Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In MAART 2012 hebben 13 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 24-03-2012
Umbra
17 - Gorinchem

Lieve Umbra, als een klein hoopje ellende met een rommelig uitziende oogamputatie kwam je hier binnen. Het enige wat je deed was in een mandje liggen en af en toe op de kattenbak gaan. Het eten wat we je gaven at je ‘in bed’ want je kwam er zo min mogelijk uit. Ondanks dat je je overduidelijk niet lekker voelde mocht ik toch aaien en na drie dagen kon ik je zelfs al op schoot tillen. Waarbij ik de schrik van mijn leven kreeg, ik greep bij je buik zo in de nattigheid  van de wond van je sterilisatie, die (gelukkig alleen aan de buitenkant) was open gegaan en gaan onsteken. Ook uit de wond van je geamputeerde oog stroomde inmiddels pus. Halsoverkop zijn we toen op kerstavond met je naar de dienstdoende dierenarts gegaan, die eigenlijk ook niets kon doen behalve je een injectie antibioticum geven en ons zalf meegeven voor je wonden en zeggen dat het toch wel heel fijn was dat je at want dat het er anders heel slecht voor je uit zou hebben gezien. Gelukkig sloeg het antibioticum aan en groeide het gat op je buik dicht. Je oogamputatie was helaas een ander verhaal, het oog was wel geamputeerd maar de wond was niet goed dichtgegroeid en toen alle korstjes eraf waren deed je het open, we keken zo in je oogkas. Dat kon natuurlijk zo niet blijven, dus moest je nog een keer naar de dierenarts voor een nieuwe operatie om het dicht te maken. Gelukkig is dat allemaal goed verlopen en werd je beter.

Toen zagen we pas wat een leuk en lief poesje je eigenlijk bent. Je had het hier in het gastgezin reuze naar je zin, liep blij rond met je staart in de lucht en speelde als een jong poesje. Door alles wat je had meegemaakt was je wel wat schuw en achterdochtig geworden, maar als je boven op de krabpaal zat dan mochten wij je altijd aaien en dat vond je heel erg fijn en je ontdekte ook wat nieuws: op schoot! Een zaligheid vond je het, zo’n heerlijk warme, zachte schoot, je kon er niet genoeg van krijgen. Het enige dat je hier miste was een andere kat om mee te spelen. In het begin had je daar niet zo’n behoefte aan en was je zelfs bang voor andere katten maar op het laatst merkten we dat je dat toch zocht. Je liep daarom achter onze knorrepot Sifra aan die niets van je moest hebben, maar omdat je zo graag wilde spelen bleef je het proberen.

Nu ben je verhuisd naar mensen die ook een poes hebben die wil spelen en die onlangs haar vriendinnetje is verloren. Hopelijk kunnen jullie het goed met elkaar vinden en worden jullie vriendinnen. Lieve Umbra, je blijft voor altijd in mijn hart, ik hoop dat je na alle ellende die je hebt meegemaakt gelukkig zult worden, want je verdient het.

 

Geplaatst op 17-03-2012
Webster
132 - Riemst

Lieve Webster , lieve jongen toch……
De avond  voor Nieuwjaarsavond heb ik je opgehaald bij de dierenarts, samen met nog 2 vriendjes van je. Je was zo ziek, meteen moest  ik je pesten met medicatie, oogjes zalven enz…….dit was allesbehalve leuk voor jou.
Toch begon je al snel te spinnen met momenten, maar je had zo schrik om de “klik” te maken, je durfde je niet bloot te geven. Wat heb je toch ook allemaal meegemaakt in je jonge leventje,  hé  lieverd ?
Heel stilletjesaan hebben we de vertrouwensband opgebouwd, ik had je een veilig plaatsje onder het bed gemaakt. Daar genoot je met volle teugen van en plots mocht ik jou aaien,  en hoe ? Je begon volle bak met spinnen, te kroelen, zo mooi om te zien hoe je langzaamaan openbloeide.
Je zal steeds een beetje angstig  blijven  vrees ik, maar jij bent zo een lieverd !!  Niemand zal je  ooit nog kwaad doen jongen. Jij hebt het geluk dat er een jong koppel hartstikke verliefd op je is geworden. Ze begrijpen maar al te goed dat je het een beetje moeilijk hebt  met wennen in een nieuw huisje.  Maar zij willen je alle tijd geven die je nodig hebt om te wennen  aan hen en aan  je nieuwe poezenvriendinnetje.
Wat een geluk voor jou  lieve jongen !!   Ontdooi maar héél snel bij je nieuwe familie, ze staan te popelen om je in hun gezinnetje op te nemen.  Je woont niet ver van ons af, misschien dat we je nog een keertje mogen komen bezoeken.  Dus lieve jongen, zet hem op……laat zien wat voor een lieve, zachtaardige knul je bent.  Vergeten doen we je niet, je hebt een plaatsje in ons hart en dat plaatsje heet Webster !

Je opvanggezin Bina en Chris
 

Geplaatst op 16-03-2012
Mika en Phaedra
27 - Puth

Hallo Allemaal,

Ik heet Mika. Ik ben een heel lief, grappig, rustig en bescheiden katertje die het heerlijk vindt om te spelen, te knuffelen en lekker tegen mijn vriendinnetje Phaedra aan te liggen. Ik lekker bij je liggen en mag je mij oppakken om te knuffelen.

Mijn vachtje is mooi zwart met een klein wit befje. Mijn gastgezin mama is weg van mijn ronde oogjes, die alles opnemen wat er gebeurt. Als ik miauw dan maak ik hele mooie zangerige geluidjes, omdat wat interessant vind, als ik graag een aai wil of wat lekkers krijg, joepie!
Ik heb inmiddels een beetje de lente kriebels gekregen en mijn gastgezin mama merkt nu dat ik toch wel heel erg graag naar buiten zou willen.
Ik zou het heel fijn vinden als ik een leuk gezellig thuis zou kunnen krijgen samen met Phaedra.
Komt u een keer langs om kennis met ons te maken?
Wij kijken er naar uit! Tot gauw!
Lief kopje van Mika (en natuurlijk ook van Phaedra)
 

Geplaatst op 16-03-2012
Phaedra en Mika
27 - Puth

Hallo lieve mensen,

Ik heet Phaedra. Ik ben een lief, grappig, oplettend en rustig poesje dat gek is op spelen, lekkers en op mijn vriendje Mika, die ook op deze site staat.
Wij zijn tegelijkertijd in hetzelfde gastgezin terecht gekomen, nadat we in het asiel op jonge leeftijd waren gecastreerd en gesteriliseerd.
Mijn gastgezinmama vind mij heel lief; ik geef andere katten een goede schoonmaakbeurt als ze dat nodig hebben en kan goed opschieten met alle andere katten. Verder dribbel ik kwebbelend door het hele huis en vermaak mij prima met balletjes, tunnels en de krabpaal, er is zoveel te ontdekken!

Ik zal het u maar meteen zeggen: wanneer u langs komt om kennis met ons te maken, dan zult u mij waarschijnlijk niet te zien krijgen zoals ik echt ben. U mag mij dan wel voorzichtig aaien, maar ik vind vreemde mensen best eng. Als de deurbel gaat, dan is dat voor mij de cue om me te verstoppen. Als de kust veilig is, dan kom ik weer heel blij tevoorschijn. Het is maar een klein aspect van wie ik ben, maar ik heb dus tijd nodig om te wennen aan nieuwe situaties en mensen.
Als ik eenmaal gewend ben, dan ben ik erg aanhankelijk en vind het heerlijk om geaaid te worden. Ik maak dan kleine lieve geluidjes en ga heel hard spinnen.

Ik zou het geweldig vinden als ik een nieuw fijn thuis kan krijgen bij mensen die daar begrip voor hebben en mij samen met Mika willen adopteren.
Ook ik heb inmiddels de lentekriebels en zou het heerlijk vinden om buiten een fris neusje te kunnen halen.

Wie weet tot gauw!

Lief kopje van Phaedra (en natuurlijk ook van Mika)
 

 

 
 

Geplaatst op 07-03-2012
Mieltje en Peerke
127 - Born

Dit kitten werd van de dood gered.

Hallo,

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets over mijzelf verteld heb, dus wordt het weer eens tijd voor een update.
Ik ben van een klein, schuchter poesje, veranderd in een mooi meisje die door veel liefde en geduld weer vertrouwen in de mens heeft gekregen. Ik ben gek op andere katten, eigenlijk alle katten. Er zijn hier in de tussentijd nog wat opvangertjes geweest, plus de katten van mijn opvangmama.
Ik sluit ze allemaal in mijn hart, spelen. kopjes geven en ja ik praat ook tegen ze.
Dat doe ik trouwens ook tegen mijn opvangmama, ben een echte kletskous.
Oh, en heb ik al verteld dat ik als de beste kan apporteren ? Mijn speelgoedmuisje breng ik iedere keer netjes aan je voeten terug, daar wil ik dan wel graag een beloning voor, zoals lekker geaaid worden van top tot teen.

Mijn opvangvriendjes vinden stuk voor stuk een eigen huisje, en ik.... blijf steeds verdrietig achter, want ik mis ze zo, ben niet zo graag alleen. Ik zou ook zo graag een huisje willen, met mensen die veel tijd voor mij hebben en een of meerdere kattenvriendjes.
Het is misschien zo dat ik bij vreemde mensen nog een beetje moet wennen, maar dat is gewoon een kwestie van tijd. Ik ben gewoon een lief meisje die een aanloopje nodig heeft, zeg maar.
In een niet al te drukke omgeving zal ik snel mijn ware, ontzettend lieve aard aan je tonen. En ik weet zeker dat er iemand is die het prima vindt dat ik wat tijd nodig heb om te wennen en mij die kans wil geven,
Ben jij dat misschien ??
Dan hoop ik je heel gauw te ontmoeten,

Liefs Mieltje 

Geplaatst op 07-03-2012
Peerke en Mieltje
127-Born

Hallo, ik ben Peerke

Mijn verhaal is hetzelfde als het verhaal van vele katjes, helaas.

Ooit woonde ik ergens met mijn mama en broertjes en zusjes. Op een dag, ik weet niet meer precies hoe en waarom, waren wij niet meer welkom op de plaats waar wij woonden.

Zo zijn wij in het asiel beland. Na enkele maanden zag het er voor mij goed uit, want ik werd geadopteerd door mensen. Joepie, eindelijk weer naar een echt huisje !! Mijn vreugde bleek van korte duur te zijn, want mijn nieuwe baasjes besloten na een tijdje dat ze geen tijd meer hadden voor mij en mijn kameraadje. Mijn optie was om weer teruggebracht te worden naar het asiel, waar ik het toch niet zo fijn vond, als ik heel eerlijk mag zijn.

Een medewerkster van VZW Zwerfkat In Nood II heeft toen ervoor gezorgd dat ik bij hen in opvang mocht komen, gewoon lekker bij mensen thuis, in een liefdevolle omgeving. Met een kleine tussenstop ben ik dus enkele dagen geleden bij mijn opvangmama terechtgekomen.
Dit is dus de vierde plaats waar ik verblijf in mijn jonge leventje. Nou, ik kan je vertellen, dat doet wel wat met je hoor. Ik heb echt niet overal evenveel liefde gekregen en ik kan dan ook nog best een beetje schrikken van overwachtse geluiden en bewegingen, maar als mijnopvangmama zich klein maakt, dan mag ze mij aaien en knuffelen, want dat vind ik echt heerlijk.

Eten doe ik nog snel en schrokkerig, ik ben er nog niet aan gewend dat er altijd eten klaarstaat, maar hier zal ik vast snel aan wennen. Spelen doe ik nog niet echt, dat moet ik ook nog een beetje leren.

Ik ben een rustig, afwachtend katertje, supersociaal naar andere katten, alhoewel de kater des huizes wel veel indruk op mij maakt. Ik woon samen met Mieltje, een ander opvangkatje van mijn leeftijd en ik moet zeggen dat ik dat geweldig vind. Ze is nu al mijn beste vriendin. Ik geef haar doorlopend kopjes. Zij vind mij geloof ik ook wel heel leuk. dus we zijn een goeie match.

Ik zoek nu gewoon een huisje, waar ik niet meer weg wordt gedaan, als het even niet meezit. Aan mij zal het niet liggen, ik gedraag me voorbeeldig en ben netjes zindelijk.
Aan mijn zelfvertrouwen wordt hard gewerkt, dit zal ook snel goedkomen.
Ik heb gewoon te weinig liefde gekend.

Zie je het zitten om mij voor de rest van mijn leven te knuffelen en te verzorgen, zonder de angst dat ik weer weg moet gaan ? Heb je een vriendje voor mij of wil je mij misschien wel samen met mijn nieuwe vriendinnetje Mieltje adopteren ?
Ik vind het allemaal goed, hoor.
Kom maar eens kennismaken met me, dan kun je zelf zien hoe lief ik ben,
Misschien tot gauw,

Liefs Peerke.

 

Geplaatst op 03-03-2012
Evelien
11 - Maastricht

Evelien iis heel lief in de omgang en erg aanhankelijk
Ze wordt vast en zeker een schoot katje!
Spelen heeft ze geen weet van, daar doet ze niet aan mee.
Ze is niet bang voor vreemde mensen en is dan gewoon op haar gemakje.
Het is een vriendelijke rustige  poes en erg lief. Ze houdt van lekker eten en toont haar dankbaarheid.

Geplaatst op 03-03-2012
Winter
111-Lommel

Dit tamme poesje werd gevangen op het verzorgingstehuis in Neerpelt ( zie onze oproep homepage).

Heyyyyy, halloooooo!!!!! Zeggggg… joehoeeeeeee!!!!   Ja jij ! Amai, eindelijk!!! Ik dacht al dat ik hier wortel mocht schieten.
Ik ben Winter, een meid in de fleur van haar leven en ik heb één GROTE passie en dat is KNUFFELEN.  Oh mijn opvangmama piept over mijn schouder mee, ze wijst me er op dat ik nog iets vergeet. Tja ze heeft gelijk ik heb nog een grote passie, namelijk eten. Tja het moet ook allemaal maar niet zo lekker zijn…..
Verder ben ik een leuke, gezellige meid. Ik ben regelmatig in een gekke bui, ik krijg iedereen aan het lachen. Ik kan ook heel vertederend zijn, niemand kan mij weerstaan. Willen of niet, die aai op mijn bolleke ontfutsel ik meestal wel.
Ik speel graag met mijn vriendjes, maar kan me ook prima in mijn eentje vermaken.
Ik hou wel van menselijk gezelschap, ik vind het niet fijn als mijn opvangmama lang weg is.
Ik ben op zoek naar een huisje waar ik heeeeel veeeeel knuffels krijg. Een baasje dat veel thuis is en me veel aandacht kan geven. In ruil krijg je dan wel duizend kopjes en kusjes. Als ik mee op bed mag slapen, dat zou helemaal de max zijn. Ik wil je al wel waarschuwen dat ik graag mee onder de dekens kruip, heeeeerlijk.
Zie jij het wel zitten met mij? Aarzel dan niet, pak gewoon die telefoon en bel met kattenbemiddeling.
Kriebelneusje van Winter….
 

Geplaatst op 02-03-2012
Dobbel
38 - Maastricht

Deze kat komt van het Dendermonde-drama.

Hoi ik ben Dobbel, tenminste dat zeggen ze, maar ik reageer alleen op Poes. Als de mensen op de bank zitten en ze roepen poes, dan spring ik bij ze op schoot en ga ik heel hard spinnen. Ik trappel met mijn pootjes en sla ze om hun nek. Dan gaan ze me aaien en dat vind ik heel fijn. Ze moeten dan ook niet te snel weer gaan opstaan ofzo, dat vind ik niet leuk. Ze mogen me overal aaien, vooral aan mijn kopje, als ze het niet kunnen vinden, duw ik mijn kop tegen de hand zodat ze meteen goed zitten.

Ik ben gevonden in Dendermonde en heb een tijdje in een gastgezin met andere katten gezeten. Maar omdat ik soms niet aardig was tegen de grote poezen, ben ik verhuisd naar een gastgezin waar geen grote poezen zijn. Nu heb ik lekker alle aandacht en er zullen straks wel weer kittens komen, maar die vind ik geen probleem. Ik ben toch meer een mensenkat.

Je zult je wel afvragen waarom ik mijn tong uit mijn bek laat hangen, dat is niet zo netjes. Als het goed is, gaat dat wel over, maar het komt omdat ik geopereerd ben aan mijn bekje. Ik heb er nog best wel last van, mijn tong doet ook pijn. Ik krijg nu allerlei medicijnen om het beter te maken en de pijn niet te voelen en het gaat al een stuk beter! Een nadeel wel is dat ik ook een beetje kwijl, daarom  veegt mijn opvangmama voor ik mag knuffeleneerst mijn kwijl weg met een doekje. Ach, als dat alles is hè?

Als ik helemaal opgeknapt ben, kom je dan een keertje kijken? Ik zoek nog een eigen mand en kan je heel veel liefde er voor geven. Tot snel dan,

Knuffel, Dobbel

Geplaatst op 02-03-2012
Dibbes
25 - Schoten

Dag kleine Dibbes,
Op naar je nieuwe huisje en je nieuwe leven! Dat gaat spannend worden. Je gaat Dibby heten en je krijgt een groot huis bij hele lieve mensen met wel 4 nieuwe kattenvrienden. Goh wat een geluk! Jouw nieuwe gezinnetje heeft het volste vertrouwen in je en daar zijn we blij om. Want je bent nog steeds een beetje bang en nog niet echt een schootkatje, maar je wilt het wel graag. Dan zien we. En dat komt nog wel…
Je hebt ons wel wat grijze haren bezorgd hoor. Je bent geen katje om zonder handschoenen aan te pakken en behoorlijk koppig. Een heerlijk karaktertje! Van nijd wilde je soms de hele dag niet eten. Tot we jouw passie voor kipfilet ontdekten… daar doe je alles voor! Zo bang als je voor ons was in het begin, zo dol was je op mijn eigen katten. Dikke vrienden, van begin af aan! Als ze naar buiten gingen, en jij niet mee mocht, zat je te huilen voor het raam. Als ze dan weer binnenkwamen, zat je al klaar om ze te ontvangen met luid gemiauw en geprrrrr… Toen het vroor ben je ontsnapt en heb je 2 weken verstopt gezeten. De hele buurt heeft je gezocht en toen we je weer gevonden hadden en in je mandje legden was je zo blij! Je spinde… en rolde… en at… en dronk… je was zo dankbaar! Vanaf dat moment werd je makkelijker, zocht je meer contact. Het was alsof je toen pas besefte dat het hier zo slecht nog niet was. Al redelijk snel daarna zijn je nieuwe baasjes bij je komen kijken. Er was geen twijfel over mogelijk, ze wilden jou! En nu ben je weg… je mandje is leeg… mijn katten zoeken je… Maar we zijn blij voor je! Een nieuwe start, een nieuw definitief huis en jij kunt gaan genieten.

Gaby en Jonas
 

Geplaatst op 01-03-2012
Toto en Ricky
34- Rotterdam

Drie katjes werden gevonden in Bree. Eigenlijk nakomelingen van katten die afkomstig zijn van ( notabene) een politieagent. Apart..

Als iemand op zoek is naar een knuffelkat, dan moet diegene mij hebben! Ik kwam binnen als klein mager en ziek scharminkeltje, maar ben uitgegroeid tot een grote sterke kater. Dat betekent niet dat ik me zo gedraag: ik lig het liefste op schoot, zodat mijn pleegmama me uitgebreid kan aaien en knuffelen. En als ze op de computer werkt, ga ik het liefste op het toetsenbord zitten, zodat ze niet vergeet dat ik er ben. Als ik me écht zelf moet vermaken, dan ga ik graag met de waxinelichtjes spelen. Verder ben ik een tikje eigenwijs: ik mag niet op de gang, maar glip er stiekem steeds tussendoor, zodat ik kan uitvinden wat er zich daar allemaal bevindt. Als mijn pleegmama dan achter me aan komt, ga ik plat op de grond liggen in de hoop dat ze me niet ziet. Helaas heeft ze goede ogen!
’s Nachts lig ik ook het liefst bij haar. Er is hier ook een hond waar ik niet bang voor ben, maar die houdt er niet van als katjes tegen hem aankruipen. Anders zou ik dat zo doen! Ik vind warme plekjes fijn; heeft er iemand een mandje bij een kachel over voor mij?

Geplaatst op 01-03-2012
Ricky en Toto
34- Rotterdam

Drie katjes werden gevonden in Bree. Eigenlijk nakomelingen van katten die afkomstig zijn van ( notabene) een politieagent. Apart..

Overal maak ik een wedstrijdje van en meestal win ik ook nog! Ik spin het hardst, ik ben slimmer én sneller dan de hond, ik kan beter stoeien dan mijn broertjes, ik kan heel goed klimmen… En natuurlijk ben ik het leukst. Vind ik zelf. Nee, met mijn zelfvertrouwen is niets mis! 
Wat ik het állerleukst vind om te doen, is spelen, bijvoorbeeld met een papieren tas. En ik vind het heerlijk om af  en toe geaaid te worden. Die aai kom ik gewoon halen hoor, ik zorg er wel voor dat ik geen aandacht te kort kom. Ik vind het dan gezellig om op schoot te liggen. Ik houd er ook van om naar buiten te kijken. Ik ben zó nieuwsgierig naar alles!

Wie heeft er voor mij een mandje van waaruit ik de rest van de wereld kan gaan ontdekken?

Geplaatste honden

Geplaatst op 16-03-2012
Ada
H4- Hasselt

Hallo lieve lezers,

Langs deze weg, wil ik jullie graag laten weten hoe het inmiddels met me gaat.

Enkele  maanden geleden ben ik met het vliegtuig vanuit Boekarest naar België gekomen. Via Adopteer Een Hond kwam ik bij mijn opvangmama Sabrina terecht. Ik wil hen dan ook graag bedanken voor deze kans, want in Boekarest was ik er nu waarschijnlijk niet meer geweest… Ik heb namelijk een handicap, mijn achterpootjes zijn verlamd…

Ik kwam naar België met de hoop dat ze hier mijn pootjes konden “maken” maar volgens de dokter kan dat niet, omdat er teveel tijd overheen is gegaan. Ik heb me er intussen bij neergelegd hoor, want ik kan prima mijn plan trekken!  
Ik sleep met mijn achterwerk over de grond als ik loop en voor lange afstanden kan ik mijn handige rolstoeltje gebruiken. Doordat we hier een paar keer per dag gaan wandelen, heb ik mijn spieren al goed kunnen opbouwen. Ik volgde ook al watertherapie, maar daar vond ik niks aan, bah bah veel te nat! Soms krijg ik van de dokter ook nog een extra spuitje om mijn spieren nog meer te versterken. Ik kan trouwens ook al wandelen zonder leibandje aan. Alleen als ik moet oversteken heb ik even wat hulp nodig.

Ik woon hier samen met nog een hondje, GIzmo, een chihuahua. We zijn dikke maatjes geworden. Ik kan ook met andere honden overweg, maar ik voel me meer op mijn gemak bij de kleinere soortgenoten. Die groten bedoelen het wel goed, maar ze zijn wat te ruw waardoor ik uit evenwicht raak.

Ik hou van spelen met mijn speelgoedjes en ik ken ook al een paar commando’s. Ik houd ook niet zo van hele kleine kinderen, die begrijpen me niet zo goed en ze zijn ook nogal druk…

In het begin was ik bang en onwennig, maar ben nu al veel zelfzekerder geworden. Ik merk dat jullie mensen soms wat medelijden met me hebben, maar dat is echt helemaal niet nodig hoor!  Ik kan en doe alles wat andere honden ook doen. Ik heb me prima kunnen aanpassen aan mijn situatie en ik weet zelf niet meer beter! Ik ben hier heel goed terecht gekomen, en wordt hier echt in de watten gelegd. Ik ben volop aan het inhalen wat ik in mijn eerste jaar gemist heb. Maar weet je wat me helemaal gelukkig zou maken? Een baasje die voor me kiest om wie ik ben en die onvoorwaardelijk van me wil houden, zonder medelijden!

Wil jij me mijn gouden mandje bezorgen?

Voor iedereen een likje en een pootje van deze lieve en trouwe hond!

Ada
 


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg