Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In FEBRUARI 2011 hebben 13 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 28-02-2011
Jan
14 - Maastricht

Jan is vanuit een Nederlands asiel naar ons gekomen omdat ze Jan een echt eigen plekje gunden ipv een verblijf in Dierenthuis.

Wacht effe, er staat me hier iets aan te branden... effe vuurtje laagzetten.
 
Oke, heee hallo ik heb begrepen dat er gesolliciteerd moet worden, dus doe ik ook effe een gooi. ik weet wel dat `Ben' heeft gesolliciteerd, maar excuse me he, mijn referenties liegen er niet om!
 
Goed, laten we beginnen met mijn proefkunsten...
 
Ten eerste heb ik in mijn vorige leven als restaurant proever gefungeerd. ik was de recensist voor beroemde topbladen, maar ik was te kritisch en kreeg commentaren... er volgde ontslag maar bah bah.
 
Schijnbaar was ik te gretig met de proefgerechtjes "u vreet alles op", maar in mijn ogen ben je pas goed als je alles opeet en dan heel objectief je mening geeft. ik werd gewoonweg ondergewaardeerd. Kan ik het helpen dat ze van mij allemaal 5 sterren kregen... ze waren echt goed man!
 
Maar allee, ik verhuisde naar Buddy kat, aids positief bevonden. En neen, ik was er niet zo eentje van geen zorgen hoor. Ik was gewoon een keertje vreemdgegaan, shit happens, of ook wel; het kan verkeren.
 
Verder ben ik een gewone jongen, weet je wel: ik kon je buurman zijn, maar tegelijkertijd in de backstreet boys band spelen.
 
ik kan overweg met iedereen, ben sexy, althans (ik ben bescheiden) men roept dagelijks hoe fotogeniek ik ben met mijn frisse zwart wit streepjes :)
 
even terug naar mijn bourgondisch leven: ik kan u helpen bij uw keuze, ik heb er een neus voorl
Kies voor mij en uw restaurantleven wordt in mum van tijd op hoog peil gebracht, laat me gewoon proeven...
 
Tot slot kan ik het met iedereen vinden, man/vrouw, katten of kids? Ik ben je vriend!

Geplaatst op 28-02-2011
Semmy en Zoey
41

Ik ben Semmy een stoere kerel .
Ik ben uit België helemaal hierheen gekomen naar mijn opvang mama en papa.  Ik
ben heel erg lief,aanhankelijk en speels.
Ik kom graag bij je op schoot liggen.  En als er wat te eten valt ben ik de eerste die erbij is, want ja eten daar hou ik van....ik laat dan ook wel van me horen.
Verder ben ik een echte deugniet en vind het ook heerlijk om met mijn vriendinnetje Zoey te spelen. We rennen dan samen rond en hebben veel plezier met zijn tweetjes We zijn onafscheidelijk en ik zou het geweldig vinden als wij samen geplaatst
konden worden,  maar alleen is ook geen probleem.
Wil je graag kennis met mij komen maken dan kom maar snel eens een keer naar mij kijken. Hopelijk heeft iemand voor mij nog een warm plekje over?
Kopjes van semmy

Geplaatst op 28-02-2011
Zoey en Semmy
41

Ik ben Zoey een lieve lapjes kat.
Ik ben gevonden in een schuur waar mensen me hebben gevonden,  ik schreeuwde
alles bij elkaar . Toen hebben die lieve mensen mij naar mijn opvang mama en
papa gebracht en toen ik daar aankwam en ze me aan mijn opvang mama gaven
was ik meteen rustig.  Mijn opvanggezinnetje heeft mij met de fles grootgebracht.
Ik ben een katje wat eerst de kat uit de boom kijkt. Maar ik ben heel erg lief en speels en ren dan ook samen met mijn vriendje Semmy door het hele huis.  We spelen altijd met elkaar, want ja Semmy hebben ze ook geadopteerd en is mijn vriendje geworden. We doen alles samen, slapen, eten spelen.  Het zou heel fijn zijn als wij samen geadopteerd werden, omdat we onafscheidelijk en vriendjes voor het leven zijn, maar we kunnen ook alleen geplaatst worden.
Dus wil je mij leren kennen kom snel dan eens naar mij kijken.  Hopelijk heeft er iemand een warm mandje voor mij klaar staan?
Kopjes van Zoey

Geplaatst op 26-02-2011
Jonneke
21 - Lommel

Deze kittens werden gevonden langs een drukke weg in Lommel.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 26-02-2011
Queenie
36 - Utrecht

Deze mama werd met haar 4 kittens in een doos voor de deur van onze vrijwilligster gedumpt!

Queenie is een poes met passie. Een love-bite passie. Laat je niet uit het veld slaan door haar af en toe wat abrupte uitingen van liefde... Het lijkt een tikkeltje to much maar het komt uit haar hart. Zoals ze heet wordt ze ook graag gezien, het is een dame met allure die haar eerste plek niet graag met soort genootjes deelt. Liever heeft ze jou voor zich alleen. Het is een poes die van aandacht houdt en komt daarom ook graag even een kopje bij je halen of een neusje aan je geven.
Dat is weer zo iets bijzonders, op haar zijdezachte vacht na, ze geeft neusjes... Erg lief! Hoog ik-smelt-weg gehalte. Blote voeten in de morgen vind ze ook onweerstaanbaar (vooral voor het eten!) Deze worden echt geadoreerd door haar.
Queenie is nog erg speels, ze houdt er van om geamuseerd te worden met speeltjes. Alleen vermaakt ze zich ook uitstekend. Queenie kan binnen leven maar buiten zal ze zich ook vermaken.
Queenie is een kat om alleen te hebben, zonder kinderen tenzij deze ouder zijn en met haar liefdes-uitingen om kunnen gaan. Ze is gesteriliseerd, ingeent en ontwormd.

 

Queenie verblijft bij een gastgezin in de regio Utrecht.

Geplaatst op 22-02-2011
Phelan
111 - Lommel

Reactie eigenaar:

Hier een bericht vanuit Nederland. Met mr. Snowy (Phelan) gaat het nog steeds ontzettend goed. Het is zo'n ontzettend lief dier. We zijn nog steeds iedere dag heel blij met hem. Afgelopen woensdag zijn wij met hem naar de dierenarts geweest. Wij wilden hem graag gechipt hebben. Dit omdat wij een woning hebben gekocht en binnenkort gaan verhuizen naar een grote eengezinswoning met hele mooie grote tuin op het zuid/westen. Nou en hij heeft zich voorbeeldig gedragen hoor bij de dierenarts. De chip inbrengen vond hij niet zo fijn (logisch) maar verder liet hij zich goed onderzoeken ondanks dat hij het wel wat eng vond. En hij is helemaal gezond! 
Groetjes, Danielle en Monne

Geplaatst op 19-02-2011
Eja
10

Dag lief klein meisje,

Zaterdag hebben we jou weggebracht naar jouw nieuwe mama’s. Wat was het afscheid nemen weer zwaar… We wisten al een tijdje dat je zou gaan verhuizen, maar eigenlijk hadden we die gedachte een beetje uit ons hoofd gebannen. De laatste paar dagen voor je vertrek werden we het steeds meer en meer gewaar dat we afscheid van je moesten nemen. En dat was best pijnlijk. Vrijdagavond hebben we jouw koffertje gepakt en die hebben we volgeladen met kusjes en knuffeltjes, voor elke dag eentje. Daarin hebben we ook nog een portie liefde en een stukje van ons hart gestoken. Kleine meid toch, wat was het fijn om voor jou te mogen zorgen. Toen je hier bij ons kwam -zo’n 7,5 maand geleden- was je een klein hoopje ellende, gewoon een zakje botten. Je was zo mager, zo fragiel en zo broos… En moet je nu kijken tot wat een varkentje je bent uitgegroeid.
Je hebt zo’n mooi en lief karakter, wij zijn helemaal van je gaan houden. Maar dat kon ook niet anders, jij bent zo zo zo speciaal. Er zijn al héél wat traantjes gevloeid en er zullen er vast nog wel een aantal vloeien, gewoon omdat we je zo hard missen. Gelukkig komen we je binnenkort al bezoeken, want jouw mama’s zijn ook vriendinnen van ons geworden.
Liefste meid, ga jouw mama’s en broertjes nou maar plagen en hen laten genieten van het ongelofelijke katje dat je bent. Je hebt een speciaal plekje in ons hart, voor altijd. Dikke kus en kriebel op je buikje. Dag lieve meid, het was fijn om jouw opvangmama’s te mogen zijn.

Kus*knuffel*kriebel, je opvangmama’s Diny en Sab

Geplaatst op 17-02-2011
Twinkel
19 - Roermond

Deze poes werd weggehaald van een vreselijke plek.

Twinkeltje, Twinkeltje... Slechts 11 maanden en al zoveel ongeluk gekend in je leventje...
 
Als kitten kwam zij via-via terecht bij mensen die niet veel van haar hielden. Zij leefde in een stalletje achter de gezinswoning en kreeg weinig aandacht. 's Nachts ging zij op zoek naar eten in de slagerij-afdeling van een naburig warenhuis. De uitbaters van dit warenhuis besloten een val te zetten en zo werd Twinkeltje gevangen. Het werd echter snel duidelijk dat deze kattin ergens kittens had zitten. De persoon die haar kwam ophalen uit de val besloot Twinkeltje terug los te laten en haar te volgen. Vol vertrouwen leidde Twinkel de persoon rechtstreeks tot bij haar 7 kittens én haar zusje... De eigenaars van Twinkel kwamen al snel buiten kijken wat er aan de hand was en zeiden dat ze al hun katten niet meer wilden en als de persoon, die Twinkel gevolgd was, ze allemaal niet mee nam, ze ze binnekort zouden gaan verdrinken...
 
Heel de kattenfamilie werd naar een opvangplek gebracht, een asiel, waar zij vreselijk behandeld werden. Twinkels zusje, en ook 3 van haar kittens, zijn er overleden.
Twinkel zelf werd echter net op tijd gered van de dood: zij is bij Zwerfkat binnengekomen met zware niesziekte en een ontstoken buikvlies ten gevolge van een infectie, veroorzaakt door een onhygiënisch uitgevoerde sterilisatie. Zij moet ontzettend veel pijn hebben gehad; een ontstoken buikvlies is een bijzonder ernstige medische situatie waar men erg ziek van wordt. Koorts, misselijkheid, buikpijn; zijn nog maar een paar van de hoofdsymptonen.
 
Het had niet veel gescheeld of Twinkel was er niet meer geweest. Zij heeft enkele dagen zeer hoge koorts gehad en balanceerde op het randje van leven en dood.
 
Momenteel is ze, door erg goede zorgen, er echter weer helemaal boven op en het is een heerlijke kattin, die voortdurend spint, graag met je speelt, rustig haar medicatie laat toedienen, en graag gezelschap opzoekt. De dankbaarheid straalt van haar af. Zij kan goed opschieten met andere soortgenoten maar in het opvanggezin probeert zij wel de leiding te krijgen over de andere aanwezige katten. Twinkel is helemaal opengebloeid en beseft dat er een wereld voor haar ligt waarin zij wél goed behandeld kan worden, wél liefde kan krijgen en wél de prinses van het huis kan zijn.
 
Wie bezorgt haar een warme en liefdevolle thuis? Ze verdient het zo erg!!

Geplaatst op 16-02-2011
Zino
24 - Brunssum

Lieve Zino heeft uiteindelijk 5 hele maanden bij ons gewoond, best lang vonden wij, want wat was het een ontzettende lieverd!
Het was dan ook heel moeilijk afscheid nemen van die ondeugende pretoogjes.
Zino was het eerste katje wat we hadden dat werd geadopteerd via zwerfkat, altijd moeilijk de eerste keer maar zino maakte het ons ook wel moeilijk.
Als iemand van spelen houdt dan is het Zino wel, het liefst zat hij de hele dag te spelen, en als hij niet speelde liep hij de hele dag achter je aan!
Echt overal naartoe! je moest echt de wc deur dicht doen anders wist hij de deur wel open te maken.
Toch zag je dan altijd zijn pootje onder de deur doorkomen van : he! doe eens open! Wat een knuffelkont!
Het was alleen zo zielig voor hem als we niet thuis waren, want hij had dan niemand om mee te spelen of te knuffelen.
Gelukkig heeft hij nu hele lieve nieuwe baasjes gevonden met een kat die nu ook helemaal verliefd is op Zino!
Nu is hij nooit meer alleen en heeft hij altijd iemand om mee te knuffelen en met dat in gedachten kunnen we toch afscheid nemen van deze ontzettende lieve kat!

 

Geplaatst op 13-02-2011
Luca
102 - Brunssum

En opeens ben je dan weg, Luca, lief manneke van ons.

Je hebt vandaag dan eindelijk je eigen plekje gekregen.
Je bent lang bij ons in de opvang geweest, we zullen je missen, kleine gevlekte tijger.
Lekker gekriebeld worden is je lust en je leven. Door je lieve zachtaardige karakter heb je een heel speciaal plekje in ons hart gekregen.
Het afscheid was niet makkelijk, je was al echt een van onze bende. Maar we wisten dat dit vroeg of laat zou gebeuren.

Je bent nu bij hele lieve mensen terecht gekomen waar je een fijne toekomst tegemoet gaat.
En wat voor jou heel belangrijk is, je kunt naar buiten, lekker struinen door de tuin.

Dag kereltje, het ga je goed

XXXX
Harry, Anki, David, Jamo en de beestenboel

Geplaatst op 11-02-2011
Ben
34

Dag liefste Bennie

Het ene moment eigenzinnig en afstandelijk, het andere moment aanhankelijk en om aandacht vragend, dat is jouw karakter ten voeten uit... Een pluizig bolletje met een hoge aaibaarheidsfactor dat zo nu en dan verandert in een statige kat met een eigen willetje.
Ik weet nog goed dat ik je voor het eerst ging ophalen... Je zat wat afwachtend en enigszins schuw onder het bed. Ik vond je meteen al een leukje, met dat ontzettende schattige en brede kopje van je. Toen ik je mee naar huis nam die avond, was je in eerste instantie nog steeds een beetje schuw. Echter nadat je een tijdje de boel had verkend, begon je los te komen. Je kwam meteen lekker op me liggen en het ijs was gebroken. Vanaf die tijd waren we de beste maatjes geworden. Je bloeide helemaal op en het was een genot om dit te kunnen meemaken. Aan aandacht had je hier geen gebrek en dat was precies waar jij zo'n behoefte aan had. We hebben zo veel leuke en grappige momenten samen beleefd, die ik voor geen goud had willen missen.
Toen ik hoorde dat je eindelijk je plekje had gevonden, was ik zo blij voor je. Dit is
wat jij verdient. Helaas betekende dit wel dat ik afscheid van je moest nemen... Gelukkig heb ik nog de kans gehad om uitgebreid afscheid van je te nemen. Ik hoop dat je een hele gelukkige tijd gaat beleven bij je nieuwe gezin en dat zij net zo mogen genieten van je als ik heb mogen doen. Maar hier twijfel ik geen moment aan!
Ik ga je missen, maar het doet me zo'n deugd dat jij je plekje hebt gevonden.
Het ga je goed lief stoutje van me.

Vele liefs van Eefje

Dag lieve Benneman,
 
Wat maakte jij een imposante indruk toen je bij Buddykat aankwam! Jouw koppie, meteen waren wij ( de verzorgers ) van jou gecharmeerd.
Waar wij stonden was jij ook, alles hield je in de gaten, met eten geven, kattenbakken proper maken, ramen wassen, als we het voedingsrek bijvulden, alles kwam je inspecteren.
Je had  maar één groot probleem en dat was dat je die andere Buddy's maar niks vond. JIJ was de man, en JIJ zou alle aandacht moeten krijgen vond je. Maar dit ging nou eenmaal niet, jullie kregen allemaal aandacht en daar had je het moeilijk mee. Gelukkig kwam er een opvanggezin vrij en hebben we besloten je te laten gaan.
Dit had niet beter gekund ! Daar ben je helemaal opengebloeid, daar was JIJ de "man" en kreeg JIJ alle aandacht, dat was pas het leven waar jij je echt mee kon vinden. Lekker geen stress meer.....wat moet een "man" nog meer hebben.
Jou opvangmama zou voor 5 weken op vakantie gaan en ik twijfelde geen moment om je dan zolang bij mij in huis te nemen. De  kattenkamer fijn ingericht voor jou, en na enkele dagen was je al helemaal gewend. Je kon zo genieten van alle aandacht, als ik je deed kammen begon je motortje te draaïen en zo heb ik je nog beter leren kennen. We werden echte maatjes en dat voelde o zo goed.
En plots kreeg ik te horen dat er mensen interesse in je hadden en je zouden komen bezoeken. Ik begon je stilaan voor te bereiden dat dit misschien wel eens je nieuwe mama en papa gingen worden. Het bezoek van hen aan jou verliep heel vlot, je ging meteen naar hen toe, begon te spelen, deelde ook een paar tikken uit....maar als je dat niet zou doen, dan was je Ben niet, he ?
Alles was meteen geregeld en je "gouden mandje" was beklonken. Gisteren zijn ze je komen halen en afscheid van jou nemen was niet fijn. Tegelijkertijd ben ik zo gelukkig voor jou kereltje, jij bent echt met je "gat" in de boter gevallen zoals men zegt.
Wel lieve Ben, geniet er van en maak je nieuwe baasjes net zo gelukkig als je met ons hebt gedaan.
Het ga je goed lieve kerel, een héle dikke knuf en een kusje op je koppie van je Buddymama Bina.

Geplaatst op 02-02-2011
Silver
111

Oproep van onze lieve Silver !!!!

Lieve mensen, ik richt me maar rechtstreeks aan jullie.
Ik verblijf momenteel in een gastgezin, lieve mensen, niets mis mee. Maar mijn lieve opvangmama voelt zich schuldig omdat ze momenteel door omstandigheden niet de nodige aandacht aan mij kan besteden. Ik krijg lekkers te eten hoor, mijn kattenbakken worden netjes gehouden en ik krijg ook echt wel knuffels. Maar ik kreeg hier meer aandacht en dat heb ik eigenlijk ook wel nodig.
Ik ben een lieve, nog erg speelse dame en al zeg ik t zelf, een schoonheid om te zien. Mijn grijze, wollige vacht is weel helemaal tip top in orde en ik mag er best wel wezen.
Ik heb een handicap. Door erge oorontstekingen, hou ik blijvend mijn kopje scheef en is mijn gehoor ook erg beschadigd, ik hoor nagenoeg niets. Dat maakt dat ik erg kan schrikken als ik dingen niet zie aan komen en dan wel wat heftig, soms zelfs paniekerig kan reageren. Mijn evenwicht is niet zo dat ik olympisch kampioen zal worden op de evenwichtsbalk, maar ik red me tegenwoordig wel behoorlijk.
Er is in mijn kopje ook iets ontregeld, daardoor kan ik dingen niet altijd goed plaatsen. Zo loop ik binnenshuis altijd vrolijk naar mijn opvangmama om haar te begroeten.
Ik ben een keertje buiten geglipt en toen wilde men opvangmama me weer mee binnen nemen. Ja hoooo maar, dat was wel heeeel erg raar hoor. Mijn mama paste daar echt niet in t plaatje. Ik herkende haar stem wel, maar wist toch niet goed wat ik er mee aan moest. Gelukkig liep ik t houthok in en daar hebben, die vertrouwde armen me veilig omsloten en namen me weer mee naar binnen. Was best wel een eng avontuur, de buitenwereld is toch echt wel te eng voor mij.

Ik hou heel veel van lekker eten, spelen, kopjes geven, liefdesbijtjes geven en knuffelen, knuffelen en nog eens knuffelen.
Wie o wie wil het met mij wagen, ik verlang echt wel naar een eigen huisje, kan jij me dit geven, PLEASSSEEEE ????

Toelichting. Silver is dan wel een poesje met een handleiding. Het is aftasten met haar, maar eens je haar kent en weet waar je op moet letten, is het een makkelijke poes. Altijd in de stemming om te knuffelen en tegen eten zegt ze ook nooit neen. Silver komt wel best in een rustige omgeving zonder kinderen en andere huisdieren. Ze zou goed tot haar recht komen bij iemand, die toch wel veel tijd aan haar kan besteden. Ze kan alleen zijn, maar heeft veel behoefte aan gezelschap.

Geplaatste honden

Geplaatst op 26-02-2011
Roxy
H2

Gisteren was het de grote dag voor Roxy: ze verhuisde naar haar nieuwe gezin! Na nog een laatste wandeling en een laatste keer spelen in het hondenpark, reden we richting Oud-Heverlee. Zino was er ook bij, zodat hij afscheid zou kunnen nemen. Terwijl we het papierwerk in orde brachten, maakte Ro...xy het zich gemakkelijk in haar nieuwe huis. Door het grote raam lag ze de vogels in de tuin te bespieden. Ella was nog steeds niet echt zeker of ze nu blij moest zijn of niet, maar hopelijk draait ze binnenkort wel bij. Daarna was het tijd voor het onvermijdelijke afscheid. Zino was zich van geen kwaad bewust en liep gewoon met ons mee naar de auto. Haar achterlaten was niet gemakkelijk, maar gelukkig konden we onszelf troosten met de gedacht dat Roxy in een geweldig gezinnetje terechtgekomen is. Echte hondenvrienden met een grote tuin en een hart van goud, beter konden we ons voor haar niet indenken!

Vanochtend kregen we zelfs al een telefonische update over de eerste nacht. Het was allemaal goed gegaan en toe ze opstonden, lag Roxy in Ella haar mand en Ella ernaast op de grond. Ons mevrouwtje weet wat ze wil! Waarschijnlijk was ze in het midden van de nacht lekker tegen Ella aangekropen en had die zich uit de voeten gemaakt. Zo ging het hier de eerste weken ook met Zino want in tegenstelling tot Roxy hebben sommige honden nu eenmaal nood aan wat privacy!

Vandaag hebben we dan heel de dag gewandeld en zijn we naar de hondenwei geweest om Zino wat af te leiden. Tot nu toe doet hij het heel goed, maar hij is dan ook kapot van al het wandelen. We gaan Roxy allemaal missen hier, maar ze is heel goed terechtgekomen en daar deden we het voor!

Het ga je goed kleine meid, je gaat daar overladen worden met liefde! En we komen je binnenkort wel eens bezoeken!

Veel liefs van opvangpappie -en mammie Jasper en Lynn een broertje Zino.

Reactie eigenaar:

Roxy, lieve Roxy 

 

Enkele weken geleden is Roxy bij ons in huis gekomen.  Wij hadden al een Hovawart teefje van 2,5 jaar en nu heeft zij er een vriendinnetje bij …

 

Roxy is toevallig bij ons terecht gekomen – ook al geloof ik zelf niet dat toeval bestaat.  Ik denk dat het zo moest zijn.  Wij hebben Roxy gevonden of Roxy heeft ons gevonden. Het doet er niet toe. 

 

Toen wij Roxy voor het eerst zagen voelden wij meteen ‘de klik’.  Het was liefde op het eerste gezicht.  Zo een lief en moedig hondje.  Het lukte met Ella - onze hond - en toen hebben wij besloten om Roxy te adopteren.  En wij zijn er nog altijd heel blij mee.  Wat wij in het begin al voelden, klopt nog altijd.  Roxy is een heel lief, moedig en vrolijk hondje. Ze heeft, door een ongeluk als puppy, 2 kromme zwakke achterpoten maar daar gaat zij heel erg goed mee om. Het ziet er een beetje raar uit, ze loopt krom en met ‘stokke poten’ maar ze speelt met Ella, wandelt en wij zijn laatst ook met haar gaan speuren… Ook dat deed ze met veel plezier.    Als het haar teveel wordt of haar pootjes beginnen pijn te doen, stopt zij gewoon en gaat liggen.  Ze heeft zich geweldig aangepast aan haar handicap. Ze verliest daardoor nooit haar humeur en geniet echt van haar leventje hier.  Op verkenning in de grote tuin, in het zonnetje liggen, naar de vogels kijken, wandelen, spelen met Ella, Ella’s mand opeten … ;-)  en heel veel knuffelen met Luka (haar baasje), Louise en mij. Roxy is een heel erg lief, grappig en vrolijk hondje. Wij zijn echt gek op haar en hopen haar nog een heel aantal mooie jaren te bezorgen. Het voelt zo goed om iets voor een hondje te doen dat minder geluk heeft gehad in haar leven.  Om haar nu een fijne thuis te geven, om de kinderen te leren dat ook hondjes met een handicap kunnen genieten en dat de wereld niet perfect is en dat wij er allemaal iets aan kunnen doen om het leven iets mooier te maken.  Wat zo ongelofelijk mooi is aan Roxy, is dat zij haar vertrouwen in mensen en het leven niet heeft verloren na alles wat zij heeft meegemaakt.  Daar zouden veel mensen een voorbeeld aan kunnen nemen !

 

Bedankt aan Lynn, Jasper en Zino – haar pleeggezin – die haar 2 maanden hebben opgevangen voordat zij naar hier kwam.  Ze had het daar goed, heel erg goed en het was een hele uitdaging om dat te evenaren ;-)

Ook bedankt aan alle mensen van ‘adopteer een hond’.  Zij springen dagelijks in de bres om zoveel honden, die geen geluk hebben gehad in het leven, een mooier leven te bezorgen en ze maken daarmee ook veel hondenliefhebbers gelukkig.

 

Roxy, je hoort hier thuis, je bent nu een deel van onze familie en je bent onze lieve, grappige, super schat !


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg