Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2015 hebben 52 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-11-2015
Pep en Lot
37

Deze kittens komen van onze vangactie in de Ardennen.

Hey hallo,

Ik ben geboren in een vakantiepark in de Ardennen, en ik kan jullie vertellen, het was daar niet tof! Ik ben nog hartstikke jong, en had, samen met mijn zusje Lot, al een flinke niesziekte te pakken. Het virus had ook mijn oogjes te pakken, deed flink pijn hoor. Door 1 oogje kon ik niks meer zien. Maar gelukkig kwamen daar mensen om ons te redden! Ze hebben ons meteen naar de dokter gebracht. Helaas vertelde de dokter mij dat mijn oogje niet meer te redden was. Het blijft voor altijd blind. Ze hebben nog geprobeerd of mijn oogje kon blijven zitten, ik kreeg er maar liefst 3 soorten zalf in. Maar het werd niet beter. Mijn opvangmama is met mij terug naar de dokter gegaan en toen ben ik geopereerd. Weg oogje. Maar wat een opluchting was dat, geen pijn meer.

Het heeft even geduurd voordat ik vertrouwen in de mensen kreeg, maar ja, ik heb dan ook al behoorlijk wat meegemaakt in mijn jonge leventje! Nu heb ik ontdekt dat de mensen hartstikke lief zijn, dat ik heerlijk met ze kan spelen, lekker bij ze op schoot kan kruipen. Ik ben een echt knuffelkatertje, zegt mijn opvangmama.
Soms ben ik wat onhandig, maar dat komt omdat ik maar 1 oogje heb. Hier lopen ook 2 grote katten rond om mee te spelen, maar het liefst speel ik met mijn zusje Lot. Bij haar voel ik me op mijn gemak. Misschien vind je het leuk om mij eens te komen opzoeken, wie weet, hebben we een klik!

Geplaatst op 30-11-2015
Lot en Pep
37

Deze kittens komen van onze vangactie in de Ardennen.

Hey hallo,

Mijn naam is Lot. Ik ben geboren in een vakantiepark in de Ardennen. Het was er niet leuk. Ik ben er flink ziek geworden, snotterde wat af en ook mijn oogjes waren ontstoken. Gelukkig kwamen er mensen ons redden. Samen met mijn broertje, woon ik nu bij mijn opvangmama. Van de niesziekte ben ik gelukkig genezen, ik heb alleen een vervelend hoestje eraan over gehouden. Dit kan geen kwaad heeft de dierenarts gezegd. Ik heb er verder ook geen last van.
Eerst vond ik de mensen wel eng, bleef ik lekker veilig in de bench, met mijn broertje Pep. Zo kon ik goed bekijken wat er allemaal om ons heen gebeurde. Ik ben erachter gekomen dat mensen ook best lief zijn. Nu heb ik de bench vaarwel gezegd en slaap ik lekker op de bank en speel ik heeeel veeeel met mijn broertje Pep. Mijn opvangmama zegt dat ik een ondernemende kleuter ben geworden. Wel blijf ik nog voorzichtig naar mensen toe, maar ik krijg er iedere dag een beetje meer vertrouwen in. Mijn broertje is wat brutaler en zegt tegen mij dat ik gewoon bij de mensen moet kruipen! Ik ga dat ook echt nog wel doen, ik ben gewoon nog een beetje een verlegen meisje.

Nu ben ik op zoek naar mijn gouden mandje. Het zou natuurlijk heel fijn zijn als ik samen met mijn broertje Pep kan blijven, lekker vertrouwd. Maar met een ander kattenvriendje maak je mij ook al blij, ik ben gewoon niet zo graag alleen.

Geplaatst op 30-11-2015
Lionel
118

Lio, mijn mooie lieve vriend,

Toen ik het veldwerk begon om je te vangen moet je zo’n 8 weken geweest zijn. Wat heb jij mijn geduld op de proef gesteld lieve man, want je kwam pas in opvang toen je al zo’n 3 maanden was. Heel boos en bang was je, blazen en grommelen.
Maar om een voor mij onbekende reden besliste je al na 3 dagen dat ik de allerliefste op de hele wereld was, de enige die je besloot te vertrouwen. Ik moest maar met mijn vingers wiebelen en jouw ronkmotortje ging aan. Als je van iets schrok dan kon ik je zo weer kalmeren. Toen je uit je grote bench, vrij in de kamer mocht gaan lopen, volgde je me overal. Ik kreeg kopjes en knuffeltjes, en als je de kans zag dan pitste je stiekem in mijn arm met je guitige blik.

Lieve Lio, wat zal ik jou weer missen! Probeer je nieuwe familie zo te vertrouwen als je mij vertrouwd hebt. Ik heb hen zorgvuldig voor je uitgezocht en ze hebben het allerbeste met je voor, dat weet ik zeker!

Dikke knuffel!
Je opvangmama
 

Geplaatst op 30-11-2015
Angel
KW

Deze jonge mamapoes verloor haar kindjes omdat de mensen waarbij ze in de tuin bivakkeerden steeds te lang wachtten om hulp in te roepen zodra ze zagen dat het slecht ging met één van de kittens. Na 2 keer de mensen te laten rijden en het kitten onderweg stierf, werd besloten mama en resterend kitten direct zelf te gaan vangen. We kregen nauwelijks medewerking en het laatste kitten is niet meer gezien, maar gelukkig is mamapoes nu wel veilig bij ons.

Hoi
Ik ben Angel.
Als het op mensen aankomt ben ik nog wel een beetje verlegen.
Maar hoe zou je zelf zijn? Ik had niet echt een fantastische kennismaking met mensen.
Gelukkig tonen deze mensen mij dat mensen niet slecht hoeven te zijn.
Dus ik beloon deze mensen met heel veel kopjes en nog meer gespin.

Of ik met andere beestjes om kan?
Wel... ze hebben hier nog 2 katten.
De kater is hier wel nieuwsgierig en vindt me prima als ik hem maar met rust laat.
De kattin is niet echt vriendelijk. Ze blaast en gromt de hele tijd naar mij, niet lief maar ik laat me niet doen.
Na een half uur blazen vraag ik wel om weer naar mijn eigen plekje te mogen. Een beetje rust is prima voor mij.

Dus, wie ben ik?
Ik ben een nieuwsgierige, lieve poes op zoek naar jou!
Ja, dat hoor je goed. Ik ben op zoek naar een lief mensje die zijn of haar hart aan mij wilt geven.
Hoor ik snel van jou?

Geplaatst op 29-11-2015
Kimmy
117

De mama van deze kittens had 5 kindjes gekregen, maar liet Kimmy en Knor links liggen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 29-11-2015
Hilde
104

Hilde en Rebecca werden binnengebracht op de faculteit diergeneeskunde in het kader van een zwerfkattenproject. Ze werden gesteriliseerd en zouden de volgende dag terug uitgezet worden. Onze vrijwilligster die daar studeert vond ze met nog geen 3 maanden oud veel te jong om terug buiten te laten zetten en kreeg toestemming om ze op te vangen.

Hallo allemaal!

Ik ben Hilde, en ik ben vernoemd naar de professor die zich ervoor heeft ingezet dat ik van de gemeente mee mocht met de vrijwilligster van Zwerfkat in Nood i.p.v. weer terug buiten gezet te worden.
Ik vond het in het begin wel heeeeel spannend hoor, bij de mensen! Meestal kroop ik in een diep holletje, maar dan kwamen ze me toch aaien en na 1 dag heb ik besloten dat dat toch wel heel fijn was en begon mijn motortje te draaien. Nu heb ik aan 1 aaitje genoeg en dan spin ik al de sterren van de hemel. Ik kom ze nu zelf halen en kruip helemaal over de mensen heen en vind het heerlijk om in de gekste houdingen op de mensen te hangen, want knuffelen en bij de mensen zijn is de max!

Verder ben ik ook een ongelofelijke speelvogel. Ik maak er superschattige prrrtt prrrrt geluidjes bij als je met me speelt met een hengeltje ofzo. Ik kan me zelf ook supergoed amuseren, dan zien de mensen mij niet maar dan horen ze me op de bovenverdieping van hot naar haar rauzen en als ze dan boven komen ziet het er helemaal anders uit, want dan heb ik eigenhandig allerlei poezenmandjes verplaatst.

's Avonds kan ik het ook niet laten om in bed te kruipen, gezellig he? Mijn opvangpapa is alvast helemaal verliefd op mij, misschien wordt jij ook verliefd op mij als je naar mij komt kijken?

Tot snel,

Hilde

Geplaatst op 28-11-2015
Bella
22

Dit kitten zat voor een hek dicht aan de straat.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 27-11-2015
Joy
10

Deze kittens werden onderkoeld en vol vlooien bij een dierenarts binnen gebracht.
 

Hallo allemaal!

Ik hoef vast en zeker niets te vertellen over mezelf want u bent waarschijnlijk toch meteen verkocht als u mijn foto ziet, maar voor de zekerheid zal ik het toch maar even doen:

Ik kom uit een nestje van drie en we werden vlak na onze geboorte in een doos bij de dierenarts voor de deur gezet. Geen ideale start van onze kattenleventje, maar gelukkig werden we snel opgemerkt waardoor de schade beperkt bleef tot enorme honger.

We werden geplaatst in een gastgezin en vanaf dat moment kunnen we ons geluk niet meer op! Hele dagen lang lekker spelen; met elkaar en zelfs met een van de andere katten of het konijn dat hier rondloopt. Lekker slapen in een warm holletje en eten wanneer we zin hebben! (Oké dat laatste is niet helemaal waar, want ze letten hier wel goed op dat onze buikjes niet te bol worden). We hebben ons bazinnetje zelfs wel eens stiekem horen fluisteren dat ze nog nooit zo’n makkelijk nestje heeft gehad!

Maar nu weet u natuurlijk nog niets over mij persoonlijk..

Ik ben Joy, het enige meisje uit het nest! Maar u hoeft geen medelijden met me te hebben hoor, ik red me prima tussen mijn twee grote broers. Want ook al zijn ze misschien wat groter en sterker dan ik, ik laat me niet kennen en speel en stoei net zo hard mee. Maar daarna is het wel tijd voor een flinke poetsbeurt, want ik ben en blijf een meisje natuurlijk.

Ik hoop u snel te zien

Joy

Geplaatst op 27-11-2015
Marie-Laure
104

Marie-Laure kwam binnen via het zwerfkattenproject van de faculteit diergeneeskunde.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 26-11-2015
Terri
110

Lieve Terri, je bent de gekste, grappigste en dapperste kitten die ik ken. Je rijdt mee op de stofzuiger, mensen zijn supergaaf, en je loopt zo fier met je staartje in de lucht. Ik heb veel om je moeten lachen. Nu zul je gauw je zusjes weer zien, je bent een oud mannetje in een kittenlijfje geworden. Van de stoere grappige kater is weinig meer over. Maar we genieten van elkaar, lieve Terri, voor eeuwig.
x Judith.

Geplaatst op 26-11-2015
Lola
TL

Deze kittens liepen rond op een camping.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 26-11-2015
Liza
TL

Deze kittens liepen rond op een camping.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 26-11-2015
Lenno
TL

Deze kittens liepen rond op een camping.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 25-11-2015
Senna
110

Lieve Senna, je had al een baasje, maar toen werd je ineens ziek. Je adoptie ging niet door, en daarom mag je nu bij mij blijven. Kleine meid, je hebt zo dapper gevochten, eerst tegen de mensen en toen tegen de angst. En nu vecht je tegen een hopeloze ziekte, een strijd die je zult verliezen. Maar voor mij betekent dat enkel liefde, lieve Senna. We zijn voor altijd samen.
x Judith.

Geplaatst op 23-11-2015
Sietske
110


Lieve Sietske, mijn kleine motormuis. Je bent zo benauwd maar je rijdt dapper mee op mijn schouder op weg naar de aërosolbak. De medicijnen vindt je maar stom, maar wat kunnen we dan lachen om jouw gekke capriolen en het rare springen wat je dan doet. Je zult al snel je zusjes achterna gaan. Nu mag je voor altijd bij mij blijven, lief muisje. Voor altijd in mijn hart.
x Judith.

Geplaatst op 23-11-2015
Pepsie
119

Dit katje kwam via een dierenarts bij ons terecht.


Ik ben Pepsi, kleine dappere Pepsi! Ik ben ook een kleine avonturier, want ik liep zomaar buiten op straat.  Dat was niet zo slim, want ineens zag ik twee enge grote lichten, ik hoorde een klap, tja, en verder weet ik niet veel, want ik was een beetje buiten westen! Toen ik wakker werd, lag ik op een rare koude tafel, met allemaal vreemde mensen om me heen, je zou toch denken dat ik een beetje onder de indruk was, he, maar ikke niet, hoor! Mijn motortje spinde op volle toeren...Toen ik wilde opstaan, lukte dat niet, mijn pootjes wilden niet mee doen, het deed zo'n pijn... mijn staartje voelde ook zo raar...en ik wilde nog wel zo graag kusjes geven, want ik ben nu eenmaal positief ingesteld, he...Nu moet ik van die stoute dokter 4 weken in een bench RUSTEN, geloven jullie dat? Weet je wel hoe moeilijk dat is voor mij, ik ben tenslotte nog maar klein, en ik moet zoveel ontdekken...maar ik doe maar netjes wat de dokter heeft voorgeschreven... Gelukkig troost  die gekke hond die hier rondloopt me als ik het even niet zie zitten, die trekt me erdoor, wij zijn maatjes voor altijd...Nu nog effe mijn kans afwachten, en dan ga ik weer  als een speeeeeeeer, met mijn  halve staartje, dus hou je maar vast!

Pepsie is een bijzonder lief katertje, hij laat zich alle verzorging  aanleunen, klaagt nooit,  hij spint de pannen van het dak, en is voor de donder niet bang ;o) Hij mag ondertussen gelukkig af en toe uit de bench en geniet daar zo ongelofelijk van, en komt na voorzichtige verkenning  heel lief weer naar ons toelopen om terug naar zijn bench te gaan...Klein dankbaar ding, wat zijn wij blij dat we voor je mogen zorgen, je bent onze eigen Superheld...

Geplaatst op 21-11-2015
Magio
CC

Dit kitten bleek na een ritje van 10 km bij de melder onder de motorkap te zitten.
 

Hey hey, ik ben Magio een zwart poesje van ongeveer 5 maanden oud met een schitterende zwarte glanzende vacht die regelmatig gepoetst wordt. Een echte avonturier. Na het verlaten van mijn nestje ben ik op wereldreis gegaan. Helaas is het niet gelukt om ver te komen. Tijdens een rit van 10 km onder de motorkap van een auto heb ik mijn bekken gebroken. Hierdoor ben ik bij Zwerfkat in Nood terecht gekomen. Als eerste werd ik opgevangen in een gezinnetje dat zieke katten/poezen op vangt. Zij hebben mij in de watten gelegd. Met medicijnen en verplichte benchrust voelde ik me na een paar weken al weer helemaal een prinses. Al snel maakte ik mijn eigen bench open om op verkenning te gaan. Je begrijpt het al dat was niet de bedoeling. 15 oktober mocht ik verhuizen naar mijn huidige oppasgezin. Ook hier moet  ik nog even bench rust houden, maar ik heb hier wel heel veel te zien. Dat geeft de nodige afleiding. Bij mijn huidige gezinnetje heb ik andere katten waar ik mee kan spelen en een grote Bordeaux Dog die over mij waakt. Voor mijn dagelijkse portie van 1000 kusjes heb ik mensenkinderen en een volwassen mens (mijn bonusmama). Gelukkig ben ik een echte knuffelpoes. Ik mag dan ook regelmatig uit de bench om lekker op schoot te liggen. Maar eerlijk gezegd kan ik niet wachten totdat ik het hele huis mag gaan verkennen en kittenstreken kan gaan uithalen. Daarvoor doe ik al rek en strek oefeningen in de bench.  

Mijn oppasgezin is helemaal verliefd op mij en ik ben hier dolgelukkig maar ik besef me dat het huis overvol is en dat ik moet uitkijken naar een warm mandje. Vanaf 6 november ben ik er klaar voor! Omdat ik zelf ondernemend en heel nieuwsgierig ben aangelegd, pas ik het beste in een lekker druk gezinnetje. Het woord bang komt niet in mijn woordenboek voor (nou ja de motor van een auto uitgezonderd). Kinderen in huis zijn welkom. En graag ook een andere poes/kat of hond.

Wil jij me een warm mandje geven? Kom dan snel kennismaken.

Oh ja wil je nog meer over mij te weten komen? Mijn bonusmama heeft een eigen openbare facebook pagina gemaakt met de naam Magio. Hier kun je mijn foto’s en filmpjes bekijken.

Tot binnenkort!

 

 Dit kitten is wegens de zoektocht naar zijn baasje niet te reserveren t/m 6 november.

Geplaatst op 21-11-2015
Nina
13

Deze kittens namen we over van onze collega's van asiel Genk.

Hoi, ik ben Nina. Kijk mij eens mooi zijn. Ik ben toen ik nog geen drie weekjes oud was samen met mijn twee broertjes bij mijn opvangmama gekomen. Ik was een beetje ziek en had veel honger. Nu ben ik weer beter en heb ik energie voor tien. Ik ren en roep zo hard ik kan als het flesje in zicht is en als het moet, klim ik omhoog naar het flesje toe. Ik weet ook niet waarom dan hoor ik van mijn opvang mama au au au . En als mijn buikje vol is, ga ik lekker hard spinnen en me natuurlijk overal laten kriebelen. Wil jij me over een paar weekjes mee naar huis nemen? Gaan we lekker samen knuffelen.

Geplaatst op 21-11-2015
Mowgli
13

Deze kittens namen we over van onze collega's van asiel Genk.

Hey, ik ben Mowgli, met mijn zusje en broertje kwam ik bij onze opvangmama toen we nog heel klein waren. Ik was meteen zo relaxed ondanks dat ik ziek was. Die twee maar rennen en roepen om eten en ik wacht altijd rustig op mijn beurt. Er is genoeg voor ons allemaal en als laatste heb ik uitgebreid de tijd om te knuffelen. Heerlijk gekriebeld worden op mijn dikke buikje en dan kijk ik je zo lief aan totdat je smelt. Lijkt je dat wat? Kom ik gezellig bij jou wonen over een paar weekjes.

Geplaatst op 21-11-2015
Malki
13

Deze kittens namen we over van onze collega's van asiel Genk.

Hallo ik ben Malki. Niet voor niets ben ik vernoemd naar een spits. Ik was nog heel klein en ook ziek toen ik met mijn broertje en zusje bij mijn opvangmama kwam, maar ik was de snelste van ons drie! Lekker als eerste drinken uit het flesje en knuffelen en spelen. Wil jij me snel te eten geven en vooral veel kriebelen als ik erom vraag? Kom me dan maar halen over een paar weekjes. Ik kan niet wachten!

Geplaatst op 20-11-2015
Temptation
116

Deze katjes lagen tussen de buizen van een industrieel complex.
 

Later meer gegevens.

Geplaatst op 20-11-2015
Saartje
110

Lieve Saartje, jij bent mijn kleine dappere Saartje-staartje. Je kijkt me aan met angst in je ogen, maar evenzogoed race je achter de andere katjes hier aan. Een paar weken geleden schreef ik voor jouw zusje Sorah dat ze nu voor altijd bij mij hoorde, al was het een welkom met tranen. Voor jou geldt hetzelfde, lieve Saartje. Je bent meer dan welkom, al is het maar voor heel even.

x Judith.

Geplaatst op 20-11-2015
Charlie
26

Deze sterk ondervoede kittens namen we over van onze collega's van de Poezencentrale.
 

Hallo… Wil je weten wie ik ben? Ik ben dus Charlie.

Samen met mijn broers ben ik bij een gastgezin gebracht.  Het zit nl zo, mijn mama had geen zin meer om voor ons te zorgen! Ze liet ons gewoon liggen in de kou. Wij waren helemaal nat en koud. We gaven het maar op, hier konden wij niet tegen.

Toen plots werden we opgepakt en warm gewreven. We werden lekker in dekentjes gelegd en kregen een beetje te drinken. Toen we eenmaal opgewarmd waren kregen we een flesje.  Ik geloofde het allemaal nog niet zo en dronk nog niet. Geen zin.

Maar ja, je krijgt toch honger en zo een warm flesje is wel heel verleidelijk. Dus ben ik toch maar gaan proeven. Was niet slecht. Dus besloot ik steeds een beetje meer te gaan drinken.

Nu voel ik me helemaal lekker! Die fles heb ik graag, ik ga gillen als ik die niet meteen krijg als ik hem wens! Ik begin ook al een beetje aan vlees te proeven, ook niet slecht!

Mijn opvangmama zegt dat als ik zo doorga ik een stevige kater ga worden. Prima toch! Ik hou van gezelligheid. Lekker chillen, beetje tegen je aan liggen…

Hou jij daar ook van, lekker samen hangen op de bank? En heb je lekker eten in huis? Meer eis ik niet. Kom dan eens kijken bij mij en wie weet, worden wij vrienden voor het leven!!
 

Tot gauw dan! Pootje van Charlie.

Geplaatst op 20-11-2015
Cadi
26

Deze sterk ondervoede kittens namen we over van onze collega's van de Poezencentrale.
 

He hallo, mag ik me voorstellen?

Mijn naam is Cadi. Samen met mijn broers woon ik tijdelijk bij een gastgezin. Dat komt zo, onze mama had geen zin meer voor ons te zorgen. Zij liet ons gewoon liggen. Buiten, in de regen en kou! We waren kletsnat en koud.  We waren met 4 maar 1 had het al opgegeven en ik zag dat ook mijn ander broertje het opgaf. Plots kwam er redding. We werden opgepakt en droog gewreven. We mochten in een lekker warm mandje en kregen een beetje drinken.

Langzaam warmde we weer op. We kregen een flesje maar daar hadden we allemaal nog geen zin in. We moesten nog even bekomen hoor!

Maar goed, je krijgt toch honger he… En we lagen zo lekker. Dus dat flesje toch maar eens geprobeerd. Bleek nog niet zo slecht. Ik zag dat mijn broertjes dronken dus heb ik ook maar toegeven.

Nu wil ik niets anders meer. Als ze met een fles aankomen ga ik gillen. Ik eerst, ik eerst!!! Meestal lukt dat want wie het hardst gilt wordt het eerste opgepakt. Goeie truc he!

Ik hou ervan mijn zin te krijgen. Ik hou ook van spelen. Beetje rond rennen, mijn broertjes plagen door in ze te gaan bijten. Leuk !!

Heb jij ruimte waar ik kan rennen en spelen? En kan ik bij jou altijd als eerste eten krijgen?

Kom dan gauw eens kijken bij mij! Ik ben een mooi en hartstikke leuk katertje!!

Tot snel dan?

Pootje van Cadi.

Geplaatst op 18-11-2015
Alim
BK

Een nieuwe bewoner in Buddy Kat, Alim is zijn naam!

Met hele kleine pasjes gaat Alim iedere dag een beetje vooruit.
Eigenlijk heeft hij niets met mensen, hij wil graag zijn eigen ding doen en dat is lekker buiten vertoeven. In het zonnetje liggen, de wind door zijn vachtje laten gaan, op tijd en stond zijn maaltijd en hij is tevreden.
Maar op één of andere manier begint hij toch nieuwsgierig te worden. Enkele weken geleden heeft één van onze verzorgsters een filmpje van hem kunnen maken, toen hij 's avonds zijn bakje binnen in Buddy Kat kwam leeg eten.
Hij loopt niet meer zo snel weg als er iemand binnen komt in Buddy Kat, vertrouwen doet hij het nog niet helemaal. Maar hé, als je bedenkt wat voor een weg dit mannetje al heeft afgelegd, is dit al bijzonder knap van hem.

Ondertussen heeft Alim weer een volgende mijlpaal bereikt! In de overloop om naar de buitenren te gaan, is er een luikje voorzien dat we kunnen open maken.
Zo kunnen we de jongens ook daar van eten en drinken voorzien.
De verzorgster ging de bakjes nemen om bij te vullen en tot haar grote verbazing kwam Alim eens 'snoeten' toen hij haar hoorde. Zij is snel de camera gaan halen en heeft een foto van hem genomen.
Normaal zou hij meteen weglopen maar nu bleef hij heel verbaasd staan.
De verzorgster begon zachtjes tegen hem te praten, knipperen met de ogen naar hem
en opende opnieuw heel zachtjes het luikje. Heel voorzichtig heeft ze de camera genomen en deze prachtige foto van Alim kunnen maken. Hij bleef weliswaar zitten, knipperde wat met de ogen terug en is daarna zelfs ontspannen gaan liggen.
Als dat geen goed nieuws is, hier worden wij heel erg blij van!
Gaat hij helemaal de klik maken, is nog steeds de vraag?
Maar het is een feit dat hij iedere dag kleine stapjes vooruit gaat.
Dus we gaan gewoon verder met hem zoals we bezig zijn.
Wie weet, misschien kunnen we jullie binnenkort een filmpje laten zien waar hij zich laat aaien :-)

De groetjes van onze Alim ….

Geplaatst op 17-11-2015
Knor
117

De mama van deze kittens had 5 kindjes gekregen, maar liet Kimmy en Knor links liggen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 15-11-2015
Sera
125

Dag lieve Sera,

Vandaag is helemaal jouw dag. Helemaal speciaal voor jou kwam Manuela en haar kinderen uit Sittard naar Rotterdam omdat ze helemaal weg van jou waren.

Wat was je bang de eerste dagen toen je bij mij kwam. Bij je oude baasjes was je veel alleen en niet gewend aandacht die je hier kreeg van mij en de drie andere katten vriendjes en vriendinnetje. Maar daar kwam snel verandering in. Je ontpopte je tot een lieve rustige knuffel en kroel dametje. Ja, een dametje ben je. Statig er parmant liep je in het huis. En liet je niet op je kop zitten van de 2 stuitballen pubers Levi en Timon.

Nu ben je vertrokken naar Sittard na een lekker knuffel en lieve woordjes van mij. Maar ook daar ga je veel liefde krijgen en een nieuw poezen vriendinnetje Mickey.

Dag Sera laat je lekker verwennen daar.

Je oppas mama Henny

Geplaatst op 15-11-2015
Vlekje
HV

Onze vrijwilligster was in het bos aan het wandelen toen ze opeens een omgekiepte doos bodembedekking voor knaagdieren zag liggen en 4 dwergkonijntjes zag rondhuppelen. Eentje kwam direct op haar af, een andere werd de dag erna gevangen.

Hoihoi allemaal!
 
Mijn naam is Vlekje en ik ben een allerliefst jong mannetjes-konijn.
Half augustus werd ik gevonden in het bos. Ik werd daar achter gelaten maar gelukkig op tijd gered! Ondertussen heb ik hier bij opvangmama Hilde goed mijn draai gevonden en groei ik als kool.
Ik ga jullie al maar dadelijk mijn grootste zonde opbiechten: eten. Ik heb altijd honger.
Elke dag word m’n hok voor een tijd opengezet en dan vertrek ik, op zoek naar wat eetbaars. Knabbel, knabbel, wat is dàt? Bah, een pantoffel!
Oooh, maar dat ziet er wel smakelijk uit. Oei, sorry! Het is een mensenvinger... Gelukkig beet ik niet te hard.
Ik kan er niets aan doen, ik ben een konijnen-jongetje in de groei en heb massa’s energie. Daarom hou ik ook heel erg van rondrennen en spelen. Die dingen doe ik het liefst élke dag! Zoals je dus wel ziet ben ik een “cool” konijn. Een tikje stoer en helemaal niet bang. Maar ik heb ook een zacht kantje hoor. Ik hou namelijk ook heel erg van knuffelen.
Als ik in je armen lig en gestreeld word, begin ik helemaal te zwijmelen. Heerlijk! Maar wel niet zo cool natuurlijk...
Dit charmant konijn, ik dus, ben nu op zoek naar een fijne thuis waar ik helemaal mezelf mag zijn. Dat wil dus zeggen, een thuis waar ik lekker eten krijg, mag rennen en spelen en waar ik geknuffeld word.
Kan jij mij zo’n leuke thuis bieden? Dan ben ik jouw lieve vriend voor het leven!

Geplaatst op 15-11-2015
Mumfi
HV

Onze vrijwilligster was in het bos aan het wandelen toen ze opeens een omgekiepte doos bodembedekking voor knaagdieren zag liggen en 4 dwergkonijntjes zag rondhuppelen. Eentje kwam direct op haar af, een andere werd de dag erna gevangen.

Dag lieve mensen!
 
ik ben Mumfi, een allerschattigst en bééldschoon meisjes-konijn.
Half augustus werd ik samen met mijn broertjes gevonden in het bos.  We werden daar achtergelaten maar gelukkig op tijd gevonden.
Ik woon dus al even, samen met broer Vlekje, bij onze opvangmama Hilde.
Zoals het een echte dame betaamd, ben ik nogal eigenwijs en nieuwsgierig.  Als Hilde onze hokjes schoonmaakt mag ik vrij rondlopen.  Maar ik vind het toch zoooo interessant wat ze daar allemaal doet, dat ik er met mijn snuitje bovenop zit te kijken.
Als dan alles weer netjes is, haal ik het graag weer overhoop.  Ik hou namelijk van kranten verscheuren en zo richt ik het hok weer in naar mijn eigen smaak.
Ik vind mijn hok wel leuk maar als ik er uit mag, dat vind ik nog leuker!  Lekker overal rondneuzen en snuffelen, héérlijk.
Zoals jullie op de foto kunnen zien, heb ik mooie lange haren.  Die moeten natuurlijk regelmatig gekamd worden want ik loop er wel graag verzorgd bij.  Een echt meisje ben ik dus hé.
Ondanks dat ik het hier best naar mijn zin heb,  kijk ik toch uit naar een eigen gezinnetje waar ik de rest van mijn leventje in de watten word gelegd.
Liefst samen met mijn broer Vlekje want ik ben erg aan hem gehecht.
Wil jij graag voor ons zorgen en ons vertroetelen?  Wij geven je er graag veel liefde en plezier voor terug!

Geplaatst op 15-11-2015
Pitou
20

Dit kitten werd onder de motorkap van een auto gevonden.

Hela, ken je me nog ? Ik ben Pitou en ik heb groot nieuws. Ik heb mijn gouden mandje gevonden bij een familie me twee kindjes. Die hebben beloofd om goed voor mij te zorgen en met mij te spelen. Bij mijn nieuwe familie hoort ook een grote witte hond en daar ben ik nog wat bang voor. En er is ook een grote kat waar ik hopelijk goede maatjes kan mee worden. Mijn opvangmama heeft mij goed voorbereid op mijn vertrek. Ik trek al goed mijn plan bij het eten, drinken en verstoppertje spelen als het bedtijd is.

Ik ga nu nog wat op verkenning. Doeiiiiiiiiiiiiii

Geplaatst op 14-11-2015
Latoya
116

Mamapoes en haar kittens kwamen bij het uitpakken van een transport op een bedrijf tevoorschijn. Mamapoes was in paniek en vluchtte weg. Twee weken later werd ze eindelijk gevangen en herenigd met haar kittens.

Hallo daar ben ik weer!

Heb me al eens eerder voorgesteld, maar toen was ik nog n beetje bang en verlegen.
Intussen heb ik n assertiviteitscursus gevolgd en ben ik best n stoere meid geworden.
Honden zijn piece of cake voor me. Ik geef ze kopjes en draai ze om mn kleine teentje heen. Doe ze zelfs n beetje na!

Kids? Ook geen probleem meer!
Zolang ze maar niet heel erg hard schreeuwen....
Mijn speellust is onveranderd gebleven. Is nog steeds mn grootste hobby!
Dus als ik bij jou mag spelen, graag!!
Bel dan snel naar de kattenbemiddeling!

Geplaatst op 14-11-2015
Starsky
116

Deze kittens werden gevonden op een vakantiepark.


Later meer gegevens.

Momenteel niet te reserveren wegens medische redenen.

Geplaatst op 14-11-2015
Hutch
116

Deze kittens werden gevonden op een vakantiepark.


Hallo allemaal, ik ben Hutch!
En n echte kerel hoor.
Tenminste..... als ik je ken en alles n beetje vertrouwd is. Soms kan ik ook n watje zijn en dan tijger ik op mijn buik door t huis. Dat komt omdat ik ziek ben geweest aan mijn oogjes. Die zijn weer beter hoor, alleen zie ik met ene ietsje minder.
Ook met wat minder zicht weet ik je te vinden om naast je op de bank lekker mijn kriebeltjes en kroeltjes te komen halen. Weet je wat ik ook lekker vind? Tegen n harig vriendje asnkruipen. Dat mag n kat, hond of n zebra zijn. Maar ook n leeuw of beer vind ik lief als die bij jou thuis wonen. Ik heb 1 gemeen kantje... is er iemand bang voor mij, vind ik t vreselijk leuk om die te plagen. Ja sorry... ik ben ook maar n me...uhhh kat he.

Geplaatst op 10-11-2015
Panda
118

Lieve pandabeer,
Toen je bij mij in opvang kwam was je een blazend bolletje wol en had je erg veel vlooienvriendjes bij. Je moet zelf veel last van ze gehad hebben want hoe niet-leuk je mij ook vond, je liet me goed mijn gang gaan met de vlooienkam. Al snel werden we dikke vriendjes. Je leerde ‘meeuwen’ en vond werkelijk alles leuk. Spelen, eten, zusje plagen, ronken, op schoot liggen en komen knuffelen. Soms kon je niet kiezen wat je liefste wilde doen, dus deed je maar twee dingen tegelijk. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik aan je denk terwijl je ronkend probeerde te eten, of heen en weer liep tussen op schoot knuffelen en Parel plagen.
Lieve meid, misschien leer je het ooit nog, “miauw” in plaats van “meeuw”, maar stiekem hoop ik een beetje van niet, want je zal altijd mijn kleine panda-meeuwtje blijven.
Dikke knuffel!
Je opvangmama

Geplaatst op 10-11-2015
Parel
118

Lieve kleine Parel-meid,
Toen je net bij me aankwam leek het wel alsof ze je in het stopcontact gestopt hadden. POEF, al je haren recht omhoog. Het heeft een tijdje geduurd, maar langzaamaan begon je me te vertrouwen en kreeg ik meer liefde van jou dan ik had durven dromen. Je kroop dicht tegen me aan en nam me vast met je pootjes, alsof je wilde vragen of er altijd iemand van je zou houden. Wel lieve meid, daar ben ik zeker van. Je verhuist nu naar een lief gezinnetje met een poezenvriendje net zo oud als jij. Ik ben er zeker van dat je het daar reuze naar je zin zal hebben.
Kleine poppie, vermomde puppy, je was mijn klein zorgenkindje en zal dat in mijn hart altijd een beetje blijven. Ik zal je missen lieve meid!
Dikke zoen!
Je opvangmama

Geplaatst op 09-11-2015
Tijger
SK

Deze kater werd aangereden langs de ringweg gevonden.

Later meer gegevens.
 

Geplaatst op 07-11-2015
Maikey
124

Lieve Maikey,

Samen met je 3 broertjes ben je bang en ontredderd binnengekomen. Ik weet nog goed, die eerste foto waarbij je bang weg kroop achter je broertjes, zodat ik je niet zou zien. Je hebt een lange weg afgelegd en dit aan een razend tempo.

Nu een 10-tal weken verder, ben je nog steeds de kleinste, maar weet ik dat jij het grootste hart hebt. Vanaf week 3, was je niet van me weg te slaan, je kwam me telkens tegemoet gelopen, begon steeds gezellig te spinnen en wou altijd maar knuffelen.  

Lieve jongen, ik ga je echt missen.... het is nu opnieuw wat stiller in huis en op de sofa blijft jouw plekje leeg.

Ik wens je veel succes bij je nieuwe thuis, ik ga je alvast nooit vergeten.

Veel liefs !

Geplaatst op 07-11-2015
Madelief
100

Deze kittens zaten plots gillend op de meldster haar koer.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 06-11-2015
Kataar
121

Mijn lief miepke,

Een dikke 2,5 jaar geleden kwam je in opvang in de vzw…

Je was er niet best aan toe, overal kale plekken.

Brecht heeft je opgeknapt en je werd een prachtige kat.

Bij ons ben je een dikke 10 maanden in de opvang geweest, in het begin enorm boos, je moest wennen aan je nieuwe omgeving, nieuwe indrukken opdoen.
Maar al snel ontdooide je tot een lieve meid, kwam vragen om je knuffeltjes en aaitjes, sliep gezellig bij ons op bed.

Na een tijdje geraakte je gehecht aan mij, je opvangmama.

Je kwam bij me onder de lakens slapen, liep me overal achterna, zat waar ik zat, lag waar ik lag, overal was je er.

We hebben uiteindelijk een lief gezinnetje voor je gevonden, waar je lekker alleen bent en dus ook alle aandacht kan opeisen. Je verdient het miep, echt waar!

We gaan je missen, je was zo’n heerlijke knuffelaar!

Voor altijd in ons hartje

Dikke kus van je opvanggezinnetje Dorien en Davy

Geplaatst op 06-11-2015
Lolly
105

De meldster kwam tijdens het joggen dit kitten tegen.

Brief van Lolly

Lieve allemaal,
Ik ben Lolly en ik kan spelfouten maken. Ik ben nog maar klijn, en ik vindt het leuk om jullie te schrijven. Spannend op de leptop van mijn mama, hopenlijk druk ik niet op het verkeerde knopje,.#$
Ik ben al heel zelfstandig en kan veel aleen. Voor mij geen driewieler, pak meteen de fiets. Welke baby kan dat zeggen op 12 weken levenstijd. IK!
Ik doe wat ik zelf wil,;- / en ik maak plezier in mijn eentje als het moet. Ik bedenk zelf de spelletjes, ik wordt later uitvinder! Willy Wortel, van de stripbeoken. Ik ben niet zoon hieper poesje, ik denk eerst, ben heel verstandig. Ik vindt het echt zo leuk jullie te schrijven!!!! Knuffelen vindt ik ook leuk, omdat ik het lief vindt dat jullie lief zijn.
Hihi, soms denk ik dat jullie mijn moeder zijn, maar die was strenger hoor!@3  Ik ga sabbelen in je nek, spinnen, trappelen, zoooo fijn en zo lief. Ik hou van jullie.,'heel veel!!!
Maar ik ga stoppen.
Nou daaaag xxxxx

Einde

Geplaatst op 06-11-2015
Sorah
110

Lieve Sorah, er is ons niet veel meer gegund dan een paar uren. Ik weet dat je er morgen niet meer zult zijn. Maar ik houd van je, en je hebt je eigen thuis voor altijd verdiend in mijn hart. We blijven voor altijd samen. Het is een welkom met tranen, maar niet minder gemeend. Liefde gaat nooit voorbij. En daarom blijf jij bij mij.
x Judith.

Geplaatst op 05-11-2015
Mono
26

Deze kittens werden langs het kanaal gedumpt.

Geplaatst op 03-11-2015
Dixie
4

Dixie, Peuzel en hun al overleden broertje of zusje werden aangetroffen op een bosweggetje. Onze vrijwilligers hebben de hele nacht door post gehouden in het pikkedonker om deze twee katjes te vangen.

Hoi, ik ben Dixie. Ik ben een zwart poesje met een heel klein beetje wit onder m’n kin. Ze hebben mij en m’n broertje onder een stuk plastic gevonden, en gelukkig hebben ze ons meegenomen, want waar we nu zitten is het prima!
Dat wisten we toen nog niet; we waren best bang, en ze hebben veel moeite moeten doen om ons te vangen. Uiteindelijk is het dus toch goed gekomen……nou ja….we zijn er nog niet. Want nu zoek ik  dus nog iemand die mij definitief in huis wil nemen.
Laat ik daarom maar een beetje reclame voor mezelf maken: ik ben best schattig (kijk maar naar m’n foto), ik vind het heerlijk om te spelen, maar ik vind het ook fijn om (luid spinnend) bij je te zitten zodat je me kunt aaien.
Als je me ziet zitten, kom dan eens kennis maken!

Geplaatst op 03-11-2015
Tijm
100

Later meer gegevens.

Geplaatst op 03-11-2015
Jack
100

Deze kittens zaten plots gillend op de meldster haar koer.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 02-11-2015
Daantje
40

Deze kittens zaten met hun mama achter het hout in een spouwmuur. Mama wordt gesteriliseerd en mag bij de melders blijven.

Prrr...prrrr... Hallo daar! Ik hoor dat dit mijn grote moment moet worden. Als kleine diva had ik dat natuurlijk ook niet anders verwacht, je leeft een periode naar je grote moment toe, en dat is precies wat ik van plan ben. Of mag ik me verheugen op nog meer mooie momenten, maar dan in een ander theater? Mijn naam? Ik noem mezelf Lady Dane, maar volgens mijn publiek heet ik Daantje, tenminste dat roepen ze als ik voor mijn show aan het repeteren ben. Die repetities zijn zwaar hoor, ik moet kunnen dansen, spinnen, spelen, er mooi uitzien en dat alles met een glimlach op mijn snoet. Maar een echte diva klaagt niet, die geniet van haar publiek. Wat denk jij, heb jij het juiste podium voor mij? Toitoitoi...

Geplaatst op 02-11-2015
Tim
40

Deze kittens zaten met hun mama achter het hout in een spouwmuur. Mama wordt gesteriliseerd en mag bij de melders blijven.

Ik ben stoer, ik ben groot en ik ben gevaarlijk. Dat moet ook wel, want ik ben een echte vent! Alles klopt aan mij voor mijn mannelijk karakter, ik verdedig dat wat van mij is maar steel je mijn hart, dan nestel ik me in het jouwe en blijft er van al die stoere praat weinig over. Stiekem hou ik ervan als je me achter mijn oren kriebelt, maar vertel dat alsjeblieft nietaan de andere jongens in de buurt, ik heb een reputatie hoog te houden weet je wel. Weet je wat echt perfect voor mij zou zijn? Een leuk speelkameraadje! Ik barst namelijk van de energie. Ow ja, over energie gesproken: Mensen kan ik leuk vinden, katten nog leuker, maar kindjes hebben iets te veel energie voor mij, dus die hou ik liever wat verder weg. Heb ik je niet bang gemaakt? Kom dan eens naar mij kijken... P.S. ik heet Tim

Geplaatst op 02-11-2015
Bing
14

Deze kittens namen we over van onze collega's van asiel Genk.

Ik ben een lekkere stoere bink. Heb je eten, dan zeer zeker ook voor mij he. Ga je lekker relaxen op de bank, dan doe ik gezellig met je mee. Ik vlei me dan tegen je aan hmmmm heerlijk.

Ik kan lekker actief zijn en dan rennen door het huis. Maar als ik dan uitgerend en moe ben,  zoek ik een lekker plekje op de bank, het liefst naast/op jou.

Geplaatst op 02-11-2015
Lappie
104

Deze poes werd op een vakantiepark gevonden.

Hoi!

Ik ben Lappie de lapjespoes, en ik heb mijn opvangmama voor het lapje gehouden! Toen ik er net was dachten ze dat ik zwanger was, maar dat is gelukkig niet zo. Dus ondertussen ben ik volledig klaar voor vertrek!

Ik ben een mooie en lieve meid, die goed weet wat ze wil (natvoer, ongeveer honderd keer per dag) en dat uitstekend duidelijk weet te maken. Naast dat ik dol ben op natvoer vind ik het heel gezellig om bij je in de buurt te liggen als je aan het werk bent. Ik slaap graag op het voeteneind, al moet ik altijd eerst even bij je onder de deken kruipen als je gaat slapen. Ik ben ook dol op aaitjes krijgen en spin dan de sterren van de hemel.

Tot een spelletje ben ik ook altijd te verleiden. Hengeltjes die verdwijnen onder een dekbed, veters, muisjes en vooral ook laserlampjes vind ik het einde.

Wat ik echter niet wil zijn andere katten in de buurt. Ik hecht veel waarde aan mijn eigen ruimte en alle aandacht van de mensen voor mij alleen, en dat weet ik andere katten ook prima duidelijk te maken.

Daarom zoek ik een plekje voor mij alleen, waar ik veel aandacht (en natvoer) krijg en rustig bij je mag liggen als je aan het werk bent. Heb jij zo'n plekje voor mij? Bel dan snel naar bemiddeling.

Liefs van Lappie!

Geplaatst op 01-11-2015
Mozes
23

Deze kater bleek al ruim een dag tegen een hekje aan te liggen alvorens wij werden ingeseind door die politie (die het dier ook een dag had laten liggen). Hij heeft een gebroken schouderblad en staart.

Ik ben Mozes, best een stoere bink al zeg ik het zelf. Ja oke, nu kom ik soms nog wat verlegen over maar die act houd ik toch niet lang vol, want eigenlijk ben ik een verschrikkelijk nieuwsgierig aagje!
Wie ben je, wat doe je, en nog veel belangrijker: Heb je wat lekkers voor me? Een snoepje? Of een kriebeltje achter mijn oor? Ruik ik kip?

Oh, je wilt lekker relaxen op de bank? Laat dat nou ook mijn hobby zijn! Ik spring naast je en kom er gezellig bij liggen, goed?
Je dacht dat ik dat niet kon, opspringen? Pff, ik zei toch dat ik stoer ben. Een echte kerel laat zich toch niet tegenhouden door iets als een afgescheurd schouderblad? Ik kan wel tegen een stootje, je moest eens weten.

Ik kan ook best wel een gentleman zijn, want mijn levenservaring heeft mij dankbaar gemaakt voor elke dag, elke aai en elke maaltijd. Ik zal je dat laten merken door voorzichtig voor je te spinnen als je me kriebelt en je te bedanken voor mijn brokjes door zachtjes en beleefd voor je te miauwen.

Eigenlijk heb ik maar één wens: Deel uitmaken van jouw leven. Heb je daarin een plekje voor mij? Dan krijg je er een zachtaardige, unieke, aaibare, eigenwijze en charmante kerel voor terug.


 

Geplaatst op 01-11-2015
Romy
24

Soms komen dromen écht uit …
Zo’n 2 tal weekjes geleden gingen we op zoek naar Romy’s forever huisje en weet je wat…vandaag was het zover.
Stress alom bij de opvangmama’s J
We zochten en droomden van een baasje met heel veel geduld en liefde voor ons bangerikje. Een plekje waar ze gewoon zichzelf kan zijn en zich gerust nog even mag verstoppen voor alle nieuwe dingen die zouden gebeuren.  En we droomden samen verder van dat ééne huisje met een surplusje namelijk een leuke kater J
En vandaag kwamen die dromen zomaar opeens uit !  Een leuke lieve dame kwam vandaag een kijkje nemen en liet Romy gewoon haar gang gaan…wilde ze weglopen…geen probleem, we dronken een kopje koffie en wachten, beetje later kon ze Romy zelf even op haar schoot nemen en aaien…ach wat deed ons lieverdje haar best terwijl ze het best allemaal eng vind hoor.
Na een tijdje gebabbel over katjes en katjes zei de dame : JA , dit is echt een ja, ik neem dit meisje mee !! OMG !
Zo zie je maar, dromen kan geen kwaad, af en toe komt er zelfs eentje uit !
Ons mooie meisje is vertrokken en hopelijk vind ze snel haar eigen plekje in haar nieuwe gezinnetje.
Ga ervoor Romy,  we duimen voor je en dromen verder over jou en je nieuwe vriendje.  Je baasje zal er zeker en vast voor zorgen dat je niets tekort komt en een fijn leven tegemoet gaat.  Haar welgemeende JA heeft ons daarvan alvast overtuigd.
Lieve knuffels van je opvangmama’s, wees maar niet te bang meer, het komt goed , echt waar.

Geplaatste honden

Geplaatst op 23-11-2015
Cindy
H1

Later meer gegevens.

Nog niet te reserveren.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg