Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In OKTOBER 2014 hebben 35 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-10-2014
Rino
26

Deze mamapoes lag met haar 2 kittens in de buurt van een restaurant. Mama was erg mager en 1 kitten inmiddels overleden toen wij werden ingeseind. Nu zijn mama en kitten lekker in ons gastgezin.

Vind jij me lief? Vind jij me schattig?
Dat ben ik zeker!
Eerst was ik alleen met mijn mammie,
tot zij na 2 dagen opeens 5 pleegkindjes kreeg.
Ik was niet jaloers, ik vond het heerlijk,
zoveel speelkameraadjes.
 
Ik ben lief, ik ben speels en heb een leuk koppie.
Komen jullie eens kijken naar dit kleine droppie?
 
Rino

Geplaatst op 31-10-2014
Alex
44

Dag Alex!

Mijn lieve kleine jongen! Ja, je hoort het goed… MIJN lieve kleine jongen.Jij gaat nergens heen, jij blijft mooi hier! Ik heb je zien groeien en openbloeien van bange wezel naar speelse kwajongen.
Ik heb het lang niet willen toegeven, maar jij hebt mijn hartje veroverd en mij rond je pootje gedraaid. Zelfs de “oudjes” in het huis zien je graag komen en hebben je aanvaard.
Jij mag dus lekker blijven en samen met de kattenbende, nieuwe opvangertjes verwelkomen en ervoor zorgen dat ook zij een gouden mandje vinden.

Je bent een topper! Welkom thuis!

Knuffel van mij

Geplaatst op 31-10-2014
Sinna
38

Lieve Sinna,

We missen je hoor kleine schat. Je bracht zo veel leven in huis want spelen kon je nogal. Je was ook zo lief met je vele likjes die je gaf en met je gespin. De eerste dagen was je nog wat afwachtend, maar dit veranderde snel. Toen werd je een super lief en sociaal katje dat graag met zijn broertje en zusjes speelde.

Volgens de eerste berichten gaat het al goed in je nieuwe thuis en je wordt er nogal verwent. Ook lijk je met de grote kat al goed overweg te komen. Maar dat hadden we al verwacht want je bent snel ieders beste vriend.

Ook al zullen we je nog missen, maar we zijn zeker en heel blij dat je goed terecht bent gekomen.

Veel succes Sinna!

Geplaatst op 28-10-2014
Mika
39

Moederloos nestje, gevonden aan bosrand. Later meer info

 

Halloowtjes ikke ben Mika,
Ik ben een manneke van bijna 5 weken oud.
In mijn korte leventje heb ik al veel meegemaakt.
Ik werd met mijn broertje en 2 zusje in het bos gedumpt en mijn mama kwijt geraakt, maar dankzij een kleine heldin gevonden.
Even langs de dierenarts en door naar onze mensenmoeder.
Zij heeft met haar goede wil mij het flesje proberen te geven maar dit lukte niet.
Ik werd opgenomen bij de dierenarts waar ik goed verzorgd ben.
Daarna mocht ik weer terug naar mijn broertje en 2 zusjes.
Ik eet nu zelfstandig vlees en ga al zelfstandig naar de kattenbak.
knuffelen vind ik heerlijk.
Ik Mika ben een echte doorzetter en kan dit leventje wel aan.
Ben jij ook een knuffelaar en een doorzetter? Dan zijn wij een match!
Ik moet nog even bij mijn mensen moeder blijven maar zodra ik gecastreerd, gechipt en ingeënt ben, kom ik graag bij jou wonen.

Geplaatst op 28-10-2014
Pinot
24

Bonjour tout le monde!

Ik ben het vierde wijnpoesje en ik heb zoveel geluk gehad! Onze opvangmama werd verliefd! Toen we hier aankwamen bliezen we alles en iedereen omver, bang dat wij waren en boos ook wel een beetje. Ze namen ons één voor één uit ons reismandje om ons eens goed te bekijken en in een warm nestje te leggen en toen het mijn beurt was… Ja toen gebeurde het.  Zij keek mij aan, ik keek haar aan en ondertussen maar blazen en blazen en grrrr grrr om haar omver te blazen. Maar de wereld stond voor haar stil vertelt ze me altijd…”Die wil ik!” hoorde ik haar fluisteren. Ik wou haar toen nog niet hoor, man man, mensen zijn eng! Maar nu zijn we enkele weekjes later en mensen zijn helemaal niet eng. Mensjes willen alleen maar helpen, geven ons heel veel lekkers en willen knuffelen en spelen. Dat knuffelen heb ik nog niet helemaal onder de knie maar dat komt wel goed. Ik oefen alle dagen met de andere katten hier. Nu duim ik vooral voor mijn broertje en zusjes dat zij ook zo’n fijne thuis krijgen! Duimen jullie mee?


Groetjes Pinot

Geplaatst op 26-10-2014
Floris
3

Deze kater liep al een tijdje in de buurt met een gescheurde teelbal. Hij had vreselijk veel pijn. Het is echter een lieverd!


Hoi allemaal, ik ben Floris een mooie grote kater! En ik ben de beste in kopjes geven en lekker langs je benen af te lopen om dan een heerlijke aai en krabbel achter me oortje te krijgen. Zelfs op schoot kruipen of schattig naast je komen liggen op de bank vind ik geweldig ik doe dan ook alles voor aandacht. Heerlijk knuffelen! Met de andere katten hier in huis heb ik geen probleem maar er loopt hier ook nog een groot zwart ding rond, ze noemen het een hond, die vind ik op het moment nog een beetje eng.
Dus wie zoekt er een heerlijke knuffel, neem dan contact op met de bemiddeling.

Veel liefs en pootje van Floris

Geplaatst op 26-10-2014
Tiba
33

Hoi! Wat spannend dat je naar me kijkt en mijn verhaaltje leest! Ik ben Tiba en ik woon samen met mijn broertjes bij mijn opvangmama. Eerst woonden we buiten maar nu niet meer en dat vind ik eigenlijk wel fijn. Mijn vachtje is niet meer zo stoffig, maar al lekker glad. Dat komt natuurlijk door al dat geknuffel met mijn opvangmama. Soms vergis ik me nog wel eens en dan vind ik het opeens even eng als ze me aait. Maar ik vind al die aaitjes en knuffels zo lekker, dat ik al snel weer vergeet dat ik een beetje bang was. Ik kan lekker ravotten met mijn broertjes, maar dat doe ik alleen als mijn opvangmama me niet ziet. Ik moet me natuurlijk voorbeeldig gedragen, niet?
Daaag! Pootje van mij!

Geplaatst op 25-10-2014
Gerrie
15

Dit kereltje werd vol vlooien, wormen, een beetje niezerig en veel te mager gevonden.

Ik ben Gerrie! Ik ben een jonge rode kater.
Een paar weekjes geleden werd ik gevonden, ik was helemaal alleen en er niet best aan toe.
Ik werd door mensen opgevangen om me beter te maken. In het begin vond ik dit niet zo leuk.
Maar ondertussen denk ik dat die mensen wel oké zijn. Ik vind het zo leuk als ze met me spelen en me lekker kroelen. Dan begin ik gelijk te spinnen. Ook de poes die bij ons woont vind ik erg interessant, het liefst achtervolg ik haar dan ook de hele dag. Ik ben benieuwd wat mijn nieuwe huisje zal zijn, hopelijk is daar ook een kameraadje waar ik mee kan spelen!

Geplaatst op 24-10-2014
Sumitra
40

Deze poes werd aangereden en lag op straat met een open breuk.

Hallo daar grote wereld! Mijn naam is Sumitra, misschien gaat er bij sommigen van jullie wel een lampje branden,  ik heb een tijdje terug heel veel fans verzameld toen ik samen met mijn jonkies op Internet te vinden was. Mijn naam betekend goede vriend, dit in combinatie met al mijn fans zorgt er hopelijk voor dat ik mijn grootste fan nu voor altijd blij mag gaan maken en jou huisje vullen met mijn gezelschap.
Ik zet iedere dag mijn beste beentje voor, nu is dat niet zo moeilijk voor mij want aan mijn mooie voorkant zit nog maar een pootje. Naar ik kan alles net zo goed als alle vriendjes hier om mij heen hoor,  al ben ik misschien iets minder snel. Ik doe alsof ik alle mensen maar eng vind maar dat hoort bij mijn spelletje om mensen voor de gek te houden want zodra een vinger mij aanraakt begin ik te spinnen en doe ik tevreden mijn ogen dicht. Ik hoop dat jij snel voor mij komt, maar vraag me asjeblieft niet om mezelf kenbaar te maken want als ik naar je zwaai val ik om!

Geplaatst op 24-10-2014
Milou
40

Deze kittens riepen al een aantal dagen om hun moeder te piepen. Ze werden in dezelfde straat gevonden als Sumitra. Zou zij hun moeder zijn? Dat zullen we nooit zeker weten, maar Sumitra accepteerde deze kindjes in elk geval alsof ze haar eigen waren.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 21-10-2014
Twinkel
100

Dit kitten werd binnengebracht bij de politie en zij contacteerden ons.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 21-10-2014
Ploeska
39

Moederloos nestje, gevonden aan bosrand. Later meer info

Hai Hai ik ben een tijgertje met de naam Ploeska,
Ik ben een dametje van bijna 5 weken oud.
Ik werd met mijn 2 broertjes en zusje in het bos gedumpt en mama kwijt geraakt, maar dankzij een kleine heldin gevonden.
Even langs de dierenarts en door naar onze mensenmoeder.
Ik had flinke honger, gelukkig had mama een lekker flesje klaarstaan.
Ik ben altijd de eerste omdat ik me voordring, mama vindt dat niet altijd goed. Als ik dan met mijn grote oogjes naar haar kijk, knuffelt ze me en dat vind ik heerlijk.
Ik snuffel overal een beetje rond, heb al kennis gemaakt met de grote katers in huis. Zelfstandig eten en naar de kattenbak gaan kan ik al goed.
Over een tijdje mag ik mijn vaste stekkie gaan zoeken, is dat bij jou?
Ik moet wel van te voren nog gesteriliseerd , gechipt en ingeënt worden.
kun je nog even wachten...?

Geplaatst op 21-10-2014
Tiana
39

Moederloos nestje, gevonden aan bosrand.

Uhm ikke ben Tiana,
Ik ben een dametje van bijna 5 weken.
ik werd met mijn 2 broertjes en zusje in het bos gedumpt, mama kwijt geraakt. Maar dankzij een kleine heldin gevonden.
Even langs de dierenarts en door naar onze mensenmoeder.
Wat een grote wereld is dit, ik vind het nog een beetje eng dus houd me wat op de achtergrond.
Ik heb wel een lieve mama die probeert me overal bij te betrekken.
Ik vind de fles erg lekker maar van dat vlees moet ik nog niets hebben, vind het fijn als mama me voedt.
Ik ga wel al zelfstandig op de kattenbak.
Kun jij me over een tijdje een veilig huisje bieden? Ik moet wel nog eerst geholpen worden bij de dierenarts… beetje eng, steriliseren chippen en inenten. Daarna kom ik je graag gezelschap houden.

Geplaatst op 21-10-2014
Abu
39

Moederloos nestje, gevonden aan bosrand. Later meer info

Hoooi Abu is mijn naampje net zoals het kleine aapje van aladin,
net zo een grapjas als hem ben ik ook.
Ik ben een manneke van bijna 5 weken.
Ik werd met mijn broertje en 2 zusje in het bos gedumpt, en mama kwijt geraakt. Maar dankzij een kleine heldin gevonden.
Even langs de dierenarts en door naar onze mensenmoeder.
Eindelijk na een lange autorit aangekomen bij onze voorlopige nieuwe mama. Ze had al een heerlijk kamertje voor ons ingericht en het eten was ook al klaar dus smullen maar.
Weet je wat ik lekker vind? Uren lang boven op mama liggen kroelen, daar geniet ik zo van!
Ik ben dus ook op zoek naar een echte knuffelaar die er ook de tijd voor neemt.
Ik kan ook al veel zelf hoor, vlees eet ik al hmm lekker, ook ga ik al naar de kattenbak makkie...
Ik heb het hier wel naar mijn zin maar over een tijdje kom ik bij jou toch?
Even nog langs de dierenarts om me te laten castreren chippen en inenten, maar dat is zo gebeurt.
Tot snel!

Geplaatst op 20-10-2014
Doc
126-Aalst

Doc is retour gekomen.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 19-10-2014
Lotus
9

In de vuilcontainer gedropt

Als er drie kittens geluk hebben, dan zijn deze drie het wel... gered van een langzame dood.
Op een bouwbedrijf werd nietsvermoedend een gesloten vuilcontainer geopend. Je verwacht daar alleen maar puin en bouwafval aan te treffen, dus hoe groot was de schrik, toen de container werd geopend... drie paar bange oogjes keken naar boven. Drie levende wezentjes als oud vuil weggesmeten in een vuilcontainer! Men bedacht zich niet en ze werden 1 voor 1 eruit geplukt en in een doosje gedaan.
Wat nu? Een deel van de mensen wilden hen buiten uitzetten, maar dat was echt geen oplossing.
We werden gebeld.
Zelfs na jarenlange schrijnende meldingen te hebben moeten meemaken, blijven wij ons verbazen over de hardheid van de mens. Deze kittens zijn gered, maar hoeveel maken hetzelfde mee en worden niet ontdekt? We willen er niet aan denken.

Lotus, Nuna en Tesla maken het goed, maar waren nog wel heel bang door alles wat ze hebben meegemaakt. Lotus heeft als eerste zijn angst overwonnen en is verhuisd naar zijn gouden mandje.

Geplaatst op 19-10-2014
Pumba
13

Later meer gegevens.

Geplaatst op 19-10-2014
Lisa
13

Lisa is een bijzonder meisje, een tijgerinnetje met een zwart jasje aan. De kleinste uit het nestje, maar voor niemand bang. Spinnen kan ze heel hard en ze kan met alles en iedereen goed opschieten.  Lisa is een snoepje.

Geplaatst op 18-10-2014
Babs
40

Deze kittens riepen al een aantal dagen om hun moeder te piepen. Ze werden in dezelfde straat gevonden als Sumitra. Zou zij hun moeder zijn? Dat zullen we nooit zeker weten, maar Sumitra accepteerde deze kindjes in elk geval alsof ze haar eigen waren.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 16-10-2014
Socrates
7

Sokrates,
 
Je werd bij mij binnen gebracht, ziek zwak en misselijk, maar je was een heer.
Je werd gezond, voelde je weer fit, maar je bleef een heer.
Nu heb je een eigen baasje gevonden en dit is warempel een hele aardige oude heer.
Het heeft zo moeten zijn…
Ik gun jullie samen een geweldige oude dag met rust een veel knuffel momenten.
Dag mijn grote vent…
Jacqueline

Geplaatst op 16-10-2014
Isabeau
117

Kleine meid,

Ook jij hebt ons nest verlaten. Je krijgt vele vriendjes. Een hond, een konijn, 2 poezen en vier kinderen. Geen gebrek aan iemand om mee te spelen of mee te knuffelen.

Het zal rustig worden 's morgens in ons bed. Geen Isabeau die komt knuffelen of die de hele nacht tegen me aan ligt. Zal ik zeker gaan missen. Ik weet zeker dat jij een nieuw mens vindt om tegen aan te kruipen.

Kleine mup, veel plezier en geluk in de nieuwe huisje en met je nieuwe vriendjes.

Liefs Silvia

Geplaatst op 14-10-2014
Lancelot
117

Lancelot en Fabrice,

Kleine knullen,

Vandaag zijn jullie vertrokken naar jullie nieuwe huisje. Een plekje met een kindje en voor de rest geen beestjes. Een plekje voor jullie twee alleen. Lancelot gaat Bolleke heten en Fabrice Vlekje.

Jullie waren gezellige schootkatten. Altijd tussen ons twee in op de bank. Altijd in voor een knuffelbeurt of een spelletje. Lekker ravotten in de tuin.

Lief zijn voor Ella, he rakkers en de nagels binnenboord houden.

Het ga jullie goed in jullie nieuwe huisje.

Liefs silvia

Geplaatst op 14-10-2014
Fabrice
117

Lancelot en Fabrice,

Kleine knullen,

Vandaag zijn jullie vertrokken naar jullie nieuwe huisje. Een plekje met een kindje en voor de rest geen beestjes. Een plekje voor jullie twee alleen. Lancelot gaat Bolleke heten en Fabrice Vlekje.

Jullie waren gezellige schootkatten. Altijd tussen ons twee in op de bank. Altijd in voor een knuffelbeurt of een spelletje. Lekker ravotten in de tuin.

Lief zijn voor Ella, he rakkers en de nagels binnenboord houden.

Het ga jullie goed in jullie nieuwe huisje.

Liefs silvia

Geplaatst op 12-10-2014
Roske
21

Dit kitten werd suf, futloos en sterk vermagerd in een tuin gevonden.


Niet te geloven, zie me hier lopen en spelen en gekken en .... wie had dat gedacht?!! :-)

Toen ik op 17/08 bij mijn opvanggezin kwam was ik een zielig klein mager jammerend hoopje...mijn opvangmama vond me écht een zielig hoopje.  Ik woog maar 750gr, was graatmager, kwam niet bij en had pijn en last...
Die eerste week ging ik er niet echt op vooruit, totdat de pijnen en de lasten werden aangepakt en ik stilletjesaan met kleine stapjes beter en beter werd.  Ik ben eeuwig dankbaar voor wie me gevonden heeft....want als dat niet was gebeurd dan denk ik niet dat ik het had overleefd...

En zie me nu, springlevend, gezond, zalig genietend!

Ik kom van ver, heb wel wat meegemaakt, en ben daardoor denk ik geen wildebrasje.  
Ik speel wel evengoed graag met mijn speelgoedjes, ren graag, ravot graag met mijn opvangbroer.  Ik eet graag :-), en kom graag naar je toe als het etenstijd is.  Ik strijk langs je benen af en maak kleine miauwtjes om aan te geven dat ik erg content ben!
Als het rustig is in huis, en ik kan zelf kiezen dat ik bij je kom liggen (of zitten of spelen) dan kom ik graag, ik geef je dan kopjes, wil geaaid worden, kom lekker bij je liggen, spinnen en heerlijk dutten.  Ook bij de kinderen hier in huis.
Als het wat drukker is in huis (de kindjes hier die rennen of wild spelen, of als ze andere kindjes op bezoek hebben) dan trek ik mij wat terug.  Ofwel ga ik met mijn opvangbroer mee naar boven om de rust op te zoeken, ofwel zoek ik mij een stiekem plekje waar ik lekker kan liggen en ze me niet zo dadelijk vinden (PS: mijn opvangmama maak ik natuurlijk niks wijs, zij weet me ALTIJD te vinden :-), maar dat vind ik niet zo erg hoor).

Wat ik wel niet zo graag heb....is dat ik wordt opgepakt...ik denk dan steeds dat ik nog medicijntjes of dergelijke moet krijgen (wat in het begin veel was), en dat was niet zo fijn.  Als mijn opvangmama me TOCH pakt, en ik door heb dat er niks anders mee te maken heeft dan lekker knuffelen en aandacht voor mij alleen...goh, dan geef ik me helemaal over en geniet ik TEN VOLLE!
Gelukkig heb ik ook geen extra zorgen meer nodig, jippie!

Enige wat ik nu nog nodig heb...is een definitieve thuis.  Graag eentje waar ik mezelf mag zijn, waar ik rust kan vinden, maar toch ook liefst een speelkameraadje heb.  Ik fleur helemaal op als ik andere poezen/katers zie, ik leer ze graag kennen en ben graag in hun buurt.
Verder heb ik niet veel nodig, enkele speelgoedjes, een warm huisje en lekker eten zo nu en dan :-), en ik ben een tevreden katerje!

Kom jij me halen?

Oh ja...ik ben Roske, aangenaam!

Geplaatst op 12-10-2014
Bodie
37

Gevonden in Maasmechelen.

Hoi hoi,

Ik wil me graag even voorstellen: mijn naam is Bodie. Ik ben gevonden bij
dezelfde meldster als Junior. Zijn wij broers? Maakt niet uit: we vinden
elkaar lief! Ik laat me vertroetelen door de andere viervoetertjes hier in
huis, maar we maken ook samen het huis onveilig! Dikke pret heb ik dan!
Daarna een lekker hapje eten en dan......zzzzzzzzz, lekker slapen. Misschien
vind je het leuk om eens kennis te  komen maken met mij? Bel gerust!

Geplaatst op 09-10-2014
Daya
26

De meldster was aan het paardrijden toen ze opeens gepiep hoorde. In de greppel vond ze 2 kittens.

Piep, mag ik mij voorstellen?
Ik ben Daya, een zwart wit pittig katje
Ik speel , ik ren, ik kruip al heel hoog in de krabpaal!
En.... ik krijg graag heel veel aandacht.
Slaapjes doe ik graag op je schouder, lekker warm in je nek.
 
Ik zoek een warm nestje, een mandje voor altijd!
Mijn zusje heeft haar forever huisje al gevonden,
nu ben ik dan toch aan de beurt?
 
Kom mij bezoeken, als je me ziet, ben je direct verkocht
tot gauw!!!

Geplaatst op 07-10-2014
Kizzy
102

Hallo allemaal,
Ik ben geboren op de kinderboerderij, hier werd ik constant achterna gezeten door de bezoekers. Mijn moeder ging dus alleen 's avonds met ons het terrein op. Zij wordt hier door een lieve dame gevoerd. Door mijn avonturen moest ik een tijdje wennen aan mensen in mijn buurt. Na laat ik me lekker aaien en mag door het huis heen rennen. Dit doe ik samen met mijn broer Bliksem.

Geplaatst op 07-10-2014
Junior
37

Dit ventje werd op de oprit van de melders gevonden, samen met een reeds overleden broertje of zusje.

Hey hallo,

Ik zal me ff voorstellen: mijn naam is Junior. Ik ben dus gevonden bij mensen op de oprit. Hoe ik daar gekomen ben, geen idee. Maar daar kwam mijn opvangmama mij ophalen en kreeg ik een lekker flesje, want ik had flinke honger.
Nu word ik lekker verwend met lekkere hapjes, een warm mandje, leuke speeltjes. Ik kan er wel aan wennen, om zo op handen gedragen te worden.
Ik kan goed alleen spelen, maar ik vind het ook gezellig om naar mijn grote pleegbroers te kijken, en ik weet zeker dat ik daar in de toekomst veel plezier mee ga beleven.
Ben jij op zoek naar een lief knuffel katertje, twijfel niet, pak die telefoon en maak een afspraak om naar mij te komen kijken! Ik hoop tot gauw.

Geplaatst op 05-10-2014
Willem
37

De mama van deze kittens beviel in een tuin waar een hond los in rondliep. De melders zorgden voor een veilig onderkomen voor het gezin, maar na enkele dagen vertrok mama met 1 kitten, de andere 2 kittens liet ze achter. Zij zijn nu lekker bij ons binnen. 

Hallo, Willem hier! Ik zit best al een tijdje bij mijn opvangmama.
Tussendoor ben ik, samen met mijn broertje Teun, geadopteerd geweest. Maar door omstandigheden van het adoptiegezin, zijn we weer terug bij onze opvangmama. Mijn broertje is intussen al verhuisd naar zijn forever huisje, maar ik ben nog op zoek naar een eigen plekje. Ze zeggen dat ik een echte knuffelkater ben. Als er een schootje vrij is, pik ik hem in!

's Morgens ga ik alle bedjes af, om de slaapkoppies hier in huis wakker te knuffelen. Prrrrr, doe ik dan en iedereen wordt dan met een big smile wakker. Maar ook spelen met de andere poezenvriendjes is leuk. Samen het huis onveilig maken, leuk! Ik ben gek op balspelletjes. Grote ballen, kleine ballen, maakt niet uit. Als ik er maar achteraan kan rennen. Tja, wat kan ik nog meer vertellen, om mezelf te promoten. Misschien moet je gewoon de telefoon eens pakken en een afspraakje met me maken. Wie weet hebben we een klik!

Geplaatst op 05-10-2014
Fien
10

Miaauwwwww

Hallo daar, heeft u een minuutje? Ik wil even vertellen dat ik dankzij “Zwerfkat in nood” het eerste stapje naar een nieuwe toekomst heb gezet. Want jawel hoor, ik ben geadopteerd! Na mijn leventje onzeker te zijn begonnen in een boerderijschuurtje ben ik nu groot en sterk genoeg om de wijde wereld in te gaan.

In de weken die ik met mijn drie broertjes bij mijn gastgezin ben geweest hebben ze ons heel veel geleerd: knuffelen, spelen, niet bang zijn voor onbekende grote katten en niet schrikken van alle vreemde mensen die het zo leuk vonden om ons om te pakken en te aaien. En we zijn geslaagd!

We gaan elkaar heel erg missen, want we waren een hecht gezinnetje hoor. Maar gelukkig weten we van elkaar dat we het allemaal heel goed gaan krijgen :D

Fien

Geplaatst op 04-10-2014
Pepper
116

Deze kittens werden in een doosje gedumpt

Pepper doet met een bang, bibberend stemmetje haar verhaal.

.....Hallo....jullie doen mij toch niks, als ik wat vertel he..
Mijn naam is Peppertje....en ik ben een beetje, heel erg bang...
Samen met mij zusje ben ik hier naartoe gebracht.
Ik ben zo blij dat mijn zusje bij me is....anders was ik nog banger.
Ik durfde in het begin zelfs niet uit ons doosje te komen...
En eten durfde ik al helemaal niet...
Ik ben zo bang voor jullie mensjes.
Misschien doe ik wel iets fout en dan krijg ik straf, of misschien zelfs wel een tik.
Ik ben nog maar zo klein...
Voor honden ben ik niet bang, die zijn lief!
En de mensjes waar ik nu woon, zijn ook heel erg lief!
Soms kriebelen ze me heeeeel voorzichtig en dat vind ik dan zoooo fijn, dan gaat mijn spinnertje aan.
Mijn zusje Salt, heeft al lieve mensjes gevonden waar ze mag wonen.
Ik nog niet....misschien wil mij niemand hebben omdat ik zo´n bange poepertje ben.
Ik hoop zo dat er iemand is, die mij een fijn huisje wil geven.
En dat ik dan nooit meer bang hoef te zijn....omdat daar hele lieve mensjes wonen, die mij beschermen.
Asjeblieft.....ik zal echt heel erg mn best doen om een lief poesje te zijn, echt waar, alsjeblieft.

 

Geplaatst op 04-10-2014
Ben
44

Mijn lieve, lieve, super lieve Ben! Je was m’n eerste opvangertje en een schat van een katje. Ik ga je enorm missen maar nooit vergeten! Ik ben super blij dat je een eigen thuis hebt gevonden. Daarbij heb je hier nog een grote broer waarmee je kan ravotten en spelen na believen! Bedankt om mijn dag altijd vrolijker te maken! Je gaat het goed hebben daar, ben er zeker van. Veel plezier, dikke knuffels van je opvang mama!

Geplaatst op 01-10-2014
Bibi
26

De meldster was aan het paardrijden toen ze opeens gepiep hoorde. In de greppel vond ze 2 kittens.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 01-10-2014
Finn
10

Miaauwwwww

Hallo daar, heeft u een minuutje? Ik wil even vertellen dat ik dankzij “Zwerfkat in nood” het eerste stapje naar een nieuwe toekomst heb gezet. Want jawel hoor, ik ben geadopteerd! Na mijn leventje onzeker te zijn begonnen in een boerderijschuurtje ben ik nu groot en sterk genoeg om de wijde wereld in te gaan.

In de weken die ik met mijn twee broertjes en zusje bij mijn gastgezin ben geweest hebben ze ons heel veel geleerd: knuffelen, spelen, niet bang zijn voor onbekende grote katten en niet schrikken van alle vreemde mensen die het zo leuk vonden om ons om te pakken en te aaien. En we zijn geslaagd!

We gaan elkaar heel erg missen, want we waren een hecht gezinnetje hoor. Maar gelukkig weten we van elkaar dat we het allemaal heel goed gaan krijgen :D

Finn

Geplaatste honden

Geplaatst op 15-10-2014
Shadow
H1

Shadow is een jonge dalmatiër die geëuthanaseerd zou worden vanwege een vermeend bijtincident.

Make a match met Shadow

Hallo, ik ben Shadow. Een knappe verschijning, al zeg ik het zelf.
Ze vroegen mij of ik eens wat over mijzelf wilde vertellen. Nou, ik ben de beroerdste niet, dus why not?
De meeste mensen weten wel hoe ik hier terechtgekomen ben, dus laten we daar maar over zwijgen. Ik wil het met jullie enkel hebben over mijn toekomst, een mooie toekomst wel te verstaan...
Ik ben een sterke man, niet dol op andere mannelijke viervoeters, maar van de dames ben ik wel gecharmeerd. Wel even de goede match vinden, want ik vind niet zomaar iedereen leuk. Mensen vind ik wel gezellig; ik lig graag bij ze op de bank, word graag geknuffeld (moet wel mijn imago van stoere man hooghouden, dus graag achter gesloten deuren). Ik zoek uitdaging in mijn leven, lange wandelingen, veel spelen, want ik bruis van de energie. Je moet dus wel in mijn tempo meekunnen. Een gezapig leven is nog niet aan de orde voor mij. Ik zoek een eigenwijs baasje, dan valt mijn eigenwijsheid wat minder op. Misschien kunnen we samen een cursus volgen, zodat we hier mee om leren gaan. Dat is wel zo fijn voor de mensen in onze omgeving. Ik ben gewend om veel ruimte om mij heen te hebben, dus dat heeft zeker mijn voorkeur. Ik moet zo nu en dan eens alle remmen los kunnen gooien. Op dit moment zijn mijn oren nog niet goed, dus ik moet nog even blijven totdat dit helemaal in orde is, want dat doet enorm veel zeer. Het zal een verademing zijn als ik die pijn niet meer voel. Ik kan me eigenlijk niet meer herinneren hoe dat voelt, maar ze zeggen dat het goed komt, dus dat neem ik dan maar aan. Wil je mij beter leren kennen, dan mag je zeker eens een mailtje naar mij sturen. Ik zal dan even met mijn adviseurs de mooiste match gaan uitzoeken.
Mail naar bemiddeling@adopteereenhond.com en je krijgt zeker een berichtje van mij terug!

Stevige poot van Shadow


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg