Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In AUGUSTUS 2020 hebben 39 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-08-2020
Aagje
118

Hai hai,

Mijn naam is Aagje, en anders dan mijn naam doet vermoeden ben ik niet zo heel erg nieuwsgierig hoor. Ik heb daar een gezonde portie van, niet overdreven. Opvangmama vond het destijds een leuke naam.

Samen met mijn zusje en 2 broertjes ben ik in de opvang geboren. Mijn mama was op straat zwanger geraakt en zag er gehavend uit, zodoende kwamen wij allemaal bij zwerfkat in nood terecht. Ja, je begrijpt me goed, ik ben opgegroeid bij mijn lieve mama, Mia.

Nu even een beetje over mijzelf, ik dwing mijzelf eigenlijk zelden op de voorgrond dus dit is een beetje moeilijk voor me. Maar goed, wat moet…
Ik ben dus Aagje, een rustig meisje. Ik kijk liever eerst even de kat uit boom, typisch zinnetje hè ^_^
Maar het is echt zo. Niet omdat ik misschien bang voor je ben maar ik wil graag weten met wie ik het te doen heb. Als ik eenmaal gewend ben en de situatie goed geobserveerd heb kom ik uit mijn holletje en laat ik mij graag al eens knuffelen en kom ik op je schoot liggen.

Heb je al rustige/oude(re) poezels in huis? Dat zou ik ontzettend leuk vinden. Niet dat ik daar om sta te springen hoor, ik speel ook heel fijn zelf met een knisperballetje of iets met veertjes maar de aanwezigheid van andere katjes vind ik heel plezierig. Af en toe tegen elkaar aan liggen is fijn. Met mijn moedetr Mia kan ik het ook goed vinden.

Hey, zie ik je binnenkort?
Dan kan jij foto’s maken van mijn nieuwe thuis, wat zou ik dat leuk vinden ^_^

Geplaatst op 31-08-2020
Jaya
39

Jaya is een super lief, nog een beetje schuw maar heerlijk speelse kitten. Als je haar te pakken hebt kan je uren met haar op schoot zitten, lekker kroelen vind ze heerlijk en een spannende film kijken is ook prima! Je moet wel geduld hebben, Jaya springt nog weg maar elke dag/week mag je weer wat dichterbij komen. Samen spelen is ook fantastisch! Elk balletje, mier of vlieg die beweegt is mega interessant. Deze kleine ontdekker klimt het liefst overal op en onder.

Sinds enkele dagjes komt Jaya vanzelf naar je toe om te vragen om wat aandacht. Naast je op de bank liggen chillen is nu geen probleem , zeker niet als je nog een laatavondsnack aan het eten bent
Echt een super lief dametje ❤

Geplaatst op 30-08-2020
Mila
8

Hallo allemaal
Mag ik me even voorstellen ,Ik ben Mila een lief, sociaal en
vrolijk meisje . Ik ben opzoek naar een gouden nestje. Een
plaatsje waar ik gewoon mezelf kan zijn en lekker verwend kan
worden, want dat ben ik nu toch al wel wat gewoon!
Je zou het me op het eerste gezicht niet aangeven maar ik kan
echt een kleine wildebras zijn. Geen een speelgoedje is veilig
voor mij en al zeker geen belletjes want dan word ik lekker
wild. Maar ik geniet ook super hard van knuffelen. Elke kans
die ik vind om even gezellig bij jou te komen liggen zal ik zeker
en vast grijpen! Maar het liefst van al speel ik samen met mijn
zusje Mona. Samen door heel de ruimte hollen, samen rusten
maar ook lekker wild doen samen.
Ik word het liefst bij een ander katje geplaatst of samen met
mijn zusje Mona. 

Geplaatst op 30-08-2020
Mona
8

Hallo allemaal,
Mag ik me even voorstellen, Ik ben Mona een mooi, lief en afwachtend meisje. Ik ben opzoek naar een gouden nestje. Een plaatsje waar ik gewoon mezelf kan zijn en lekker verwend kan worden, want dat ben ik nu toch al wel wat gewoon! 😊
Als je me wilt pakken moet je je wel even voorbereiden op een kleine fysieke inspanning; want je dacht nu toch niet dat ik me zo snel laat vangen. Ik maak er graag een spelletje van. Als je me dan kan pakken moet ik toch eerst even blazen naar je want ik vind het niet leuk dat ik verloren ben maar van zodra we aan het knuffelen zijn krijg je al mijn liefde. Want ook ik vind dit super gezellig.
Als je in de zetel zit vind ik het geweldig om er gezellig bij te komen liggen. Maar ook spelen vind ik echt de max. Ik klim graag overal op dus een krabpaal vind ik echt super! Maar het liefst van al speel ik samen met mijn zusje Mila. Samen door heel de ruimte hollen, samen rusten maar ook lekker wild doen samen.
Ik heb wel wat tijd nodig om je te leren kennen en je volledig te vertrouwen. Ik word het liefst geplaatst bij een ander katje of samen met mijn zusje Mila.
 

Geplaatst op 29-08-2020
Lola
vv

CV Lola

Naam: Lola (vrouw)
Waar: Zwerfkat in Nood/Villa Vagebond
Email: kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Geboren: 2 september 2016
Burgerlijke staat: gescheiden

Studies:
- Er was bij ons geen geld om naar school te gaan. We waren dakloos.
- Ik wil gerust zeggen dat ik een typdiploma heb, maar dat gelooft werkelijk niemand.

Straatworkshops:
- Ruimtelijk inzicht. Ik kende mijn woonomgeving op mijn duimpje. Doe mij een blinddoek om en ik weet feilloos waar afdakjes zijn om te schuilen, waar je het beste kunt parkeren om fastfood te scoren. En de Villa kan ik inschatten hoe hoog alle klimpalen zijn en of ik er met 1 sprong kan komen.
- Sociale vaardigheden. Op straat ben je op elkaar aangewezen. Ik leefde in een grote kattengroep waar ik snel de kneepjes van het vak leerde.
Weten wanneer je moet zwijgen, wanneer een discussie zinvol is, hoe je genegenheid naar elkaar toont, wanneer iemand een troostschouder nodig heeft en hoe je het best een kerel kunt scoren.

Achtergrond:
- Ik heb kinderen gebaard en hen een goede opvoeding gegeven. Ik had dus een kerel versiert, daar hoefde ik ansich niet zo heel veel voor te doen, het was dikke mik.
En later werd ik dus ook dik. Wij hadden nog nooit van de pil gehoord, dus tja.. Ik vond wel dat de vader van mijn kinderen zijn verantwoordelijkheden moest dragen, dus we trouwden. Echter, hij viel snel als een blok voor Minoes ( echt belachelijk), dus heb hem uit mijn schuilhut gezet. Ik stuur hem de rekening later wel!
Mijn kinderen zijn netjes en beleefd opgevoed en vonden allemaal een huis.

Mijn leerpunt:
- Vertrouwen in de mens krijgen. Ik hou graag wat afstand, jullie zijn zo groot! Iedereen is lief voor me, maar ik durf nog net die dat stapje te zetten. Aaien zit er nog niet in, weet niet wat ik daarvan moet vinden. Er worden pogingen ondernomen, zal niet slaan ofzo, maar gewoon... je snapt me wel.

Wat kan ik goed:
- Indrukwekkend kijken.
- Overzicht houden via de hoogste controlepost. Totaal geen hoogtevrees.
- Vrienden worden met alle kattenvriendjes! Ben gek op ze, zij op mij.

Waar ik naar verlang?
- Ik ben aids-positief, dus graag open- minded!
- Een vast contract.
- Een liefdevol geduldig huisje met kattenvriendjes!
- een plekje waar ik ook naar buiten kan (een goed afgeschermde tuin of kattenren)

Geplaatst op 29-08-2020
Sterre
VV

Sterre
Piep …… Piiiep …… Pie-hiiiep ……, nee hier, kijk eens voor je. Ik ben het …. Sterre!
Ja, echt waar. En ik ga iets heel engs doen ….. me voorstellen.
Maar wat moet ik dan vertellen? Wat vinden mensen leuk om te horen?
O, wacht ik weet het al. Kittens, die doen het altijd goed. Oké, komt ie dan:
In april was ik hoogzwanger en had ik een rustig en veilig plekje nodig om mijn kittens op de wereld te zetten. Dat plekje vond ik in een mooie tuin.
Maar niet alleen de tuin was mooi, de mensen die in het huis in die tuin woonden ook!
Na alle omzwervingen was dat voor mij de hemel op aarde. Die lieve mensen gaven me eten.
En hun zoon bouwde zelfs een fijn hok zodat ik samen met mijn 4 kleintjes echt onderdak had.
Ook hielp hij me met de opvoeding van mijn kittens. Hij en ik hebben dat goed gedaan, want 3 van mijn kleintjes konden al ergens anders worden opgevangen en 1 blijft bij de mensen van die mooie tuin.
Ik ben ondertussen verhuisd naar Villa Vagebond. En wat denk je, hier is ook een mooie tuin! Een buitenren noemen ze dat. Heerlijk joh, daar kan je me regelmatig vinden, maar binnen is het net zo leuk!
Helaas is het niet altijd mooi weer, dus toen het een keer regende heb ik op Google Cats mijn naam opgezocht en die betekent …. ster. Ja, dat was te verwachten natuurlijk.
Maar in een andere taal betekent het ‘lieflijke jonkvrouw’.
Toen ik hier in de Villa kwam wonen zeiden tegen me: “Welkom knappe dame ♥!”
Dus, kijk maar eens in mijn ogen, dan zie je dat dat helemaal klopt!
Ik mag nu op zoek naar een eigen-voor-altijd-huisje.
Daarom moet je nog wat over me weten: ik ben een beetje een schuchter katje, maar met heel veel rust kun je me benaderen. En ik ben heel lief met andere katten.
Wil jij ook de sterren zien flonkeren in mijn ogen?
Voor altijd een ‘lieflijke jonkvrouw’ als vriendin hebben?
 

Sterre is een schuchter katje. Met heel veel rust kun je haar benaderen.
Ze is heel lief met andere katten.

Geplaatst op 29-08-2020
Lana
Carine

Hallo iedereen mijn naam is Lana. Samen met mijn kleine broertje en zus ben ik van een boerderij gered waar we in gevaar waren. Mijn oogjes waren vies en ik was n beetje ziek. Maar dat is helemaal goed gekomen en nu ren en speel ik elke dag. Maar ik vind het ook leuk om bij mensen in de buurt te zijn. Ik kan af en toe ook eens rustig alles zitten bekijken haha .
Nu mag ik een eigen plekje zoeken. Kom je eens bij ons kijken? Ik heb ook nog een grappige broer en een hele lieve zus! Kunnen we eens kennis maken. En wie weet wat er van komt!

Pootje van Lana.
 

!!!Lana wordt enkel geplaatst in een huishouden met al minstens één speels katje. Lana kan eventueel ook samen geplaatst worden met haar broertje Elvis of zusje Lucy!!!

Geplaatst op 29-08-2020
Elvis
Carine

Dag allemaal. Ik ben Elvis. Ik kom van een boerderij. Ik moest daar snel weg met mijn mamma want we liepen gevaar. Ik was nog erg klein. Mijn oogjes waren vies en ik was een beetje ziekjes. Heel lang bleef ik erg klein. Maar ik at al snel zo veel dat ik nu mijn zusjes heb ingehaald hihi. Ik ben een beetje trager dan mijn zusjes zijn. Ik vind het allemaal wel goed, ben het type liever lui dan moe!

Maar nu ben ik wel op zoek naar een eigen plekje. Een lekker mandje, goed eten , wat aandacht op zijn tijd, meer moet dat niet zijn.
Kom je me eens bewonderen?
Tot snel dan! Pootje van Elvis.

!!!Voor Elvis zoeken we een thuis waar al katjes aanwezig zijn. Hij kan eventueel ook met z'n zusjes Lana of Lucy geplaatst worden!!!
 

Geplaatst op 29-08-2020
Lara
30

Hallo allemaal, mijn naam is Lara en ik ben een mooi zwart wit poesje met een ondeugend koppie. En dat ben ik dan ook, lekker ondeugend. Ik blaak van het zelfvertrouwen en heb energie voor 10.
Er is hier in huis een wat oudere poes, die het eigenlijk niet zo leuk vindt dat er allemaal klein spul om haar heen loopt. Af en toe blaast ze tegen ons, maar daar trek ik me niets van aan en ren er gewoon naartoe. Ik ben zelfs dapper genoeg dat ik gewoon aan haar voerbakje begin terwijl ze erbij staat …

Dat was wel anders, de eerste dag dat ik hier binnen kwam. Ik vond het maar niets en heb dat laten horen ook. Dat duurde echter niet lang en ik laat nu hele andere geluiden horen. Zelfs als ik slaap, maak ik schattige geluiden. En als hier op gereageerd wordt, dan ren ik naar die persoon toe om lekker geknuffeld te worden. Ook als mijn zussen aan het spinnen zijn omdat ze geaaid worden terwijl ik lig te slapen. Als ik dat hoor, word ik wakker en wil ook aandacht.

Ik ben op zoek naar een huisje waar een speelmaatje is. Als die er nog niet is, misschien dat je dan wilt overwegen om mijn zusje Leco ook te adopteren.

Oh, en je moet echt veertjes in huis hebben, daar ga ik helemaal op los. Als ik er eentje te pakken heb, laat ik ‘m niet meer los, sleep ‘m ’t hele huis door en er mag niemand aan komen!

Niet veeleisend dus, gewoon een fijn huis waar ik de aandacht en liefde krijg die ik verdien, een slaapplek, eten en drinken en een maatje zodat ik mijn energie goed kwijt kan. Oh ja, en veertjes natuurlijk!

Zullen we snel een afspraak maken??

Lara wilt graag bij haar zusje Lotje blijven en worden samen geplaatst.

Geplaatst op 29-08-2020
Lotje
30

Hallo, mijn naam is Lotje. Ik ben samen met mijn zusjes en broer helemaal alleen gevonden, mama was nergens te zien. We werden gevangen en tijdelijk opgevangen door een lieve mevrouw. Mijn zusje Leco werd pas later gevangen en toen we eindelijk weer samen waren, zijn we verhuisd naar een ander huis. De eerste dag hebben we in een bench doorgebracht maar al snel waren we het er met z’n allen over eens dat we meer ruimte nodig hadden. We mochten naar een kamer die helemaal was ingericht met alleen maar speelgoed en ligplekjes. Heeeerlijk!

’s Ochtends, nadat we het eten ophadden, werden we een in reismand gezet en mochten we mee naar beneden. Traplopen, dat was allemaal nog een beetje eng en die reismand vind ik nou ook helemaal niet erg om in te zitten. Over die trap gesproken, omdat we steeds groter werden en dus ook sterker, mochten we zelf de trap op en af. Toch is het een keertje met spelen misgegaan, toen ben ik van boven naar beneden gevallen. Daar ben ik enorm van geschrokken maar gelukkig viel de schade heel erg mee. En daarom blijf ik de trap op en af rennen, alsof er niets gebeurd is.

Ik vind het heerlijk om lekker te spelen, zoals ik al zei, er ligt genoeg en anders vind ik zelf wel iets. Balpennen, haar elastiekjes, noem maar op. Schoenen vind ik superleuk, die kun je de hele kamer doorschuiven!

Verder heb ik een schattige miauw, volgens mijn opvangmevrouw klink ik als een vogeltje als de poes des huizes binnen komt. Ik wil haar wel laten horen dat ik er ben maar probeer op gepaste afstand te blijven. Maar heel stiekem snuffel ik aan haar als ze het niet in de gaten heeft.

Ik laat die opvangmevrouw ook niet alleen naar het toilet gaan, ik ga gezellig mee en klim dan in haar nek, echt gezellig! Er zijn heel wat plekjes in huis om te slapen maar het liefst lig ik boven op haar en geef ik haar kopjes en likjes.

Nu mag ik op zoek naar een eigen huisje met bijbehorend personeel. Als je denkt, dat ik dit bij jou kan vinden, neem dan contact op zodat we elkaar kunnen ontmoeten.

Lotje wilt graag bij haar zusje Lara blijven. Zij worden dan ook samen geplaatst. 

Geplaatst op 29-08-2020
Lize
30

Hallo, mijn naam is Lize. Ik ben gevonden langs een drukke weg, mijn mama was nergens te vinden en mijn broertje was al overreden door die grote gevaartes die voorbij kwamen razen. Ik was helemaal alleen en behoorlijk bang. Ineens werd ik gevangen en werd er gebeld of iemand mij op kon vangen. Er werd een huisje voor mij gevonden waar al 4 andere iets oudere kittens woonden. Vond het allemaal doodeng, maar toen ik op de bank werd gezet bij die anderen, werden er pootjes naar mij uitgestrekt en ben ik deze pootjes in slaap gevallen. Ik was niet meer alleen ….

Toen ik wakker werd gemaakt, werd ik in een bench gezet met een grote bak met korrels, een pluizig mandje en twee bakjes waar iets inzat. Geen idee wat ik hiermee moest doen. Ik kreeg met een spuitje wat water en ook wat te eten. Ook ’s nachts kwam die mevrouw naar beneden en kreeg ik weer met een spuitje eten en drinken want ik had helemaal niets aangeraakt.

De volgende ochtend kwamen de 4 kittens weer naar beneden en die renden op die bakjes af. Oh, is dat de bedoeling?? Moet je daar zelf gewoon gebruik van maken. Wat fijn dat ze mij dat voor hebben gedaan. Nu kan ik niet meer stoppen met eten en ik groei dan ook tot een lekkere ronde kitten.

Ik slaap nog veel en als ik heel moe ben, dan trek ik me terug in het bad meubel, bovenop de schone handdoeken zodat de anderen niet weten waar ik ben. Maar als ik wakker ben, dan ga ik helemaal los. Lekker ravotten met de rest. Af en toe doen ze wat hardhandig en dan piep ik wat. Als die mevrouw ons dan uit elkaar haalt, begrijp ik ’t niet helemaal en spring dan weer bovenop de anderen. Kennelijk denkt ze dat ik hulp nodig heb, maar ik kan al prima voor mezelf opkomen.

Ik lig graag op bed en op de deken op de bank. Vind het dan heerlijk om geaaid te worden, dan sabbel ik lekker aan die deken en val dan weer heerlijk in slaap. Ik vind de mensen die op visite komen wel nog een beetje eng. Ik heb o.a. door de Corona nog niet zo heel veel andere mensen gezien en wil dan nog weleens blazen. Als die mensen hier wat langer zijn, laat ik me echt wel verleiden tot een spelletje maar je moet me gewoon even wat tijd geven.

Trouwens, mocht je last hebben van vliegen of spinnen: ik ben de beste vanger van allemaal. Ik ga net zolang door, tot ik ze gevangen en uitgeschakeld heb!

Dus, als je hulp nodig hebt met vangen, neem dan contact op zodat we eens af kunnen spreken.

Het enige dat ik terugvraag voor deze diensten, is een fijne plek om te slapen, wat lekkers te eten en te drinken, een klein beetje geduld en het liefst een boel liefde.

Geloof mij, ik geef je de liefde dubbel en dwars terug.

Geplaatst op 29-08-2020
Tarzan
26

Hallo ik ben Tarzan,

Toen er een eerste foto van mij genomen werd koos mijn opvang familie de naam Timon voor mij. Tot ze mij even later bezig zagen, toen hebben ze maar snel mijn naam veranderd: nu heb ik de stoere naam Tarzan, veel beter en dat vind ik ook!

Ik hou van spelen, overal opklimmen, aanhangen, rondlopen, en proberen op plekjes te komen waar ik eigenlijk nog niet mag komen, oepsie…

Volgens mijn opvanggezin zit ik vol energie en wil ik steeds spelen, vooral met mijn broer en zus of anders met wat speelgoed, dat vind ik ook super leuk, hoe meer hoe beter. Veel aandacht krijgen vind ik fijn, maar ik kan me ook alleen bezig houden hoor.

Ik eet graag, zo graag dat ik soms een beetje te veel wil eten maar het is dan ook zo lekker hé 😊

Je kan mij beter een overdekte kattenbak geven, ik heb nog de neiging om mijn kattenbakzand overal in het rond te trappen. Dat heb je met zo'n energiek kereltje als ik he.

Ik kan goed om met kindjes en met andere katten, alleen ben ik soms wat te wild voor hun maar ja ik ben dan ook een stoere jonge kerel he.

Denk jij nu, hey zo'n fel kereltje past perfect bij mij...snel even formuliertje invullen kunnen we gaan daten.

 

liefs Tarzan 

Geplaatst op 29-08-2020
Cleo
26

Hey Hey ik ben Cléo,

Toen ze ons vonden was ik de kleinste van het nestje. Ik had ook wat last van mijn oogjes.

In ons opvanggezin kwamen we tot rust en werden mijn oogjes goed verzorgd en kreeg ik lekkere papjes te eten waardoor ik flink sterker werd.

Ik ben de rustigste van ons 3, ik kom als laatste uit mijn mandje na een dutje. Als ik tijdens het spelen wat moe word, ga ik even in mijn mandje liggen om nadien terug mee te kunnen spelen.

Klimmen doe ik graag en zeker als er iemand vlak bij mij zit, dan probeer ik snel op het schootje te geraken. Want knuffeltjes en gestreeld worden vind ik super fijn, zo fijn dat ik vaak in slaap val op een schootje.

Ik vind het leuk om te spelen en wat zotjes te doen maar een beetje ME time vind ik ook wel fijn. Ik heb tijd nodig om aan nieuwe dingen te wennen maar dat gaat snel over. En als ik er eenmaal aan gewend ben kan ik het niet meer missen.

Momenteel eet ik nog niet zelfstandig, al probeert mijn opvanggezin elke maaltijd dat ik van een bordje eet zoals mijn broers. Ik geniet gewoon nog even verder van de papflesjes 😀

Zie jij mij wel zitten ? Vul dan snel even zo'n adoptie formuliertje in en misschien mag je dan wel keertje op bezoek komen om kennis te maken.

Liefs Cléo

Geplaatst op 28-08-2020
Thelma
VV

Twee hartverwarmende knappe dames

Zij zoeken samen een huisje waar ze liefde en geborgenheid mogen ervaren. Waar plezier, luchtigheid, genegenheid en ontspanning volle troef is.
Nu, ze zijn ietssje aan de volle kant, dus sportiviteit mag zeker niet ontbreken aan het lijstje, ahum. Sorry meisjes!
Het zijn twee sociale knappe snoetjes en dol op kriebeltjes, aaitjes en kusjes.
Heerlijk genietend op een plankje, klimpaal of mandje. Smachtend naar een aaitje van jou, een lief woordje en een bevestigend knikje dat ze er mogen zijn.
Niks mis met de dames. Af en toe een wandeling op de loopband, ohh nou, beginnen we er alweer over. Oke, zipppp.
Thelma en Louisa zijn op zoek naar JOU! Een gezin, alleenstaande, koppel, het maakt allemaal niks uit, zij vinden alles gezellie ♥
Nah, kom... in het hoogseizoen zijn kittens super cute, maar volwassen katten zijn net zo knuffelig en snoezig. Yep.
Zij doen een een gooi naar adoptie, wie o wie!

Thelma en Louisa worden enkel samen geplaatst. Zijn enorm sociaal naar mensen toe. Naar vreemde katjes zijn ze nog wat terughoudend. maar dit betert iedere dag. De zusjes verlangen veel aandacht dus zij worden niet geplaatst bij iemand die overdag lange tijd van huis is.

Geplaatst op 28-08-2020
Louisa
VV

Twee hartverwarmende knappe dames

Zij zoeken samen een huisje waar ze liefde en geborgenheid mogen ervaren. Waar plezier, luchtigheid, genegenheid en ontspanning volle troef is.
Nu, ze zijn ietssje aan de volle kant, dus sportiviteit mag zeker niet ontbreken aan het lijstje, ahum. Sorry meisjes!
Het zijn twee sociale knappe snoetjes en dol op kriebeltjes, aaitjes en kusjes.
Heerlijk genietend op een plankje, klimpaal of mandje. Smachtend naar een aaitje van jou, een lief woordje en een bevestigend knikje dat ze er mogen zijn.
Niks mis met de dames. Af en toe een wandeling op de loopband, ohh nou, beginnen we er alweer over. Oke, zipppp.
Thelma en Louisa zijn op zoek naar JOU! Een gezin, alleenstaande, koppel, het maakt allemaal niks uit, zij vinden alles gezellie ♥
Nah, kom... in het hoogseizoen zijn kittens super cute, maar volwassen katten zijn net zo knuffelig en snoezig. Yep.
Zij doen een een gooi naar adoptie, wie o wie!

Thelma en Louisa worden enkel samen geplaatst. Zijn enorm sociaal naar mensen toe. Naar vreemde katjes zijn ze nog wat terughoudend. maar dit betert iedere dag. De zusjes verlangen veel aandacht dus zij worden niet geplaatst bij iemand die overdag lange tijd van huis is.

Geplaatst op 27-08-2020
Jefke
vv

Jefke is nog bang voor ons mensen, maar andere kattendaarentegen kan hem zeer bekoren!

Geplaatst op 26-08-2020
Rainbow
19

Hallo lieve mensen! Mijn naam is Rainbow en ik ben een stoere rosse kater. Nou ja, stoer... Ik wil zeker zonder angst je woonkamer ontdekken, maar ik heb toch zeker een peperkoeken hartje. Eens ik de tijd heb gehad om je helemaal te besnuffelen ben ik niet bang meer en zal ik me zeker van mijn beste, meest speelse kant tonen! Maar vooral volg ik graag het voorbeeld van mijn soortgenootjes, dus ik zou heel graag in een huisje terechtkomen met andere katjes waar ik nog veel van kan leren. Klink ik als je ideale nieuwe kater? Neem dan zeker snel contact op met de lieve mensen van de VZW en misschien kom ik wel snel in jouw gouden mandje terecht.
groetjes, Rainbow

Rainbow heeft veel nood aan aandacht dus we zoeken een huisje voor hem waar al een ander katje is en waar mensen regelmatig thuis zijn

Geplaatst op 26-08-2020
Smokey
26

Hallo’kes ik ben Smokey,


Toen mijn opvanggezin een eerste foto van mij te zien kreeg, lag mijn naam meteen vast: Smokey, naar de grijze kleur van rook, en hij past mij perfect.

Het liefst van al zou ik heel de dag klimmen, rondlopen, met een balletje spelen. Maar soms word ik daar zo moe van en dan ga ik lekker in mijn zacht mandje liggen (meestal samen met broer en/of zus) om even te slapen.

Maar het liefst van al krijg ik veel knuffeltjes, als ik iemand zie dan ga ik aan diens voeten krollen (ik ben nog te klein om tegen de benen te krollen 😊), en vind ik het super als ze mij op hun schootje zetten mij strelen, zo zalig dat ik in slaap val zelfs!

Ik ben op zoek naar een warm huisje waar ik veel kan spelen maar ook veel knuffeltjes krijg.

Hebben jullie zo een warm gezellig huisje ? Vul dan maar snel even zo'n adoptie formuliertje in en kunnen we misschien binnenkort kennismaken !

 

liefs Smokey 

Geplaatst op 26-08-2020
Figaro
vv

Ladies & Gentleman…introducing ….Figaro !7

 

Jaaa, it’s me , Figaro. Een zeer knappe jongeman van 2 lentes jong, ja dames dat lezen jullie goed !

Ik wil niet overdrijven natuurlijk,  maar als ik in de spiegel kijk zie ik toch echt een ideale partner hoor.

En dan denk je nu natuurlijk,  en waarom ben je dan op zoek ? Nou, dat zal ik je eens even vertellen.

 

Een tijdje geleden was ik flink aan het daten, in ieder stadje een ander schatje zeg maar. Leuk hoor, maar nu ik ben toch wel toe aan een vaste relatie. Je weet wel…huisje, boompje, baasje. Ik heb al een paar keer een huisje op het oog gehad, maar ik werd steed ? X Figaros weggejaagd. Zelfs met emmers water over mijn mooie zwarte glanzende haar. Waarom ? Geen idee hoor.

Op een dag kwam er ineens een aardige dame bij me kijken, en dus gooide ik mijn charmes in de strijd. Dat leverde mij alvast huisje en boompje op. Ik zit hier met meerdere singles bij elkaar en zelfs stelletjes wonen hier. Das dus niet wat ik zoek, daarom probeer ik een manier te vinden om hier te ontsnappen. 

Gewoon door de deur naar buiten wandelen laten ze hier niet gebeuren. Dus ik kreeg het kantoor tot beschikking om te kijken of het via deze weg wel lukt.

Dussss….zoek jij een lieve, knuffelige, goed uitziende jongeman ? Here I am

Ps, om te zorgen dat ik trouw blijf moet je mij de eerste tijd zeker even binnen houden. Huisgenoten zijn geen probleem  die mogen gewoon blijven ;)

Zie ik je snel

Geplaatst op 25-08-2020
Robin
14

Hai ik ben Robin en doe mijn kleur eer aan.. ik wilde al jong
een racekat worden maar dat was toch geen goed plan. Ik
ben van een mager, angstig bolletje een echte kerel
geworden. Ik knuffel graag en veel. Als ik honger heb dan zal
ik dat luid en duidelijk kenbaar maken. Ik zal in het begin
iets terughoudend zijn, maar als ik het vertrouw dan ga ik
helemaal los. Oja en broertjes en/of zusjes geen probleem
gezellig..alleen kleine kids daar kan ik niks mee..

Geplaatst op 25-08-2020
Boncuk
VV

Er was eens een lief klein meisje dat alleen op straat moest overleven. Het harde leven maakte dat zij zich verstopte, als een parel in een schelp. Gelukkig werd zij gered door een hele lieve meneer die haar Boncuk noemde. Hij liet haar zien dat de wereld wel een mooie plek kon zijn en langzaam ging haar schelpje open. Zij werd zijn kleine lieve pareltje en samen beleefden ze prachtige jaren. Helaas sloeg het noodlot toe en werd haar lieve meneer ernstig ziek waardoor hij niet meer voor haar kon zorgen. Haar schelpje sloot zich weer, ditmaal van verdriet…

Gelukkig voor Boncuk heeft haar lieve meneer er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat zij op een fijne, veilige plek terecht zou komen. Een plek waar er goed voor dit kleine lieve pareltje gezorgd wordt en waar ze haar een nieuwe kans bieden op een warm thuis. Daarom is ze nu bij ons, in Villa Vagebond. We laten Boncuk, dat trouwens parel betekent in het Turks, even zelf aan het woord…

Hoi, nou mijn naam is dus Boncuk (uitspraak Bonjoek) en ik ben een beetje verlegen dus misschien dat ik een beetje zachtjes praat, maar ik zal proberen iets meer over mijzelf te vertellen. Toen ik in Villa Vagebond aankwam was ik een beetje onder de indruk, moest echt even wennen. Ik was natuurlijk ook gewoon heel verdrietig door het afscheid en had daarom even tijd nodig om mijn draai te vinden, maar hier mag je alles in je eigen tempo doen, dat vind ik heel fijn. Inmiddels ben ik een beetje uit mijn schelpje gekropen en kan ik weer genieten van aaitjes. Vind het ook heel gezellig als er een beetje tegen mij aan gekletst wordt, dat deed mijn lieve meneer ook altijd, dan ben ik een en al oor en kom ik naar je toe, zo van wat hebben we het gezellig samen, klets maar lekker door hoor. Ben wel van het rustige dus geen drukke toestanden om mij heen, dat vind ik niet zo fijn. Ik vind andere poezels best aardig, maar ze moeten niet te druk of dominant zijn, anders lopen ze zo over mijn verlegen karaktertje heen en doe ik mijn schelpje weer dicht. Mijn hartenwens is dat ik weer iemands pareltje mag worden, iemand met wie ik oud mag worden. Ik vraag niet veel, hoef niet in een dure villa te wonen, hou niet van teveel bling bling en gedoe, ben gewoon een rustig zachtaardig meisje dat liefde en geborgenheid zoekt en samen met jou wil genieten van het leven. Dus, zou jij mijn nieuwe schelpje willen worden? Dan word ik jouw pareltje ♥

 

Is een heel lief katje, maar ook heel schuchter en heel gevoelig
Ze is heel aanhankelijk, maar vindt het in de villa ook wat te druk. Ze is vaker buiten, omdat het daar rustiger is.
kan met katten: maar niet teveel. 1 andere kat is denk ik voor haar genoeg. Ze kan ook alleen geplaatst worden

Geplaatst op 24-08-2020
Moshi
9

Ik ben een knuffelbeest, maar dan echt!
Zo lief als ik heb je nog nooit meegemaakt.
Ik ben lief voor mijn broertjes en zusje.
Ik ben lief voor mijn grote zus de hond.
Ik ben zelfs lief voor het knonijn van buiten.
Maar het allerliefst ben ik voor mijn baasjes.
Waar ik ook terecht kom ik steel alle harten, jong of oud wij worden vriendjes! Ik kom soms een beetje over als een oen maar dat maak ik dubbel goed met mijn aanhankelijkheid.
Ben je op zoek naar een schattige sufferd dan kom mij maar halen!  

Ik word graag met of bij een ander katje geplaatst!

Geplaatst op 22-08-2020
Casper
vv

Hallo, mag ik me even voorstellen, ik ben Casper.
En nu hoor ik u denken: “Ah, Casper dat is toch dat vriendelijke spookje?”
Maar dat klopt niet, nou ja, niet helemaal. Vriendelijk ben ik zeker, maar absoluut geen spookje.
Om het jullie makkelijk te maken: onthoudt mij maar als Casper van het spRookje!
Want mijn levensverhaal lijkt daar best veel op. Net als in de meeste sprookjes begint het allemaal niet zo mooi, maar loopt het toch nog goed af!
Voordat ik hier kwam wonen zwierf ik al meer dan een jaar door een buurt. Volgens de overlevering was ik één van de bange, volwassen katten, zoals er daar blijkbaar meerdere rondlopen.
Alleen had ik nogal wat medische problemen. Veel last van mijn oren, korstjes en wondjes op zijn huid en kale plekken. Met de rest van de zwervers probeerde ik mijn kostje bij elkaar te scharrelen. Niet zo makkelijk allemaal, want ook mijn ogen zijn niet zoals ze zouden moeten zijn.
Dus toen ik op een dag werd gevangen, zag ik dat letterlijk niet aankomen.
En sindsdien woon ik in Villa Vagebond. Van daaruit werd ik meegenomen naar de dierenarts.
Die mensen praten altijd met van die moeilijke woorden, geen touw aan vast te knopen.
Allereerst kwam de mededeling dat ik slechtziend ben. Ja hèhè, vertel eens wat nieuws, dat wist ik al!
Ook ben ik FIV-positief, geen idee wat dat betekent, maar je schijnt er gewoon oud mee te kunnen worden.
En ik had entropion. “Wat-tis-tat-tan?”. Nou dat is een aandoening dat de oogleden teveel naar binnen krullen en het hoornvlies kunnen beschadigen. Maar daar ben ik ondertussen al aan geopereerd.
Dit was denk ik wel het minder mooie deel van het sprookje, nu komt het goede gedeelte!
In de Villa vinden ze me helemaal niet bang, ik laat me juist goed benaderen en als ik mensen hoor kom ik direct naar ze toe om kopjes te geven en een aai te krijgen.
Sterker nog, die lieve verzorgsters hier noemen me een knuffelbeer! Mensen, ik ben een KAT!
Soms is het allemaal wel wat druk. En dan zie ik het ook allemaal nog eens niet zo goed, daarom heb ik me een plekje toegeëigend in de kast. Kan ik van daaruit lekker alles in de gaten houden.
Ik hou ontzettend van eten, laatst nog, hupsakee, 3 bakjes gekookte kip achter elkaar naar binnen gewerkt. En ja, dan overeet ik mij soms.
Ondanks dat ik niet zo goed zie, vind ik toch overal mijn weg. En zonder zo’n rood-witte blindenstok. Die heb ik helemaal niet nodig, en rood-wit ben ik van mezelf al!
En nu mag ik, Casper-met-het-mooie-snoetje 💗 zoals ze me hier noemen, op zoek naar een fijn huisje voor mezelf. Het liefst ergens waar niet te veel katten en prikkels zijn, dus geen groot gezin, en geen kleine kinderen.
In de Villa ga ik niet naar buiten. Maar woon je ergens waar ik wel naar buiten kan, dan mag dat door mijn FIV en slechte ogen enkel in een afgesloten tuin of buitenren.
Ben jij degene die ervoor zorgt dat mijn sprookje eindigt met: “En Casper leefde nog lang en gelukkig!”. Stuur dan een mail naar: kattenbemiddeling@zwerfkat.com

Casper is een echte knuffelbeer. Al vindt hij het in de villa wat te druk. Hij heeft zich een hoekje toegeëigend in de kast in de keuken, en van daaruit observeert hij alles. Hij houdt ontzettend van eten, en soms overeet hij zich dan ook. Hij ziet niet zo goed, maar hij vindt overal zijn weg. Omdat hij niet zo goed ziet denken we dat hij zich veilig voelt in de kast. Als hij je hoort binnenkomen komt hij gelijk naar buiten om je kopjes te geven.

Wij plaatsen Casper enkel in een rustig huishouden, niet te veel andere katjes, weinig prikkels, geen kleine/drukke kinderen.

Geplaatst op 22-08-2020
Udon
9

Marco? Polo!
Kom mij maar zoeken!
Vanaf het moment dat mijn kleine voetjes mij goed konden dragen was ik op avontuur. Onderzoeken en nieuwsgierigheid zijn mijn drijfveer.
Mijn broertjes en zusjes of baasjes gaan niet mee? Geen probleem!
Dan ga ik toch lekker alleen.
Begrijp me niet verkeerd, ik hou wel van ze hoor!
Maar ik vind ze wel weer als ik moe wordt en lekker wil knuffelen of natuurlijk als ik geroepen wordt (hopelijk voor etenstijd).
Ik ben een dapper mannetje die de hele wereld wilt zien.
Mag ik met jou op avontuur?
  

Geplaatst op 22-08-2020
Nori
9

Dutjestijd is voor mij mogelijk op elk tijdstip van der dag, soezen is namelijk mijn grootste hobby. Ookal ben ik sowieso stoer genoeg om fel met mijn 3 grote broers te spelen, ik laat me zeker niet op mijn kop zitten door ze.
Toch ben ik supergraag het kleine meisje van de groep zodat ik vooral alle aandacht krijg.
Zolang er een schoot vrij is om op te liggen of lekker veel zachte dekens op de bank ben ik een heel gelukkig katje.

Ik word graag met of bij een ander katje geplaatst!
  

Geplaatst op 22-08-2020
Miso
9

Ik doe misschien wel heel erg stoer en gevaarlijk als ik in speel maar eigenlijk heb ik maar een klein hartje.
Stiekem ben ik de grootste baby van al mijn broertjes en zusje.
Ik hou van het meest van knuffelen op schoot, en spin er dan helemaal op los.
Maar als ik volle energie heb dan hou ik van klimmen en gek doen bij jou op het bureau.
Computer schermen vind ik reuze interessant en ook alle kopjes ernaast, met name hun inhoud.
Ik word graag jouw persoonlijke kantoor assistent en dan zal ik voor jou zeker checken of er nooit gif in je koffie of thee zit.  

Ik wil graag met of bij een ander katje geplaatst worden!

Geplaatst op 22-08-2020
Erin
109

Erin is de meest sociale van de twee. Komt naar je toe eens ze je vertrouwt, wordt al eens graag opgepakt, geknuffeld en geaaid. Komt ook bij je liggen in de zetel, maar komt (nog) niet op je schoot liggen. Kan soms ook nog snel en hard schrikken.
 

De 2 zusjes Arin en Erin, moeten echt samen geplaatst worden. Ze doen alles samen: slapen, spelen, waterbak omgooien ^_^. Ze gaan vaak zelfs samen op de kattenbak. Wanneer de ene niet moet en de andere wel, zitten ze op elkaar te wachten... Ze zijn enorm aan elkaar gehecht.

Geplaatst op 22-08-2020
Arin
109

Ze blijft relatief angstig. Ze komt nog niet naar je toe gelopen en het is niet altijd even makkelijk haar te pakken te krijgen. Maar eens je haar hebt en oppakt, kan ze er ook echt van genieten. Begint ze lekker te kroelen en te spinnen. Ik ben er ook van overtuigd dat zij hierin nog kan groeien. Ze komt ook al eens nieuwsgierig kijken als ik in de zetel lig.

 

 De 2 zusjes Arin en Erin, moeten echt samen geplaatst worden. Ze doen alles samen: slapen, spelen, waterbak omgooien ^_^. Ze gaan vaak zelfs samen op de kattenbak. Wanneer de ene niet moet en de andere wel, zitten ze op elkaar te wachten... Ze zijn enorm aan elkaar gehecht. 

 

Geplaatst op 21-08-2020
Antonio
VV

Riep je mij? Ja? Ja? Ben je verdrietig, dan kom ik to the rescue! Ik heb geen rood mantelpakje met een grote S op mijn rug. Maar met een beetje verbeelding mag jij dat denken, Antonio Clark. Mijn haar ligt niet in een scheiding, ik hou van een casual look. Leg je hoofdje maar op mijn schouder, ik droog je tranen met 1 knip in de vingers.
Wil je eens gezellig babbelen, de dag met mij doornemen? Ik heb wel het hoogste woord, dus als ik uit gerateld ben, mag jij. Eerlijk verdelen. Ik heb erg veel goeie tips, luister maar naar Mona Antonio.
Zoals je misschien al gezien hebt, is mijn goddellijke lijf wat kalig. Niet van ouderdom, maar ik ben stressgevoelig. Het is me te druk hier, zoveel katjes. Ik vind katjes eigenlijk een beetje stom. Ik heb zooooveel liefde te geven aan de mensen, ik trek dat niet als jij loopt vreemd te gaan met een ander katje. Zoiets doe je gewoon niet.
Ik wil jouw Superman zijn, jouw alles, jouw redder, gesprekspartner, mijn grote liefde.
Ik leer jou huppelen, genieten van de kleine dingen. Ik ben kei goed in huppelen, ik zal het je voordoen, daarna doen we het samen. Niemand kijkt, en trouwens... boeit jou dat. We gaan er samen een geweldige tijd van maken!
Mijn donkere oogje is jou misschien ook opgevallen. Das een verkleuring van mijn iris en ziet er rustig uit, no worries.
DUS!
Ik ben een aso aanhankelijke man, daar moet je wel tegen kunnen. Een rustig huisje waar mijn mensen best redelijk vaak thuis zijn zou mij zeer bekoren.
Neem mij! Vergeet al die wollige kittens, ik ben de beste huppel van heel de wereld!

Geplaatst op 13-08-2020
Leco
30

Ik wil me even voorstellen, ik ben Leco. Nu hoor ik je denken: Leco … en je bent een poes??

Laat me het even uitleggen. Toen ik nog heel jong was, werd mijn familie gespot maar mama was nergens te zien. Mijn broer en zusjes waren al snel gevangen maar ik had me goed verstopt en liet me niet pakken. Na een paar uurtjes begon ik de rest toch wel erg te missen en heb ik me maar laten vangen. Kennelijk is het best lastig om bij jonge kittens te zien of het om een mannetje of een vrouwtje gaat, voel je ‘m al aan? Mijn opvangmevrouw had het dus niet goed en had al een naam voor ons allemaal verzonnen. Ach, ik trek het me niet zo aan, what’s in a name?

Ik vond het in het begin wel spannend allemaal maar al heel snel had ik in de gaten dat ik hier goed terecht was gekomen. Een kamer vol speledingetjes, krabpalen, slaapplekjes, eten en drinken en mijn familie om me heen. Niet veel later mochten wij door het hele huis spelen en slapen op de grote kamer. Wat een feest.

Toen ik net binnenkwam, had ik een zwarte vacht met allemaal witte haartjes. Deze witte haartjes zijn nu bijna helemaal weg en ik ben nu mooi zwart en mijn vachtje glimt. Ik verzorg mezelf dan ook heel goed.

Ik vind het heerlijk om te slapen en de boel te ontdekken. Slapen doe ik het liefst samen met mijn zusjes of bij dat grote mens. En als ik aandacht wil, dan maak ik haar gewoon wakker door aan haar vingers te sabbelen en stiekem een beetje te bijten, maar dat doe ik heel zachtjes. Of een likje over haar neus, dat werkt ook altijd! Ik ben graag in haar buurt, ook als ze de trap afloopt dus ze moet altijd goed kijken waar ze loopt want ik ben nooit ver weg.

En nu is het zover, ik mag op zoek naar mijn eigen forever home. Denk jij dat jij mij deze kunt bieden? Neem dan snel contact op, zodat we een meet and greet kunnen organiseren.

Tot gauw!

Geplaatst op 09-08-2020
Lizzy
15

nadere informatie volgt

Geplaatst op 09-08-2020
Ed
15

Ed is soms wat angstig/onzeker, dan weer super speels. Gaat niet zo snel zelf op ontdekking uit, maar durft wel achter zijn zussen aan. Hij vindt het heel leuk om de
veger aan te vallen. Ed heeft altijd veel praatjes, natuurlijk als hij vindt dat het etenstijd is, maar hij laat het ook altijd even weten als hij op de bak gaat of een flinke sprong gaat maken. Ed is nog niet een echte schootkat maar in een rustige bui laat hij zich wel op schoot nemen en laat zich dan ook spinnend (en af en toe met een klein miauwtje) aanhalen. Hij is gek op zijn zus Ginger en wordt alleen samen met haar geplaatst.

Geplaatst op 09-08-2020
Ginger
15

Ginger is een mooie en zelfbewuste dame. Ze is niet gauw bang. Inspecteert gerust de voerbak van de hond des huizes als deze ontbijt en is niet onder de indruk van een grom. Gaat graag op ontdekking uit en vindt alles even interessant. Zij vindt het heerlijk om met speeltjes in haar bek of achter een balletje aan door het huis te rennen. Het is wel oppassen met haar , want als er ook maar even ergens een deur op een kier staat is Ginger er al doorheen om op verkenning te gaan. Kan ook lekker knuffelen, liefst samen met haar broertje Ed. Ginger wordt samen met haar broertje Ed geplaatst.

Geplaatst op 07-08-2020
Arto
6

Ik ben het dapperst van de bende. Mijn onthaalmama’s noemen mij ook wel eens haantje de voorste omdat ik heel nieuwsgierig ben en alles in de grote wereld wil ontdekken. Flink toch?  Ik kan ook klimmen als de beste! Hebben jullie een (t)huisje voor mij waar ik heerlijk kan ravotten? Eventueel kan mijn zusje Tila mee, maar ik durf ook alleen hoor! Zie ik je snel dan? Daag! 

Geplaatst op 05-08-2020
Bagheera
39

Bagheera is heel speels, ze is nog niet helemaal overtuigd van onze lieve bedoelingen maar op schoot ontspant ze zich al helemaal. Bagheera is t trotse zusje van Mo en samen kunnen ze de hele dag vullen. Altijd benieuwd waar Mo nu weer mee bezig is! Ze kan niet geloven dat die zomaar bij mij op schoot springt. Gekke Mo! Maar Bagheera komt r wel, ze is super lief en een echte dame. Als deze twee samen geplaatst kunnen worden, is dat een geweldig nieuws. Met Mo en 1 balletje heb je genoeg aan speelgerief, meer is er niet nodig. Na anderhalf uur spelen per dag is Bagheera super rustig en vooral op onderzoek uit. Vliegen zijn zeer interessant

Geplaatst op 05-08-2020
Moana
39

Mo is een fantastische kitten, speels, aanhankelijk en zeer goed in communiceren. Zegt goeiemorgen en springt bij je op schoot, Mo heeft in een paar weken mijn hart al gewonnen. Van spelen met zijn zusjes tot mij van mijn werk afhouden, hij doet t allemaal. Mo en Bagheera zijn samen ganse dag op ontdekking. Van balletje naar vliegen opsporen naar buiten in de gaten houden. Mo wilt het liefst helft van de dag geknuffeld worden. Kom je thuis van je werk moet hij wel even wennen want.. waar was je nou? Ben je de hele dag thuis komt hij constant aandacht vragen. Een heerlijke kitten die jou heel gelukkig gaat maken. Mocht je hem samen met Bagheera kunnen adopteren kunnen ze samen verder op avontuur. Net als Bagheera is hij in totaal maar 1,5 uur per dag aan t rondrennen en spelen, voor de rest lekker op avontuur en.. slapen! Kan ook op schoot. 

Geplaatst op 04-08-2020
Sansa
8

Mag ik me even voorstellen? Ik weet niet goed hoe ik me kan promoten tussen al die schattige kittens hier. Ik ben Sansa en heb de laatste maanden erg veel meegemaakt.
Ik werd hoogzwanger gevangen met een vangkooi.
Daarna ging het heel snel. Na enkele dagen bij mijn gastgezin kreeg ik verschrikkelijk veel pijn. De bevalling was begonnen… helaas ging het plots mis. Na mijn eerste kitten bleef die verschrikkelijke pijn. Ik was helemaal uitgeput. Snel naar de dierenarts voor een spoedkeizersnede. Mijn 2 de kitten zat vast in het geboortekanaal. Gelukkig werd mijn 3 de kitten nog gered, maar de pijn bleef. Zo erg dat ik de eerste dagen de kracht niet had om mijn kittens te voeden. Gelukkig heeft mijn opvangmama ze een weekje geflest totdat de pijn wat onder controle was. Ik moet jullie mensen nog wat leren vertrouwen want door mijn rugzakje ben ik nog steeds bang van jullie en denk ik dan weer aan die helse pijn.
Ik heb vroeger goed geleerd om mijn instincten te gebruiken, ik leefde vooral ‘s nachts. Dan kon je de lekkerste hapjes scoren. Ontwormingspilletjes? Verstop ze in mijn voer en ik laat het gewoon staan. Jullie gaan mij toch niet vergiftigen zeker? Gelukkig bestaan er ook pipetten die ze voor mij gebruiken en krijgen de vieze beestjes geen kans.
Heb jij nog een plaatsje vrij voor mij? Heb je wat minder tijd of ben je niet veel thuis? Geen probleem voor mij. Ik geniet van de heerlijke stilte. Mijn favoriete plekje is momenteel ver weg achter de zetel, ’s avonds laat en ’s nachts kijk ik graag door de raam naar buiten. Ik ben geen gekke speelse kitten meer, maar ook geen schootkatje , ben jij de persoon die mij kan ontdooien? Wie weet kan ik door jou het verleden eindelijk achter me laten en toch een mooie thuis krijgen .

Geplaatst op 02-08-2020
Belle
vv

Afgelopen week was het dan zover, ons knappe duo mocht verhuizen. We kregen een tijd geleden een mooie adoptiebrief en we zagen Belle en Beau daar helemaal wonen. Ook de iets meer timide Belle krijgt daar de mogelijkheid om nog meer open te bloeien. Een fantastisch plekje samen...
Dag lieverds, Het ga jullie goed ♥

Geplaatst op 02-08-2020
Beau
vv

Afgelopen week was het dan zover, ons knappe duo mocht verhuizen. We kregen een tijd geleden een mooie adoptiebrief en we zagen Belle en Beau daar helemaal wonen. Ook de iets meer timide Belle krijgt daar de mogelijkheid om nog meer open te bloeien. Een fantastisch plekje samen...
Dag lieverds, Het ga jullie goed ♥


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg