Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JULI 2017 hebben 37 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-07-2017
Streepje
VV

Hallooo is daar iemand? Niet te dichtbij komen... Ik ben Streepje en ik ben 1 jaar. Zoals mijn naam het zegt, ben ik een kater met veel grijze streepjes op mijn mooie vacht, die perfect samen gaan met mijn mooie groene kijkers(ogen). Ik ben nog altijd een beetje bang... het gaat al ietsie pietsie beter, maar toch... Ik ben in deze grote villa terecht gekomen op 1/6/2016. Mij hoor je niet klagen hoor! Ik krijg veel aandacht, lekker eten, veel liefde en ook een beetje bachbloesem in mijn drinken om me wat meer zelfvertrouwen te geven...

Maar ik merk toch dat ik een mama of een papa nodig heb, die extra geduld met mij zal moeten uitoefenen. En ik ben het liefst alleen nu, maar als ik wat meer vertrouwen kan kweken, wil ik best een vriendje of een vriendinnetje om mee te spelen. Daarom lig ik ook altijd in de strandkamer in het hoogste mandje op de krabpaal. Kleine kindjes... nee... ben ik geen fan van. Ik herhaal nog even: Ze moeten wel veel geduld met mij hebben, ik moet jullie wel kunnen vertrouwen als ik bij jullie kom inwonen he... En dan ben ik er zeker van dat het allemaal wel goed zal komen met mij! Ik kijk nog even de kat uit de boom vanuit de strandkamer... Ik wacht op je!

Groetjes Streepje xxx

ps: met knuffels wacht ik nog liever een beetje....

Geplaatst op 30-07-2017
Ariana
VV

Deze katten leefden in een zwerfkattenpopulatie waar er 2 positief waren getest op leucose. Men wilde toen heel de groep euthanaseren maar daar is gelukkig een stokje voor gestoken, de negatieve dieren zijn over verschillende opvangen verdeeld.

 

Hip hip hooray.

Ik ben net 1 jaar geworden.
Maar in dit jaartje heb ik al wat dingetjes meegemaakt, hoor.
Ik leefde op straat maar toen heeft iemand me gepakt en gezorgd dat ik geen baby meer in mijn buik kreeg.
Een tijdje erna kwam er iemand die vond dat ik van de straat moest, en laten we eerlijk zijn, een Black beauty hoort niet op straat.
Nu zit ik lekker bij mijn opvangmama en ze zijn hier superlief voor me.
Ik krijg mijn maaltje nu lekker voorgeschoteld en ze doet iets met haar handen.
Dan komen die héél dichtbij en gaan over mijn koppie...hmmm...dat is fijn...prrrprrr.
Ik vind die handen nog wel eng hoor..die hebben me tenslotte ook 2x uit mijn vertrouwde omgeving gehaald.
Maar als ze dan gaan aaien, dan wil ik meer en meer.
Het heeft tijd nodig,maar ik kom er wel.
Ik zou het heerlijk vinden om een gouden mandje te krijgen bij mensen met niet te kleine kindjes, en die ook wat geduld met me hebben.
Die blaffende viervoeters zijn geen probleem zo lang ze me maar niet storen als ik op mijn troon lig.
Een andere miauwende viervoeter vind ik wel oké, dan kan ik er af en toe eens mee spelen.

Heb jij engelengeduld en mijn gouden troontje voor mij, dan vind mijn opvangmama het gezellig als je kennis komt maken met me!
Hopelijk tot héél snel.

Poezelig pootje van Ariana.

Geplaatst op 30-07-2017
Potter
124

Later meer gegevens.

Geplaatst op 30-07-2017
Sushi
124

Later meer gegevens.

Geplaatst op 30-07-2017
Fientje
VV

Dit katje werd gewond gevonden en kwam via onze collega's van asiel Genk bij ons terecht.

Hey ik ben Fientje. Een échte huis- tuin en keukenkat. Neem dat laatste maar gerust letterlijk! Ik vertoef heel graag in de keuken. Grote kans dat er iets te snoepen valt. Je hoort het al, ik ben echt een heuse lekkerbek. Ik hoef geen grote dingen hoor. Geen 5 gangen diner. Gewoon een lekker stukje kip, of zo'n lekker kattensnoepje. Mmm, het water loopt me al in mijn bekje. Ik ben ook graag bij onze verzorgers. Als ze in kantoor iets willen maken op de computer, dan lig ik er gezellig bij. Welliswaar op de bureaustoel. Die ligt zo lekker zacht. En de lieverds laten me dan ook lekker liggen en nemen een gewone stoel. Ja ik word hier wel verwend.
Ik ga nog even genieten hier in deze leuke villa, en dan binnenkort mijn koffertje pakken, richting gouden mandje. Grote kans op nog meer lekkers en leuke plekjes.
Knuffeltje Fientje

Geplaatst op 29-07-2017
Dunya
15

Hallo iedereen,

Ik wil mezelf graag even opnieuw voorstellen, helaas ben ik weer terug gekeerd bij de vzw. Ik zal jullie even kort uitleggen waarom, en waar ik nu opzoek naar ben voor de perfecte match.

In het vorige gastgezin was ik gelukkig, totdat ik ineens heel erg werd geplaagd, dat vond ik natuurlijk niet fijn. Ik ben erg lief en wat ze ook naar mij doen - ik blijf lief. Ik hou enorm van knuffelen maar ik durfde dat niet meer.
Eenmaal bij mijn nieuwe mandje was ik in het begin ook heel gelukkig. Er werd enorm veel met me geknuffeld maar helaas ook die kat (die er al eerder was) plaagde mij iedere dag. Ik kreeg veel stress en ben mezelf kaal gaan likken.

Nu zit ik bij een ander gastgezin en hier wonen ook katten. Met 1 van hun kan ik het heel goed vinden. Ook zit ik niet meer onder de kale plekken. Ik trek me wel nog steeds graag terug als het druk is in huis maar knuffelen daar laat ik geen einde aan komen als ik je vertrouw.
Het liefste zou ik in een gouden mandje terecht komen zonder kindjes of andere dieren. Een vriendje is altijd leuk maar alsjeblieft ik wil nooit meer geplaagd worden. Wie heeft mij de rust te bieden die ik nodig heb en verdien?  

Pootje en heel veel kopjes van Dunya

Geplaatst op 28-07-2017
Donut
124

Later meer gegevens.

Geplaatst op 26-07-2017
Ziva
111

Ons fluffy opvangertje Ziva is aan haar grote nieuwe avontuur begonnen.

Een nieuwe fijne thuis hier een paar straatjes verderop en een wat groter speelkameraadje dan ze gewoon is, Seppe de woef J

Ziva had de voorbije week ook nog een verrassing voor ons in petto…Jaaah ze had ons goed beetgenomen ! Ziva was opeens van de ene op de andere dag geen leuk fluffy poesje meer maar een leuk fluffy katertje !! LOL

Dat heeft “ze” lang kunnen wegstoppen.  Maar meisje, jongen, jongen, meisje…dat speelt uiteindelijk allemaal geen rol , het blijven gewoon dezelfde leuke katjes.

Haar oh neen, zijn nieuwe gezinnetje gaat even hard van hem genieten want het blijft hetzelfde knuffelkatje waar heel wat plezier mee te beleven valt. Altijd vrolijk gezind en in de mood om te spelen, rondcrossen…Met Ziva in da house pret van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat in bed J

Lieve Ziva we zullen je zotte kuren en allerliefste oogjes weer ontzettend gaan missen.

Dikke knuffel van je opvangmama’s en al je poezenvriendjes hier XX
 

Geplaatst op 25-07-2017
Mara
VV

Mara komt van een zwerfkattenkolonie die "opgeruimd" zou worden.

Hallo lieve mensen,
Ik ben Mara, een mooie meid van 1 jaar jong.
Ik woonde voorheen op straat in een zwerfkat kolonie.  Dat was een zwaar leven kan ik je vertellen. Elke dag was overleven. Er werd gefluisterd dat men ons wilde opruimen. De angst sloeg om mijn bange eenzame hartje. Wat hield dat in ?? Was ik mijn leven nog wel zeker ??
Op een dag werd ik, samen met mijn vriendjes Samson, Grisou en Seop meegenomen. Waar gingen wij naartoe ?? Allemachtig wat waren we bang zeg.
Tot mijn grote verbazing kwamen we terecht in een gebouw dat Villa Vagebond heet. Hier word ongelooflijk goed voor ons gezorgd. Het is er lekker warm, krijgen elke dag eten en drinken en de kamers zijn super de luxe ingericht. Het is hier goed vertoeven.
Ik woon nu inmiddels in de strand kamer. Bang ben ik nog altijd wel. Ik vind de mensen die hier zo goed voor ons zorgen nog een beetje eng. Ik durf dan ook nog niet door de kamer te wandelen als die mensen ook in de kamer zijn.
Als ik geaaid word dan sluit ik mijn oogjes en kriebelen onder mijn kinnetje vind ik zaaalig. Maar als ik er genoeg van heb of gewoonweg geen zin dan geef ik een mep. Tja... Je moet wel duidelijk je grenzen stellen toch ?
Beetje bij beetje kom ik er wel. Ik heb gewoon nog wat tijd nodig om te ontdekken dat mensen helemaal niet eng hoeven te zijn.
Als ik zover ben om op zoek te gaan naar mijn gouden mandje geef ik een seintje
 

Geplaatst op 24-07-2017
Marie
15

Later meer gegevens.

Geplaatst op 24-07-2017
Julie
15

Later meer gegevens.

Geplaatst op 21-07-2017
Sammy
VV

Hoi lieve mensen,
Ik ben Sammy, een tijgertje van 6 jaar. Nou ja tijgerTJE? De mensen hier zeggen altijd maar dat ik zo groot en imposant ben. Je mag dus gerust tijger zeggen! ;)
Al staat mijn imposante uiterlijk wel in schril contrast met mijn karakter. Ik ben een rustige bescheiden jongen, gevoelig voor wat er rondom mij gebeurt. Hoe noemen mensen dat ook alweer? Hoogsensitief ofzo. Veel drukte en gedoe zijn helemaal niets voor mij. Geef mij maar een aangename tête-à-tête, qualitytime met fijne mensen, dan komt de knuffelaar in mij naar boven en ga ik hélemaal los!

Hoe ik mijn ideale thuis zie? Ik ben helemaal niet veeleisend hoor, ik wil ook niet moeilijk doen. Maar ik ben op zoek naar vriendschap voor het leven en daarbij is het belangrijk om heel open en eerlijk te zijn. Dus hier gaan we dan: ik ben op zoek naar rustige mensen, bij zulke mensen bloei ik namelijk open! Voor mij liever geen gezin met kleine kinderen, die vind ik te druk en onvoorspelbaar. Niet dat ik hen ook maar iets zou misdoen hoor, zo ben ik echt helemaal niet. Maar ik voel me bij hen niet op mijn gemak en ga me dan verstoppen… Met andere katten kan ik overweg. Zelf ben ik absoluut niet dominant en hou ook niet zo van dominante figuren. Verder is het natuurlijk belangrijk dat mijn nieuwe mensenvrienden niet gaan lopen van het woord ‘kattenaids’. Ik ben er namelijk positief op getest, maar voel me kiplekker en ben rotsvast van plan er nog vele prachtige jaren bij te doen! Kattenaids is ook helemaal niet overdraagbaar naar mensen enz. Laat je dus alsjeblieft niet afschrikken: als je er vragen over hebt neem dan gerust contact op met de mensen van Buddy Kat. Zij geven graag antwoord op al jouw vragen!

Genoeg gekletst, wil je graag eens in levende lijve kennis met me komen maken of wens je meer info over mij? Neem dan snel contact met ons op. Hopelijk tot snel!
Oprechte knuffeltjes,
Sammy

Geplaatst op 17-07-2017
Zara
10

Hoi ik ben Zara en het enige meisje uit het nestje. Dus ik ben wel een stoere dame met alleen maar jongens om me heen. Ik ben waarschijnlijk het zachtste kitten dat je ooit gaat ontmoeten maar als je dat wil ervaren moet je me maar snel even in het echt komen opzoeken.

Geplaatst op 17-07-2017
Zazu
10

Boe ik ben Zazu. Ja, vernoemd naar de vogel uit de Lion King. Als je nog niet verliefd geworden bent op mijn foto, dan moet je me maar snel komen opzoeken want ik tover meteen een glimlach op je gezicht. Ik ben misschien een beetje onhandig (zeggen mijn baasjes), maar wel heel speels en lief.

Geplaatst op 14-07-2017
Jules
VV

Ik ben Jules het lieve spookje
Het is me werkelijk nog nooit gelukt iemand te laten schrikken. Met mijn witte gewaad daag ik mensen wel eens uit tot een spelletje: " Bhhoeeee" roep ik dan. Ik wacht nieuwsgierig  op reactie en dan zeggen ze: " Aahhh daar is onze lieve Jules!"  Ik riep nog: " Neehee, ik zeg boeee en dan moet je doen alsof je schrikt, oke? "  Helpt dus voor de meter niet.
Ik word altijd geknuffeld en daar heb ik eigenlijk helemaal niks op tegen. Zaaaalig!
Ik ben zo'n lief spookje weet je, eentje met een heel zacht karaktertje, alleen maar lieve blikken toewerpt, knuffels komt halen, nooit 1 verkeerd woord zegt, nooit een uithaalpootje, nooit slecht gehumeurd. Gewoon leuk!
Jules het niks- mee- aan- de- hand- katje waar je mee voor de dag kan komen. Ik pas me aan, heb met niemand problemen en  hou wel van een tunnel met kleurtjes.
Tis te warm voor lange gesprekken, ik laat het hier voorlopig bij en hoop echt serieus dat je me eens komt bezoeken. Ik ben tijdloos en kei lief!
Boee! Kusje Jules x

Geplaatst op 13-07-2017
Knoevel
37

Dit moederloze kitten kwam via onze collega's van VZW Felix bij ons binnen en direct door mama Tofje in de pootjes gesloten.
 

Wat, heet ik Knoevel?? Wie heeft die naam voor mij verzonnen? Ach ja, ik vind knoevelen wel leuk, maar ik heb er eigenlijk niet veel tijd voor. Als er niemand is die de boel in de gaten houdt, dan moet ik het toch doen? Ja hoor, wiebeltenen, worstjesvingers; ik houd ze in de gaten en ík kan ze wel aan. Ik neem mijn taak serieus en spring er bovenop. Toen ik twee weken oud was ben ik mijn mama verloren. Ze was er opeens niet meer. Een lieve mevrouw zag mij de hele tijd alleen zitten, heeft een melding gemaakt en ik heb toen een hele rit gemaakt voor ik uiteindelijk in dit warme nestje ben beland. Wat heb ik toch geluk gehad met mijn nieuwe mama die me zo goed verzorgt. Ze noemen me hier het koekoeksjong, want ik slurpte bijna alle melk voor de neus van mijn zusje weg. Ze hebben het me vergeven, gelukkig! Dat verklaart waarom ik nu zo'n sterk, pittig katertje ben geworden. Ik zoek een baasje die me uitdaging biedt, maar als ik dan een keertje moe ben, zou ik graag mijn hoofdje op zijn schoot te rusten willen leggen en als ik dan ook nog achter mijn oortjes wordt gekroeld, krijg je van mij onvoorwaardelijke liefde!
Liefs en een ondeugend pootje van Knoevel!

Geplaatst op 12-07-2017
Splinter
116

Dit kitten werd krijsend gevonden, hij gebruikte zijn rechter voorpootje niet.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 11-07-2017
Apu
104

Mama Grisette werd door haar meldster verzorgd. Ondanks de poezenpil werd ze toch zwanger. Omdat de meldster bang was dat ze niet de juiste zorg kon bieden aan een mamapoes en haar kindjes, mag Grisette haar kindjes grootbrengen bij ons gastgezin. Grisette mag daarna terug naar de meldster, voor de kindjes zoeken we een goede thuis.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 10-07-2017
Tamino
104

Mama Grisette werd door haar meldster verzorgd. Ondanks de poezenpil werd ze toch zwanger. Omdat de meldster bang was dat ze niet de juiste zorg kon bieden aan een mamapoes en haar kindjes, mag Grisette haar kindjes grootbrengen bij ons gastgezin. Grisette mag daarna terug naar de meldster, voor de kindjes zoeken we een goede thuis.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 09-07-2017
Lucas
VV

Later meer gegevens.

Geplaatst op 09-07-2017
Marthe
100

Deze kittens van een week oud werden bij ons gastgezin gebracht.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 09-07-2017
Lisa
100

Deze kittens van een week oud werden bij ons gastgezin gebracht.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 09-07-2017
Knabbel
27

Deze kittens werden letterlijk elk uit een benarde positie gehaald! 1 zat vast onder de motorkap, het ander zat tussen blauwe steen geklemd.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 09-07-2017
Babbel
27

Deze kittens werden letterlijk elk uit een benarde positie gehaald! 1 zat vast onder de motorkap, het ander zat tussen blauwe steen geklemd.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 08-07-2017
Meadow
103

Dag kleine zwarte man, daar ging je dan mee in je reismandje. Niets begrijpende ogen die me aanstaarden. Wat gebeurd er nu? Hey mens van mij, waarom blijf je daar staan, zie je niet dat ze me mee in de auto nemen? Ach Meadow jongen, nu snap je het nog niet, maar je gaat een gouden toekomst tegemoet.

5 maart 2016 kwam je voor het eerst in mijn leven. Een spoedmelding, je was de laatste van een groep katten die nog over bleef. In het weekend verdwenen katten, vermoedelijk door kwaad opzet. De tijd drong want de melding kwam tegen het weekend….. Gelukkig liep je diezelfde dag al in de kooi. Onze reis samen begon. Eerst een bang zwart hoopje in de bench, ik mocht je wel aaien, maar niet van harte. Daarna verstopt achter de bank. Je nam je tijd en daar is niets mis mee. Zo’n lief zachtaardig mannetje, je was een aangenaam maatje. Je leerde dat je niets te vrezen had en met de dag ging je vertrouwen groeien. Je bleef wel wat op je hoede en dat zal vermoedelijk ook wel zo blijven.

Meadow lieve jongen, je kon nu werkelijk met alle katten overweg. Ons briesend leeuwke Misty moest niets van de andere katten weten, maar jou zag ze wel zitten. Jij past je aan hé schat. Met de jonkies ging je graag rollebollen. Met de oudjes rustig doezelen voor het raam. Een katje in de stress ging je troosten. Matte was je grote vriend, via hem leerde je dat kroelen toch wel fijn is. Pelle, de kleine bangerd, nam je onder je hoede. Je draaide mee in de routine, kwam op tijd en stond je knuffel vragen. Soms kwam je stoorzender spelen omdat je ook knuffels wilde als een ander katje aandacht kreeg. Maar maakte ook niet uit, we hebben twee handen, eentje voor elk.

Meer dan een jaar was je deel van het gezin, wat heb ik van je mogen genieten. Dikwijls was in ontroerd als ik zag hoe teder je kon omgaan met je vriendjes. Als je naar me toe kwam en ik zei koppie krauw, dan deed je je kopje omlaag en genoot van de kriebels op je kopje. Je fluwelen zacht vachtje was een festijn om in te kroelen. En dan die mooie aparte kleine kijkers, daar kon ik echt niet aan weerstaan. We kregen een intense band, moeilijk om je los te laten kleine schat….

Jij moest en zou een huisje krijgen bij meerdere katjes en bij mensen met geduld. Vrij naar buiten zagen we niet zitten, het gevaar bestond dat je niet terug binnen durfde. Maar je kon wel soms verlangend naar buiten kijken. Je bent nu vertrokken naar een huisje met meerdere vriendjes. Een mama met heel veel geduld en liefde. En de kers op de taart, binnenkort een tuin waar je veilig naar buiten kan. De tuin wordt cat proof afgesloten.

Nu even door de zure appel bijten lieverd. Je krijgt een heerlijk leventje, een vaste thuis met vriendjes en een liefhebbende mama. Een tuin waar je kan zonnen en een frisse neus halen.

Geef je mama het vertrouwen dat ik kreeg, laat je mooie karaktertje zien lieve schat.

Ik kreeg al wat berichtjes. Je bent nog bang, maar gelukkig wil je al wel wat eten. Het is even eng jongen en dan kan het leven alleen maar beter worden.

Ik mis je wel lieve schat, afscheid nemen wordt er met de jaren niet makkelijker op. Misty en Matte lopen je te zoeken. Pelle is van slag. De hele bende is wat te rustig, ze missen je. Je was dan ook een aangename vriend.

Het ga je goed jongen. Het mooie leventje wat je staat te wachten heb je zo verdiend.

Dag lieverd van me, we houden contact via je mama.

Nog een dikke kus van je opvangmama, Marina

Geplaatst op 08-07-2017
Jelena
118

Hallo?

Mijn naam is Leentje, en ik ben de mooiste van de hele klas! Mammie zegt dat ik precies op een pauw lijk, als ik fier door de kamer paradeer: mijn neusje in de lucht en mijn pluimenstaart mooi en fier rechtop! Zo hoort dat toch, voor een dame?!

Maar als er dan een geluidje is dat ik niet ken of iemand beweegt plots, dan ren ik roets onder de grote zetel. Als ik me een beetje veiliger voel, dan steek ik mijn nieuwsgierige neusje onder de zetel uit om te piepen of de kust veilig is, en dan, als alles stil en rustig blijft, dan zoek ik het beste plekje in huis uit om een schoonheidsslaapje te doen.

Ik hou wel van mensen hoor, maar alleen van lieve en rustige mensen die mijn handboekje gelezen hebben. Als ik aaitjes wil dan zeg ik dat wel, dan zeg ik: aai aai aai aai aai! En dan kom ik met mijn poepie dichterbij. Je moet namelijk eerst tonen dat je weet hoe je een pluimenstaart moet aaien, voor je de rest van mijn lijfje mag aanraken. Als we dat onder de knie hebben, dan worden we vast heel gelukkig samen. Ik wil best vaak aaitjes en ik lig graag in je buurt, maar ik durf niet zomaar iedereen pardoes vertrouwen hoor. Als je zo’n mooie pauwendame als ik in je huisje wil dan zal ik je geduld op de proef stellen, dat moet je verdienen zegt mijn mammie.

Zie jij dat zitten? Om geduldig mijn handleiding te leren, met vallen en opstaan? Dan mag je naar mijn mammie bellen en dan mag je zeker en vast op bezoek komen!

Geplaatst op 08-07-2017
Beau
VV

Voor Beau zijn we op zoek naar een boerderij.

Heel voorzichtig kom ik me toch eens voorstellen.
Mijn naam is Beau.
Ik ben een mooie meid van 2 jaartjes jong. En ik zal maar meteen met de deur in huis vallen.
Ik vind het allemaal nogal eng. In het begin kan ik blazen als de beste als je in mijn buurt komt. Ik kwam alleen uit mijn veilige mandje om te eten, maar als een van de verzorgers de kamer binnen kwam vluchtte ik snel weer terug naar mijn mandje.
Maar na alles zorgvuldig in de gaten te hebben gehouden ben ik toch wel nieuwsgierig geworden en trok de stoute schoentjes aan.
Ik woonde eerst in de Noordpool kamer maar ik vond het tijd voor een strandvakantie dus liep ik op mijn gemak over de gang naar de strandkamer. De twee verzorgster die op dat moment aanwezig waren lagen vol ongeloof op hun buik verderop in de gang mij te filmen. Maar zou je ook niet ? Ik ben echt een prachtige verschijning.
Na een aantal overnachtingen op het strand durfde ik het ook nog aan om een mini break in de bergen(kamer) te houden.
Ik ben nu al zover zen dat ik me, als ik daar zin in heb, laat aaien.
Graag zou ik nog een reisje willen maken, en wel naar een gouden mandje. Ik hoor daar, hier in de Villa zoveel lof over, dat ik dat ook wil.
Heb jij dat mandje voor mij ? Ben jij een rustig persoon en gun en geef jij mij alle tijd om me bij jou op mijn gemak te voelen ? Dan moet je toch echt gaan bellen of mailen. Want met liefde, tijd, geduld en lekkere hapjes worden wij echt dikke maatjes.
Ik hoop je snel te ontmoeten, maar jullie moeten nog heel eventjes wachten, ik laat het jullie weten zodra ik vrij kom voor adoptie.
Een voorzichtig kopje van mooie Beau.

Geplaatst op 08-07-2017
Seop
VV

Seop komt van een zwerfkattenkolonie die "opgeruimd" zou worden.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 08-07-2017
Samson
VV

Voor Samson zijn we op zoek naar een boerderij.

 

Samson komt van een zwerfkattenkolonie die "opgeruimd" zou worden.

Later meer gegevens.
 

Geplaatst op 08-07-2017
Romy
108

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-07-2017
Zen
10

Hallo, ik ben zen en mijn naam is Zen, toevallig hè haha. Ik kan hier wel een heel leuk verhaaltje gaan schrijven over mezelf, maar waarschijnlijk zijn jullie toch al verkocht nu jullie mijn foto hebben gezien. Ik ben van alle markten thuis, ik kan lekker knuffelen en heel goed spelen en eten.

Geplaatst op 06-07-2017
Fleddy en Coely
104

Mama Grisette werd door haar meldster verzorgd. Ondanks de poezenpil werd ze toch zwanger. Omdat de meldster bang was dat ze niet de juiste zorg kon bieden aan een mamapoes en haar kindjes, mag Grisette haar kindjes grootbrengen bij ons gastgezin. Grisette mag daarna terug naar de meldster, voor de kindjes zoeken we een goede thuis.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 06-07-2017
Esperanza
104

Mama Grisette werd door haar meldster verzorgd. Ondanks de poezenpil werd ze toch zwanger. Omdat de meldster bang was dat ze niet de juiste zorg kon bieden aan een mamapoes en haar kindjes, mag Grisette haar kindjes grootbrengen bij ons gastgezin. Grisette mag daarna terug naar de meldster, voor de kindjes zoeken we een goede thuis.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 06-07-2017
Coely en Fleddy
104

Mama Grisette werd door haar meldster verzorgd. Ondanks de poezenpil werd ze toch zwanger. Omdat de meldster bang was dat ze niet de juiste zorg kon bieden aan een mamapoes en haar kindjes, mag Grisette haar kindjes grootbrengen bij ons gastgezin. Grisette mag daarna terug naar de meldster, voor de kindjes zoeken we een goede thuis.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 06-07-2017
Twinkel
37

Dit is een kitten van mamapoes Tofje. Het werd geboren in de opvang.


Hoi, ik ben Twinkel! Samen met mijn pleegbroertje en zusje zit ik bij mijn mama die al heel wat heeft mee gemaakt. Zij werd zwervend en hoogzwanger van de straat gehaald en terwijl zij nog helemaal niet aan de mensen gewend was, beviel ze al na 3 dagen in het gastgezin. Mijn zusje en ik werden geboren. Twee weken later werd mijn pleegbroertje erbij gezet, omdat hij geen mama meer had. "Goed hoor", zeiden wij. "Kom jij er maar bij" en zo goed als ik ben, liet ik hem vaker mijn melkje bij mama opdrinken. Toen ik later de bezorgde ogen van mijn opvanggezin zag, heb ik snel ook maar weer een borstje bij mama bemachtigd en ben nu een gezond en sterk poesje! Mijn specialiteit is lief zijn! Net als broer en zus kan ik gek doen en rollebollen, maar als het baasjestijd is ben ik de eerste die op schoot zit om geaaid te worden. Ik zal eerlijk over mezelf zijn; ik ben lief, aandoenlijk en mijn karakter is net zo superzacht als mijn donzig bolletje. Ik zou dan ook in de 7e hemel zijn als ik een baasje vind waar ik bij op schoot mag, zodat we samen weg kunnen dromen!
Heel veel liefs en knuffels van Twinkel.
P.s. Tijdens speeltijd kan ik in je vingers bijten, maar dat doe ik héél zachtjes!

Geplaatst op 06-07-2017
Hommel
37

Dit is een kitten van mamapoes Tofje. Het werd geboren in de opvang.

Hoi, ik ben Hommel.
Ik ben een meisje, maar geen duf meisje-meisje; ik kan net zo stoer spelen als mijn broer. Nou ja, broer; hij is mijn pleegbroer. Hij had geen mama meer en toen mocht hij lekker in ons warme nestje erbij. Ik vond dat geen enkel probleem. Hoe meer katjes hoe meer lol, zeg ik maar. Zoals jongens kunnen zijn, kan hij soms wel stevig bijten bij het stoeien. Ik ben dan wel een meisje maar ik bijt gewoon terug! Maar hoe gek ik ook op mijn kattenfamilie ben, ik ben ook dol op mensen. Als ik zo'n exemplaar zie rondlopen dan miauw ik het hardst voor aandacht! Ik ben dol op spelen en aaitjes. Ik krijg er geen genoeg van! Wat zou ik gelukkig zijn als ik een baasje zou vinden die dat allemaal met me zou willen doen.
Een lief miauwtje van Hommel!

Geplaatst op 06-07-2017
Otter
100

Dit kittentje werd in het bos gevonden, er lagen 2 dode kittentjes naast...

Later meer gegevens.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg