wat een knappe katten zijn jullie toch! Jullie waren wel heel bang. Jij vooral! Pepper durfde al snel een stapje naar me toe te zetten, maar jij bleef op afstand. Pas toen Pepper naar zijn nieuwe gezin ging begon je om aandacht te vragen. Je begon bij me op schoot te kruipen en ik kreeg likjes van je. Als ik de trap op liep deed je je prachtige zijwaartse kattensprongen naar me en begon je speels tussen de spijlen van de trap door te slaan. Als ik riep dan stond je er en je at plakjes worst uit mijn hand. Wat een ommezwaai! Je wilde aandacht en erbij horen en ik was zooo blij! Eindelijk vooruitgang. Nu was je klaar voor je eigen plekje. Er kwamen hele lieve mensen kijken met schattige kindjes en uiteraard waren ze verkocht. Jij ging mee! En ooo wat was dat moeilijk voor mij.. Ik kan je nog niet optillen, dus om je in een reismand te krijgen is het altijd een hele organisatie. Je was niet boos, eerder bang en verbaasd van ‘wat doe je nou??’ en je huilde.. Ach mijn hart brak.. Ik wilde je het liefst knuffelen en aaien en geruststellen, maar dat ging niet.. Maar Salt, je hebt recht op je eigen huisje waar je alle aandacht alleen krijgt en waar je altijd mag blijven wonen. Je zult ze moeten gaan vertrouwen en dan heb je daar zeker een goede plek. Deze mensen willen jou een kans geven en tijd in jou steken. Ik heb zojuist gebeld om te vragen hoe het met je is en het gaat prima! Je bent wat bang, maar je verstopt je niet en je hebt al rondgelopen en gegeten. Komt goed! Doe maar snel een stap naar ze toe en jij kan gaan genieten…

Gaby

Geplaatst op 21-09-2012
Camiel
130 - Tongeren

Dit kitten werd in de Maastrichtse volkstuintjes gevonden.


Later meer gegevens.

Geplaatst op 21-09-2012
Faron
38- Maasmechelen

Deze kittens komen uit Maastricht .

Hoi allemaal,

Ik ben FARON, zoals je kunt zien heb ik een mooi vachtje, wit en grijs en een ietsie pietsie langer haartjes dan mijn broertjes.
Ik ben ook de grootste van ons drie maar wel de zachtste, ik bekijk alles op mijn gemakje en laat me graag knuffelen en kammen.
Slapen is een van mijn favoriete bezigheden, dan leg ik me wel even apart als mijn broertjes nog willen spelen.
Nu en dan doe ik wel eens een oogje open, want als grote broer moet je toch op de kleintjes passen hé!
Wie wil er graag een knuffelpoes? Ik ben kandidaat!
 

Geplaatst op 21-09-2012
Feno
38- Maasmechelen

Deze kittens komen uit Maastricht

Halloohoo!

Mijn naam is FENO, ik ben een katertje en zo gedraag ik me ook, ik laat nu en dan wel eens van me horen, want als middelste van drie broertjes valt dat soms tegen hoor.
Ik wil ook aandacht en als ik op een mensenarm genomen wordt dan vind ik dat zoo fijn, dan hou ik me heel rustig en dan aaien ze me heel lang en fijn, dat vind ik zo heerlijk.
Ook op mijn buikje kriebelen heb ik graag, dan ga ik er helemaal voor liggen kroelen hoor.
Wie wil mij wat liefkozen zo nu en dan, ik beloof dat ik heel braaf zal zijn!


 

Geplaatst op 21-09-2012
Fipko
38- Maasmechelen

Deze kittens komen uit Maastricht .

Mieuw, Mieuw,

Hier ben ik, FIPKO, de kleinste van drie broertjes,
Mijn opvangmama zegt dat ik speciaal ben, ik heb net zo’n mooi vachtje als mijn broers maar ik heb nog iets extra’s.
Een schoonheidsvlekje op mijn neusje en dat maakt me natuurlijk héél aantrekkelijk.
Ik ben dan misschien wel kleiner, maar ik kan wel heel veel eten hoor en ik ben van plan om nog heel groot te worden.
Als ik op de schoot genomen word dan nestel ik me daar helemaal ineen en dat vind ik zo leuk, dan wil ik daar voor eeuwig blijven liggen.
Wie van jullie heeft er zo’n leuke en warme schoot?
 

Geplaatst op 20-09-2012
Madelief
25 - Schoten

Dag mijn lieve Madeliefje!

Je kwam binnen op 6 weken oud. Je was gedumpt in een tuin in Mechelen samen met je broertje of zusje. Je had je verstopt tussen een hoop stenen en de hond had je gevonden. En die blafte en blafte! Zo hard dat de melders minstens dachten dat je doof moest zijn geworden. Ze hebben je tussen de stenen uit gehaald, Zwerfkat in Nood gebeld en anderhalf uur later zat je al hier in de bench. Te huilen en huilen… want je wil niet opgesloten zitten. Jij wil overal bij zijn! Die nacht kon mijn vriend het gehuil niet meer aan en heeft je naar boven gehaald. Maar dat was niet voldoende… nee…. Jij wou tussen ons in! Jij sliep, mijn vriend sliep, ik niet..  Maar dat geeft niet, want je had mijn hart al veroverd. En we zijn dikke vriendinnen geworden. Lekker knuffelen en kusjes geven, smikkelen en snoepjes eten. Wat ben je toch een lieverd. En die bench in gaan 's nachts? Dat deed je echt niet! Dus vooruit dan maar… na weer een uurtje 's nachts huilen besloten we dat je op de speelkamer bij Nacho, Salt en Pepper mocht. Die zijn wel wat ouder dan jij, en dus wat wilder en sterker… Ik heb er nachtmerries van gehad! En toen ik s ochtends de deur open deed verwachtte ik het ergste… maar daar hing je in de achtertenen van Nacho! En de dag erna aan het oor van Salt! Ooo jij staat je mannetje wel!! Niemand die aan jouw voerbakje kwam, of die jouw muisje afpakte.. En als ze dat deden ging je of heeel hard grommen of heeel hard huilen, zodat mama er snel aankwam om je te redden. Je bent een sluw ding hoor! En zodra ik je bevrijd had sprong je er gewoon weer bovenop. Ik maakte snel een leuk filmpje van je en zei tegen mijn vriend ‘morgen zal de telefoon al wel gaan..’ . En ja hoor! Ze kwamen gelijk bij je kijken en waren uiteraard verkocht. Het was wel wat moeilijk je af te geven hoor. Ik zou je zo zelf gehouden hebben, zo leuk ben je! Maar je hebt het daar goed! Ik heb zojuist gebeld en je hebt al kennis gemaakt met je nieuwe poezenvriend van 4 maanden. Jullie spelen samen, eten samen en slapen samen. Hoe leuk is dat!! Madelief, ik weet zeker dat je een fantastisch leven krijgt bij deze leuke mensen. Geniet ervan en weet dat ik je nooit zal vergeten!
Gaby

Geplaatst op 19-09-2012
Balou
47- Maastricht

Dit kittentje is gevonden op een rotonde in Maasmechelen. Volgens een voorbijganger zat hij daar al de hele dag. Niemand die de moeite nam hem te helpen?

Hallo allemaal, hier ben ik dan, het allerliefste katertje van de wereld!!!
Waar ik vandaan kom weet ik niet meer. Ik liep helemaal alleen op een rotonde, een hele dag lang. Een lieve mevrouw zag mij en heeft mij daar weggehaald. Ik werd naar het opvanggezin gebracht waar ik nu tijdelijk woon. Waar ik ook vandaan kom, ik heb het goed gehad. Ik heb alle vertrouwen in mensen, loop op iedereen af en laat me onder luid gespin heerlijk knuffelen! Als ik geroepen wordt om te eten kom ik meteen. En de kattenbak is me ook niet vreemd.
Hier was al 1 kitten, maar 2 is leuker! Wij hebben samen nu het grootste plezier! Samen ontdekken, samen spelen, samen slapen…
Nu ben ik, net als mijn nieuwe vriendje, op zoek naar een fijn plekje om te wonen.
Hier zeggen ze dat dat wel geen probleem zal worden. Ik ben nl een heel mooi rood katertje, en dan ook nog eens superlief! Een echte knuffelbeer. Over mijn naam hebben ze dan ook niet lang na hoeven denken, Balou, de grote knuffelbeer uit een bekend filmpje!
Ben jij op zoek naar de liefste knuffelkater, kom dan gauw eens bij mij kijken!
Liefs, Balou (de knuffelbeer)
 

Geplaatst op 18-09-2012
Ronja
121 - Maastricht

Hoi, ik ben Ronja en ben ik niet mooi? Ik ben een halflanghaar, met bruin en grijs, af en toe wat rood en witte poten en kraag. Ik ben de trotse moeder van 4 kleine kittens, maar zelf eigenlijk ook nog niet zo oud, ik geloof niet dat ik er vorige zomer al was. Ik woonde in een zomerhuisje en er werd van mij gehouden (ik had een klein kettinkje om mijn nek, een groen touwtje met kraaltjes). Opeens kwam mijn baasje niet meer thuis en daar bovenop werd ik moeder. Gelukkig ben ik gevonden en naar een veilig huis gebracht. Hier kan ik goed voor mijn baby’s zorgen en krijg ik genoeg te eten om zelf ook weer wat ronder te worden. Maar als mijn kindjes groot zijn, zoek ik wel een huisje voor mijzelf.

Ik vind mensen wel leuk, die kriebelen fijn achter mijn oortjes en je kunt ze kopjes geven. Het leukste vind ik het eten geven, maar ik ga ook wel eens zonder dat ik honger heb op zoek naar een mens, gewoon voor de gezelligheid. Ik vind het fijn om over mijn kopje geaaid te worden en je kunt me ook in je armen nemen om te knuffelen, maar soms heb ik er opeens genoeg van en als je dan niet meteen stopt, word ik wel een beetje boos.

Mijn mensenmama zegt dat ik een felle ben, als je goed in mijn ogen kijkt zie je dat ook wel. Ik ben heel alert, maar ook wel rustig. Ik vind het fijn om in de buurt te zijn, maar kom niet op schoot. Ik heb niet zo het geduld om te knuffelen, ik kom zelf wel als ik zin heb. Nu mijn kittens groot zijn, kan ik leuk met ze spelen. Ik moet ze natuurlijk goed in de gaten houden; als zij rennen, ren ik er achteraan en corrigeer ze waar nodig. Een paar prrr-tjes en ze zijn weer in het gareel.

Ik ben een poes die weet wat ze wil en dat ook laat merken. Ik laat niet over me lopen, maar ik vind het leven in een huis wel heel aangenaam. Ik zou er graag één voor mezelf willen, kun jij me dat bieden?

Groetjes van Ronja de roversdochter

Geplaatst op 18-09-2012
Wuppie
23 - Opgrimbie

Dit kitten kwam zomaar bij de meldster binnengestruind te Maasmechelen. Ze kon het zelf niet houden.

In zijn uppie liep Wuppie zomaar ergens rond. Wat er gebeurd is voordat hij werd gevonden, kan hij niet goed vertellen, maar wel stelt hij zichzelf even voor:

Hoi allemaal, ik ben Wuppie.
Ik ben een heel klein rood-wit opdondertje en ik scharrel hier lekker onder alle grote katten door. Ze vinden dat ik speelgoed ben en dan miauwen ze “muis” tegen me. Maar ik kan er tegen, en ik kan lekker veel harder piepen dan zij kunnen miauwen. Ook houd ik van knuffelen, lekker op schoot liggen kroelen, en vind ik het spannend om met mijn pootje tegen een balletje aan te tikken, want dan gaat het bewegen en dan kan ik nog een keer tikken. Wuppie voetbalt, zeggen de mensen dan en vervolgens lachen ze.

Verder ben ik een heel keurig katje, want ik gebruik heel netjes de kattenbak. Mijn nieuwe kunstje dat ik net geleerd heb, is om helemaal zelf mijn bordje leeg te likken. Dus ik word al een beetje groot, maar ik moet nog heel veel groeien en heel veel leren voordat ik echt groot ben.

Ik ben heel lief, echt weer een “favorietje” zegt mijn opvangmama, maar ze zegt ook dat er nu hier in huis geen katten meer mogen blijven plakken. Wat dat nu precies betekent, weet ik niet, maar wel begrijp ik, dat ik een eigen mandje bij een eigen baasje zal gaan krijgen. Alleen hoop ik dat er dan ook wel kattenvriendjes voor me zullen zijn.

En nu ben ik wat moe geworden van het vertellen en ga ik gauw weer slapen. Als je me eens wilt bezoeken, dan bel je maar.

Geplaatst op 17-09-2012
Mesa
102 - Brunssum

Welkom Mesa,

We hebben er lang over nagedacht, je bent zo lang bij ons geweest, je bent een meisje uit duizenden, zo, zo verschrikkelijk lief. Je kwam ziek binnen als kitten van een paar dagen en je bent nu 5 maanden later eindelijk beter. Je linker oogje moet je missen, maar je heb tante Lena gezien, die vangt muizen als geen ander en die mist ook een oogje.
De gedachte dat je (nu je weer helemaal beter bent) bij iemand anders zou gaan wonen, deed pijn, zo'n pijn dat we je nu niet meer laten gaan.
Je blijft ALTIJD bij ons, welkom lieve Mesa !!

Harry, Anki, David, Jamo
Lena, Indy, Kobe, Justus, Laura, Mistral, Michael, Boogie en Falco

 

Geplaatst op 16-09-2012
Myra
113 - Dordrecht

Welkom lieve Myra, mijn kleine ijsbeertje.
Jouw leventje ging en gaat helaas niet over rozen. Je werd gevangen met 9 weken en had toen al zoveel meegemaakt dat je een geweldige angst voor mensen had ontwikkeld. Je was blijkbaar bruut behandeld... Wat jou is aangedaan in de eerste weken van je leven moet wel heel ernstig geweest zijn, want angstig bleef je en ben je nog steeds. Nog steeds kan ik regelmatig je pootje (wel meestal zonder nageltjes!) voelen omdat ik iets doe wat je niet fijn vindt. Die angst overschaduwde alles: je kwam een maand niet uit je schuilhoekje en als ik bij jullie kwam kijken, dan was je net een briesend leeuwtje. En dat terwijl je er zo aaibaar uitzag met je mooie lange manen. Je zusje en stiefbroertje leerden dat mensen eigenlijk hartstikke leuk zijn, maar jij bleef in je angst hangen. Gelukkig had dokter Bach daar een hulpje voor, en na een maand werd je dan eindelijk benaderbaar.
Heel voorzichtig liet je je soms aaien, alleen op je eigen momenten en vooral wel in je veilige huisje. Dat huisje was jouw alles, je kon er niet zonder en durfde maar niet over de drempel. Totdat uiteindelijk je nieuwsgierigheid het toch won van de angst. Je vriendje Sam was al regelmatig bij jou op visite geweest, en nou was hij toch wel zó gek aan het doen met die speelrail dat je zelf ook wel eens wilde meespelen! Vanaf dat moment ging je voorzichtig, stapje voor stapje, kleine beetjes vooruit. Regelmatig kwam die vreselijke angst weer om de hoek kijken, maar op jouw veilige plekjes kon je ook enorm genieten van aaitjes en kroeletjes - zozeer zelfs, dat je ging kwijlen van genot omdat je ging spinnen met je mond open. Het leven begon er eindelijk rooskleurig uit te zien.
Je hebt enkele malen bijna een baasje gehad, maar telkens ging dat door omstandigheden niet door. Misschien was je daar ook wel blij mee, want vreemden waren een regelrechte ramp voor je, en hoe ik je precies moest laten wennen aan vreemde mensen in een vreemde omgeving had ik ook nog niet helemaal uitgestippeld. Desondanks verbaasde je me keer op keer, zoals bijvoorbeeld toen wij allemaal gingen verhuizen. Ik verwachtte dat je je maanden onder het bed zou gaan verstoppen, maar na een weekje kwam je er al voorzichtig onder vandaan en verdween je naar zolder. Uiteindelijk won ook nu weer de nieuwsgierigheid het van de angst, en zo verscheen je op een avond in de woonkamer en gaf je een flinke mep tegen de speelrail, alsof je wilde zeggen: kijk dan, hier ben ik!
En toen werd je ziek. Ik moest je pilletjes geven, ik moest je helpen eten, en ik moest regelmatig je temperatuur meten, die maar torenhoog bleef. De onderzoeken wezen uit dat je heel erg ziek was, maar je hebt ons versteld doen staan en je knapte op en we kregen allemaal weer hoop. Totdat het tij definitief keerde. Welkom kleintje, al is het maar voor even, je bent voor altijd mijn lieve kleine Myra.
Judith

 

Geplaatst op 16-09-2012
Obi-wan Kenobi
17 - Gorinchem

Lieve Obi, toen je bij ons kwam was je ondervoed, je was een week of acht maar woog nog maar 424 gram en o wat was je bang! Een mevrouw vond je in haar achtertuin, we weten niet hoelang je moederziel alleen hebt rondgedoold, maar dat moet wel een tijdje geweest zijn, anders was je nooit zo klein en mager geweest. Gelukkig at je graag en veel van het lekkere eten dat je van ons kreeg, dus al snel werd je een flinke meid. Toen je hier een weekje was en heel veel aaitjes had gekregen, was je ook niet meer bang meer voor mensen, in tegendeel, je was gewoon verslaafd! Aan aaien en knuffelen, daar kan je echt geen genoeg van krijgen. Als je mij zag dan zei ije  zachtjes miauw, miauw, til mij op, aai mij en als ze dat dan doet dan ging je spinnen en kopjes geven.

Je was echt mijn vriendinnetje, dus toen de dag kwam dat ik je moest laten gaan naar je nieuwe baasjes was dat wel even moeilijk. Nu ben je verhuisd naar mensen die jou ook lief vinden en die jou ook heel veel willen aaien, dat was wel even schrikken voor je, maar je was er al snel achter dat die mensen ook gewoon leuk en lief zijn en je alle aaitjes en knuffels willen geven die je nodig hebt. Ik hoop dat je er nog heel lang van kan genieten en een mooie grote poes zult worden.

 

Je gastmoeder, Margeeth

Geplaatst op 16-09-2012
Bobo
47 - Maastricht

Lieve Bobo,
Als klein ziek en zwak kittentje kwam je bij ons. Samen met je zusje, die een paar uurtjes later stierf. Je andere broertjes/zusjes waren eerder al gestorven dus jij bleef moederziel alleen over. Dat je dat niet beviel was te merken. Je wilde niet eten, niet spelen, niet knuffelen. Je sliep maar en reageerde nergens op. Er zijn heel wat mailtjes over jou geschreven, heel wat mensen dachten mee wat er nu met jou aan de hand was en hoe we jou konden helpen. 
Maar uit jezelf krabbelde je op. Je ging eten, knuffelen, spelen. Er kwam een speelkameraadje voor je bij en toen bloeide je gelukkig helemaal op!
Van een kitten die zo lusteloos was veranderde je in een kleine stuiterbal die vrolijk door het huis huppelde!! Je ging genieten van je leventje!
Nu ben je naar je eigen plekje. Gister kregen we een sms, je had daar al heerlijk geslapen, je baasje vroeg in de ochtend gewekt om te spelen en at prima. Als ze je roepen kom je meteen! Je hebt het daar duidelijk naar je zin. 
Goed zo, jongen, geniet jij maar lekker van je leventje!!! Je hebt het verdiend na zo een moeilijke start!
Wij zijn nu gerust, je zit goed , je hebt je gouden mandje gevonden!! Wij hebben zoveel van jou mogen leren, we zullen je nooit vergeten!!!
Doeiiii Bobo, kleine stuiterbal van ons!!

Je gastgezin, Sonja Kreyns


 

Geplaatst op 16-09-2012
Fien en Franz Ferdinand
103 - Antwerpen

Dag pluizebolletjes!
Een beetje terughoudend kwamen jullie binnen, maar jij Franz, jij was al snel een verknocht knuffelaar.
Samen met Frieda kwam je snel op ons toegerend voor je portie knuffels en aaitjes.
Fientje, jij vond die knuffels nog niet altijd zo geweldig, maar in je nieuwe gezinnetje komt dat zeker en vast helemaal goed!

Jullie gaan bij erg lieve mensen wonen met 2 schattige kindjes! Dat wordt een heerlijk leventje hoor, schatjes!
Geniet ervan!

Liefs van jullie opvangmama's

Geplaatst op 16-09-2012
Fritz
103 - Antwerpen

Dag lieve Fritzeman!
Van de drieling begon jij als eerste te spinnen, maar nam je toen terug wat afstand. Terwijl je broertje al in onze armen lag te knorren, ging jij liever met je zus en stiefzus kattenkwaad uithalen. Maar toen Franz en Fien vertrokken waren, kwam je helemaal los: spelen met Frieda en heel heel heel veel knuffelen terwijl we aan de pc zaten te werken.
En het allerliefste een grote zabberplek achterlaten van het pootjekneden en sabbelen!

Je gaat bij erg leuke mensen wonen en je krijgt een superklein mensenvriendje en over een week, als ze groot genoeg is, ook nog een nieuw poezenvriendinnetje!
Geniet van je leventje, lieve man!

Knuffels van je opvangmama's

Geplaatst op 16-09-2012
Franz Ferdinand en Fien
103 - Antwerpen

Dag pluizebolletjes!
Een beetje terughoudend kwamen jullie binnen, maar jij Franz, jij was al snel een verknocht knuffelaar.
Samen met Frieda kwam je snel op ons toegerend voor je portie knuffels en aaitjes.
Fientje, jij vond die knuffels nog niet altijd zo geweldig, maar in je nieuwe gezinnetje komt dat zeker en vast helemaal goed!

Jullie gaan bij erg lieve mensen wonen met 2 schattige kindjes! Dat wordt een heerlijk leventje hoor, schatjes!
Geniet ervan!

Liefs van jullie opvangmama's

Geplaatst op 15-09-2012
Fonz en Sushi
Buddy Kat-Tongeren

Sushi en Fonz trokken erg naar elkaar toe in de loop der maanden. Het werden soulmates.
Het is niet makkelijk om een aids positieve kat te plaatsen, maar we doen het telkens weer. Maar dat twee dikke vriendjes samen mochten blijven, was voor ons een fantastisch gevoel.

Lieve Sushi, doe het goed daar, je hebt nog wat tijd nodig he. Konden we maar die paar weken overslaan, nu zul je waarschijnlijk een schuilplekje zoeken onder de bank. Je bent timide, maar als men jou mocht leren kennen werd je uitbundig en konden we samen heerlijk genieten van een spelletje " zoek de veer".

Fonz, jij stoere rakker, we dachten dat jij een echte die hard was, maar wat heb je toch een klein hartje. Je vertederende blik, je gezelligheid en toch ook de rust zelve. Ga jij Sushi een beetje helpen? Dat is je missie nu. En we weten zeker dat alles goedkomt.

Jullie hebben nu geweldige lieve baasjes en nieuwe vriendjes, jullie boffen maar!

Dag schatjes, we zullen jullie echt missen, het is stil nu in Buddy Kat.

Geplaatst op 15-09-2012
Sushi en Fonz
BK- Tongeren

Sushi en Fonz trokken erg naar elkaar toe in de loop der maanden. Het werden soulmates.
Het is niet makkelijk om een aids positieve kat te plaatsen, maar we doen het telkens weer. Maar dat twee dikke vriendjes samen mochten blijven, was voor ons een fantastisch gevoel.

Lieve Sushi, doe het goed daar, je hebt nog wat tijd nodig he. Konden we maar die paar weken overslaan, nu zul je waarschijnlijk een schuilplekje zoeken onder de bank. Je bent timide, maar als men jou mocht leren kennen werd je uitbundig en konden we samen heerlijk genieten van een spelletje " zoek de veer".

Fonz, jij stoere rakker, we dachten dat jij een echte die hard was, maar wat heb je toch een klein hartje. Je vertederende blik, je gezelligheid en toch ook de rust zelve. Ga jij Sushi een beetje helpen? Dat is je missie nu. En we weten zeker dat alles goedkomt.

Jullie hebben nu geweldige lieve baasjes en nieuwe vriendjes, jullie boffen maar!

Dag schatjes, we zullen jullie echt missen, het is stil nu in Buddy Kat.

Geplaatst op 15-09-2012
Casper
49 - Genk

Deze kittens zijn binnengekomen via vzw Felix.

Hallo, ik ben Casper en ik ben een kalme jongen die met zijn staart laat spelen door mijn zus, want die vindt zij geweldig leuk. En ik laat haar maar, hè, want als ik er genoeg van heb laat ik mijn krachten zien en dan rent ze, hoor! Ik lig graag op schoot of  in een lekker hoekje van de bank.

Geplaatst op 15-09-2012
Tosca
4 - Scherpenheuvel

Dit kitten komt helemaal uit Torhout. Plaatselijke instanties konden geen hulp bieden.

Hebt u even tijd voor mij? Ik ben Tosca, een lief klein meisje van nu ongeveer 8 weekjes oud. Ik lijk best charmant met mijn tijgertekeningetje. Ik woonde tot vorige week bij een lieve dame die mij opgevangen heeft toen ik heel ziek was. Zij heeft gedurende drie weken heel goed voor mij gezorgd, maar ze kon mij zelf niet houden. Toen contacteerde ze Zwerfkat en ben ik naar hier verhuisd.
De eerste dagen was ik hier wat onwennig. Ik had plots gezelschap van 5 andere katten die mij besnuffelden, mij wilden wassen en met mij wilden spelen. Intussen vind ik dit allemaal heel leuk. Vooral van het andere opvangertje, Zeki, heb ik al heel wat kittenkwaad geleerd. Maar ik ben een heel zelfstandig katje en ik kan uren alleen spelen. Ik word graag gestreeld en geknuffeld.  Je zal er versteld van staan hoeveel spingeluid er uit zo een klein katje kan komen. Heb jij nog een plaatsje voor mij in je huis? Laat dan snel iets van je horen!

Geplaatst op 15-09-2012
Joy
119-Schinnen

Deze kittens zijn gevonden op een parkeerplaats in Lanaken, tam! Gedumpt?

Dag allemaal, mijn naam is Joy en ik kom me hier even voorstellen omdat ik op zoek ben naar een thuis voor het leven.
Samen met mijn broer en zus liep ik ergens rond. Het was er ontzettend warm, maar gelukkig kwam er een aardige mevrouw die ons meenam. We kregen lekker eten (ik HOU van eten J) en er waren ook genoeg leuke speeltjes om ons mee te vermaken. Toen kwam onze opvangmama en die nam ons mee.
Hier hebben we een eigen kamer met heel veel speeltjes en lekker eten. Het liefste speel ik met mijn broertje en zusje. Bekijk het filmpje maar eens. Zie je hoe sterk ik ben? Mijn broertje en zusje lijken heel erg veel op elkaar. Ik ben die mooie zwarte helemaal apart J.
Heb jij nog een mandje voor mij of mijn broertje of zusje vrij? Kom dan snel eens met ons kennis maken.

Knuffel van Joy

Geplaatst op 13-09-2012
Daffie
127 - Born

Deze kittens werden gevonden in Maasmechelen. Hun wilde mama werd door VZW Felix gecastreerd.
Hallo,
Hallo,

Ik ben Daffie.
Ik ben nu alweer een paar maanden bij mijn opvangmama. Mijn broertjes zijn inmiddels al uitgevlogen en hoewel ik een superaandoenlijk koppie heb, is er toch nog niemand voor mij geweest.
Wat kan ik over mezelf vertellen om iemand te verleiden?
Nou dan, om te beginnen heb ik een zwart vachtje waar je jezelf bijna in kunt zien, zo mooi glanzend zijn mijn haartjes, maar natuurlijk willen jullie ook graag iets over mijn karakter weten.

Laat ik beginnen met te zeggen dat ik heel lief ben en het heerlijk vind om vol overgave met je te knuffelen. Ook heb ik veel energie, om niet te zeggen heel veel. Ik maak gebruik van van alles en nog wat om te spelen, van een kattenbakkorrel tot brokje, snippertje papier, alles is ontzettend interessant. Op zijn tijd klim ik bij mijn opvangmama op schoot en kan ik heerlijk een uurtje liggen kroelen en genieten. Ik ben dol op andere katten, maar ik ben voor de katten hier in huis soms iets te bruisend, maar ja, ik ben jong en snel, daar zijn ze niet tegen opgewassen.

Hoe ziet mijn ideale plekje eruit ?
Liefst ergens waar nog een ander kattenvriendje is, want dat vind ik toch wel erg leuk. Een kat die net als mij houdt van een leuk spel en zich niet laat afschrikken door mijn enthousiasme. Ik vind het niet zo leuk om veel alleen te zijn. Ik hou wel van wat gezellige drukte om me heen.

Eigenlijk gewoon een plekje waar ik veel aandacht kijg.
Een huis met eventueel een tuin waar ik veilig naar buiten kan, om mijn energie een beetje kwijt te raken, zodat ik daarna heerlijk bij iemand op schoot in slaap kan vallen.
Klinkt allemaal heel goed, al zeg ik het zelf. Heb jij zo'n plekje voor mij, dan wil ik heel graag kennismaken met jou.
Kom je me eens bezoeken?
Misschien tot gauw,

Liefs Daffie
 

Geplaatst op 12-09-2012
Shivas en Kari
12 - Kinrooi

Dit kitten werd piepend tussen het hout in Maasmechelen gevonden.

Deze kleine jongen noemt Shivas en werd gevonden in een tuin geklemd tussen een stapel hout. Shivas is een pikzwart katertje met een heel klein vlekje wit op zijn borst. Hij eet super goed bij zijn opvangmama en groeit dan ook als kool. Verwacht wordt dat hij een stevige grote kater wordt maar met een super lief karaktertje. Shivas is een aardig en rustig kitten, hij wordt graag geknuffeld en geniet van alle aandacht die hij krijgt. Zijn karaktertje past prima bij kinderen of andere huisdieren. Kom eens een kijkje nemen om hem te ontmoeten en wie weet klikt het wel en kan deze kleine jongen spoedig naar zijn nieuwe definitieve thuis verhuizen!

Geplaatst op 12-09-2012
Kari en Shivas
12- Kinrooi

Hallo!
Mijn naam is Kari, een guitig klein meisje op zoek naar een baasje. Mijn gastmama alsook simpelweg iedereen die mij ziet is verliefd op mij omdat ik blijkbaar erg schattig ben!
Ik ben een kleine meid voor mijn leeftijd maar maak dit ruimschoots goed met mijn karaktertje. Ik ben ALTIJD vrolijk en ondernemend en ben heel graag in de buurt van iedereen die met mij spelen wil. Ik ben een gemakkelijk en tevreden kitten, een beetje eten, een warm bedje, en ik ben al super gelukkig. Ik haal gekke streken uit voor de spiegel en huppel rond bij mijn gastmama thuis en volg haar graag overal naartoe om nieuwsgierig te kijken wat ze daar allemaal doet. Ik knuffel graag en vind het heerlijk om lekker veel aandacht te krijgen , dus kom maar snel eens op bezoek!
 

Geplaatst op 12-09-2012
Lupo
43 - Knesselare

Dit kitten is afkomstig uit Dendermonde.

‘Hi Folks! Ik ben Lupo. Een stoere kater.
Ik kan zelfs Leonbergse honden wegjagen, helemaal te gek toch? Ik heb niet alleen een tijgerprint maar ben dat eigenlijk ook wel een beetje. Als ik aan het eten ben en mijn huisgenootje komt dichterbij om te kijken dan maak ik grommende geluidjes.
Dat is niet omdat ik kwaad ben hoor!
ik wil het gewoon stiekem alleen voor mezelf…

Ik ben heel flink zeggen mijn opvangouders omdat ik zo goed eet. Ik ben heel aanhankelijk en word zeer graag aangehaald. Ik lig graag in de mensen hun armen om dan zo in slaap te vallen, Ik weet het dat is niet echt een echte tijger zijn maar hey…

Ik ben nu eenmaal een lieve tijger!

Ik kijk ook heel graag naar de TV en het liefst van al zou ik al die bewegende dingen willen aanvallen. Maar mijn opvangmama heeft het anders opgelost; ik heb een zak met speeltjes gekregen een boksbal. Dat is kei leuk!
Ze zegt trouwens dat ik héél goed kan poseren en dat ik binnenkort op de Catwalk zal schitteren.

Wie voor mij kiest krijgt dus niet alleen een stoere bink van een kater, die ook nog eens welopgevoede manieren heeft maar ook nog eens een fotomodel!’

Geplaatst op 08-09-2012
El Nino
48 - Kerkrade

Deze kittens werden in een dichtgeknoopte plastic zak in de parkeergarage van een ziekenhuis gevonden.

Hallo, mijn naam is El Nino
Ik ben een van de vele dames in huis en ik ben een rustig poesje wat van knuffelen houd.
Ook hou ik heel veel van spelen met mijn zusjes en broertje en ga ik graag op ondekkingsreis want dan kom ik allerlei spannende dingen tegen.
Soms vind ik van die vreemde dingen nog een beetje eng maar dan raap ik al mijn moed bij mekaar en ga ik toch kijken.... aan de andere kant van een deur hier in huis zit iets heel raars... dat huppelt en heeft hangoren  en dat is me toch spannend!!!
Ze noemen het een konijn en volgens mij vind dat rare beest mij ook wel leuk hahaha, spelen spelen spelen....
Wanneer ik moe ben ga ik net als mijn zusjes graag bij mijn opvangmama op schoot liggen spinnen maar hier in huis is ook een grote hond en als die op de bank ligt kruip ik zo af en toe ook wel eens lekker tegen haar aan.... prrrr prrrr
Maar als ik echt heel erg moe word kruip ik lekker in het mandje en dan laat ik me niet meer storen door mijn zusjes en broertje..... hmmm, weltrusten allemaal

Kom je morgen samen met mij en dat rare beest spelen?

Pootje El Nino

Geplaatst op 08-09-2012
Polly
119-Schinnen

Deze kittens zijn gevonden op een parkeerplaats in Lanaken, tam! Gedumpt?

Hallo Allemaal!

Mijn naam is Polly! Zie je mij in het filmpje? Ik lijk heel erg veel op mijn broer. Knappe kop als jij weet wie ik ben!
Maar nu ter zake. Ik vertel je dit natuurlijk allemaal, omdat ik op zoek ben naar een eigen thuis. Hoe dat zo? Nou we liepen eerst op een parkeerplaats waar een aardige mevrouw ons meenam. Het was echt ontzettend warm daar buiten! De mevrouw was heel aardig, maar ook een beetje boos. Ze zei dat ze ons zomaar gedumpt hadden. Klinkt niet echt gezellig “gedumt”. Maar goed, na een lekkere maaltijd en een speeluurtje kwam onze opvang mama ons al snel halen. Ze nam ons mee en nu mogen we een tijdje hier wonen totdat er iemand is waar we voor altijd mogen blijven. Ik zou wel graag een thuis hebben waar ik voor altijd mag blijven. Lekker de hele dag spelen en er moeten wel leuke mensen zijn om mee te knuffelen. Ja knuffelen dat doe ik ook heel graag ppprrrrtttt….
En een lekkere maaltijd, dat moet er zeker ook zijn. Heb jij zo’n thuis voor mee? Dan krijg je er natuurlijk ook HEEL VEEL liefde voor terug ;-)
Kom je snel eens met me kennis maken? Tot dan!Knuffel van Polly

Geplaatst op 07-09-2012
Boudewijn
14-Maastricht

Deze jongen komt uit Dendermonde.

Hoi allemaal,
 
ik ben Boudewijn. Na mijn zware leventje ben ik erg blij dat ik lekker rustig bij mensen kan leven. Prettig hoor een lekker bakje eten voor me klaar en af en toe een snoepje! Mijn opvangmama zegt altijd dat ik een echte kater ben. Laatst is er opeens een katertje bijgekomen in dit huis, Terro. Nou die heb ik wel even duidelijk gemaakt wie de baas is! Maar ik ben toch zo'n goedzak en ik heb besloten Terro maar toe te staan in mijn huisje. Ik vind het heerlijk om lekker in de zon te liggen, of als het koud is voor de verwarming. Als er dan ook iemand nog even met een muis aan een touwtje voor mijn neus wilt zwaaien ben ik helemaal gelukkig. Een echte kater houdt natuurlijk van jagen en die vliegende muis lust ik rauw! Ik heb het gevoel dat ik soms wel wordt uitgelachen als ik achter de vliegende muis aan ga, dan zeggen ze dat muizen normaal nooit vliegen. Nou, deze vliegt hoor dus dat hebben zij mooi weer fout! Ik ben een rustige oerkater en zoek een plekje waar ik mijn heerlijke kattenzelf kan zijn. Heb jij dat warme gouden mandje voor mij?
 
Kopje Boudewijn

Nog twee extra leuke filmpjes!


http://www.youtube.com/watch?v=Fzdyj8_uKTU

http://www.youtube.com/watch?v=TdMaWfczjII

Geplaatst op 07-09-2012
Terro
14 - maastricht

Terro is gered uit de hel van Dendermonde ( zie actueel)

Hoi,
 
mijn naam is Terro! Toen ik uit de hel van Dendermonde werd gered wist ik niet zo goed wat ik met mensen aan moest.
Niet verder vertellen maar ik vond ze nogal eng. Ik ging dan maar in een hoekje zitten, me verstoppen en heel hard blazen als er iemand naar me toe kwam. Maar nu is het een ander verhaal! Ik heb mijn opvangmama beter leren kennen en toen snapte ik opeens dat ik helemaal niet bang hoef te zijn voor mensen alleen maar omdat ze zoveel groter zijn dan ik. Nu slaap ik al lekker op het bed en is er geen enkel mens dat me nog zo bang maakt. Toch schrik ik soms nog wel hoor, maar mensen kunnen zo plots bewegen! Vroeger had ik altijd mijn oortjes omlaag omdat ik zo bang was, nou die zijn al weken niet meer omlaag geweest. Ik heb het genot van spelen ontdekt, wat kan dat toch ontzettend leuk zijn. Ik ben dan ook nog een mooi klein katertje en je kent het wel: je bent jong en je wil wat! Zelfs als mijn opvangmama geen tijd heeft om met me te spelen dan doe ik het zelf wel. De speelmuizen liggen al overal verspreid zodat ik altijd wel iets tegen kom waar ik mee kan spelen. Heb jij misschien het plaatsje voor mij waar ik naar hartelust kan spelen? Kom dan een keertje naar me kijken, ik ben dat nieuwsgierige jonge katertje dat met grote ogen op je zit te wachten!
 
Terro
 

Geplaatst op 07-09-2012
Pepper
25- Schoten

Ja Pepper… daar ga je dan! En speciaal als je bent, krijg je natuurlijk ook weer een speciale behandeling! Ik heb je persoonlijk weggebracht naar je nieuwe huisje… Je kwam bang binnen met je broer en ik kon niet anders dan verliefd worden op jullie. Wat een mooie kittens! Je bent wat brutaler dan Salt, wilde al snel spelen en kwam stukjes lunchworst uit mijn handen eten. Met medewerking van die gekke Nacho ging de socialisatie wat sneller. Jullie mochten je van hem niet meer verstoppen. Dan kwam Nacho jullie namelijk gewoon onder de kast uit trekken. Al snel waren jullie twee dikke vrienden. Hier kon je wild mee spelen en rennen!! Salt is wat rustiger.. Al snel kwam er iemand voor je kijken. En niet zomaar iemand… Maar een hele lieve mevrouw met twee leuke dochters die al eerder een schuwe kitten, Roosje, bij mij zijn komen halen. Je krijgt drie dames die voor je gaan zorgen en een hele knappe kattenvriendin! Wat een geluk!! Hier kun je fijn verder spelen. Je gaat Louis heten en lieve schat, ik hoop dat je deze mensen snel gaat vertrouwen zodat je kunt gaan genieten van je nieuwe leventje. Ik ben ervan overtuigd dat je hier helemaal in de watten gelegd gaat worden, dus doe maar snel een stapje naar ze toe!
Dag lieverd! Geniet van je nieuwe huisje!
Gaby

Geplaatst op 07-09-2012
Bobje
116 - Brunssum

Zo Bobje, jij was de laatste van de vier die een mooi plek heeft gekregen. Dat vonden wij stiekem helemaal niet erg want we hebben zoveel van jou genoten! Zodra onze dochter uit school kwam je aan haar oortjes sabbelen, en bij gebrek aan beter mocht het ook wel eens mijn oor zijn. Maar oorlelletjes van mannen, daar wilde jij niets van weten. Wij hebben genoten van die heerlijke knuffelmomentjes met het geronk aan onze oren. Dat gaan we wel missen hoor!
Je hebt een mooi plekje gevonden, lieve baasjes, een eigen tuin en een poezenvriendin om mee te spelen. Veel plezier in je nieuwe leventje!

Geplaatst op 07-09-2012
Frutzel
49 - Genk

Deze kittens werden gevonden in Dilsen-Stokkem.

Hoi, ik ben Frutzel en ben gevonden in Dilsen-Stokkem, in de tuin van een hele lieve dame die mij en mijn broertje helaas niet kon houden, dus nu ben ik bij een opvanggezin. Samen met mijn broer zet ik regelmatig het huis op stelten, ik vind het geweldig fijn om heel hard door het huis te crossen en wedstrijdjes te houden. Ik lig ook heel graag op schoot en loop graag over het toetsenbord van de computer. Ik snap niks van al die letters daarop, daarom helpt mijn opvangmama mij met het typen van mijn verhaaltje. Ik ben heel aanhankelijk en hou van gezelligheid, er is niks fijners dan op schoot te zitten. Daar gaat mijn motortje van lopen!

Geplaatst op 07-09-2012
Hope
15 - Maastricht

Lieve Hope,
(Hebbes, Hope, Hummel en Higgins)
Je kwam hier 11 augustus 2012 binnen samen met je broers Higgins en Hebbes en  Hummelke. Alle vier zaten jullie onder een laagje olie en een wasbeurt deed wonderen. Jij onderging zelfs een 2de wasbeurt zo vies was je van die rommel. Jij was degene die blaasde en wegkroop in eerste instantie en we lieten je. Toch ging ik af en toe naar je toe in het hoekje en ook al blaasde je heel even, als ik je aansprak, liet je je toch oppakken en na 2 dagen was het ok. Al snel voelde ook jij  je op je gemak bij ons en je zocht mij constant op om op mijn schoot te liggen of om te spelen. Je werd als eerste besproken en je gaat helemaal naar Helmond. Je broertje is gisteren opgehaald en daarmee ben jij nu de laatste van een nestje dat opgehaald wordt. Slik… Higgins en Hummel gingen afgelopen zondag al. Ik zal jullie en vooral jouw nooit vergeten. Vooral van jouw ben ik in die korte tijd erg veel gaan houden en  dan doet het toch wel zeer om afscheid te nemen, maar je krijgt een gouden mandje en daar ben ik ook heel erg gelukkig mee. Ik heb jullie alle 4  ervaren als een zéér zéér leuk nestje waar ik nog heel vaak aan zal terugdenken. Ik zal het achter elkaar rennen van jullie 4 echt gaan missen, want wat was dat leuk om naar te kijken ! Nog leuker dan een tv aanzetten !!!
Nou Hope, ik wens jouw een heel lang en gelukkig leventje bij Monique in Helmond !
Het ga je goed meissie !!!
Veel liefs van je opvangmama Lilian Wijenberg uit Maastricht !

Geplaatst op 06-09-2012
Hebbes
15 - Maastricht

Lieve Hebbes,
(Hebbes, Hope, Hummel en Higgins)
Je kwam hier op 11 augustus 2012 binnen samen met je broers Higgins en Hummelke en je zusje Hope. Alle vier zaten jullie onder een laagje olie en een wasbeurt deed wonderen. Al snel voelden jullie je op je gemak bij ons. Dat gold zeker voor jouw, want jij nam altijd het voortouw ! Overal zat jij als eerste met je neus er bovenop en trok de anderen daarin mee. Voor jouw bleef de telefoon maar gaan en het duurde niet lang eer je gereserveerd was, nog geen week. Dat gold ook voor de andere 3. Ik heb jouw en je zusje en broers ervaren als een zéér zéér leuk nestje waar ik nog heel vaak aan zal terugdenken. Het werd al een stuk rustiger toen Higgins en Hummelke weg waren, maar nu wordt het helemaal rustig zonder jouw en zonder Hope…
Trouwens, op deze foto sta jij bovenaan !
Hebbes, jij knapperd, jij kreeg een gouden mand hier in Maastricht aan de andere kant van de Maas.  Ook voor jouw zal het aan liefde niet ontbreken. Dag kleine knapperd van me ! Veel plezier in je nieuwe thuis !!!

Veel liefs van je opvangfamilie Wijenberg uit Maastricht !

Geplaatst op 04-09-2012
Nina
36 - Maastricht

Deze kittens en hun mama liepen in een tuin in Maasmechelen.

Hoi allemaal,
Net als mijn zusje Nola ben ik op straat gezet met mama Noortje. Maar ik ben niet zo bang voor mensen als Nola! Ik vind het wel leuk om met je te spelen en ik blijf ook wel op schoot zitten. Maar niet te lang, want ik heb het ook druk met alles hier te ontdekken en de boel op stelten te zetten! Ik ben een echte deugniet, maar wel een hele zachte. Net als mijn zusje moet ik geborsteld worden en dat vind ik best okee. Maar het moet niet te lang duren hoor, daar heb ik het geduld nog niet voor. Kom maar snel eens bij mij kijken en voelen hoe zacht ik ben.

Kopje, Nina

Geplaatst op 03-09-2012
Higgins
15 - Maastricht

Lieve Higgins,
(Hebbes, Hope, Hummel en Higgins)
Jij kleine zwarte rakker met je witte voetjes, en je streepje melk naast je mondje naar je voorkant toe. Je kwam hier 11 Augustus 2012 binnen samen met je broers Hummelke (nu Hummer) en Hebbes en je zusje Hope. Alle vier zaten jullie onder een laagje olie en een wasbeurt deed wonderen. Al snel voelden jullie je op je gemak bij ons, en jij, jij sabbelde er op los. En spinnen dat je erbij kon ! Het liefst op truitjes van zacht materiaal of op de deken op de bank die leek op een vacht. Het duurde niet lang eer jullie gereserveerd waren, nog geen week. Ik heb jouw en je zusje en broers ervaren als een zéér zéér leuk nestje waar ik nog heel vaak aan zal terugdenken. Ik zal het achter elkaar rennen van jullie 4 echt gaan missen, want wat was dat leuk om naar te kijken ! Nog leuker dan een tv aanzetten !!! Gelukkig hebben je nieuwe mensen geen kamerplanten haha….Want ook die waren hier niet veilig, zeker met jouw !!!
Higgins, je hebt een gouden mandje in Heerlen bij fantastische mensen met 2 hele leuke meiden, dus aan liefde zal het jouw echt niet gaan ontbreken. Ik wens jouw en je nieuwe mensen heel veel geluk samen, het ga je goed jongeman !
Veel liefs van je opvangfamilie Wijenberg uit Maastricht !

Geplaatst op 02-09-2012
Louise
54- Tongeren

Dit hele lieve diertje werd doodziek gevonden op de grote steenweg in Tongeren.

Hoi, mijn naam is Louise!
ik kwam als klein ziek meisje binnen in de opvang.
ik was echt heel erg ziek, maar met al die goede zorgen kon ik al snel genieten van al de aandacht die ik kreeg.
ik groeide al snel uit tot een knuffelpoesje! ik hou zo van aaikes en liggen bij mijn kleine opvangbaasjes vind ik zalig. ook aan het raam lig ik graag, daar lig ik altijd te zonnen :)
Maar met 1 roepje op me ben ik al daar!

ik wacht nog steeds op mijn baasje...

veel liefs Louise

Geplaatst op 02-09-2012
Tailor
120 - Schinnen

De mama van deze kittens werd midden in haar bevalling langs de kant van de Maas in Uikhoven gevonden.

Hallo allemaal, 

Ik ben Tailor! Ik ben een superschattig poesje met een mooi snoeitje en een prachtig stippeltjesbuikje. Ik ben dol op spelen, vooral met een verenhengeltje. Die sleep ik overal mee naartoe! En terwijl ik hem in mijn bekje heb, mep ik er met mijn voorpootjes naar, dat ziet echt heel grappig uit zeggen ze hier.

Verder ben ik een kleine avonturier, ik zit overal op en in en probeer alles uit. Ik wil ook met alles stoeien, met mijn broers en zusje, met jou, met schoenen...
Maar als ik klaar ben met stoeien, vind ik het ook lekker om geaaid te worden, dan zet ik voorzichtig mijn motortje aan en dan spin ik zachtjes van genot.

Kom jij me ook eens over mijn buikje aaien?

Tot snel!

Tailor
 

Geplaatst op 02-09-2012
Nola en Noortje
36 - Maastricht

Deze kittens en hun mama liepen in een tuin in Maasmechelen.

Hallo mensen, ik ben Nola. Ik ben met mijn mama Noortje en zusje Nina op straat gezet en daardoor vind ik mensen nog niet zo leuk. Maar als je me eenmaal vast hebt, geniet ik stiekem toch wel een klein beetje van het aaien hoor… Mijn foto is dan ook nog niet zo goed, want ik blijf niet stil zitten als ik denk dat je me komt pakken! Maar ik ben verder wel een heel lief en mooi poesje. Mijn mama is langharig en mijn zusje en ik zijn ook behoorlijk fluffig. Borstelen vind ik nog niet zo leuk, maar dat komt vanzelf. Wie wil van deze stoere bosmeid een huismuis maken?

Pootje, Nola

Geplaatst op 02-09-2012
Noortje en Nola
36 - Maastricht

Deze mama en haar kittens liepen in een tuin in Maasmechelen.

Hoi lieve mensen,
 
Ik ben Noortje en ik ben samen met mijn kittens Nina en Nola te gast bij mijn opvanggezin. Heb ik geen prachtige (half)lange haren? Je kunt op de foto mijn staart niet zien, maar die is zo mooi pluizig, die moet je eens in het echt komen bekijken! En als je er dan toch bent, kun je meteen even met me knuffelen want dat doe ik heel graag. Ik geef je kopjes, strijk langs je benen, geef liefdesbeetjes en zit ook graag de wereld van op je arm te bekijken. Kortom, ik ben een echte lieverd! Ik ben ook heel gemakkelijk, je kunt me zo oppakken om me in het reismandje te zetten of als ik je in de weg lig, geen probleem hoor. Er zijn eigenlijk maar een paar dingen die ik van jou wil: eten natuurlijk, aandacht op z’n tijd en, het allerbelangrijkste: de mogelijkheid om naar buiten te kunnen. Want dat mis ik hier bij mijn gastgezin wel erg hoor! Het is allemaal wel leuk en aardig, zo’n appartement maar er gaat toch niks boven een huis met een tuin waarin een jongedame zoals ik lekker kan genieten van de zon en de mooie blauwe lucht. Dus ben je op zoek naar een mooie, superlieve, gemakkelijke poes die ook graag naar buiten gaat, dan ben ik je vrouw! Kom me maar gauw eens bewonderen.
 
Liefdesbeetje van Noortje

Geplaatst op 01-09-2012
Pharos
26 - Stein

Dit kitten hield zich al een tijdje op in Jabeek in de tuin van een kennis van een van onze gastgezinnen.

Dag kleine kerel,
 
Diva zal je gaan missen. Je krijgt een gouden mandje niet ver van ons vandaan.
Zelfs zo dicht bij dat ik je kan zien als je voor het raam zit boven op de slaapkamer.
Je bent nog wat schuw en rent nog weg als we je willen pakken, maar als er wat lekkers valt te halen ben je er als de kippen bij.
Vooral als de tube pate verschijnt ben je niet te houden en sta je op de achterpoten te bedelen.
Inmiddels weet je ook dat Diva met een lepeltje wordt gevoerd. En ook dan ben je van de partij, want wat Diva kan kan ik ook. Als ik mijn bekje open doe krijg ik wat lekkers erin.
Je ben pas 2.5 week bij ons binnen en gaat nu al naar je nieuwe baasje Leon en Brigitte. je krijgt een oudere kater als maatje. Hier krijg je lekker de tijd om je angsten te overwinnen en je te ontpooien tot een lekkere gezellige rood-witte kater.
 
Ik zal je echt nog wel eens zien en Myrthe ok.
Mannneke veel geluk in je nieuwe huis
 
je pleegmams Silvia


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg