Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JUNI 2021 hebben 36 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 28-06-2021
Pip
37

Oh, ik ben helemaal hieperdepiep, ehh, -Pip! Ben ik beschikbaar voor adoptie? Mag ik eindelijk online voor een date? Swipe me dan niet meteen weg. Please!
Ik ben een ontzettend leuke meid, en wel met een getinte huidskleur. But black lives matter and so do I!
Ik hoor ze wel eens zeggen, dat ze me een mooie verschijning vinden en daar moet ik dan wel eens van blozen! Ok, toegegeven, ik heb een superzacht velletje en verzorg me goed, geen grammetje vet aan mijn lijf, strak in het pak!
Mijn leven begon in de wildernis. Ik werd meerdere keren gespot door omwonenden die ergens in het veld een zielige, magere kitten zagen lopen. Een veldwerker werd ingeschakeld en het benodigde materieel werd erbij gehaald om mij te vangen. Maar het mislukte telkens... Ik bleek niet te vangen, echter de veldwerker bleek óók niet voor één gat te vangen, hij wist van geen opgeven. Uiteindelijk werd ik na 3 maanden (!) met een net gevangen. De eerste weken die volgden in het opvanggezin waren moeilijk. Als een wolfskind moest ik alles leren over het leven in huis. Alles was onbekend. En het engste vond ik nog wel die tweebenige primaten die er voortdurend rondliepen. Ik verstopte me twee weken lang achter een kast en kwam er alleen 's nachts achter vandaan om te eten. Op een gegeven moment zei ik tegen mezelf: "Pip, meis, zo kan het niet langer. Zo'n leven als nachtvlinder is niets voor jou. Het roer moet om." Ik kroop achter de kast vandaan en begon aan mijn ontdekkingsreis. Kijk maar naar het filmpje, daar zie je het gebeuren. Vanaf dat moment begon ik op te bloeien. De kat des huizes werd mijn voorbeeld. Ik deed hem gewoon in alles na en mijn mening over de mensen is daardoor veranderd. Nou ja, niet alleen door hem....in feite ben ik omgekocht door die gewiekste mensenwezens. Er zijn dozen met liquid snacks aangesleept. Die werden mij aangeboden in ruil voor aaitjes en vriendschap. Aanvankelijk kon ik er weerstand aan bieden. "Ik ben niet om te kopen!", riep ik nog met een zwak stemmetje! Maar die snacks zijn zo onweerstaanbaar lekker, dat ik me uiteindelijk willoos heb overgegeven aan die verslaving. Dat aaien erbij heb ik dan ook maar gedoogd. En uiteindelijk gebeurde er iets raars tijdens het aaien. In mijn lijf begon een machinekamer te ronken waarvan ik het bestaan niet heb gekend. Prrrrrwwwt.... Prrrrtt.... Aaitjes?....heerlijk! Nou zal ik niet gaan overdrijven. Ik blijf het allemaal nog steeds wel eng vinden. Maar echt, ik voel een connectie met jullie mensen, jullie zijn best ok! Dusssss.... Ben jij een baasje die het geduld kan opbrengen om mij nog tammer te maken en heb je naast een hoop speeltjes ook nog een of meerdere andere katjes in huis (ik ben echt dol op andere viervoetertjes!)? Dan zijn wij een match made in heaven!!!!

Dikke knuffel van jouw Pip!

Geplaatst op 27-06-2021
Tux
16

Een stoere kater. Vind het leuk om te spelen, te knuffelen en lekker te ravotten met zijn broertjes en zusje. Als hij dan moe is vind hij het leuk om bij je te komen slapen.

Geplaatst op 27-06-2021
Bodi
16

Een lief gemoedelijk schatje. Vind het zalig om bij je te liggen en je hand te overmeesteren of te lekken, ligt eraan waar hij zin in heeft. Vind het ook heel leuk om met zijn broertjes en zusje te spelen of lekker bij je te slapen.

Geplaatst op 27-06-2021
Beauty
39

Daaaaaaaag ik ga verhuizen.

Maar ik ben een beetje bang!

Bang voor het nieuwe, bang voor het onbekende.

Ik vind nieuwe dingen niet fijn!

Ik vind luide dingen niet fijn.

Ik vind mijn poezen mama wel heel fijn!

Ik was eerst een weesje, maar dat duurde gelukkig niet lang!

Mama Milly nam me met liefde op in haar gezinnetje.

En toen had ik een mama en een broer.

Dat vond ik heel leuk.

Mijn broer was stoer en heeft me veel geleerd.

Maar toch ben ik nog een beetje bang.

Gelukkig mag ik samen met mama Milly verhuizen! Kan ik me verstoppen achter haar! Kan ze me likjes geven en vertellen dat alles goed komt! Die grote hond, nauw dat weet ik nog niet zo zeker. Ik denk dat ik heel erg ga blazen en beetje stoer doen, ook al ben ik eigenlijk bang. Maar mijn pleegmama vertelde dat de hond heel lief is en heel graag katten ziet. Dus na een paar dagen zal ik hem ook wel leuk vinden denk ik. Mijn pleegmama beloofde me dat ik tijd krijg om me aan te passen en me mag verstoppen in mijn nieuwe huisje tot ik het zeker weet!

Ik ga met een klein hartje verhuizen, maar ik ben zo blij dat mama Milly mee gaat, en daardoor ben ik zeker dat alles

goed komt!


Dag pleegmama het was hier fijn, maar nu ga ik op pad naar mijn voor altijd huisje, een nieuw avontuur tegemoet!

Met een klein hartje, maar met mijn mama aan mijn zijde.


Natte neus en nog snel een kleine spin!


Beauty

Geplaatst op 27-06-2021
Shiva
116

Shiva is net een tweeling van haar zusje Raisa
het zijn net 2 druppels water met kleine verschillen
Shiva is een heel sociaal kitten dat met iedereen vriendjes wil zijn
Ook krijgt ze graag van iedereen aandacht
zij moet wel even aan vreemde wennen maar na een half uurtje
gaan alle remmen los
zij is een echte speel vogel en speelt ook het meeste met haar zusje Raisa

Shiva zou graag samen met haar zusje Raisa geadopteerd worden!

Geplaatst op 27-06-2021
Raisa
116

Raisa is bijna een tweeling met haar zusje Shiva
ze lijken als 2 druppels water op elkaar
Raisa is een heel speels sociaal kitten
heeft wel even nodig om aan vreemde te wennen maar als
ze je een beetje kent vind ze alles leuk
ze houdt er niet van om opgepakt te worden wel komt ze heel graag knuffelen en kroelen
 

Raisa wordt graag samen geplaatst met haar zusje Shiva!

Geplaatst op 27-06-2021
Apollo
116

Laten we eens gek doen, Aplollo, Esra en Aslana zijn alle 3 heel erg hecht met elkaar. Zij spelen samen, halen samen kattenkwaad uit, eten en drinken samen, slapen samen en worden samen wakker. Wie zijn wij dan om deze hechte drieling uit elkaar te halen?!
Daarom worden deze 3 schatjes enkel samen geplaatst ♥

 

Geplaatst op 27-06-2021
Aslana
116

Laten we eens gek doen, Aplollo, Esra en Aslana zijn alle 3 heel erg hecht met elkaar. Zij spelen samen, halen samen kattenkwaad uit, eten en drinken samen, slapen samen en worden samen wakker. Wie zijn wij dan om deze hechte drieling uit elkaar te halen?!
Daarom worden deze 3 schatjes enkel samen geplaatst ♥

Geplaatst op 27-06-2021
Esra
116

Laten we eens gek doen, Aplollo, Esra en Aslana zijn alle 3 heel erg hecht met elkaar. Zij spelen samen, halen samen kattenkwaad uit, eten en drinken samen, slapen samen en worden samen wakker. Wie zijn wij dan om deze hechte drieling uit elkaar te halen?!
Daarom worden deze 3 schatjes enkel samen geplaatst ♥

Geplaatst op 27-06-2021
Milly
39

Ik neem vandaag afscheid van mijn tussenstop in mijn pleeggezin. Ik kwam binnen als een bange wezel! Die niets van mensen moest hebben. Maar mijn pleegmama heeft me geleerd dat mensen best oké zijn! En na nu spin ik erop los! Knuffelen is het leukste dat er is! En lekker eten dat sla ik niet af! Toen ik beviel wist ik niet wat er gebeurde. Dat was allemaal heel eng! Gelukkig was mijn pleegmama er om mij te helpen! Jammer genoeg verloor ik één van mijn twee kittentjes. Maar ik kreeg er al snel een nieuwe kitten bij. Beauty en ik heb hem van in het begin als mijn eigen kittentje verzorgd. Ik was heel blij met hem! Want melk en liefde had ik met overvloed. Toen mijn kandidaat adoptant kwam kijken en ze me vertelde dat ik samen met mijn adoptie zoontje Beauty mocht verhuizen dan was ik super blij! Want hij is een beetje onzeker en dan kan ik hem wat steunen en zo ben ik ook niet de enige kat in huis. Er woont ook een hond in mijn nieuwe huisje. Dat is nog een beetje spannend, maar ik kan dat! Geef me even tijd lieve nieuwe baasje! Tijd om me
aan te passen aan jou, aan ons nieuwe huisje en aan de hond en dan komt alles goed dat beloof ik je.


Ik kijk je vanuit de auto in mijn nieuwe bench nog één keer met puppy oogjes aan!Moet ik echt gaan? Ga jij echt niet mee? Maar nadat je me nog een laatste keer gerust stelde dat alles goed komt en dat ik het goed ga hebben ben ik er klaar voor! Ik ga mijn nieuwe toekomst tegemoet!


Veel lieve spinnende knuffels


Milly

Geplaatst op 27-06-2021
Malou
14

Hallo allemaal,

Waar moet ik beginnen… ik ben super relaxt en een allemans vriendje. Ik ben niet alleen een bankhanger maar ook een schoothanger. Hartstikke klef ben ik.  Aai me over mijn buikje en ik ben helemaal zen. Spelen doe ik ook op z'nn tijd samen met andere katjes, super effe helemaal los. Dus wil je samen zen worden met mij dan ben ik jouw meisje.

Geplaatst op 27-06-2021
Nori
1

Hoi, Wij zijn Nori en Ellis en zijn door een wandelaar gevonden in een bos. Dat vonden we toch maar eenzaam, dus zochten we snel een wandelaar om ons naar een betere plek te brengen. Nu zitten we bij een opvanggezin met twee grote katten en dat is toch wel fijner, lekker knuffelen en voluit spelen. We zijn trouwens nergens bang voor, echt heel dappere katjes als zeggen we het zelf.

Heb jij misschien een plekje voor ons samen ? Of een plekje waar nog een leuk speelkameraadje woont ? Zeker zo'n formuliertje invullen dan kunnen we misschien eens afspreken.

Liefs Ellis en Nori

Geplaatst op 27-06-2021
Ellis
1

Hoi, Wij zijn Nori en Ellis en zijn door een wandelaar gevonden in een bos. Dat vonden we toch maar eenzaam, dus zochten we snel een wandelaar om ons naar een betere plek te brengen. Nu zitten we bij een opvanggezin met twee grote katten en dat is toch wel fijner, lekker knuffelen en voluit spelen. We zijn trouwens nergens bang voor, echt heel dappere katjes als zeggen we het zelf.

Heb jij misschien een plekje voor ons samen ? Of een plekje waar nog een leuk speelkameraadje woont ? Zeker zo'n formuliertje invullen dan kunnen we misschien eens afspreken.

Liefs Ellis en Nori

Geplaatst op 26-06-2021
Charly
14

Hallo allemaal,

Ik ben een speelse, drukke jonge dame en moet geregeld getemperd worden. Maar als ik eenmaal rustig ben, dan ben ik zoooooooo'n snoepje. Als er iets nieuws aan de hand is ben ik wel eventjes onder de indruk en moet je me er even overheen helpen. Ik heb er nood aan om samen met mijn zusje Flora geplaatst te worden. Wij zijn 8 pootjes op een ronde kittenbuik. Meer vriendjes zijn zeker ook welkom!

Geplaatst op 26-06-2021
Flora
14

Hallo allemaal,

Ik ben een ECHTE diva, maar ja wat wil je met z'n exotisch uiterlijk. Ik ben onderzoekend en speels. Ik kan soms druk zijn maar dat gaat ook weer over. Als er iets nieuws is moet je me er even van overtuigen dat het niet akelig is, dan ben ik effe braaf  en dan gaat ik weer los. Ik zet graag de boel op stelten samen met mijn zusje Charly Wij zijn een setje. Dus heb je zin in een feestje? Dan zijn wij van de partij..

Geplaatst op 26-06-2021
Mieke
VV

In mei kwam deze knappe dame bij ons binnen. Ze werd door de meldster gevoerd bij een boer die het niet zo op katten had.
Mieke was ziekjes en de meldster besloot haar uit de groep te halen en naar een dierenarts te brengen. Daar kreeg ze al de nodige zorgen, voordat ze bij ons kwam. Ze was mager, maar haar gebit was dermate slecht, dat ze niet meer kon eten. Haar tandjes werden getrokken en hiermee werden haar eetproblemen ook opgelost.
Ze kreeg nog een fikse oorontsteking, waar ze ook voor behandeld werd en na een tijdje kwam ze vrij voor adoptie....
Een gepensioneerd echtpaar met alle tijd van de wereld om ons Mieke te verwennen. Een rustige omgeving zal haar goed doen, want in de Villa was het echt veel te druk voor haar. Dat vond ze maar helemaal niets.
Ze mocht meteen met hen mee mee naar huis en wij zwaaiden ons mooie meisje uit. Dag lieve Mieke, geniet maar volop van je nieuwe leventje ❤
 

Geplaatst op 25-06-2021
Tijn
106

Hoi, ik ben Tijn!
Ik zit al meer dan 2 jaar in opvang, echt niet normaal. Ik was vroeger beschoten en er zat een kogeltje in mijn ruggenwervel, hierdoor raakte ik deels verlamd.
Het kogeltje werd verwijderd, maar de verlamming bleef. Ik heb wel na verloop van tijd, weer wat leren stappen, oefening baart kunst, nietwaar?
Ik ben een vrolijke gezette jongen, ik stap er blij op los, op mijn eigen speciale manier. Ik heb ondeugende trekjes, andere katjes achterna rennen, weliswaar ook op mijn eigen unieke manier, maar ik kan behoorlijk snel zijn!
Ik heb een paar vrienden hier, maar er zijn er ook een stel waar ik niet zo dol op ben. Ik heb niet zoveel met dominante katten, pfff.
Spelen doe ik niet echt, knuffelen daarentegen wel graag.
Mijn ogen zijn mooi, om in te verdrinken. Ik bekijk mijn opvangmama altijd met mijn meest aandoenlijke blik, en ze weet precies wat ik bedoel. Er is namelijk wel iets om rekening mee te houden, mijn blaas moet 2x per dag leeggemaakt worden, ik kan dat niet zelf.
Het is iets wat je even onder de knie moet krijgen, maar met wat oefening prima te doen. Vanwege het letsel in mijn rug, heb ik wat spondylose ontwikkeld, hier heb ik niet echt last van, ik kan me goed bewegen. Ja ik weet het, mijn plaatsingskansen zijn niet denderend, maar ik ga er dan ook eens lekker voor zitten!
Ik zoek iemand die mij met toewijding wil verzorgen, niet teveel andere katten, en die begrijpt wat ik nodig heb. Een beetje een speciaal persoon, zeg maar. En ik weet dat zulke mensen bestaan, al zijn ze niet in groten getale te vinden. Maar wellicht leest iemand mijn verhaal, kijkt in mijn grote groene kijkers en denkt: jij bent voor altijd de mijne, in voor- en tegenspoed. Klinkt best romantisch, toch!
Ik hoop dat jij mijn speld in de grote hooiberg wil zijn?
Knuffel van Tijn

Omdat altijd buiten heeft geleefd en bij zijn gastgezin veel in de tuin zit, zoeken wij voor hem een huisje met afgesloten tuin waaruit hij niet kan ontsnappen. Een kattenren is ook goed voor Tijn.

Geplaatst op 25-06-2021
Alvera
NM

Hoi, hallo zie je ons?? Wij zijn Ana en Alvera wij hebben deze mooie namen van onze oppas mama gekregen, Ana betekent 'liefelijk' en Alvera 'waarheid'. Kijk nog eens goed naar onze foto's dan snap je wel waarom wij deze namen gekregen hebben😀

Ik Ana durf al ietsjes meer dan mijn zusje Alvera maar ook ik vind alles nog wel een beetje spannend. Handen en voeten jeetje wat zijn die dingen groot en eng wij vinden dat allebei best spannend, wij willen jullie dan ook vragen om ons rustig te benaderen en beloven jullie dan dat als het vertrouwen er is het heel gezellig te maken in ons nieuwe huisje.

Kleine kinderen daar schrikken wij nog te erg van maar grotere kinderen die begrijpen dat je niet achter ons aan moet rennen zouden wij heel graag ontmoeten. Omdat wij samen toch best veel energie hebben en soms lekker door de hele woonkamer kunnen rennen zouden wij het fijn vinden om in een wat groter huis terecht te komen en waar wij zo af en toe naar buiten kunnen, maarrrrrr wij vinden alles nog spannend dus zou het fijn zijn als het een tuin is die cat proof is 🐾. Bij onze oppas mama vinden wij het ook heel erg fijn om samen op de krabpaal te liggen en dan lekker naar buiten te kijken en zo lekker samen in slaap te vallen. Balletjes en speelhengeltjes zijn toch wel ons favoriet om mee te spelen en soms is het ook gewoon lekker om onder ons kinnetje of buikje te kriebelen.

Wij willen graag samen naar 1 huisje omdat wij wel heel erg aan elkaar gehecht zijn. Denk je nu dat je ons dit fijne thuis kunt geven neem dan contact op met zwerfkat in nood die gaan dan kijken of jullie ons kunnen komen bezoeken bij onze oppas mama.

Liefs Ana en Alvera ❤

Geplaatst op 25-06-2021
Ana
NM

Hoi, hallo zie je ons?? Wij zijn Ana en Alvera wij hebben deze mooie namen van onze oppas mama gekregen, Ana betekent 'liefelijk' en Alvera 'waarheid'. Kijk nog eens goed naar onze foto's dan snap je wel waarom wij deze namen gekregen hebben😀

Ik Ana durf al ietsjes meer dan mijn zusje Alvera maar ook ik vind alles nog wel een beetje spannend. Handen en voeten jeetje wat zijn die dingen groot en eng wij vinden dat allebei best spannend, wij willen jullie dan ook vragen om ons rustig te benaderen en beloven jullie dan dat als het vertrouwen er is het heel gezellig te maken in ons nieuwe huisje.

Kleine kinderen daar schrikken wij nog te erg van maar grotere kinderen die begrijpen dat je niet achter ons aan moet rennen zouden wij heel graag ontmoeten. Omdat wij samen toch best veel energie hebben en soms lekker door de hele woonkamer kunnen rennen zouden wij het fijn vinden om in een wat groter huis terecht te komen en waar wij zo af en toe naar buiten kunnen, maarrrrrr wij vinden alles nog spannend dus zou het fijn zijn als het een tuin is die cat proof is 🐾. Bij onze oppas mama vinden wij het ook heel erg fijn om samen op de krabpaal te liggen en dan lekker naar buiten te kijken en zo lekker samen in slaap te vallen. Balletjes en speelhengeltjes zijn toch wel ons favoriet om mee te spelen en soms is het ook gewoon lekker om onder ons kinnetje of buikje te kriebelen.

Wij willen graag samen naar 1 huisje omdat wij wel heel erg aan elkaar gehecht zijn. Denk je nu dat je ons dit fijne thuis kunt geven neem dan contact op met zwerfkat in nood die gaan dan kijken of jullie ons kunnen komen bezoeken bij onze oppas mama.

Liefs Ana en Alvera ❤

Geplaatst op 23-06-2021
Lucky
39

Daaaaaag pleegmama ik neem afscheid van jou.

Je hebt me geholpen om mijn eerste momentjes te overleven en na het verlies van mijn zusje mocht er een nieuwe broertje bij komen. Zalig zo kon ik lekker spelen met hem!

Ik was volgens jou een zeer zelfzeker kitten die al op mijn 3 weken op ontdekking ging. Op mijn 4 weken kroop ik al in een eigen slaapplekje en dat vond ik geweldig!

Jij leerde me dat mensen super zijn! Spinnen kan ik als de beste!

Ik draai iedereen rond mijn pootje. Want ik ben schattig en ik weet het!!!

Mijn nieuwe baasjes vond ik super van de eerste moment dat ik hen zag. Die heb ik dan maar eventjes rond mijn pootjes gedraaid!

Ik kreeg een dekentje met de geur van mijn nieuwe broertje op en dat vond ik wel goed ruiken.

Ik vertrek nu bij jou, maar ik zeg tot ziens en geen vaarwel! Want ik blijf lekker dicht bij jou wonen en je kan me dus zeker nog is komen bezoeken!

Voor nu een natte neus

Je kleine ukke puk


Lucky
 

Geplaatst op 23-06-2021
Chloe
6

Piep! Mijn naam is Chloe. Samen met mama, broer en zus ben ik opgevangen bij lieve mensen. Nu wil ik samen met broer Lou op zoek gaan naar een definitief mandje. Mijn hobby's zijn spelen, klimmen, rennen, en belly rubs krijgen. Hmmmm daar word ik helemaal ZEN van... Ik ben een echte prinses en verwacht de beste zorgen! Veel kusjes, streeltjes, lekkere hapjes,... ga zo maar door! Ik heb ook veel liefde te geven. Mogen broer en ik een plekje komen opeisen in jullie huisje en hartje? Wij wachten hoopvol op jouw berichtje!


Chloe wordt enkel samen met haar broertje Lou geplaatst!

Geplaatst op 23-06-2021
Lou
6

Miauw miauw, ik ben Lou! Ik ben een stoere gast. Ik laat graag van me horen als ik iets nodig heb of als me iets niet zint. Kwestie van goede en open communicatie, toch? Soms plaag ik mijn zusjes, maar ik zie ze ook wel graag. We hebben het hier erg naar onze zin, maar wat zou het zalig zijn om een vaste plek te hebben om thuis te mogen noemen! Waar we geborgen en veilig zijn, waar we onvoorwaardelijke liefde krijgen, en minstens evenveel liefde kunnen uitdelen. Mijn zusje Chloe en ik zijn samen op zoek naar dit paradijs. Mogen we komen? Mag het? Pleaseeee?


Lou wordt enkel samengeplaatst met zijn zusje Chloe!

Geplaatst op 19-06-2021
Willeke
vv

Vier maanden geleden kwam ze bij ons binnen. Zo beroerd, doffe oogjes, mager, een troosteloos vachtje.
We lieten haar meteen nakijken bij onze dierenarts en ze bleek een heel diep abces in haar keeltje te hebben. Na verder onderzoek zaten er nog abcessen en gaten, zelfs onder haar schouderbladen, dus ze had flink in een gevecht gezeten.
Dat was toen..
Ondertussen is ze helemaal opgeknapt en zijn haar oogjes opengebroken. Haar vachtje is voller geworden, we wisten niet dat het zo'n schoon half langhaartje zou worden ;-) Ze is werkelijk prachtig!
Ons Willeke heeft 1 dingetje... Ze kan zichzelf nog niet aan ons mensen geven. Er is op haar hartje getrapt, het deurtje naar haar hart is nog dicht. Pas op, ze heeft vorderingen gemaakt, de blinde paniek om in onze buurt te zijn heeft plaatsgemaakt voor een gedoogbeleid.
Anderzijds, ze is dol op andere katjes! Ze krijgt veel liefde en steun van haar vrienden, ze vindt het zo fijn om bij hen te zijn. Ook lekker buiten een luchtje scheppen doet haar goed.
Willeke mag op zoek gaan naar haar voor altijd huisje. En lief huisje, waar respect en rust heerst. Waar ze op haar eigen tempo contact mag maken met ons mensen, een band kan opbouwen en een deurtje open durft te zetten.We gunnen het haar enorm, ze is zo ontzettend de moeite.
Een kattenvriendje of meer is een must, ook een mogelijkheid om een frisse neus te halen zou haar goed doen.
We gaan ervoor Willeke!
Wie o wie geeft haar ruimte en gelooft in haar.

Omdat Willeke graag naar buiten gaat, zoeken wij voor haar een huisje waar zij veilig naar buiten kan (bij voorkeur een goed afgesloten tuin, terras of kattenren).

Geplaatst op 13-06-2021
Flinn
8

Mijn naam is Flinn en mijn verhaal begon nogal triest. Ik werd gevonden naast de weg en wou mijn mama niet verlaten. Lieve mensen namen me mee. Ik was helemaal nat van de regen. Deze lieve mensen hebben me helemaal afgedroogd en opgewarmd. Hm, ik was meteen op mijn gemak bij de tweevoeters. Ze geven me eten, een warm nestje en knuffels. Ik vind het super leuk om te spelen. Een speelmuisje, een lintje, een balletje. Maar een balpen blijft de favoriet! Na een lange uren spelen en rondcrossen vind ik het zalig om in de armen van baasje in slaap te vallen. Ik kan wel uren op de schoot liggen dutten, maar eens ik wakker word, ben ik wakker en begin ik weer rond te crossen. Verder ben ik een vrolijke kater die met 1 blik heel wat harten veroverd.
Wil jij mij leren kennen..formuliertje invullen en misschien kunnen we dan eens afspreken.
pootje Flinn

Geplaatst op 12-06-2021
Dynah
VV

Wel een beetje eng, zo'n groot podium voor mij alleen..
Nou, daar ga ik dan.....
Ik ben al erg lang op zoek naar een thuis!
Bij binnenkomst in Villa Vagebond (lang geleden) was ik enorm bang. Ik liep meteen weg als er een verzorger in mijn buurt kwam. Inmiddels durf ik gewoon te blijven zitten. Ze krijgen het voordeel van de twijfel, tot nu toe komen ze altijd met lekkere hapjes en maken ze de boel proper. Dat valt wel mee, toch?
Stiekem blijft mijn hartje nog wel wat bang van al die mensen.
Uit ervaring weet ik dat mensen niet altijd lief zijn... dus wie kan ik dan wel vertrouwen, en wie niet?
Wat zoek ik dan? Tja, bovenal lieve, zachtaardige mensen met geduld. Mensen die begrijpen dat ik een rugzakje heb, met minder leuke ervaringen met mensen. Mensen die begrijpen dat het even zal duren voor ik hen écht in vertrouwen neem. Maar... ook mensen die weten dat ik van op afstand leer en observeer, en dat ik in dat kleine hoofdje van me de klik kan maken om mijn hartje open te stellen.
Dus, ben jij zo iemand met geduld? Iemand die mij zo graag ziet dat ik de tijd krijg om in m'n plooi te komen? Nou, dan word ik stiekem al enthousiast om jou te leren kennen...
Voorwaarde is dat je al leuke vriendjes in huis hebt of dat er een van mijn vrienden met mij mee mag verhuizen, dat is wel een must 🙂

Veel liefs, Dynah 

Bang katje, maar als je de tijd neemt gaat ze zeker ontdooien. Ze loopt al niet meer weg als je langs haar komt in de buitenren. Soms kan ze ook echt genieten om voorzichtig geaaid te worden

Dynah, wordt enkel geplaatst waar zij de mogelijkheid heeft om naar buiten te gaan in een afgesloten tuin of ren ivm FIV. 


Dynah valt onder onze aids positieve katten. Zij heeft een lintje voor haar naam, omdat ze Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor haar. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar haar wel wilt ondersteunen kunt u Dynah op afstand adopteren.

Geplaatst op 12-06-2021
Kris
vv

Of ik me eens even voor wil stellen vroegen ze. Ik zal het maar eerlijk zeggen, ik schrok me wild.
Waarom? Nou, ik zal het uitleggen. Zoals de meesten van jullie nog wel zullen weten kom ik uit het havengebied van Antwerpen. Daar zwierf ik samen met nog andere katten rond.
Maar wat er daar allemaal in die haven gebeurt, je wil het niet weten. Veel zaken die het daglicht niet kunnen velen. Maar ja, omdat katten nu eenmaal heel goed in het donker kunnen zien, waren wij getuige van veel zaken die duidelijk niet voor ons bestemd waren. Zo zagen wij hoe er in de containers die van de zeeschepen kwamen bergen catnip in poedervorm het land werden binnengesmokkeld.
Maar dat is alweer een tijdje geleden. Omdat het niet zo goed met me ging – ik had een heel pijnlijk oog – kwam er een man mij vangen. Ha ha, was wel grappig hoor, die man moest eerst langs de beveiliging en dan mocht hij het haventerrein pas op. Nou ja, ondanks dat m’n ene oog het niet meer deed, zag ik hem al van ver aankomen. En wat ik vooral goed rook waren de wel erg lekkere hapjes die hij bij zich had. Dus toen ik me liet verleiden daar van te eten kon hij me vrij eenvoudig vangen.
De rest van het verhaal is simpel. Ik ging naar een dierenarts en die zei dat m’n oog zo slecht was dat het verwijderd moest worden. Had ik wel verwacht.
En toen zei hij ook nog dat ik FIV-positief was en dat dat vaak een dodelijke spuit betekent. Had ik NIET verwacht! Aaaaaaah!!!!
Maar gelukkig valt het allemaal mee, die man die me kwam vangen en de dierenarts werken voor Zwerfkat in Nood, Villa Vagebond en Buddykat en daar hoef je niet te vrezen voor je leven. Integendeel, er wordt alles aan gedaan om je goed te verzorgen en het je naar je zin te maken.
Maar nu ik vrij ben voor adoptie kwam dus die vraag of ik me wilde voorstellen. Dan kwam er een leuk stukje tekst mét foto’s! Maar stel nu dat die duistere figuren uit de haven me zouden herkennen? Daarom schrok ik zo! Maar daar hoef ik niet bang voor te zijn. Mijn zieke oog is verwijderd en verder zie ik er veel beter en netter uit dan ik als zwerver ooit heb gedaan.
Dus dit ben ik, Kris: ik ben een beetje schuchtere kat, maar ik heb echt potentieel. Ik kom steeds dichterbij de mensen hier en ik ben (net als in de haven) nieuwsgierig naar wat ze allemaal doen.
Zoals jullie zullen begrijpen is knipogen voor mij niet moeilijk.
Ik ben ook nog speels en ik zoek de speelsere katjes soms op om mee te doen.
Het liefst word ik ergens geplaatst waar er al katten zijn. Zullen we eens afspreken?
 

Is een schuchtere kat, maar hij heeft echt potentieel. Hij komt steeds dichterbij en is nieuwsgierig naar wat wij mensen allemaal doen. Hij is ook nog speels, en zoekt de speelsere katjes soms op om mee te doen.

Kris heeft nood aan soortgenootjes


 

Kris valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor zijn naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar hem wel wilt ondersteunen kunt u Kris op afstand adopteren.

Geplaatst op 12-06-2021
Lena
43

.

Geplaatst op 12-06-2021
Cosmo
43

.

Geplaatst op 11-06-2021
Pauly
10

Gestreepte broer en zus zoeken eigen optrekje met veilige buitenruimte !

Wij zijn Pauly en Chrissy en we willen ons aan jullie voorstellen.
Chrissy is erg timide dus zal ik woord voeren namens ons tweetjes.
Een jaar of 2 geleden zijn wij vlak voor de winter, als kleine ukkies, van de straat geplukt en bij ons gastgezin terecht gekomen. We hadden nog geen vertrouwen in de mensen en hebben ons in het begin vaak voor hen verstopt. Maar onze opvangmama gaf ons rustig de tijd en heeft zo ons vertrouwen gewonnen. Chrissy is nog steeds geen knuffelaar en bekijkt alles van af een afstand, maar ik kom op tijd mijn aaitjes halen. In het eerste jaar dreven we onze opvangmama regelmatig tot wanhoop omdat we de hele woonruimte tot crosscircuit hadden omgedoopt. Lol joh. We vlogen van de bank naar de kast, naar de klimpalen en ga zo maar door. We hebben toen met de hond duidelijke afspraken gemaakt en het leventje ging zijn gangetje.
Inmiddels zijn we een heel stuk rustiger en laten het crossen aan de jeugd over.
We kunnen genieten van het bespieden van de vogeltjes en eekhoorntjes vanaf de vensterbank.
Regelmatig kwamen er nieuwe ukkies binnen die naar verloop van tijd vertrokken naar hun eigen plekje. Het afgelopen jaar hebben we goed geholpen met de opvoeding van de ukkies. Chrissy was hun steun en toeverlaat in het begin want dan is alles nog heel eng ( weten wij uit ervaring). Ik hielp de ukkies bij hun sportieve ontwikkeling en het aanleren van de huisregels. Maar nu vind onze opvangmama dat wij toch echt klaar zijn voor ons eigen plekje.
Saampjes natuurlijk want Chrissy heeft nog steeds mijn raad en daad nodig. Wij horen bij elkaar.
Wij zijn op zoek naar een rustige plek, zonder kleine kindjes, en met voldoende buitenruimte. Ik, Pauly ben nog steeds een echte vrijbuiter en het buitenleven is steeds blijven trekken. Ik heb het echt nodig om, na een gewenningstijd, vrij de wereld te mogen ontdekken. Chrissy heeft die ontdekkingsdrang niet zo maar ja we horen nu eenmaal samen dus ze zal me wel volgen. Maar geen zorgen hoor...voor het avondeten zijn we weer terug. Chrissy heeft wel wat wensen mbt het interieur maar dat bespreken we wel later.
Weet jij een leuke plek voor ons, met veilige buitenruimte, neem dan z.s.m. contact op. Onze koffertjes staan al heel lang klaar.
Pauly en Chrissy 

Geplaatst op 11-06-2021
Chrissy
10

Gestreepte broer en zus zoeken eigen optrekje met veilige buitenruimte !

Wij zijn Pauly en Chrissy en we willen ons aan jullie voorstellen.
Chrissy is erg timide dus zal ik woord voeren namens ons tweetjes.
Een jaar of 2 geleden zijn wij vlak voor de winter, als kleine ukkies, van de straat geplukt en bij ons gastgezin terecht gekomen. We hadden nog geen vertrouwen in de mensen en hebben ons in het begin vaak voor hen verstopt. Maar onze opvangmama gaf ons rustig de tijd en heeft zo ons vertrouwen gewonnen. Chrissy is nog steeds geen knuffelaar en bekijkt alles van af een afstand, maar ik kom op tijd mijn aaitjes halen. In het eerste jaar dreven we onze opvangmama regelmatig tot wanhoop omdat we de hele woonruimte tot crosscircuit hadden omgedoopt. Lol joh. We vlogen van de bank naar de kast, naar de klimpalen en ga zo maar door. We hebben toen met de hond duidelijke afspraken gemaakt en het leventje ging zijn gangetje.
Inmiddels zijn we een heel stuk rustiger en laten het crossen aan de jeugd over.
We kunnen genieten van het bespieden van de vogeltjes en eekhoorntjes vanaf de vensterbank.
Regelmatig kwamen er nieuwe ukkies binnen die naar verloop van tijd vertrokken naar hun eigen plekje. Het afgelopen jaar hebben we goed geholpen met de opvoeding van de ukkies. Chrissy was hun steun en toeverlaat in het begin want dan is alles nog heel eng ( weten wij uit ervaring). Ik hielp de ukkies bij hun sportieve ontwikkeling en het aanleren van de huisregels. Maar nu vind onze opvangmama dat wij toch echt klaar zijn voor ons eigen plekje.
Saampjes natuurlijk want Chrissy heeft nog steeds mijn raad en daad nodig. Wij horen bij elkaar.
Wij zijn op zoek naar een rustige plek, zonder kleine kindjes, en met voldoende buitenruimte. Ik, Pauly ben nog steeds een echte vrijbuiter en het buitenleven is steeds blijven trekken. Ik heb het echt nodig om, na een gewenningstijd, vrij de wereld te mogen ontdekken. Chrissy heeft die ontdekkingsdrang niet zo maar ja we horen nu eenmaal samen dus ze zal me wel volgen. Maar geen zorgen hoor...voor het avondeten zijn we weer terug. Chrissy heeft wel wat wensen mbt het interieur maar dat bespreken we wel later.
Weet jij een leuke plek voor ons, met veilige buitenruimte, neem dan z.s.m. contact op. Onze koffertjes staan al heel lang klaar.
Pauly en Chrissy 

Geplaatst op 10-06-2021
Rover
vv

In april kwam Rover bij ons binnen. Hij zat al maanden bij de meldster in de tuin. Ze contacteerde ons, omdat hij een flinke verwonding bij zijn lip had. We besloten hem bij ons op te nemen. Hij werd direct geopereerd, want het rottend vlees zat al tot op zijn kaakbot. Het was een gecompliceerde operatie, zijn leven heeft even aan een zijden draadje gehangen vanwege sepsis. Gelukkig knapte hij toch redelijk snel op, maar Rover was in eerste instantie zeer boos op ons. Gaandeweg hij beter werd, ontdekten we hoe zachtaardig hij eigenlijk was. Het begon met een zachte toenadering, maar na een tijdje liet hij zich helemaal gaan.
De adoptanten hebben al een huishouden met een aantal katten, waaronder ook wat zorgkatjes en Rover, die sowieso lief is voor alle katten, past daar uitstekend bij. Zelf vond hij het blijkbaar ook wel een goed plan, want ook bij de adoptanten draaide hij zich in alle richtingen, om maar genoeg aaitjes te krijgen. Hij mocht mee, naar zijn nieuwe thuis, nieuwe vriendjes en nieuw leven.
Wat gaan we zijn aandoenlijke snoetje missen....
Dag lieve Rover, dikke x van ons ❤

Geplaatst op 06-06-2021
Ares
VV

Ares is een leukerdje,

Wat is dat toch een zalig MEISJE, onze Ares.
Ja, het schaamrood staat op onze kaken, we hadden het niet door. Ares kwam binnen als zijnde gecastreerde kater, dus dan ga je daar dan ook vanuit, ehhh.
Nee, ze wilde niet met barbies spelen en nee ze wilde geen roze jurkjes aan, ze was een beetje gek op de mannen hier. Gelukkig allemaal gecastreerde kerels, maar dat boeide haar niet. Ze zag in elk wel een lekker ding, wat onze wenkbrauwen deed fronsen. Ares kom es? Doe die staart eens even omhoog.... even checken!
Nou ja zeg, jij bent een meisje!!
Ik weet niet wat de dierenarts toen eigenlijk gedaan heeft, maar we zullen ditmaal de echte dierenarts dan maar eens gaan bezoeken. Hup, hup, de mand in...de knip erop!
Zo hèhè... poehhh.
Nou, we vervolgens ons verhaal weer :-)

Ares kwam naar ons toe, omdat Zij een lichamelijk probleempje heeft. Ze rent, springt en kan eigenlijk alles wat een "normaal" katje ook doet. Haar blaasje en stoelgang werken niet mee. Een paar keer per dag even haar blaasje leegmaken, waardoor ook de stoelgang meekomt en hoppa, ze kan er weer tegenaan!
Ares zoekt een huisje, een plekje voor altijd bij iemand, die ietsje verder kijkt dan het geijkte pad. Iemand die het niet erg vindt om hem, onee haar, extra ondersteuning te bieden. Iemand...die haar de wereld kan bieden, een open blik heeft. Iemand.. die helemaal voor Ares wil gaan.
Wat krijg je ervoor terug? Bergen liefde, tonnen genegenheid, gezelligheid en vertier. Ares vindt andere katjes heel leuk ( vooral de mannen), dus een vriendje of vriendinnetje is een must.
Ares is liefde, Ares is ontroering. Wie laat haar toe in haar/zijn hartje.

Ares gaat graag naar buiten. We zoeken voor haar een huisje waar ze veilig naar buiten kan in een afgesloten tuin of kattenren

Geplaatst op 06-06-2021
Smokey
vv

Onlangs kregen we een melding uit Oudenaarde van een ander zwerfkatproject.
Tijdens een vangactie werden Tammy en Smokey gevangen. Ze hadden beiden moeite met eten en veel last van hun bekje. De tandjes werden getrokken, maar er werd ook een aidstest gedaan. Helaas beiden positief...Zij konden niet meer worden teruggezet op de oude woonplek ene en oproep op Facebook leverde helaas ook geen hulp op.
Tammy, het tijgertje zou aaibaar zijn, maar zijn vriendje is nog erg bang.
Ook bij hen dreigde de euthanasie, er was weinig hoop op een alternatief....
In onze vzw is het momenteel erg druk, met al onze fivjes, maar voor hen maakten we een uitzondering.
Er is opnieuw bloed opgestuurd voor de western blot test, heel belangrijk om dubbel te checken.
Maar hier zijn de mannen dan, bij ons! Nog zeer onder de indruk. Grote bange kijkers en aanraken is tot nu toe even een no go. Tammy is inderdaad wat toegankelijker, we aaien hem voorzichtig met een knuffelstokje 😉
We hebben de tijd mannen, doe maar op het gemak, alles komt altijd goed ❤

Tammy en Smokey willen we graag samen plaatsen. Ze hangen erg aan elkaar. Smokey heeft een week in een bench gezeten, voor medicatie, en beide katjes waren een beetje aan het treuren omdat ze niet bije
Tammy is de meest open van de 2. Hem kun je al zeker benaderen. Smokey laat het soms toe; Ze houden niet zo van drukte, dus liefst op een rustige plek plaatsen.


Smokey valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar Smokey wel wilt ondersteunen kunt u hem op afstand adopteren.

Geplaatst op 06-06-2021
Tammy
vv

Onlangs kregen we een melding uit Oudenaarde van een ander zwerfkatproject.
Tijdens een vangactie werden Tammy en Smokey gevangen. Ze hadden beiden moeite met eten en veel last van hun bekje. De tandjes werden getrokken, maar er werd ook een aidstest gedaan. Helaas beiden positief...Zij konden niet meer worden teruggezet op de oude woonplek ene en oproep op Facebook leverde helaas ook geen hulp op.
Tammy, het tijgertje zou aaibaar zijn, maar zijn vriendje is nog erg bang.
Ook bij hen dreigde de euthanasie, er was weinig hoop op een alternatief....
In onze vzw is het momenteel erg druk, met al onze fivjes, maar voor hen maakten we een uitzondering.
Er is opnieuw bloed opgestuurd voor de western blot test, heel belangrijk om dubbel te checken.
Maar hier zijn de mannen dan, bij ons! Nog zeer onder de indruk. Grote bange kijkers en aanraken is tot nu toe even een no go. Tammy is inderdaad wat toegankelijker, we aaien hem voorzichtig met een knuffelstokje 😉
We hebben de tijd mannen, doe maar op het gemak, alles komt altijd goed ❤

Tammy en Smokey willen we graag samen plaatsen. Ze hangen erg aan elkaar. Smokey heeft een week in een bench gezeten, voor medicatie, en beide katjes waren een beetje aan het treuren omdat ze niet bije
Tammy is de meest open van de 2. Hem kun je al zeker benaderen. Smokey laat het soms toe; Ze houden niet zo van drukte, dus liefst op een rustige plek plaatsen.

.


Tammy valt onder onze aids positieve katten. Hij heeft een lintje voor z'n naam, omdat hij Fiv+ getest is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem. Indien u zelf geen Fiv+ katje kunt adopteren maar Tammy wel wilt ondersteunen kunt u hem op afstand adopteren.

Geplaatst op 05-06-2021
Siep
VV

Ik heb geschreeuwd om hulp, ik heb er alles aan gedaan om de buurt een high alert te geven. "Jongens, joehoeee! Ik ben achtergelaten, ik zit hier opgesloten, heb honger en dorst! Die muur is me te hoog, daar kom ik never nooit niet overheen. Joehoeee!"
Eindelijk had de buurt me in de smiezen. Pieuww. Ik zat opgesloten in een binnenkoer en ze vonden mij allemaal super zielig.
De huisbaas bleek de sleutel niet meer te hebben. "Ja hoor, heb ik weer." kreunde ik nog machteloos.
Maar hey, toen kwam de held van de dag even een hele stoere reddingsactie doen. Ladder tegen de muur en hoppakee erover heen.
Man o man, die meneer verdient een catmilkje en een kusje op zijn neus. Ik was gered!
Na dit hachelijke avontuur belandde ik in Villa Vagebond. Leuk asieltje. Maar ik heb wel mijn intrek genomen in de keuken. Daar waar het allemaal te doen is. Ik blijf nu dicht bij de bron, want stel je voor dat ik verdwaal... Nee, mijn buikje moet goed gevuld blijven, dus kom maar op met die tussendoortjes en happy meals. Siepje gaat nergens heen.
Ik vind het hier trouwens wel te druk. In de keuken is het vrij rustig, de andere kamers lopen we me teveel viervoeters. Heb ik niet zoveel mee, ik hou alleen van jullie mensen. Ik ben DOL op jullie tweebeners. Ben de liefste jongen van de klas en ik wil graag jouw favorietje zijn. Zal altijd op tijd mijn huiswerk maken en heel goed opletten.
Mijn sociale vaardigheden zijn uitmuntend! Knuffelen, kussen, lief kijken en pudding uit jouw hand eten. Doe ik allemaal, vind ik leuk.
Ik mag op zoek naar een huisje voor mij alleen. Heb jij die? Geen koertje met hoge muren hè, haha.
Ik hoef niet meer zo nodig naar buiten, bij jou zijn is alles wat ik wil. Wat denk je... Afspraakje maken?
Je weet me te vinden hè ;-)
Tot later hopelijk. Lieve knuffels en kusjes en zo van mij x.

Siep is een heel aanhankelijk katje, wat heel graag aandacht heeft. Hij houdt echter ook van rust, als het te druk is in de villa kruipt hij in de keukenkast. Verder houdt hij ons altijd gezelschap in de keuken. Siep wordt enkel geplaatst bij mensen die niet veel weg zijn want daar zou Siep heel ongelukkig van worden.

Geplaatst op 02-06-2021
Klaartje
vv

Ik heb niet gestudeerd, ook al wilde ik vroeger naar de sociale academie. Maar ik zat op de verkeerde plek met het verkeerde baasje.
Ik kom uit Holsbeek, een plek waar we met een hele grote familie woonden. Tristan werd ontzettend ziek en ik wist dat hij hulp nodig had.
Ik heb bij hem gezeten, gelegen, zijn snoetje gekust en machteloos toegekeken hoe hij achteruit ging. De storm in mijn lijf balde zich tot een vuist tegen het mensenrijk.
Later toen Tristan was gestorven, kwam mijn hele familie waar ik nu ben.
Ik weet nu dat ik helemaal geen studie nodig heb, mijn medeleven en zorgzaamheid voor de andere katjes zit in mij. In mijn hart.
Mijn wantrouwen naar de mens is niet verdwenen, het zit dieper dan ik besefte. Ik heb nooit liefde ervaren, geen warmte gevoeld. Enkel teleurstelling.
Ik weet dat het hier anders is, de mens is respectvol, maar mijn missie om me over de katjes te ontfermen is puur en sterker dan ooit.
Ze mogen allemaal bij me liggen, ze mogen zijn wie ze zijn. Mijn pootjes zijn groot genoeg, mijn hart oneindig .
Ik weet dat ze me wilden matchen met een katje, een ander individu. Maar de plekjes wisselen. De katjes die op dat moment liefde nodig hebben, komen bij mij. Wanneer ze sterk genoeg zijn, met volle zelfvertrouwen, gaan ze hun eigen weggetje.
Ze boden me hier eerst een kantoor aan met bordje: Sociaal werker Klaartje. Ik heb neen gezegd, ik blijf liever onder katjes. Veldwerk is essentieel, niet achter een bureautje met een wekker: Uw tijd is om!
Ik zoek een huisje. Een plek waar minimaal 1 ander katje aanwezig is, meerderen ook helemaal goed! Geef mij ruimte om aan jullie mensen te wennen, dat komt goed, echt...
Liefs van Klaartje. geef je jouw katje een warme knuffel van mij?

Klaartje is een schuchter katje, wat ons nog niet zo vertrouwt. Ze trekt zich helemaal op aan andere katjes en daarom wordtd zij enkel met of bij andere katjes geplaatst.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg