Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JULI 2011 hebben 63 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-07-2011
Napoleon
107 - Neerpelt

Deze kittens werden in een doos langs de autobaan in Wijchmaal gevonden. Een echte dumpactie dus!

Later meer gegevens.

Geplaatst op 30-07-2011
Niky
107 - Neerpelt

Deze kittens werden in een doos langs de autobaan in Wijchmaal gevonden. Een echte dumpactie dus!

Later meer gegevens.

Geplaatst op 29-07-2011
Quivive
23 ( Opgrimbie)

Quasi, Qwerty en Quibus zijn door zwerfpoes Quivive in een kelderruimte neergelegd en werden daar heel goed door haar verzorgd. Ze konden daar echter niet blijven en werden toen door ons opgehaald. Mama Quivive raakte zo van streek omdat haar kindjes weggepakt werden, dat ze zich zomaar liet insluiten en ook meenemen.

Hallo, ik ben Quivive. Ik ben een hele mooie lapjespoes, met een schitterende tekening op mijn halflangharige vachtje. Ik doe momenteel de hele dag niets liever dan lekker voor mijn kindjes zorgen, maar zo heel af en toe, als het stel eindelijk slaapt, speel ik even met mijn opvangmama, want eigenlijk ben ik ook nog maar een jong meisje.
Hoe het allemaal gebeurd is, weet ik eigenlijk niet, maar ik ben mijn huisje kwijtgeraakt en heb een tijdje rondgezworven. Toen ben ik zwanger geraakt en bevallen in een kelderraam van een drieling, Quasi, Qwerty en Quibus. Daar heb ik een tijdje gezeten om mijn kleintjes goed te verzorgen en af en toe ging ik dan zelf op strooptocht, want ik moest toch ook aan eten zien te komen. En als ik dan terug wilde naar mijn kindjes en er waren mensen die ze steeds bekeken, deed ik heel boos en agressief, want ik wilde nu eenmaal niet dat ze aan mijn kinderen kwamen. Voor mijn kindjes doe ik alles! Maar toen de mensen een paar weken later kwamen om mijn kindjes weg te halen, schrok ik toch wel heel erg. Helemaal wanhopig ben ik toen ook dat huis binnengedrongen en heb me laten vangen, zodat we tenminste allemaal samen konden blijven. Eenmaal thuis bij mijn opvangouders heb ik laten zien dat ik helemaal niet zoín agressieve en wilde kat ben. In tegendeel, ik houd juist heel erg van knuffelen en kroelen en geaaid worden. En nu vind ik het ook niet meer zo erg als ze mijn kindjes aanraken. Ze zorgen hier goed voor ons en ik word ook een beetje dikker en daarom kunnen mijn kindjes nu ook weer goed groeien.
Maar door al die omzwervingen zie ik er nu wat minder mooi uit, want mijn lange haren kan ik nu eenmaal zelf niet zo goed kammen en daarom heb ik wat klitten, die nog weggeschoren moeten worden. En verder ben ik nog steeds erg mager, maar ik heb het lekker naar mijn zin zo, al zoek ik natuurlijk een heel eigen mandje of misschien mag ik wel met een van mijn kindjes mee.
Ik voel me snel thuis en ben zeker niet veeleisend, want ik ga lekker mijn eigen gangetje. Wel vind ik het leuk als je af en toe met me speelt en me wat aandacht geeft. Misschien heb je zelfs al een vriendje of vriendinnetje voor me in huis. Heb je trouwens al naar onze filmpjes gekeken?
Als jij denkt dat jij dat fijne eigen mandje voor me hebt, dan zou ik het leuk vinden als je eens kwam kennismaken.

Knuffel van Quivive.

Geplaatst op 29-07-2011
Milady
102 - Brunssum

Dag meisje,

Ik zal je missen zoals je keek naar je drukke broertjes klein dametje
met een blik zo van wat moet ik daar nu weer mee. Jij was en bent de Lady.
Je krijgt nu een heel fijn huisje en ook een vriendje.
Ik ben er zeker van dan je goed terecht komt.
Het ga je goed meisje.

xxxxx
Harry, Anki, David en Jamo


 

Geplaatst op 28-07-2011
Viktor
111 - Lommel

Reactie eigenaar:

Hier een berichtje over Victor.
 
Victor maakt het goed, hij eet goed en drinkt goed en heeft het huis al een beetje verkent. Boe heeft hem ook al een paar keer ontmoet maar was nog niet zo enthousiast. Victor is wel heel rustig naar Boe toe.
We denken dat het wel goed komt tussen Victor en Boe.
Overdag zit Victor op de zolder, daar heeft hij veel plaats. Als we thuis zijn laten we de deur van de zolder open staan zodat Victor eventueel naar beneden kan komen. Maar hij komt meestal pas s'avonds naar beneden.
En hij eet whiskas brokjes ! Hij heeft ze onder uit het bakje van Boe al gegeten en nu heeft hij er zelf ook wat van gekregen.
 
Ik zal over een paar dagen weer wat laten weten hoe het hier gaat met de twee mannekes.
 
heel veel groetjes , Bianca & Morgan

Geplaatst op 28-07-2011
Quasi
23 ( Opgrimbie)

Dag lieve Quasi,

Als laatste van het nest ben jij dan ook vertrokken. Je was verreweg de grootste van het drietal dat we uit een kelderraam plukten, iets groter dan je zusje Qwerty en wel bijna drie keer zo zwaar als je kleine broertje Quibus. Maar eigenlijk was en bleef jij het echte moederskindje, dat heel erg hing aan mama Quivive, en tot bijna het laatst, toen je al zeker negen weken oud was, lekker geregeld bij mama bleef drinken. Van de mensen moest jij nog niet zoveel hebben. In de begintijd kregen we je bijna niet te zien, altijd dook je wel onder een kast als we de kattenkamer binnenkwamen. Gelukkig werd dat langzamerhand beter, en zeker als jij je onbespied waande, ging je heerlijk je gangetje met allerlei speelgoed en natuurlijk dolde je dan rond met je broertje en zusje. Je zag dat Qwerty en Quibus heerlijk bij ons kwamen kroelen en heel langzaam kreeg jij toen ook wat vertrouwen in ons. Een echte knuffelkat zul je wel nooit worden, maar uiteindelijk mochten we je best eens oppakken en aaien als het maar niet te lang duurde. En 's avonds, als hier het wat rustiger in huis was, wilde je toch ook wel lekker een tijdje op schoot komen liggen.
Nu heb je dan je gouden mandje gevonden bij Tim en Marijke in Geleen. En dat het voor jou echt een gouden mandje is, blijkt wel uit de foto's die inmiddels op facebook zijn verschenen. Je ligt heel lekker en heel erg op je gemak bij je nieuwe kattenvriendinnetjes op de mooie grote krabpaal.
Lieve Quasi, inmiddels tot Buddha omgedoopt, we wensen jou en je vriendinnetjes een heel gelukkig en vooral gezond leventje toe.
Een dikke knuf van je opvangmama Ilse, je opvangpapa Martin, van Guido, de hele kattenbende hier, je stiefzusje Rayita maar bovenal van je eigen mama Quivive.

Geplaatst op 27-07-2011
Tommy
10 - Sittard

Lieve Tommy,

Je bent nu al een paar daagjes in je nieuwe huisje. Ik hoop dat je het goed naar je zin hebt met je nieuwe speelkamaraadjes. Je bent een lieve schat en ik weet zeker dat je nieuwe familie net zo veel plezier van jouw kopjes en knuffeltjes zal hebben als wij hebben gehad.

Liefs Elaine

Geplaatst op 27-07-2011
Biebel
127 - Born

Dit kitten werd van de dood gered.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 26-07-2011
Corneel
103 - Antwerpen

Later meer gegevens.

Geplaatst op 25-07-2011
Aura
101

Deze kittens werden door de hond van de melder in de tuin gevonden.
Ramses en Aura waren nog maar drie daagjes oud bij binnenkomst. Ze zijn grootgetrokken met het flesje.

Aura is een heeeeel lief meiske, met een prachtig snoetje en heel ondernemend karaktertje. Met haar nog zo'n klein gedrongen lijfje, waggelt ze door de huiskamer om alle hoekjes te ontdekken om vervolgens weer eens "foetsie" te zijn. 
Aura en Ramses genieten van elkaar. Langzaam beginnen ze samen lekker te stoeien en meer oog te krijgen voor de omgeving.

 


 

Geplaatst op 24-07-2011
Rossi
119 - Schinnen

Lieve Rossi

En dan heb je toch opeens je eigen gouden mandje gevonden. Ik maart dit jaar kwam je al bij ons in de opvang, terug van plaatsing. Je lag de eerste avond al meteen op mijn schoot te spinnen en je voelde je thuis. Je bracht leven in huis en ook alle andere katjes en honden konden niet om jou heen! We hoefde ons nooit te vervelen met jou hier met je rare streken. Het zal wel een beetje vreemd zijn vanavond als je niet om je brokjes komt vragen en erna bij ons op bed gaat slapen. We zullen je erg gaan missen, maar je krijgt er zeker iets moois voor terug. Nu heb je fijne baasjes en een vriendje om mee te stoeien voor de rest van je leven. Veel plezier in je nieuwe huisje Rossi, we gaan je missen!

Veel knuffels van je opvang papa en mama en al je viervoeter vriendjes.

Geplaatst op 24-07-2011
Jamie Oliver
25-Heerlen

Jippie, ik heb een nieuw huisje! Ik was er niet helemaal gerust op, hoor. Mijn zusjes en broertjes zijn al geadopteerd en voor mij kwam er maar niemand! Maar nu is het dan eindelijk zo ver, ik ga verhuizen. Mijn opvangmama zegt dat ik heel erg bof met zulke leuke baasjes. Ik ben zo benieuwd. Er is één dingetje waar ik me een beetje zorgen over maak en dat is of ze wel genoeg voedsel hebben ingeslagen? Ik doe mijn naam nog steeds eer aan, eten is mijn grootste hobby!

Dag lieve Jamie Oliver, heel veel geluk! We zijn ervan overtuigd dat je opgroeit tot een prachtige kater!
Dikke knuffel
Sabine & co.

Geplaatst op 24-07-2011
Guus en Ollie
106 - Bilzen

Een melding uit Maasmechelen.

Later meer gegevens.

Dit kitten is voorlopig niet te reserveren.

Geplaatst op 24-07-2011
Ollie en Guus
106 - Bilzen

Een melding uit Maasmechelen.

Later meer gegevens.

Dit kitten is voorlopig niet te reserveren.

Geplaatst op 23-07-2011
Quibus
23 ( Opgrimbie)

Dag kleine Quibus,

Daar ga je dan, heel ver weg naar Zwanenburg, onder het gebulder van Schiphol. We hebben je net nog even in het vergiet op de keukenweegschaal gezet, 1 kilo 30 gram kat. En dat is wel even wat meer dan de krappe 167 grammetjes, die je woog toen je op de leeftijd van 3 weekjes bij ons kwam, samen met je mama Quivive, en je broertje Quasi en je zusje Qwerty, die toch een stukje zwaarder al waren. Gelukkig waren jullie wel allemaal kerngezond, maar toch duurde het eventjes voordat bij jou ook eindelijk de groei erin zat. Toch deed je, ondanks het feit dat je een ondermaats stukkie kat was, niet onder voor je broertje en zusje. Je klauterde net zo hoog, je stoeide net zoveel en speelde net zo fanatiek met alles wat je tegen kwam. Ook met huiskatertje Pinto kon jij stevig dollen, maar als het je even niet zinde en je toch het onderspit dreigde te delven, dan zette je het op een keihard gepiep. Vervolgens kwam Mama Quivive dan van verre aanstormen om je tegenstander van het moment even letterlijk weg te meppen.
Dag lief klein Quibusje, ik weet zeker dat je bij Wilma en Hans, bij Cesar en Dida een heel fijn huisje gaat krijgen. Er wachten al een kattenvriendje en een hondenvriendje op jou. We wensen je daar een heel gelukkig en gezond leventje toe.
Heel veel liefs van je opvangmama Ilse en je opvangpapa Martin, van Guido en van onze hele kattenbende en natuurlijk van je eigen mama Quivive, je broertje Quasi en je stiefzusje Rayita.

Geplaatst op 23-07-2011
Cannonball
120- Schinnen

Een melding van dierenasiel Genk.

Hallo, allemaal, ik ben Cannonball, maar ik heb niet zoveel tijd om iets over mezelf te vertellen, want ik doe mijn naam namelijk eer aan! Ik sjees door de hele kamer zo snel als een kanonskogel! Je ziet alleen maar een zwarte flits!
Weet je wat ik ook geweldig vind? Het verenstokje! Die sleep ik overal mee naartoe, dat gaat wel onhandig want ik heb dan de veren en het stokje zit de hele tijd tussen mijn poten, terwijl mijn zus Pixie dan ook nog met de achterkant speelt! Maar dat stokje is van mij en als ze te dicht in de buurt van de veren komen dan bescherm ik het met mijn woeste leeuwengegrom, echt waar!

Als mijn verenstokje veilig is, dan ga ik eerst eten. En als ik dan ook nog mijn buikje vol heb, vind ik het heerlijk om bij een mens te kruipen en daar al spinnend lekker weg te soezen. Maar niet voordat ik eerst even een tijdje met je lange haar gespeeld heb!

Mag ik binnenkort bij jou op schoot wegsoezen? Kom dan maar eens snel kennis met me maken!

Dikke poot,

Cannonball

Update gastgezin:

Sinds zijn broertjes en zusjes weg zijn, is Cannonball een enorm charmeoffensief begonnen. Hij heeft zich ontpopt tot een enorme knuffel, die graag bij je op de bank ligt en ook regelmatig in bed erbij kruipt. Daarnaast heeft Cannonball een nieuw spel uitgevonden: apporteren! Kijk zeker eens naar zijn filmpje!
Cannonball is verder ontzettend leuk met mijn volwassen katten. Degene die voor Cannonball kiest, krijgt een geweldig huisgenootje!

 

Geplaatst op 23-07-2011
Fable
131-Geleen

In Achel werden 5 kittens gevonden, luid schreeuwend van de honger, amper 3 weekjes oud. Vermoedeijk is de mamma dood gereden.

Later meer info 

Geplaatst op 23-07-2011
Dirkje
127 - Born

Lieve pleegmama,

Hier even een berichtje van mij, Sammy, voorheen Dirkje, maar die naam was natuurlijk niet stoer, voor zo'n kerel als ik. Je hoeft je geen zorgen om mij te maken.

Mijn nieuwe huisje bevalt prima. Ik was zelfs niet bang. Jij dacht zeker dat ik de kat uit de boom moest kijken, maar nee hoor,  ja 10 minuutjes heb ik onder de kast gelegen, maar ik ben gewoon te nieuwsgierig om onder die kast te blijven zitten. Behalve als ik een nieuw geluid hoor, ga ik voor de zekerheid even onder de bank zitten, je weet maar nooit.

Ik heb meteen de boel verkend ,en ik heb me toch wat muisjes, balletjes en speeltjes gekregen, hah!  Mijn baasjes zeggen dat ik al heel goed kan voetballen.

Ik heb heel wat afgespeeld en gerend, jonge jonge, wat een ruimte, ben van de ene kant naar de andere kant van de kamer en keuken gerend, en daar wordt je natuurlijk moe van.

Gelukkig zijn mijn baasje ook knuffelaars, want  ik vindt knuffelen HEERLIJK !! Kijk maar: Ik lig in alle posities, en houdt dan mijn kattenslaapje, nadat we eerst uitgebreid geknuffeld hebben.

De andere katten hier in huis heb ik al verjaagd. Ik maak mijn rug heel hoog en loop dan zijwaarts op hun af, en ja, dan smeren ze hem van angst. Ik zie ze dan ook nog niet zo vaak.

Alleen de oudste kat hier die mag komen, ook omdat zij neusje neusje met mij deed toen ze me de eerste keer zag. Dus die mag blijven. Als ik maar niet te kort in haar buurt kom, dan blaast ze, maar ach ja, ik ben nu de MAN in the house!! Die andere dames komen nog wel eens bij me als ze me een beetje beter kennen.

Ik vind het niet zo leuk als ik s nachts alleen ben, dan ben ik een beetje bang. Maar als mijn baasjes dan weer opstaan, ben ik weer heel blij!!

Ook kan ik al goed in de krabpaal klimmen, en ik spring al in één keer op de bank

Vandaag ben ik zelfs de eerste keer buiten geweest en heb bloemen geroken. Wat was het spannend buiten, mijn staartje trilde van opwinding.

Nou lieve pleegmama, zoals je ziet, gaat het goed met me. Ik zal snel weer iets van me laten horen.

 

Miauw, o nee, piep en een kopje van Sammy. Daag.

Geplaatst op 22-07-2011
Falco
131-Geleen

In Achel werden 5 kittens gevonden, luid schreeuwend van de honger, amper 3 weekjes oud. Vermoedeijk is de mamma dood gereden.

Later meer info

Geplaatst op 22-07-2011
Frey
131-Geleen

In Achel werden 5 kittens gevonden, luid schreeuwend van de honger, amper 3 weekjes oud. Vermoedeijk is de mamma dood gereden.

Later meer info 

Geplaatst op 22-07-2011
Figro
131-Geleen

In Achel werden 5 kittens gevonden, luid schreeuwend van de honger, amper 3 weekjes oud. Vermoedeijk is de mamma dood gereden.

Later meer info 

Geplaatst op 22-07-2011
Fatso
131-Geleen

In Achel werden 5 kittens gevonden, luid schreeuwend van de honger, amper 3 weekjes oud. Vermoedeijk is de mamma dood gereden.

Later meer info 

Geplaatst op 21-07-2011
Qwerty
23 ( Opgrimbie)

Dag lieve Qwerty,

Daar ga je dan, op weg naar je gouden mandje bij Paula in Martenslinde, waar twee kattenvriendinnetjes je zullen verwelkomen. Als enige meisje tussen twee jongetjes kwam je samen met je mama bij ons in de opvang, geplukt uit een kelderraam.
Mama Quivive heeft al die tijd heel goed voor jullie gezorgd en daarom groeiden jullie ook allemaal goed en kregen jullie geen last van vervelende kwaaltjes als loopoogjes, snotneusjes en diarree. En ook de opvoeding van jullie werd helemaal door mama gedaan, zodat jullie allemaal tot keurige en nette kittens opgroeiden.
Maar verder verschilden jullie best van elkaar. Jij was duidelijk de ondernemendste en gemakkelijkste van het stel. Nergens voor bang dook je overal op af. Spelen, dollen, rennen door het huis, trap op en trap af, je was je broertjes veelal te snel af. Natuurlijk was je ook best wel eens ondeugend, geen enkele kamerplant was veilig voor jouw klimpogingen in. Maar in de avond, als we lekker op de bank gingen zitten, dan was je er ook altijd direct bij om een lekker plekje op schoot te veroveren.
Zo leerde jij aan je beide broertjes Quasi en Quibus, die wat voorzichtiger waren, dat het best fijn was tussen de mensen.
Dag lief, lekker bolrond klein meisje van me. Je gaat nu verder je eigen leventje leiden, maar we hebben je voorgoed in ons hart gesloten. We wensen je een heel gelukkige en gezonde toekomst tegemoet.
Heel veel liefs van je opvangmama Ilse en je opvangpapa Martin, van Guido en van onze hele kattenbende en natuurlijk van je eigen mama Quivive, je broertjes Quibus en Quasi en je stiefzusje Rayita.
 

Geplaatst op 21-07-2011
Joy
10 - Sittard

Je bent nu al een paar daagjes in je nieuwe huisje. Ik moest wel wennen jouw zwarte velletje niet meer te zien tussen al die streepjes. Ik hoop dat je het gezellig hebt in je nieuwe huisje en dat je iedereen net zo met knuffeltjes overlaadt als je bij ons hebt gedaan.

Liefs Elaine


 

 

	 

 

Geplaatst op 18-07-2011
Swiffer
06-Geleen

Lieve Swiffer,

Als laatste het nest verlaten. De kleinste van het stel en de meest bijdehante. Overal het eerste mee. Een kleine fel poesje dat er geen moeite mee had om haar veel grotere broer in de nek te springen en uit te dagen tot een partijtje worstelen. En ook een heel mooi poesje. Maar dat is natuurlijk geen wonder met zoín knappe moeder.
Jij gaat verhuizen naar Mieke, Frederique en Lotte. Mensen met een groot hart voor katten: je krijgt drie kattebroertjes. Geen kans op vervelen dus.
Ik wens jou samen met je nieuwe baasjes een heel gezellig leven toe.

Een dikke knuffel van Han en Steef en natuurlijk van broertje Murphy.

Geplaatst op 18-07-2011
Mandarine
06 -Geleen

Lieve Murphy,

Wat kunnen nu over jou zeggen. Het was al gauw duidelijk dat jij hier zou blijven. Een leuk katertje dat zich de afgelopen zes weken uitstekend stand heeft gehouden tussen vier dames.
Inmiddels heb je al kennis gemaakt met onze eigen katten en probeer je Lola al te verleiden tot spelen. Onze Lola die sinds het vertrek van Morris en Norah een beetje met haar zieltje onder haar arm loopt. We hopen dat jullie elkaar vinden. Je scheelt immers maar tien maanden met haar.
Sam, onze lieve langoor bekijk je met verbazing. Een beetje afstand houden is wel zo veilig he Murf. Maar je zult snel ontdekken dat het een lieverd is die geen kwaad in de zin heeft en er ook helemaal bij hoort. Lieve Murphy, je bent meer dan welkom.

Liefs,
Han en Steef

Geplaatst op 17-07-2011
Zen
3 - Hoeselt

De aanloopkat van de melders was onlangs bevallen, maar is helaas verdwenen. Ze liet 5 kittens van 2,5 week oud achter...

Hallo iedereen! Ik ben Zen, en ik heb m’n naam niet gestolen. Ik ben een heel lief meisje, en ik sta altijd paraat om je voeten warm te houden (jaja, ik lig graag op iemands voeten), en ik zit vaak heel rustig voor me uit te kijken, diep in gedachten verzonken. Mijn opvangmama zegt dat ik een echte filosofe ga worden. Ik vind spelen ook heel leuk, en ik maak iedereen aan het lachen als ik aan het spelen ben. Ik kan ook heel lief op je schoot liggen en dan geniet ik echt van de aandacht en het knuffelen. Dat doet me aan mijn echte mama denken, ze was heel lief voor ons, maar toen we 2 weekjes oud waren ging ze even haar pootjes strekken en ze is niet meer teruggekomen. Ik denk er liever niet aan wat er met haar gebeurd kan zijn… Wil jij net zo lief voor me zijn als mijn mama was? Ik zou zo dankbaar zijn, ik denk vaak aan hoe geweldig het zou zijn om een warme thuis te hebben, waar ik voor altijd mag blijven en waar er van me wordt gehouden. Ik heb je zoveel liefde te geven!
Kom je me eens ontmoeten? Ik kijk er al naar uit, purr purr!

Geplaatst op 17-07-2011
Stella en Leki
06-Geleen

Lieve Stella,

Je hebt het zwaar gehad. Je werd gevonden met je eigen kleintjes en had je ontfermd over de kittens van een andere mama. Elf kittens! Een veel te zware last voor een poes die zelf al veel te jong mama was geworden.
Gelukkig werd je op tijd gevonden en kwam je met je 4 eigen kleintjes bij ons logeren. Je was een goede moeder maar kon je kindjes niet meer voeden vanwege een tepelontsteking. Je kreeg een antibioticumkuur en droeg het voeden van je kids (tijdelijk) aan mij over.
Jij zorgde ervoor dat ze er strak gewassen en gestreken uit bleven zien. We waren een goed team. Als ik je kleintjes de fles gaf kwam je languit naast me liggen. Ik kreeg je goedkeuring want ik zag je iedere dag een beetje meer ontspannen en je gaf me regelmatig een kopje.
Een aai over jou kopje nam je graag in ontvangst. Het waren gezellige momenten waar we allebei van genoten. Je knapte zienderogen op en het kwam regelmatig voor dat ik met het flesje de zolder op kwam en jouw kleintjes al lekker lagen uit te buiken. Tja, er gaat niets boven de melk van mama zelf.
Lieve Nuka, zoals je nu gaat heten, je hebt het fantastisch gedaan. En nu na zes weken heb je je gouden mandje al gevonden. En nog mooier: je dochter Leki mag ook in dat mandje liggen. Jullie gaan wonen bij Helen, Menno en hun kinderen Timo, Ilja, Jorn en Xiento de hond. Zij vinden dat jij een tweede kans verdient. En daar zijn wij het helemaal mee eens.
We zullen je missen lieve meid.

Een dikke knuffel van Han en Steef en natuurlijk van je zoon Murphy.

 

Geplaatst op 17-07-2011
Leki en Stella
06 -Geleen

Lieve Leki,

Daar ga je dan. De tijd vloog om. Van een kleine peuter van nauwelijks een half pond ben je zes weken later een mondige kleuter. Lief en knuffelig met een vriendelijk en open karakter. Een heel mooi poesje bovendien. Altijd klaar om te spelen. Van alle katjes was jij altijd de eerste die bij me was.
Maar je hebt ook een duidelijk eigen willetje: het eten in mama's bakje smaakt beter en dus eet ik met mama mee. Nee, voor kittenvoer ben ik nu toch echt te groot hoor. Ik wil dat je nu tijd voor mij hebt en dus klim ik wel via je spijkerbroek naar boven zodat je me niet over het hoofd kunt zien.
Jij bent een kleine bofkont Leki. Je mag immers met mama mee, samen een gouden mandje. Kan het nog mooier. Jullie zijn samen zeer welkom bij Menno, Helen, Timo, Ilja en Jorn.
Ik hoop dat jullie nog heel lang van elkaar mogen genieten.

Een hele dikke knuffel van Han en Steef en natuurlijk Murphy.

Geplaatst op 17-07-2011
Nina
06 -Geleen

Lieve Nina,

Vandaag hebben we je uitgezwaaid. Jij hebt zes weken met je mama, broer en zusjes bij ons gelogeerd. Een prachtig poesje, bijna het evenbeeld van je moeder.
Je was wat meer teruggetrokken dan je broer en zusjes. Je nam een wat afwachtende houding aan en had wat meer tijd nodig dan de rest. Spelen en eten deed je het liefst.
We hebben heel wat balletjes en aluminium propjes de zolder over gegooid. Je stoof er enthousiast achteraan. We hadden plezier omdat jij dat had. En dat deed je met overgave.
Een aai onder je kin vond je wel prettig maar oppakken nog niet. Je gaat wonen bij Anne en Ritchie. Ze weten dat ze wat geduld met je moeten hebben want je zult je speelkameraadjes best missen.
Maar ook zij zullen balletjes voor je gooien en voor dat je het weet ga je hen ook lief vinden.
Lieve Nina, voortaan ga je Bella heten een naam die heel goed bij je past. Ik hoop dat jij en je nieuwe baasjes het samen heel gezellig gaan krijgen.

Een dikke knuffel van Han en Steef en natuurlijk van broertje Murphy.

Geplaatst op 16-07-2011
Oskar
BK - Tongeren


Oskar gaat voor sollicitatieronde 1 
Ze zeiden me dat ik mezelf moest promoten. Komen ze nu mee aanzetten, ik zit hier notabene al 1 ½ jaar.  Maar goed, als zij zo nodig willen….waar zal ik beginnen…

Ik ben Oskarito, niet van spaans bloed, maar mijn koosnaampje zodra ik mijn koppie toon.
Ze zeggen dat ik de mascotte ben van Buddy Kat. Aangezien ik sommige woorden niet goed begrijp, ben ik ’s nachts, toen iedereen sliep, stiekum eens gaan googelen.
Eens zien mascotte….tutuduuu, pompidom…

Een mascotte is een voorwerp waarvan de eigenaar denkt dat het ongeluk voorkomt. Hoewel veel mensen van mening zijn dat zoiets feitelijk niet mogelijk is, worden mascottes veel gebruikt, zoals de voetballer die er van overtuigd is dat hij een bepaald shirt moet dragen.
Dat kan een ding zijn, maar ook een dier. De mascotte wordt gelijkgesteld aan de persoon zelf. Gaat het met de mascotte goed, dan gaat het goed met de persoon
.

Mmm, dus als ik juist ben, dragen ze hier allemaal een shirtje met mijn naam erop? Moet ik toch eens op gaan letten, want meestal ben ik te druk met dromen, snoepen en buiten hangjongeren. Oef dit klinkt niet goed voor een sollicitatie, laat het me uitleggen.

Dromen is eigenlijk iets heel positiefs. Het heeft met hoop en rust te maken. Ik wandel met gemak uw brein binnen en zorg dat u een beetje met me mee droomt; dit werkt aanstekelijk, Gewoon genieten van het leven en een beetje dromen over mooie dingen, ik laat uw stress met 1 kattenpoot verdwijnen en wie weet komen al uw dromen uit (aangezien ik toch mascotte ben, vergeet vooral dat t shirt niet).

Snoepen, tja…..ik kom er gewoon eerlijk voor uit. Dat zegt iets over mij. Ik ben een eerlijke jongen, hou van het goede leven, ik laat me verleiden door temptation snoepjes en wil gerust mijn snoepzak met je delen. Alleen niet te hebberig zijn, want ik moet nog beetje werken aan mijn zelfvertrouwen. Jan (mijn mede bewoner) pikt altijd alles, die gooit het dan op zijn vroegere baan als proever… ja mijn neus, hij slikt die dingen echt wel door hoor!

De buitenlucht doet een mens goed, maar ook mij geeft dit een ontspannen gevoel. Hou jij van tuinieren? Ik geef je graag het schepje aan (als ik op dat moment niet met mijn yogaoefeningen bezig ben). In de buitenren voel ik me een echte mascotte.

Tot slot wil ik nog zeggen dat ik heel veel liefde te geven heb. Onzelfzuchtige liefde, waar vind je deze tegenwoordig nog…ik toon u dit wel als we elkaar zien. Dit is en blijft natuurlijk sollicitatieronde 1.

Dag! uw mascotte

Oskar is momenteel niet te reserveren.

Geplaatst op 16-07-2011
Witje
27 - Puth

Reactie eigenaar: 

Beste,
 
Met ons Fonsje(witje, we hebben zijn naam veranderd) gaat alles prima.
Het is een echte speelvogel ,maar hij trekt zich soms ook graag terug om een dutje te doen.
Met de honden kan Fonsje het ook al goed vinden,maar van onze andere poezen moet Fonsje nog niet veel hebben.
Het is een flinke poes want als het hem niet aanstaat dan laat hij het ook merken.
Fonsje wordt veel (te veel ) verwend, maar dat kan niet anders met een schatje zoals ons Fonsje.
 
groetjes familie Van Gorp.

Geplaatst op 15-07-2011
Ramses
101

Lieve Ramses

Ik wilde nadenken wat ik moest typen, maar ik kan het best gewoon schrijven wat ik voel.
Ik ben heel eerlijk: ik wilde je niet adopteren omdat ik zoveel sterftes heb gehad en je een te prachtig lief dier bent  en makkelijk  door een ander geadopteerd kon worden.
Maar Peter werd met de dag gekker op jou en elke dag moest ik horen hoe geweldig je was. En dat ben je...
Ik heb altijd tijd nodig om de dood van mijn engeltjes te verwerken en nog heb ik het niet verwerkt. Maar weet je? Je bent nu 3 maanden bij ons en ik had je in mijn armen toen je pas enkele daagjes oud was.Je had ook nog eens problemen met je dikke bobbel op je buik en je moest zelfs al op 4 weken leeftijd worden geopereerd, wat ik gelukkig had uitgesteld. Het ging een lange tijd slecht met je en we hebben over je gewaakt, ik sliep en at bij je. Je bent uiteindelijk toch geopereerd omdat er iets helemaal fout zat in je buikje.Wat een zorgen en moederliefde voor jou.
Samen met je stoere zus heb je zoveel veranderd in mijn leven...
We kregen hier iets afschuwelijks te verwerken waar ik nog altijd niet over kan praten, maar daardoor zijn jullie nog zoveel meer waardevol geworden. Het heeft mijn hele opvang gebeuren doen veranderen en ik hou jullie in het oog als een moederkloek.
Elke dag ben ik bang. Elke dag ben ik blij dat je bestaat.
Ik hou jullie elk uur in het oog, en jij kleine lieve jongen...jij....
Toen kwam de vraag van de adverteergroep: Mag er voor Ramses weer geadverteerd worden?
Ik wist dat ik een stevig gesprek met Peter moest houden. Jij en hij zijn 1.
Zijn woorden: Ramses gaat niet meer weg, je hebt hem als baby gered en
hij heeft zoveel moeilijkheden gekend en hij gaat doodongelukkig worden
als hij hier weggaat. Ramses voelt zich nergens anders gelukkig dan bij
ons, anderen kunnen er niet voor zorgen
( mannen he)
Ik kon jou niet van Peter afnemen, maar ook ik hou zielsveel van je. Maar geef me even tijd....

Dieuwke, Nielson en Lizzy, ik heb jullie toestemming gevraagd. We hebben elkaar moeten loslaten op 3 maanden tijd en ben hier nog mee bezig. Ik hou van jullie en Ramses is geen vervanging, geen open plek in te vullen. Als doden konden spreken wist ik dat jullie me  toestemming zouden geven, maar soms kan het verkeren en wacht ik tevergeefs.

Lieve kleine jongen, welkom. Neem me maar effe zoals ik ben, het ligt niet aan jou. Onze liefde voor jou is heel diep en heel oprecht, je brengt kleur in onze familie. Je bent een ongelofelijk fantastisch mooi dier.Je hoort bij onze gekke familie.

Welkom lieve schat
Sabine, Peter en je nieuwe harige vrienden
 

Geplaatst op 15-07-2011
Abiba en Adama
33 ( Heerlen)

Twee moederloze kittens gevonden onder een heg in Maaseik.

Hallo mijn naam is Abiba en zoals je kunt zien ben ik een donker grijs getijgerd vrouwtje. Ik ben erg ondeugend en erg ondernemend. Ik ben sneller als mijn broertje en dan bedoel ik dat ik sneller alles onder de knie heb. Ik ging als eerste op de kattenbak en ik was de eerste die op onderzoek uit ging.  Maar buiten het ondernemende gedeelte ben ik wel heel erg lief en neem ik me de tijd om lekker te gaan knuffelen. Ik lig graag op mijn rug en dan rek ik mij helemaal uit! Het liefste wordt ik onder mijn buikje gekriebeld omdat ik me dan lekker kan ontspannen. Ik hoop dat er snel iemand naar mij komt kijken zodat ik een baasje heb die altijd op mijn buikje kan kriebelen.

Tot snel!

Pootje van Abiba

Geplaatst op 15-07-2011
Adama en Abiba
33 ( Heerlen)

Twee moederloze kittens gevonden onder een heg in Maaseik.

Hallo mijn naam is Adama en ik ben een klein licht bruin getijgerd mannetje. Ik  ben het broertje van Abiba en ik ben de rustige van de twee. Ik kijk het liefste alles af van mijn grote zus.  Maar omdat ik zo rustig ben blijf ik wel lekker bij mijn opvangmama’s op de schoot zitten. Ik ben een echte knuffelbeer en laat dit ook merken door me lekker tegen je aan te duwen. Ik hoop dat er  ook snel iemand met mij komt knuffelen.

Tot dan!

Pootje van Adama

Geplaatst op 15-07-2011
Cerise
EB - Hasselt

Gelukkig vonden we 1 dag na haar binnenkomst na haar hachelijke avontuur al de eigenaren van Cerise!

Geplaatst op 11-07-2011
Moffel
104 (Maastricht)

Deze kleine uk werd in Eisden gevonden. Het jongetje kwam van school en vond het kleintje op straat, ziek en snotterig.

Hallo allemaal,

Mijn naam is Moffeltje, zo word ik genoemd omdat ik een klein lief mannetje ben! Jammer genoeg ben ik mijn mama zoek geraakt en was ik helemaal alleen. Een kindje heeft mij gevonden en zo ben ik bij mijn pleegmama’s terecht gekomen. Ik doe niets liever dan op onderzoek uitgaan en spelen, ik moet zeggen dat dat best vermoeiend is. Daarom kom ik graag bij mijn opvangmama’s op schoot uitrusten. Tijdens mij zoektochten kom ik vaak van die grote katten tegen en daar ben ik niet bang van, ik zet mijn rugje op en maak een gek geluidje en dan gaan ze lopen! Ik vind het wel leuk om de kleinste bengel in huis te zijn maar ik mis toch wel een klein kattenbroertje of zusje… Misschien mag ik wel bij jou komen wonen en heb je ook nog een speelkameraadje voor mij?
Kopje van Moffeltje
 

Hallo allemaal,

Mijn opvangmama’s vonden het tijd voor een update over mezelf. Zoals u kunt zien op mijn foto, heb ik ineens nog maar 1 oogje… Ik had glaucoom gekregen en daarom moest de dierenarts mijn oog eruit halen. Maar geloof mij, ik mis het helemaal niet! Ik speel als de beste en ren nog net zo vrolijk rond als eerst. Dus laat u zich vooral niet afschrikken door mijn nieuwe uiterlijk, want voor wie een vrolijke, lieve kater zoekt, ben ik nog steeds de perfecte match!
 

Geplaatst op 11-07-2011
Zwartje
3 - Hoeselt

De aanloopkat van de melders was onlangs bevallen, maar is helaas verdwenen. Ze liet 5 kittens van 2,5 week oud achter...

Halloooo daar! Ik ben Zwartje, het enige katertje tussen 4 zusjes. Niet makkelijk hoor, als enige man tussen 4 meiden. Daarom doe ik altijd heel stoer tegen mijn 3 grootste zusjes (anders lachen ze me misschien uit), maar mijn opvangmama heeft me al vaak betrapt terwijl ik mijn kleinste zusje zo hard ze kan in mijn oren laat bijten, maar zelf heel stil blijf zitten en niks terugdoe. Dat doe ik natuurlijk omdat mijn zusje de kleinste is en ik haar ook eens wil laten winnen en het gevoel geven dat ze heel groot en sterk is. Dus eigenlijk schuilt er een heel gevoelig kereltje in mij, al zou ik dat nooit toegeven met mijn zusjes erbij! Met hen speel en ravot ik tot we allemaal doodmoe in slaap vallen. En als m’n zusjes niet kijken… dan verander ik in een snorrende teddybeer die niet genoeg krijgt van aaitjes, knuffels en schootliggen! Ik ben een stoere speelse kater, maar tegelijk ook zo’n knuffel. De ideale combinatie volgens mijn opvangmama. Nou, ik hoop dat er iemand is die er net zo over denkt, want dat is wat ik het liefste wil: een eigen warme thuis, waar ik kan spelen en knuffelen met iemand die net zo van me houdt als ik van hem of haar.
Hopelijk tot gauw! .

Geplaatst op 11-07-2011
Zohra
3 - Hoeselt

De aanloopkat van de melders was onlangs bevallen, maar is helaas verdwenen. Ze liet 5 kittens van 2,5 week oud achter...

Hallooo mag ik me even voorstellen? Ik ben Zohra, en ik ben gek op knuffels! Mijn opvangmama zegt altijd dat ik net een teddybeer ben die tot leven is gekomen hihi. Maar ik kan meer dan alleen knuffelen hoor, ik kan ook heel leuk spelen en ik maak iedereen aan het lachen! Ik wordt ook altijd "snorrende Zohra" genoemd, want ik heb een onuitputtelijk motortje in mijn buik, dat de hele dag snort! Een leeuw zou nog wat van me kunnen leren. Ik zou het fijn vinden als ik een huisje zou vinden waar er veel met me geknuffeld en gespeeld wordt, of waar er nog een leuk speelkameraadje voor me rondloopt. Ik ben namelijk een heel sociale jongedame, zowel voor mensen als voor andere poezen! Ik zou nooit iets gemeens doen, al durf ik wel eens speels in mijn zusjes hun oren te bijten hihi. Mijn zusjes zeggen ook altijd tegen me dat ik op de Whiskas-kat lijk. Nou, vind ik helemaal niet erg, want Whiskas betekent eten! Daar ben ik héél goed in, ik had als eerste door hoe ik van een flesje moest drinken! Ik heb stiekem een beetje het gevoel dat ik toch wel een héél speciaal poesje ben, want m'n opvangmama zegt steeds tegen me hoe mooi en lief ik ben, en dan ga ik altijd een beetje blozen en geef ik een extra lieve knuffel. Ik hoop zo dat iemand me lief genoeg vindt om me een warm mandje en héél veel liefde te geven, want ik geef die speciale persoon dubbel zoveel liefde terug!
Lieve kopjes aan iedereen en ik hoop dat we elkaar snel ontmoeten, purr purr!

Geplaatst op 11-07-2011
Zaffira
3 - Hoeselt

De aanloopkat van de melders was onlangs bevallen, maar is helaas verdwenen. Ze liet 5 kittens van 2,5 week oud achter...

Hallooo daar! Ken je me al? Nee? Dan wordt het dringend tijd! Ik ben een kleine jongedame die weet wat ze wilt! En weet je wat ik echt het allerliefste wil? Een eigen thuis, een warme mand, waar veel lekker eten is en het allerbelangrijkste… waar ik kan spelen en knuffelen zoveel ik kan! Ik moet je wel waarschuwen, ik kan heel goed en heel veel knuffelen! En ik beloof je dat ik je iedere dag aan het lachen zal brengen, want mijn opvangmama zegt altijd, met tranen in haar ogen van het lachen, hoe geweldig leuk ik ben als ik speel. Ze zegt ook nog iets anders, maar als ik daar aan denk ga ik altijd blozen… ze zegt me vaak dat ik een ontzettend mooie dame-in-wording ben, maar ik heb mezelf nog nooit bekeken. Heb ik geen tijd voor, met al dat spelen en knuffelen. Maar ik hoop dat ik iemand ontmoet die me ook mooi, en vooral lief en speciaal, vindt! Ik zou zo gelukkig zijn als ik mocht opgroeien bij iemand die lief voor me is en altijd van me zal houden, zodat ik bij die ene speciale persoon oud kan worden. Ik heb zoveel liefde te geven, ik heb volgens mijn opvangmama zo’n geweldige persoonlijkheid, geef me de kans om je gelukkig te maken, zoals jij mij ook gelukkig maakt als je me een liefdevolle thuis schenkt. Ik zou je mijn hele leven dankbaar zijn!

Hopelijk tot gauw, purr purr !

Geplaatst op 11-07-2011
Zita
3 - Hoeselt

De aanloopkat van de melders was onlangs bevallen, maar is helaas verdwenen. Ze liet 5 kittens van 2,5 week oud achter...

Hallooo ik ben Zita! Wil je even naar me luisteren terwijl ik me voorstel? Ik kwam hier bij mijn opvangmama aan en ik was héél klein, nog veel kleiner dan mijn broertje en zusjes. Ik was haar ‘zorgenkindje’, zei ze. Wat ze daarmee bedoelde weet ik niet, want ik wou haar helemaal geen zorgen geven. Ik weet nog dat ik me soms slapjes voelde, maar gelukkig is dat nu voorbij! Ik ben nog altijd de kleinste en ik kan nog niet helemaal tegen mijn zusjes op als ze heel wild spelen, maar ik weet zeker dat ik binnenkort net zo sterk ben. Maar ik weet niet zeker of ik zelfs dan wild met ze ga spelen, ik ben namelijk een heel gevoelig zieltje. Ik bijt mijn broertje (die laat dat om de één of andere reden zomaar toe!) wel graag eens stevig in zijn oren, maar om nou echt iemand pijn te doen? Al word ik 20 jaar oud, nooit zou ik zoiets doen! Ben ik veel te zacht voor. M’n opvangmama zegt ook dat ik soms zo intens in haar ogen kan kijken, dat ze een heel speciaal gevoel van me krijgt, alsof ze een heel erg ontroerend liedje hoort. Kan ik echt zo’n effect hebben op mensen? Zou wel handig zijn, dan kan ik er misschien gebruik van maken om iemand helemaal verliefd op me te laten worden. Ja, want dat zou het mooiste geschenk zijn dat ik kan krijgen. Iemand die echt van me houdt, iemand waar ik dicht tegenaan mag liggen, want ik wil altijd graag heel dicht bij iemand zijn. Mijn opvangmama zegt dat ik net een pluizig bolletje pure liefde en goedheid ben. Ik weet niet of dat waar is, want ik weet gewoon niet wat ‘haat’ of ‘slechtheid’ zijn, die dingen bestaan niet in mijn wereld. Ik heb al zo moeten knokken voor mijn jonge leventje, verdien ik geen eigen warme mandje, waar er van me gehouden wordt? Laat me in je ogen kijken en je betoveren…

Tot binnenkort, purr purr !

Geplaatst op 11-07-2011
Storm en Caramel
01 ( Antwerpen)

In Lanaken op een camping, werd er een moederpoes onder de caravan gevonden met maar liefst 11 kittens! Nee ze is geen mamma van alle 11, maar wel van een deel. Wie moeder twee is?
Ze werden binnengebracht bij Felix, omdat meneer nergens met de bende terecht kon.
Vanavond zijn ze allemaal bij ons binnen, poeh hey!!

Later meer info
 

Geplaatst op 11-07-2011
Caramel en Storm
01 ( Antwerpen)

In Lanaken op een camping, werd er een moederpoes onder de caravan gevonden met maar liefst 11 kittens! Nee ze is geen mamma van alle 11, maar wel van een deel. Wie moeder twee is?
Ze werden binnengebracht bij Felix, omdat meneer nergens met de bende terecht kon.
Vanavond zijn ze allemaal bij ons binnen, poeh hey!!

Later meer info
 

Geplaatst op 11-07-2011
Otis
02- Landgraaf

Op 7 mei is er een zwerfpoes bevallen van 3 kittens op een hooizolder in Dilsen Stokkem. Nu zijn de kittens bij ons binnen.

hallo,


ik ben Otis en logeer op dit moment bij mijn gastgezin in Landgraaf. Samen met mijn 2 broertjes heb ik het naar mijn zin. We eten goed, liggen graag op schoot en spelen graag met elkaar. Ook beginnen we langzaam aan vanalles te ontdekken. Wil je me ontmoeten dan ben je welkom in Landgraaf.

Geplaatst op 11-07-2011
Ozzy en Oliver
02- Landgraaf

Op 7 mei is er een zwerfpoes bevallen van 3 kittens op een hooizolder in Dilsen Stokkem.
Nu zijn de kittens bij ons binnen.

hallo,
ik ben Ozzy en logeer op dit moment bij mijn gastgezin in Landgraaf. Samen met mijn 2 broertjes heb ik het er naar mijn zin. Als we honger hebben ben ik de aanvoerder en schreeuw heel hard. Mijn opvangouders zorgen dan dat we snel iets krijgen want ik blijf schreeuwen. Hierna ga ik lekker bij ze op schoot liggen en me wassen. Ik ben een echte knuffel.
Ook begin ik vanalles te ontdekken wat erg spannend is.
Wil je me ontmoeten dan ben je welkom in Landgraaf.

Geplaatst op 11-07-2011
Oliver en Ozzy
02- Landgraaf

Op 7 mei is er een zwerfpoes bevallen van 3 kittens op een hooizolder in Dilsen Stokkem. Nu zijn de kittens bij ons binnen.

hallo,

ik ben Oliver en logeer op dit moment bij mijn gastgezin in Landgraaf. Samen met mijn 2 broertjes heb ik het naar mijn zin. Samen eten we goed en liggen we graag op schoot. Langzaam aan beginnen we vanalles te ontdekken.
Wil je me ontmoeten dan ben je welkom in Landgraaf.

Geplaatst op 09-07-2011
Grover
104 (Maastricht)

Een melding via dierenasiel Genk.

Later meer info

Geplaatst op 09-07-2011
Zamir
119 (Schinnen)

Melding uit Zutendaal, achtergelaten door het baasje.... 

Hallo u allen! Mijn naam is Zamir. Een echte piraat hoor ik hier. Ik woon nu bij onze “opvangmama” Samen met mijn broerje,zusje en mama. We hebben fijn onze eigen kamer en wij liggen meestal in de grote bench. Voor mij is het daar niet spannend genoeg hoor! Dan klim is er fijn even uit en ga ik op onderzoek door de hele kamer. Nog een hele tocht hoor, ik ben pas 4 weken en nu al een echte avonturier! Nu als ik echt groot ben mag ik bij mijn eigen baasje gaan wonen. Ben dan ook op zoek naar een leuke plek. Graag ergens waar ik de hele dag kan spelen en misschien wel stoeien, dat doe ik ook graag met mijn broertje en zusje! En een baasje die lekker met me knuffelt, heerlijk! Ik verheug me er nu al op ;-) Kom jij snel eens bij mij kijken? Misschien worden we dan wel maatjes voor het leven!

Miauw Zamir


 

Geplaatst op 06-07-2011
Boeba
129 (Neerpelt)

De meldster uit Bocholt had twee moederloze kittens gevonden in het tuinhuisje in haar tuin. Helaas kwam mammapoes niet opdagen, zodoende zijn ze bij ons binnengekomen.

Hallo iedereen.
Mijn naam is Boeba. ik ben een mooi schoon meiske [volgens mijn opvangmama]
Ik heb in het begin een beetje een moeilijke start gehad. maar ben nu hard bezig om dit in te halen.
Al blijf ik nog wel een beetje achter bij mijn zusje. maar dat is ook zo'n snelle.
Maar ik ga al wel op de kattenbak en zij nog niet. goed hé

Verder heb ik mooie lange haren die wel regelmatig een borstel beurt nodig zal hebben.
Ze zijn dat hier zo af en toe al eens aan het doen, maar ik vind dat nog maar niks.
Ik vind het heerlijk om tegen en op de hondjes te klimmen en ben daar dus helemaal niet bang voor.

Vanwege mijn mooie velletje is het beter om mij niet naar buiten te laten.
Want er zouden maar zo mensen kunnen komen die mij ook net zo mooi zullen vinden en dat zou toch jammer zijn.
Kom maar eens gauw naar ons kijken hoe mooi we wel niet zijn. liefs Boeba.
 

Geplaatst op 05-07-2011
Evian
131-Geleen

In Grote Spouwen vond een buurjongen het interessant om kittens bij een mamma weg te halen en onder het struikgewas te leggen.Mamma vond haar kittens niet meer en ze hebben de hele nacht in de regen gelegen.
Gelukkig vonden de melders hen en hebben zij hen onder hun hoede genomen.

Hallo Allemaal,

Ik ben Evian, en misschien hebben jullie het verhaal van Elvis en Eowin al gelezen?
Nou dan weet je al wat wij al hebben meegemaakt in ons kort leventje!
Ik ben de rustigste van het stel, en ik tjok hier en een beetje daar, en ik kom
lekker bij je liggen.
Op zijn tijd vind ik het ook leuk om te spelen, maar ik lig het liefste lekker tegen mijn broer Eowin aan.
Ik mis mijn mama heel erg.. snik snik, begrijp me niet verkeerd hoor, ik heb het hier goed.
Voor alles wordt gezorgd, en dat gaat ook wel over, maar ik heb eventjes mijn tijd nodig.
Kun jij me de tijd geven? En heb jij plaats voor 2 van deze mooie katjes?
Je zult geen spijt van ons krijgen, we blijven je altijd dankbaar!!
Kom maar snel en maak een afspraak met mijn opvangmama.
Pootje van Evian.
 

Geplaatst op 04-07-2011
Siepie
104 (Maastricht)

Melding van dierenasiel Genk.

Hallo mensen,

Ik ben Siepie, een lekker knuffelpoesje. Ik kan enorm hard spinnen en daar begin ik mee zodra je me aanraakt! Als ik dan ook nog op je schoot mag liggen, een beetje mag kneden met m’n pootjes en af en toe geaaid word, nou dan ben ik de tevredenheid zelve.
Natuurlijk hou ik ook van spelen hoor, met mijn broertje en pleegbroertjes hier in het gastgezin maar ook met de grote katten die hier wonen. Mij maakt het niks uit hoe groot of klein ze zijn, als ze maar met me willen spelen.
Heeft u misschien een geschikte schoot en ziet u het wel zitten om mij daar af en toe eens lekker op te leggen? En heeft u misschien ook een vriendje voor mij of ziet u het zitten om mij samen met mijn broertje Takkie of Moffel te adopteren? Dan bent u de perfecte huisgenoot voor mij en kom ik graag bij u wonen.

Kopje, Siepie

Geplaatst op 03-07-2011
Parel
35 (Geleen)

Pareltje moest nog even wachten voor ze naar haar nieuwe baasjes kon, want zij waren nog op vakantie. Gelukkig kwamen zij snel terug, want haar broertje en zusjes waren al geplaatst. Ze heeft maar 1 nachtje alleen hoeven slapen (tussen 5 grote katten) en toen mocht zij ook mee naar haar nieuwe huisje!

Geplaatst op 03-07-2011
Tsjibbe
119 (Schinnen)

Dag lieve Tsjibbe,

Gisteren namen we al afscheid van je zusje en nu mag ook jij vertrekken naar je nieuwe baasjes. Je gaat samen wonen met een katertje dat net iets ouder is. Met hem kun je ook weer lekker stoeien net als met je broertje en zusje. Je gaat vast een hele mooie kater worden. We gaan je missen lieve Tsjibbe!

Heel veel liefs,

van je mama ,broertje Zamir, zusje Serafien en zeker ook je "opvang papa en mama"

Geplaatst op 02-07-2011
Spencer en Spruit
35 (Geleen)

Wat een verrassing dat jij ineens geplaatst werd! Jouw baasjes kwamen eigenlijk alleen voor Spruit kijken, maar vonden jou zo lief, dat ze je ook maar gelijk meenamen. Ravot ze lekker met je zusje!

Geplaatst op 02-07-2011
Spruit en Spencer
35 (Geleen)

Spruit had al min of meer nieuwe baasjes gevonden en was heel erg verrast dat haar broertje Spencer ook mee mocht. We zijn heel benieuwd hoe het met de andere twee katers gaat klikken!

Geplaatst op 02-07-2011
Buddy Bear en Daisy Boo
25-Heerlen

Mijn zusje heeft het hele verhaal al verteld, geloof ik.

Het was wel even schrikken, zeg! Daisy Boo werd zomaar geadopteerd! Ik mocht nog even spieken door de spijltjes en weg was ze. En ik ben dan wel een stoere kater maar ik miste die troela heel erg, slik! Je zult het niet geloven, maar s’ avonds kwamen Myra en Marcel ineens weer terug, mij halen!!!

Volgens onze baasjes waren wij zo blij dat we elkaar weer zagen dat het wel een Disneyfilm leek! Broer en zus herenigd! The happy end!

 

Dag lieverds, van blazende, boze, bolletjes wol zijn jullie veranderd in spinnende, spelende, prachtige kittens. Heel veel geluk samen in jullie nieuwe huisje!

 

Kus!

Sabine en Co.

Geplaatst op 02-07-2011
O'Malley
26 - Stein

Deze kittens werden in een verlaten huis in Vliermaalroot gevonden.

Miauw allemaal,

Ik ben O Maley. Ik woon nu tijdelijk bij mijn opvanggezin samen met mijn broertje Tigger en zusje Nermal.
Ik ben de kleinste van het drietal maar als ik honger heb, miauw ik het hardst. Ik vind het heerlijk om tegen mijn broertje en zusje te slapen maar ook bij mijn opvang mensjes.
Ik vind alles best zolang ik maar mijn flesje krijg en er met mij geknuffeld wordt.

Wie wil met mij knuffelen en heeeeel goed voor mij zorgen ( misschien samen met mijn broertje of zusje)
pootjes van O Maley
 

Geplaatst op 02-07-2011
Daisy Boo en Buddy Bear
25-Heerlen

Ja, je ziet het goed, we liggen hier met zijn 2-en in één mandje! Dat is nog eens een verhaal.

Myra en Marcel wilden graag nog één kitten en kwamen kijken naar mijn broertjes Jamie Oliver en Buddy Bear. Tja, toen zagen ze mij ook en toen konden ze maar niet kiezen. Geef ze eens ongelijk, haha!

Uiteindelijk werd ik het! Jippie, een nieuw baasje! Maar toen ik in mijn nieuwe huisje kwam miste ik mijn broertje Buddy Bear zo erg dat ik er helemaal stil van werd. En dat vonden Myra en Marcel zóóóó zielig dat ze BB-tje nog diezelfde avond zijn gaan ophalen! Ik kan jullie wel vertellen dat ik superblij was!

Ik heet nu overigens Kiki! Leuk, hé!

Geplaatst op 02-07-2011
Sefarien
119 (Schinnen)

Lieve Serafien,

Vandaag verhuis je dan naar je nieuwe huisje. Je werd als laatste gereserveerd, maar mag nu als eerste gaan vertrekken. Je gaat het vast geweldig hebben bij je nieuwe baasjes. Met veel speelgoed een honden vriendje en ook een katertje van jouw leeftijd. We hebben erg om je gekke sprongen moeten lachen en gaan je lieve koppie dan ook erg missen , maar je gaat vast een geweldig leventje krijgen! We zullen zeker nog vaak aan je denken.....

Veel liefs
van je mama & broertjes en ook je "opvang papa & mama"


 

Geplaatst op 01-07-2011
Tigger
26 - Stein

Deze kittens werden in een verlaten huis in Vliermaalroot gevonden.

Miauw

Ik ben Tigger, een stoere kater. Ik was de grootste van het drietal maar ze hebben me ingehaald. Ik lig graag bij mijn broertje en zusje maar vind het ook interessant om op ontdekkingstocht te gaan. Knuffelen met mijn gastgezin doe ik ook graag mits ik mijn buikje rond heb gegeten.
Op dit moment vind ik het nog lekker om aan de fles te drinken, zelf eten vind ik nog niets maar dat doen mijn broertje en zusje ook nog niet.
Wie geeft mij een veilig,warm en liefdevol tehuis eventueel samen met mijn broertje of zusje.

Purrrre groetjes van Tigger
 

Geplaatst op 01-07-2011
Nermal
26 - Stein

Deze kittens werden in een verlaten huis in Vliermaalroot gevonden.

Miauw allemaal,

ik ben Nermal een heel rustig poesje. Ik ben snel tevreden. Ik piep alleen als ik de bak niet kan vinden. Spelen met mijn broertjes vind ik top.
Knuffelen met mijn opvang mama vind ik super. Als ik de kans krijg sabbel ik op haar lip of lik haar in haar nek.

Wie heeft een goed tehuis voor mij en/of mijn broertjes.
Sabbel kusjes van Nermal
 

Geplaatst op 01-07-2011
Eowin
131-Geleen

In Grote Spouwen vond een buurjongen het interessant om kittens bij een mamma weg te halen en onder het struikgewas te leggen.Mamma vond haar kittens niet meer en ze hebben de hele nacht in de regen gelegen.
Gelukkig vonden de melders hen en hebben zij hen onder hun hoede genomen

Hallo Allemaal,

Nou daar gaan we dan…
Ik ben Eowin , het broertje van Elvis en Evian, en ik heb een hele moeilijke
start gehad in deze wrede wereld.
We zijn geboren in een stal en nadien gewoon onder een struik neer gepoot.
Dat geloof je toch niet!!?? Heb je gezien hoe mooi ik ben?
Wie doet nou zoiets?
Gelukkig is ons iemand komen ophalen , en zitten we nu lekker warm bij onze opvangmama.
We krijgen lekker eten en een warm bedje, we mogen hier zelfs gewoon rondlopen, Ik ben erg gehecht aan mijn zusje Evian, en ik zou het leuk vinden om ook in mijn nieuwe huis samen met haar te zijn.
Heb jij plaats voor 2 mooie katjes? Die je altijd dankbaar zullen zijn, voor alle goeds?
Kom dan maar snel naar me kijken!
Pootje van Eowin.
 

Geplaatst op 01-07-2011
Boom-Boom
120- Schinnen

Dag koddige Boom-Boom!


We hebben genoten van je vrolijke, opdringerige karaktertje, ook al was je bij vlagen ook heel erg lastig. Vooral met etenstijd he manneke, het liefst plantte je je midden op een grotemensenbord en at je alles wat je tegenkwam hahahaha, we moesten jou eerst eten geven en dan zelf snel ons eigen eten opeten.

Je hebt nu een goed thuisje met een ander kattenvriendje, knuffel ze maar plat daar!
 

Marjolein, Antoine en de poezenbende


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg