Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JUNI 2011 hebben 54 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 29-06-2011
Lolly en Marlo
10 - Buggenhout

Dag lief Lolleke,

toen je amper 10 dagen oud was ben je bij ons in opvang gekomen. Wat hebben we genoten om je flesje te geven en jou te zien groeien tot het prachtige katje dat je geworden bent. Stiekem zal je altijd ons kleine meisje blijven. Wat houden we van jou klein prinsesje. Jij bent zo'n lief en dankbaar meisje. Iedereen die jou zag werd spontaan verliefd op jou. Je wond ze allemaal rond jouw pootjes met jouw mooie sprankelende oogjes en jouw guitige snuitje. Oh, wat zijn we blij dat jij en Marlo samen zijn mogen gaan verhuizen naar jullie nieuwe thuisje. Jij en Marlo kunnen het super goed met elkaar vinden. Samen dutten, samen spelen, samen eten,... jullie doen gewoonweg alles samen. Marlo zal goed voor je zorgen lieve meid. En je gaat het fantastisch krijgen in je nieuwe thuisje, daar zijn we zeker van. Er staat een immens grote krabpaal op jou te wachten waar je lekker gek mag op spelen. En je zal door je nieuwe mama en papa in de watten gelegd worden. Dag lief meiske, binnenkort komen we een keertje langs om te kijken hoe met jullie gaat. We wensen jou alle geluk in de wereld toe en denken elke dag aan je.

Dikke kus,

je opvangmama's Diny en Sab

Geplaatst op 29-06-2011
Dagger en Wolverine
120- Schinnen

Dag Dagger en Wolverine,

Jullie waren de beste vriendjes hier, altijd samen spelen, altijd samen slapen en gelukkig mogen jullie voor altijd samenblijven! Maak er maar een dolle boel van!

Liefs, Marjolein, Antoine en de poezenbende


Reactie eigenaar:

Jaja, ze voelen zich al goed thuis! Deze nacht hebben ze weer bij ons geslapen en spelen dat ze doen!
Ooooh echt zo schattig! Ze zitten zelfs als echte stoere helden in ons wasrek te klimmen en vervolgens springen ze er als gekjes af. :-)
En eten en drinken (vooral van hun fontein) kunnen ze ook als de beste! Net als komen flodderen, likjes en kopjes geven, als gekken voorbij komen rennen en dan met je willen spelen,...
Gisteren zijn ze me zelfs komen troosten toen ik even een dipje had en zat te wenen om de dood van Bizou.
Het zijn echte lieverdjes!
Heb ze deze morgen een nieuw speeltje gegeven, zo een houten spelletje voor katten met twee ballen in die er niet uit kunnen. En plezier dat ze hadden! Bizou was er ook dol op!
Net als hun speelmuisjes, daar kunnen ze ook goed zot mee doen. Om dan nog maar te zwijgen over de krabpaal van 4 verdiepen. Er zit in verdiep 3 een gat en daar hangen ze dan door, om
vervolgens elkaar te jennen en erdoor te springen.... :-)
 
Ik ga jullie eens laten want ik kan nog uren doorvertellen. :-)

Groetjes Leslie

  

Geplaatst op 29-06-2011
Marlo en Lolly
10 - Buggenhout

Dag gekke Marlo,

je hebt in je jonge leventje niet veel geluk gekend, gelukkig ben je bij Zwerf kat in Nood mogen binnenkomen. En toen je hier net was, was je erg bang van alles en iedereen. Maar diezelfde dag nog ontdooide je en zagen we dat lieve Marlo'ke tevoorschijn komen. Jij bent een gek manneke dat van knuffelen en kusjes houdt. Ook van jouw aanwezigheid hebben we genoten en we zijn blij dat we jouw opvangmama’s mochten zijn. We hebben voor jou een plekje in ons hartje gereserveerd. We zijn blij dat jij en Lolly samen mochten gaan verhuizen. Want ik ben er zeker van dat jij erg goed voor ons Lolleke zal zorgen en een beetje haar “grote broer” zal zijn. Lieve Marlo, wordt nu maar héél gelukkig in je nieuwe thuisje, dan zijn wij dat ook. Ik beloof je dat we elke dag aan jou gaan denken en we sturen jou een kusje in gedachten, elke dag. Dag lief venteke, hou je taai!

Kusjes op je mooie snoetje,

je opvangmama’s Diny en Sab

Geplaatst op 29-06-2011
Wolverine en Dagger
120- Schinnen

Een melding van dierenasiel Genk.

Hoi, ik ben Wolverine, en ik dank mijn naam aan het feit dat ik al heel goed overweg kan met mijn nageltjes! Niet om gemeen mee te doen hoor, maar om al heel hoog te klimmen in de krabpaal!
Ik ben een prachtig tijgerkatertje, maar wel een hele bijzondere, want ik heb geen streepjes maar stipjes, zoals een echt jachtluipaard!  Ik ben ook even snel als een jachtluipaard, ik jaag heel graag op muisjes en op de staarten van mijn broertjes en zusjes. Maar ik doe het gedeelte "lui" ook eer aan: ik kan heel druk bezig zijn maar als ik me opeens moe voel dan ga ik prompt slapen in de houding waar ik op dat moment in lag. Mijn opvangmama zegt dat het lijkt alsof ik een uit-knop heb, zo snel kan ik vertrokken zijn.

Knuffelen vind ik ook heel fijn, ik spin de sterren van de hemel, zo hard zoals alleen een jachtluipaard dat kan.

Kom jij eens snel naar mijn jachtluipaardengespin luisteren?

PRRRRRRRRT,

Wolverine

Geplaatst op 29-06-2011
Pixie
120- Schinnen

Dag Pixie,

Je was de kleinste van het stel, maar wel de grootste avonturier! Een heerlijk actief poesje, altijd aan het klimmen en druk bezig. Maak er maar wat moois van!

Marjolein, Antoine en de poezenbende

Geplaatst op 29-06-2011
Jubilee
120- Schinnen

Dag lieve Jubilee,

Ik wilde helemaal niet opvangen tijdens mijn examenperiode, maarja, nood aan de man he, dus daar waren jullie, 6 stuks maar liefst. Gelukkig was jij uitstekende ondersteuning bij het studeren! Je was zo'n lekker knuffelprutske, wilde altijd bij mij zijn, stiekem was je wel mijn favorietje uit het nest...

Ik hoop dat je het geweldig gaat hebben in het verre Almere!

Liefs, Antoine, Marjolein en de poezenbende


Geplaatst op 27-06-2011
Flip
8 - Roermond

De meldster vond deze twee kittens al schreeuwend om hun moeder in een doodlopend straatje bij het kanaal.

Hallo ik ben Flip!
Ik ben een katertje van 4 weken oud. Ik ben heel erg nieuwsgierig en een
grote avonturier! Ik ben speels en hou van actie, maar vind het ook heerlijk
om te luieren en geaaid te worden. Ik ben ook een slim katertje want ik kan
al zelf op de kattenbak, goed he?! Ik vind het leuk samen met mijn broertje
en opvang ouders want ik speel heel graag, maar liever niet alleen.. Wil jij
mijn nieuwe speelkameraadje worden?
Kom maar eens gauw een keertje naar me kijken, ik kan niet wachten!

Geplaatst op 27-06-2011
Aslan
8 - Roermond

De meldster vond deze twee kittens al schreeuwend om hun moeder in een doodlopend straatje bij het kanaal.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 25-06-2011
Sproet
35 (Geleen)

Dag Sproet, wij horen dat je het heel goed hebt bij je nieuwe baasjes en dat je heel goed weet waar de koelkast staat! Je nieuwe naam is Puma en dat past prima bij je gevlekte vacht. Zelfs de hond heeft ontzag voor jou en houdt maar wat afstand. Veel plezier nog bij je nieuwe baasjes!

Geplaatst op 25-06-2011
Lemmy
132 (Kanne)

Dag onze grote "vent", 2 dagen later ben je pas bij ons en je broertjes aangekomen, maar dat       deerde je niet. Je voelde je meteen thuis en liet Bouzy en Molly meteen zien dat jij de "man" in huis zou zijn. Wat hou jij ook ontzettend van knuffelen en aaitjes, je motortje draait dan op volle toeren. Tegen iemand aanliggen vind je ook al zo geweldig, maar jij werd snel     volwassen. Je begon je eigen plekjes te zoeken om te rusten, alhoewel je ook heel intens kon genieten van het spelen met je broertjes. Toen je nieuwe baasjes je zijn komen opzoeken, was het meteen liefde op het  eerste gezicht. Je liet je meteen lekker knuffelen door hen, ging plat op je rug liggen zodat ze je buikje konden aaïen.....zo schattig en lief. En het mooie van alles is dat ze ook voor een vriendje voor je hebben gezorgd. Dus mijn lieve jongen, je bent  

niet alleen, je kan weer nieuwe vriendschap sluiten en verder " de rakker" uithangen.
Het ga je goed, we houden contact met je nieuwe baasjes en wie weet komen we je ooit eens opzoeken. Kijken wat voor een prachtige kater je uiteindelijk  wordt.

Vele vele kusjes en aaitjes van je opvangouders, Bina en Chris

Geplaatst op 25-06-2011
Raffa en Shoya
132 (Kanne)

Hey, lief klein manneke van ons.
 Jij houdt toch zo van tuttekes met je opvangpapa, geen moment was je bij hem weg te slaan. Lekker bij hem slapen enz...; maar je vond het ook geweldig om alles te verkennen. Eerst de "kat" uit de boom kijken, en dan op onderzoek gaan. Ook spelen met de muisjes, de balletjes, het wipje, alles heb je in gebruik genomen. En je kon zo mooi gaan zitten als een stokstaartje, aandoenlijk om te zien. We zullen je gekke fratsen enorm gaan missen en je gesabber op het kussen voor je in slaap viel. Maar je komt nu bij hele lieve mensen die goed voor je gaan zorgen. Zij hebben je zelfs meegenomen, samen met je broertje Shoya....omdat ze schrik hadden en het zielig vonden, dat je misschien alleen ging achter blijven. Is dat geen liefde ?
Laat maar zien dat je het echt waard bent dat ze je een gouden mandje bezorgen en misschien wel tot ziens lieve jongen. Je woont immers niet zo heel ver van ons vandaan.
Vele dikke knuffels en een lekker kusje op je koppie, we zullen je nooit vergeten.
Van je opvangouders Bina en Chris

Geplaatst op 25-06-2011
Shoya en Raffa
132 (Kanne)

Dag lekker ding van ons :-)

Jouw pelsje is zo zacht, en met die langere haartjes genoot je ervan als we je deden kammen. Soms kon je je echt als een babytje gedragen, sabberen op het kussen, piepen voor aandacht, heel zielig en onschuldig kijken enz. Maar je kon je ook enorm zelf entertainen, uren heb je geprobeerd om dat gele balletje uit die blauwe ring te krijgen.Ergens opkruipen en dan niet meer weten hoe je eraf moest, rennen was een lust voor jou, op het wipje, kittengevechten aangaan met je broertjes, door de speelrol opcrossen.... Maar ook op tijd en stond bij ons op schoot liggen om je te laten betuttelen. Het motortje van jou draaide dan op volle toeren. Het was of je voelde dat Raffa mee mocht naar jouw nieuwe huisje. 
Je begon steeds meer en meer met hem op te trekken, wat hebben we vaak gelachen met jou en jullie beide als jullie aan het spelen waren. Gelukkig hebben we vele foto's gemaakt van jullie en blijven jullie steeds een apart plekje houden in ons hart. Lieve, lieve, lieve Shoya, wat gaan we jou mooie snoetje missen. Maar je krijgt een mooie toekomst bij je nieuwe baasjes, en dat maakt ons enorm blij.
Een hele dikke knuf en een kusje van je opvangouders, Bina en Chris

Geplaatst op 22-06-2011
Elvis
131-Geleen

In Grote Spouwen vond een buurjongen het interessant om kittens bij een mamma weg te halen en onder het struikgewas te leggen.Mamma vond haar kittens niet meer en ze hebben de hele nacht in de regen gelegen.
Gelukkig vonden de melders hen en hebben zij hen onder hun hoede genomen.

Hallo Allemaal,

Mijn naam is Elvis en ik mag me hier even komen voorstellen.
Ik ben geboren in een stal…En ineens had iemand het “briljante” idee
om mij en mijn brusjes onder het struikgewas te leggen.
Het kwam hun schijnbaar niet zo goed uit dat we in de stal lagen met onze mama.
Toen we eenmaal onder de struik lagen, kregen we honger en dorst…maar er kwam niemand, geen mamma geen pappa geen mensjes… en nu dan?
Het begon te regenen en we hadden het best koud…
En opeens was onze redding daar nabij!!! Iemand van de VZW kwam ons ophalen.
Deze mevrouw was superlief voor ons, we lagen in een lekker warm mandje we gingen een stukje met de auto rijden en toen kregen we bij iemand anders lekker een warm flesje.
Nou dat ging er ff goed in zeg!!!
Toen gingen we weer een stukje rijden om naar onze opvangmama te gaan.
Die zag dat we echt al veel te lang buiten hadden gelegen…
We hebben een lekker luizenleventje hier… Maaruh aangezien er hier zoveel andere poezenbeestjes zijn moeten we op zoek naar ons eigen huis….

Kom jij me eens knuffelen? Gun jij me een mooi leven na alles wat ik heb meegemaakt?
Tot straks likje van ElvisXXX
 

Geplaatst op 21-06-2011
Frumsel en Mina
7( Lommel)

Met z'n vieren zijn ze gedumpd bij iemand in een paardenstal. De meldster kwam in de stal en zag ineens kattenbrokken staan en plots.... sprongen er 4 kittens in het rond... rara hoe kan dat.

Ik ben Frumsel, de dapperste van het stel, ik sta vooraan als er wat te beleven is, ga het verste weg op verkenning. Maar als ik daar moe van geworden ben, kan ik ook heerlijk liggen slapen bij mijn zusjes, maar ik zoek voor de toekomst wel een schoot om op te slapen graag.

Geplaatst op 21-06-2011
Mina en Frumsel
7( Lommel)

Met z'n vieren zijn ze gedumpt bij iemand in een paardenstal. De meldster kwam in de stal en zag ineens kattenbrokken staan en plots.... sprongen er 4 kittens in het rond... rara hoe kan dat ..... . .
\


Ik ben nog wat mager, en daardoor lijk ik op een vleermuis, maar dat komt wel goed. Ik hou erg van spelen en knuffelen, ben niet bang voor honden, want die zitten ook in mijn gastgezin, en daar blaas ik gewoon naar als ze te dichtbij komen om kennis te maken, moeten ze maar weg gaan met die grote koppen.


 

Geplaatst op 20-06-2011
Miem
119 - Schinnen

Daaaaag lieve Miem!

Ook voor jou hebben we een gouden mandje gevonden! En wat voor een mandje....Je gaat samenwonen met een leuke heer en raad eens? Hij heeft maar een half staartje! Je zult vast goede vriendjes met hem worden en met je nieuwe baasjes die je zeker gaan verwennen. Alle ruimte krijg je en je mag zelfs naar buiten. Dan kun je daar ook weer insecten vangen wat je bij ons ook graag deed. We gaan je wel missen hoor, kleine knuffelkont! Al meteen vanaf het begin was helemaal thuis bij ons, ondanks je operatie die je net achter de rug had. Nu is er voor ons het afscheid, maar dit valt minder zwaar nu we weten dat jij een super nieuw thuis gaat krijgen. Hoop dat je een geweldig leventje gaat krijgen bij je nieuwe baasjes. We gaan je missen lieve Miem!

Geplaatst op 20-06-2011
Quicky
23 ( Opgrimbie)

Dag lieve kleine Quicky,
Bij een deur op een industrieterrein in Opglabbeek werd een keurig dichtgeplakte kartonnen doos neergezet. Oh, wat was die netjes ingepakt. Hoe kunnen mensen zoiets doen? En uit die doos kwam dus een piepklein tijgerjongetje, wel heel mooi, met een glanzend vachtje, waarop geen vlootje te bekennen was. Je mama had je tot het laatste ogenblik heel goed verzorgd, want je oogjes en oortjes waren keurig schoon, en ook had ze je tot op het laatst nog goed gevoed, want je had een lekker bol buikje. Je woog dan ook best veel, zoín 400 gram, waardoor we dachten dat je ouder was, maar je bleek nog maar heel wankel op je pootjes te staan. Als een heel klein en bescheiden knaapje, zo kwam je bij ons binnen, een onschuldig knulletje, dat heel geduldig afwachtte wat er nu weer met je zou gebeuren. Waar was mama, waar waren je broertjes en/of zusjes. Maar je was zo gemakkelijk, je vond ook alles best en zat alleen maar met je lieve oogjes verbaasd in de rondte te kijken.
Na een paar daagjes quarantaine maakte je voorzichtig kennis met de rest van ons kattengezin. Je kon het gelukkig direct met iedereen goed vinden, al werd je door de groteren best wel op je kleine koppie gezeten. Maar je verweerde je dapper. En ook bij het eten deed je niet onder voor de rest, zodat je al heel snel groter en groter werd. Je leerde goed lopen, je leerde rennen en klauteren, alleen de open trappen vormden heel lang een groot probleem voor je, en dan stond je boven of beneden te piepen, heel hard, net zolang tot we je kwamen helpen. Maar uiteindelijk doorgrondde je ook de geheimen van de trap en vanaf dat moment ben je letterlijk in je naam gegroeid. We hoeven maar 'Quicky' te roepen en dan was het ergens van boven 'plof, roetsch, roetch' en dan gleed je over de tegels de bochten weer eens uit. Samen met grote kitten Pinto dolde je door het hele huis en hield je schijngevechten. Een heel leuk spelletje was ook om steeds opnieuw pardoes bovenop de brede rug van kater BebÌca te springen. Een heel grappig gezicht, ook al omdat jullie zoveel op elkaar lijken. En je wist precies hoe je moest reageren om de uithalen van de katers Tommie, Sunny en Azrael te ontwijken, als die de jeugd weer eens naar hun plaats moesten wijzen. De laatste week mocht je ook regelmatig op de babykamer kijken en af en toe daar ook spelen met de kleine Quicky, Quasi en Quibusje, als mama Quivive dat tenminste toestond. Maar meestal lukte het je wel, omdat je haar gewoon te vlug af bleek en je nieuwsgierigheid naar haar kindjes groter was dan je angst voor de mama.
Wat hebben we een enorm leuke tijd gehad met jou in ons midden. Maar nu is dan de tijd gekomen om afscheid van je te nemen. Je gaat naar Maikel en Steffie toe, die vol verlangen uitkijken naar je komst. Ik weet zeker dat jij je gouden mandje daar hebt gevonden. Bovendien krijg je binnenkort al een nieuw zusje, Aura, ze moet enkel nog een klein beetje groeien en dan kunnen jullie heerlijk samen spelen en kameraadjes voor het leven worden.
Lieve kleine Quicky, we wensen jou samen met je nieuwe familie een heel lang en gelukkig leventje toe.
Knuffel van je opvangmama Ilse, opvangpapa Martin van Guido en natuurlijk van al je kattenvriendjes hier.

Geplaatst op 19-06-2011
Tycho
16 - Heerlen

Deze kittens werden al schreeuwend en krijsend onder een boom, zonder verdere beschutting, gevonden bij een camping in Mol. Geen spoor van mama...

Hallo ,mijn naam is Tycho. Ik dank deze naam aan dat ik er uit zie als een tygertje.
Ik ben zeer aanhalig ,ik zit het liefst op schoot en kan al spinnen en kopjes geven.
Mijn mama zegt dat ik een lief hummeltje ben.
Ik zoek nu een eigen huisje waar ik mag blijven en ik beloof dat ik ook bij jou op schoot kom kroelen.

Geplaatst op 19-06-2011
Snoebel
16 - Heerlen

Deze kittens werden al schreeuwend en krijsend onder een boom, zonder verdere beschutting, gevonden bij een camping in Mol. Geen spoor van mama...

Hoi, ik ben Snoebel. Mijn opvangmama kan me niks weigeren omdat ik er zo snoezelig uit zie.

Ik kan zeer ondeugend zijn maar wel lief. Ik rol al over de kop omdat mijn pootjes niet zo vlug willen als ik maar dat komt nog wel.

Ik zoek net als mijn broertje een leuk en goed tehuis waar ik voor altijd kan blijven.

Geplaatst op 19-06-2011
Kyara
16 - Heerlen

Deze kittens werden al schreeuwend en krijsend onder een boom, zonder verdere beschutting, gevonden bij een camping in Mol. Geen spoor van mama...

Hoi, ik ben Kyara. Mooie naam he maar ik ben dan ook een echt dametje zegt mijn opvangmama. Dit komt omdat ik bij mijn drie broers mijn mannetje wel weet te staan.
Ik kan lief kijken en miauwen, zodat ik op gepakt word en dan wil ik lekker knuffelen.

ik zoek een tehuis waar ik een kleine lieve diva mag zijn…

Geplaatst op 18-06-2011
Tom
BK - Tongeren

Lieve lieve Tom

Daar ga je dan, helemaal Tongeren, een paar kilometer verder:-)
We gaan je missen grote jongen, je was altijd zo relaxt, kalm, alles kon, niets moest. Je deed graag een ommetje, hield van lekker eten, je was en bent onze kanjer!

Nu woon je bij hele lieve mensen in Tongeren. Het was liefde op het eerste gezicht. Dat jij een aids besmetting hebt deert hun helemaal niets, en zo hoort het ook. Je bent in topconditie en je gaat nog een heel lang en mooi leven hebben, daar zijn we van overtuigd.

Lieve schat, heel veel geluk, we gaan je zeker nog komen bezoeken en ga nu maar nog meer hartjes laten smelten....en geniet straks van je afgezette tuin, want ja... je mag zelfs een luchtje gaan scheppen!

Kusje van jouw verzorgers van Buddy Kat x  

Reactie eigenaar
Hoooi,
Ik ben nu meer dan 24 uur bij roxanne, joeri en myrthe, en ik heb het hier super naar mijn zin!!
Ik heb meteen vriendschap gesloten met dat kleine, vreemde mensje dat ze Myrthe noemen, en die ik heeel graag zoveel mogelijk kopjes geef. Ook loop ik graag mijn nieuwe baasjes overal achterna, ik ga zelfs voor hun toilet zitten wachten, maar als ik geen zin heb in rondwandelen dan lig ik graag languit op het midden van het bed.
Daar heb ik vannacht geslapen, lekker op mijn eigen dekentje, maar die mensen moeten wel opschuiven, want ik lig graag languit op mijn rug met mijn poten alle kanten op.
Ik ben moe aan het worden, ga nog een hapje eten en dan mijn plaats in bed weer opeisen.

Tot volgende week, dan zal ik weer eens iets van mij laten horen! (als ik niet te druk ben met slapen...)

Dikke knuffel van Tom

Geplaatst op 18-06-2011
Bella
115 - Brunssum

Uren lag deze poes op straat en iedereen liep om haar heen. Haar buik een wonde tot op het bekken, bloed uit haar bekje, bloed uit haar anus... Ze is met spoed geopereerd. Deze mooie perzendame heeft een halsbandje om, dus we hopen snel haar eigenaar te vinden.

Later meer gegevens.

 

Deze poes is nog niet te reserveren.

Geplaatst op 18-06-2011
Boris
11 - Maastricht

Dit kitten werd samen met mama en 3 broertjes/zusjes naar asiel Genk als "gevonden" gebracht.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 18-06-2011
Friemel en Fuzzy
105 - Hechtel

Deze kittens werden in een doos met het opschrift: "de asielen zitten al overvol, dus daarom dumpen we ze zo" langs de weg gedumpt.

Hallo allemaal, ik ben Friemel.
Het sjiek volk komt altijd wat later, zeggen ze hier.

Nou, hier ben ik dan eindelijk! Die andere uit mijn nestje: Fuzzy, Flodder en Floesjke, die stonden al op de website, maar ik mocht er nog niet bij. Ik was namelijk een beetje ziek en heb even bij een andere opvangmama gerevalideerd.
Maaar ik ben er weer helemaal bovenop hoor! Back in business: eten, spelen, lekker luieren... Heeeerrlijk!
Ik ben een echte knuffelbeer hoor. Eerst beet ik graag in neuzen en vingers, maar nu ik terug bij mijn broer en zusjes ben, heb ik wel geleerd dat bijten pijn doet.
En nou ben ik weer een braaf manneke! (Ja niet altijd hoor, zegt mijn opvangmama, maar niet verder vertellen he...)
Ik zou graag bij jou braaf komen zijn, en ook nog eten en spelen en alles waar ik goed in ben aan jou laten zien.
 
Kom je even kijken hoe goed ik dat allemaal kan? 
Geplaatst op 18-06-2011
Fuzzy en Friemel
105 - Hechtel

Deze kittens werden in een doos met het opschrift: "de asielen zitten al overvol, dus daarom dumpen we ze zo" langs de weg gedumpt.

Hallo!
Ik ben Fuzzy, en geweldig leuk klein ding… Andere mensen vonden van niet dus dropten ze me samen met mijn broertjes en zusje in een doosje langs een fietspad. Gelukkig werden we snel gevonden en bij onze opvangmama gebracht. Ik heet wel Fuzzy, maar mijn opvangmama noemt mij eigenlijk meer vlegeltje. Ik ben met alles het snelste, ik durf het verste weg te lopen en het hoogste te klimmen! En dat voor een meisje! Ook al lig ik lekker te slapen, om te spelen mag je mij AL-TIJD wakker maken. Zo hou ik de rest ook wel eens wakker, hihi! Soms ben ik al spelende in slaap gevallen en vindt mijn mama mij in allerlei gekke posities. Wie wilt er ook graag met mij verder spelen?? Kom me dan eens bezoeken…Misschien mag ik met jou mee? Likjes van Fuzzy.
 

Geplaatst op 18-06-2011
Pong en Pip
18 - Sittard

Deze kittens zijn van een achtergelaten mamapoes in Eben-Emael; mama is ondertussen gesteriliseerd, voor de kleintjes zoeken we nu fijne plekjes!

Hallo allemaal, ik ben Pong een leuk en mooi getijgerd mannetje.
Ik ben het broertje van Pip en Puk, ik ben de lichtste van het stel.
Ook ben ik best nog wel een beetje verlegen maar dat komt allemaal goed. Ik kom steeds dichter bij mijn opvangmama. Ik ben mensen helemaal niet gewend en ze zijn nog een beetje eng ze zijn ook zo groot. Tegenover mijn broertjes ben ik niet verlegen wij spelen wat af met ons drieën. Ik ben dol op mijn eten, als ik de kans krijg eet ik ook de bakjes van mijn broertjes leeg.
Heb jij een huisje waar ik mij helemaal kan ontplooien tot een grote stoere kater? Het zou leuk zijn als ik met een broertje geplaatst kan worden. B
el met zwerfkat en dan kan je mij snel komen bewonderen.

Pootje van mij
 

Geplaatst op 18-06-2011
Pip en Pong
18 - Sittard

Hallo lieve jongens,
 
Jullie gaan vandaag allemaal naar jullie nieuwe baasjes.
Pip en Pong jullie blijven lekker bij elkaar, dat zullen je vast geweldig vinden,
Jullie kunnen ook zo lekker met elkaar spelen en knuffelen.
Puk jij gaat naar mijn vriend en je krijgt daar een fijn kattenvriendje.
Jij hebt dus ook een fijn plekje.
Ik heb heel erg van jullie genoten. Ik heb jullie in 2 weken heel erg zien opbloeien.
Van hele schuwe kittens tot hele ondeugende mannetjes.
Jullie zijn niet meer bang voor mensen en komen heerlijk op schoot liggen.
En knorren dat jullie kunnen, jullie motertjes ging altijd op het hardst aan.
Alleen kijken naar jullie was al genoeg om deze te activeren.
Pip en Pong ik zal jullie missen.
 
Dikke knuffel van mij
Likje van Caya en jullie vriendje Amor

Geplaatst op 16-06-2011
Puk
18 - Sittard

Hallo lieve jongens,
 
Jullie gaan vandaag allemaal naar jullie nieuwe baasjes.
Pip en Pong jullie blijven lekker bij elkaar, dat zullen je vast geweldig vinden,
Jullie kunnen ook zo lekker met elkaar spelen en knuffelen.
Puk jij gaat naar mijn vriend en je krijgt daar een fijn kattenvriendje.
Jij hebt dus ook een fijn plekje.
Ik heb heel erg van jullie genoten. Ik heb jullie in 2 weken heel erg zien opbloeien.
Van hele schuwe kittens tot hele ondeugende mannetjes.
Jullie zijn niet meer bang voor mensen en komen heerlijk op schoot liggen.
En knorren dat jullie kunnen, jullie motertjes ging altijd op het hardst aan.
Alleen kijken naar jullie was al genoeg om deze te activeren.
Pip en Pong ik zal jullie missen.
 
Dikke knuffel van mij
Likje van Caya en jullie vriendje Amor

Geplaatst op 15-06-2011
Elia
10 - Buggenhout

Dag lief Elia’tje aka Snaterbekje,
 
vandaag hebben we jou uitgezwaaid naar je nieuwe thuisje. Toen je nieuwe mama en papa binnenkwamen heb je gelijk een shownummertje opgevoerd om te tonen wat voor een leuke meid jij bent. Op je nieuwe papa was je gelijk verliefd, dat zagen we zo. En je nieuwe mama stond te popelen om jou mee naar huis te mogen nemen. Ze hadden zelfs lekkere snoepjes bij voor jou waarmee je onderweg verwend zou worden. Je hebt het getroffen meid! We hopen dat je snel dikke vriendjes wordt met je nieuwe broertje Nielson. Maar dat komt vast helemaal in orde. Jij bent immers niet bang aangelegd en altijd in voor een spelletje. ’t Is hier wel stilletjes zonder jou hoor gekke meid. Je was een druktemakertje (in positieve zin!) tot en met en deed altijd gek. Kroelen, spelen, eten, een beetje plagen,… ’t zijn allemaal hobby’s van jou. Lieve meid, wordt nu maar héél gelukkig in je nieuwe thuisje, praat maar ganse verhalen bij elkaar tegen je nieuwe mama en papa en speel er maar lekker op los met Nielson. Je verdient alle geluk in de wereld! Zet ‘em op Snaterbekje! We denken aan je!
 
Daaag mooie meid,
je opvangmama’s Diny en Sab

Geplaatst op 15-06-2011
Timo
12 - Kinrooi

Deze kittens werden al schreeuwend en krijsend onder een boom, zonder verdere beschutting, gevonden bij een camping in Mol. Geen spoor van mama...

Hallo mijn naam is Timo!
Ik ben een guitig katertje met energie voor 10! Mijn favoriete bezigheden zijn spelen en knuffelen met mijn gastgezin, en af en toe plaag ik mijn broertje en zusje. Mijn gastgezin zegt altijd dat ik een gek jongetje ben, ik maak ze graag aan het lachen. Mijn vachtje is bijna helemaal zwart, al zal je hier en daar toch een plukje witte haartjes vinden. Als je mij een plezante en liefdevolle thuis wil geven dan word ik dolblij jullie nieuwe kindje!

Geplaatst op 15-06-2011
Milo
12 - Kinrooi

Deze kittens werden al schreeuwend en krijsend onder een boom, zonder verdere beschutting, gevonden bij een camping in Mol. Geen spoor van mama...

Hallo mijn naam is Milo!
Ik ben een grijs getijgerd katertje dat graag speelt en mijn broertje of zusje plaagt.
Ik ben de grootste stoerste jongen van het nestje en zorg goed voor mijn broertje en zusje. Met mijn gastgezin ben ik heel lief, ik knor al aardig wat weg als ze mij knuffelen en lig graag dicht tegen mijn gastmama aan als ik slaap. Mijn gastmama zegt dat ik later een grote jongen ga worden want ik heb reeds flinke pootjes en een nog flinkere eetlust!
Bel snel eens met mijn gastmama om mij te komen knuffelen!

Geplaatst op 15-06-2011
Minoes
12 - Kinrooi

Deze kittens werden al schreeuwend en krijsend onder een boom, zonder verdere beschutting, gevonden bij een camping in Mol. Geen spoor van mama...

Hallo mijn naam is Minoes.
Ik kom samen met mijn zusje als enige meiden uit een nestje van 7 dus ik kan mijn mannetje wel staan!
Meestal ben ik heel rustig en zelfs een beetje verlegen maar als je mij eenmaal stevig geknuffeld hebt dan krijg je duizend knuffels terug van mij! Mijn vachtje is licht bruin-grijs-ros tijger, ik heb volgens mijn gastgezin een schattig gezichtje en als je mij komt bezoeken moet je zeker eens kijken naar mijn leuke 4 verschillende pootjes.
Tot snel!

Geplaatst op 12-06-2011
Lasse en Loek
10 - Buggenhout

Dag lief Beertje-Lasse,
 
wat zijn we blij dat broer samen met jou mocht verhuizen. Want hoewel we hadden gedacht dat jij wat tijd nodig zou hebben om te wennen in je nieuwe huisje, was jij het die als eerste op verkenning ging. Je gaf je nieuwe mama en papa de goedkeuring dat ze dé perfecte krabpaal voor jou gekocht hadden door even héél gek te doen. Je klom helemaal bovenin de krabpaal om dan héél gek met de balletjes te spelen. Ik ben er zeker van dat jij Loekje gaat beschermen, je bent immers zijn ‘grote’ broer. Lieve Lasse, het doet ons verdriet om afscheid te moeten nemen, maar langs de andere kant zijn we blij dat je een prachtthuisje gevonden hebt. Jij bent een fantastisch katje, gewoonweg perfect. We zeiden het nog vaak tegen elkaar dat jij zo zacht en teder bent. Je ziet eruit als een knuffelig beertje en dat ben je gewoon ook. Jij was hier een voorbeeldig kitten, weet je dat jij zelfs het eerste kitten bent dat niet in de gordijnen heeft gehangen. We missen jouw guitige kopje met grote flikkerende oogjes. Jouw lieve snoetje dat vraagt om geknuffeld te worden… Maar jij kunt nu verder uitgroeien tot een prachtige kater bij je nieuwe mama en papa. Ik ben er zeker van dat zij jou gaan overstelpen met héél véél liefde en dat verdien je ook. Lief Beertje-Lasse, zorg maar goed voor je broertje en wordt nu maar héél gelukkig lief manneke. Ook jij hebt je in ons hartje genesteld.
 
Dikke kus op je lieve snoetje,
je opvangmama’s Diny en Sab

Geplaatst op 12-06-2011
Loek en Lasse
10 - Buggenhout

Dag lief Loekje Pinnemuts,
 
gisteren was het zo ver eh kleine man dat je met je broertje naar je nieuwe thuisje mocht verhuizen. Eigenlijk is de tijd ontzettend hard gevlogen… Je kwam bij ons in opvang als een klein manneke van amper 10 dagen oud met ontzettend veel krampen en moet je nu kijken tot wat een super lieve Pinnemuts je bent uitgegroeid. Lief Loekje, wat hebben we genoten van jouw gezelschap, je liefde, je kusjes, je gekke fratsen,… Wij zijn helemaal van jou gaan houden. Je hebt een plekje héél diep in ons hart veroverd. Je was een echt mama’s-kindje en het liefste lag je de ganse dag in onze armen te dutten en te genieten van alle kusjes. Jij bent een fantastisch katje, een grappig huppelkonijn. We moesten vaak lachen omdat je zo grappig kan huppelen, vandaar je koosnaampje. Verder heb je hier ook je zangkunsten ontwikkeld, want wat kon je toch mooi zingen. Lief klein manneke, eerst was je nog wat bang in je nieuwe huisje, je stond te trillen op je beentjes. Maar toen je zag dat Lasse op verkenning ging, zijn kunsten op de krabpaal toonde kwam ook jij los. We zijn pas vertrokken toen we zagen dat je op je gemak was en ik ben er zeker van dat je gelukkig gaat worden bij je nieuwe mama en papa. Lief Loekje, vergeten doen we je nooit. Je bent een prachtkatje, bewaar deze mooie eigenschappen lieve jongen. We denken elke dag aan jou!
 
Kusje-voor-onze-kleine-Pinnemuts,
je opvangmama’s Diny en Sab

Geplaatst op 11-06-2011
Farah en Dina
102 - Brunssum

Dag lieve Farah,

Je kwam zo bang en mager binnen, had ook nog 6 kleintjes waar je voor moest zorgen.
Nou dat heb je uitstekend gedaan en bang ben je al helemaal niet meer.
We zullen je behoorlijk missen. (Onze katten zullen het hier niet mee eens zijn, er was nu eindelijk eens iemand die hen de baas was:-))
Je komt nu samen met een van je dochtertjes bij een hele lieve dame te wonen, hier ben je meer dan gewenst.
Het ga je goed mooie lieve koningin van ons.

XXXXXXXX

Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 11-06-2011
Dina
102 - Brunssum

Dag Dina,

Jij hebt het geluk dat je lekker met je moeder mee mag.
We hebben van je kattenfratsen mogen genieten.
Jij en je moeder komen op een heel fijn plekje terecht.
Wordt maar een grote dikke lieve (lief ben je al) cavia.

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

 

Geplaatst op 11-06-2011
Sakina
102 - Brunssum

Schip ahoi Sakina,

Jij komt wel op een heel bijzonder plekje terecht. Je wordt een echte scheepskat.
Je gaat varen met 2 hele leuke meiden.
Hou je taai en wordt maar een echte grote mooie dame en ga maar lekker genieten van het zonnetje op het dek.

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 11-06-2011
Rim
102 - Brunssum

Dag stoere Rim,

We hebben toch zo genoten van je, zoals je daar rustig zat en om je heen keek en alles heel goed in je op nam. Vaak heb ik nog gedacht wat zou er toch in dat brede katerkoppie van je omgaan, wie weet wat je van ons mensen denkt:-)
Je bent de grootste, rustigste en dikste.
Verbaasd waren wij hoe je tekeer ging nadat je nieuwe baasje je terug in de bench zette (nadat hij je een hele tijd lekker gekriebeld had). Zo kenden wij je niet, je hebt duidelijk laten merken dat je deze man wel zag zitten, jij hebt hem definitief uitgekozen.
Wordt maar groot en gelukkig op je nieuwe plekje.

XXXX
Anki, Harry, David en Jamo

Geplaatst op 10-06-2011
Olly
33 - Heerlen

De mama van deze kittens ging buiten een luchtje scheppen en kwam vergiftigd thuis... Rust zacht mama, we zullen goed voor je kleintjes zorgen.

Hallo allemaal, mijn naam is Olly en ik ben een lekker rustig kereltje. Ik speel graag met mijn broertjes en zusjes,  maar als het even kan dan zoek ik de voeten van mijn opvangmama’s op. Ik ben echt wild op voeten, ze zijn lekker warm en ze bewegen zo grappig! Ze moeten natuurlijk niet stinken, want anders dan ga ik er dus NIET op zitten! Maar buiten dat ben ik ook een echte knuffelkont. Ik val graag in slaap bij mijn opvangmama’s in de armen, dat is lekker veilig en warm. En ik geef ook graag kopjes als het eventjes kan. Ook ik hoop natuurlijk dat er snel iemand naar mij komt kijken, ik verdien ook een warm huisje waar men gek is op knuffelen net als mij!

Tot snel!

Olly 

Geplaatst op 10-06-2011
Salem
33 - Heerlen

De mama van deze kittens ging buiten een luchtje scheppen en kwam vergiftigd thuis... Rust zacht mama, we zullen goed voor je kleintjes zorgen.

Hallo, mijn naam is Salem en ik ben een echte stoere bink! Ik ben de donkerste van het hele nest en ik gebruik mijn schutkleuren dan ook om mijn broertjes en zusjes te laten schrikken. Ik ga dan in een hoekje staan en wacht tot ze me niet meer zien, en dan……… sla ik toe! Ik schiet dan op ze af en spring bij ze in de nek! Ja, ik ben een echte broer, plagen doe ik graag. Maar buiten dat ben ik wel een echt goed voorbeeld voor mijn broertjes en zusjes. Ik heb als eerste de kattenbak ontdekt en ben al erg trots op mijzelf dat ik zo’n grote kater ben!  Ik laat dit dan trots zien aan mijn opvangmama’s. Ik hoop dat er ook snel iemand naar mij komt kijken, want ik heb nog veel meer trucjes die ik wil laten zien!

Tot snel!

Salem 

Geplaatst op 10-06-2011
Spot
33 - Heerlen

De mama van deze kittens ging buiten een luchtje scheppen en kwam vergiftigd thuis... Rust zacht mama, we zullen goed voor je kleintjes zorgen.

Hallo! Mijn naam is Spot en ik ben een erg lief kereltje! Mijn naam heb ik te danken aan het witte puntje op mijn staart, hij is namelijk helemaal zwart op het puntje na! Ik ben een echte allemansvriend en ik kan met iedereen overweg. Het maakt niet uit of je nu een hond, kat of mens bent, ik blijf lekker bij je rond hangen. Ook speel ik graag met mijn broertjes en zusjes. Die bijt ik dan stiekem in de staart en doe dan net alsof er niets aan de hand is. Maar buiten dat kan ik natuurlijk erg goed knuffelen! Dus wil jij ook een knuffel van mij?? Kom dan maar snel op bezoek!

Ik wacht op je! Tot snel!

Spot 

Geplaatst op 10-06-2011
Mita
33 - Heerlen

De mama van deze kittens ging buiten een luchtje scheppen en kwam vergiftigd thuis... Rust zacht mama, we zullen goed voor je kleintjes zorgen.

Hallo allemaal, mijn naam is Mita en ik ben een echte dame! Ja dat mag ook wel met 3 broertjes en een erg ondernemend zusje. Ik ben een echte wasbeer en ik was me wel een half uur lang! Ja, je moet er toch ook goed uitzien! Stiekem ben ik ook wel een beetje lui, ik slaap graag en ik kan heel lang in een hoekje zitten en je wat aanstaren. Ik hou van mijn rust! Het liefst slaap ik tegen mijn broertjes en zusje aan, maar als die te druk bezig zijn met spelen en als ik daar even geen zin in heb, ga ik lekker knuffelen bij mijn opvangmama’s. Dit is namelijk mijn grootste hobby! Ik hoop dat er snel iemand naar mij komt kijken die mij een mooi huisje kan geven en die natuurlijk ook fan van knuffelen is!

Tot knuffels!

Mita 

Geplaatst op 10-06-2011
Gijsje
33 - Heerlen

De mama van deze kittens ging buiten een luchtje scheppen en kwam vergiftigd thuis... Rust zacht mama, we zullen goed voor je kleintjes zorgen.

Hallo allemaal, mijn naam is Gijsje en ik ben een heel erg lief, klein, grijs meisje!
Ik ben zo speciaal, omdat ik als enige uit een nest van 5, zo’n mooi grijs vachtje heb!
Bovendien ben ik echt de aanvoerder van het stel. Ik ben altijd als eerste wakker en ik probeer altijd als eerste mijn eten te krijgen! Ik laat graag aan mijn broertjes en zusje zien dat ik al echt goed bevriend ben met de hond des huizes. Ik ren graag achter de hond aan en hang dan in haar vacht. Ja, je kan me een echte waaghals noemen. Maar toch ben ik stiekem ook wel een echte knuffelkont! Ik kan heerlijk op schoot in slaap vallen en ik spin heel erg hard! Kom maar snel eens luisteren naar mijn gespin, want daar ben ik pas echt goed in!
Tot snel!
Gijsje
 

Geplaatst op 10-06-2011
Imane
102 - Brunssum

Dag Imane,

Ook jij hebt nu je stekkie gevonden mooi meisje van ons.
Je bent verzot op pennen die op de grond liggen en laat ze dan als bouwpakket voor ons achter.
Je komt terecht bij hele lieve mensen waar je zeer zeker heel erg gewenst bent.
Dag Imane, het ga je goed.

XXXX
Harry, Anki, David en jamo
 

Geplaatst op 10-06-2011
Aziz
102 - Brunssum

Hei kleine rooie Aziz,

Ook jij hebt ons nest nu verlaten om op een fijn plekje op te groeien en gelukkig te worden.
Jij was ons kleine hummeltje wat in het begin maar niet wilde groeien. Nu doe doe je niet onder voor je grotere broers.
Je grootste hobby was je zusjes plagen. In je nieuwe gezinnetje krijg je ook een vriendje waar je lekker mee kunt stoeien.
Het ga je goed kleine man.

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 10-06-2011
Tamiz
102 - Brunssum

Dag Tamiz,

Het zal leeg worden in ons huis als jullie alle 7 (inclusief je moeder) naar jullie eigen huisje vertrokken zijn.
Maar het is goed zo, ook jij hebt je eigen fijne plekje gekregen. Nu kan je daar gaan oefenen met al dan niet bewegende voorwerpen vanuit een hinderlaag te bespringen.
Wordt maar een grote lieve gelukkige knuffelkater.

XXXX
Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 08-06-2011
Dano
131 - Geleen

Dit kitten werd samen met zijn mama en 3 andere kittens op zijn geboortedag naar het asiel gebracht.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 08-06-2011
Dani
131 - Geleen

Dit kitten werd samen met zijn mama en 3 andere kittens op zijn geboortedag naar het asiel gebracht.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 08-06-2011
Demi
131-Geleen

Dit kitten werd samen met zijn mama en 3 andere kittens op zijn geboortedag naar het asiel gebracht.

Later meer gegevens. 

Geplaatst op 05-06-2011
Nielson
35 - Geleen

Dag Nielson! We hopen dat je je snel thuis gaat voelen in je nieuwe huisje. En over niet al te lang krijg je er een leuk zusje bij van jouw leeftijd. Dat wordt lekker ravotten!

Geplaatst op 05-06-2011
Max (konijntje)
123

Hai,
 
Mijn naam is Max. Stoere naam voor een al iets oudere dame he :-)
Ik ben opgegroeid bij de mensen. Ik had het daar erg naar mijn zin, maar op de een of andere manier gind het mis.
Ik ben samen met mijn vriendje uitgezet en helaas gevonden door een hond. Mijn vriendje schrok zo erg dat hij er nu niet meer is. Ook ik had even geen adem meer en kon me niet meer bewegen van angst.
Gelukkig was de hond niet alleen en hebben de baasjes zich over mij ontfermd en zit ik nu weer knus bij de mensen.
Op een gezellig roze kamertje met prutsjes en tierelantijntjes....heerlijk.
Dit is echter maar een tijdelijke situatie want weet je, hier beneden in het huis woont een hond en die vind konijnen een beetje te leuk :-(
Heb jij plek voor mij ? Ik vraag niet veel hoor. Zo nu en dan een knuf(dat vind ik heeeel fijn), een warm hokkie en wat gras om van te knabbelen.
Kom gauw eens bij me kijken, dan ben je zo verkocht zeker weten !!!!!
 
groetjes Max

Geplaatst op 04-06-2011
Floesjke
105 - Hechtel

Deze kittens werden in een doos met het opschrift: "de asielen zitten al overvol, dus daarom dumpen we ze zo" langs de weg gedumpt.

Hallo!

Ik ben Floesjke en een superlief schatje… Andere mensen vonden van niet dus dropten ze me samen met mijn broertjes en zusje in een doosje langs een fietspad. Gelukkig werden we snel gevonden en bij onze opvangmama gebracht. Ik ben een echte dame en doe heel veel schoonheidsslaapjes overdag… Maar als ik helemaal wakker ben, ga ik ook wel heel erg spelen hoor! En eten… NjamNjam  daar ben ik su-per-goed in. Ik laat me ook lekker aaien, nou dan ga ik spinnen hoor! En als mijn opvangmama op de laptop tokkelt, loop ik daar gewoon lekker over het toetsenbord heen… hihi… Dan schrijf ik dingen zoals ooooooooo en ///////// of qsdfghj.Vind ze niet zo leuk, maar als ik dan eens heel lief kijk, is alles weer meteen vergeten. Hoe kan dat ook met zo’n lief koppie als het mijne! Wil je ook voor altijd in mijn mooie oogjes kijken? Kom me dan eens bezoeken…Misschien mag ik met jou mee? Lieve kopjes van Floesjke  

Geplaatst op 04-06-2011
Bling
IH

Mamma met kroost werden gevonden in Bilzen, achter de supermarkt GB. Lijkt op een echte dumpactie, omdat de verzorger de katten kent op die lokatie.
Mama is heel lief voor haar kleintjes, de kleintjes zijn ook heel lief.

 Hallo allemaal,
Mag ik mij even voorstellen, ik ben Bling, ik ben ongeveer 8 weken oud, en ook een zoon van Abby de supermarkt poes,men zegt dat ik het meest op mama lijk?
Ik heb mijn naam te danken, omdat ik zo een mooi vel en kleuren partij heb echt blingbling!
Ik ben wel nog een beetje verlegen, en moet eerst even alles bekijken wat er gaat gebeuren, en of ik dat wel leuk vind. Als ik het allemaal heb goed gekeurd, dan kom ik los, en ben ik van de partij. Ook ik mag binnenkort het huis uit, en zoek nog een warm plekje, waar ik lekker word vertroeteld en verwend. Dus kom gauw eens naar mij kijken, en wie weet worden we vriendjes voor het leven.tot gauw, mauw Bling
 

Geplaatste honden

Geplaatst op 19-06-2011
Bono
H2

Bono is afkomstig uit Turkije, nl Istanbul! Hij is op 8 juni veilig aangekomen in Belgie en kan een frisse nieuwe start bij ons maken.


Dag allemaal, ik ben Bono!

Ik ben een knappe Golden Retriever (dat zegt mijn pleeggezin toch) van net geen 2 jaar oud. Ik heb al wel een stukje van de wereld gezien op mijn jonge leeftijd hoor, ik ben namelijk afkomstig uit Turkije. Daar leefde ik samen met mijn baasje die mij ook een ongelooflijke knapperd vond, tot het noodlot toesloeg. In Istanbul heeft de overheid een geweldig plan opgevat om de straathondenproblematiek op te lossen: ze leggen overal gif waar de honden gaan eten. Op een dag heb ik per ongeluk ook gif gegeten, ik heb er nog altijd spijt van! Mijn baasje bracht mij naar de dierenarts, waar bleek dat ik hersenschade had opgelopen. Als gevolg hiervan zou ik altijd blijven waggelen. Toen mijn baasje hoorde dat ik nu in plaats van een knappe golden een waggelende gehandicapte hond zou zijn, liet hij me daar achter.

Ze zouden me laten inslapen en in afwachting daarvan lieten ze mij een week leven op een stenen koertje met constant 10 centimeter water onder mijn pootjes. Man wat was het daar koud en nat, ik kon niet eens ergens op een droog plekje liggen. Gelukkig vond een lieve mevrouw mij na een week en nam mij onmiddellijk mee. Ze zocht een pension waar ik mocht verblijven, gaf mij alle medische zorgen die ik nodig had en liet mij zelfs watertherapie volgen. Ze beloofde mij ook dat ze een nieuw baasje voor mij zou vinden. Ik ging vooruit, na een tijdje kon ik weer op mijn pootjes staan! Alleen het baasje bleef uit…  In Turkije was mijn kans op een nieuw leven heel klein, daarom vroeg Azra (mijn redster) een vriendin om mee te zoeken. Via via kwamen ze bij Adopteer een Hond terecht en daar was gelukkig een plaatsje voor mij! Na wat gedoe met papieren en vluchten, kwam ik dan eindelijk aan in België. Ik mag nu voor een tijdje bij Jasper, Lynn, Zino en Sushi wonen.

Ze zeggen hier dat ik een echte Golden Retriever ben: als ik nog maar denk dat je mij aandacht gaat geven begin ik al te kwispelen. Het liefst zou ik heel de dag knuffelen, zaaaalig! Wandelingetjes maken doe ik ook heel graag, al is het wel op mijn eigen tempo natuurlijk. En aan een paar honderd meter heb ik al genoeg, best wel vermoeiend want ik leg drie keer zoveel afstand af als jij!

Ik denk dat ik nog steeds de casanova ben van vroeger dus vrouwelijk schoon vind ik wel heel erg interessant! Ietsje tè zeggen mijn gastmamie en –papie want ik loop graag de tijd achter de vrouwtjes aan. Maar ja, ik ben dan ook nog een puber hè! Met andere mannetjes gaat het goed, zolang er geen dametjes in de buurt zijn om te imponeren natuurlijk. Tegen katten ben ik ook heel lief, alleen moeten zij misschien wel even wennen aan mijn vreemde bewegingen. Sushi vond mij eerst ook wat raar, maar na een paar uur was ze het helemaal gewoon en nu komt ze gewoon naar mij toe.

Oh ja, nog iets dat ik moet vertellen over mezelf. Als ik zenuwachtig of net heel blij ben, waggel ik plots harder dan anders. Dat levert soms wel grappige situaties op. Ook mijn looppasje is heel koddig zeggen ze hier, als ik echt wil rennen, steken mijn achterpoten mijn kop voorbij!

Ik ben nu op zoek naar een baasje die me wil verwennen voor de rest van mijn leven. Hoe ziet de ideale thuis er nu uit voor mij? Liefst iemand die vaak thuis is want door wat ik heb meegemaakt, ben ik niet zo graag alleen. Ik doe dan niets kapot hoor, maar ik durf mijn zieligste gehuil wel laten horen. Met een andere hond kan ik wel wat alleen thuis zijn, dan blaf ik enkel even als je weggaat. Verder wil ik graag heel de tijd knuffelen dus mensen die daar ook van houden, mogen zeker komen kennismaken! Meer heb ik niet nodig (buiten af en toe een klein wandelingetje want dat vind ik super), kan jij me dat geven?

Kom dan zeker gauw eens langs!

Dikke poot,

Bono


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg