Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In MAART 2017 hebben 17 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-03-2017
Simon
VV

Simon is een onderzoeker, een leuke gezellige kat die om zijn knuffels komt vragen.
Aanhankelijk en gezellig.

Geplaatst op 29-03-2017
Nino
39

Lieve Nino,
Je bent een ondernemend katertje dat nergens gevaar inziet. Al ben je af en toe nog wel eens bang van de grote mens.
Wees vrij bij je nieuwe bazinnetje en leef een leuk en warm leven.
Ik ga je missen en de plantjes ook die je half hebt gesloopt.  Maar hey met de plantjes komt het wel goed en met jou vast en zeker ook mijn grote, kleine poezenvriend.
Ik ga je missen !
Liefs je oppasmama Cora

Geplaatst op 25-03-2017
Lexie
31

Dit katje zat al een tijdje bij de meldster in de voortuin.


Pssst  ja jij ..... jij daar  
Wat leuk dat je naar me komt kijken .
Wat .. hmm je wilt dat ik me voorstel
Nou dat zal ik proberen .
Ik ben een zwart witte poes van 2 jaartjes jong . Vind het heerlijk om geaaid te worden en dan begint mijn motortje toch  te ronken hmm daar zou menig soortgenootje jaloers op worden
hoor , al zeg ik het zelf . Ben nog heel erg jolig haha ben dol op spelen met balletjes . Toen ik opgevangen werd had ik me toch pijn in mijn mondje dus hebben ze bijna alle tandjes getrokken , maar nu gaat dat weer super ik kan weer alles eten en daar maak ik dan ook graag gebruik van. Veel veel en nog meer grin ben een echte snoeperd .
Zoek het liefst een plekje voor mijn eigen alleen want ik wil je helemaal voor mezelf hebben.
Vind het nog niet zo fijn om opgepakt te worden maar als het vertrouwen er is gaat dat vast goedkomen , maar heb ook zoveel meegemaakt dat zal je zeker kunnen begrijpen.

Dank je wel dat je wilde luisteren naar mijn verhaal .
Neem jij me mee ?

Ronkende knuffel van Lexie

Geplaatst op 25-03-2017
Vodka
116

ey...zin in een drankje?
Ik ben Vodka en net als het drankje een vrij neutraal kitten van nog geen jaar.  
Hoe ouder, hoe pittiger zeggen ze over de drank, en misschien is dat bij mij ook het geval, maar dat zal de tijd wel uitwijzen.
Toen ik bij mijn gastgezin binnen kwam, was ik erg schuchter en ontzettend bang.
Al snel had ik in de gaten dat die grote mensen eigenlijk best te pruimen zijn.
Ze probeerden me over te halen met wat lekkers en hey...ze poetsen zelfs mijn toilet!
Dan kan er weer een borrel bij!
Inmiddels ben ik uitgegroeid tot een lekker uitdagend katertje. 
Ik vind het heerlijk om te spelen met mijn zusje en de andere poezenbeesten..daar heb ik dan ook een dagtaak aan.
Maar ook zal ik jou, als mijn nieuwe baasje, wel komen verwennen hoor.
Dan kroel ik lekker tegen je aan en ga je wassen maar ik kom wel wanneer ik het wil...... anders ren ik gewoon keihard weg.
Ik heb een kleine maar:
Zoals het drankje, ben ik ook gemixt het lekkerst.
Dus heb jij al een speelkameraadje voor me in huis, of heb jij zin in een leuk koppel, dan houd ik me warm aanbevolen om bij jou mijn gouden mandje te vinden!

Lieve knuffel van Vodka.

Geplaatst op 25-03-2017
Limoncello
116

Hey...ik hier...lief zwart katertje!
Gefopt, ik ben zwart van buiten en heb daaronder een grijs/bruin vachtje, grappig he?
Mijn naam is nogal zuurtjes, maar zo ben ik zelf niet!
Ik ben juist heel lief en zachtaardig naar mensen en andere katten en poezen.
Ook die blaffende monsters kan ik prima hebben, maar gaan hun voor mijn doen te ver, dan geef ik ze gewoon een knal.
Misschien toch een beetje een zuurpruimpje soms!?!?
Nah ja, iedereen heeft zijn momenten.
Maar okay... ik ben dus op zoek naar mijn gouden mandje en zoek eigenlijk iemand die mij kan aaien, tegen me praat en waar ik tegen aan kan vlijen.
Ik ben gewoon een enorme knuffel, al zal ik eventjes wachten met bij je op schoot springen tot ik zeker weet dat jij mijn dienaar voor het leven bent.
Ondanks dat ik mensen heerlijk vind, zou ik het wel op prijs stellen als je nog zo'n miauwend viervoetertje in huis hebt waar ik heerlijk mee kan ravotten en af en toe wat kattenkwaad uit kan halen!
Mag ik bij jou plaatsnemen op de troon?

Geplaatst op 24-03-2017
Taiko
115

Moet ik me echt nog voorstellen? Is mijn foto niet overtuigend genoeg?

Sinds een paar maanden woon ik bij mijn opvanggezin. Ik was samen met mijn tijgerbroertjes en een heleboel andere katjes woonachtig in een kattengroep. Omdat het in onze leefomgeving niet meer veilig was, heeft Zwerfkat in Nood besloten om ons in te vangen. Oh wat was ik bang. Ik hem me weken lang schuil gehouden in het holletje van de kattenklimpaal of onder de bank. Inmiddels klim ik overal bovenop. Zoals het een echte kat betaamd. Als mijn opvangmama mij lekkertje aanbiedt, mag ze me ook even aaien. Maar zodra het lekkertje weg is, ben ik ook weg. 

Ik heb enorme grote stappen gemaakt, maar weet dat ik er nog een paar moet maken. Vandaar dat ik op zoek ben naar een opvanggezin met heel veel geduld. Iemand die me de ruimte geeft, zodat ik op mijn eigen tempo kan wennen. Ik ben heel hecht met mijn tijgerbroertjes. We steunen elkaar door dik en dun. Als je me samen met een van mijn broertjes Tigo, Teiger, of Tigry wilt adopteren zou dat perfect zijn. Maar dat is geen harde eis. Het is wel belangrijk dat ik een ander dierenvriendje in de buurt heb. Mijn opvangmama vindt dat ik een heel zacht karakter heb, ik ben  heel sociaal en gemakkelijk in onderhoud. Durf jij het met mij aan? Dan mag je bellen met kattenbemiddeling. Er wordt dan een kennisafspraak gepland. Ik moet je er wel bij vermelden, dat de kans groot is dat ik me tijdens deze afspraak niet helemaal laat zien. Daarvoor ben ik nog te verlegen.

Geplaatst op 24-03-2017
Monti
VV

Hij is achtergelaten bij een leegstaand huis.

Eeen heerlijke gezellige jongen, veel speelsigheid, kopjes en knuffels.
 

Geplaatst op 18-03-2017
Theo en Jessie
VV

Deze katten leefden in en rond het huis van een mevrouw die onlangs overleden is.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 18-03-2017
Jessie en Theo
VV

Deze katten leefden in en rond het huis van een mevrouw die onlangs overleden is.
 

Miauwkes,

Ik ben Jessie en woonde vroeger in een grote groep katten maar mijn baasje kwam te overlijden en dus werden we met z’n allen her en der geplaatst. Gelukkig kwam ik in Villa Vagebond terecht. Hét asiel bij uitstek waar tijd en geduld heel belangrijk zijn. En dat is nou net wat ik nodig heb. Toen ik hier aankwam heb ik een tijdje onder de kast gezeten want ik was nogal van mijn melk door de verhuis en ik vond al die nieuwe omstandigheden en mensen nogal eng. Maar ik maak vorderingen. Tegenwoordig vind je mij aan de deur als de verzorgers binnenkomen en ook als er eten aan te pas komt. Dan laat ik mij goed aaien maar ik moet wel heel rustig benaderd worden anders schiet ik onder de kast. Vandaar uit kijk ik de kat uit de boom en als ik vind dat alles oke is, kom ik er terug van onderuit. Moet je een geheimpje weten? Verzorgster Nathalie heb ik heel graag. Laatst heeft ze mij als een baby gedragen en genoten dat ik heb! Amaai! Bij mensen waarbij ik mij geborgen voel, durf ik veel. Ik heb hier ook een prima voorbeeld en dat is den Theo. In het begin was hij ook van de wap en zaten we samen veel onder de kast. Maar ook Theo is helemaal opengebloeid en een ware avonturier worden. Die schuimt lekker alle kamers af op zoek naar een speeltje of een extra hapje. Bij Theo vind ik veel steun. Hij is als het ware een grote broer voor mij. “Kijk!” Zegt hij. “Zo moet je doen. Staartje in de lucht en lekker zelfverzekerd een rondje doen en alles gaan onderzoeken!”. Wij worden dus enkel samen geplaatst want ik kan niet zonder Theo. Dat je de lotto wint, daar is weinig kans toe maar als je ons samen adopteert, dan heb je gegarandeerd de jackpot gewonnen! Dus bel of mail maar eens voor ons.

Theo (kater, 5 jaar)
Jessie (poes, 12 jaar)

 

Geplaatst op 16-03-2017
Momo
VV

Ze komt uit Maaseik, achtergelaten bij een leegstaand huis.

Piep!

Ik ben Momo, een kater van 3 jaar. Ik ben helemaal zwart en ik verblijf in de Noordpool kamer. Toen ik pas binnenkwam in de villa had ik mijn vaste plekje in de krabpaal bij de deur. Je zag me soms zelfs niet liggen met mijn donker vachtje, jaja, tactiek! Er kwamen ineens allemaal handen op mij af die me graag wilde aaien en kroelen. Dan blies ik enorm hard, maar ik deed niets hoor, ik wou gewoon even laten zien dat ik een grote jongen was. Eens de handjes mij aaiden vond ik dit erg leuk, ik kan hier enorm van genieten. Ondertussen ben ik uit mijn schelp gekropen. Ik zit nog steeds vaak ik mijn krabpaal, maar als ik de deur hoor open gaan spring ik eruit en kom meteen alle aandacht opeisen. Ik geniet echt van de aaitjes en knufjes! Ik kan ook goed met andere katten overweg, maar soms deel ik wel een pets uit, ik moet toch laten zien wie hier de baas is eh? Ik geef jullie een seintje zodra ik vrij ben voor adoptie, en ik hoop dat ook ik dan mijn gouden mandje mag vinden. Ik zie zoveel katjes vertrekken in de Villa en stiekem ben ik wel een beetje jaloers!

Dikke poot en kopjes, Momo.

Geplaatst op 13-03-2017
Pom
VV

 

Pom komt uit Maaseik, en werd gevoerd met enkele andere zwervers. HIj is erg lief en laat zich aaien en knuffelen.

Een super lieve zachtaardige jongen, enorm knufelachtig!

Geplaatst op 12-03-2017
Aster
110

Deze kittens liepen alleen in het bos rond.

Hallo allemaal! Wij zijn de gekke tweeling Aelan en Aster en we zoeken jou! Oké, eigenlijk zijn we geen tweeling, want onze broers Ekko en Zac wonen hier ook, maar we doen net alsof we een tweeling zijn. Heb je die foto van ons al gezien waarop we lekker samen op de bank liggen? En wat dacht je van samen zonnen? Al dat geluier is best lekker zo saampjes, maar het allerleukste is nog wel achter elkaar aan rennen en dan halverwege een race ineens omdraaien en een meter in de lucht tegen elkaar op botsen. Gegarandeerd succes bij onze mama trouwens, maar ook wij vinden dat enorm grappig. Dat spelletje doen we dagelijks. En als we dan moe zijn van het spelen, dan vallen we in elkaars pootjes in slaap.

Zo leuk als we elkaar vinden, vinden we mensen nog niet echt. Mijn rode broer Aelan blaast nogal eens als hij vindt dat onze mama te dichtbij komt, maar zelf gaat hij wel op schoot liggen bij mama. Gekke broer heb ik he! Ikzelf vind die schoot dan weer niks aan, maar als ze me voorzichtig benadert mag ze me in de slaapkamer best wel eens een kroel achter mijn oor geven. Ooit waren we schuw, maar dat zijn we allang niet meer. Wel zit daar nog dat restje angst, en mama zegt dat we gewoon tijd nodig hebben. Leuk zijn we zo ook al, dus met die tijd komt het vast ook wel goed, zegt ze.

Wil jij ons de tijd geven om ook onze angst te overwinnen? We zijn niet eng, we houden je enkel een beetje op afstand. Maar als je ons de ruimte geeft die we nodig hebben, dan kun je nu alvast lekker genieten van onze gekke capriolen en straks vast ook wel van lekker met ons kroelen, over een poosje.

 

 kopje van Aster

 

Geplaatst op 11-03-2017
Aelan
110

Deze kittens liepen alleen in het bos rond.

Hallo allemaal! Wij zijn de gekke tweeling Aelan en Aster en we zoeken jou! Oké, eigenlijk zijn we geen tweeling, want onze broers Ekko en Zac wonen hier ook, maar we doen net alsof we een tweeling zijn. Heb je die foto van ons al gezien waarop we lekker samen op de bank liggen? En wat dacht je van samen zonnen? Al dat geluier is best lekker zo saampjes, maar het allerleukste is nog wel achter elkaar aan rennen en dan halverwege een race ineens omdraaien en een meter in de lucht tegen elkaar op botsen. Gegarandeerd succes bij onze mama trouwens, maar ook wij vinden dat enorm grappig. Dat spelletje doen we dagelijks. En als we dan moe zijn van het spelen, dan vallen we in elkaars pootjes in slaap.

Zo leuk als we elkaar vinden, vinden we mensen nog niet echt. Mijn rode broer Aelan blaast nogal eens als hij vindt dat onze mama te dichtbij komt, maar zelf gaat hij wel op schoot liggen bij mama. Gekke broer heb ik he! Ikzelf vind die schoot dan weer niks aan, maar als ze me voorzichtig benadert mag ze me in de slaapkamer best wel eens een kroel achter mijn oor geven. Ooit waren we schuw, maar dat zijn we allang niet meer. Wel zit daar nog dat restje angst, en mama zegt dat we gewoon tijd nodig hebben. Leuk zijn we zo ook al, dus met die tijd komt het vast ook wel goed, zegt ze.

Wil jij ons de tijd geven om ook onze angst te overwinnen? We zijn niet eng, we houden je enkel een beetje op afstand. Maar als je ons de ruimte geeft die we nodig hebben, dan kun je nu alvast lekker genieten van onze gekke capriolen en straks vast ook wel van lekker met ons kroelen, over een poosje.

 kopje van Aster

Geplaatst op 11-03-2017
Milo
VV

Hij is achtergelaten bij een leegstaand huis.

Milo is toch een leukerd

Onlangs kwamen Milo, Momo, Monti en Maaike bij ons binnen. Ze verbleven allemaal in een leegstaand huis, ze waren achtergelaten..
Milo is de onderzoeker. Zodra de kamers van de Villa openstaan, steekt Milo nieuwsgierig overal zijn neus tussen. Chillen in de strandkamer, uit het raam gluren in de Noordpool, wandelen in de bergen, Milo is overal te vinden.
Zodra de poetswerkzaamheden komt hij ons uitbundig begroeten en staat zijn kwebbel niet stil.
Ja jongen,we weten het, wij gaan ook op zoek naar een huisje voor jou!
Milo is geen oppakkat, hij komt wel gezellig naar jou toe... Andere katten geen probleem, maar geef hem de vrijheid in huis. Een buitenluchtje scheppen, zal hij erg waarderen :-)

Geplaatst op 03-03-2017
Pistache
BK

PIstache werd ziek gevonden. Hij zou zijn achtergelaten.

Hai, ik ben Pistache. Ik werd ziek aangetroffen op de straat. Toen ik bij Villa Vagebond binnenkwam, mocht ik meteen naar de dierenarts waarvan ik een hoop medicijnen meekreeg. Mijn vuile oortjes zijn nu proper en er werden ook wat tandjes getrokken. Nu heb ik soms nog last van mijn maag en darmen maar daarvoor krijg ik sensitivity brokjes. Oh ja... nog iets: ik ben aidspositief maar hey... laat ons het over de positieve dingen hebben. Eerst was ik nog een beetje bang maar nu niet meer hoor. Soms haal ik al eens een grapje uit met de verzorgers want ik ben een echte Houdini. Zo had ik eens de kast open én toe gedaan en mij daarin verstopt. En zij maar zoeken naar mij! Op een andere keer had ik mij in de poef op de gang verstopt. Ik hoorde altijd maar voetstappen op en naar gaan en ‘waar zit ‘em nu’? Je moest hun gezicht gezien hebben toen ze mij uiteindelijk vonden! Hilarisch!
Net als Marijn, Rusy en Remy, ben ik ook op zoek naar een speciale thuis waar ik steeds binnen mag vertoeven of waar ook een afgesloten ren aanwezig is zodat ik geen andere katten besmet. Af en toe kan ik eens bijten, maar ik geef signalen. Ik word dus niet bij kleine kindjes geplaatst. Naar andere katten toe kan ik ook dominant zijn. Je hoort me al afkomen hé? Ik zoek dus een speciaal baasje die me neem zoals ik ben. ’t is natuurlijk wel zo dat ik de laatste tijd heel wat meegemaakt heb. Waarschijnlijk ligt het daaraan dat ik een beetje rebels ben. Ik zou graag mijn wilde haren verliezen maar dat kan alleen als ik op een definitieve plek tot rust kan komen. Misschien bij jou?
Groetjes,
Pistache

Geplaatst op 03-03-2017
PÍche
vv

Deze lieve meneer komt uit Kortijk!

Hallo mag ik me even voorstellen...

Ik ben Peche en ik ben in tegenstelling tot wat de mensjes zeggen gene 'rosse', maar wel een mooi rode kater, al zeg ik het zelf....mijn verhaal begint natuurlijk bij mijn geboorte.Ik ben geboren op 1 november 2009 en ben afkomstig uit Kortrijk. Nee, ik heb geen gemakkelijk leven achter de rug. Samen met mijn vriendje leefde ik in een tuin bij mensen... We kregen wel te eten. Ik had ook veel pijn aan mijn tandjes, wat het voor mij moeilijk maakte  om brokjes te eten, maar ik deed mijn best hoor! Maar we waren niet echt gelukkig daar en toen heeft de mevrouw gebeld met iemand van een "villa" ofzo'. Het was wel heel wat hoor, want ik liet me niet zomaar vangen...hihihi... Ik was het natuurlijk gewend om met mijn vriendje alleen te zijn en te spelen en zot te doen. Maar uiteindelijk ben ik dan toch meegegaan, wel vrijwillig moet ik zeggen. Eigenlijk had ik teveel last van mijn bekje... Dus daar aangekomen in de Villa moest ik allerlei testjes ondergaan, ik werd wel goed nagekeken hoor... Een paar tandjes werden er getrokken, maar het ergste was voor mij dat ik te horen kreeg dat ik aids positief ben! Wat ben ik geschrokken seg! Maar dan hebben de grote mensen mij alles verteld dat ik nog wel met ander katjes kan spelen en ravotten! Ik moet wel medicatie blijven innemen, dus zo erg was het allemaal niet.. enfin... Ik zit hier dus in de Villa en ik moet zeggen: ik word hier behandelt als een koning! Ik lig op de beste plekjes in de keuken en als ik me wil terug trekken, ga ik naar mijn kamer: de Jungle zeggen de mensen. Ik ben een echte babbelkous en ik knuffel graag! Ik geef graag kopjes en 's ochtends als ik de deur hoor opengaan, ben ik de eerste die een babbeltje wil doen en dan eten, het liefst natvoeding, anders moet ik te hard kauwen. En dan is het tijd voor mijn medicijntjes. Ik word wel in de watten gelegd, maar ik vind dat de tijd rijp is dat ik... hoe zeggen ze dat hier weer... aah jaa...een gouden mandje krijg...Ik hoor zoveel goede dingen over gouden mandjes dat ik het wil proberen.Ik wil ook een mama of een papa met wie ik kan kletsen en spelen! Kleine mensjes mogen er ook zijn hoor, kan ik perfect mee opschieten! En misschien een vriendinnetje poes, want ik kan nog altijd lekkere kusjes geven hoor, maar ze mag niet dominant zijn! Zeg nu zelf... is dit geen mooi verhaaltje? Ik zit nog steeds in de Villa.

Kom mij gewoon eens bezoeken en ik zal de eerste zijn voor een babbeltje!

Groetjes Peche xxx

Geplaatst op 01-03-2017
Freya
VV

Deze katten leefden in en rond het huis van een mevrouw die onlangs overleden is.

Goedenavond!

Kennen jullie dat? Een ‘rider’? Dat is een lijst die bekende artiesten gebruiken met daarop wensen en eisen van voorzieningen die beschikbaar moeten zijn om een optreden mogelijk te maken. Daar staan soms gekke wensen op hoor! Bijvoorbeeld: Van Halen eist op de kleedkamer M&M’s, maar géén bruine en Elton John eist dat zijn kleedkamer ’s zomers 15 graden is en ’s winters 20 graden. Enkele veelvoorkomende eisen zijn: voedsel, drank, handdoeken, vervoer, hotels, een hulpje die alles regelt en inkopen doet etcetera. Zoals het echte artiesten betaamt, moeten zij dus goed gesoigneerd worden!

Hoor je mij al afkomen? Ik ben een 5-jarige, lieve en speelse poes die op zoek is naar een nieuw baasje énnnnn ja hoor… ik heb ook een fameuze ‘rider’. Nee, dat wil niet zeggen dat ik een rasechte diva ben à la Grumpy Cat of Garfield. Ik wil gewoon dat alles tot in de puntjes overzichtelijk en duidelijk is. Ik wil in de watten gelegd worden én geadoreerd worden . Dus, speciaal voor jou, zal ik mijn wensen en eisen oplijsten.

- Qua eten, ben ik niet veeleisend. Zolang er een natje en een droogje beschikbaar is, ben ik tevreden. Maaaaarrrr, ik wil geen groene en rode korreltjes. Daar zitten kleurstoffen in en al dat artificieel gedoe is helemaal niet gezond. Als er wat veel E-nummers bij de ingrediënten staan, dan is het geen spek voor mijn bek! Ik vreet alleen gezonde voeding want ik wil héél oud worden.

- Ik wil af en toe een lijntje van dat wit spul. Mmmm. Ik begin al te kwijlen als ik eraan denk! Likke Lik. Smak Smak. Buuuurp! Dat moet niet veel zijn hoor. Een klein beetje is genoeg. Als ik het maar eens kan proeven. Van teveel zou ik trouwens diarree krijgen. Bovendien is het eigenlijk niet zo gezond voor katten. Maar af en toe moet een lijntje crème fraîche wel kunnen, vind ik! Als alternatief is iets om te snuiven ook goed. Een speeltje met catnip in, vind ik het einde!

- Wat ik nog wil, is speelgoed. En véél want ik ben een echte speelvogel. Hier is al een filmpje van mij gepasseerd waarop te zien is dat ik mij zelfs kan amuseren met een dweil die aangestuurd wordt door de verzorgers. Ik schuim ook alle kamers af op zoek naar speeltjes en kan mij daar in mijn eentje mee amuseren. Men zegt: 'boys and their toys' maar geloof me: girls kunnen er ook wat van hoor! Ik ben het bewijs ;-)

- En nu mijn laatste eis: dat is ‘lots of TLC’ of in het Nederlands: veel liefde, genegenheid en verzorging. Krijg ik later, op mijn oude dag, ergens een pijntje? Dan moet je vanzelfsprekend met mij naar de dierenarts gaan om een oplossing te zoeken. Uiteraard word ik graag geknuffeld en ik hou ook wel van een potje gezelligheid. Samen op de sofa een filmpje meepikken? Op mij kan je steeds rekenen!

Zo... dat was het. Eigenlijk ben ik toch niet zó veeleisend? Het zijn maar vier puntjes... weet je dat de rider van een rockster soms 5 bladzijden lang is?

Enfin, zullen we eens kennismaken? Dan kan ik je tot in de puntjes uitleggen dat zo’n rider langs twee kanten werkt. Jij hebt er ook deugd van hoor! Ik licht nu al een puntje van de sluier. Jij eet minder crème fraîche dus... Die Tender en Love? Die krijg je van mij dubbel en dik terug onder de vorm van kopjes en spinconcerten! En... ik zal genereus zijn: jij mag ook eens aan mijn catnip snuiven! Samen kunnen we dan kleuren horen en geluiden zien. Deal?

Dikke, vette rockstar-groetjes,
Freya (poes, 5 jaar, ik kan met andere katten)


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg