Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In OKTOBER 2021 hebben 26 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-10-2021
Arya
104

Naam: Arya
Bijnaam: Hissing Bee (omdat ik soms nog eens blaas)
Studies: kleuterdiploma all round
Beroep: assistent-speurneus bij broer Ace
Hobby’s: slapen, eten, huppelen
Karakter: verlegen, rustig, speels
Mijn grootste talent: mooi wezen
Ik moet nog werken aan: mijn vertrouwen in mensen
Hoe leer je me het best kennen: rustig praatje maken, liquid snackje erbij
Mijn grootste droom: Miss World-verkiezing

Arya wordt enkel samen met Ace geplaatst

Geplaatst op 31-10-2021
Ace
104

Naam: Ace
Bijnaam: Ace Ace baby (gelijk die coole rapper)
Studies: kleuterdiploma speurneus
Beroep: detective
Hobby’s: knuffelen, slapen, spelen
Karakter: sociaal, speels, nieuwsgierig, lief
Mijn grootste talent: me met andermans zaken bemoeien
Ik moet nog werken aan: mijn biceps
Hoe leer je me het best kennen: samen met onze neus in de grond op pad gaan!
Mijn grootste droom: samen aan een case werken met the Pink Panther

Ace wordt enkel samen met Arya geplaatst

Geplaatst op 29-10-2021
Thomas
VV

Nou, daar gaan we. Ik ben niet van de social media. Heb geen Instagram, geen Facebook, ik vind dat eng. Ik zou niet weten hoe ik moest omgaan met aandacht, wat ik moest schrijven, laat staan dat mensen naar me kijken.... Ik vind jullie dapper.
Ik heb mijn vrienden om hulp gevraagd. Ik heb een aantal goede vrienden hier waar ik zo af en toe eens goede gesprekken mee voer. Zij hebben wat op papier gezet, vind ik attent.
Dus.
Ze noemen me wel eens Thomas de Ongelovige. Ken je die uitdrukking? Nah. Ik ben mijn geloof in jullie tweebeners gewoon een klein beetje kwijt. Ze weten niet veel over mijn achtergrond, maar dat ik buiten een zwaar leven heb gehad? Dat is wel duidelijk. Streep erdoor, gaan we het niet meer over hebben.
Ik heb een beschermd leven nu, in het kattenasiel Villa Vagebond. Ik heb verschillende favoriete plekjes zoals "De kast" Spannend vertrekje. Ik mag er gratis wonen. Geen keukentje, geen wc, maar alles is op loopafstand. Heb ook geen rijbewijs, dus handig.
Ik hou de mens een beetje op afstand, daar leent De Kast zich uitstekend voor. Beetje verstoppen en wegduiken als ze al kirrend voor mijn neus zitten. Niet te klef jongens! Ben niet van de aai, niet van te dichtbij komen. Gepaste afstand, een beveiligingsmechanisme die nog eventjes haar dienst doet.
Mijn vrienden mogen trouwens wel de Kast in, ben een kattenkat, voelt vertrouwd en sereen. Gezellig ook. Ik drink alleen geen cola op feestjes, zitten teveel suikers in. Why?
Ben een suikerpatientje. Insuline prikjes geven kun je trouwens op je buik schrijven, geen naald in mijn lijf! Brrr... Ze geven me wel elke dag een gezonde hap. Van dat diabetenvoer. Jammie, dat werk ik zo naar binnen hoor. Hoppaaa.
Kijk, even samengevat: Ik ben diabeet, geen schootkat, ik laat me (nog) niet aaien, maar andere katten kunnen mij wel bekoren. Een dilemma voor vele mensen en dat snap ik. Mijn adoptiekansen zijn nou niet je- van- het. Ben ik me van bewust. Maar mijn hartje is wat beschadigd, dat is niet zo eventjes te fiksen, daar moet je tijd voor nemen. Geduld, liefde en grenzeloos vertrouwen.
Andere katjes echt geen enkel probleem. Maar ik zoek iemand die het avontuur met mij aan wil gaan. Iemand die mij snapt. Geen druk op me legt en gewoon van me houdt.
Ze bestaan....
Oke, poeh... ik mag afsluiten, duik mijn Kast weer in. Lieve groetjes van mij, Thomas

Thomas wordt enkel bij of met een ander katje geplaatst. 

Geplaatst op 27-10-2021
Seth
VV

Ik woonde een tijdje buiten, een plek waar kattenvrienden je familie worden en je samen moet zien te overleven. Een hard bestaan, maar je had elkaar tenminste nog..
Plots zag ik allerlei vangkooien ten tonele komen. Er stond wat te gebeuren....
Later begreep ik dat iedereen gewoon weer terugkwam na castratie/sterilisatie, dus dat vond ik eigenlijk helemaal niet verkeerd.
Nou, kom maar op met die chop chop.
Moment moment... ik mocht niet terug? Heb ik ergens iets gemist? Aids-positief en ik krijg het allerlaatste spuitje? Ho ho, even wachten hiero! Er was nog een vriendje aids-positief, die had al het spuitje gekregen.
Degene die ons had gevangen was behoorlijk in paniek en begon rond te bellen.' Ja doe maar! 'riep ik haar nog na. Jeetje zeg hey.
Toen kwam het verlossende antwoord: ik was gered. YES!
En nu zit ik hier, al enkele maanden, en ik mag op zoek naar mijn huisje. Hoe kan het verkeren, eerst ten dode opgeschreven, nu wacht er een toekomst op mij.
Ik ben een lieve jongen, verlegen, maar lief.
In een kattenasiel kan het soms erg druk zijn en dat is nu net een dingetje waar ik dan beetje moeite mee heb. Buiten was toch net ietsje anders.
Ik kan heel goed met kattenvriendjes omgaan, maar als ze continu mijn inner circle doorkruisen met z'n allen, dan zoek ik me een rustiger plekje op. Een fijn holletje waar ik me in kan nestelen en waar wij dan samen zachtjes kunnen knuffelen. Want dat is wel een must, ik geniet intens van streeltjes! Lekker op gemak, fluister vooral veel lieve woordjes in mijn oor en mijn ogen sluiten zich langzaam en tevreden.
Ik zoek een plek voor altijd waar liefde en warmte heerst, een paar andere katten is heel fijn, oudere kinderen snappen mij ook goed, maar kleine kindjes zijn dan net weer wat te onstuimig. Meer moet dat niet zijn, ben een bescheiden jongen. Dat ik aids-positief ben hoort bij me, maar is niet eng of akelig. Komt goed, echt.
Zullen we gewoon eerst wat afspreken? Kijken of we klikken en hoeveel lieve woorden jij mij kan toefluisteren? Heb er al zin in joh! Tot snel ♥
Kusje Seth

Seth is een lieve kat, maar beetje schuchter. Houdt niet zo van drukte, dan gaat hij zich verstoppen.


Seth valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Kunt of wilt u zelf geen FIV+ adopteren dan kunt u Seth misschien wel op afstand adopteren. U wordt dan zijn peter-meter

Geplaatst op 27-10-2021
Maria
VV

Weldra meer informatie over Maria!

Geplaatst op 23-10-2021
Grimm
VV

Een opvallende verschijning in de straat. Mijn dikke wangen, lodderige ogen, gespierde lichaam en de walk. De walk vergde de nodige training, ze zeggen altijd dat het zo simpel uitziet, maar hey... daar moet je wel wat voor doen! Kwestie van timing en souplesse. Heb ik.
Maar er is een tijd van komen en een tijd van gaan. Ik nam afscheid van mijn straat, ik wist dat mijn kansen elders lagen. Het zwerversbestaan is doei. De dameskatten waren sowieso al bezet, dus wat deed ik daar nog. HA. Ik had geen bagage, enkel in mijn hart. Maar het draagbaar, het is geen last, het hoort bij mij.
"Wat ben jij een charmeur!" kirren ze hier. Ik giechel inwendig en zet mijn beste look op. "I know."
Wanneer jij de kamer op komt, zelfs al ben ik in diepe slaap, dan lichten mijn oortjes op. Ik open langzaam mijn ogen en denk in versnelling: Ik kom eraan! Hup, ik verlaat mijn warme slaapplek om jou mijn liefste knuffel te geven en dan word jij blij <3 Mijn hart is heel groot, daar pas jij met gemak in, zelfs meerdere mensen, want ik zou zelfs heel graag lid van een gezin willen zijn.
Het maakt me niet uit wie je bent, wat je doet, waar je woont, ik wil enkel dat je liefde in je hart voelt voor mij...
Mijn buitenleven was onbeschermd, beetje eng, onzeker. Maar ik blijf lonken naar de bomen, de wind en de zon op mijn snoet, maar enkel.. bij jou. In jouw buurt, een plek waar ik me veilig voel en mezelf kan zijn. En wie wil er nou niet een stoere vent aan haar/zijn zijde.
Ik ben zo ontzettend benieuwd naar jou! Spreken we wat af?

Grimm is een echt lieve knuffelkater. Hij heeft zich ontpopt tot een grote charmeur. Hij is heel lief naar andere katjes.

Geplaatst op 23-10-2021
Romeo
VV

Romeo zoekt zijn nieuwe liefde

'Juliaaaa, joehoe.. Julia waar ben je!' Romeo staarde mistroostig naar het balkon. Zo moest dat helemaal niet gaan. Julia had daar moeten staan en hem de liefde moeten verklaren. Zeggen hoeveel ze hem mist en zo.
Romeo voelde in zijn zakken. Hij had speciaal een muisje voor haar gevangen, maar ja, wat moet je ermee.
Hij haalde zijn schouders op en dacht: 'Ik wist het, ik wist dat Julia verliefd was op die spierbundel van de krantenwinkel. Eigenlijk maar goed ook, want onze liefde zou verkeerd eindigen.'
Hij liet zijn schouders zakken en slenterde over straat. Hij had pijn aan zijn oor ineens, ook al zoiets. Waarom nu. Hij dacht: 'Is dit nou liefdesverdriet of voel ik me nu ineens zo beroerd.'
Hij liep naar de persoon die al weken op straat voor hem zorgde en ze kreeg een liefdevol kopje en een dankbare blik.
Hij werd plots in een mandje gezet, hij mocht naar een betere plek. Een plek waar heel goed voor hem gezorgd zou worden. "Dag Julia' fluisterde hij nog.
Allereerst werd hij nagekeken door de dierendokter. Wel zo fijn, want dat liefdesverdriet was intussen over, maar de pijn niet.
Hij kreeg allerlei middeltjes en mocht bijkomen in het kattenasiel. Ok, vond ie dik in orde. Wel beetje druk, en er liepen best wat dominantjes rond en dat was hij niet gewend. Hij was graag op zichzelf, lekker alleen.
Hij zocht zich een plekje lekker hoog uit, waar hij nog altijd de balkonscene kon naspelen als ie zin had ;-)
Romeo is toch al een jaar of 15, een lieve ziel, een zachte jongen VOL liefde voor de mens. Hij is er nu klaar voor om een nieuwe liefde te vinden, eentje wel voor altijd, want dat gedoe met Julia hoeft echt niet meer. Veel teveel drama.
Hij zocht nu rust en stabiliteit. Kinderen ook welkom, groot of klein, maakt niet uit. Kan hij daar altijd nog muisjes aan geven.
Romeo is geen buitenkat. Lekker binnen bij de verwarming, bij jou of dicht tegen je aan. Lekker klef doen op de bank en samen snoepjes eten. Romeo heeft alvast zijn mooiste gedicht klaar, enkel en alleen maar voor jou <3 <3Romeo is een lieve kat, maar is graag op zichzelf. Hij houdt van aandacht van ons, maar andere katjes vindt hij niet zo leuk.


Hij kan erg jaloers reageren.

Geplaatst op 22-10-2021
Ukkie
12

 

Hallo ik ben Ukkie,
Ik ben als hele kleine Uk gevonden door lieve mensen die me met een flesje grootgebracht hebben. Ik zat er tussen heel veel andere grote katten en ook zelfs een paar stoere honden. Maar m’n opvangmama had opeens zelf verzorging nodig en toen kwam ik in een nieuw gastgezin. Hier was ik ook de kleinste Uk, maar toch al zeker 6 hele weken oud. Dus ik moest echt niet onderdoen voor die andere puberende katten hoor, ik sta mijn mannetje wel. Even had ik een vervelende snotneus, maar met de nodige medicijnen, en 2 weekjes quarantaine, was ik weer helemaal fit. Mijn zelfvertrouwen heeft daardoor geen deuk gekregen hoor, integendeel! Ik hou ervan om een potje te ravotten met die watjes van een huisgenoten van me; ook met een balletje ga ik helemaal los en mijn speelgoedjes bewaak ik als een echte pitbull. Eigenlijk past mijn naam ook helemaal niet bij me; ik zou eerder voor iets stoers kiezen, Boef of Brutus of zo.  Als ik uitgeput ben van al het ravotten, kom ik graag eens bij je liggen. Ssshhtt, tegen niemand zeggen want dat is niet goed voor mijn stoer imago, maar die 2 weekjes quarantaine mocht ik lekker op de slaapkamer van mijn kleine tijdelijke baasje doorbrengen, heerlijk!
Nu is het tijd voor mij om mijn eigen huisje te zoeken, dus als je van een stoere, speelse kater houdt, ben ik je man(netje)!
Geplaatst op 21-10-2021
Lukas
100

.

Geplaatst op 21-10-2021
Tabi
2

.

Geplaatst op 20-10-2021
Blue
39

Hoi ik ben Blue

Ik ben een knap katertje dat samen met mijn twee zusjes en mijn mama wild ben binnengekomen in mijn pleeggezin. Maar hé, laat je dat niet afschrikken  hoor, mijn pleegmama heeft mij geleerd dat mensen best wel oké zijn! Ik ben er nog niet helemaal, je zal me nog wat tijd moeten geven, maar eens ik jou/jullie ga vertrouwen dan beloof ik dat ik een geweldige kat ga zijn. Ik ben een zeer gelukkige jongen, loop bijna altijd met een mooie rechte staart door het leven!
Alleen aaitjes daar moeten we samen nog een beetje aan werken. Maar je mag me wel al aaien hoor! Wist je dat ik dol ben op vleesjes en snoepjes? Daar kan je me heel blij mee maken en in ruil mag jij me dan aaien! Deal?

Ik heb een paar wensen voor mijn nieuwe gezinnetje.
Zo hou ik van structuur en voorspelbaarheid, kleine kinderen horen daar dus jammer genoeg nu nog niet bij. Grote tieners die zich aan mij willen aanpassen die wil ik wel een kans geven.
Verder vraag ik nog wat tijd en mag je me niet onder druk zetten. Lieve mensen die geduld hebben is dus wat ik zoek.
En dan nog 1 klein dingetje. Ik wil heel graag een vriendje! Die mag al groot zijn ook hoor dat vind ik niet zo erg. Als mijn nieuwe speelkameraad maar heel sociaal is. Dan kan ik lekker spelen en knuffelen met mijn nieuwe vriend en leer ik vast sneller dat mijn nieuwe mensen best oké zijn.

Wil jij mijn nieuwe baasje worden?

Geplaatst op 20-10-2021
Treasure
39

Hallo, ik ben Treasure

Ik kwam als wilde kitten binnen in mijn pleeggezin. Maar laat je daar niet door afschrikken hoor! De eerste tijd was ik erg bang, maar ik lust super graag vleesjes en ik heb er veel gekregen van mijn pleegmama. Daardoor heb ik het vertrouwen al snel gevonden.
Stapje voor stapje ben ik mijn pleegmama meer en meer gaan vertrouwen. Ik zocht haar aanwezigheid op, wilde gewoon in de buurt zijn. De snoepjes vind ik geweldig en door de snoepjes ben ik dichter en dichter bij mijn pleegmama gegaan. En ondertussen heb ik het gesnapt!
Aaitjes zijn geweldig! Oké, die hand dat er aan komt dat vindt ik nog een beetje eng, maar eens het op mijn rugje is en mijn pleegmama me aait dan zie je me genieten hoor!!
Ik ben er nog niet helemaal, ik moet nog een wegje afleggen, maar geef jij mij de tijd dan beloof ik jou dat ik een zalige kat word!

Wat zoek ik in mijn nieuwe huisje?
Lieve mensen die me de tijd geven en me niet forceren! Mijn pleegmama wil je gerust tips geven hoe je mijn vertrouwen het snelste wint.
Kleine kinderen zijn voor mij wel heel eng! Ze zijn lief hoor, maar zo onvoorspelbaar. Grote tieners die katten gewoon zijn, dat zie ik misschien wel zitten.
En dan mijn grootste droom! Ik ben een heel sociale meid en zoek dus een gouden mandje waar er reeds een super lieve en sociale kat aanwezig is. Dan kan ik lekker met mijn nieuwe vriendje spelen en knuffelen en leer ik zo dat mensen best wel oké zijn.

Wil je mij leren kennen en mij adopteren? Laat het me snel weten en dan kunnen we afspreken. Weet wel dat ik misschien een beetje verlegen zou kunnen zijn op onze eerste date. Geef me de tijd en ik bloei open tot een mooie lieve huiskat!

Groetjes!

Geplaatst op 18-10-2021
Pebbles
112

Het wordt nu echt tijd voor het echte kater werk.en gesprekken.
Jip al dat poezen gekletst is niet voor mij als echte kater..
Ik ben een echte man ook al dacht mijn gastmama eerst dat ik een poes was.
Ha ha nee ik kom niet uit de kast en ben er trots op dat ik een kater ben.
Van de papflesjes melk was ik als eerst af. Ja echte katers houden van vlees en vis, wordt je sterk van.
Ik moet mijn 3 zusjes in het gareel houden en dan nog 1 wat oudere hondje , 2 puppy's en nog 4 katjes. Nee ik heb het als echte kater zwaar met al dat werk hier maar ik sta mijn mannetje wel.
Ik hou natuurlijk ook van spelen en lekker lui liggen op de bank of op je schoot.
Knuffelen is ook helemaal mijn dingetje.
Dus heb je goede kwaliteit vlees of vis, lekkere brokjes en een lekkere kussen op de bank nou dan krijg ik alles wat ik als echte kater wil en daar hoor jij dan ook bij.
Dus wil jij graag zo'n stoere kater in huis ? Vul dan snel even een adoptie formulier in, misschien kunnen we dan eens kennis maken.
een stevige poot
pebbles

Pebbles wordt enkel bij of met een ander speels katje geplaatst!

Geplaatst op 18-10-2021
Quinty
112

Ik ben een leuke poes die opvalt want aan een van mijn pootjes heb ik een zwart nageltje.
Ik ben een poes die houdt van spelen met mijn 2 zusjes en broer ,
maar ook met de 2 pups van mijn lieve gast moeder kan ik heerlijk spelen.
Ook de poezen van mijn gast moeder kan ik mee opschieten .
Lekker rennen door de woonkamer met de twee pups die mij achterna zitten of ik met mijn broer samen achter hun aan. Geweldig veel plezier maken we.
Ik vermaak me geweldig maar ik kan helaas niet bij mijn gast moeder blijven en dus ga ik opzoek naar een eigen plekje.
Heb je heel veel tijd voor mij om lekker veel te spelen? En hou je van knuffelen? En lijkt het jou wel iets dat ik lekker in je armen kom liggen? Nou wacht dan niet langer en vul het adoptieformulier in, misschien kan ik dan wel bij jou komen wonen.
pootje
Quinty

Quinty wordt enkel bij of met een ander speels katje geplaatst!

Geplaatst op 18-10-2021
Pettson
45

Pettson hier!
 
Het waren moeilijke eerste dagen bij mijn pleeggezin. Ik was bang en had heel veel pijn door een buikbreuk. Eens dit was opgelost werd ik helemaal rustig.
Ik neem steeds een voorbeeld aan mijn broertje. Hij is de dappere, ik eerder verlegen. Ik heb hem nodig om nieuwe uitdagingen aan te gaan.
Knuffeltjes en aaikes daar ben ik voorzichtig van aan het genieten.
 
Kom je me graag eens een bezoekje brengen? Mijn verlegen snoetje gaat jou sowieso doen smelten. Knuffelen zal nog wat snel zijn, maar met wat tijd komt dit zeker en vast in orde. En intussen genieten we samen van wat lekkers. 
 
Tot snel! 
 
Pettson wordt enkel samen geplaast met Findus.
Geplaatst op 18-10-2021
Findus
45

Hey Findus hier!

Kan je nu geloven dat mijn pleegmama mij ooit een vuurspuwend draakje heeft genoemd??!! Ok, ik was misschien wat in paniek en heb wat geblazen en wild om me heen geslagen, maar dat was toch snel voorbij. Eens ik verlost was van de stress werd ik helemaal zen. Ja, ik geef het toe, ik ben een knuffel. Heel beschermend naar mijn lieve broertje Pettson. Wij komen in duo sowieso.
Wil je ons eten geven of onze kattenbak verversen, sorry eerst knuffels geven. Ik speel graag samen met mijn broer: klimmen, jagen, ravotten, we doen het allemaal. Ik ben de stoerste en weet graag wat er aan de hand is.

Zie jij het wel zitten met mij en mijn broer ,kom gerust eens langs, we zullen je nog niet komen knuffelen en kusjes geven maar wie weet kan je onze verlegen snoetjes wel verleiden met iets lekkers of met een speelgoedje. Even de tijd en rust moet je ons geven en dan kunnen we samen een nieuw wervelend verhaal gaan schrijven.

Findus wordt enkel samen geplaatst met Pettson.

Geplaatst op 18-10-2021
Tzara
112

Hoi!

Ben jij op zoek naar een zeer mooi zwart poesje met ook zwarte oogjes?
Hou je van knuffelen?
Hou je van spelen?
Heb je een flinke krabpaal?
Is er al een leuke gezellige poes/kater aanwezig die net zo van spelen houdt als ik?
Heb je lekkere plekjes waar ik kan liggen?
Heb je veel speelgoed?
Heb je lekker eten?

Kan je op al mijn vraagjes met ja antwoorden? Wel dan heb je waarschijnlijk de juiste poes gevonden die misschien bij je mag komen wonen!
Ik hou van alles: kleine kinderen, pups, kittens, jong volwassen katten. Zolang ze maar willen spelen, ben ik al blij. De grijze roodstaart papegaai bij mijn gastgezin is leuk, maar ik blijf lekker weg van hem, jip die snavel. Ik ben wel een binnenpoes die lekker binnen wil blijven en niet naar buiten wilt. Tenzij je een kattenren of afgesloten tuin/balkon hebt waar ik niet uit kan ontsnappen, dan wil ik wel naar buiten.
Wat denk je, formuliertje invullen?!

Heel veel knuffels van 
Tzara 

Geplaatst op 16-10-2021
Olliver
VV

Olliver is een echt lieve knuffelkater, maar iets schuchter. Hij is heel lief naar andere katjes.

Geplaatst op 15-10-2021
Renate
112

Zo eindelijk ben ik aan de beurt.
Ik mag dan wel de kleinste van de 4 zijn maar ik sta mijn vrouwtje wel.
Dat mijn zusjes en broer allemaal zo snel willen nou ze gaan hun gang maar.
Ik vond het wel leuk om een dag langer dan mijn broer en zusjes een flesje melk te drinken bij mijn gastmama.
Jip ik doe alles rustig aan. Geen stress.
Ik hou heel veel van spelen met hondjes (kleine) en andere poezen die hier allemaal wonen.
Ik hou enorm van mensen maar ook van de panty's van mijn gastmama want als ik ongemerkt onder haar stoel kan komen klim ik graag via haar benen omhoog . Ook bij mijn gast papa zijn broek klim ik graag naar boven omdat ik graag in hun armen lig . Alleen vinden ze dat niet zo goed en leren me dat af en dat vind ik stom? Zo duur is een panty of broek toch niet ? (grapje)
Ik ben zeer ondernemend en hou je van een poes die lekker in je armen wilt liggen het liefst de hele dag en heb je een lekker warm plekje in huis ? En lekker eten ? Vul dan snel even het adoptieformulier in en misschien worden we dan de beste maatjes
lieve knuffel
Renate

Renate wordt enkel bij of met een ander speels katje geplaatst!

Geplaatst op 15-10-2021
Sheila
112

Hoi ik ben Sheila
Ik ben een stiefzusje van Quinty, Renate en Pebbles.
Ik ben een paar dagen ouder dan de drie en val gewoon op door mijn witte vacht met bruine vlekjes .Omdat ik de oudste ben onderneem ik het meeste maar ik ben zeer knuffelbaar en ook beetje ondeugend.
Ik ben een klimmer en hoe hoog de krabpaal ook mag zijn maakt mij niets uit.
Ik heb geen last van hoogtevrees maar hierdoor kom ik af en toe in de problemen zodat ik toch even hulp nodig heb om weer naar beneden te komen. Maar ja ik ben nog aan het leren.
De trap ben ik al op en af geweest echter mijn zusjes en broer vinden het nog eng maar ik daag ze uit wie het eerste boven is. En dat ben ik dan natuurlijk.
nu ga ik op zoek naar een eigen huisje en een baasje dat veel met mij wil spelen.
Een hondje in huis is geen probleem (geen grote aub) en katjes zijn natuurlijk ook gezellig om mee te spelen.
Dus ben je veel thuis en heb je veel tijd voor mij en een heel hoge krabpaal dan kom ik graag bij je wonen als het mag.
knuffels
sheilla

Sheila wordt enkel bij of met een ander speels katje geplaatst!

Geplaatst op 11-10-2021
Jelte
VV

Jelte is een heel lief en rustig katje. Hij houdt erg van streeltjes en aandacht. Komt naar je toe als je in z'n buurt komt. Jelte kan niet tegen drukte, dan verstopt hij zich, om die reden plaatsen we hem ook niet bij (jonge) speelse en drukke andere katjes of kindjes.

Jelte kan goed alleen geplaatst worden als mensen ook genoeg aandacht voor hem hebben.
 

Geplaatst op 09-10-2021
Tibbe
VV

"Vijf broodjes zalm graag, doe er maar extra veel mayo op en heb je misschien nog wat tonijnsalade?"
"Komt in orde, kunnen we meteen afrekenen? Dat is dan even tellen.... 2,3, onee 5 knuffels. Voor 6 knuffels krijg je er een bakje water bij." Juffrouw Annie streek haar schort recht, hield haar hoofd schuin en gaf me een knipoog. Ik besloot haar 10 knuffels te geven!
Ik woonde noodgedwongen op de parkeerplaats van een broodjeszaak, zo'n dumpactie weer, zeggen ze hier. Is normaal, schijnbaar is het geoorloofd om ons af te danken. Gewoon, omdat het kan...
Mijn vrienden en ik maakten er het beste van. Ik was de sociaalste , dus ik moest het aanpappen met de juffrouw van de broodjes. Mijn ene vriend is goed in schuilplekjes zoeken, de ander gaat op onderzoek, weer eentje die slaapt gewoon onder de auto en de laatste heb je niks aan, want die heeft enkel oog voor vrouwelijk schoon.
Maar goed, om een lang verhaal kort te maken. We zijn allemaal gevangen en ondergebracht daar waar ik nu ben. Ik mis juffrouw Annie wel, maar hier hebben ze ook schoon volk en ik knuffel graag met het personeel. Broodjes zalm zitten er niet meer in, ik krijg nu haute cuisine. Ik mis de mayonaise!
Ik ben een liefje, een knuffelaar, een zacht hartje en heb een jaloers kantje. Ligt denk ik allemaal aan juffrouw Annie, ik had haar aandacht voor mezelf en hier moet ik aandacht delen en dat is soms slikken. Als ik hier broodje zalm roep, dan moet ik echt zwaaien met mijn pootjes, want aandacht delen met 50 katten is voor gevorderden. Ja ja.
Kindjes zijn lief, ik ben lief, we zijn samen lief. Adopteer mij!
Kussssjessss! En ik doe het nu allemaal voor niets, pro deo ;-)

Heel lieve kater, komt altijd naar ons toe, als we de kamer binnenkomen. Andere katten verdraagt hij, maar hij kan heel jaloers reageren als je andere katten aandacht geeft.
 

Geplaatst op 05-10-2021
Boncuk
VV

Daar ben ik! Ik mag. Alles goed met jou? Ik hoop dat je een beetje blij bent en in goede gezondheid! Ik ben empathisch opgevoed, altijd denkend aan anderen, zo hoort dat en ben lief voor jou, jou en jou. En mezelf.
Ik was al die tijd benieuwd naar de betekenis van mijn naam, want eerlijk? Ik krijg het zelf bijna niet uitgesproken.
Toen iedereen weg was, ben ik even achter de laptop geschoven. Wat zegt Wikipedia.
Kraal.
Kraal? Ik snap em niet. Heeft dat een diepe betekenis? Iets van held of zo? Kraal... Oke. Is wel makkelijker uit te spreken, dat weer wel.
Nou, laat maar. Zeg maar Boncuk.
Ik heb een zacht hartje, aanhankelijk, schattig ( zeggen ze), rustig en ben graag in jouw bijzijn. Voel ik me veilig en warm. Het is hier druk in deze toko. Er lopen hier stuk of 50 katten rond. En dat snap ik wel, want ik ben empathisch, maar het is wel errug druk...Ietsje te, dus dan trek ik me een beetje terug.Overweldigend gevoel.
Maar simpel gezegd: ik kan met andere katten ( wel beetje minder), kindjes, jullie, jou en ik ben LIEF x
Boncuk de kraal, 6 jaar

Boncuk houdt echt van aandacht. Hij wil heel graag bij je zijn, en laat het je ook weten als het hem te lang duurt. Hij is wat terughoudend naar andere katten

Geplaatst op 05-10-2021
Ginger
12

Herkend u Ginger, neem dan contact op met ons!

Geplaatst op 02-10-2021
Igor
VV

Comment vas-tu? Alors.. Ik kom uit de Ardennen. Na een stoomcursus Nederlands, heb ik gemerkt dat ik vrij vlot leer en een talenknobbel heb. Mijn Nederlands is
magnifique!
Bon. Ik was bijna verdronken met overstroming en heb veel tristesse gezien. Het was terrible! Zij hebben mij gevonden op straat en naar de Clinique Vétérinaire Universitaire Liege gebracht.
Ik was een beetje bang en wist niet wat er met me ging gebeuren. In een hokje, wachtend op mijn noodlot. Ging ik met iemand mee, of wat ging er gebeuren...
Blijkbaar was ik ook nog aids-positief getest dus ik was niet blij.
Maar toen ging de deur open en zag blije mensen. Formidable! Ik mocht mee... ik had niks om mee te nemen, dus ik kon immédiatement de mand in.
Ik ben nu hier, in een kattenasiel waar het druk is, en dat vind ik niet leuk. Ik hou van calme en structure, niet teveel gedoe om me heen. Andere chats zijn niet voor mij, ik wil graag alleen zijn, anders raak ik van het padje.
Grote mensen die niet gillend door het huis rennen, lijkt me niet zo difficile, non? Lekker ontspannen samen de dag doorkomen, knuffelen, boekje lezen, delicieux eten, jij en ik. Ik zie dat zitten, want ik ben lief! Tres gentille. Hangt er al amour in de lucht? Ik sta open voor een langdurige relatie, ben echt niet de moeilijkste. En stiekem verdien ik dit ook, na zoveel drama....
Mijn hartje klopt al hoopvol, mijn oogjes gaan al glimmen. Tot....?
Au revoir! Kusje, Igor

Geplaatst op 02-10-2021
John
22

Hallo, ik ben John. Ik moet hier mezelf even voorstellen maar eigenlijk heb ik daar helemaal geen tijd voor. Ik wil graag verder spelen en alles ontdekken. Stilzitten is niet aan mij besteed. Alles wat beweegt, probeer ik te vangen. In de namiddag doe ik wel even een dutje, liefst op je schoot! Zelfs in mijn slaap kan ik moeilijk stil liggen zeggen ze hier! Ik hou ook van soortgenootjes, de jonge en actieve versies wel te verstaan. Samen rollen over de grond en op ontdekking gaan.. heerlijk! Zo, nu heb ik lang genoeg stil gezeten. Ik moet ervan door!


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg