Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In OKTOBER 2011 hebben 52 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-10-2011
Felix en Fleur
15- Maastricht

Beste Felix,
 
Op het moment dat jij je overgaf aan ons als mens, bleek achter jouw ook een grote knuffelkont te zitten. ik pakte jouw en je broer Flinn (Tommie) en zus Floor (Semmy) vaak alledrie tegelijk op de arm en dan kreeg ik me toch een concert van 3 spinnende familieleden, héérlijk gewoon! Dat mis ik nu wel een beetje, maar er zullen nog genoeg
kittens in de opvang komen die datzelfde zullen doen, ik verheug me daar nu al op! Ook voor jou jongen, het ga je goed en heel veel plezier samen met je zusje Fleur (Doortje), want ook jij mocht samen blijven met je zusje waar je altijd al mee speelde !
 
Fam. Wijenberg

Geplaatst op 31-10-2011
Fleur en Felix
15- Maastricht

Lieve Fleur (Doortje)
 
Op de een of andere manier mocht ik je heel graag. Iets in jouw zei dat het ok was, maar toch bleef je lange tijd achterdochtig. Als ik eraan kwam, vluchtte je in het begin en na een paar dagen bleef je ineens zitten of liggen waar je je op dat moment bevond.
Na weer een paar dagen mocht ik met mijn handpalm tot bij je neus zodat je eens kon ruiken en uiteindelijk ging je dan op je zij liggen te spinnen en mocht ik je aaien over je zijkant en rug, je genoot ervan...Ook voor jouw ben ik o zo blij dat je met je favoriete broertje samen mocht blijven ! Ik wens jouw veel geluk in je nieuwe gezin met je broer Felix !!!
 
Fam. Wijenberg

Geplaatst op 30-10-2011
Java
131 - Geleen

Later meer gegevens.

Geplaatst op 29-10-2011
Stevie
132- Kanne

Lieve kleine Stevie,

Ik heb je samen met je broertje weggehaald van een plek, waar het allesbehalve leuk was voor kleine kittens als jullie. De eerste dagen had je geen vertrouwen in mij, je deed blazen op mij en liep voor me weg. Plots had je de klik gemaakt, dat wij het hier goed met je voor hadden, zeker als het etenstijd was, haha.  Je begon toenadering te zoeken en stond steeds meer open voor Chris en mij.  Al snel had je ook vriendschap gesloten met Twiggie, nog een opvangertje in huis. En jij mijn lieve schat, Charlie je broertje en Twiggie , begonnen de kust hier onveilig te maken. Maar het deed me goed te zien, hoe zelfverzekerder je met de dag werd. Je kon zo genieten van aaitjes op je buikje, of langs je kinnetje, soms begon je dan gewoon te kwijlen van het genieten ervan. Lieve  kleine rakker, ik had me erop voorbereid dat jij nog een heel tijdje bij ons in de opvang zou zitten. Je hebt immers een zwart vachtje, maar niets is minder waar. Geheel onverwachts  is je nieuwe mama je zaterdagavond komen bezoeken, want ze was dolverliefd op je geworden door de foto op de site. Toen ze je in levende lijve zag, wist ze helemaal zeker dat je met haar zou meegaan. Ons afscheid van elkaar is een beetje in versnelling gegaan, waardoor ik nu pas begin te beseffen dat je er niet meer bent. Die leegte van jou in huis is raar, ventje. Ik had vanmorgen zelfs een bordje met eten voor jou  klaargemaakt!  Je bent dan niet zo heel lang bij me in de opvang geweest, toch lang genoeg ….dat je een speciaal plekje in mijn hart hebt veroverd. Maar het positieve is dat jij heel kort bij ons in de buurt woont . Dat maakt het natuurlijk makkelijker om jou nog eens een keertje te komen opzoeken.  Ik wens je het allerbeste in je nieuwe “thuisje”, tot binnenkort lieve schat…. Laat maar zien wat een ongelooflijke lief katertje jij bent !!
Veel liefs en een kusje op je koppie van je opvangouders Bina en Chris

Geplaatst op 29-10-2011
Toby
EB- Tongeren

Gevonden onder het hout in Lauw. Broodmager en erg onderkomen.

Hallo allemaal, ik ben Toby!
Kunnen jullie zien wat voor een lekker wollig ding ik ben? Hoe zo’n knap jonkie als ik hier in de opvang terecht kom? Wel, ik zal het je vertellen. Een mevrouw vond mij onder een hoop hout, helemaal alleen...  je kon zelfs mijn ribbetjes tellen. Omdat zij zelf niet voor mij kon zorgen, bracht ze me naar mijn tijdelijke opvangmama. Toen die me voor het eerst zag smolt ze helemaal weg!
Ok, ik had wat klitten in mijn haar en mijn staart plakte tegen mijn benen, maar hé, met mijn charmes kijk je daar meteen overheen. Mijn haren werden gekamd, ik werd gewassen, er werd aan me gefrummeld... Dat vond ik allemaal niet erg, want wat is deze aandacht zo héérlijk!
Ik ben er zo dankbaar voor dat iemand me in huis heeft gehaald en dat laat ik dan ook uitgebreid merken door kopjes te geven en te spinnen. Zelfs bij de dokter kon ik genieten van het onderzoek. Die vertelde trouwens dat ik waarschijnlijk een stuk ouder ben dan ik er uitzie. Ik ben maar weinig gegroeid doordat ik zo ondervoed was. Nu heb ik eten in overvloed, dus dat komt allemaal wel goed.
Ik kan het hier best goed vinden met de hond en de kat des huizes en woon hier graag, maar ik weet dat ik jammer genoeg maar tijdelijk kan blijven. Ik ben heel lief, warm en rustig, maar vind het ook leuk om te spelen.
Mag ik binnenkort op jouw schoot kruipen?

Geplaatst op 28-10-2011
Olijfje
108 - Buggenhout

Een van de kittens van Minne.

Hoi,
 
ik ben Olijfje, een super schattig meisje. Tja, ik stoef niet graag over mezelf, maar mijn opvangmama's zeiden dat ik mezelf een beetje moet "verkopen" via mijn voorstelstukje. Dus dan probeer ik dat maar. Ik ben gek van knuffelen, nou ja, eerder wild van knuffelen. Heerlijk om geaaid te worden of kusjes te krijgen. Daar ga ik helemaal voor op mijn rugje liggen om lekker op mijn buikje gekriebeld te worden. Ik ben niet alleen lief, ik ben net zoals mijn broertje echt stoer. Ik ga al lekker op stap om alles te verkennen. Zie jij het zitten om mij een thuisje te bieden? Kom dan snel eens met me knuffelen.
 
Knuffeltje,
Olijfje

Geplaatst op 28-10-2011
Fientje
108 - Buggenhout

Een van de kittens van Minne.

Hallooootjes iedereen,
 
mijn naam is Fientje en ik mag dan wel bijna de kleinste van de bende zijn, toch zal ik me helemaal niet laten doen hoor. Je hoort me al van ver roepen en dan krijg ik lekker alle aandacht, dan ga ik lekker aan de handen snuffelen en wil ik geknuffeld worden. Ik ben ook van plan om -later als ik groot ben- operazangeres te worden. Volgens mijn opvangmama's kan ik decibels produceren om 'U' tegen te zeggen, dus nog ff oefenen en dan kan ik binnenkort mee doen aan 'Idool', haha. Zo, ik ga nog wat verder mijn stemmetje oefenen. Tot binnenkort misschien!
 
Snuffeltje,
Fientje

Geplaatst op 28-10-2011
Spookje
108 - Buggenhout

Een van de kittens van Minne.

Haihai,
 
ik ben Spookje en ik doe volgens mijn opvangmama's mijn naam alle eer aan. Ik kan soms zo stil zijn, dat ik bijna onzichtbaar word, haha. Ik ben verder een echt mama's kindje samen met Fientje. Wij kunnen uren bij onze mama tussen haar pootjes liggen om lekker melkje te drinken. Soms kan ik ook gek doen en dan moeten de opvangmama's met me lachen. Zie jij het zitten om mij een thuisje te bieden en ben je niet bang van Spookjes, kom dan vlug met me kennismaken?
 
Kusje,
Spookje

Spookje kan best worden geplaatst bij aanwezigheid dieren eigenaar, of samen met een broer/zus uit nest.

Geplaatst op 28-10-2011
Cees
106 - Bilzen

Hallo, mijn naam is Cees (je), en mijn opvangmama zegt dat ik een heel lief manneke ben.
Als je pas de kamer op komt, dan ren ik heel hard weg en verstop ik me.
Maar dat hoort bij mijn speelmomenten, want na enige minuten doe ik .....kiekeboe .... ik laat mij dan weer zien en dan kom ik naar je toe om mij uitgebreid te laten knuffelen.
Ook vertel ik je hele verhalen wat ik allemaal door de dag heb gedaan, weliswaar met een miauwtje hier en een miauwtje daar, maar zo kunnen we ons tenminste verstaan hé ?
Zou jij het leuk vinden om zo een klein pittig, spelend, lief, onderzoekend manneke in huis te hebben, wil je dan snel een afspraak met mijn opvangmama maken.
Dan mag je me komen bezoeken en kan ik je zelf laten zien hoe lief ik ben en wat ik al allemaal kan.
Pootjes en likjes van Cees
 

Geplaatst op 28-10-2011
Flinn en Floor
15- Maastricht

Lieve Flinn (Tommie),
 
Samen met je broer Felix en 2 zusjes Floor en Fleur werden jullie op een maandag binnengebracht. Gevonden bij een slachtafval verwerkingsbedrijf. Ik zal de gore stank nooit meer vergeten, wat stonken jullie, iets om over je nek te gaan. Vlooien hadden jullie niet, zelfs die vonden het te goor !
Jullie werden gewassen en verzorgd en al gauw kwam een mooi glanzend vachtje naar boven. Weliswaar met resten van een of ander mijt, maar dat zou met de volwassen vacht en wat ontvlooiingsmiddel eruit gaan. Je was al snel vertrouwd met ons mensen en je gaf je helemaal. Wat een schat ben je. De kamer opkomen was voor jouw al genoeg om uitgebreid te spinnen. Je gaat nu door het leven als Tommie, wat ik overigens een hele leuke naam vind! Brokjes schijn je nog steeds niet te eten, jij vindt natvoer vele malen lekkerder!
Het gaat je goed ventje en amuseer je met je zus Floor (Semmy).
 
Fam. Wijenberg

Geplaatst op 28-10-2011
Floor en Flinn
15- Maastricht

Lieve Floor (Semmy),
 
Ook jij had vrij snel door dat mensen best ok waren en je werd best brutaal. Maar wel een lieve brutale aap. Ook jij werd graag geknuffeld en toen ik besefte dat jij en je broer Flinn bij elkaar zouden blijven was ik dolblij.
Je woont nu samen met je broer bij hele lieve mensen in Maastricht en je zult een fijn leven tegemoet gaan, daar ben ik heel blij om! Het ga je goed meisje, geniet van je gouden mandje samen met je broer!
 
Fam. Wijenberg

Geplaatst op 28-10-2011
Enea
108-Buggenhout

Ze werd samen met haar zus in een doos voor de deur van onze vrijwiligsters gedumpt! Niet te geloven..

Helloootjes peopletjes,
ik heb van mijn opvangmama's de mooie naam Enea gekregen (spreek uit als Enéééééééaaaaaa). Je kan hierboven lezen hoe ik en mijn zusje bij mijn opvangmama's verzeild geraakt zijn, maar eerlijk gezegd, ze konden er niet mee lachen hoor.
Pas op, we zijn hier welkom en worden hier in de watten gelegd hoor! Als je goed naar mijn fotootje kijkt, dan zie je dat ik geen echt poesje, maar een super pluizig en fluffig beertje ben, haha. Mijn opvangmama's vinden mij er snoezig uitzien met die langere haartjes en schoonheidsvlekjes.
Ik moet wel nog een klein beetje meer wennen aan mensjes dan mijn zusje. Maar ik kan wel al geaaid en opgepakt worden, flink eh?
Verder ben ik een echte doerak (ondanks dat ik er echt meisjesachtig uitzie) en klim overal op.
Andere poesjes/dieren vind ik de max want ik ben altijd in voor een spelletje. Heb jij nog een mandje voor mij vrij? Een krabpaal die staat te wachten om beklommen te worden, een voerbakje dat gevuld is met lekker natvoer en een vriendje? Nou, dan ben ik kandidaat om bij jou te komen wonen!
Knipoogje,
Enea

 

Geplaatst op 24-10-2011
Binky en Beertje
105 - Hechtel

Mamma met kroost werden gevonden in Bilzen, achter de supermarkt GB. Lijkt op een echte dumpactie, omdat de verzorger de katten kent op die lokatie.
Mama is heel lief voor haar kleintjes, de kleintjes zijn ook heel lief.

Hallo allemaal,
Hier is Binky speaking, ik ben een hele stoere kater, die voor bijna niks bang is.
Ik houd van spelen maar ook van heerlijk knuffelen, rond rennen doe ik het allerliefste, en achter alles aan rennen, heerlijk!
Ik zit hier nog lekker samen met mijn broertje bij mijn opvangmama, maar ik zou het fijn vinden om een eigen plekje te krijgen, waar ik heerlijk kan ravotten, spelen en knuffelen.
Kijk eens hoe lief ik hier lig, dat vind ik zalig en blijf dan ook zo lekker hangen.
Denk jij dat ik het katertje ben die jij zoekt? Neem dan snel contact op en kom eens kennis met mij maken.
Ik weet zeker dat je mij niet kunt weerstaan.
pootje Binky, en tot snel he
 

Geplaatst op 24-10-2011
Beertje en Binky
105 - Hechtel

Mamma met kroost werden gevonden in Bilzen, achter de supermarkt GB. Lijkt op een echte dumpactie, omdat de verzorger de katten kent op die lokatie.
Mama is heel lief voor haar kleintjes, de kleintjes zijn ook heel lief.

Hallo allemaal,
Mag ik me even voorstellen, ik ben Beertje ,ik ben een wat verlegen jongen, maar als je me eenmaal kent dan ben ik een echte knuffelbeer. Ik zit hier nog met mijn broertje bij mijn opvangmama, ik vind het hier prima hoor, maar het word langzaam tijd dat ik een eigen plekje krijg, met heel veel aandacht.
Waar ik lekker verwend word, en alle aandacht voor mezelf heb.
Ik heb ook al kennis gemaakt met hun grote hond, nou dat vind ik toch nog wat eng hoor, maar ik durf wel al langs hem te lopen ha ha, en dan voel ik me helemaal stoer!
Wil je graag eens kennis maken met mij, schroom dan niet en maak meteen een afspraak.

Maar denk eraan, je moet me wel een beetje de tijd gunnen om me aan je te laten wennen. Verder ben ik een super lieve knuffelige jongen.

tot gauw hoop ik.
pootje van Beertje
 

Geplaatst op 24-10-2011
Syb
11 - Maastricht

Een melding van asiel Genk.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 23-10-2011
Cas
12 - Kinrooi

Een melding van VZW Felix.

Hallo! Ik ben Cas, een hele lieve aanhankelijke kater die helemaal klaar is voor een nieuwe definitieve thuis.
Als kleine kitten werd mijn mama, een zwerfpoes, erg ziek, en kon zij bijgevolg niet meer voor mij zorgen.
Mama heeft intensieve zorgen gekregen en is naar ik gehoord heb weer helemaal gezond. Ikzelf was ook ziekjes maar de dierenarts heeft mij medicijnen gegeven en nu ben ik kerngezond!
Ik heb reeds mijn eerste inentingen gehad en ben dus op elk moment paraat om mijn koffertje te pakken en te verhuizen.
Volgens mijn gastmama's ben ik een hele lieve jongen die graag knuffelt en speelt. Tevens ben ik heel braaf, ik eet lekker mijn bordje leeg en slaap netjes op mijn bedje. Kom je mij eens bezoeken?

Geplaatst op 23-10-2011
Ilse
11 - Maastricht

Een melding van dierenasiel Genk.

Hallo mijn naam Ilse, en ik ben bruin/zwart poesje.
Ik ben een aanhankelijk katje, maar niet echt een haantje de voorste, ik wacht geduldig mijn beurt af...
Spelen met mijn  zusjes doe ik graag.Ook lig graag bij je op schoot. Wij kunnen heerlijk spinnen en onze motortjes staan zo aan.
Ik moet nog flink groeien wij zijn allemaal nog een klein beetje klein voor onze leeftijd,maar dat komt wel goed.
Wie wil een knuffel katje kom dan gauw kijken.

Geplaatst op 23-10-2011
Ziva
11 - Maastricht

Een melding van asiel Genk.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 23-10-2011
Lotte
31 - Maaseik

Hallo, ik ben lotte, een erg lieve, rustige meid.
Ik hou van rustige spellekes, dan speel ik graag mee, maar wordt het wat te hevig geef ik het op en kijk van op een veilige afstand welke toeren de andere katjes van de opvang uithalen.
Mijn favoriete bezigheid is verstopperke spelen daar ben ik een krak in. Mijn opvangmama is mij zo dikwijls kwijt.
Als ze het dan opgeeft kom ik doodleuk te voorschijn , dan krijg ik lekker veel knuffels en aandacht(slim van mij hé).
Wie wil er zo een lieve, rustig meid in huis?
Het liefst wil ik samen met een ander katje uit de opvang geadopteerd worden.
Groetjes en tot gauw!

Geplaatst op 23-10-2011
Firi
3 - Brunssum

Bij het zien van de 3 broertjes, wist ik al meteen dat ze zo een baasje zouden vinden.

zo was het ook, diezelfde avond dat de foto‘s op de site gezet waren, kwamen de doorverwijzingen al binnen.

Diezelfde week kregen we nog bezoek voor jullie alle 3, en nu zijn jullie alweer bij jullie nieuwe baasjes.
Als kleinste van het stel, maakten we ons eerst nog zorgen of je wel genoeg zou bijkomen, maar dat was nergens voor nodig bewees je al snel.
Firi is overal als eerste bij, bij het eten, spelen, kattenkwaad (de weg naar het aanrecht), ‘s avonds knuffelen op de bank en ook als eerste naar zijn nieuwe baasje.
Kleine Firi is nergens bang voor en laat zich ook niet makkelijk aan de kant zetten.

Niet gek als je de kleinste bent van 3 broertjes, want zodra je broertjes het avond eten roken, werd je als kleinste ook makkelijk aan de kant geduwd. maar dat was altijd maar voor even, want dan liep je gewoon naar de andere kant van het bakje en begon je terug te duwen.

Jij staat je mannetje wel tegenover je nieuwe vriendjes bij je nieuwe baasje.

Geplaatst op 23-10-2011
Ice
3 - Brunssum

Bij het zien van de 3 broertjes, wist ik al meteen dat ze zo een baasje zouden vinden. Zo was het ook, diezelfde avond dat de foto’s op de site gezet waren, kwamen de doorverwijzingen al binnen.
Diezelfde week kregen we nog bezoek voor jullie alle 3, en nu zijn jullie alweer bij jullie nieuwe baasjes.
Als het middelste broertje had je het niet makkelijk, de kleinste was erg snel en de grootste erg sterk.
Bij het avondeten hoefde je daarom ook nooit te kiezen welk bakje voor jou was, want dat hadden je broertjes wel snel voor je bepaald.
Erg vond je dat niet want als middelste werd je al snel de brutaalste van het stel.
Had jij je eten op dan ging je wel verder eten bij je broertje Firi, die overigens je grote voorbeeld was.
Overal waar Firi was, was jij ook te vinden. al gauw was ook jij erg snel en wist je al snel wat je wel en niet wilde.
Oppakken, nee daar houdt Ice niet van, dan ging je gewoon flink piepen zodat onze eigen kat Muis je kwam redden.
Ik weet zeker dat je dat bij je nieuwe baasje ook gaat lukken, daar krijg je nog meer vriendjes die je kunnen komen helpen.
Karin

Geplaatst op 23-10-2011
Windi
3 - Brunssum

Bij het zien van de 3 broertjes, wist ik al meteen dat ze zo een baasje zouden vinden. Zo was het ook, diezelfde avond dat de foto’s op de site gezet waren, kwamen de doorverwijzingen al binnen.

Diezelfde week kregen we nog bezoek voor jullie alle 3, en nu zijn jullie alweer bij jullie nieuwe baasjes. Als grootste van het stel, hadden we om jou eerder zorgen dat je te veel dan te weinig zou eten. Sterke Windi, vindt alles prima, zo lang hij maar op een rustig plekje in het zonnetje kan liggen genieten.
Iets voorzichtig besloop jij je broertjes om stiekem in de staart te bijten, en vervolgens snel weg te rennen.
De grote krabpaal was je lievelingsplekje, als je broertjes dan ook erop wilden klimmen wist je precies waar je moest gaan liggen om het ze zo moeilijk mogelijk te maken.
Meestal op iets grotere afstand dan je 2 andere broertjes volgde jij ons ook door het hele huis.
Jij was geen 3e rad aan de wagen hoor, want spelen dat kun je ook goed in je eentje met handoeken, sleutels, speeltjes, de kattenbak, de krabpaal, een stofje op de grond, noem het maar op. Jij was de 2e die naar je nieuwe baasje ging.

Jij hebt geen nieuwe speelkameraadjes bij je nieuwe baasje, die heb jij ook niet nodig dat heb je bij ons al lang bewezen.

Geplaatst op 23-10-2011
Bob
125 - Landgraaf

 

Deze kittens struinden rond in een veld in Meeswijk.

Hoi, ik ben Babs. Ik ben een prachtige poes; ik ben wit met koperkleurige oren en staart.
Ik heb alleen één gebrek: ik mis een stuk van m’n achterpootje. Nou ja, “gebrek”: ik ren je er gemakkelijk uit op de 100 meter sprint!
Net als Bibi, ben ik nog wat bang voor mensen. ’t Is heerlijk dat ze eten komen brengen, en de kattenbak komen verschonen, maar ik moet er écht nog even aan wennen.
Als ze me aaien blijf ik wel zitten, maar als ik straks niet meer zo bang ben kan ik er écht van gaan genieten!

Tegen die tijd ga ik op zoek naar mensen die het met mij zien zitten!

Geplaatst op 22-10-2011
Quinn
16 - Heerlen

Deze kittens werden naar Asiel Genk gebracht, nog geen week oud...

Hallo allemaal mijn naam is Quinn en zoals u ziet ben ik een erg lief . Ik hou heel erg veel van knuffelen! Ik hoop dat er snel iemand met mij komt knuffelen!

Tot dan!

Pootje van Quinn

 

ps de foto is verouderd, komt een nieuwe!

Geplaatst op 22-10-2011
Blur
125 - Landgraaf

Deze kittens struinden rond in een veld in Meeswijk.

Hallo, ik ben Blur. Ik ben een rood poesje, en woon samen met mijn zusje bij een opvang-familie.
Gelukkig hebben ze hier genoeg te eten, want ik had nogal honger toen we nog door het maïsveld zwierven.
Eerst was ik erg bang hier, maar toen ik na een paar dagen wat gewend was, begon ik de voordelen te ontdekken: lekker eten, een warm mandje, een klimpaal….
Ik laat me zelfs al aaien, en kan daar ook al bij spinnen!

Ik hoop dat iemand mij binnenkort lief genoeg vindt om mee naar huis te nemen, zodat ik ergens definitief kan gaan wonen. Daar droom ik over……

Geplaatst op 18-10-2011
Jerry
31 - Maaseik

Hallo, ik ben Jerry, makkelijk te herkennen aan het mooie rosse streepje.
Ik ben een klein deugnietje, maar ook zo ontzettend lief!
Als je me beter kent en je spreekt tegen mij 'miaaw' ik terug en kom ik dicht bij jou liggen.
Als ik je nog niet ken, heb ik wel heel even tijd nodig om je een beetje te leren kennen,
maar als jij lief tegen mij bent, ik ook tegen jou!
Ik schiet ook erg goed op met Hondjes
 Kom me zeker eens bezoeken,
 mijn valiesje staat al gepakt! Likjes en pootje, Jerry

Geplaatst op 18-10-2011
Lerry
31 - Maaseik

Hey ik ben Lerry  ik kan al heel goed overal opklimmen en als mijn opvangmama aan het kuisen is kan ik al goed meehelpen namelijk alles terug uit elkaar doen als ze aan het vegen is. Als je wilt dat ik jou ook help met kuisen kom je maar eens kijken en wie weet krijg ik wel een warme thuis bij jou?

Geplaatst op 18-10-2011
Lucy
31 - Maaseik

Hallo, ik ben Lucy ik ben de kleinste van de bende maar dat wil niks zeggen.
 Ik ga graag op verkenning en ben als eerste daar als er knuffels uitgedeeld worden
 Wil jij mij ook eens knuffelen kom dan zeker eens een kijkje nemen en misschien
 mag ik dan wel in jou huisje komen wonen. Tot kijk. knuffeltjes van lucy

Geplaatst op 16-10-2011
Leon
13-Borgloon

Melding via VZW Felix

Hallo lieve mensen,

Leuk dat jullie op mijn naam hebben geklikt. Ik zal me even voorstellen:

Ik ben Leon. Toch stoere naam voor een stoere kater he! Mijn zusje en
broertje hebben veel schrik, maar ik niet zoveel hoor, of ik probeer het
toch niet te laten merken.

Ik zit boordevol energie. Ik ben ook een beetje een acrobaat: klauteren,
tuimelen, springen.. ik doe het allemaal. Ik hou erg veel van spelen. Ik
ren dan van de ene kant van de kamer naar de andere kant, en als ik dan
mijn broertje of zusje tegenkom dan spring ik gewoon bovenop hen!

Ik vind het leuk om geaaid te worden en dan begin ik luid te spinnen.
Hoewel ik soms nog wel eventjes schrik als ik zo’n grote hand op me zie
afkomen. Oppakken vind ik nog altijd een beetje eng, maar na verloop van
tijd kan ik daar zeker wel aan wennen.

Ik ben getijgerd en heb ringetjes op mijn staartje, maar dat zal je op
mijn foto wel gezien hebben.

Hopelijk vind je me een beetje leuk en vind je me de moeite om eens een
kijkje te komen nemen?

Pootje, Leon
 

Geplaatst op 15-10-2011
Woezel
26 - Stein

Deze poes werd gedumpt bij de moeder van een van onze vrijwilligsters.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 15-10-2011
Daisy
15 - Maastricht

Lieve Daisy,
 
Een pittig dametje, ja, dat ben jij.
Maar oh zo lief, een schatje dat na het spelen lekker op schoot of in je nek kwam slapen, dat ga ik wel missen.
Ook het mee typen met emails en het per ongeluk op de verzendtoets staan als een berichtje nog niet af was....
 
Ook Elmo mist je, maar we geven hem nu extra aandacht en hij heeft afleiding aan Mindy.
 
Daisy, we wensen je een fijn leventje toe met je nieuwe mama en je kattenvriendjes
 
Heel veel liefs, fam. Wijenberg

Geplaatst op 11-10-2011
Bikkel
IH - Landgraaf

Bikkel wordt door ons op afstand bemiddeld.

Hallo allemaal,
Ik wil me even voorstellen, ik ben Bikkel, althans sinds kort.Een gecastreerde kater van ongeveer 8 jaar. Ze hebben mij een tijdje terug gevonden, ik lag in het gras in de felle zon, en hoopte dat iemand mij zou zien, om zich over mij te ontfermen.
Mijn oude baasje had mij n.l. achter gelaten toen ze verhuisd zijn, waarom? Ik ben toch zo lief, wat heb ik verkeerd gedaan?
Maar gelukkig is er uiteindelijk iemand gestopt die mij zag liggen, en nam me mee naar haar auto, ik vond het allemaal wel best, ik voelde me zo beroerd. Even later werd ik in een poetskist gestopt, bah die stonk helemaal naar paard, maar goed ik moest het maar laten gebeuren. Toen ik uit de poetskist werd gehaald, was ik bij de dierenarts, gelukkig maar, want ik had het niet langer getrokken zo.
De dierenarts heeft mij even onder narcose moeten brengen, want mijn oren waren helemaal open en vies, helemaal vol met oor mijt, dat kreeg hij er zo niet meer uit en moest het schoon spoelen. Ook had ik grote wonden achter mijn oren van al het krabben, die waren gaan ontsteken, en mijn velletje zat vol troep en vlooienpoepjes, ook had ik overal wondjes op mijn rug en pootjes,mijn kont en achterbenen waren helemaal smerig,en moest ook worden schoongemaakt, en ik had wormen.

Toen ik wakker werd, had ik iets in mijn velletje steken, dat was om vocht toe te dienen, had ik begrepen, want ik was aan het uitdrogen. Ik zag er meteen een stuk schoner en frisser uit, dat voelde al beter.
Eten en drinken ging nog niet zo goed, want de dierenarts had ook gezien dat ik een flik in de tong had, een paar tanden miste, en een paar afgebroken, nou ik kan je zeggen, dan heb je ook geen trek.
Na bijna 2 dagen dierenarts mocht ik worden opgehaald, ik ben toen mee naar huis gegaan met mijn opvangmama, die mij ook had gevonden. Ze had me lekker een bedje klaar gemaakt, en er stond alles wat ik nodig had. En wat ik het meeste gemist heb, Mijn knuffels en aandacht, daar kan ik niet genoeg van krijgen, het liefste kruip ik in iedereen, maar ja dat gaat niet he.
o ja, ik ben niet zo als alle andere katten, ik heb n.l. aan 1 pootje een kussentje teveel dus die ziet er iets anders uit, mijn opvangmama vind dat juist heel leuk, en ik heb maar een kort staartje, maar daarom ben ik wel heel speciaal. En dan heb ik nog niet over mijn charmes gesproken! Mijn opvangmama zegt altijd dat ik een echte harte dief ben, en iedereen zo om zijn vinger kan draaien ha ha.
Nou genoeg over mezelf verteld, wat ik nu nodig heb is een eigen warme mandje, waar ik heel veel aandacht krijg, en waar ik wel welkom ben.
Ik zal je beloven dat je daar echt geen spijt van krijgt, ik ben een hele lieve en propere jongen die heel veel van knuffelen houd.
Hoop je snel te mogen ontmoeten.
een poot en lik van Bikkel

Geplaatst op 11-10-2011
Cleo
106-Bilzen

Melding van de golfclub uit Hasselt. Ze liep iedereen achterna, te schreeuwen van de honger.
Nu is ze veilig.

Geplaatst op 09-10-2011
Bengel
IV - Schoonbeek

Dit is Bengel, een klein katertje met veel karakter.
Hij is enorm speels, vindt alles interessant en deinst voor weinig terug!
Knuffelen kan hij ook als de beste. Het spinnen kan dan tot aan de andere kant van de kamer gehoord worden!
Met andere dieren heeft hij ook al uitgebreid kennis gemaakt en vindt dit allemaal prima!
De Duitse Dog Babs is zijn grootste vriend, ze slapen zelfs samen!
Kortom, deze Bengel heeft zijn naam niet gestolen, maar wel al vele harten!

Geplaatst op 09-10-2011
Lily
13-Borgloon

Een melding via VZW Felix.

Hallo iedereen,

Ik ben Lily.

Ik ben een speels en ook wel een beetje ondeugend poesje. Ik ren heel graag door de kamer en alles wat ik tegenkom daar begin ik dan gewoon mee te spelen. Het enige waar ik het een beetje moeilijk mee heb is als mensen me willen aaien. Ik ben toch nog steeds een beetje bang. Mijn opvangmama en ik proberen er wel aan te werken, zodat ik mensen kan leren vertrouwen.

Mijn opvangmama vindt ook dat ik een heel mooie poes ben; ik heb precies zo leuke witte sokjes aan.

Ik ben op zoek naar een lief baasje die ook een beetje geduld met me zal hebben. Als jij dat graag wil zijn, mag je altijd naar me komen kijken!

Pootje, Lily

Geplaatst op 09-10-2011
Plum
108-Buggenhout

Dag Plummetje Plum,
 
vandaag kwamen er hele lieve mensen naar je kijken die je maar al te graag een gouden mandje wilden bieden. Zij hebben ervaring met katjes die zomaar uit het niets uithalen, dus we zijn zo blij dat zij jou begrijpen en je in je waarde laten. We gaan je grappige snoetje missen en de kopjes die je gaf. En hoe jij zo grappig rond de benen kon draaien als er 's morgens en 's avonds natvoer geserveerd werd. Maar we zijn ook blij dat jij nu een huisje voor jezelf krijgt. Je gaat daar in de watten gelegd worden en je krijgt een afgesloten tuin waar je mag ravotten en spelen zoveel je wilt. Je bent hier maar kort in opvang geweest, maar toch gaan we jou missen!
 
Dag lief Plummetje Plum!

Geplaatst op 07-10-2011
Wallie
102 - Brunssum

Dag Wallie kleine clown,

Onze taak zit er op, je gaat weer terug naar de mensen die je gevonden hebben, je gaat weer naar huis....
Zij vonden je als kleine worm, schreeuwend van de honger.
Wij zijn ervan overtuigd dat je een fijn leventje zult krijgen en zij veel plezeier met je zullen beleven, fratsenmakertje van ons.
We zullen je heel erg gaan missen, het ga je goed.

Dag mooi kereltje

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 07-10-2011
Nana
132 - Riemst

Lieve Nana,
Je bent samen met je zusjes bij ons in de opvang gekomen…en jij was een klein bang “vogeltje”, door hetgeen jullie al hadden meegemaakt. Toch kreeg jou nieuwsgierigheid de bovenhand en begon je snel te ontdooien.
Je had interesse in de speeltjes , de krabpalen, muisjes, alles was één groot feest voor jou. Ja mijn lieve schat, toen jullie buiten ronddoolden hebben jullie dat allemaal moeten missen hé ?
Eten was ook één van je favoriete bezigheden, regelmatig het waterbakje omgooien, haha. Je werd steeds uitbundiger  met spelen, zodat je zusjes zich soms afzijdig hielden. Maar je genoot ook van de aaitjes die ik je gaf, de kusjes op je koppie,daar werd je rustig van en fotogeniek was je ook al.
Jij bent al bij al een prachtkitten, die nu haar gouden mandje heeft gevonden bij mij in het dorp. Dit is zo fijn, want nu kan ik je regelmatig komen bezoeken. Je nieuwe mama is een super aardige mevrouw…..die ook alleen maar het beste met je voor heeft, en je krijgt er ook nog een vriendinnetje bij !
Wel lieve schat…..ik gun je uit de grond van mijn hart je “gouden mandje”. Na die enge tijd die je hebt doorgemaakt voor je bij ons in de opvang kwam, verdien je het dubbel en dik om nu goed vertroeteld te worden. Vergeten zullen we je niet, wees daar maar zeker van ! 
Nog een hele dikke knuf en een kussie op je kopje, van je opvangouders Bina en Chris.
 

Geplaatst op 07-10-2011
Pip
26-Stein

Pip werd gevonden in het maisveld in Meeswijk.

Later meer info.

Geplaatst op 07-10-2011
Casper
132- Kanne

Ons spookje, ons Caspertje….zo snel zijn gouden mandje gevonden, wie had dat gedacht ?
Je bent niet zo heel lang bij ons in de opvang geweest, maar lang genoeg om Chris en mij te charmeren. Je deed niets liever dan tutten, tutten, tutten en nog eens tutten. Als ik bij jou en je zusje de kamer op kwam, ging je al meteen op je rug liggen van ….hey…kom maar, ik lig klaar om me op mijn buikje te laten kriebelen 
Je had ook steeds honger, en dan kon je toch zo zielig piepen om iets te krijgen, niet te doen.
Ook de speeltjes vond je interessant, vooral het kraakballetje, de hengeltjes, je hebt er zelf een paar stuk gedaan, zo hevig was je met momenten. Maar dat geeft niet lieve schat, het deed me goed om te zien dat je je thuis  voelde.
Je vond het helemaal te gek als ik je met je zusje mee naar beneden nam. Zoveel plaats….dan kon je rondcrossen, je kreeg er niet genoeg van. Je motortje draaide dan op volle toeren.  Zo mooi om te zien wat voor een rakker je was. 
Nu heb jij je “gouden mandje” gevonden bij een heel leuk jong stel, en daar wacht ook een vriendje op jou. Gedraag je hé, dat je de beste maatjes met Tux wordt. Ook al ben je maar kort in de opvang bij ons geweest, het was lang genoeg om je nooit te vergeten. Ook jou hebben we in ons hart gesloten. Geniet van je nieuwe “thuisje”, je verdient het gewoon kereltje ! Nog een heel lekker kriebeltje op je buikje en een lekker sabbeltje in je nek  Van je opvangouders Bina en Chris
 

Geplaatst op 06-10-2011
Neeltje
125 - Landgraaf

Lieve Neeltje,
Je kwam bij ons als vakantiepoesje (opvanggezin ging op vakantie), dus je bent hier maar ruim twee weken geweest. 
Je was een ontzettend lief meisje, heel rustig en kon prima met onze eigen katten opschieten. Bas het konijn vond je helemaal interessant. Je zat bovenop zijn kooi. 
Ik heb wel zelden zo’n mooi poesje gezien, met hele mooie oranje ogen, die heel mooi kleuren bij je vachtje. En net zo’n mooie naam ….
Nu heb je fijn het rijk voor je alleen in Sittard, tenminste wat poezen betreft. Wel krijg je een hondenvriendje Scotty, waar je het vast goed mee gaat vinden.  Ik zal vast nog vaak horen hoe het met je gaat, want je woont nu bij een collega van me. 
Doe je best lieve Neeltje, geniet van alle aandacht en knuffels. Dat verdien je zo! 
Dag lieve meid, een hele dikke knuffel van je vakantie-opvangpapa en –mama Rob en Chantal, je grote vriend Witje en de rest van de poezenbende. 
 

Geplaatst op 05-10-2011
Indira
131- Geleen

Indira heeft een baasje gevonden.

Bijna hadden we haar zelf willen houden, ze is zo n dapper meisje.

Na een flinke oogontsteking gevolgd door een operatie, oormijt en een nieuwe omgeving, heeft ze zich niet klein laten krijgen.
We zijn heel trots op haar, dat ze zich toch zo snel heeft kunnen aanpassen.
Zowel aan haar handicap als haar nieuwe omgeving en medehuisgenoten.
Het duurde niet lang of ze zag overal wel speelgoed in, schoenen, Wc-rol, en zelfs een handdoek, in het begin nog een beetje onhandig, maar dat duurde niet lang, ze vond altijd wel een manier om haar zin te krijgen, deuren die net niet in het slot gevallen waren, kreeg ze al snel zelf open.

‘S ochtends kwam ze vaak om aandacht vragen, dan duwde ze haar kopje tegen je aan en kwam ze zachtjes bij je oor spinnen, terwijl ze voorzichtig (meestal zelfs zonder haar nageltjes te gebruiken) met haar pootjes tegen je schouder kroelde.

Ondanks dat we nog een paar andere boefjes in de opvang hebben, is het nu toch een stukje rustiger in huis.

Geplaatst op 03-10-2011
Dwarre
111-Lommel

Dit dier liep in Lommel rond te zwerven. Hij heeft lange haren en zit onder de klitten... tevens is hij broodmager.

Hoi,

Ik ben Dwarre, een knappe gast volgens mijn opvangmama. Ze noemt me ook dikwijls lekker mals ventje, of kleine pluizenbol. Ik krijg namelijk weer een mooie lange vacht en een pluim staart. Mijn vachtje is zijdezacht. Toen ik hier kwam aanlopen, had ik een vilten jasje. Na een bezoekje aan de dierenarts had ik geen jasje meer. Dat was wel raar zo met een kaal rugje. Maar het deed wel goed zeg, want wat deed dat vilten schild een pijn !!!!

Mijn opvangmama kamt nu geregeld mijn haartjes, dat vind ik niet erg. Nu is mijn vachtje mooi glanzend en altijd netjes in de plooi.

Ik hou heel erg van knuffelen, ben erg op mensen gesteld. Ik hou er niet van om lang alleen te zijn, ik wil graag menselijk gezelschap. Ik vind het niet fijn als mama lang weg gaat, dan ben ik verdrietig. Als ze dan terug komt, dan krijgt ze een warm onthaal en moet ik heel veel knuffels in halen.

Een speelkameraadje vind ik wel fijn, maar het moet geen flauwerik zijn hoor. Graag eentje, die net als ik van een stevige stoeipartij houdt.

Oh ja en speelgoed wil ik ook wel graag, ik hou erg van spelen. Wat groter, stevig speelgoed, daar kan ik lekker mijn energie mee kwijt.

Ik kan goed binnen blijven, maar een veilige tuin, daar zeg ik niet neen tegen.

Er loopt hier ook nog zo’n grote viervoeter rond. In t begin vond ik dat maar niks. Maar Wodan is wel lief en we staan nu dan ook regelmatig neus tegen neus.

Geplaatst op 03-10-2011
Len en Min
12 - Kinrooi

Een melding van VZW Felix.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 03-10-2011
Min en Len
12 - Kinrooi

Een melding van VZW Felix.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 02-10-2011
Shanno
33-Heerlen

Melding via dierenasiel Genk.

Hallo mijn naam is Shanno ik ben een half langharig katertje met witte sokjes en een wit neusje. Ik ben de rustigste uit het nest. Mijn grootste hobby is slapen , en een beetje suffen. Natuurlijk hou ik ook erg veel van knuffelen en dat laat ik merken door heel hard te gaan spinnen. Af en toe speel ik met mijn broertje en zusjes en dan bijt ik in hun staartjes als ze voorbij lopen. Ik hoop dat er binnenkort ook iemand voor mij komt kijken , zodat ik ook een thuis heb!

Tot snel!

Pootje van Shanno

Geplaatst op 02-10-2011
Fredje
33-Heerlen

Melding via dierenasiel Genk.

Hallo allemaal! Mijn naam is Fredje en ik ben een lekker dik getijgerd katertje. Ik ben de grootste van het nest , en onder groot bedoel ik dus dat een klein dikkerdje ben. Ik eet niet zo heel veel , maar ik ben gewoon niet zo actief. Ik ben een echte knuffel kater! Ik lig graag bij mij opvangmama’s op de schoot en begin dan hard te spinnen. Ook ik hoop natuurlijk dat er een baasje voor mij komt kijken! Tot die tijd blijf ik nog lekker bij mijn opvanggezin!

Dus tot snel!

Geplaatst op 02-10-2011
Merel
33-Heerlen

Melding via dierenasiel Genk.

Hallo allemaal mijn naam is Merel en ik lijk heel erg op mijn zusje Isa. Ik ben een echte knuffelkont. Als er wat te knuffelen valt dan ben ik de eerste die zich aanbiedt.  Ik ben voor de rest best wel stil en lig graag te slapen tegen mijn andere broertjes en zusje aan. Ik hoop dat ik uiteindelijk ook een erg lief baasje krijg , en dat die snel bij mij op bezoek komt.

Dus tot dan!

Pootje van Merel

Geplaatst op 02-10-2011
Isa
33-Heerlen

Melding via dierenasiel Genk.

Hallo mijn naam is Isa en ik ben een erg ondeugend poesje. Ik speel erg graag en dat zie je omdat ik bijna nooit slaap en erg actief ben. Ik lig graag bij mijn opvangmama’s te knuffel en als zij mij niet oppakken dan ga ik wel op hun schoot liggen. Ik hoop dat er snel een baasje naar mij komt kijken zodat ik diegene kan laten zien hoe graag ik knuffel.

Tot snel!

Geplaatst op 01-10-2011
Pien
2 - Landgraaf

Het zusje van Pip werd enkele dagen later binnengebracht.

Later meer gegevens.

Geplaatste honden

Geplaatst op 23-10-2011
Bo


Hallo iedereen,

Ik ben BO, ik stel mij vlug even voor : ik ben de dochter van een Sharpei-mama en een Weimaraner-papa of omgekeerd dat weet ik nu niet zo goed meer, het is dan ook al iets meer dan 2 jaar geleden.  Ik kon niet meer bij mijn baasje blijven omdat ik dan de ganse dag alleen moest zitten en dat vond mijn baasje te triestig voor mij omdat ik zo graag aandacht krijg.  Zo kwam ik dan via begeleider Jasper bij mijn gastgezin terecht.  Hier krijg ik veel mannelijke aandacht want ik woon hier met mijn bazinnetje Sonja en twee boxers, de oude wijze Pacha en de jonge speelse Bono. Gelukkig ben ik gesteriliseerd.  Ik zie hier vanalles wat nieuw is voor mij en ik heb hier ook een tuin om in te ravotten met mijn maatjes.  In de week staan we om 6u op en dan doen we ons eerste wandelingetje, ’s middags gaan we spelen op een grote weide en dan kan ik lekker rondcrossen met Bono bv. achter een tennisballetje aan (om het eerst), ’s avonds gaan we een kilometer of vijf wandelen.  Vandaag zijn we langs de vaart geweest, mooi zeg.  Ik ben dat wandelen niet zo gewoon … amai … als ik ’s avonds mijn buikje rond gegeten heb lig ik vlug te slapen, ik denk dat ik sebiet maar rap een plasje in de tuin ga doen voor het slapengaan want ik ben zo moe … Het is morgen zaterdag, ik hoorde zeggen dat we dan kunnen uitslapen !
Ik zoek nu nog een baasje dat mij een vaste stek kan geven liefst in een huis met tuintje want dat vind ik zo plezant.  Ik hou wel niet van kippen en katten want ik trok daarstraks mijn makkers en Sonja bijna omver toen er een kat voorbij liep.  Ik kan perfect samenleven met reutjes en eventueel met andere teefjes maar dat laatste valt af te wachten, ik heb het gisteren op de weide aan de stok gehad met een teefje.  Ik heb geen schrik van stofzuigers, kortom ik ken het huiselijke gedoe.  Met kinderen samenleven heb ik ook nog nooit gedaan, maar ik geloof wel dat ik dat zie zitten want ik knuffel en speel graag.  
Kortom, Ik ben een doodbrave hond, die bereid is alles voor je te doen en dit in ruil voor een beetje liefde en vriendschap en beweging.  
Misshien tot binnenkort, als je het ziet zitten met mij moeten we zeker eens kennismaken.
B o

Wil je meer foto's van Bo zien? Klik dan snel HIER!

Geplaatst op 05-10-2011
Lucky
H2-Kessel Lo

Meer fotos

Hello everybody!

Mijn naam in Lucky, ik ben 2 1/2 jaar en welke rassen er zoal in mijn bloed zitten weet niemand. Labrador zit er naar het schijnt zeker wel in, maar verder? Cane Corso, Deense Dog, Stafford, …, wie zal het zeggen!
Mijn verleden is niet echt rooskleurig dus daar denk ik liever niet teveel meer aan terug, maar ik zal het jullie eventjes kort vertellen. Eerst was mijn leventje heel erg leuk: ik groeide op in een gezinnetje met een kindje en enkele poezen. Ik werd goed verzorgd en ging zelfs heel trouw elke week naar de hondenschool. Toen mijn baasjes uit elkaar gingen liep het mis: ik bleef gedurende maanden alleen achter in het huis waar we woonden en kreeg maar heel af en toe eten (en vooral veel meppen omdat ik het huis vuilgemaakt had en dan was mijn baasje boos). Na wat omzwervingen kwam ik gelukkig bij Adopteer een Hond terecht in een leuk gastgezin. Hier kan ik weer helemaal mezelf zijn! Zij vinden het ongelooflijk dat ik nog altijd zo dol ben op mensen, ondanks mijn gruwelijke verleden. En dol op mensen ben ik hoor, mijn baasjes zijn mijn god en voor hen doe ik alles! Ook alle bezoekers zijn heel erg welkom, iedereen is mijn vriend! Van sommigen mannen ben ik wel bang, misschien omdat ze mij aan mijn vorige baasje doen denken? Maar als ik zie dat mijn pleegmama en –papa hen wel leuk vinden, is het ok voor mij hoor.

Met honden en katten heb ik geen probleem, alleen hebben zij soms wel problemen met mij. Sushi de kat is bang van mij, hoewel ik echt lief ben voor haar hoor! Komt het misschien doordat ik zo groot en onstuimig ben? Met pleegbroer Zino gaat het goed, alleen wil ik wel heel graag met hem spelen, maar hij wil niet. Hij vindt mij te sterk en is een beetje bang als ik vol overgave pal bovenop hem spring. Tegenover andere grote reutjes ben ik best wel dominant dus dat loopt niet altijd even goed. Kleine reutjes dat weet ik nog niet goed, Bobke (ex-opvangertje dat ook even bij mij woonde voor hij naar zijn gouden mandje verhuisde) negeerde ik gewoon, maar of dat met andere kleine hondjes ook zo is weet ik niet. Teefjes vind ik heel erg interessant (ik ben niet gecastreerd), maar mijn pleeggezin denkt dat ik met hen wel zou kunnen samenleven.

Ik ben opgegroeid met een kindje en dat ging heel erg goed, maar in mijn pleeggezin denken ze dat het beter is dat ik niet bij heel kleine kindjes ga wonen want ik zou ze in mijn enthousiasme kunnen omverlopen. Kindjes die al wat steviger op hun benen staan zijn sowieso geen probleem want zoals ik al zei, ik vind iedereen lief!

Braaf aan de leiband lopen vind ik heel leuk want dan krijg ik complimentjes en daar word ik helemaal trots van. Maar er gaat niks boven eens flink crossen op de losloopweide en achter Zino of achter een balletje of frisbee aan rennen.

Alleen zijn vind ik daarentegen minder leuk want hoewel mijn pleegbroer Zino altijd in de buurt is, mis ik mijn mensen heel erg. Ik ben wel heel braaf hoor en zal zeker niets stukmaken, maar ik ben toch wat bang dat mijn baasjes niet meer terug zullen komen. Ze hebben mij eens gefilmd toen ik alleen was en ik bleef heel de tijd bij de deur waken tot ze terugkwamen.

Ik zie er misschien een beetje gevaarlijk uit, maar ik ben eigenlijk een ongelooflijke goedzak die nooit een vlieg zou kwaad doen. Tenzij ik erop ga staan misschien?
Nu zoek ik dus een baasje dat mij niet teveel alleen laat en dat veel met mij wil doen. Ik heb heel wat energie en moet dus gewoon elke dag kunnen spelen en wandelen. Ik wil echt niets liever dan jouw perfecte gezinshond worden, geef jij mij een kans?

Hopelijk tot gauw!

 

Dikke lik en zware poot van ...

Lucky


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg