Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In NOVEMBER 2016 hebben 46 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 29-11-2016
Penny
17

Lieve Penny

In jouw jonge leventje had je al iets tragisch meegemaakt, namelijk het verlies van je mama. Dus kwam je samen met je twee zusjes naar ons. Je zusjes Amy en Lottie hadden hun thuis al gevonden maar jij bleef nog een tijdje bij ons. Dat vonden we helemaal niet erg want je was zo’n schatje. Elke avond lekker komen knuffelen in de zetel om dan nadien even te spelen met de andere katten in huis. Je band met hun was heel hecht want al na een uur dat je weg was , waren ze al naar je op zoek. Dat is niet erg want je bent nu bij een geweldig koppel dat direct halsoverkop verliefd werd op je. Nu weet ik zeker dat je een luxeleven gaat hebben. Je hebt recht op je gelukkige leventje dus geniet er dan ook elke dag van.

Dikke kussen van je opvangouders en opvangkatten.

Geplaatst op 28-11-2016
Evy
110

Evy en Mette, wat zijn jullie toch een heerlijke katjes. Ik heb in al die jaren opvangen nooit zulke leuke en lieve kittens gehad. Ik heb echt enorm van jullie genoten. En dat was ook wel even nodig. Na alle ellende en verdriet van vorig jaar was mijn vertrouwen een beetje weg. Jullie kwamen saampjes als lekker schuwe maar verder niks-aan-de-hand-kittens binnen. Een rustige nieuwe start voor mij waarin ik heerlijk heb kunnen genieten van jullie angstige blikken en blaasjes. Oké, Mette, jij moest ook meppen en spugen, want de mensenwereld is wel heel groot he. Maar omdat Evy zo kon genieten van op haar rug op schootje liggen en met Flootje knuffelen, wilde jij dat ook wel eens ontdekken.
En toen werd het ineens toch nog spannend. Evy, jij werd al snel ziek, overgeven en diarree. Niks ernstigs op het eerste gezicht, maar het hield niet op. Niet met medicatie, niet met aangepaste voeding, en je werd zelfs zo ziek, dat je hypo na hypo kreeg en ik je nauwlettend in de gaten moest houden. Maar daar was dappere Mette dan, die op zo'n moment haar eigen angsten overwon en mij kwam waarschuwen dat het met jou niet zo goed ging en dat ik jou moest helpen om weer beter te worden.
In de maanden die jullie bij me waren, hebben we samen heel veel overwonnen. Evy, jouw overgevoeligheid is nu helemaal onder controle en het gaat eigenlijk nooit meer mis. Mette, jouw angsten zijn ook verleden tijd, want je ligt nu graag voortdurend op schoot, al is aanraking voor jou meestal nog een stap te ver.
Maar dat geeft niet. Jullie mogen jezelf zijn en op je eigen voorwaarden de wereld ontdekken. En jullie nieuwe mama heeft meer dan genoeg liefde en geduld om jullie die wereld te laten zien. Jullie waren bij haar meer dan welkom na het verdriet van het verlies van Panter en Shanu. Tijger had echt een maatje nodig, en sociaal als jullie zijn omarmden jullie hem van harte als jullie nieuwe vriend. Mette, jij krijgt alle tijd om langzaam te wennen aan aaitjes en ik zie al regelmatig foto's van hoe je daar ook lekker op schoot ligt. Evy, jij wordt nauwlettend in de gaten gehouden en begint je ook al goed thuis te voelen. Jullie nieuwe mama is een ex-gastgezin van ons en beter hadden jullie het niet kunnen treffen.
Evy, mijn aangename schat, en Mette, mijn dappere strijdster, jullie zijn met je gatje in de boter gevallen. Geniet van jullie nieuwe leven, met volle teugen!
x Judith

Geplaatst op 28-11-2016
Mette
110

Geplaatst op 28-11-2016
Lava
114

Lief, klein, stoer mannetje Lava.

Heeeel bang kwam je bij ons binnen. In een doosje in de vangkooi. Weg gekropen in de hoop dat niemand jou zou zien. Voorzichtig lieten we je eruit en mocht je in een warme bench.  We gaven je een lekker hapje dat je toch direct met smaak opat.

De volgende dag speelde er 2 kittens om jouw bench heen. Dat maakte je toch wel nieuwsgierig!

Na nog een dagje ging je bench open en mocht je mee spelen met die 2 kleine druktemakers. Dat vond je meteen leuk! Heel snel had je door dat mensen ook helemaal niet eng zijn. Mensen geven eten , zorgen voor warme plekjes . En meest belangrijk, ze aaien , knuffelen en zeggen lieve woordjes tegen je!

Je wist het eigenlijk meteen, mensen zijn fijn en jij bent een echte binnen kat! Het leven buiten vergat je meteen. Heerlijk binnen, lekker spelen en chillen!

 

Lieve Lava, je ontwikkelde zo snel. Je mocht al direct op zoek naar je eigen thuis. En dat werd ook heel snel gevonden!

Je bent nu daar. Ik kreeg net een foto en bericht dat je goed was aangekomen. Je had zelfs al even gesnuffeld aan de kat daar en er waren geen boze reacties tussen jullie. Jij bent super!

Wij gaan je hier heel erg missen. Ons lekker ontspannen altijd spinnende knuffel katertje! Maar ik weet zeker dat je daar een heel mooi leven gaat krijgen! Geniet ervan en blijf vooral voor altijd zo een lief, nieuwsgierig, ontspannen mannetje dat zo dol is op het leven! Het is je gegund!

Heel veel liefs, je gastgezin.

Geplaatst op 27-11-2016
Marieke
VV

Marieke werd na een verhuizing achter gelaten.

Welkom Marieke!
Marieke, een knappe tijgerpoes van twee jaartjes jong werd zonder pardon buitengezet en vervangen door twee kittenjes.
Gelukkig bekommerde de buurvrouw zich om Marieke maar het ging niet samen met haar eigen katten vandaar dat ze mocht binnenkomen in ons asiel. Eerst zat Marieke steeds in de kattenbak maar kijk nu eens!
Ze komt los en begint zich meer op haar gemak te voelen en laat zich aaien!
Super Marieke! Dit maakt onze zondag nu eens goed se!

Geplaatst op 25-11-2016
Vlekkie
14

Deze mama en haar kittens kwam binnen via een van onze dierenartsen.

Ik ben Vlekkie! Ik ben eigenlijk wel een buitenbeentje want ondanks het feit dat ik door mijn vorige baasjes aan mijn lot ben overgelaten, blijf ik toch alle vertrouwen hebben in de andere mensen. Ik was nog maar net bevallen en heel bezorgd om mijn kleintjes maar toch mocht mijn opvangmama mij laten voelen dat er nog lieve mensen zijn, ik blaas niet, of doe ook niemand pijn...behalve andere katten die te dichtbij komen bij mij en mijn baby's laat ik wel merken dat ze niet met me moeten sollen.

Ik hou ernorm van kopjes geven en gestreeld te worden, dat kan ik echt wel uren volhouden. Af en toe kom ik eens mee op bed zitten als opvangmama in de kamer is maar ze begrijpt wel dat ik meer bij mijn schatjes moet zijn nu. Die kleintjes begin ik wel stilaan meer los te laten zodat ze hun eigen weg kunnen gaan. Ik vind het hier heel leuk want ik heb alle dagen een mooi uitzicht op vele tuintjes en kan veel katten zien rondlopen, weldra doe ik een poging om mee te spelen met de katten des huizes.

Ik beloof jullie dat als ik een vast huisje heb jullie mij nooit gaan willen laten gaan, want heb nog heel veel liefde te geven.

Geplaatst op 25-11-2016
Ini
22

Kwamen onderkoeld en uitgedroogd binnen, later meer info.
 

Geplaatst op 25-11-2016
Mara
108

Deze kittens zaten plots bij de melder in de tuin zonder moederpoes in de buurt .

Later meer gegevens.

Geplaatst op 23-11-2016
Linka
25

Deze kittens werden bij een vakantiepark gevangen.


Zoef….. daar ben ik dan, Linka! Ooit een verlegen meisje maar nu een stuk minder hoor!
Spelen is mijn allergrootste hobby. En weet je nu wat zo leuk is, je kan bijna met alles spelen. Of het nu de knoopjes van je blouse zijn, een balletje, veertje, je tenen of viltstiften, alles is leuk.
Weet je wat ik ook heel leuk vind? Kinderen, en dan vooral kinderen die rommel maken. Want met die rommel kan ik weer fijn spelen. Het meisje wat hier woont knipt van alles uit papier. Ik sjees dan door al die papiertjes heen, heerlijk. Of ik pak de vilstiften en ren daar de hele kamer mee door.
Als ik dan uitgespeeld ben (ik heb een hoop energie dus dan kan nog wel eens duren), kom ik op je schoot liggen. Zodra mijn oppasmama mij begint te aaien , gaat mijn motortje te lopen en geniet ik.
Dus heb je een “kittenproof” huis, een zachte schoot, heerlijke aai handen, kinderen die rommel maken en/of een leuk kattenmaatje die net zo veel van spelen houdt als ik (hoeft niet, zou wel leuk zijn) dan kom ik heel graag bij je wonen!
Hopelijk tot snel.

Geplaatst op 22-11-2016
Mieke
villa vagebond

Mieke is samen met zijn vriendjes bij ons gekomen, omdat het baasje is gestorven.

 

Hallo,
Ik ben Mieke. Je zal je waarschijnlijk afvragen waarom een schattig poesje als ik in het asiel is terecht gekomen? Wel, eigenlijk is het best triestig. Ik had een goede thuis bij een liefdevol bazinnetje maar zij kwam onverwacht te overlijden. Tja... Dat zijn zo van die dingen die kunnen gebeuren en die niet te voorspellen zijn. Wat was ik verdrietig! Heel mijn leven werd overhoop gegooid. Mijn toekomst was onzeker maar gelukkig mocht ik bij Villa Vagebond intrekken samen met mijn drie andere vriendjes. Eerst was het hier een beetje wennen maar intussen heb ik mijn draai hier al goed gevonden. Ik laat mijn kopje niet hangen. Ondanks alles blijf ik positief. Kijk maar naar mijn filmpje. Ik kan het met iedereen goed vinden want ik heb dan ook een gemakkelijk karakter. Ik ben een typisch goedhartig poesje dat houdt van aaitjed. Bovendien ben ik met mijn twee jaartjes nog in de fleur van mijn leven. Maar nu is het tijd om de beschermende vleugels van de vagebond verzorgers te verlaten en te verhuizen naar een nieuw baasje dat voor mij wil zorgen want dat is wat mijn gewezen vrouwtje zo van harte verlangde. Dat ik gelukkig zou worden in een nieuwe thuis. Kan jij mij dit bieden? Zoals je in het filmpje ziet, ben ik een lekker ongecompliceerd poesje dat enorm van knuffeltjes houd. Zullen we elkaars hart eindeloos verwarmen? Verliefd worden op elkaar? Houden van elkaar? Elkaar trouw blijven voor eeuwig en altijd?
Bel of mail eens voor mij om een afspraak te maken. Een ontmoeting in levende lijve zal je zeker overtuigen mocht je nog twijfelen aan mijn zacht karakter. Tot binnenkort?
Kopje,
Mieke (poes, 2 jaar)

Geplaatst op 21-11-2016
Darwin
106

Dit katertje werd achtergelaten door zijn mama.

Ik ben Darwin en heb ADHD. Zeg het maar meteen, hebben we dat ook gehad. Ik slaap amper, ik wil feest vieren, rennen, en ken geen remmingen. Zelfverzekerd kijk ik de wereld rond en laat maar komen, al dat speelgoed, de papiertjes, doekjes, pennen, potjes, gsm's whatever.
De ondeugendheid straalt van me af, maar ik kan ook heel lief zijn. Lekker spinnen, op schoot hangen, maar niet te lang, want ik heb zoveeeeel te doen!
Kusjeee x

Geplaatst op 20-11-2016
Lille
28

Deze kittens namen we over van onze collega's van het asiel in Genk.


Later meer gegevens.

Geplaatst op 20-11-2016
Tom en Jerry
22

Deze kittens werden achtergelaten na een verhuizing.


Soefffff...komt ik voorbij gesneld, achter mijn zusje Jerry aan.
Wij doen onze namen echt eer aan.
Ik, Tom, een grote rode kater,zit het liefst de hele dag achter mijn zusje Jerry aan te jagen.
Alleen is mijn zusje me meestal te slim af.
Ze springt net op het laatste moment aan de kant en dan lig ik weer op mijn snufferd.
We zijn nog niet zo heel oud hoor,dus spelen nog héél erg graag.
Maar mijn favoriete hobby is toch wel eten,dat kan ik 24 uur per dag...mjam Mjam.
Ook knuffels neem ik dankbaar in ontvangst,maar ik kom er ook om vragen want ik vind het heerlijk!

Mijn zusje Jerry kijkt eerst even de kat uit de boom en wacht geduldig af.
Maar als ze eenmaal in de gaten heeft dat je wel okay bent dan komt ook zij zich heerlijk tegen je aan vlijen.

Samen zijn wij een ondeugend stel,dat graag op onderzoek uit gaat.
We zijn nog nooit gescheiden geweest en komen uit een liefdevol huisje.
Helaas konden we daar niet blijven in verband met de gezondheid van dat lieve baasje.
Onze nieuwe opvangmama vind ook dat wij niet gescheiden kunnen worden.

Heb jij plek in huis voor je eigen cartoon van Tom en Jerry?
En wil jij met ons vele nieuwe afleveringen schrijven?
Neem dan nu meteen contact op!
Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een nieuw hoofdstuk met een héél mooi einde!

 

Geplaatst op 20-11-2016
Jerry en Tom
22

Deze kittens werden achtergelaten na een verhuizing.

Soefffff...komt ik voorbij gesneld, achter mijn zusje Jerry aan.
Wij doen onze namen echt eer aan.
Ik, Tom, een grote rode kater,zit het liefst de hele dag achter mijn zusje Jerry aan te jagen.
Alleen is mijn zusje me meestal te slim af.
Ze springt net op het laatste moment aan de kant en dan lig ik weer op mijn snufferd.
We zijn nog niet zo heel oud hoor,dus spelen nog héél erg graag.
Maar mijn favoriete hobby is toch wel eten,dat kan ik 24 uur per dag...mjam Mjam.
Ook knuffels neem ik dankbaar in ontvangst,maar ik kom er ook om vragen want ik vind het heerlijk!

Mijn zusje Jerry kijkt eerst even de kat uit de boom en wacht geduldig af.
Maar als ze eenmaal in de gaten heeft dat je wel okay bent dan komt ook zij zich heerlijk tegen je aan vlijen.

Samen zijn wij een ondeugend stel,dat graag op onderzoek uit gaat.
We zijn nog nooit gescheiden geweest en komen uit een liefdevol huisje.
Helaas konden we daar niet blijven in verband met de gezondheid van dat lieve baasje.
Onze nieuwe opvangmama vind ook dat wij niet gescheiden kunnen worden.

Heb jij plek in huis voor je eigen cartoon van Tom en Jerry?
En wil jij met ons vele nieuwe afleveringen schrijven?
Neem dan nu meteen contact op!
Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een nieuw hoofdstuk met een héél mooi einde!

 

Geplaatst op 19-11-2016
Maya
118

Dit kitten zat in een konijnenhol.

 

Momenteel nog niet te reserveren.

Halloooo,
IK, ben MAYA! Ik ben mammie zoooo dankbaar! Ik zat vast in een holletje van een beest, misschien wel een vosje of een marter, en ik was heel bang. Ik heb mijn keeltje héél hard opengezet, en mammie naar me toe gelokt. Gelukkig bleef ze langer zoeken dan de vorige mensen, en keek ze ook onder haar voeten. Ik hoorde haar dichterbij komen en tegen me praten. Ik hoopte wel dat ze lief zou zijn, maar toch, je kan nooit zeker zijn,  dus heb ik mijn booste blaas en langste tandjes bovengehaald. Maar ze schrok niet. Hopsa in een mandje, naar een mooi kamertje en lekker knuffelen.
Ik vind dat ik al een héél groot meisje ben! Ik kan al zelf van een bordje eten, als ik er middenin ga staan, en melk drinken uit een kommetje, als ik er met mijn hele snuit in ga hangen, en spelen, als ik af en toe kan omvallen. Maar mammie heeft gezegd dat ik ook eerst nog moet leren óp de plasjesbak te gaan in plaats van eender waar ik een plasje voel komen. Dat is moéilijk hoor!
Ze zegt dat, als ik dat kan, ik bezoek mag krijgen. Dus ik ga heel hard oefenen, en ik geef een gilletje als je mag komen! Je zal me wel horen hoor, want ik kan héél goed gillen.
Onhandig koppie,
Maya

Geplaatst op 18-11-2016
Nino
118

Nientje, mijn lieve vriendje,

Wat zal ik je missen!

Toen je pas bij me kwam was je een klein verlegen bang bibberend mannetje. Als ik je nu zie, met je hoge poten en je XXL staart, dan lijkt het haast onmogelijk dat je ooit zo mini was. Je bent opgegroeid tot een lieve knul, die liefst van al zo dicht mogelijk bij mijn gezicht kwam liggen om te knuffelen. En o wee als je per ongeluk alleen in de keuken achterbleef! Dan gingen de sirenes aan en moest ik je supersnel komen redden! Alsof je me dagen niet gezien had werd ik dan bedankt voor mijn reddingsactie. Nino, wat zit er veel pit en liefde in dat lijfje van jou.

Ik zou haast dankbaar zijn dat je vorige week nog zo ziekjes was. Je veranderde plots in een klein lappenpopje, en zo kon je natuurlijk niet verhuizen. Maar omdat ik me zo’n zorgen om je maakte hebben we intens van elkaar genoten de voorbije dagen. We hebben samen op de zetel geslapen. Of jij hebt in elk geval geslapen, op mijn gezicht… En hebben uren aan een stuk geknuffeld, jij, ik  en je twee zusjes. Bedankt klein Nientje dat je me dat hebt gegeven, ik vergeet je nooit lieve knuffelbeer!

Het ga je goed, daar bij je nieuwe gezinnetje met een zusje om te plagen en nu ook een broertje om te ravotten! Maya deed goed haar best om dat voor je te zijn,maar nu krijg je the real deal.

Maya en ik zullen je missen vriendje <3

Geplaatst op 18-11-2016
Nena
118

Mijn lieve kleine Neentje,

Je was een klein meisje, en je bent nog steeds een klein meisje. Toen je pas bij me was werd je ziek en wilde je niets meer eten. Alles haalden we uit de kast, maar jij kon niets binnenhouden. Klein meisje wat wilde ik je graag helpen. Ik gaf je het lichtst verteerbare voer dat ik had en masseerde je buikje, gaf je warmte en liefde. En beetje voor beetje, stapje voor stapje, zijn we eruit geklommen hé meid! Uit die buikpijn-nachtmerrie. En ze is gelukkig weggebleven. Je hebt een achterstandje opgelopen dat je niet zo snel zal weggewerkt krijgen, maar dat is niet erg meisje, niet iedereen hoeft groot te zijn! Jij mag net zo goed een klein mini-meisje blijven. Vergelijk je maar niet te erg met Maya, als je haar ziet graven en ravotten zou je nog denken dat het een jongetje is ;-)

Lieve kleine prutsefruts, je bent zo teer, zo breekbaar. Ik wil je liefst van al eeuwig zelf in de gaten houden. Maar je krijgt een súperlieve mama en papa. Ze leken je misschien bij hun eerste bezoekje wat druk, maar lieve Neentje ze zijn je élke week komen bezoeken toen je je niet zo lekker voelde. Vanaf dag 1 zag ik in hun ogen dat ze van je hielden, en alleen daarom durf ik het aan je te laten gaan miesje.

Klein piepje, ik hoop dat je opgroeit tot een mooie fiere dame, en dat mag gerust in XS formaat, daar hoef je je niet druk om te maken meid. Jij doet het op jouw maniertje en op jouw tempo, en als de andere katten te druk zijn dan kruip je maar tegen Wiesje aan, zij zal vast voor je zorgen zoals Maya dat hier deed.

Lief lief lief miesje, Maya en ik zullen je óngelofelijk missen <3

Geplaatst op 16-11-2016
Jules en Luca
29

Deze kittens werden gevangen op een bungalowpark.

Hallo allemaal, ik ben Jules. Er werd me gevraagd een verhaaltje over mezelf te vertellen, mijzelf in de spotlight zetten. Nu vroeg ik nog, moet dat, ik hou niet zo van die spotlight, maar mijn opvangmama vroeg mij toch iets te vertellen. Nu dan, ik ben Jules, een grijs muisje van een jaar en een beetje oud. Vorig jaar ben ik hier komen wonen, grote stap, van een bungalowpark naar een echt huis. En eng dat ik dat vond! Zomaar ineens van die enge gezichten voor je neus, handen erbij... Niks voor mij kan ik u vertellen. Na een tijdje lieten ze me hier los in huis, en al gauw had ik m’n plekje gevonden; onder de kast, om alles te bestuderen. Dat was toen, nu leer ik beetje bij beetje dat jullie mensen niet zo heel eng zijn en heb ik mijn plekje onder de kast verlaten voor een plekje op een lekker kussen of op de bank. Aaien vind ik nog eng hoor, maar ik durf wel al aan tafel te komen zitten als je eet, op de bank te komen liggen, op m’n kussen te blijven liggen als je langsloopt. En stiekem, heel stiekem he, niet verder vertellen; als je ’s nachts in bed ligt, kom ik voorzichtig bij je kijken! Het belangrijkste is dat je geduld met mij hebt, langzaam kruip ik dan uit m’n schulpje! Ik heb nu hier wel ook tijd om hobby’s te ontwikkelen, dat was in het bungalowpark wel anders. Ik houd van oranje-speelmuisjes voetbal, de krabpaal-klimaton en wie-het-langst-op-de-vensterbank-in-de-zon-kan-zitten wedstrijden. Daarnaast knuffel ik heel graag met mijn zusje, lieve Luca. Samen op ons kussen voel ik mij echt op m’n gemak en hoor je me spinnen. U snapt dan ook dat ik het allerliefste samen met haar zou verhuizen. Verder hou ik niet zo van kleine kindjes en drukke hondjes, die drukte vind ik nog moeilijk te begrijpen. Grote kinderen bestudeer ik graag, maar wel nog van een afstandje.

Voor ik het vergeet, nog een belangrijk ding: ik ben een beetje  chronisch verkouden, af en toe snotter ik de hele boel bij elkaar, niet altijd hoor, maar soms wel. Nu hoor ik u denken, oh, dat is lastig, dan moet ik dat raam wel heel vaak poetsen, maar het is ook superhandig, ik heb ingebouwde gps! U roept; ik snuif en zo weet je direct waar ik uithang!   

Zo, dat was lang genoeg spotlight voor mij, misschien kunt u Luca nog even vragen?

Lieve groetjes,

Jules


Geplaatst op 15-11-2016
Spinner
36

Dit katje werd vermoedelijk gedumpt.

Hallo lieve mensen

Ik ben Spinner en die naam heb ik niet zomaar gekregen. Ik spin namelijk heel graag! Ik voel me altijd op mijn gemak, en als ik al maar een beetje aandacht krijg dat begin ik er al op los te spinnen.
En nu ben ik op zoek naar een huisje waar ik erop los mag spinnen. Ook spelen doe ik heel graag, en kinderen of andere dieren is geen probleem voor mij. Ik vind alles en iedereen even leuk.
Ben jij mijn nieuwe baasje waar ik leuk mag spelen en daarna lekker in je armen op op je schoot mag uitrusten van al dat spelen? Ik hoop dat ik je snel ontmoeten mag!

Groetjes van Spinner die nu een dutje gaat doen ;-)

Geplaatst op 13-11-2016
Petit
28

Deze kittens namen we over van onze collega's van het asiel in Genk.


Later meer gegevens.

Geplaatst op 13-11-2016
Molly
111

Herinneren jullie onze oma nog ?  Zij werd gevonden ronddolend op straat, zwalpend van links naar rechts. Wat er met haar gebeurd is zullen we nooit weten, ze had geen breuken maar dat er iets mis was met haar zag je meteen.  We hoopten haar met de nodige medicijntjes terug op de been te krijgen zodat we op zoek konden gaan naar een plekje waar ze haar “oude dag” zou kunnen verslijten , maar ons omaatje, hoe hard ze ook haar best doet, blijft een wankel oud vrouwtje.
De geschaafde pootjes willen maar niet genezen, ze ligt heel graag op bed in de poezenspeelkamer maar telkens ze daar af springt kwetst ze haar voetjes weer en krijgt ze bloedende schaafwondjes.  Eten en drinken doet ze als ze beste maar eigenlijk was dat een teken aan de wand dat er wel eens meer aan de hand kon zijn.  Het lijkt wel of ze liters water zou kunnen drinken…dit wijst dikwijls op nierproblemen dus deden  we een ritje met oma richting dierenarts.
En wat blijkt, oma had ondanks ze zoveel drinkt uitdrogingsverschijnselen ! ze neemt maw geen vocht op. Gggrrrrrrrr . Toch maar even een nieuw bloedonderzoekje doen en een swabtest . Geen aids, geen leucose maar wat zijn haar bloedwaarden slecht ! Ook haar lever en nier waarden zorgen ervoor dat we sip gaan kijken. Dit ziet er niet goed uit.  Dit kan op zoveel wijzen, tumoren, virale infecties, droge fip, allemaal lelijke vieze ziektes die ons omaatje haar levensverwachting opeens heel erg doen slinken.  Helemaal geen goed nieuws dus…
Maar wij geven niet op en oma…die blijft goedgezind. Telkens ze haar mensenvolk ziet verschijnen is ze blij, ze kan uren zitten turen naar het kleine grut dat bij haar in de speelkamer gekke toeren zit uit te halen, is content wanneer ze haar bakje met lekkers krijgt voorgeschoteld en dat toont ze met de nodige miauwtjes en kopstootjes. Want oma is lief.
Na al dit slecht nieuws hebben wij ook echter goed nieuws te vertellen !
Van dag 1 en na oma’s verhaaltje toen ze bij ons in de opvang kwam kreeg ik meteen een mailtje in mijn inbox:  “oh Ann, wat een triestig verhaal toch weer, je zal Molly waarschijnlijk niet zo snel geplaatst krijgen zoals het kleine poesjes volk, als oma er klaar voor is mag je ons zeker contacteren want wij hebben interesse voor haar”
En zo geschiede, ik ben in contact gebleven en hoe slecht het er ook uitziet voor ons omaatje…zij krijgt nu haar palliatieve zorgen bij deze mensen.  Een nieuwe benche met zacht tapijtje in staat in het salon met zicht op alles wat er buiten gebeurd, lekker eten en vooral geregeld een knuffelsessie en oma-time !
En dat is wat oma nodig heeft de komende weken, hopelijk nog maanden, we hopen natuurlijk op meer…
Het is met een dubbel gevoel dat we afscheid van haar nemen, we zouden ze graag bij ons houden maar eerlijk is eerlijk, het kleine grut in de opvang vraagt heel veel van onze tijd, tijd die we niet aan Molly kunnen geven, langs de andere kant kunnen we alleen maar blij zijn dat ze die tijd nu wel gaat krijgen en ze terecht komt bij lieve mensen met een groot hart voor dieren!
Uiteraard blijven wij persoonlijk samen met de vzw Molly opvolgen en wanneer onze hulp nodig is, zullen wij voor haar en hen klaarstaan.
Lieve oma geniet van de tijd die je nog rest, je bent in goede handen en Martine, Christian en kids…1000 x bedankt dat jullie dit voor haar willen doen !
Dikke knuffel van ons XX

Geplaatst op 13-11-2016
Mali
28

Deze kittens namen we over van onze collega's van het asiel in Genk.


Later meer gegevens.

Geplaatst op 13-11-2016
Filou
13

Later meer info
 

Geplaatst op 13-11-2016
Maximus
13

Later meer info

Geplaatst op 12-11-2016
Balou
VV

Deze kater werd achtergelaten door zijn eigenaar toen deze verhuisde.

Ja, ja, ja aai mij!

Ik heet Balou en ik ben zoooo zachtaardig, dat ik iedereen met gemak om mijn pootje kan winden. Dat was vroeger wel even anders, want ik ben ook zo'n 'we-laten-de-kat-maar-achter-want-die-redt-zich-wel- kat.'
Mispoes, ik redde me totaal niet! Denken ze misschien dat ik op een bungalowpark een huisje kan huren en in de supermarkt  voer kan inslaan? En mijn oogje was ook heel ziek, en stond op ontploffen. Erg hoor, de dierenarts zei dat het er zo snel mogelijk uit moest.
Gelukkig doen ze hier niet moeilijk en dat stoute oogje is weggegooid. Veel beter zo, weg pijn, en vrij baan om met iedereen te knuffelen, omdat ik me zo fijn voel!
Ik pronk graag op je schouder en trippel vrolijk van de 1 naar de andere kant. Kopjes geven tegen jouw hoofd, neusje neusje doen en heel schattig kijken.
Ik ontvang graag bezoek, maar enkel serieuze kandidaten graag, want ik kan geen bungalowpark meer zien.
Andere katten geen probleem, maar liefst geen dominante typjes, die zijn eng! Dikke knuffel, Balou, 8 jaar xxx3

 

Geplaatst op 12-11-2016
Julleke
26

Dit kitten liep al tien dagen helemaal alleen op straat!

Later meer gegevens.

Geplaatst op 11-11-2016
Bob
BK

Bob stond al een tijdje op de wachtlijst om bij Buddykat binnen te komen: we namen hem over van onze collega's Kat zoekt thuis.

Toen ik nog jong was, euh... een paar maandjes geleden, toen trok ik me wel eens terug in de ziekenboeg. Ik had het niet zo begrepen op die drukte in de grote kamer met de andere katten. Maar de verzorgers vonden me altijd als ik in "mijn" zeteltje in de ziekenboeg lag. Daar kreeg ik dan uitgebreid knuffeltjes en kon ik me lekker laten gaan, ik dacht immers dat de andere katten dat niet zagen...Toch kwamen zij daar dan ook altijd curieuzenneuzenmosterdpotten en werd het een gezellige boel in de ziekenboeg!
Ik ben een gemakkelijke kat. Ik eet graag en ben niet kieskeurig. Maar het eten bij Buddykat is dan ook vijfsterrenkost, altijd goed ! Zelfs de interferon (ja ik ben een FIV-katje) laat ik me gemakkelijk toedienen. Verder heb ik gelukkig geen medicatie nodig, ben altijd fris en fruitig.
Ik speel veel en het liefst van al met het laserpuntje. Ook Rik wat plagen geeft me plezier, maar Rik laat zich ook niet doen en dan lijkt het soms wel alsof we aan 't vechten zijn, maar dat is niet echt zo, we doen mekaar geen pijn.
Pistache, daar let ik wel voor op, maar dat kan ook aan mij liggen, die is nog nieuw en ik heb een beetje tijd nodig om aan hem te wennen. Als ik genoeg van hem heb ga ik lekker in de buitenren liggen. Daar heb ik me vorige week nog eens goed geamuseerd: één van de verzorgsters was daar wat onderhoud aan 't doen en ik heb haar geholpen, vooral met kijken en in de weg lopen :-p
Enfin, het lijkt zo dat ik me gemakkelijk aanpas en ik ben kerngezonde kater, dus mocht ik mij op FB komen voorstellen. 't Schijnt dat ik dan een gouden mandje krijg...
Ik heb een leuke snoet, al zeg ik het zelf, dus zal er zeker wel iemand voor mij vallen ;-)

Geplaatst op 11-11-2016
Lou
106

De mamapoes van deze kittens is een verwilderde huispoes. Het hele gezinnetje is nu bij ons binnen.

Hallo allemaal, Lou hier. Ik ben het kleinste dropje van de hoop. Misschien daarom juist heb ik alle harten hier veroverd. Met mijn heldere oogjes en mijn hoofdje schuin, word ik altijd gestreeld. Ik kom altijd naar mijn opvangmama toegelopen. Dan kruip ik over haar voeten en sabbel ik op haar tenen tot ze me oppakt en knuffelt. Daar geniet ik zo van. Als iedereen ligt te slapen, wil ik toch lekker bij iemand zitten of kruip ik bij mamapoes. Zo zalig. Al dat ander jong geweld, duwt me soms weg als ik aan het drinken ben. Maar als zij dan liggen te snurken, mijn god... wat kan ik dan genieten. En dan neemt mama ook uitgebreid de tijd voor mij: eten geven, wassen, knuffelen, spelen,... Het doet me zo goed. Dat is het kattenleven waar ik van houd!

Geplaatst op 11-11-2016
Femke
VV

Deze kat werd in een boerderij aangetroffen waar ze waarschijnlijk gedumpt is. Ze was erg ondervoed.

kneed... kneed... kneed...

Geef me even een momentje, laat me even zen zijn, dit is hemels!
Veel hoef jij er niet voor te doen: je geeft me een aaitje, je gaat gewoon gezellig bij me zitten en ik ben op weg. Op weg naar de zevende hemel waar de muisjes op tafel dansen, waar de catnip in overvloed aanwezig is, en de mensen lieftallig lachen en dansjes doen. Wauwwww.
Maar als ik ontwaak uit mijn eigen wereldje, zal ik niet schromen jou te vertellen hoe lief ik je vind en je be...lonen met kopjes en priet priet. Maar dan moet je wel gezellig bij me zitten.
Soms ben ik een beetje verlegen, maar als onze kijkers elkaar ontmoeten, zul je mijn ziel vinden en ben ik herboren. Dan gaan we samen met de hengeltjes spelen en kom ik je vriendelijk begroeten.
Vroeger was ik zomaar hupsakee ergens afgezet en werd ik heel mager en was eventjes heel verdrietig.

Maar nu niet meer!
Wie wil mij live ontmoeten en samen verdrinken in elkaars ogen? Bel...
Knuf Femke , 3jr x
 

Geplaatst op 10-11-2016
Noa
BK

Ik ben Noa en ga nergens heen

Ik stel voor dat je gewoon je leven op de bank doorbrengt en dan krijg je er ook nog leuk gezelschap bij. Af en toe mag je naar de toilet, of eten voor ons samen halen, maar daarna doe jij je boekje en ik mijn slaapje. Alhoewel, ik ben verknocht aan lasergamen, daar wil ik wel graag tijd voor vrijmaken, maar je mag gerust kijken en heel hard lachen?
Op dit moment verblijf ik in Buddy Kat, das een speciale afdeling van Zwerfkat in Nood.

Ja, ik zit op de speciale afdeling, haha. Nee nee, ik heb niet teveel catnip gesnoven, maar ik ben wel ongewenst aids-positief. Apart, want meestal zijn het de mannen die een beetje hebben lopen knokken om de vrouwen. Maar mij hadden ze van tevoren niet ingelicht en dat heb je het zitten he. Bad luck.
Dus ik woon hier samen met Bob, Pistache, Rick en Noir. Toffe mannen, kan er wel me lachen, maar ik ben de snelste, de gangmaker van het feestje. Ik ga uit mijn dak als ik mag spelen, dan kijken de mannen vol bewondering naar mijn lenige en soepele bewegingen en denken ze vast: " Had ik maar zoveel souplesse." Eerlijk is eerlijk, Bob kan er ook wat van.

Maar goed, ik ben vooral een knuffelbeest en wil niet dat je gaat. Lekker knorren op schootje, kneden, kusjes geven en kei aanhankelijk zijn. Mijn grootste wens is een mens en een afstandsbediening. Alles voor jou, mijn lieve baasje.
Kom je eens langs? Neem de tijd, gaan we onthaasten x

Geplaatst op 08-11-2016
Marco
11

Een van onze gastgezinnen vond dit uitgehongerde mannetje in hun tuin.

Mag ik even jullie aandacht? Dan kan ik mij aan jullie voorstellen. Ik ben Marco … wat zeg je?  Nee, nee … Polo, Marco Polo! Ik ontdek de wereld in een rotvaart.  Ik ben onlangs verdwaald en in iemands oerwoud (tuin) terechtgekomen, maar de inboorlingen daar hebben me goed ontvangen met een lekkere maaltijd en een zacht bed. Ik heb er ook vriendelijke soortgenoten ontdekt om veel lol mee te trappen. Er lopen hier wel rare snuiters rond zeg, die kunnen een magische verdwijntruk door een gat in de deur doen, ik heb nog steeds niet begrepen hoe het werkt. En ook de muizen hebben hier van die exotische kleuren van paars tot geel en groen. Er wonen hier ook mensen en dieren in een scherm – ik dacht eerst dat het een aquarium of zoiets was – waar ook nog geluid uit komt. Fascinerend, daar heb ik al naar zitten staren hoor.

Ik ben echt een heel sociaal beest. Ik hou van goed gezelschap en een aangename babbel. Ik kan urenlang een conversatie voeren. Maar als ze mijn gezever beu zijn, dan leggen ze mij op een zacht kussen en dan weet ik dat het tijd is om te gaan slapen.

Ik heb intussen dat Borsato eens gegoogled. Help! Hoe kan ik klank en beeld uitzetten? Ik kan beter zingen en schrijf al mijn liedjes en teksten zelf. En mijn looks zijn ook beter. Je kan een ticket voor mijn optreden boeken bij kattenbemiddeling.

Geplaatst op 07-11-2016
Leonie
VV

Leo namen we over van Animals Lebanon.

Later meer gegevens.
 

Geplaatst op 05-11-2016
Jenthe
118

Gevangen op de campus.

Hoooooooi,

Ik ben Jenthe! Ik ben een dapper mannetje, zegt mijn mammie. Ik heb veel en hard moeten oefenen met meester Sam (de papa-poes), maar durf nu lekker dutten op mijn ton, met Sam spelen en álle andere katten kopjes geven! Ik hou van soortgenootjes! Ik wil ze wassen, en knuffelen, en uitdagen om te spelen! Dus als je een maatje voor jouw maatje zoekt, dan ben ik het perfecte plaatje!  ;-)

Ik geef wel eerlijk toe. De schrik is er nog niet helemaal uit. Als er enge dingen zijn, drukke mensen, harde geluiden, dan kruip ik onder mijn zetel en dan zie je me pas weer als de rust is wedergekeerd. Je zal dus voorzichtig met me moeten zijn, en geduld met me moeten hebben. Als ik bij jou mag komen wonen, moet ik alles weer nieuw leren. Maar ik beloof dat ik heel hard mijn best zal doen! En als je mijn taal leert spreken, en het voorzichtig aanpakt, dan mag je me zelfs zomaar pardoes aaien. Hier hou ik er zelfs van om ’s avonds bij mammie in de zetel te kruipen, tegen haar voetjes, om samen naar de mensen op het schermpje te kijken! En als zij dan chipjes eet, dan krijg ik heel af en toe een heel klein stukje van haar hihi, en dat ga ik dan lekker op schoot halen.

Je ziet, ik kom er wel hoor, maar ik zoek een plekje waar de mensen veel geduld en liefde hebben, en waar er een soortgenootje is om veel van te leren en me achter te verstoppen als ik onzeker of bang ben. Heb jij zo’n plekje? Bel je dan met de bemiddeling?

Snuffie!
Jenthe 

Geplaatst op 05-11-2016
Mutsje
VV

Deze katten werden uit een benarde situatie gehaald.

Hai, ik ben Muts, maar ze noemen me Mutsje, wat ik persoonlijk beetje raar vind.
Ze hoeven echt niks te verbloemen, ik ben nou eenmaal gezet.
Mijn vorige baasje heeft me veel te veel eten gegeven. Oke, ik ben de laatste die zegt: " Niet doen hoor, ik heb genoeg." Maar diep van binnen had ik iets van: " Bescherm me nou eens joh."
Ik sta op dieet. Hopla. Moet wel, ik moet echt een paar kilo's lichter worden. Ik mis klimrekken hier, een loopband, is er geen fitnesscentrum voor katten? DE uitvinding.
Verder ben ik super cute, schattig en lief. Ik lig graag hoog wat om me heen te kijken. En zodra er een hand in mijn buurt komt, gooi ik al mijn charme in de strijd. Aaien, ja, ja, doet u maar, ik ben dol op handjes en streeltjes.
Mijn zachte hartje raakt menig hart en ik ben die goedzak weet je wel. Zo'n liefdevol hartje, snakkend naar aandacht en tederheid.

Geplaatst op 05-11-2016
Taliyah
117

Deze flessenkittens namen we over van onze collega's van noodasiel Lommel.

Hi. Wat leuk dat ik mij mag voorstellen. Ik ben Taliyah , mijn oppas mama noemt mij ook wel black beauty...
Samen met mijn kleine zusje en stoere broer ravotten wij heerlijk in dit leuke opvang gezin. Mijn broer die voelt zich wel stoer maar wie is het eerste boven in de krabpaal..... Jep ikke. Wie mauwt dan het hardst dat het toch wel erg hoog is.... yep mijn broer. Ik laat mijn kleine zusje ook altijd mauwen voor ons eten. Werkt perfect. Zo heb ik weer genoeg tijd en energie om alles goed te verkennen. Rennen springen klauteren dat vind ik zo leuk om te doen. Weet je wat trouwens handig is?  De 2 krabpalen die een mens heeft....ze noemen het wel benen maar ik vind ze ideaal om binnen 3 sec naar boven te klimmen.
Weet je. Kom gewoon langs laat ik het je zelf eens zien.

Je mag al kennis komen maken maar ik ben wel nog te jong om al te verhuizen.

Tot snel. Liefs Taliyah

Geplaatst op 05-11-2016
Bounty
117

Deze flessenkittens namen we over van onze collega's van noodasiel Lommel.

Hi, mijn naam is Bounty tja ik ben idd om op te eten ;-)

Samen met mijn broer Zerro en zus Taliyah zijn we gevonden in Lommel. Helaas is mama er niet meer maar ze is onze lieve beschermengel geworden. We zijn nu veilig in een warm knus huisje. Met ons drietjes halen we al veel kattenkwaad uit. Ik ben het kleinste van ons drietjes maar ik win altijd met het spelletje " wie kan het hardst mauwen". Ik ben nu nog te klein om te al te verhuizen maar je mag wel al eens langs komen om met mij te komen spelen. Zie ik je snel?
Laat ik je ook horen hoe hard ik kan spinnen.
Liefs Bounty

Geplaatst op 05-11-2016
Waza
10

Deze kittens werden achter een duivenkot geboren. De meldster van 80 jaar kon ze niet blijven verzorgen dus nu zijn ze in ons gastgezin.
 

Hallo allemaal,

Dit is Waza, zusje van Wonder, Woezel, Wessel en Wies. Waza is de kleinste uit het nestje, en vindt de grote wereld nog best wel wat eng. Zij heeft een tijgerpatroon, met korte witte sokjes. De eerste weken van haar leven heeft Waza buiten geleefd en – gelukkig - kunnen opgroeien bij de mama poes. Toen zij binnen kwam was ze dan ook niet gewend aan mensenhanden en -geluiden. Waza moet nog wat meer vertrouwen in haar omgeving krijgen. Ze is zeker niet schuw, maar gewoon nog angstig en onzeker. Ook bij het eten laat ze zich makkelijk wegduwen door haar broertjes en zusjes. Omdat ze nog angstig is is ze ook snel afgeleid. Maar ze krijgt haar eten apart geserveerd, zodat ze goed kan eten en snel sterker en groter kan worden. Waza maakt zeker wel vooruitgang en heeft zo n lief kopje dat je gewoon moet aaien, dus dat gaat vast en zeker helemaal goed komen met de kleine schat.

Geplaatst op 05-11-2016
Wies
10

Deze kittens werden achter een duivenkot geboren. De meldster van 80 jaar kon ze niet blijven verzorgen dus nu zijn ze in ons gastgezin.
 

Hallo iedereen,

Dit is Wies, zusje van Wonder, Woezel, Wessel en Waza. Wies is een rustig poesje met een echt meisjes kopje. Zij heeft een tijgerpatroon, maar witte voetjes. Haar witte sokjes zijn net wat langer dan die van haar zusje Waza. De eerste weken van haar leven heeft Wies buiten geleefd en - gelukkig - kunnen opgroeien bij de mama poes. Toen zij binnen kwam was ze dan ook niet gewend aan mensenhanden en -geluiden. Wies was de eerste dagen best wel bang, ze durfde zich nauwelijks te verroeren; al die vreemde geluiden om zich heen vond ze maar niks en blazen was haar enige reactie. Inmiddels voelt ze zich veel meer op haar gemak. Ze voelt zich vrij om door de kamer te rennen en mee te spelen, maar blijft wel alert op ‘gevaren’. Als ze lekker ligt te slapen, blijft Wies nu wel liggen en kun je haar rustig aaien, maar ze laat zich niet zomaar oppakken, je moet haar even lokken met een speeltje. Maar de vooruitgang die ze maakt is groot dus het gaat vast en zeker helemaal goed komen met deze lieve dame. Ze staat zeker wel haar mannetje wat ze stoeit behoorlijk mee met haar broertjes (en als er dan eentje piept is dat zeker niet altijd Wies)

Geplaatst op 04-11-2016
Gigi
111

En zo net heeft ons kleinste prinsesje Gigi onze opvang verlaten….We hebben samen haar koffertje gepakt, afscheid van mekaar genomen met nog een stevige knuffel (pffff wat moeilijk) en dan is ze in haar pompoen of 4 wielen vertrokken naar haar sprookjeskasteel.
Wat zullen we je missen Gigi ! Echt waar.
Je was en bent nog steeds de kleinste van ons nest prinsesjes, maar wat een stoer, grappig en vooral heel blij katje ben jij seg.
Eender wanneer we thuiskomen, we je roepen om te komen eten of een snoepje, iedere keer weer opnieuw kom jij dol enthousiast aangelopen om dan met een blij en kwispelent staartje voor ons te gaan staan.  Je lijkt met momenten op een hondje met je staartje kaarsrecht in de lucht of al zwierend naar alle kanten.
Hoewel je de kleinste bent, schrik je nergens voor terug.  Alles wat de andere katten kunnen kan en wil jij ook, ook al val je de dan wel eens met je blije snoetje van de kast of krabpaal als je weer eens overenthousiast achter een ander aanrent.
Je bent ook direkt allemans vriendje.  Komt er bezoek dan kom jij ze begroeten.  Ook je neusje overal tussensteken…dat is duidelijk een eigenschap van jullie allemaal, moeiallekes eerste klas.
Van kleins af aan deed je ook al super hard je best om als eerste aan je eten te geraken Je hebt dan ook altijd hele grote honger J Je ziet je ook gewoon bijna fronsen en denken…Hoe geraak ik nu op dat aanrecht met mijn korte pootjes? Daar zijn ze met mijn eten bezig…Allereerst ging je gewoon vrolijk langs de broekspijpen naar omhoog, dat ging een tijdje goed tot de dierenarts er een einde aanmaakte door je nageltjes tekortwieken, dan maar een andere weg zoeken…langs de stoel, over de tafel en dan met een jump op het aanrecht en zoef dan in rechte lijn naar jaaaahhh daar waar de etenspotjes worden gevuld !  Hilarisch hoe jij dat iedere keer weer opnieuw doet.  Je bent een volhouder meisje.  Je nieuwe mensjes gaan nog plezier met je hebben.
Slaapjes doen doe je ook overal, heel hoog in de krabpaal en liefst dicht tegen een ander speelkameraadje aan, groot of klein speelt geen rol, jij ziet iedereen graag. Geen plek op de paal, dan gezellig dicht tegen ons aan in de zetel en heel af en toe zelf in de handtas.  
Lieve, schattige Gigi, doe het goed in je nieuwe gezinnetje, ga ze daar nu maar entertainen met je gekke fratsen en blijf gewoon je blije zelf.  Knuffel maar gewoon verder met je personeel in je kasteel. Heel veel lieve knuffels van ons

Geplaatst op 04-11-2016
Zara
104

Dit kitten werd vol met maden binnen gebracht. Gelukkig mocht ze aanschuiven bij mama Grace.
 

Later meer gegevens.

Geplaatst op 04-11-2016
Jane
26

Deze kittens werden als levend speelgoed gebruikt door een stel kinderen.


Een piepklein kitten,
Als levend speelgoed gebruikt.
Al zoveel meegemaakt in haar jonge leventje,
Maar ze is nog vol vertrouwen en onrzettend lief.
Ze had haar heupjes gebroken, maar is nu goed genezen.
Kijk eens naar haar foto, ze mag er zeker wezen.
Ze zoekt een thuis, bij lieve mensen.
Met aandacht, liefde, knuffels, zoveel ze zich kan wensen.

Misschien bij jou?

Xxx jane xxx

Geplaatst op 04-11-2016
Jorden
26

Deze kittens werden als levend speelgoed gebruikt door een stel kinderen.

Piep, ik ben Jorden.
Een guitig, klein jongetje.
Ik wil spelen , rennen, kroelen.
Chillen met vriendjes en op onderzoek gaan.
Mijn babytijd was niet zo leuk,
Maar nu ben ik vrij en geniet met volle teugen.
Ik zoek een thuis, liefst met zusje Jane,
Maar ik kan ook goed alleen.
Bezoek ons eens een keertje, misschien word ik dan
van jou!!

Xxx Jorden xxx

Geplaatst op 02-11-2016
Lily en ChloŽ
111

En de lieverdjes nummertje 3 & 4, Lily & Chloë zijn zo net ook vertrokken naar hun nieuwe gezinnetje.
Wat een schatjes toch weer en vooral kapoentjes ten top!
We hebben van dag 1 van jullie genoten. Zoooooo lief, zo’n knuffelmiekes…kleine mini poesjes die ons geen seconde uit het oog verloren en ons zagen als een mamapoes, waar wij waren waren onze meisjes ook. Kleine moeiallekes zoals we jullie wel eens noemen want overal zitten jullie met je neusje boven op.  Wat zit je in de kattenbak te zoeken met je schepje mama? oh een grote doos, wat zit daarin mama? en oh wat ruikt het hier lekker…dan maar snel even met een grote jump op de schouder meekijken wat voor lekkers de pot schaft vandaag.
Net zoals Cara & Hope altijd samen waren zijn jullie ook steeds in mekaars gezelschap te vinden. Samen spelen en samen slaapjes doen en dat is super om te zien.
Chloë jij ben de rustige van de twee, je doet gezellig mee met de zusjes maar kan evengoed genieten van een knuffelsessie met de opvangmama’s.  Lily jij ben de grote zus van het nest, een haantje de voorste en je laat van je horen, vooral als het buikje honger heeft…dan zullen we het gehoord hebben of hebben we per ongeluk de deur van de badkamer achter ons toegedaan..oei oei wij aan de ene kant van de deur en jij aan de andere kant…nee dat kan niet hoor en ook dat zullen we gehoord hebben
Maar wat jullie vooral alle 5 zijn…hartediefjes!  Een heel nest kleine, lieve knuffelaartjes en wat gaan we dat weer heel erg missen.
Uiteraard staan er al weer andere katjes te wachten om door ons opgevangen te worden en een fijne thuis te vinden maar ieder katje is uniek en jullie gaan we zeker ook nooit vergeten!
Lieve snoezepoesjes ga nu maar snel genieten in jullie forever huisje en nieuwe gezinnetje. Ze wachten al lang genoeg om met jullie te spelen en van jullie knotsgekke fratsen te genieten.  De kindjes zullen jullie wel bezighouden of misschien net andersom….samen deugenieterij uitsteken
Als je straks moe bent, kruip dan maar snel dicht bijeen in de zetel bij jullie nieuwe baasjes en geniet van de knuffels zoals je gewoon bent . Ze gaan van zelf van jullie houden!
hele dikke knuffels van ons en jullie poezevriendjes hier X

Geplaatst op 02-11-2016
ChloŽ en Lily
111

En de lieverdjes nummertje 3 & 4, Lily & Chloë zijn zo net ook vertrokken naar hun nieuwe gezinnetje.
Wat een schatjes toch weer en vooral kapoentjes ten top!
We hebben van dag 1 van jullie genoten. Zoooooo lief, zo’n knuffelmiekes…kleine mini poesjes die ons geen seconde uit het oog verloren en ons zagen als een mamapoes, waar wij waren waren onze meisjes ook. Kleine moeiallekes zoals we jullie wel eens noemen want overal zitten jullie met je neusje boven op.  Wat zit je in de kattenbak te zoeken met je schepje mama? oh een grote doos, wat zit daarin mama? en oh wat ruikt het hier lekker…dan maar snel even met een grote jump op de schouder meekijken wat voor lekkers de pot schaft vandaag.
Net zoals Cara & Hope altijd samen waren zijn jullie ook steeds in mekaars gezelschap te vinden. Samen spelen en samen slaapjes doen en dat is super om te zien.
Chloë jij ben de rustige van de twee, je doet gezellig mee met de zusjes maar kan evengoed genieten van een knuffelsessie met de opvangmama’s.  Lily jij ben de grote zus van het nest, een haantje de voorste en je laat van je horen, vooral als het buikje honger heeft…dan zullen we het gehoord hebben of hebben we per ongeluk de deur van de badkamer achter ons toegedaan..oei oei wij aan de ene kant van de deur en jij aan de andere kant…nee dat kan niet hoor en ook dat zullen we gehoord hebben
Maar wat jullie vooral alle 5 zijn…hartediefjes!  Een heel nest kleine, lieve knuffelaartjes en wat gaan we dat weer heel erg missen.
Uiteraard staan er al weer andere katjes te wachten om door ons opgevangen te worden en een fijne thuis te vinden maar ieder katje is uniek en jullie gaan we zeker ook nooit vergeten!
Lieve snoezepoesjes ga nu maar snel genieten in jullie forever huisje en nieuwe gezinnetje. Ze wachten al lang genoeg om met jullie te spelen en van jullie knotsgekke fratsen te genieten.  De kindjes zullen jullie wel bezighouden of misschien net andersom….samen deugenieterij uitsteken
Als je straks moe bent, kruip dan maar snel dicht bijeen in de zetel bij jullie nieuwe baasjes en geniet van de knuffels zoals je gewoon bent . Ze gaan van zelf van jullie houden!
hele dikke knuffels van ons en jullie poezevriendjes hier X

Geplaatst op 02-11-2016
Zerro
117

Deze flessenkittens namen we over van onze collega's van noodasiel Lommel.

Yooooooh Zerro hier..

Wat leuk dat ik mij mag voorstellen. Nou waar zal ik beginnen. Ik heb 2 lieve zussen waar ik erg verzot op ben. Ideaal met slapen. Ieder kant een zus. Ik moet gewoon in het midden liggen , heerlijk warm.
Maar met de meiden de boel verkennen is zeker ook niet mis. Verder ben ik verzot op eten en als mijn buikje vol is dan vind ik het heerlijk als mijn oppas mama over mijn buikje begint te kriebelen. Maar ik vind het super leuk als je langs komt om met mij te spelen. Verhuizen dat is nog te vroeg. Zie ik je snel?

Bye Zerro

Geplaatst op 02-11-2016
Bommel
VV

Deze kater namen we over van onze collega's van de Poezencentrale.
 


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg