Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JUNI 2016 hebben 35 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-06-2016
Spooky
VV

Spooky werd gevonden op een camping. Later meer info.

Geplaatst op 30-06-2016
Wannes
VV

Wannes werd met zijn baasje herenigd!

Geplaatst op 29-06-2016
Tortellini
9

Tortellini

Dag lieve Tortellini, het was leuk jullie gekend te hebben. Jij mogen nu de boel in je nieuwe huisje onveilig maken, samen met je nieuwe vriendinnetje.

Je opvangmama.

Geplaatst op 28-06-2016
Morre en Flo
11

Afscheid nemen van 2 goede vrienden waar je 4 jaren voor gezorgd hebt, valt niet mee. En toch moest het, lieve Morre en Flo, want jullie verhuizen eindelijk naar dat “gouden” mandje waar jullie heel  lang op gewacht hebben.

Morre jongen, wat was je toch boos toen wij je voor het eerst zagen (in juli 2012). Je zat in een grote stevige hondenbench, want je had het deurtje uit de kattenmand gerukt. Je humeur sloeg helemaal om toen we je in je verblijf lieten en je veranderde in een echt knuffelbeest, om dan weer te veranderen in een kwade panter toen je onze katers zag voorbijwandelen. Gelukkig was je was vriendelijker naar de vrouwtjes, want een tweetal weken later  kreeg je gezelschap van Flo, een iets oudere dame die getekend door de slechte behandeling niet veel vertrouwen in mensen had. Zij zag jou direct zitten en kwam tegen jou aankruipen, jij vond haar wat opdringerig en gaf haar een mep, maar kijk “het werd zomer”  en jullie kregen een uitstekende verstandhouding, deelden samen een mandje en maakten samen uitstappen in de buitenren.

Morre, we zullen je gemopper missen. Je was zo grappig als je wou laten blijken dat iets niet naar je zin was. Je hing de stoere bink uit, maar je was eigenlijk echt een watje. Tegen ons oplopen en je dan al “krijsend” laten vallen – aanstellertje dat je was.

Ach Flo, toch. Met zeer kleine stapjes boekten we vooruitgang om je vertrouwen  te winnen, van een voorzichtig streeltje onder je kin naar een gigantische kriebelpartij achter de oren. Hoe meer je genoot, hoe meer je dat roze tongetje uitstak! Terwijl ik je borstelde, mocht ik van een heus spinconcert genieten. Duizenden truukjes hebben we moeten verzinnen om je te kunnen verzorgen en dingen die je niet zo leuk vond - zoals meegaan naar de dierenarts - van je gedaan te krijgen.

Zo Morre, laat iedereen in je omgeving maar van je enthousiasme en vriendschap genieten en pas goed op Flo. En Flo, ik hoop dat je veel je tong gaat uitsteken en zie er een beetje op toe dat Morre zijn manieren houdt hé.

Het ga jullie goed. Geniet nu maar van jullie nieuwe thuis.

Rowan en Kristel

Geplaatst op 28-06-2016
Miepie
1

 
Dag lieve Miepie,
 
Daar ga je. Jouw plekje was al gereserveerd toen je binnenkwam met je kleintjes. De dame die je zwanger en wel van de straat haalde zag het wel zitten met jou.
Veel te jong zwanger en dan de eerste keer gelijk 5 kittens. Je hebt het zwaar gehad. Het ging allemaal een beetje ten koste van jouw gezondheid, alles was voor je kleintjes. Eenmaal weer alleen zagen we de echte Miepie tevoorschijn komen. Een speelse poes zonder zorgen.
Lieve Miep ik hoop dat je nu eindelijk kunt genieten en heel gelukkig gaat worden. Ik wens jou en je baasje een lang en gelukkig leven samen toe en net zoals alle opvangkatjes voor jou, loop je de rest van ons leven met ons mee.
 
Een dikke knuffel van je opvang mama en papa

Geplaatst op 28-06-2016
Farfalle en Penne
9

Penne & Farfalle

Dag lieve Penne en Farfalle, het was leuk jullie gekend te hebben. Jullie mogen nu de boel in jullie nieuwe huisje onveilig maken.

Je opvangmama.

Geplaatst op 28-06-2016
Penne en Farfalle
9

Penne & Farfalle

Dag lieve Penne en Farfalle, het was leuk jullie gekend te hebben. Jullie mogen nu de boel in jullie nieuwe huisje onveilig maken.

Je opvangmama.

Geplaatst op 28-06-2016
Linsey
VV

Linsey werd teruggeplaatst op haar vindplek, waar ze in het tuinhuis mag wonen en gevoerd zal worden door de meldster. 

Geplaatst op 27-06-2016
Emmy
18

LIeve Emmy,

Al twee dagen ben je verhuisd en ik geraak het nog altijd niet gewoon. Heb maar een viertal weken voor je moeten zorgen en op die tijd ben jij echt open gebloeid. Je had al heel wat meegemaakt voor je in opvang kwam. Al een paar keer weggegeven door zogenaamde goede baasjes en zo kwam je bij mijn buurvrouw terecht. Zij had je weggehaald bij mensen die veel dieren hadden omdat je het daar niet gewoon raakte.. Jij bent een katje dat rust nodig heeft dus bij je nieuwe baasje was je ook niet gelukkig. En zo kwam je bij mij terecht.
De eerste drie dagen kwam je niet uit je hoekje uit en ja, men katten die vond je ook maar niks. Maar meer en meer zocht je mijn gezelschap op en toen de schrik wegviel zag ik wie je echt was, een aanhankelijk schootpoesje dat heel graag aandacht heeft. Zo gezegd zo gedaan en vanaf die dag lag je altijd bij me als ik ging zitten. Elke morgen of als ik thuiskwam werd ik begroet met veel gemiauw want praten deed je ook graag. Nu is het zo stilletjes.
Het huis lijkt nu leeg zonder jou maar ik weet dat je nu een gouden mandje gevonden hebt dat helemaal je ding gaat zijn. Ik weet dat je de eerste dagen weer schuchter gaat zijn maar daarna gaat jou nieuwe baasje zo van jou kunnen genieten want jij bent helemaal wat hij zocht.
Een rustige thuis zonder andere dieren met een baasje dat altijd thuis is, dat was wat jij nodig had, en dat is wat jij nu gekregen hebt. Lieve schat, ik mis je echt enorm maar jij verdient het beste wat het leven jou kan bieden en na 9 jaar heb je dat eindelijk gevonden. Ik hoop dat je er nog enorm lang van kan genieten. Voor altijd in men hartje

je opvangmama <3

Geplaatst op 26-06-2016
Filou
Villa Vagebond

Werd gevoerd door een oud dametje in Maasmechelen. Later meer info.

Geplaatst op 25-06-2016
Andrew
VV

Andrew komt uit Roemenië.

Koekoek! Ikke hier! Andrew!

Oef! Het is eindelijk mijn beurt om mij voor te stellen. Hierop heb ik zooo lang gewacht. Ik heb begrepen dat er al vele soortgenootjes mij voorafgegaan zijn. Ik hoop dat jullie nog interesse hebben in mijn promoverhaaltje want ik wil ook verhuizen naar een forever huisje. 
Ik woon momenteel in de strandkamer van Villa Vagebond. Dat is hier plezant joh! Lekker luieren in de zandbak, heerlijk relaxen in de hangmat, knus in de bootjes zitten. Ik ben de verzorgers heel erkentelijk dat ik dit allemaal mag meemaken want vroeger was het andere koek hoor! Ik woonde voordien ergens in Roemenië waar de omstandigheden een beetje uit de hand gelopen waren. Dankzij Zwerfkat In Nood kregen ik en 7 andere soortgenootjes een reisje aangeboden richting België. Nou, dat moest je mij geen twee maal zeggen. Mijn valiesje was in no time ingepakt. Ikke dus het vliegtuig op en de rest is geschiedenis... 
Hoewel ik mijn nieuwe woonst heel leuk vind, vind ik het toch tijd om te verhuizen naar mijn nieuwe mensjes. Niet achterom kijken. The sky is the limit! Dat is mijn levensmotto. 
Ik ben een heel sociale en lieve kater. Al durf ik soms wel eens blazen als men mij wil aaien. Maar dat is gewoon stoerdoenerij hoor. Heb je mijn postuur al eens goed bekeken? Een beetje de macho uithangen, dat past gewoon bij mij. Maar vergis je niet... onder mijn ruwe bolster zit wel degelijk een zachte pit. Na een beetje blazen, geef ik mij gewoon helemaal over aan die kroelende handjes. 
Ik kan bovendien heel goed opschieten met andere katjes. Wie wil mijn nieuwe personeel worden? Jij? Ik wacht op jou!

Andrew

Geplaatst op 24-06-2016
Blitz
101

Hallo daar! 

 
Aangenaam, ik ben kater Blitz. Ik ben een zorgloze jongen. 
Toch lijkt dat soms niet zo. Ik mank een beetje in het rond omdat mijn heup uit de kom is. Eerst werd me verteld dat mijn pootje eraf zou moeten.
Daar heb ik snel verandering in gebracht! Ik heb in de praktijk lekker rond mogen wandelen en laten zien dat ik toch wel kan rondhuppelen met mijn achterpootje. Ik heb er helemaal geen last van. 
Maar na wat verdere onderzoeken bleek dat ik wel iets aan mijn hartje heb. Geen gebroken hart, helemaal niet. Maar met medicatie die ik elke dag moet nemen gaat het heel erg goed. 
Verder hou ik enorm van kindjes, ze mogen mij knuffelen en aaien, lekker genieten!! 
Spelen vind ik ook leuk, balletjes slaan, of achter een muisje aanhuppelen. 
Ik volg je overal!
Zelfs bij het slapen gaan, dan lig ik lekker langs je te ronken en kom ik je wassen tot je in slaap valt. Ik lig altijd wel in je buurt. 
Kom jij me snel bezoeken? 
 
pootje Blitz
Geplaatst op 24-06-2016
George
VV

George komt uit Roemenië.

Gegroet lieve mensen. Ik ben George .

Ik zal maar direct met de deur in huis vallen want eerlijk duurt het langst hé? Niet wegklikken hé? Ik ben hartpatiënt. Zo! Het is eruit. Oef! Wat een opluchting! Ik hoop dat ik jullie niet afgeschrikt heb? Want eigenlijk is mijn aandoening niet zo erg hoor. Ik krijg hiervoor medicijntjes (2 maal per dag 1/8 van een tabletje) en ik kan je verzekeren dat ik nog heel wat jaartjes kan meegaan.

Mijn hartje is ooit gebroken – figuurlijk – geweest toen ik in miserabele omstandigheden in Roemeni ë woonde waar ik geen verzorging kreeg. Ik was de situatie kotsbeu en dus zette ik een grote stap richting geluk. Gewapend met mijn rugzakje en een vliegtuigticket, vertrok ik naar Belgi ë. Dit was de beste beslissing van mijn leven! Soms moet je nu eenmaal gewaagde besluiten nemen! 
Sindsdien verblijf ik in Villa Vagebond en ben ik al goed gerecupereerd. Mijn gebroken hartje is al grotendeels gelijmd met een fikse portie liefde en verzorging.
Door mijn zwak hartje ben ik eerder rustig van aard en slaap ik veel. Ik zie héél graag kindjes maar dan wel vanop afstand. Begrijp je? Ik word dus best geplaatst bij rustige mensen die geen drukke koters hebben. Met andere katten, daarentegen, kan ik wel heel goed opschieten.

Heb jij een poezenvriendje(s) die zich soms eenzaam voelt? Of voel jij je soms alleen? Ik ben op zoek naar duurzame liefde. Misschien ben jij mijn match? Kom je mij eens bezoeken?

Hartelijke groetjes,
George

Geplaatst op 24-06-2016
Nala
118

Mooie Nala,

In opvang ben je opengebloeid, van een onschuldig verlegen meisje naar een dappere mooie dame. Ik heb genoten van die evolutie, en van jouw gezelschap. Je was mijn hulpje, bij het kattenbak schoonmaken, bij het eten klaarmaken, je deed zelfs mijn kapsel (lekker in de war).

Nala de impala, je verhuist vandaag naar je gouden mandje, en je had het niet beter kunnen treffen. Met een heel gezinnetje, inclusief poezenvriendje, die tonnen liefde voor jou klaarhebben. Blijf de dappere mooie dame die je bent, en geniet van al de liefde die je krijgt. Ik hou van je!

Dikke zoen,
Je opvangmama.

Geplaatst op 24-06-2016
Seb
118

Dag Sebje,

Toen je pas bij mij was, was je boos op alles en op iedereen. Gelukkig ging dat snel voorbij, en stelde je je grote hart voor me open. Je werd af en toe wat ziekjes, en dan kroop je helemaal dicht tegen me aan. Al je vertrouwen kreeg ik, om de wereld voor jou beter te maken.

Sebbie webbie, nu je helemaal genezen bent, en lekker groot en sterk geworden bent, mag je verhuizen naar jouw gouden mandje. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht als ik daaraan denk. Van bij het begin deed je me zo aan Pareltje denken, en nu mag je je mandje met haar delen. Mijn twee zorgenkindjes, samen bij superlieve zorgzame mensen.

Seb, geef Parel een zoen van me! Zorg goed voor elkaar! En laat nog iets van je horen, goed?!
Ik zal je missen grote vent!

Zoen,
Je opvangmama.

Geplaatst op 24-06-2016
Poppy
118

Poppy Moppy,

Zo’n lief klein ding als jou ben ik nog nooit tegengekomen. Al toen we jou kwamen vangen, al kan ik dat niet echt vangen noemen, kwam je naar ons toegehupst. Thuisgekomen kon je niet snel genoeg met me kennismaken. De ronkmotor ging aan, en je gaf je volledig over aan mijn handen. Zoveel liefde in zo’n kleine verpakking. Het verbaasde me elke dag opnieuw. Ik heb ongelofelijk hard genoten van jouw gezelschap, je knuffeltjes en kusjes, je pogingen om langs mijn benen te strijken. Je leert het wel ;-)

Kleine lieve poppiedroppie, je verhuist vandaag naar je gouden mandje. Blijf de lieve deugeniet die je bent en laat je nieuwe mensen genieten van al de liefde die je te geven hebt, je zit voor altijd in mijn hart <3

Dikke dikke zoen,
Je opvangmama.

Geplaatst op 23-06-2016
Fiona
24

Hoi allemaal,
 
Ik ben Fiona. Mijn mamma heet Miepie. Een lieve meldster heeft mijn mamma van de straat gehaald en bij haar thuis laten bevallen. Ze was er pas een weekje en toen kwamen mijn broertje en 3 zusjes en ik er al aan. Daarna zijn we bij zwerfkat in nood gekomen en daar ben ik om mijn CV gevraagd. Maar ik ben bang dat er nog niet veel valt te vertellen, want ik heb nog niet zo´n lange staat van dienst. Wat ik jullie wel al kan vertellen is dat ik heel goed ben in het drinken van melk bij mijn mamma en ik ben hard aan het leren hoe je op de kattenbak moet gaan. Ook spelen gaat me steeds beter af. Als jullie nu vinden dat ik bij jullie in dienst moet treden dan zijn er toch wel een paar eisen. Als jullie langer dan 5 uur per dag buiten de deur werken dan wil ik niet helemaal alleen zijn, dus dan moet er wel een hond of een andere kat zijn, anders wil ik met mijn broertje of een zusje (of een ander katje) geadopteerd worden. Verder wil ik dat je me ieder jaar laat enten en regelmatig controleert op vlooien en teken en een pilletje tegen de wormen geeft. Als mijn nieuwe baasje moet je me ook veel aandacht geven en met me spelen. Als je aan al deze eisen voldoet dan wil ik wel bij je komen solliciteren, of liever gezegd, jij bij mij.
 
Liefs van Fiona
 

Geplaatst op 23-06-2016
Emma
24

Hoi allemaal,
 
Ik ben Emma. Mijn mamma heet Miepie. Een lieve meldster heeft mijn mamma van de straat gehaald en bij haar thuis laten bevallen. Ze was er pas een weekje en toen kwamen mijn broertje en 3 zusjes en ik er al aan. Daarna zijn we bij zwerfkat in nood gekomen en daar ben ik om mijn CV gevraagd. Maar ik ben bang dat er nog niet veel valt te vertellen, want ik heb nog niet zo´n lange staat van dienst. Wat ik jullie wel al kan vertellen is dat ik heel goed ben in het drinken van melk bij mijn mamma en ik ben hard aan het leren hoe je op de kattenbak moet gaan. Ook spelen gaat me steeds beter af. Als jullie nu vinden dat ik bij jullie in dienst moet treden dan zijn er toch wel een paar eisen. Als jullie langer dan 5 uur per dag buiten de deur werken dan wil ik niet helemaal alleen zijn, dus dan moet er wel een hond of een andere kat zijn, anders wil ik met mijn broertje of een zusje (of een ander katje) geadopteerd worden. Verder wil ik dat je me ieder jaar laat enten en regelmatig controleert op vlooien en teken en een pilletje tegen de wormen geeft. Als mijn nieuwe baasje moet je me ook veel aandacht geven en met me spelen. Als je aan al deze eisen voldoet dan wil ik wel bij je komen solliciteren, of liever gezegd, jij bij mij.
 
Liefs van Emma

Geplaatst op 23-06-2016
Amy
24

Hoi allemaal,
 
Ik ben Amy. Mijn mamma heet Miepie. Een lieve meldster heeft mijn mamma van de straat gehaald en bij haar thuis laten bevallen. Ze was er pas een weekje en toen kwamen mijn broertje en 3 zusjes en ik er al aan. Daarna zijn we bij zwerfkat in nood gekomen en daar ben ik om mijn CV gevraagd. Maar ik ben bang dat er nog niet veel valt te vertellen, want ik heb nog niet zo´n lange staat van dienst. Wat ik jullie wel al kan vertellen is dat ik heel goed ben in het drinken van melk bij mijn mamma en ik ben hard aan het leren hoe je op de kattenbak moet gaan. Ook spelen gaat me steeds beter af. Als jullie nu vinden dat ik bij jullie in dienst moet treden dan zijn er toch wel een paar eisen. Als jullie langer dan 5 uur per dag buiten de deur werken dan wil ik niet helemaal alleen zijn, dus dan moet er wel een hond of een andere kat zijn, anders wil ik met mijn broertje of een zusje (of een ander katje) geadopteerd worden. Verder wil ik dat je me ieder jaar laat enten en regelmatig controleert op vlooien en teken en een pilletje tegen de wormen geeft. Als mijn nieuwe baasje moet je me ook veel aandacht geven en met me spelen. Als je aan al deze eisen voldoet dan wil ik wel bij je komen solliciteren, of liever gezegd, jij bij mij.
 
Liefs van Amy

Geplaatst op 23-06-2016
Peggy
24

Hoi allemaal,
 
Ik ben Peggy. Mijn mamma heet Miepie. Een lieve meldster heeft mijn mamma van de straat gehaald en bij haar thuis laten bevallen. Ze was er pas een weekje en toen kwamen mijn broertje en 3 zusjes en ik er al aan. Daarna zijn we bij zwerfkat in nood gekomen en daar ben ik om mijn CV gevraagd. Maar ik ben bang dat er nog niet veel valt te vertellen, want ik heb nog niet zo´n lange staat van dienst. Wat ik jullie wel al kan vertellen is dat ik heel goed ben in het drinken van melk bij mijn mamma en ik ben hard aan het leren hoe je op de kattenbak moet gaan. Ook spelen gaat me steeds beter af. Als jullie nu vinden dat ik bij jullie in dienst moet treden dan zijn er toch wel een paar eisen. Als jullie langer dan 5 uur per dag buiten de deur werken dan wil ik niet helemaal alleen zijn, dus dan moet er wel een hond of een andere kat zijn, anders wil ik met mijn broertje of een zusje (of een ander katje) geadopteerd worden. Verder wil ik dat je me ieder jaar laat enten en regelmatig controleert op vlooien en teken en een pilletje tegen de wormen geeft. Als mijn nieuwe baasje moet je me ook veel aandacht geven en met me spelen. Als je aan al deze eisen voldoet dan wil ik wel bij je komen solliciteren, of liever gezegd, jij bij mij.
 
Liefs van Peggy
 

Geplaatst op 22-06-2016
Nol
24

Hoi allemaal,
 
Ik ben Nol. Mijn mamma heet Miepie. Een lieve meldster heeft mijn mamma van de straat gehaald en bij haar thuis laten bevallen. Ze was er pas een weekje en toen kwamen mijn 4 zusjes en ik er al aan. Daarna zijn we bij zwerfkat in nood gekomen en daar ben ik om mijn CV gevraagd. Maar ik ben bang dat er nog niet veel valt te vertellen, want ik heb nog niet zo´n lange staat van dienst. Wat ik jullie wel al kan vertellen is dat ik heel goed ben in het drinken van melk bij mijn mamma en ik ben hard aan het leren hoe je op de kattenbak moet gaan. Ook spelen gaat me steeds beter af. Als jullie nu vinden dat ik bij jullie in dienst moet treden dan zijn er toch wel een paar eisen. Als jullie langer dan 5 uur per dag buiten de deur werken dan wil ik niet helemaal alleen zijn, dus dan moet er wel een hond of een andere kat zijn, anders wil ik met een zusje (of een ander katje) geadopteerd worden. Verder wil ik dat je me ieder jaar laat enten en regelmatig controleert op vlooien en teken en een pilletje tegen de wormen geeft. Als mijn nieuwe baasje moet je me ook veel aandacht geven en met me spelen. Als je aan al deze eisen voldoet dan wil ik wel bij je komen solliciteren, of liever gezegd, jij bij mij.
 
Liefs van Nol

Geplaatst op 20-06-2016
Okki
100

Dit kittentje werd gevonden door de hond van de melders. Na uren wachten was nog steeds geen moederpoes verschenen.

Later meer gegevnens.

Geplaatst op 19-06-2016
Ferry
125

Ferry is retour gekomen.
 

Hallo, mijn naam is Ferry. 
Ik ben een ontdekkingsreiziger. Als er een deur of kast open staat ga ik op onderzoek uit. Maar ik ben voornamelijk een sporter. Ben de hele dag in de weer. Mijn opvangmama heeft al verschillende bijnamen voor mij. “Speedy Conzales”, “Spring in het veld” en “Sjees Ferry”.
Ik kan niet stil zitten. Mijn favoriete sport “spelen” wil ik de hele dag gewoon kunnen uitoefenen. Muisjes, balletjes, propjes papier, veertjes maakt niet uit. Ik verplaats en verstop ze in het hele huis. 
Mijn favoriete relax plekjes zijn een hangmat in een van de krabpalen en mijn mandje waar ik lekker mijn powernapjes in doe. Maar natuurlijk vind ik het ook heerlijk om op schoot te komen kroelen.
Wat zou ik graag op ontdekkingsreis gaan. Hier bij mijn opvangmama is het ook fijn, maar een eigen huisje met lieve mensen die ik blij kan maken daar ga ik voor.
Dus bij wie mag ik mijn koffertje uitpakken. Ik ben zeer sociaal, speel graag, wil graag geknuffeld worden en eet altijd mijn bakje leeg. Als bedankje ontvang je dan een spin-serenade van jewelste.
 
Mijn lijfspreuk is : ik kwam, ik spon...ik overwon! 
Dus wacht niet en kom mij halen.
Tot later, groetjes van Ferry 
Geplaatst op 19-06-2016
Moon
26

Dit kitten werd afgestaan omdat de eigenaresse de dierenartsrekeningen niet kon bekostigen.

Moon zoekt een huisje,
een liefdevol thuisje.
Iemand die veel tijd voor haar heeft,
en haar 2x per dag een kambeurt geeft.
Ze is schattig, een prinsesje en heel lief,
voor iedereen een hartedief.
Ze speelt supergraag, met alles wat ze vind,
behandel jij haar voor voor altijd als je eigen kind?
 
Opvangmama van Moon x

Geplaatst op 18-06-2016
Lou
19

Hallo lieve mensen, ik ga jullie een sprookje vertellen. Er was eens een heel klein katje en dat heette Lou. Hij zwierf rond bij een boerderij met heeeele grote monsters die hem wilden bijten. Elke dag moest hij, met gevaar voor eigen leven, op zoek naar eten en drinken terwijl die monsters al blaffend achter hem aan renden. Hij was bang en had honger en dorst en jeuk want er zaten ook vervelende wriemelbeestjes op Lou.
Gelukkig was er een hele lieve mevrouw, zij heeft hem gered van die monsters en naar een plekje gebracht waar hij eten en drinken kreeg en mensen zorgden dat de beestjes op zijn lijfje en in zijn oortjes verdwenen. Ook mocht hij daar spelen met een andere kat en dat was me toch gezellig!
Nu is Lou bij zijn vooraltijdbaasjes met een nieuw speelkameraadje, joepie, en lieve mensen die ook weer goed voor hem gaan zorgen. En Lou leefde nog lang en gelukkig!

Geplaatst op 18-06-2016
Sunny en Luna
108

Deze kittens zaten in een berging onder een zeil.


Later meer gegevens.

Geplaatst op 18-06-2016
Luna en Sunny
108

Deze kittens zaten in een berging onder een zeil.


Later meer gegevens.

Geplaatst op 18-06-2016
Jesper
VV

Jesper werd gevonden in een weide.

Later meer gegevens.

Voorlopig nog niet te reserveren.

Geplaatst op 11-06-2016
Speedy
116

Later meer gegevens.

Geplaatst op 06-06-2016
Bailey
26

De mamapoes van deze kittens werd doodgereden. Haar kittens werden pas meer dan 24 uur later gevonden. Ze zijn nu veilig bij ons gastgezin.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 06-06-2016
Basje
26

De mamapoes van deze kittens werd doodgereden. Haar kittens werden pas meer dan 24 uur later gevonden. Ze zijn nu veilig bij ons gastgezin.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 04-06-2016
Bentley
26

De mamapoes van deze kittens werd doodgereden. Haar kittens werden pas meer dan 24 uur later gevonden. Ze zijn nu veilig bij ons gastgezin.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 04-06-2016
Timo
VV

Timo werd samen met een aantal andere katten achter gelaten door zijn eigenaren toen die verhuisden.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 03-06-2016
Fientje
24

Pets, bam, boem…het kan ieder van ons overkomen…liefde op het eerste gezicht!
En wat doe je dan? Ervoor gaan, go with the flow op die mooie roze wolk.
Ja opvangmama’s zijn soms een beetje romantisch en zeker als het gebeurd bij één van hun pupillen.  Want ja hoor iemand werd holderdebolder helemaal verliefd op fluffy Fientje!
Ze moest er niet verder over nadenken, 1 blik op het lieve snoetje van Fientje en ze was verkocht.  Het kon niet snel genoeg 20u zijn om een afspraakje te regelen bij kattenbemiddeling, het huis Fientje proof te maken en de kater des huizes voorzichtig in te lichten dat er een vriendinnetje op komst is.
Lieve fluffy Fientje, je was een klein bang wezentje dat met grote verschrikte ogen in het rond keek en niet goed wist wat je allemaal overkwam.  Maar op je eigen tempo ben je dan toch uit je schulp gekropen en werd je een speels poesje dat nu achter de balletjes en muisjes aanrent waar je vorige maand nog zo bang voor was.
Het komt helemaal goed met jou ! Je gaat de verwennerij krijgen die al onze katjes verdienen en op de koop toe krijg je er nog een fluffy vriendje bij.
Super toch, hier doen we het voor !
Ga nu maar genieten en neem gewoon je tijd om te wennen aan je nieuwe baasje en vriendje.
Liefs van je opvangmama’s en vriendjes hier x

Geplaatst op 01-06-2016
Baloe
26

De mamapoes van deze kittens werd doodgereden. Haar kittens werden pas meer dan 24 uur later gevonden. Ze zijn nu veilig bij ons gastgezin.

Later meer gegevens.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg