Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2017 hebben 26 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-11-2017
Kenzo
10

Lief toekomstig baasje.

Ik ben kater Kenzo en ik kan niet wachten om bij jou thuis rond te gaan lopen. Ik ben vrij rustig en heel erg sociaal, waardoor ik overal wel terecht kan. Ik hou heel erg van aandacht en knuffels, maar ik kan mij ook prima zelf amuseren.

Ik heb ook nog twee broertjes waar ik lekker mee kan spelen en zelfs voor de grote kat hier in huis ben ik helemaal niet bang! Wanneer gaan we elkaar ontmoeten? 

Geplaatst op 30-11-2017
Kaatje
VV

Lieve Kaatje,

 

Als gastgezin doet het me pijn om dit berichtje te moeten typen. Toch doe ik het, omdat het beter is voor jou. Je bent zo’n dapper meisje en je hebt al zoveel meegemaakt. Je baasje wilde je niet meer hebben en er was geen plaats meer voor je in het plaatselijke asiel. Toen we dit als gastgezin op facebook lazen wilde we niks liever dan jou dat warme, knusse en liefdevolle plekje geven dat je zo ontzettend verdient. Maar zo goed als het klikte tussen ons, zo slecht klikte het tussen jou en de kittens die we opvangen Met die kleintjes kun jij het niet zo goed vinden. Vandaar dat we nu zoeken naar een plekje dat jij verdient en waar je alle aandacht van de wereld krijgt. Een plekje waar je ongestoord rond kunt lopen en kunt genieten van je kattenleventje. Maar om te voorkomen dat je weer moet verhuizen hebben we, (veeleisend als we zijn) een wens: je nieuwe baasje moet inzien wat voor geweldig, lief en aanhankelijk beestje jij bent en genoeg tijd hebben om met je te knuffelen. Want een knuffelbeer (of kat), dat ben je! We weten zeker dat er iemand is die gaat vallen voor je charmes en waarbij je ongestoord de koningin in huis kan zijn.

 

 

Geplaatst op 30-11-2017
Kay
10

Miauw, hallo allemaal.

Ik ben kater Kay. Ik ben een van de drie grote sterke mannetjes uit mijn familie. Mijn broertjes zijn ook heel leuk hoor, maar ik ben natuurlijk veel liever. Ik ben gek op aandacht en loop je het liefst de hele dag achterna (zelf als je daar even helemaal geen zin in hebt).

Ik ben op zoek naar een baasje dat mij evenveel aandacht wil geven als ik hem/haar. Dus als jij je nu aangesproken voelt, wacht dan niet met bellen! Ik kijk nu al uit naar onze knuffeluurtjes.

Geplaatst op 29-11-2017
Zyra
117

Dit kitten zat moederziel alleen op een terras. Na uren wachten nog steeds geen mama. De meldster nam het mee naar huis om het aan te leggen bij haar moederpoes, maar haar kittens waren zo groot dat ze het kleintje steeds wegduwden. Daarom is Ziggs nu bij onze opvangmama.
 

Hi, Ik ben Zyra een zwart/bruin poesje en ik werd toen ik amper 10 dagen oud was, gevonden op een terras…. Hoe en wat, ik weet het ook niet meer hoe ik daar terecht bent gekomen. Een hele lieve mevrouw heeft mij gevonden en met Zwerfkat gebeld. Ik kreeg een hele lekkere warme couveuse voor mij alleen. Ieder 2/3 uur een lekkere flesje melk en als toetje wel 100 knuffels en kusjes van mijn opvang mama. Maar ik zal je ook iets heel leuks vertellen: ik heb ze bijna allemaal voor de gek gehouden. Ik ben een meisje maar iedereen dacht dat ik een jongen was…. En zo kreeg ik eerst de naam Ziggs en nu heet ik Zyra. Ik ben verzot op slapen en knuffelen, maar als ik goed wakker ben dan is alles wat los of vastzit zoooooo interessant voor mij. Tja ontdekken is gewoon mijn passie.

Ik heb ook een stiefbroertje ( Teemo) ook hij is alleen zonder mama gevonden, en nu is hij mijn BFF. Ik zou het super leuk vinden als we bij elkaar mogen blijven, want waar hij is ben ik en andersom. Zijn we elkaar ff kwijt dan begint Teemo gelijk op mij te roepen.

Vind je het leuk om kennis te maken? Bel  of mail met de dames van kattenbemiddeling

 

Groetjes, Zyra

Geplaatst op 29-11-2017
Tigra
121

Dit kitten werd gevonden rond een leegstaand huis.

 

Waar is dat feestje?

Hey, hey, even snel.. ik ben Tigra, 5 maandjes oud, een gezellige kater, maar nu: waar is dat feestje? Ik heb zin om eens lekker los te gaan! Het is weekend, dus morgen kan ik uitslapen. Ik hoef geen alcohol, ik zet zo wel de toko op z'n kop.
Maak plaats maak plaats maak plaats! De energie stroomt in mijn aders, ik moet ontdekken, de wijsneus uithangen spelen, rennen, vliegen! Ik ben de gangmaker op elk feest. Saai kun je mij niet noemen, nee haha! Uiteraard moet er ook geknuffeld worden, ben dol op knuffelen, ook kleine kindjes krijgen van mij een kusje.
Misschien ben jij een beetje bang aangelegd? Geen probleem, ik zal voor jou eerst op onderzoek gaan, ik rol het tapijtje wel voor je uit. Jou zal niets overkomen met Tigra aan je zijde. Beloofd! En andere katten? Kom maar op, samen is leuker dan alleen, heb ik wel nodig, samen stoeien en mijn energie kwijt rennen.
Maar goed, waar is dat feestje nou, ik wil meehee!!
Kusje, kopje zwaai zwaai, zoefffff. Tigra x

Geplaatst op 29-11-2017
Teemo
117

Teeeeeeeeeeemooooooo, kom je ff…..

Ja wacht ff ben nog bezig met kattekwaad uithalen, samen met mijn stiefzusje Zyra.

Nu denken jullie stiefzusje? Ja goed gelezen, we zijn beiden gevonden, helemaal alleen!!! Zyra eerder dan mij. Ik mocht haar gezelschap houden in een heerlijke warme couveuse. We waren toen nog heel klein maar ondertussen rennen en vliegen we door de kamer.

Soms klim ik ergens op en dan denk ik, Oei hoe heb ik dat nou weer gedaan en dan ben ik bang om weer naar beneden te gaan. Weet je dan roep ik mijn opvang mama, die komt mij gelijk “redden”. Zyra die lacht mij dan een beetje uit, maar ze vergeet wel dat ik jonger en kleiner ben… Maar verder is het een heel lief vriendinnetje, We slapen, ravotten, eten, spelen samen.

Het zou super zijn als we samen een Forever home mogen krijgen…..

Wil je een keer langs komen? Bel of mail dan met de dames van kattenbemiddeling

 

Tot laters…….

Teemo

Geplaatst op 29-11-2017
Felix
34

Dag lieve Felix, je was een geweldig katertje om voor te zorgen. Lief en speels. Je was iedereen zijn vriend. Het gaat je goed in je nieuwe gouden mandje. Veel plezier daar. Je opvangmama

Geplaatst op 27-11-2017
King
10

Hé hallo, jij daar!

Ik wilde zeggen: wil jij even naar mijn verhaaltje luisteren? Maar toen bedacht ik me dat je ook gewoon naar mijn foto kunt kijken en dan is dat helemaal niet meer nodig. Je hoort het al, ik ben een beetje brutaal hihi. Ze noemen mij niet voor niks de ondeugende onderzoeker uit het nestje. Ik heb ook nog twee hele lieve broertjes, maar die ben ik wel de baas hoor!

Gelukkig heb ik stiekem eigenlijk wel ook een heel klein hartje, waardoor ik heel erg verlang naar liefde (maar waarmee ik ook heel veel liefde kan geven)

Geplaatst op 26-11-2017
Fons
15

Hej, Fons hier nog eens! Ik heb een leuke nieuwe thuis gevonden! Wat is het een avontuur geweest. Ik was binnengekomen als een klein bang dutsje bij mijn opvangmama maar gelukkig heb ik alle tijd gekregen om de wereld op mijn eigen tempo te ontdekken en een vrolijk speels katertje te worden. Dat was ook een vriendin van mijn opvangmama niet ontgaan. Zij zag het helemaal zitten om mij in huis te nemen en mij alle knuffels te geven die ik nodig heb. Ik zit goed! Groetjes, Fons

Geplaatst op 25-11-2017
Leo
122

Hallo !
Wij zijn Billie & Leo, twee gezellige ronkmachines met een gezonde dosis humor en zin voor avontuur ! Zullen we wat meer over onszelf vertellen? Ok, hier gaan we dan…
De eerste 7 weken van ons leven sliepen wij samen met onze mama onder de blote hemel, ja je hoort het goed… we waren zwervertjes. Het leven op straat is best hard hoor, daarom gaf mama ons enkele levenslessen mee. Eén van mama’s lessen was: vertrouw geen mensen… Toen we door Zwerfkat in Nood gevangen werden en in ons pleeggezin aankwamen, brachten we mama’s lesje dan ook in de praktijk: we sloegen, bliezen en beten om ons heen… “hà dat zal ze leren!” dachten we toen…

Maar in plaats van weg te blijven kregen we heerlijke maaltijden en hopen speelgoed van deze mensen. Een klein kriebeltje in onze buik vond dat stiekem wel leuk. En die mensen? Die bleken eigenlijk best lief… beetje bij beetje gingen we hen meer vertrouwen...
Leo en ik (Billie) zijn 8 pootjes op één buikje, we hebben samen veel meegemaakt en laten elkaar niet los. We zoeken dus samen een huisje! Buiten het feit dat we echte zachtaardige lieverds met een gouden hartje zijn verschillen onze karakters sterk…

Intussen ben ik (Billie) bij mijn opvanggezin opengebloeid tot een grote knuffelkont en ronkmachine! Van nieuwe mensen ben ik bang, maar zodra je mijn vertrouwen wint kom ik helemaal los! Ik ben een energieke speelvogel die ’s avonds graag bij je op schoot komt uitrusten en heerlijk kroelen. Mij mag je extravert noemen. Mijn lieve broertje Leo is daarentegen eerder introvert, hij is een kleine avonturier, tikkeltje mysterieus en dol op spelen. Leo heeft vooral oog voor andere katten, mensen vindt hij zeker ok eens ze zijn vertrouwen gewonnen hebben, maar contact met mensen maakt hem soms toch nog wat onzeker. Schootje liggen is niet zo zijn ding. Aaien, daar kan hij wel al eens van genieten… maar enkel wanneer hij het leuk vindt, dan gaat zijn ronkmotortje luid spelen, heeft hij er geen zin in dan laat hij het wel weten! :)

Wij zoeken dus leuke mensen met geduld, die zowel houden van een vrolijke knuffelkat maar ook evenveel houden van een introverte avonturier. Lieve mensen die ons alle tijd geven om open te bloeien en begrijpen dat wij ons de eerste tijd zullen verstoppen en dat als we echt helemaal van onze melk zijn misschien ook wel opnieuw even gaan uithalen. Maar als je ons wat tijd geeft en ons vertrouwen wint dan heb je er twee fantastische maatjes bij!
Wil je meer info over ons? Neem dan gerust contact op met kattenbemiddeling!

Geplaatst op 25-11-2017
Billy
122

Hallo !
Wij zijn Billie & Leo, twee gezellige ronkmachines met een gezonde dosis humor en zin voor avontuur ! Zullen we wat meer over onszelf vertellen? Ok, hier gaan we dan…
De eerste 7 weken van ons leven sliepen wij samen met onze mama onder de blote hemel, ja je hoort het goed… we waren zwervertjes. Het leven op straat is best hard hoor, daarom gaf mama ons enkele levenslessen mee. Eén van mama’s lessen was: vertrouw geen mensen… Toen we door Zwerfkat in Nood gevangen werden en in ons pleeggezin aankwamen, brachten we mama’s lesje dan ook in de praktijk: we sloegen, bliezen en beten om ons heen… “hà dat zal ze leren!” dachten we toen…

Maar in plaats van weg te blijven kregen we heerlijke maaltijden en hopen speelgoed van deze mensen. Een klein kriebeltje in onze buik vond dat stiekem wel leuk. En die mensen? Die bleken eigenlijk best lief… beetje bij beetje gingen we hen meer vertrouwen...
Leo en ik (Billie) zijn 8 pootjes op één buikje, we hebben samen veel meegemaakt en laten elkaar niet los. We zoeken dus samen een huisje! Buiten het feit dat we echte zachtaardige lieverds met een gouden hartje zijn verschillen onze karakters sterk…

Intussen ben ik (Billie) bij mijn opvanggezin opengebloeid tot een grote knuffelkont en ronkmachine! Van nieuwe mensen ben ik bang, maar zodra je mijn vertrouwen wint kom ik helemaal los! Ik ben een energieke speelvogel die ’s avonds graag bij je op schoot komt uitrusten en heerlijk kroelen. Mij mag je extravert noemen. Mijn lieve broertje Leo is daarentegen eerder introvert, hij is een kleine avonturier, tikkeltje mysterieus en dol op spelen. Leo heeft vooral oog voor andere katten, mensen vindt hij zeker ok eens ze zijn vertrouwen gewonnen hebben, maar contact met mensen maakt hem soms toch nog wat onzeker. Schootje liggen is niet zo zijn ding. Aaien, daar kan hij wel al eens van genieten… maar enkel wanneer hij het leuk vindt, dan gaat zijn ronkmotortje luid spelen, heeft hij er geen zin in dan laat hij het wel weten! :)

Wij zoeken dus leuke mensen met geduld, die zowel houden van een vrolijke knuffelkat maar ook evenveel houden van een introverte avonturier. Lieve mensen die ons alle tijd geven om open te bloeien en begrijpen dat wij ons de eerste tijd zullen verstoppen en dat als we echt helemaal van onze melk zijn misschien ook wel opnieuw even gaan uithalen. Maar als je ons wat tijd geeft en ons vertrouwen wint dan heb je er twee fantastische maatjes bij!
Wil je meer info over ons? Neem dan gerust contact op met kattenbemiddeling!

Geplaatst op 25-11-2017
Thor
105

Deze opa zwierf al een tijd rond.


Hallo!
Mijn naam is Thor.
Ik ben een heel knappe rooie vent van 20 jaar, en ik heb een heel hip kapsel op het moment, ik ga echt met mijn tijd mee hoor 😉.
Ik ben op zoek naar een leuke date met iemand die me lekker kan knuffelen, ik heb ook een heel goede smaak in het verfijnde eten.
Ik heb wel een kleine verzorging nodig namelijk: elke dag een zalfje in mijn oorschelp smeren want ik heb een schildklier probleempje. Voor de rest is alles oke met mij hoor, o ja ik slaap ook heeeeeeeeel graag heeeeeel veel .
Als er iemand zich geroepen voelt om met mij het avontuur aan te gaan graag asap een berichtje naar onze kattenbemiddeling.

Ik hoop tot snel!
groetjes Thor

Geplaatst op 25-11-2017
Suus
VV

Later meer gegevens.

Geplaatst op 23-11-2017
Bliksem
121

Dit kitten liep in haar eentje rond bij een bedrijf.


Later meer gegevens.

Geplaatst op 22-11-2017
Brave
27

Gevonden in Maaseik

Miaauw,
Mijn naam is Brave! Naar het schijnt moet ik hier mijn verhaal komen doen en vertellen hoe ik ben, maar vooral wat ik zoek!
Het begon allemaal heel treurig. Ik werd samen met mijn zus gevonden in een tuin met nog een viervoeter. Deze viervoeter was niet zo lief tegen ons en beet mijn zus pardoes dood... Ik bleef alleen achter en werd gelukkig gered. Het was me wat om zo'n slechte start te kennen op zo'n jong leven. Maar ik ben erdoor en voel me eindelijk wat beter. Hier bij mijn opvangmama lopen nog twee poezels rond en ik vind ze geweldig! Ze zijn een beetje mijn vervangbroers. Ik kan met hen knuffelen en tegen hen aanschuren... heerlijk! Verder hou ik ook van mijn opvangmama. Als ze naar me toe komt zet ik grote ogen op en bekijk ik haar even goed. Ze heeft gelukkig geduld en bukt haar zodat ik op mijn gemakje kan gaan knuffelen. Hmm eens ze me dan over mn kopje streelt begin ik te spinnen!
Nu, ik mag hier niet voor altijd blijven en moet iemand anders vinden die met me wil knuffelen. Heb jij 's avonds nog wat tijd over en een plekje op je schoot? Dan ben ik de geknipte kat op erop te gaan liggen! En zoals je al hoorde met andere poezels kan ik het perfect vinden dus heb hen ook heel graag rond me!
Neem nu snel je telefoon en maak een afspraak met mijn opvangmama. Dan zien we mekaar snel!
Pootje,
Brave

Geplaatst op 17-11-2017
Vincent
BK

Schootverwarmer

Ben je niet moe? Moet je niet even gaan zitten. Je hebt zo hard gewerkt vandaag, ik denk dat jij gewoon even helemaal niks moet doen. Voor mij een hele belangrijke reden om op je schoot te ploffen. Let's get cozy. Ik heb alle tijd van de wereld, ik ga nergens heen. Mijn tijd is voor jou. Heeeeel de dag als je wil. Er komen ontzettende leuke programma's op tv, ik denk dat jij die allemaal moet kijken, daarna nog eens de herhaling.  In de pauze kijk je dan even naar mij, als ik je hypnotiserend zit aan te staren met een luide PRRR.
Jouw schootje zal altijd verwarmd zijn, door MIJ.
Een levend zijdezacht dekentje in een klassieke tijdloze kleur. Muisgrijs met wit, overal mee te combineren.
Misschien moet je stoppen met werken, dan gaan we de hele dag bankhangen. Lijkt je dat wat? Ik zorg alvast voor de versnaperingen.
Nee maar echt serieus, ik heb nood aan een baasje joh, echt wel. Een baasje die het niet erg vindt dat er zo'n kleffe viervoeter door het huis dribbelt. Natuurlijk ben ik dol op spelen, graag zelfs, is lachen.
Oh, ik ben trouwens aids-positief. Nee dat is niet eng, jij kunt het niet krijgen... en ik ben in topconditie. Ik ga echt niet snel dood, no worries. Ben niet levensmoe hey!
Ik heb nog heel veel doelen te bereiken in mijn leven. Op schoot liggen en omhelzingen uitdelen. Dus... genoeg te doen lijkt me.
Kom je op bezoek? Je mag gerust een reismand meenemen, ik kan alleen niet garanderen dat ie weer leeg naar huis gaat ;-)
Heel veel veel knuffels en stoere kusjes van een tijdloze man. Vincent x

Geplaatst op 17-11-2017
Bella
114

Lieve Bella,

 

Als heel klein kittentje kwam jij bij ons binnen. Net een weekje oud, de oogjes nog dicht.

Gelukkig was jij sterk, een echt vechtertje! Je groeide zowat probleemloos op.

De eerste 3 weekjes heb je het in je eentje moeten doen. Toen kregen wij ineens verrassend  nieuws. Jouw zusjes en broertje waren gevonden! Zij kwamen er gezellig bij . Jij kon zo fijn samen met hun spelen en opgroeien.

Er kwamen wat dingetjes op je pad waardoor je wat langer in opvang moest blijven. Maar jullie konden samen goed voor vermaak zorgen dus geen probleem!

Nu ben je naar je eigen gouden mandje. Ik kreeg bericht, het gaat prima met jou daar! Dacht ik al, je bent zo een ontspannen schatje, altijd in voor een knuffel.

Lieve Bella, je gaat nu verder als Spokkie. Geniet maar van het heerlijke leventje dat je nu tegemoet gaat!

Ik zal met regelmaat van jou horen, maar sowieso vergeten wij jou nooit!

 

Knuffel van je opvangmama.

Geplaatst op 17-11-2017
Emma
114

Lieve Emma,

 

Laat op de avond kregen wij telefoon. Een klein kittentje gevonden. Helemaal alleen…

Daar kwam je dan. Je had het koud en was sloom. Binnen 10 minuten viel je in een hypo. Meteen actie in huis. Kruikje, kitten warm houden. Glucosewater, dierenarts bellen… Tot diep in de nacht zijn we met jou in de weer geweest. Iedereen was ongerust, dit kittentje moest er wel door komen hoor!!

Gelukkig ging de dag daarna beter. Je knapte op, ging eten…

We zijn extra voorzichtig geweest met jou . Je bleef wat langer in opvang. Er waren hier nog 4 kittentjes dus kon je gezellig samen spelen en opgroeien.

Maar ook voor jou kwam de grote dag. Naar je eigen thuis. Je mocht samen met je vriendinnetje Pendule. Helaas moest Pendule nog even wachten, zij is er nog niet helemaal klaar voor.

Lieve Emma, wen jij daar maar vast, maak het maar alvast jouw thuis. Over 2 weekjes komt je vriendinnetje er dan bij, dat wordt gezellig!

Ik heb al een foto van je gezien, druk aan het spelen daar! Geniet er maar van Emma.

Wij zullen je nooit vergeten!

Knuffel van je opvangmama.

Geplaatst op 11-11-2017
Ian
39

Hallo,

Ik ben Ian, de grote broer van Lola & Liza. Ik ben rustig en zorgzaam. Als mijn zusjes wat bang zijn dan ga ik hen plagen. Spelen zusje, spelen! En dan vergeten ze hun zorgen. En als Anaïs zich moe voelt, dan ga ik haar zoentjes geven. Komt goed joh, want jij bent de beste!

Ik ben ook heel erg dapper, ik durf mammie kopjes geven als het etenstijd is, en in de ochtend vroeg spring ik pardoes bij op het bed en ga ik neusjes uitdelen: aaaaaiiiiennn mammmieee roep ik dan. Maar dat moet ze doorheen de dag niet proberen hoor! Als ik wil spelen dan ben ik veel te druk, geen tijd geen tijd geen tijd! En als ik wil slapen, ja dan ben ik moe hé, iiiieeee handen! Zeg ik dan en dan roeffel ik weg naar een plekje waar ik veilig kan slapen. Mammie zegt dat dat een restantje is van mijn leven als zwerfkat, en dat ik dat wel mag, me wegstoppen om te slapen. Ik ben blij dat ze me begrijpt, dat maakt het leven makkelijk weet je.

Begrijp jij mij ook? Of mijn mammie kan het je wel leren hoor! Maar dan moet je wel rustig zijn, en geduldig, want alles wat ik durf bij mammie, durf ik nog niet patsboem bij iedereen hé. Ik moet je kennen, vertrouwen, weten dat je me niet pijn zal doen in mijn slaap, niet mijn eten zal stelen en niet mijn speelgoed zal stukmaken. Als we dat besproken hebben dan kom ik lekker bij je snoezelen in het ochtendbed, goed?!

Kom je me maar eens bezoeken! Maar breng je wel zeker je geduld en rust mee? Ik zal dan zeker mijn beste dapperheid bovenhalen als je er bent!

Oja: als jij wel 2 van die gekke witten lieve (een beetje schrikkerige, maar héy wij doen ons best!) vriendjes in huis wil: Liza is ook wel klaar voor een bezoekje, maar enkel als dat samen met mij kan. Ze komt samen bij het ochtendbed kopjes uitdelen en aaitjes vragen, maar alleen als ik dat doe, ze is een kopieermachine! Alles wat ik doe moet zij ook doen. Zusjes! *zucht!

Dikke neus!
Ian.

Geplaatst op 11-11-2017
Janny
VV

Ik heb heel veel geduld

Hallo allemaal, mijn naam is Janny. Janny-die-al-zo-lang-wacht.
Ik woon al sinds januari in de bergenkamer. Leek me trouwens een uitstekende plek om te vertoeven.
In Villa Vagebond hebben ze themakamers, ken je dat? Ik had er nog nooit van gehoord. Je hebt hier nog meer kamers, nl. het strand, de Noordpool, de safari en de jungle. Ik mocht kiezen.
Nou, het strand vond ik nou net iets te warm, en van bootje varen werd ik zeeziek. De Noordpool was me net iets te koud en ik ben bang voor ijsberen. In de Jungle zitten de aids-positieve katten, dus lekker doei. 
Ik was aan het twijfelen tussen de safari en de bergen. Maar de meeste mensen trekken sneller de bergen in, want zo'n safari tripje is kei duur. Dusssss, nu zit ik hier dus al 9 maanden te wachten. Waarom maken jullie geen tripje naar de bergen? Je kunt hier klimmen, overnachten in een chaletje. Ik doe al die dingen, dag in-dag uit.
Ik verwelkom mijn mensen heel hartelijk, hier schijnt altijd de zon. Ik ben niet zo'n opvallertje, denk dat daar het schoentje knelt.
Ik hou me vooral wat op de achtergrond en de mensen moeten naar mij toekomen. Ik geniet van streeltjes, zo langs mijn wangetje, achter mijn oortjes. Mijn oogjes sluiten en ik zweef over het Himalayagebergte en breng een bezoekje aan Heidi, jawohl.
Met de andere katten heb ik geen probleem, kleine kindjes zijn me net iets te druk.
Kom toch eens lekker een op bezoek in de bergen. Maken we samen een korte wandeling en praten we bij. Op het gemakske, daar hou ik van.
Misschien wil jij mijn rugzakje dan dragen? Want ik ben helemaal voorbereid, een eenmalig tripje naar jouw huis? 
Knuffel van mij, Janny x

Geplaatst op 11-11-2017
Koska
VV

Koska kwam binnen met een oude dubbele botbreuk aan zijn voorpootje.

 

Later meer gegevens.

Geplaatst op 11-11-2017
Sienna
4

Drie maanden geleden kreeg ik een telefoontje. Of ik vier erg schuwe kittens wou opvangen. De situatie was werkelijk schrijnend. De katjes vlogen letterlijk de muren op van angst. We hebben samen dan ook een lange weg afgelegd. Een weg die niet altijd makkelijk was, maar elk klein stapje in de goede richting was pure euforie. En kijk wat er nu drie maanden later van jullie is geworden! Vier bange kittens zijn vier prachtige, ongelofelijk lieve en leuke diertjes geworden. Jammer genoeg wil dat ook zeggen dat mijn taak met jou er op zit. Lieve Sienna jullie opvangmama is ongelofelijk trots op jou!

Geplaatst op 08-11-2017
Bo
20

Deze halfwasjes werden gedumpt.

 

Hooooiiii!!! Bo hier! Wat is alles leuk! Ik sta ´s ochtends op en dan geef ik mijn opvangmama een kusje om haar wakker te maken en dan gaan we knuffelen! Dat is zoooo leuk! En dan krijg ik eten en dat vind ik écht leuk! En dan kan ik er de heeele dag weer tegenaan. Achter een balletje aanrennen, dát vind ik leuk! Of rare beestjes vangen, het liefst als ze vliegen! Dat is het allerleukst! En dan weer knuffelen, en spelen en de heeeele dag kletsen, allemaal echt heel leuk! Pfff even uitrusten bij mijn opvangmama. Lekker kroelen. Behalve als mijn zus Civet voorbij loopt, want die moet ik natuurlijk wel even laten weten dat ík de baas ben. Dan sla ik haar op de kop, leuk hè? Vindt zij niet. Jammer. Ik wil best ook met haar spelen!

Een paar maanden geleden was het niet zo leuk, want toen moesten mijn zusje en ik op straat wonen. Maar we waren nog maar piepjong! Vijf maandjes of zo. Gelukkig kregen we wel wat eten van een lieve mevrouw, maar we hadden nóg meer honger. En heel veel jeuk. Maar plotseling werden we meegenomen naar een fijn huis en hadden we eten genoeg. En al snel geen jeuk meer. Ik ben blij joh! Ik ben er de hele dag vrolijk van en ben de narigheid al lang allemaal vergeten! Wie wil er met mij spelen? Leuk!

Geplaatst op 08-11-2017
Low´
115

Deze kittens doken opeens in de tuin van de meldster op, waar ze al enkele zwerfkatten voert.

Daar ben ik dan!

Volgens mij zijn er al vele verzoekjes voor mij geweest. Ik ben een van die tijger kittens met die schattige grote oren. Ik had echter even tijd nodig om te socialiseren. Mijn opvangmama kan je verzekeren dat dat gelukt is. Ze zegt dat ik een echte pittige wilde kitten was. Daar is nauwelijks nog wat van over. Ik heb me ontwikkeld tot een lieve huispoes. Eentje die graag gestreeld wordt en nergens bang voor is. Natuurlijk ben ik wel nog op mijn hoede. Dat zit gewoon in mijn genen. Tevens deel ik niet graag mijn prooien. We grommen wat af mijn 3 zusjes en ik. Maar dat is nooit voor lang. Want we liggen het liefst dicht tegen elkaar in het mandje. Nieuwsgierig? Kom maar op met jouw gezinnetje. Ik maak mijn borst wel nat voor een kennismaking.

Geplaatst op 04-11-2017
Sid
VV

Deze poes werd ernstig verwaarloosd op een camping aangetroffen.
 

Hoi ik ben Sid. Ik ben een echte sprookjeskat.  Ik kreeg eerst de naam Cinderella,  omdat ze dachten dat ik een meisje was. Misschien hier doordat ik zo'n mooi ogen heb? Nou, ik zag er ook niet uit toen ik gevonden werd. Maar ik veranderde door de goede zorgen van een lelijk eendje in een betoverend mooie zwaan! En toen zagen ze natuurlijk dat ik een knappe kater was. Eentje met een peperkoek hartje zeggen ze over me. 
Dus als je een prins op het witte paard zoekt, ik ben je man! Je kat. 
Als jij mijn hart verovert, geef ik me helemaal. Dan geniet ik echt van je liefde en aandacht voor mij.
Je ziet, ik wordt beschreven in de mooiste sprookjes.  Nu nog een mooi "en hij leefde nog lang en gelukkig" en mijn sprookje is compleet!
Pootje Prins Sid.
Geplaatst op 04-11-2017
Pickles
111

Er was eens...prinses Pickles ❤
Als klein dropje werd ze gevonden in een heel groot bos tijdens een vleermuizenwandeling...Brr eng hoor.
Heel klein en heel alleen zat zij daar te krijsen.  Gelukkig liep er tijdens die wandeling een goede fee rond in het bos die snel ,voor dat de heksen die daar ronddwaalden het doorhadden, dit kleine witte pluizenbolletje meenam en snel naar een oplossing zocht om dit kleintje te voeden want wat had zij een honger.  Ze vond een plekje voor haar in kasteel "opvang" waar Pickles met warmte en liefde omringd werd en waar heel veel lekkere papflesjes op het menu stonden.
Dankzij de hulp van die goede fee kreeg Pickles de kans op te groeien tot een mooi, lief en speels prinsesje tussen andere prinsjes en prinsesjes in plaats van als klein bang weesje rond te dolen in het grote enge bos waar haar hoogstwaarschijnlijk geen fijne toekomst te beurt zou vallen.
En weet je ...sprookjes bestaan echt hoor 😀 Kijk maar naar onze kleine prinses, vandaag is ze vertrokken naar haar sprookjeskasteel, waar ze nog heel lang en heel gelukkig zal leven ❤
Geniet er van kleine prinses, we zullen je nooit vergeten en altijd met een lach op ons gezicht aan je terugdenken.  We gaan je lieve snuit en gekke bokkensprongen ook weer heel erg missen.
Hele dikke knuffel van je opvangmama's XX

The end.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg