Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JUNI 2015 hebben 32 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 29-06-2015
Sofie
17

Hallo, ik ben Sofie. Ik ben 3 weekjes bij zwerfkat gebleven omdat mijn baasjes me niet meer wouden. Nu heb ik een fijn gezinnetje gevonden dat we graag in huis wou nemen. Het zijn echt twee schatten van mensen, ik kijk er ook al naar uit om hun andere kat en honden te ontmoeten. Het is zo een opluchting om eindelijk mijn eigen bedje te krijgen bij mensen die me graag zien. Ik kan van blijdschap niet geloven dat dit nog mogelijk was voor een poesje van 3 jaar.

Geplaatst op 25-06-2015
Yolina
109

Euhhh, ik ben kleine Yolina, het kindje van beroemde mama Yasmina.
Mijn mama is echt ontzettend lief en zorgt goed voor mij en mijn pleegbroertjes- en zusjes. Ik ben de jongste van het stel en moet nog heel veel leren. Ik ben bezig met mijn ontdekkingsreis, spannend hoor! Ik ga leren zelf op de kattenbak te gaan, zelf te eten ..... poehhhhh, wat is me dat allemaal spannend;-)
 
Ik kruip graag tegen je aan en val dan meestal in slaap. Gewoon het gevoel dat er iemand bij me is, maakt me al heel rustig. Liefst lig ik ook op mijn rugje zodat je me kan kriebelen op mijn buikje, I love it !! Soms beginnen er geluidjes uit mijn bekje te komen.
Mijn opvangmama zegt dat ik begin te spinnen en vind het schattig. Tja, zo zie je maar, ik heb nog wel het één en ander te leren, maar ga zeker mijn best doen.
Wil je mij een keertje ontmoeten in het echt, maak dan snel een afspraak om mij te mogen bezoeken.
Misschien klikt het wel tussen ons en mag ik voor altijd bij jou blijven wonen.
Een klein lief pootje van mij, Yolina x
Geplaatst op 24-06-2015
Yasmina
109

Hallo allemaal,

Ik ben mama Yasmina, maar jullie zullen me vast en zeker wel kennen.
Ik ben een beetje bekend geworden via feestboek.
Ik ben één van die mama's die haar pleegkindjes zonder boe of bah heeft geaccepteerd.
Ik hou van mijn eigen kitten Yolina en alle andere kittens.
Ik ben van goede huize opgevoed maar heb me laten verleiden door kater Bas, om de hoek van de straat. Veel beloven maar toen bleek dat ik zwanger was, liet hij me zitten voor poes Miep.
Nja, daar stond ik dan!
Ik moest bevallen en om één of andere reden zijn 3 kindjes van mij overleden.
Ik was helemaal van de wap en wist niet wat te doen.
Gelukkig ben ik in de opvang van Zwerfkat in Nood II terecht gekomen.
Ze hadden daar alle begrip voor mijn situatie en hebben me weer op weg geholpen om Yolina, mijn eigen kindje groot te brengen.
Het was dan ook maar een kleine moeite om die andere 4 weesjes bij me op te nemen, uit dankbaarheid. Jaaaaaa, ik ben lief en ontzettend dankbaar.
Ik zorg dat ik er iedere dag van kop tot teen netjes uitzie.
Mijn vachtje moet blinken, netjes in de plooi liggen en mijn opvangmama kamt me iedere dag zodat ik geen klitten krijg. Dat is ook wel nodig aangezien ik lange haren heb.
Af en toe een quality-time moment voor mezelf vind ik super.
Ook genieten van knuffels, aaitjes, kusjes, kriebeltjes over mijn rugje ;-)
Jaaaa ..... zo kan ik het wel hebben hoor.
Dan begin ik te purren, te spinnen en pootjes kneden van geluk.
Ik heb begrepen dat ik hier maar tijdelijk kan blijven wonen.
Dat ik moet solliciteren naar een gouden mandje of zoiets.
Denk jij dat ik in het plaatje pas bij jullie gezinnetje? Is er nog een plekje en een mandje vrij voor mij?
Wil je dan héél snel naar kattenbemiddeling bellen voor een afspraak.
Ik ga alvast mijn koffertje pakken, alhoewel ..... ik moet eerst wachten tot mijn kindjes allemaal zelfstandig zijn.

Doeiiii mama Yasmina x

Geplaatst op 24-06-2015
Odie
19

Dit kitten werd onder de vlooien aan een basisschool gevonden.
 

Hoi!

Joehoe allemaal, ik ben Odie. Ik zwierf rond op straat toen iemand mij oppakte en naar Zwerfkat bracht, gelukkig. Dat op straat zwerven vond ik maar helemaal niets en ik werd er ook moe van.

Toen kwam ik bij allemaal kleine katjes en eigenlijk vond ik die niet zo leuk. Misschien kwam dat omdat ik moe was, ik was ook helemaal hyperdepiep en bleef maar rondrennen. Gelukkig mocht ik naar een gastgezin en tjonge daar moest ik in zo’n stomme bench, ik gilde en schreeuwde tot ze me eruit haalden. Hè hè eindelijk mocht ik gewoon op schoot want zie je; ik ben gewoon een mensenkatje, ik wil heel graag knuffelen en spelen en loop mijn gastgezinmama overal achterna en als ze mij dan oppakt ga ik héél hard spinnen. En..…ik kon slapen……heerlijk! Ik sliep en ik sliep en dan werd ik wakker, ging ff spelen en boem dan viel ik weer zo weer om en in slaap, liefst op schoot! Ik weet ook niet meer hoe lang ik over straat heb gezworven maar nu zoek ik een huisje waar ik veel en vaak geknuffeld word want daar hou ik heel erg van, net als van spelen, dus als jij daar ook van houdt en misschien je kinderen ook? Dan wil ik heel graag bij jou komen wonen!

Geplaatst op 23-06-2015
Beau
26

Deze kittens werden geboren in een bloembak op het terras. Mama vluchtte vervolgens weg en kwam niet terug.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 23-06-2015
Jake
26

Gevonden tussen houtstapels op een landbouwterrein..

Later meer info.

Geplaatst op 23-06-2015
Joey
26

Gevonden tussen houtstapels op een landbouwterrein..

Later meer info.

Geplaatst op 22-06-2015
Eva
3

Eva is retour gekomen omdat de adoptante een ernstige allergie ontwikkeld heeft. 

Hallo allemaal, ik ben Eva en zeg nu zelf, zie ik er niet uit als een prinses?
Ik heb namelijk personeel hier rond lopen die alles voor mij verzorgen en ervoor zorgen dat alles hier in orde is.
Maar toch zoek ik mijn eigen kasteel om rond te paraderen en waar ik ook van dat heerlijke eten voorgeschoteld krijg dat ik zo lekker vind.
Verder zou het leuk zijn als ik gewoon mijn eigen ding kan doen,een dutje op zijn tijd of lekker wild achter een speeltje aan te rennen, want dat is toch wel een grote hobby van mij.
Samen met mijn personeel spelen vind ik ook geweldig, dan ga ik helemaal los.
Ik moet wel stiekem toegeven dat ik het in begin wel een beetje eng vond in mijn tijdelijke kasteel, dus mocht ik mijn eigen plekje vinden dan zal ik wel even rustig moeten wennen.
Maar ik zal beloven dat we erna vriendjes voor altijd zullen zijn.
Er wonen hier nog meer beestjes en daar moet ik nog steeds een beetje aan wennen, omdat ik een prinses ben duurt dat gewoon wat langer.
Maar als ik durf wil ik soms wel al eens samen rennen en spelen, dat vind ik dan wel weer heel leuk.
Wie zoekt er een speels prinsesje met karakter? dan bel snel met de bemiddeling!

Geplaatst op 22-06-2015
Shauni
109

Wat nu? Ik moet me voorstellen? Echt?? Ik ben nog maar net 4 weekjes op deze wereld! Samen met mijn broer en zus lig ik hier lekker warm in een couveuse.

Mijn mama is er helaas niet bij. Kwijt, we weten niet waar. Wij lagen in een tuin, brrrrr, zo koud! Een lieve meneer had het in de gaten. Hij pakte ons op en legde ons lekker warm. Hij bracht ons naar deze plek waar we heerlijke flesjes krijgen.

Nu moeten we hier wel van alles leren. Beetje spelen, proeven aan vleespapje. En …op de kattenbak! Ik ben een hele slimme meid, ik kon dat als eerste! Goed he!

Ik ben nu nog heel klein, maar zal zeker opgroeien tot een prachtige dame! Volgens mijn opvangmama een dame met pit.

Kom je gauw eens naar mij kijken?

Ik weet het zeker, ik verover meteen je hart!

 

Tot gauw, pootje van Shauni.

Geplaatst op 21-06-2015
Lucas
109

Dag allemaal, hier ben ik dan, Lucas!

Een mooie rode kater! Nou ja, ik ben nog erg klein. Maar op een dag zal ik zeker weten een prachtige rode kater zijn! En wie wil nu niet zo een prachtig dier in huis?

Ik ben hier samen met mijn 2 zussen. Er was een broertje, maar die bleek niet zonder mama te kunnen. Hij is verhuisd, naar een mama. Ik niet, ik ben een stoere vent. En iemand moet op de zusjes letten he. Dat doe ik dus, geen probleem.

Op dit moment krijg ik nog een flesje. Mmmmm lekker! Maar we beginnen nu ook al wat van het “grote katten eten” te proeven. Lust ik ook! En op de kattenbak? Kan ik ook best!

Zo zie je maar, ik wordt al een echte stoere kerel!

Kom je eens kijken bij mij? Kom je mijn buikje kriebelen? Hou ik zo van!

 

Tot gauw dan! Pootje van Lucas.

Geplaatst op 21-06-2015
Lena
109

He hallo, wil je mijn verhaal horen?

Samen met mijn broer en zus lag ik in een tuin. Brrrrr zo koud! Mama kwam maar niet opdagen! Gelukkig had een lieve meneer dat in de gaten. Hij bracht ons naar hier. 

We werden in een lekker warme ruimte gelegd en kregen heerlijke flesjes! Mmmm, ik hou wel van uitgebreid sabbelen aan dat flesje. Nu worden we hier af en te streng aangekeken. Zeg, nu is het tijd voor vleespapje he! Jullie kunnen niet aan het flesje blijven! Ook moeten we ineens ons plasje op een kattenbak doen.

Nou ja, het lukt me allemaal wel hoor. Ik ben een handige meid.

Verder ben ik gewoon de leukste! Hou je van foto’s maken? Nou, komt goed uit! Ik ben zeer fotogeniek, echt waar! Ik kan de meest schattige houdingen aannemen en met mijn grote ogen verleid ik iedereen!

Dus… waar wacht je op? Kom gauw eens kijken bij mij!

Tot gauw, pootje van Lena.

Geplaatst op 20-06-2015
Micky en Musti
VV

Deze poes werd op last van de dierenbescherming in beslag genomen en kreeg onderdak binnen onze organisatie.

Hallo lieve mensen,

Ik ben Musti, mijn zusje Micky is nog wat verlegen dus stel ik ons samen maar even voor, niet erg toch? We zijn 2 gezusters en zijn altijd samen, ze is mijn allerbeste maatje en we delen lief en leed. Eerst hadden we een fijne tijd, samen met onze andere 2 gekke vriendinnetjes. Maar donkere wolken overschaduwden ons geluk. Ons baasje werd heel erg ziek, hij zou niet meer beter worden. We namen afscheid van elkaar, hij moest naar het ziekenhuis en zou niet meer terugkomen...
Mensen kwamen naar ons kijken en we zouden te schuw zijn? Geen kans maken in het asiel? Hoorden we dat goed? Euthanasie??
Man, ik schrok me helemaal gek joh! Ten eerste ben ik helemaal niet schuw, maar gewoon wat voorzichtig. Ten tweede... dus die dingen gebeuren buiten in de grote wereld??
Maar toen verscheen de zon weer, en wolken verdwenen, wij mochten naar Zwerfkat in Nood, met ons viertjes! Twee vriendinnetjes zijn al geplaatst zelfs, ben zo blij voor ze!
Nu wij nog, Micky en moi! Ik ben zo wauw blij met aaitjes joh, echt, ik voel me zo gelukkig als we samen knuffelen! Als ik je niet ken, heb ik eventjes tijd nodig. Normaal, toch? Micky is nog wel héél voorzichtig, ik heb al zo vaak gezegd: “dat is goed volk Micky”  Maar dan zegt ze altijd, “Jaja eerst zien dan geloven” Micky heeft dus wel ietsje meer tijd nodig dan ik... Maar daarna? Gaan we los! Spinnen, kopjes geven, op schoot hangen en spelletjes doen.

Dus, zullen we jou eens 2x zoveel liefde geven?

kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL) / 0032 (0) 475-749636 (B)

Geplaatst op 20-06-2015
Musti en Mickey
VV

Deze poes werd op last van de dierenbescherming in beslag genomen en kreeg onderdak binnen onze organisatie.

Hallo lieve mensen,

Ik ben Musti, mijn zusje Micky is nog wat verlegen dus stel ik ons samen maar even voor, niet erg toch? We zijn 2 gezusters en zijn altijd samen, ze is mijn allerbeste maatje en we delen lief en leed. Eerst hadden we een fijne tijd, samen met onze andere 2 gekke vriendinnetjes. Maar donkere wolken overschaduwden ons geluk. Ons baasje werd heel erg ziek, hij zou niet meer beter worden. We namen afscheid van elkaar, hij moest naar het ziekenhuis en zou niet meer terugkomen...
Mensen kwamen naar ons kijken en we zouden te schuw zijn? Geen kans maken in het asiel? Hoorden we dat goed? Euthanasie??
Man, ik schrok me helemaal gek joh! Ten eerste ben ik helemaal niet schuw, maar gewoon wat voorzichtig. Ten tweede... dus die dingen gebeuren buiten in de grote wereld??
Maar toen verscheen de zon weer, en wolken verdwenen, wij mochten naar Zwerfkat in Nood, met ons viertjes! Twee vriendinnetjes zijn al geplaatst zelfs, ben zo blij voor ze!
Nu wij nog, Micky en moi! Ik ben zo wauw blij met aaitjes joh, echt, ik voel me zo gelukkig als we samen knuffelen! Als ik je niet ken, heb ik eventjes tijd nodig. Normaal, toch? Micky is nog wel héél voorzichtig, ik heb al zo vaak gezegd: “dat is goed volk Micky”  Maar dan zegt ze altijd, “Jaja eerst zien dan geloven” Micky heeft dus wel ietsje meer tijd nodig dan ik... Maar daarna? Gaan we los! Spinnen, kopjes geven, op schoot hangen en spelletjes doen.

Dus, zullen we jou eens 2x zoveel liefde geven?

kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL) / 0032 (0) 475-749636 (B)

Geplaatst op 19-06-2015
Aisha
116

Bij een bedrijf kwam een transport binnen. In een van de dozen werd deze familie aangetroffen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 15-06-2015
Sep
105

Sep werd herenigd met zijn eigenaren! 

Geplaatst op 14-06-2015
Bobbie
37

Update van de eigenaar:Hoi hoi,
 
Eventjes een update over deze twee bandieten.
Ze zijn nu 2 dagen samen. Aanvankelijk verliep het niet zo goed. Ze vielen mekaar vaak op een speelse manier aan, maar er was niet echt rust in huis! Deze morgen echter, vonden we ze samen slapend bovenop de krabpaal. Het lijkt dus alsof ze mekaar wel aan het vinden zijn.
 
Kay zijn stoelgang is 'keutelvormig' :D, maar toch nog niet heel vast. Hij voelde zich snel thuis en heeft deze nacht bij ons in bed geslapen. Kay staat zijn mannetje wel, het is nog moeilijk om uit te maken wie nu de baas is. Hij is speels, maar wil toch af en toe met rust gelaten worden. Hij tast ook onze grenzen af door overal op te springen, maar hij luistert wel als we zeggen dat hij af moet.
 
Bruno is een katertje met een echt eigen karaktertje. Hij is héél actief (soms tot ergernis van Kay), maar op zijn manier ook heel aanhankelijk. Hij haalt soms zotte toeren uit zoals spurten door het appartement en dan tegen dingen opbotsen, misschien maar goed dat hij nu een speelkameraadje heeft. Hij eet goed en groeit als kool!
 
Kortom een heel schattig duo en we hoeven geen televisie meer op te zetten. Cinema genoeg! :D
 
Groetjes Carola & Oskar
Pöotjes van Kay en Bruno

Geplaatst op 12-06-2015
Mystique
116

Bij een bedrijf kwam een transport binnen. In een van de dozen werd deze familie aangetroffen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 12-06-2015
Pistache
116

Bij een bedrijf kwam een transport binnen. In een van de dozen werd deze familie aangetroffen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 12-06-2015
Othello
116

Bij een bedrijf kwam een transport binnen. In een van de dozen werd deze familie aangetroffen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 11-06-2015
Sprits
22

Later meer gegevens.

Geplaatst op 10-06-2015
Tabasco
116

Bij een bedrijf kwam een transport binnen. In een van de dozen werd deze familie aangetroffen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-06-2015
Oreo
22

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-06-2015
Binky
22

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-06-2015
Muffin
22

Later meer gegevens.

Geplaatst op 06-06-2015
Gina (langhaar)
22 cy

Lieve Gina,

Je kwam uit Beiroet eind februari en je ontpopte je als een ware knuffelkat.
Je bent nu ruim 5 maanden bij ons geweest en je hoorde er helemaal bij, zowel bij ons als bij onze 5 poezen, ze hebben je spelen geleerd maar ook vliegen en vlinders vangen, rennen in de tuin en "blaffen" naar de vogeltjes en nog veel meer.
Nu hebben we een leuk stel leren kennen die je helemaal zagen zitten en ben je vanmiddag vertrokken naar je nieuwe baasjes en hun 2 katten.
We hopen dat je je snel thuis zult voelen bij Kelly en Tibor, we vonden het toch wel moeilijk om je te laten gaan maar hopen dat je in een stabiele omgeving nog veel meer tot je recht komt, lieve Gina!!

Heel veel knuffels van Jan, Bettie en Geertje.

Geplaatst op 06-06-2015
Floortje
37

Deze kittens werden gevonden op het lokale voetbalveld.

Hoi hoi,

Mijn naam is Floortje, ik woon sinds kort bij mijn opvangmama. Het is natuurlijk de bedoeling dat ik in de toekomst ga verhuizen, als ik groot genoeg ben. Daarom drink ik mijn flesje altijd goed leeg, dan wordt ik een grote meid! Samen met mijn broertjes en zusjes zet ik de boel hier aardig op stelten! Maar als ik dan moe gespeeld ben en mijn buikje lekker rond gegeten heb, kan ik ook uren liggen tukken, heerlijk. Wie weet, wil je mij eens komen opzoeken, gezellig!

Geplaatst op 06-06-2015
Lin
37

Deze kittens werden gevonden op het lokale voetbalveld.

Hoi hoi,

Ik zal me eens even voorstellen. Mijn naam in Lin, en met mijn broertjes en zusjes woon ik bij mijn opvangmama. Ik ben gevonden op een voetbalveld, waarschijnlijk gedumpt. Dat snap je toch niet, we zijn zo lief, leuk en schattig! Ik ben de kleinste, maar eet het meeste. Ik heb altijd veel honger, dus ik ga zeker een grote meid worden. Ik ben ook altijd op zoek naar een speelmaatje, ik hou van gezelligheid! Ik ben best actief, daag mijn
broertjes en zusjes uit! Ik ben nog op zoek naar mijn gouden mandje, want als ik oud genoeg ben, mag ik verhuizen. Denk je dat wij een klik hebben?
Kom dan eens op bezoek!

Geplaatst op 06-06-2015
Joy
37

Deze kittens werden gevonden op het lokale voetbalveld.

Hoi hoi,

Ik zal me even voorstellen. Mijn naam is Joy, en ik woon samen met mijn broertjes en zusjes bij onze opvangmama. Hoe wij hier terecht zijn gekomen? We zijn gevonden op een voetbalveld, dat verzin je toch niet! Waarschijnlijk gedumpt, zegt onze opvangmama. Gelukkig kwam er een wandelaar voorbij, wij erachteraan met z'n vijven en gelukkig werden we op gemerkt! Nu hebben we het goed! Ik ben de clown van het stel. Ben altijd als eerste wakker, en heb dan altijd honger! Met een flesje maak je mij niet meer blij, geef mij maar een lekker hapje! En daarna knuffelen, heel veel knuffelen. En als ze daar even geen tijd voor hebben, dan kruip ik bij de hond! Ik vind het ook zo leuk om op de foto te gaan, ik kan al goed poseren. Maar ik ben natuurlijk op zoek naar mijn gouden mandje. Denk je dat wij een klik hebben? Pak de telefoon en maak een afspraak om mij te komen bewonderen! Tot gauw!

Geplaatst op 06-06-2015
Brownie
22

Later meer gegevens.

Geplaatst op 04-06-2015
James
37

Deze kittens werden gevonden op het lokale voetbalveld.

Hoi hoi,

Mijn naam is James, klinkt chique, vind je niet? Maar ik ben maar een gewone jongen hoor! Gevonden op een voetbalveld, samen met met broertjes en zusjes. Gelukkig zijn we op tijd gevonden en woon ik nu bij mijn opvangmama. Hier heb ik het reuze naar mijn zin, gezellige boel hier. Zelf ben ik een rustig katertje, maar als ze me uitdagen om te komen spelen, ben ik van de partij!
Als ik groot genoeg ben, mag ik verhuizen naar mijn gouden mandje. Is dat misschien bij jou? Wie weet, tot gauw!

Geplaatst op 03-06-2015
Balou
29

Gevonden op een weiland, later meer info

Geplaatst op 02-06-2015
Bellefleur
9

Lieve Bellefleur. Toen je bij ons kwam was je broodmager en getraumatiseerd. Je was met je zwangere buik het huis uitgezet omdat je baasjes je niet meer wilden, dus was je buiten bevallen en wist je niet wat je moest met vijf hongerige kindertjes waar je geen melk voor had. Gelukkig zijn er ook mensen die wel het goede doen, buren hebben zwerfkat in nood gebeld en zo was je gered en bij ons gekomen. Je had geen grammetje vet op je botjes, als we je aaiden dan voelde je zo, toink, toink, toink, de werveltjes in je ruggetje. Toch probeerde je je kindertjes te voeden want een goed moedertje was je wel, ondanks dat je met je zes jaar waarschijnlijk al rond de tien nestjes had gehad. Door je heel veel eten te geven en de kindertjes toen ze drie weken waren al zelf wat te laten eten hebben we er voor kunnen zorgen dat je ze toch helemaal zelf hebt kunnen voeden.
Naar ons toe was je heel onzeker, altijd eerst blazen want je wist nooit wat er zou gebeuren. Aaien mochten we je wel, het beschermen van je kinderen vond je belangrijker dan wegvluchten van ons. Dat was heel fijn, want ondanks je geblaas zijn we je toch blijven aaien en dat vond je ook heel fijn. Helemaal vertrouwen deed je het nog steeds niet, het kwam regelmatig voor dat je aan het kroelen was en tegelijkertijd een blaasconcert weggaf waar de harmonie jaloers op zou zijn. Langzaam ontdooide je steeds meer, na een paar weken durfde je ook van de grond af te komen en het hogerop te zoeken. Als we binnenkwamen was je blij dat we er waren. Jouw kinderen waren de eerste kittens van het jaar, volgens verwachting hadden die snel een huisje gevonden. Van jou hadden we verwacht dat je langer bij ons zou zijn en dat vonden we eigenlijk wel prima, je bent zo’n lieverd. Maar ook voor jou is er snel een huisje gevonden. Het afscheid kostte ons moeite, eigenlijk wilden we je nog niet missen, maar het is natuurlijk wel beter zo. Heel veel geluk lieve Bellefleur in je nieuwe huis. Het zal nu nog wel een beetje eng zijn, maar dat komt helemaal goed.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg