Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2020 hebben 36 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 29-11-2020
Vedett
36

Hallo! Mijn naam is Vedett en ik ben het katje dat in oktober werd aangereden. De dierenarts van wacht dacht dat mijn wonden niet zo ernstig waren en wou me gewoon terug buiten zetten. Gelukkig zag de meldster dat ik veel pijn had. De lieve dierenarts van onze VZW heeft wel de moeite en tijd genomen om me te verzorgen. Dankzij onder andere jullie donaties zijn er twee dure operaties uitgevoerd. Vandaag ben ik picobello terug in orde en wacht ik geduldig op mijn nieuwe baasje. Bij mijn opvangmama is het ook heel leuk, alleen is de huiskat niet zo vriendelijk. Ze wil niet met me spelen en dat maakt me droevig. Gelukkig zijn er nog twee andere opvangkittens waarmee ik veel kan spelen en ravotten. Dus als jullie me willen adopteren, denk eraan, ik wil een speelkameraadje!

Vedett mag alleen naar buiten in een goed afgesloten tuin/terras/balkon of kattenren. Hij kan prima als binnenkat geplaatst worden. Hij wordt alleen bij mensen geplaatst die al een jong, speels en sociaal katje hebben.

Geplaatst op 29-11-2020
Lieve
29

Eindelijk is het zover. Na een aantal hobbels op onze weg mogen we ons voorstellen. We hebben een tijdje op een composthoop gewoond en dat was niet best. We hadden vanalles gegeten maar niks wat goed was voor onze buikjes. Bij de aankomst bij ons pleeggezin waren we allemaal behoorlijk onder de indruk en heeft het ook even geduurd voordat we ons veilig voelden. Inmiddels gaat het helemaal goed met ons~!

Ik ben Lieve. Mijn opvangmamma zocht nog een naam en toen ik spontaan op haar schoot kwam zitten noemde ze me Lieve.
Ik was helemaal niet bang en ik vind het heerlijk om geaaid te worden. Ik volg haar overal en vind het geweldig om haar aandacht te krijgen. De meeste traktaties vind ik niet zo lekker maar leverworst is mijn lievelings traktatie.
Spelen en aaien vind ik echt heel leuk maar ik moet nog even wennen als er iemand anders met me komt spelen. We krijgen nu vaak bezoek en dat vind ik nog een beetje vreemd maar zo nu en dan speel ik al gewoon gezellig mee.
Nu zoek ik ook nog een vaste plek en het liefst iemand die tijd heeft om me vaak te knuffelen.

Liefs Lieve
 

Geplaatst op 28-11-2020
Seppe
vv

Nadere informatie over Seppe volgt nog.

Geplaatst op 28-11-2020
Poes
41

Hallo Ik ben Poes een alleenstaande single mama van twee jaar.

· Speels

· Rustig

· Zeer sociaal

Hier noemen ze mij eigenlijk ook gewoon mama poes

Samen met mijn kittens ben ik in een tuin beland waar aan weerszijden grote boze honden waren. Hoe ik daar terecht kwam weet ik niet meer, alleen dat ik honger en dorst had. Door de zorg voor de kitten en wat gerommel in mijn buikje raakte ik versuft. Ik was voornamelijk moe en na wat goede zorgen van mijn pleegmama knapte ik helemaal op.

Samen met mijn twee kitten kreeg ik een luxe kamer met krabpaal, krabton, hopen speeltjes, een zetel en een drinkfontein. Toch kreeg ik wat heimwee naar mijn vrijheid. Ik wilde zo graag even een break. Als alleenstaande mama ik het soms toch echt zwaar. Mijn pleegmama begreep dit volledig en liet me kennismaken met de andere poezen van het huis. Ik kom erg goed overeen met een andere pleegpoes Sigrun en de poes des huize Noedelie die babysit ondertussen mijn kittens, Ideaal!

Mijn pleegmama zegt dat ik rustig mag kijken naar mijn eigen stekje. Ze vertelde me dat ik ook wat mocht kiezen dus hier komt mijn wenslijstje: Ik zoek een huisje waar ik ruimte heb een afgesloten tuin of rustig gelegen huisje te midden van wat groens. Ik ben super sociaal, aaibaar en een echte sportieveling, een poezenvriendje is welkom, wel 1 die niet dominant is. Van honden heb ik trauma’s opgelopen, dus daar blijf ik liever van weg. Bij kindere kan ik geplaatst worden mits ik ook maar de mogelijkheid heb om mij terug te trekken als het te druk wordt. Tot slot een warme mand eten en drinken met een hoop liefde meer moet dat niet zijn eh!

Geplaatst op 28-11-2020
Zorro
29

Eindelijk is het zover. Na een aantal hobbels op onze weg mogen we ons voorstellen. We hebben een tijdje op een composthoop gewoond en dat was niet best. We hadden vanalles gegeten maar niks wat goed was voor onze buikjes. Bij de aankomst bij ons pleeggezin waren we allemaal behoorlijk onder de indruk en heeft het ook even geduurd voordat we ons veilig voelden. Inmiddels gaat het helemaal goed met ons.

Ik (Zorro) moest natuurlijk mijn 2 kleine zusjes beschermen maar al snel had ik in de gaten dat onze opvangmamma best aardig was. Bij het aaien zette ik snel mijn spinmachine aan om te laten merken dat ik het heerlijk vond. Het eten sloeg ik nooit over en de heerlijke tussendoortjes maakte het makkelijk om mijn opvangmamma snel te vertrouwen.
Ik speel graag met balletjes en veertjes en leef me helemaal uit. Het liefst ben ik samen met mijn zusje Ginny. Ze schrikt nog snel en dan laat ik merken dat het wel oke is hier. Ik zoek nog mijn vaste thuis en het liefst samen met mijn zusje Ginny.

Liefs Zorro
 

Geplaatst op 28-11-2020
Ginny
29

Eindelijk is het zover. Na een aantal hobbels op onze weg mogen we ons voorstellen. We hebben een tijdje op een composthoop gewoond en dat was niet best. We hadden vanalles gegeten maar niks wat goed was voor onze buikjes. Bij de aankomst bij ons pleeggezin waren we allemaal behoorlijk onder de indruk en heeft het ook even geduurd voordat we ons veilig voelden. Nu gaat het helemaal goed met ons.

Ik (Ginny) was in het begin behoorlijk vies. Het lukte me niet om mezelf schoon te maken dus moest mijn opvangmamma mij helpen. Dat vond ik helemaal niet fijn. Ik zag dat mijn broer en zusje er minder moeite mee hadden maar snapte niet dat zij al zo dicht in de buurt kwamen en zich lieten aaien. Die handen vind ik nog steeds akelig.
Steeds vaker speel ik nu mee en als er wat lekkers tussendoor komt durf ik steeds dichterbij te komen. Nu neem ik het snoepje zelfs al uit de hand. Ik ben nog steeds heel voorzichtig en ben het liefst samen met mijn stoere broer Zorro. Af en toe als ik slaap komt de opvangmamma mij aaien en ik moet toch eerlijk toe geven dat ik dat best lekker vind. Ze fluistert me lieve woordjes toe en stelt me gerust waardoor ik me nu meer kan ontspannen en ervan kan genieten. Ook ik zoek nog een vast plekje waar ik me verder kan ontplooien. Het liefst samen met mijn broer Zorro.

Liefs Ginny.
 

Geplaatst op 28-11-2020
Julie
110

Julie is een vrolijk, speels katje dat graag komt knuffelen. Een ander katje is een must want ze vindt het heerlijk om samen met andere katjes te spelen.

Geplaatst op 26-11-2020
Soef
106

Ik ben 3 jaar oud en ik weet wat ik wil. Ik weet ook wat ik niet wil, dat ga je vrij snel in de gaten krijgen. Zuiders temperamentje ikke.
Ik kwam in de opvang, omdat ik een probleempje heb. Mijn blaas werkt niet goed mee en ik beweeg me een beetje apart.
Hier in huis zijn aardig wat kattenvriendjes. De leeftijdgenootjes zijn mijn echte vrienden. We ravotten ons helemaal suf. Ik doe absoluut niet onder voor de meer mobiele katjes hier. Tarzan Soef!
Eigenlijk heb ik helemaal geen probleem met mijn handicap, maar ja... jullie moeten het wel effe weten. Hier komt ie dan! Een paar x per dag maakt mijn opvangmama mijn blaas leeg. Kwestie van seconden, dan is het gepiept. Ik voel mijn plasjes namelijk niet komen, dus heb ik wat hulp nodig. Hetzelfde geldt voor mijn drolletjes, meestal gaat dit samen. Nah, valt mee toch?
Ik kan best wat stappen, beetje meedoen met de rest. Ik kan klimmen en klauteren, eigenlijk doe ik alles wat de anderen ook doen, behalve dus de kattenbak gebruiken. Heel handig, scheelt je weer zo'n extra lelijk ding in je huis.

Wat ik het liefst zou willen? Een huisje met hele lieve mensen en genoeg tijd voor mij. Ik ben dol op jullie, ik wil heel veel aandacht, vind ik leuk.
Ik wil een baasje die mij accepteert zoals ik ben, doe ik namelijk ook. En ik zal jou ook nemen zoals je bent, zo ben ik.
Een jeugdig kattenvriendje om mee te spelen, zou ik ook heel heel heel fijn vinden, kun jij gewoon naar onze gekke capriolen kijken.
Enne, ik wil bij je slapen. Dus laat me niet achter als je naar bed gaat, want dan ga ik je echt wel roepen. Zijn toch niet zo'n hoge eisen, gezien het feit dat je van mij totale toewijding en vriendschap krijgt?
Nou, zie je het zitten om wat extra zorg aan mij te geven en er een super kameraadje voor terug te krijgen. Je mag mijn berichtje ook delen, want ik zit echt kei lang in de opvang:-) Kus! Soefff

Geplaatst op 25-11-2020
Nura
16

Hey daar, leuk dat je eens komt kijken naar ons verhaaltje. Wij zijn Nura en Yaro. En wij mogen samen op zoek naar ons gouden mandje! Ik, Nura, zal hier maar even het woord nemen want mijn broer Yaro is een beetje verlegen. Ik mag wel zeggen dat ik, ondanks dat ik een meisje ben, de stoerste van ons twee ben. Yaro houdt zich liever een beetje op de achtergrond terwijl ik toch wel wat nieuwsgieriger ben.

Pas op, ik smijt me ook niet direct in jouw armen hoor. Nee, nee, we hebben een tijdje buiten geleefd en daar het één en ander meegemaakt waardoor we toch echt wel op onze hoede zijn. Plotse geluiden of bewegingen vinden we eng, dan gaan we rennen. En onze opvangmama heeft echt wel haar best mogen doen om ons vertrouwen te winnen. Dus dat gaat bij onze nieuwe baasje ook zo zijn.
We gaan ons in het begin een beetje verstoppen. Misschien zelfs eens naar je blazen. Je gaat geduld moeten hebben als je knuffeltjes van ons wil. Lekker eten helpt daar wel bij. Dat vinden we wel een goede basis om onze vriend te worden.

Maar als je genoeg geduld hebt, ons rustig te tijd geeft om te wennen, veel lekker eten voor ons hebt dan gaan we stilaan liefde terug geven. En als we je helemaal vertrouwen dan hoop ik dat je een grote zachte schoot hebt waar we gezellig samen op mogen komen liggen. Want we doen alles samen. We eten samen. We drinken samen. We spelen samen. We gaan naar de kattenbak, samen. Dus gezellig samen bij jouw op de schoot! En dan geven we kopjes en likjes. Veel likjes!! En kijken we heel lief en schattig naar je!!

Dus heb jij veel geduld, veel lekker eten en een grote schoot? Vul dan zeker even het adoptieformulier in. 

Geplaatst op 25-11-2020
Yaro
16

Hey daar, leuk dat je eens komt kijken naar ons verhaaltje. Wij zijn Nura en Yaro. En wij mogen samen op zoek naar ons gouden mandje! Ik, Nura, zal hier maar even het woord nemen want mijn broer Yaro is een beetje verlegen. Ik mag wel zeggen dat ik, ondanks dat ik een meisje ben, de stoerste van ons twee ben. Yaro houdt zich liever een beetje op de achtergrond terwijl ik toch wel wat nieuwsgieriger ben.

Pas op, ik smijt me ook niet direct in jouw armen hoor. Nee, nee, we hebben een tijdje buiten geleefd en daar het één en ander meegemaakt waardoor we toch echt wel op onze hoede zijn. Plotse geluiden of bewegingen vinden we eng, dan gaan we rennen. En onze opvangmama heeft echt wel haar best mogen doen om ons vertrouwen te winnen. Dus dat gaat bij onze nieuwe baasje ook zo zijn.
We gaan ons in het begin een beetje verstoppen. Misschien zelfs eens naar je blazen. Je gaat geduld moeten hebben als je knuffeltjes van ons wil. Lekker eten helpt daar wel bij. Dat vinden we wel een goede basis om onze vriend te worden.

Maar als je genoeg geduld hebt, ons rustig te tijd geeft om te wennen, veel lekker eten voor ons hebt dan gaan we stilaan liefde terug geven. En als we je helemaal vertrouwen dan hoop ik dat je een grote zachte schoot hebt waar we gezellig samen op mogen komen liggen. Want we doen alles samen. We eten samen. We drinken samen. We spelen samen. We gaan naar de kattenbak, samen. Dus gezellig samen bij jouw op de schoot! En dan geven we kopjes en likjes. Veel likjes!! En kijken we heel lief en schattig naar je!!

Dus heb jij veel geduld, veel lekker eten en een grote schoot? Vul dan zeker even het adoptieformulier in. 

Geplaatst op 24-11-2020
Amber
6

Piep! Ik ben Amber. Een fiere poes van 2 jaartjes oud. Ik ben bij mijn gastgezin gearriveerd met 3 pasgeboren baby’s. Maar ergens anders werden tegelijkertijd nog 2 kittens moederziel alleen gevonden. Die hadden ook mijn hulp nodig… Ik heb ze dan maar liefdevol in mijn pootjes gesloten! Mijn kindjes zijn nu bijna groot en klaar om de wijde wereld in te trekken. Ik ben daarom ook op zoek naar een huisje voor mezelf.

Ik ben absoluut niet bang aangelegd. Ik heb het volste vertrouwen in mensen. Ik ben een rustig meisje maar ook wel een beetje nieuwsgierig. Spelen zegt mij niet zo veel, geef mij maar liever een aaitje, een knuffel of een kusje! Ik kom dan ook graag knus tegen je aan liggen op de zetel. Heb jij daar nog een plekje vrij? Geef maar een seintje, dan plannen we snel een ontmoeting. Spannend!   

Geplaatst op 23-11-2020
Jules
110

Jules  kan het heel goed vinden met Louis. Ze slapen samen, eten samen, spelen steeds met elkaar en helpen elkaar op de kattenbak. ;-). Wij plaatsen hen dus alleen samen. Beiden katjes zullen even tijd nodig hebben om te wennen maar als ze eenmaal gewend zijn, zijn het twee lieve en aanhankelijke katjes die graag bij je zijn en geknuffeld worden.

Geplaatst op 23-11-2020
Louis
110

Louis kan het heel goed vinden met Jules. Ze slapen samen, eten samen, spelen steeds met elkaar en helpen elkaar op de kattenbak. ;-). Wij plaatsen hen dus alleen samen. Beiden katjes zullen even tijd nodig hebben om te wennen maar als ze eenmaal gewend zijn, zijn het twee lieve en aanhankelijke katjes die graag bij je zijn en geknuffeld worden.
 

Geplaatst op 22-11-2020
Ash
6

Hoi! Wij zijn Ash en Shadow. Samen zijn wij op zoek naar een gouden mandje om lekker in te snoezelen. Zorg jij voor een dagelijkse culinaire lekkernij en onze heerlijke knuffelsessies? Laat maar wat horen, dan pakken wij ons valiesje alvast in!

Shadow heeft een rustig karakter. Ze is een beetje timide en kijkt wat de kat uit boom. Eenmaal ze je vertrouwt is ze erg lief en komt dan graag tegen je aan liggen om te knuffelen en je kusjes te geven. Spelen doet ze erg graag. Achter een balletje aanrennen of wat ravotten met haar zusje Ash. Ze kan érg genieten van lekker eten (ook een talent!).

Ash is de kleinste van de twee, maar heeft het grootste knuffelgehalte. Ash werd helemaal alleen buiten gevonden, pasgeboren, hongerig en onderkoeld. Nu is ze gezond en sterk door de hulp van mamapoes Amber en extra flesjes van de onthaalmama's. Ash is een echt knuffelbeertje en vraagt op tijd en stond haar aaitjes en kusjes! Ook klimmen vind ze geweldig.

  

Geplaatst op 22-11-2020
Penny
38

Vanaf de eerste keer dat ik Penny zag, wist ik dat ze heel wat hartjes zou stelen. Natuurlijk was ze, met haar siamese uiterlijk en zachtblauwe ogen, prachtig om te zien, maar wie in die mooie kijkers keek zag meer. Een zacht karakter, ondanks een eerder onprettige start in het leven. Een dapper hartje dat ze, ondanks haar aanvankelijke angst voor mensen, elke dag een beetje meer openstelde voor ons. Het vermogen om opnieuw te vertrouwen, ook al was dat vertrouwen in het verleden lelijk beschadigd. De flexibiliteit om de kans op een nieuw leven voluit te omarmen. En vooral liefde, heel veel liefde die in dat lijfje zit en die ze graag deelt met haar geliefden. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat het voor haar nieuwe eigenaars liefde op het eerste gezicht was. Zo gauw ze ons prachtige meisje en haar nog mooiere karakter zagen, wisten ze dat Penny hen gelukkig zou maken en dat zij Penny gelukkig zouden maken. En dus nam ze haar koffertje en vertrok met haar adorerende nieuwe baasjes naar haar forever thuis en nieuwe speelkameraadjes, een fantastisch nieuw leven tegemoet. Haar nieuwe baasje merkte op dat haar verhaal net een sprookje was, van arm ongewenst boerderijkatje naar geliefde koningin van haar nieuwe huisje. En zo is het maar net; Penny is het levende bewijs dat sprookjes soms werkelijkheid worden. En wij als opvanggezin zullen voor altijd dankbaar zijn dat dat we een rol mochten spelen in het sprookje van dit geweldige katje.
 

Geplaatst op 22-11-2020
Shadow
6

Hoi! Wij zijn Ash en Shadow. Samen zijn wij op zoek naar een gouden mandje om lekker in te snoezelen. Zorg jij voor een dagelijkse culinaire lekkernij en onze heerlijke knuffelsessies? Laat maar wat horen, dan pakken wij ons valiesje alvast in!

Shadow heeft een rustig karakter. Ze is een beetje timide en kijkt wat de kat uit boom. Eenmaal ze je vertrouwt is ze erg lief en komt dan graag tegen je aan liggen om te knuffelen en je kusjes te geven. Spelen doet ze erg graag. Achter een balletje aanrennen of wat ravotten met haar zusje Ash. Ze kan érg genieten van lekker eten (ook een talent!).

Ash is de kleinste van de twee, maar heeft het grootste knuffelgehalte. Ash werd helemaal alleen buiten gevonden, pasgeboren, hongerig en onderkoeld. Nu is ze gezond en sterk door de hulp van mamapoes Amber en extra flesjes van de onthaalmama's. Ash is een echt knuffelbeertje en vraagt op tijd en stond haar aaitjes en kusjes! Ook klimmen vind ze geweldig.

  

Geplaatst op 22-11-2020
Blue
6

Kiekeboe! Mijn naam is blue. Ik ben de knuffelbeer uit de familie. Pak me maar vast zodat ik lekker warm tegen je aan kan liggen. Dan laat ik me heerlijk vertroetelen. Ik kom nieuwsgierig snuffelen aan je neus en geniet van alle aandacht. Nu ik een grote meid word, speel ik ook graag. Mijn broertjes en zusjes plaag ik graag zodat ik lekker achter ze aan kan gaan rennen. Zoek jij nog een cuddle buddy? Laat maar wat weten! Indien je dubbel zoveel liefde wilt kan er een broertje meekomen (Finley of Skye). Daaaag!  

Geplaatst op 21-11-2020
Fie
BK

Een gouden mandje voor Fie, eindelijk...

Na 1 1/2 jaar opvang, nooit interesse in haar geweest, kwam dat telefoontje, dat ene telefoontje. En toen veranderde de wereld van Fie..
Lieve lieve Fie, wat een dag was dat gisteren. Lief meiske.
Ik kreeg 's morgens telefoon van de dierenarts dat Tristan was gestorven, ons ander opvangertje. Een uur later kwam er bezoek voor jou, een fantastisch bezoek. Bezoek wat jouw hele wereld, jouw toekomst zou veranderen.
Ik droogde mijn tranen, wreef nog eens door mijn ogen, keek in de spiegel en dacht aan jou Fie. Dit zou jouw dag worden. En JA dit werd jouw dag! En met alle recht.
Fietje kwam in mei 2019 bij ons binnen. Ze had een slechte vacht, ze was zo ontzettend bang EN, aids-positief. Ze kwam eerst binnen bij ons kattenasiel Villa vagebond. Daar verbleef ze enkele maanden, maar ze was daar niet op haar plek. Ze liep wat verloren, maakte geen connecties, het was veel te druk voor haar.
We besloten Fietje te verplaatsen naar Buddy Kat zelf, onze kleinschalige opvang bij mij thuis. Dit was een zeer goede beslissing geweest, want haar bange hartje maakte een sprong in het diepe. Binnen enkele dagen konden we haar al strelen, wat was ze dapper.
Maanden verstreken, zelfs meer dan een jaar. Haar ontluikende karakter, haar adembenemende schoonheid bleef niet anoniem. Eindelijk, eindelijk kwam er telefoon voor haar. Twee zeer lieve mensen van heel ver, voelden op afstand onmiddellijke liefde.
Vandaag kwamen ze op bezoek. Wat een zenuwen...
Fietje was sterker dan ik dacht, ze overwon haar diepste angst en rende niet weg. Sterker nog, ze bleef zitten en was nieuwsgierig naar haar nieuwe mensen. De liefde werd beklonken met een ondertekend contract en toen mocht ze mee. Mee naar een plek waar ze alleenrecht heeft, waar ze ontzettend veel aandacht krijgt, waar een buitenren voor haar gebouwd wordt, waar geduld en warmte de boventoon voert.
Het ga je goed Fietje, ons knappe koppetje,  gevoelig hartje. Meisje, je hebt het gefikst! De tranen komen opnieuw, maar ditmaal voor jou, van ontroering, van pure liefde voor jou.
Dag meiske lief, dag Fietje <3
Jouw hoofdverzorgster en ook jouw twee andere lieve verzorgsters x

Geplaatst op 21-11-2020
Perla
111

Hallo lieve mensen, mijn naam is Perla, mama Perla en ik mag vandaag een voorstelrondje doen.

Ben best wel beetje zenuwachtig want toch wel raar om jezelf zo in de spotlight te zetten.

Maar onze opvangmama’s zeiden: “Perla, het is het moment om eens aan jezelf te gaan denken. Je hebt de voorbije maanden zo hard je best gedaan voor je kindjes en het hard te verduren gehad.

Ze werden alle 3 vreselijk ziek en ondanks al onze inspanningen moesten we je zoontje Odin en kleine ukkepuk Stevie W. laten inslapen. Ze hadden pijn en dat wilden we geen van allen. Je ontfermde je als een echte moederkloek over je babykindje Goya. Ook zij had enorm veel pijn maar ze bleef vechten en kwam er stilletjes door. Mede dankzij jouw vele lieve knuffels loopt ze vrolijk rond met weliswaar 1 oogje minder en mega mega snot maar zij komt er wel.

Dus ja na dit alles heb jij echt wel je eigen plekje verdient.”

Dus hier gaan we dan. Spots on !

Ik ben een jonge mamapoes met een zacht en rustig karakter. Ik vind alles goed maar hou echt wel van rust. Ik kan uren liggen genieten in de hangmat van de krabpaal. Klein kanttekeningetje misschien….heum heum…die paal moet wel mega sterk zijn want ik ben nogal een goed doorvoed katje 😊 Gezellig rond en gezond zoals ze hier zeggen. Het liefst zou ik graag een plekje vinden waar ik rustig kan en mag genieten van uren te liggen niksen, af en toe eens naar de vogeltjes te turen die passeren , ik hoef daarvoor zelf niet naar buiten, krabpaal voor het raam en ik ben weer content, naar buiten gaan lijkt me dan weer zo vermoeiend (grapje) en waar ik geregeld een aai sessie krijg met af en toe een kus op mijn kop. Zalig genieten dus. Soms heb ik een speelse bui die gemiddeld zo’n 5 minuten duurt. Dan ren ik opeens achter een balletje aan of zo' n laserdingetje maar oohhhh ook dat kan zeer vermoeiend zijn (hihi) dus dat laat ik met plezier over aan het jonge grut hier.

Een kattenvriendje in huis… dat kan maar is zeker geen must. Ik zoek niet echt het gezelschap op van een andere 4 voeter maar het is niet echt een probleem moest er toch al eentje zijn. En als ik dan toch bezig ben met eisen te stellen…hele drukke kleine 2voeters zijn ook niet echt zo mijn dingetje. Ik zeg het maar even want eerlijk duurt het langst toch he.

En oh ja, ik zou het nog bijna vergeten! Nog een klein detailletje….mijn staart…die is niet meer. Hup weg, foetsjie… Alleen ik weet wat er mee gebeurd is maar hey geen probleem he dat kleine stompje gaat zijn gangetje hoor wanneer jij over mijn bolletje aait.. dat gaat van kwispel kwispel.

Zo dat is het zo’n beetje. Ben jij op zoek naar rustig gezelschap en heb je een goedgevulde kast met lekkers…I’m your girl !!

Liefs Perla

Geplaatst op 21-11-2020
Mango
111

Hoi hoi iedereen mijn naam is Mango. Ja leuk he , klinkt fris en vooral fruitig, haha. Mijn opvangmama's waren in een gezonde bui denk ik toen ze op zoek waren naar naampjes.
Ik mag nu op zoek naar een plekje voor mezelf. Een huisje met mensjes die wel van een zoet stukje fruit houden zoals ik. Grapjeeeuuuhhh. En ja ik weet het, ik heb een mooie snoet, maar lieve mensjes als je voor mij kiest weet dan wel dat ik me niet meteen in jouw armen ga nestelen. Ik ben eerder wat afwachtend en moet je eerst wat leren kennen vooraleer ik je kan vertrouwen. Wanneer ik op mijn eigen tempo mag wennen en ik voel dat het goed zit tussen ons komt het helemaal goed. Dan ga ik vanzelf wel om een knuffel komen vragen want ga ik gewoon braafjes voor je voeten staan of je voor de voeten lopen met zo'n kopje van "hey, hoe zit het, ik wil nu opgepakt worden hoor, ik wil nu jouw aandacht"
En als je ook nog iemand bent die wat tijd voor me maakt en wat met me wil spelen met balletjes en muisjes, kan niet beter he, spelen is leuk, en als een gek rond crossen nog leuker. Loopt er toevallig nog iets pluizig rond op 4 pootjes? Ook leuk, maar hey zoals ik eerder al zei...moet ik ook weer even aan wennen he, eerst wat grommen en wat blazen , ben zoals ondertussen wel duidelijk is, ook beetje een watje , maar de kans is zeer groot dat ik ook met die pluizenbol vriendjes ga worden.
Dus denk jij nu bij het lezen van mijn tekstje...hey dat gaat over mij of ons...dan moet je snel even dat adoptieformulier invullen en wie weet...
Liefs Mango oh ja...wanneer mijn buikje gromt van de honger...laat ik dat luidkeels aan je weten 😀😻
 

Geplaatst op 20-11-2020
Jojo
111

Dag lieve mensen, Jojo hier. Ik vind dit best wel wat eng hoor hier zo mijn zieltje blootleggen voor iedereen maar ik heb mijn mama hier naast me zitten om me te helpen. Zij en mijn opvangmama's hebben beloofd om een fijne rustige thuis voor me te zoeken, een rustig plekje met mensjes die tijd en begrip hebben voor mijn wat timide karaktertje. Mama Kikki zegt dat het beter voor me is om op een niet al té druk plekje terecht te komen.
"Jojo, lieve schat van me" zei ze " Je bent een mooi, schattig katje met een lief en zacht karakter, maar te veel drukte, teveel katjes, dat zijn gewoon te veel impulsen voor jou. Je zou wel willen maar je verschuilt je nogal snel achter mij of je zusje. Ik ben er zeker van dat je helemaal zal openbloeien wanneer je ergens rustig je eigen zelve kan en mag zijn. Een plekje waar je als een gek achter een balletje of muisje kan hollen zonder dat je schrikt of wegrent omdat een ander katje ook dat speeltje wil en ermee vandoor gaat. Samen met de opvangmama's gaan we op zoek naar zo'n plekje. Dat vinden we heus wel"
Dus lieve mensen, bij jij zo iemand ? iemand met een rustig plekje voor dit gek,speels mooi meisje ? Vul dan snel even zo'n adoptieformulier in , en ik beloof je als mama van dit timide snoetje, eens ze in je hart zit, laat ze je nooit meer los !
Liefs Jojo en mama Kikki die een oogje in het zeil houdt

Geplaatst op 20-11-2020
Annabel
vv

Er kwam een verleidelijke geur op me af. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt en ook mijn buikje gaf goedkeurend instemming. Het voedsel stond voor me, echter... het was niet voor mij bedoeld. Ik wist dat niet.
Een meneer had geen goede bedoelingen met mij, ik voelde een dreigende sfeer. Mijn rammelend buikje gaf de doorslag en ik begaf me voorzichtig naar het eten. Maar ik werd gegrepen door een ijzeren gevaarte. Ik kon geen kant meer op. Wat was er aan de hand? Waarom? Mijn hartje ging tekeer.
Ik werd vervoerd, er kwam lichtelijke paniek. Wat ging er met mij gebeuren? Had ik iets misdaan?
Ik belandde op een tafel. Alles werd grijs voor mijn ogen. Ik hoorde nog een verre stem die zei: "Zet de spuit er maar in, ik moet haar niet. "
HEY, jongens, wacht eens even, hallo, hey!!
Maar er gebeurde vervolgens niets, de boze stem was weg, ik hoorde een vriendelijk geluid: 'Er gaat niets met jou gebeuren lieverd, je bent veilig.'
Mijn hartje maakte minder vaart en hield zich aan de snelheid.
Ik was gered.
Mijn eerste schuchtere stapjes in het kattenasiel, in de wereld van het onbekende, maakte me klein. Ik zag een donkere huisje en aarzelde geen moment Dit werd mijn onderkomen voor de komende periode.
Weken verstreken en het onbekende werd vertrouwd, ik waagde de eerste stapjes buiten mijn donker onderkomen. Licht overviel me en het voelde goed. Ik maakte kennis met de buurtbewoners en die waren absoluut niet onaardig! Leuk hey. Ik vleide me neer op de bank en de deur van mijn hart viel van het slot.
Ohhhh. Aaien is zalig! Jeetje, wat een verrukkelijk gevoel <3  Meer, meer en nog meer. Ik ontspande mijn pootjes, rekte me eens uit en liet het allemaal gebeuren.
De liefde van zachte handen, HET geneesmiddel in deze barre tijd.
Meer moet dat niet zijn, dit is alles waar ik naar verlangde. De warmte nam ik gretig tot mij en zou voor altijd mogen duren.
Misschien een huisje voor altijd? Zou dat dan altijd zo gaan? Nu wil ik niet minder, nu ga ik voor de ultieme liefde, mijn maatje voor altijd. Ben jij dat? Ja?
Ik ben die nare stem allang vergeten, ik ga voor MIJN toekomst!

Geplaatst op 17-11-2020
Finley
6

Hey! Ik ben Finley en dit is mijn verhaal. Nadat ik werd geboren werd ik alleen in de kou achtergelaten, gelukkig hebben de lieve mensen van zwerfkat zich over mij ontfermd. Zij zochten voor mij een mamapoes die bereid was me te adopteren. Ik leerde daar ook mijn nieuwe broertjes en zusjes kennen. Wat vertelt dit over mij? Ik ben een echte overlever, mijn naam betekent dan ook vechter. Ik laat van me horen als er iets is en ben erg avontuurlijk aangelegd. Ik speel en klim graag, maar ben ook sociaal en lief. Ik ben ook altijd voor een knuffeltje te vinden. Je ziet misschien aan mijn snoetje dat ik een klein beetje ondeugend ben... Maar ik ben ook een échte charmeur. Graag zou ik een warm mandje vinden. Ik kan alleen geplaatst worden maar er kan ook een zusje of broertje mee (Blue of Skye). Tot snel!

Geplaatst op 16-11-2020
Skye
6

Hoi iedereen! Ik ben Skye. Een stoere naam voor een stoere jongen. Ik ben een held op witte sokjes! Spelen met mijn broertjes en zusjes, met een balletje of een pluimpje is de fijnste activiteit van de dag... en lekker eten ook natuurlijk! Ondertussen ben ik al helemaal verwend met kusjes en knuffels, die staan stiekem ook op mijn verlanglijstje voor mijn nieuwe thuis. Ik ben lief, sociaal en niet snel bang. Kan jij me voorzien van liefde, speelgoedjes en lekkere maaltijden? Dan kom ik je graag vergezellen, alleen of met mijn broer of zus (Finley of blue). Tot binnenkort!  

Geplaatst op 16-11-2020
Nonni
114

Wat nu, moet je mij hebben? Ik weet niet of ik daar nu zo een zin in heb. Kan je mijn zus niet vragen? Die is meer van de mensen.
Goed, ik zal proberen iets over mezelf te vertellen. Mijn zus en ik waren onze mama kwijt geraakt. Tja, en als je dan pas een week of 4 oud bent en op straat staat, wat moet je dan. Dus besloten we samen voor een deur heel hard van ons te laten horen. Een hele nacht lang. In de ochtend kwam dan eindelijk iemand kijken. Ze nam ons binnen en gaf ons wat te eten. Ik vond het maar eng, maar ja….eten…
Nadat we wat bijgekomen waren van ons avontuur werden we naar een gastgezin gebracht. Daar waren nog katjes die mij vertelde dat de mensen zo slecht nog niet waren. Ik heb me even weg gehouden van de drukte. Maar na een tijdje ben ik toch maar mee gaan spelen met de rest. Het eten is ook niet slecht hier.
Ik heb gehoord dat ik nog een keer moet verhuizen. Naar een gouden mandje zeggen ze hier. Mij best, als het maar niet te druk is, hou ik niet zo van. Een zacht, warm mandje, eten op zijn tijd, dan is het goed voor mij. En als jij niet te druk bent, kom ik bij je liggen, mag je me aaien.
Dus… heb jij een rustig plekje? Graag met een kattenvriendje erbij ( of mijn zusje) die me af en toe zegt dat het allemaal niet zo eng is als het lijkt? Dan wil ik wel bij jou!
Kom je me eens ontmoeten dan? Zien we dan wel of we elkaar leuk vinden.
Tot snel, pootje van Nonni

Nonni wordt alleen geplaatst bij of met een ander katje (Ninte of Berre). Hij kan bij kinderen geplaatst worden mits deze rustig zijn
 

Geplaatst op 16-11-2020
Berre
114

Hallo daar…
Zag je mijn foto? Meteen verliefd? Ik ben dan ook een heel schattig katertje. Lekker wollige vacht, kan je heerlijk met je handen doorheen. Ik ga dan een spinconcert geven. Zie je het al voor je? Wij, samen op de bank, tv aan, snackje erbij.
Ik zal me dan eerst even voorstellen. Mijn naam is Berre. Ik kom uit een liefdevol gezin. Tot op een dag mijn mama de boel bij elkaar raapte en vertrok. Ze nam mijn broers en zussen mee, en vergat mij! Dat is toch niet te geloven!
Nou ja, ik kwam in een gastgezin. Daar kreeg ik lekker eten. En er waren vriendjes die fijn met mij wilde spelen. Dat maakt het dan weer goed.
Ik ben dus ondanks alles een gezellig, onbezorgd kitten. Fijn spelen, snackje af en toe, dan is het voor mij goed.
Dus… is dat ook jouw dag invulling? Kom dan eens kijken bij mij. Worden we vast vrienden voor het leven!
Tot gauw!

Poot van Berre.

Berre wordt alleen geplaatst met of bij een ander katje
 

Geplaatst op 14-11-2020
Fons
33

Lieve kleine Fons & Ferre,

Fonske en Ferre, jullie zijn samen vertrokken naar jullie nieuwe mandje. Jullie gaan een heerlijk leven tegemoet en krijgen er twee mensenvriendinnetjes bij. Twee schattige meisjes die vol spanning hadden uitgekeken naar jullie ontmoeting. Ze zullen met jullie spelen en knuffelen en van jullie houden zoals wij vanaf de eerste minuut van jullie hebben gehouden. Stiekem hebben we een traan gelaten nadat jullie waren vertrokken. We wilde het niet moeilijker maken voor jullie want jullie verdienen dit 100%. We gaan jullie capriolen missen, jullie lieve lijfjes tegen ons aan, het kroelen tot in ons gezicht en het ronken van jullie motortjes. Het was even lastig omdat jullie absoluut geen zin hadden om in het reismandje te gaan. Snapten jullie maar dat het even moest om de reis naar jullie forever huis te maken. Het komt allemaal goed. Eerst even weer wennen aan jullie nieuwe omgeving en dan volgt de rest. Lieve jongens, het was heerlijk om jullie in ons gezin te hebben.

Geplaatst op 14-11-2020
Ferre
33

Lieve kleine Fons & Ferre,

Fonske en Ferre, jullie zijn samen vertrokken naar jullie nieuwe mandje. Jullie gaan een heerlijk leven tegemoet en krijgen er twee mensenvriendinnetjes bij. Twee schattige meisjes die vol spanning hadden uitgekeken naar jullie ontmoeting. Ze zullen met jullie spelen en knuffelen en van jullie houden zoals wij vanaf de eerste minuut van jullie hebben gehouden. Stiekem hebben we een traan gelaten nadat jullie waren vertrokken. We wilde het niet moeilijker maken voor jullie want jullie verdienen dit 100%. We gaan jullie capriolen missen, jullie lieve lijfjes tegen ons aan, het kroelen tot in ons gezicht en het ronken van jullie motortjes. Het was even lastig omdat jullie absoluut geen zin hadden om in het reismandje te gaan. Snapten jullie maar dat het even moest om de reis naar jullie forever huis te maken. Het komt allemaal goed. Eerst even weer wennen aan jullie nieuwe omgeving en dan volgt de rest. Lieve jongens, het was heerlijk om jullie in ons gezin te hebben.

Geplaatst op 08-11-2020
Jeppe
100

Wij zijn errugggg
Hallo! Wij zijn Niels, Daantje en Jeppe. En je raadt het nooit. Maar echt NOOIT.
Haha, onze opvangmama is beetje koekoek. Beetje doorgedraaid, beetje.. lief!
Wij zoeken met ons drie een huisje. Ja, we weten het, beetje naald in hoogberg, beetje apart en komt amper voor. Maar soms moet je het gewoon eens proberen. Dus....
Wij zijn de pleegkindjes van plusmama Eva.
Toen we heel klein waren, kwamen we in een dierenasiel terecht met onze echte mama. In een kooitje. Mama kon ons niet accepteren, wij zagen niks, maar voelden dat ze stijf van de stress stond. Ze kon ons geen zorg geven...
Zwerfkat in Nood nam ons over. We mochten in alle rust naar een gastgezin. Maar mama kon het niet, het ging niet....
Het is oke mama, als het niet gaat, dan gaat het niet. We kregen melk via een flesje.
We verhuisden weer, ditmaal zonder mam. We lieten elkaar los...
En toen, toen kwam mama Eva in ons leven! Zij was al haar kindjes verloren en nam ons liefdevol onder haar vleugels. Zij heeft maanden voor ons gezorgd en nu nog. Ze blijft in onze buurt en volgt ons op afstand. We mogen zelfs nog bij haar drinken, de band is immens sterk.
Wij zijn al groot en durven kei veel! Niels is een klef mannetje, groot ook! Een aanhankelijk ding, beetje mama's kindje samen met Aura. Maar had al begrepen dat ze Aura met mama Eva willen matchen. Ik vind ook dat mama niet alleen mag blijven!
Dan heb je Daantje. Beetje schuchter typje. Knap meisje wel, met die grote ogen van haar. Ze lijkt altijd verwonderd, maar misschien is dat ook wel zo 🙂
Ik ben Jeppe. Een zeer zelfstandig manneke. Zelfredzaamheid is mij niet vreemd, ik ben de moderne Sherlock Holmes en spring naar ieder verdacht hoekje. Sneller dan het licht en mijn wijsneus brengt mij wel eens in problemen!
Wij gaan op zoek naar een huisje. Alle drie. Tis te proberen, dan is mama Eva blij en die opvangmama van ons zal beter slapen.
Samengevat?
Niels: sociaal, sterk, groot en joviaal
Daantje: lief, knap, beetje timide, lekker rond buikje. Kleine kindjes is niet zo 'done'.
Jeppe: Ik ben ALLES
Doeiiiiii xxx

Geplaatst op 08-11-2020
Eva
BK

Eva is een zeer lief dier. Ze verloor haar zes kittens, omdat ze hen niet kon of wilde verzorgen. We kregen vier kittens die ook waren verstoten door hun mama.
Ze nam hen onmiddellijk onder haar hoede en het was liefde op het eerste zicht. 
Eva heeft heel goed voor haar pleegkittens gezorgd. Nu zoeken wij een plekje voor haar samen met haar (pleeg)dochter Aura.
Zij houdt niet van drukte dus we plaatsen haar niet bij jonge kinderen. Eva houdt van knuffelen, komt haar streeltjes halen en is heel zachtaardig. Een echte lieverd.

Geplaatst op 08-11-2020
Aura
BK

Aura is een zeer lief poesje, heel aanhankelijk, open en spontaan. Ook naar mensen toe. Speels, schattig, gek, en wil ook altijd met mama spelen.

Omdat Aura zo gek is op mama Eva (en vice versa) plaatsen we hen graag samen.

Geplaatst op 08-11-2020
Daantje
BK

Wij zijn errugggg
Hallo! Wij zijn Niels, Daantje en Jeppe. En je raadt het nooit. Maar echt NOOIT.
Haha, onze opvangmama is beetje koekoek. Beetje doorgedraaid, beetje.. lief!
Wij zoeken met ons drie een huisje. Ja, we weten het, beetje naald in hoogberg, beetje apart en komt amper voor. Maar soms moet je het gewoon eens proberen. Dus....
Wij zijn de pleegkindjes van plusmama Eva.
Toen we heel klein waren, kwamen we in een dierenasiel terecht met onze echte mama. In een kooitje. Mama kon ons niet accepteren, wij zagen niks, maar voelden dat ze stijf van de stress stond. Ze kon ons geen zorg geven...
Zwerfkat in Nood nam ons over. We mochten in alle rust naar een gastgezin. Maar mama kon het niet, het ging niet....
Het is oke mama, als het niet gaat, dan gaat het niet. We kregen melk via een flesje.
We verhuisden weer, ditmaal zonder mam. We lieten elkaar los...
En toen, toen kwam mama Eva in ons leven! Zij was al haar kindjes verloren en nam ons liefdevol onder haar vleugels. Zij heeft maanden voor ons gezorgd en nu nog. Ze blijft in onze buurt en volgt ons op afstand. We mogen zelfs nog bij haar drinken, de band is immens sterk.
Wij zijn al groot en durven kei veel! Niels is een klef mannetje, groot ook! Een aanhankelijk ding, beetje mama's kindje samen met Aura. Maar had al begrepen dat ze Aura met mama Eva willen matchen. Ik vind ook dat mama niet alleen mag blijven!
Dan heb je Daantje. Beetje schuchter typje. Knap meisje wel, met die grote ogen van haar. Ze lijkt altijd verwonderd, maar misschien is dat ook wel zo 🙂
Ik ben Jeppe. Een zeer zelfstandig manneke. Zelfredzaamheid is mij niet vreemd, ik ben de moderne Sherlock Holmes en spring naar ieder verdacht hoekje. Sneller dan het licht en mijn wijsneus brengt mij wel eens in problemen!
Wij gaan op zoek naar een huisje. Alle drie. Tis te proberen, dan is mama Eva blij en die opvangmama van ons zal beter slapen.
Samengevat?
Niels: sociaal, sterk, groot en joviaal
Daantje: lief, knap, beetje timide, lekker rond buikje. Kleine kindjes is niet zo 'done'.
Jeppe: Ik ben ALLES
Doeiiiiii xxx

Geplaatst op 08-11-2020
Niels
BK

Wij zijn errugggg
Hallo! Wij zijn Niels, Daantje en Jeppe. En je raadt het nooit. Maar echt NOOIT.
Haha, onze opvangmama is beetje koekoek. Beetje doorgedraaid, beetje.. lief!
Wij zoeken met ons drie een huisje. Ja, we weten het, beetje naald in hoogberg, beetje apart en komt amper voor. Maar soms moet je het gewoon eens proberen. Dus....
Wij zijn de pleegkindjes van plusmama Eva.
Toen we heel klein waren, kwamen we in een dierenasiel terecht met onze echte mama. In een kooitje. Mama kon ons niet accepteren, wij zagen niks, maar voelden dat ze stijf van de stress stond. Ze kon ons geen zorg geven...
Zwerfkat in Nood nam ons over. We mochten in alle rust naar een gastgezin. Maar mama kon het niet, het ging niet....
Het is oke mama, als het niet gaat, dan gaat het niet. We kregen melk via een flesje.
We verhuisden weer, ditmaal zonder mam. We lieten elkaar los...
En toen, toen kwam mama Eva in ons leven! Zij was al haar kindjes verloren en nam ons liefdevol onder haar vleugels. Zij heeft maanden voor ons gezorgd en nu nog. Ze blijft in onze buurt en volgt ons op afstand. We mogen zelfs nog bij haar drinken, de band is immens sterk.
Wij zijn al groot en durven kei veel! Niels is een klef mannetje, groot ook! Een aanhankelijk ding, beetje mama's kindje samen met Aura. Maar had al begrepen dat ze Aura met mama Eva willen matchen. Ik vind ook dat mama niet alleen mag blijven!
Dan heb je Daantje. Beetje schuchter typje. Knap meisje wel, met die grote ogen van haar. Ze lijkt altijd verwonderd, maar misschien is dat ook wel zo 🙂
Ik ben Jeppe. Een zeer zelfstandig manneke. Zelfredzaamheid is mij niet vreemd, ik ben de moderne Sherlock Holmes en spring naar ieder verdacht hoekje. Sneller dan het licht en mijn wijsneus brengt mij wel eens in problemen!
Wij gaan op zoek naar een huisje. Alle drie. Tis te proberen, dan is mama Eva blij en die opvangmama van ons zal beter slapen.
Samengevat?
Niels: sociaal, sterk, groot en joviaal
Daantje: lief, knap, beetje timide, lekker rond buikje. Kleine kindjes is niet zo 'done'.
Jeppe: Ik ben ALLES
Doeiiiiii xxx

Geplaatst op 07-11-2020
Beau
25

Hey mijn naam is Beau!
Ik ben een echte flapuit en kattenkwaad is mijn tweede naam.
Ik kan uren spelen met mijn beste vriend/broer Finn en samen vormen wij een geweldig dynamisch duo.
Aaitjes zijn niet zo m'n ding. Dan beeld ik me in dat katten vloeibaar zijn en glip ik zomaar onder je door.
Maar hey wat ben jij daar allemaal aan het doen? Toch even snel gaan kijken, want ik wil alles gezien hebben!
Mijn allergrootste liefde is eten! Hmmm als ik er nog maar aan denk… (Delen is ook niet echt mijn dada maar daar werken we aan.)
Nu zoek ik samen met Finn een nieuwe thuis om een beetje leven in te gaan blazen. Altijd feest met ons in huis!
Wil jij 2 geweldig stoere boys (met een heel klein peperkoeken hartje) onder de vleugel nemen?
Wij geven jou eeuwige vriendschap in de ruil!

Bij rustige kinderen vanaf 10 jaar kunnen Beau en Finn geplaatst worden.

Geplaatst op 07-11-2020
Finn
25

Hey mijn naam is Finn!
Ik woon momenteel samen met mijn twee broers en mama bij ons opvanggezin.
Mijn favoriete bezigheid is ravotten met mijn broer Beau, lekker veel eten en dan lekker een pitje leggen in de zetel.
Ik verveel mij nooit! Alles wat op mijn pad komt eindigt als een nieuw stukje speelgoed.
Stukje papier? Top!
Leuke Schoen? Ge-wel-dig!
Bolletje wol?! Mijn dag is gemaakt!
Ik ben nog niet suuuper aaibaar maar heel af en toe kan ik wel eens genieten van een beetje one on one time. (Gewoon niet te lang.
Nu ben ik op zoek naar een nieuwe gezellige thuis waar ik samen met Beau een nieuw leven kan opstarten met veel gezelligheid, spelletjes en liefde.
Ben jij nog op zoek naar 2 super toffe boys als nieuwe aanwinst voor het gezin?
Wij horen het graag!

Finn en Beau kunnen geplaatst worden bij rustige kinderen vanaf 10 jaar

Geplaatst op 02-11-2020
Floris
25

Hey mijn naam is Floris!
Ik woon momenteel samen met mijn twee broers en mama bij ons opvanggezin.
Ik ben een echte spring in het veld, maar af en toe kan een aaitje zeker geen kwaad!
Als je thuis komt na een lange dag werken dan kom ik je snel even begroeten. Natuurlijk moet ik je eerst even goed leren kennen want ik ben af en toe nog een beetje verlegen, maar geef dat wat tijd en ik word je aller beste vriend!
Ik hoor hier vaak dat ik de kleinste van de hoop ben maar dat vind ik helemaal niet!
Dat bewijs ik graag door de hoogste plekjes op te zoeken, dan ben ik veeel groter dan jou.
Wil jij mijn nieuwe speelkameraadje worden?

Dan hoor ik het super graag!


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg