Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In JUNI 2014 hebben 24 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-06-2014
Amico
22

Lieve Amico,
 
Voor jou geen afscheidsverhaaltje, je blijft heerlijk bij ons wonen. Amico, een nieuw vriendje voor onze Lilo die onlangs haar broertje verloren heeft. En natuurlijk ook onze nieuwe vriend. We hebben je allang in ons hart gesloten. Jij vind het allemaal best, zolang je maar aandacht hebt. Op dit moment ga je steeds op het toetsenbord liggen, zodat je zeker weet dat alle aandacht voor jou is. Dat ik niet opschiet met dit verhaaltje schrijven interesseert je totaal niet. Lieve Amico welkom in ons gezinnetje, we hopen dat we samen een hele fijne tijd gaan hebben. Ik weet zeker dat jij ons heel veel plezier gaat geven. En wij op onze beurt gaan jou alle liefde en zorg geven die jij je maar wensen kan. We gaan je vreselijk verwennen!!
 
Timo, Danée,
Leon, Sonja &
Je stiefzusje Lilo

Geplaatst op 29-06-2014
Fiore
22

Lieve Fiore,
 
Jij bleef een paar daagjes langer bij ons en dat vonden wij helemaal niet erg. De laatste paar dagen heb jij je nog prima geamuseerd  met je broertje Amico die lekker bij ons blijft wonen.
We hebben genoten van je gekke fratsen en je lieve snoetje. Maar voor jou brak ook de dag aan dat je naar je nieuwe baasje mocht. Je baasje heeft al een nieuw vriendje voor je gehaald.
Vanmiddag kreeg ik al een berichtje dat je al vriendschap hebt gesloten met hem. Wat fijn om te horen! Lieve Fiore wij wensen je een heel fijn poezeleventje toe.
 
Timo, Danée,
Leon & Sonja
Pootje van
Lilo & Amico

Geplaatst op 28-06-2014
Gringo
25

Dag lieve Gringo,

Je was nog zo een klein bolleke toen je hier aan kwam, maar kijk eens wat een leuk groot katertje dat je al bent geworden.
Je kreeg toen nog de fles, want je had nog geen zin om zelf te eten. Ook al was je eigenlijk ondertussen wel al groot genoeg om het zelf te kunnen. Het flesje ging daarom ook niet altijd even makkelijk bij jou, maar het schepte wel een band. Een band die we nooit zullen vergeten. Je blijft ons baby’tje.
Het liefst van al knabbelde je overal op. Of het nu onze neus was, of de armband als we je wilden aaien, overal wou je eens van proeven.
Nu verhuis je naar een leuke plek met een speelkameraadje van jouw leeftijd erbij, dus we zijn er zeker van dat je je super gaat amuseren.
    
Dikke kus,
Je opvanggezin,
Ester, Benny, Jamie, Noah & Ayden 

Geplaatst op 28-06-2014
Kristof
117

Dag adhdtje,

Je broers waren de deur uit en jij kreeg last van periodieke adhd periodes.
Vooral zo tegen 22.00 uur s'avonds.
Rennen vliegen hollen stilstaan en weer doorgaan.
Het is een stuk rustiger nu je je nest hebt verlaten. Je gaat een mooi leventje tegenmoet.
Lieve slaafjes, het speelgoed lag al klaar.
Ik had je tasje met wat spulletje al klaar liggen. Brokjes, snoepgoed en wat te spelen.
En dan is het zover je laatste knuffel en kus van mij en dan ben je vertrokken.

Denk nog maar eens terug aan de tijd bij ons. Hopelijk zijn het fijne herinneringen. Ik heb ze wel aan jou.

Liefs Silvia

Geplaatst op 27-06-2014
Coco
10

Wat zijn we blij dat we alweer een katje gezond en wel hebben mogen laten adopteren. Bij opnieuw een heel lief nieuw baasje waarvan we zeker weten dat er goed voor ons kleintje gezorgd gaat worden.
Coco kwam hier binnen: ingepakt in een dekentje, zo klein en wat angstig. Nummer twee van de vier kittens die hier gelijktijdig zijn opgevangen. Coco was sterk genoeg en had geen extra zorg nodig, maar met haar oogjes wist ze ons altijd te verleiden tot ‘’iets extra’s.’’
Elke keer weer is het geweldig om te zien hoe zo’n klein bang katje langzaam groter wordt en de wereld gaat ontdekken. Ook bij Coco hebben we hier weer van genoten. Ze was een echte lieve ‘moederpoes’ en heeft ontzettend goed gezorgd voor de andere katjes hier in huis. We zijn blij dat we haar de eerste paar weken van haar leventje hebben mogen begeleiden en hopen (weten eigenlijk wel zeker) dat ze een mooie toekomst tegemoet gaat!

Geplaatst op 25-06-2014
Nero
22

Lieve Nero,
 
Ook jij hebt je gouden mandje gevonden. Straks komen je nieuwe verzorgers je halen. Ons laatste middagje samen. Wat ben je toch een speels ding en niet moe te krijgen! Als je broer en zusjes alweer in aan het dutten zijn ren jij nog rond achter een speeltje aan. Op je nieuwe adres wacht al een fijn vriendje op jou, kunnen jullie lekker samen opgroeien. Lekker spelen en ravotten samen. Hier wordt het langzaamaan steeds stiller. Het zal rustig worden nu jij ook gaat vertrekken. Maar ik gun het je van harte, je nieuwe mensen gaan je een geweldig leventje geven, daar ben ik van overtuigd. En jij op jou beurt zal je hun ook  niet teleurstellen, dat weet ik zeker. Lieve Nero wij wensen je heel veel liefde en geluk toe! Laat nog maar eens van je horen!!
 
Liefs van je oppasgezinnetje
Timo, Danée
Leon & Sonja

Geplaatst op 23-06-2014
Ucka
8

Lieve Ucka,

Samen met je moeder nam ik je op in ons gezin, want de plek in een stal was minder veilig en je mama was brood en brood mager. Vanaf je eerste levensdag heb ik je mogen opvangen en het duurde niet lang eer jij besproken was…Je groeide op tot een leuk, lief, maar wel ondeugend kitten en haalde geregeld wel wat uit. Ook je moeder kon je niet met rust laten, maar daar had zij zo nu en dan wel een goed antwoord op waar jij goed naar luisterde. Ook was je erg verzot op de speen van mama, want daar bleef je maar aanhangen, ondanks je zelf al erg goed at en dronk. Mama vond het best, zij genoot ervan…
Nu sta je op eigen benen in je nieuwe thuisje en ik wens je een heel lang en gelukkig leventje toe !
Knuffel, je opvangmama en nog een spin van je moeder hier !
Lilian

Geplaatst op 22-06-2014
Stella
22


Lieve Stella,
 
Het was een genot 5 weekjes voor je te mogen zorgen. Wat ben je lief met je guitige snoetje, waar je steeds maar weer kopjes mee geeft.
Lekker kroelen en spinnen. Lekker ravotten met je zusje en broertjes of lekker in mijn hals liggen slapen, zo zal ik je altijd herinneren.
Wij wensen je heel veel liefde geluk bij je nieuwe mensen. Wordt maar een mooie grote poes en blijf zo lief als je nu bent.
 
Heel veel liefs van je oppasgezin
Timo,Danée,Leon & Sonja xx

Geplaatst op 22-06-2014
Bob
23

Deze kittens werden in een tuin achter een aantal stookolietonnen gevonden.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 22-06-2014
Pino
23

Deze kittens werden in een tuin achter een aantal stookolietonnen gevonden.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 21-06-2014
Olaf
117

Dag kleine knul,  jij blijft een beetje in de familie. Je gaat Gismo heten. Vandaag ga ik je brengen naar je nieuwe slaafjes en je nieuwe grote vriend Bobby. Ik hoop dat jullie het goed samen gaan vinden. Ik denk het wel. Bobby is een grote speelvogel en heel hard toe aan een vriendje.
Jou zie ik regelmatig terug op het honk komen omdat je komt logeren als je slaafjes even op vakantie zijn. Dus ik blijf op de hoogte over je ontwikkelingen.
Lieverd veel speelplezier met Bobby en je nieuwe personeel
Jos, Myrthe en Silvia

Geplaatst op 21-06-2014
Sven
117

Vandaag vertrek jij naar Leiden naar je nieuwe slaafjes. Je krijgt een vriendje. Ik ben er van overtuigd dat je het heel goed gaat krijgen.
De drukte die jullie 4 in huis maken zal ik missen. Zeker onze planten buiten zullen erg blij zijn dat jullie vertrekken. Wat hadden jullie een lol in die pol gras en op de krabpaal buiten.
Veel plezier in jullie nieuwe huisje en laat nog wat van je horen.

Jos, Myrthe en Silvia

Geplaatst op 21-06-2014
Nagali
25

Dag lieve Nagali,

Je bent nu dan toch vertrokken naar je nieuwe thuis. Wel een weekje later, omdat je plots wat ziek werd. Maar daardoor konden wij wel nog een week langer van je speelse kuren genieten.
Ik moet wel zeggen dat het stofzuigen nu een pak vlotter gaat, nu jij de kabel niet meer tegen houdt met je pootjes. Die stofzuiger was je beste vriend :-)
Maar nu is het tijd om nieuwe vrienden te maken, maar dat zal je vast lukken. Je kon hier ook al met iedereen goed opschieten en liet dan ook geen kans onbenut om bijvoorbeeld op de hond zijn staart te springen om er mee te spelen.
Je bent echt een superlieve, speelse poes die we zeker gaan missen.
    
Dikke kus,
Je opvanggezin,
Ester, Benny, Jamie, Noah & Ayden 

Geplaatst op 20-06-2014
Hans
117

Dag kleine zwarte kabouter,

Jij bent de eerste die dit seizoen ons nest gaat verlaten. Je koffertje had ik vanmorgen al gepakt.
Brokjes, wat lekkers en wat te spelen. Je entingsboekje en de rest van de papieren.
Vanmiddag heb je nog lekker in de tuin kunnen spelen met je broers.
Een gouden mandje ga je tegemoet met nog 4 andere vriendjes.
Je baasjes vertelde net dat ze nog een schildpad poezen vriendinnetje van 3 maanden bij was gekomen. Mensen wilde haar niet meer en zo heeft, Louis want zo ga je heten, een leeftijdsgenootje gekregen.

Nou knul veel succes in je nieuwe huisje en ik ben ervan overtuigd dat je slaafjes goed voor je zullen zorgen.

Dikke kus van je broers en alle poezels
Jos, Myrthe en Silvia 

Geplaatst op 16-06-2014
Juma
28

Deze jongeman leefde in een zwerfkattenpopulatie. Hij zat onder de neten en klitten en is niesziek. Ivm de zoektocht naar een eigenaar is hij niet te reserveren t/m 27 april.

Hallo allemaal,
Ik ben Juma en vind het ontzettend fijn dat ik in de opvang mocht komen want ik was me toch aan het snotteren en mijn mooie vachtje was helemaal vies en in de war. Poeh ik vond het allemaal maar niets.
Maar nu voel ik me een stuk beter na een opfris beurt en mijn klitten eruit zijn gekamd, dat heb ik allemaal heel lief door staan, en zelfs mijn snottebellen worden minder. Heerlijk is het hier! Had ik trouwens al gezegd hoe super lief ik ben, zodra ik ook maar iemand tegen kom, gaat mijn spinmachine aan en blijf ik lekker door ronken en kopjes uitdelen.
Kijk maar eens goed naar mijn foto dan ben je helemaal verkocht!

Heel veel liefs en een pootje van Juma

Geplaatst op 15-06-2014
Casper
8

En zo is ook onze Casper alweer op zijn nieuwe adresje. Niet langer dan nodig bij ons geweest, want voor de nieuwe baasjes van Casper was het liefde op het eerste gezicht. Zo werd Casper dan ook meteen al gereserveerd, en zodra  hij er klaar voor was werd Casper door zijn adoptieouders opgehaald. Hij heeft het wel getroffen hoor, zijn lieve nieuwe baasjes en hij passen echt perfect bij elkaar.
Ondanks het feit dat we nu nog andere kittens in huis hebben is het maar stil opeens. Casper was een echte gangmaker en altijd in om te spelen, maar kon ook ‘’vragen’’ om lekker te knuffelen. Niet alleen wij missen zijn aanwezigheid dus, ook de andere kittens vinden het maar stil. Opeens is er niemand meer die eerst eens even lekker achter je aan rent, of soms zelfs achter je aan jaagt, met je stoeit ….. om daarna lekker tegen elkaar aan in een mandje in slaap te vallen.
Lieve Casper, heel erg bedankt voor de leuke weken die we gehad hebben met jou! Ga maar lekker genieten bij je nieuwe baasjes, want zij verdienen jouw aandacht net zo hard als jij die van hun ;)

Geplaatst op 14-06-2014
Miene
5

Deze kittens lagen in een aanhangwagen. Toen de mensen de wagen aan het uitladen waren op het containerpark in Genk, hoorden ze gepiep en vonden ze deze 5 kittens en 1 reeds overleden broertje of zusje.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 11-06-2014
Rafke (konijntje)
127

Rafke zat niet goed waar hij zat. Nu is hij lekker bij ons binnen, maar heeft nog heel wat socialisatie nodig.

Hallo, ik ben Rafke!
 
Wegens omstandigheden, waar mijn baasje helaas niets aan kon doen, ben ik hier terechtgekomen.
Ik heb me laten vertellen dat ze eigenlijk een zwerfkattenopvang zijn, maar eerlijk gezegd maakt mij dat niet zoveel uit. Ik ben een konijntje dat, om maar in de termen te blijven "de kat uit de boom kijkt". Aaien vind ik best ok, maar je moet mij op mijn vertrouwde plekje laten zitten. Ik hou niet van oppakken of op schoot, daar word ik een beetje gestresst van. Ieder zijn ding, he.
Ik krijg een paar keer per dag lekkere hapjes. Daar moest ik ook erg aan wennen, want ik at eerst enkel witlof. Mijn opvangmama heeft mij van alles laten proeven en nu lust ik al veel meer groenten en fruit. Geen idee dat er zoveel keus in hapjes was.
Ik ben een je-weet-wel konijntje en op dit moment zit ik alleen.
Mijn leven zou pas helemaal compleet zijn met een lieve dame, waar ik samen mee door de tuin kan huppelen.
Heb jij zo'n lieve dame, die ook op zoek is naar een lief kameraadje? Kom dan eens kennismaken met mij.
Je mag haar zeker meenemen voor een bezoekje en dan kijken we of het klikt.
Hopelijk tot gauw,
 
Rafke

Geplaatst op 07-06-2014
Boemer
12

Deze kittens lagen in een aanhangwagen. Toen de mensen de wagen aan het uitladen waren op het containerpark in Genk, hoorden ze gepiep en vonden ze deze 5 kittens en 1 reeds overleden broertje of zusje.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-06-2014
Demi
12 - Kinrooi

Deze kittens lagen in een aanhangwagen. Toen de mensen de wagen aan het uitladen waren op het containerpark in Genk, hoorden ze gepiep en vonden ze deze 5 kittens en 1 reeds overleden broertje of zusje.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 07-06-2014
Dolly
12 - Kinrooi

Deze kittens lagen in een aanhangwagen. Toen de mensen de wagen aan het uitladen waren op het containerpark in Genk, hoorden ze gepiep en vonden ze deze 5 kittens en 1 reeds overleden broertje of zusje.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 03-06-2014
Sahbi
102 - Brunssum

Dag Sahbi, dag klein vriendinnetje.

Wat was je klein toen je binnenkwam, net geboren. We zijn er nog steeds verbaasd over dat je het gered hebt, maar je had een enorme overlevingsdrang.

10 weken ben je bij ons geweest, we zullen je enorm gaan missen, je grappige aanvalsmanoeuvres, je gekke fratsen. Je lief snuitje.
Maar het is tijd om naar je definitieve plekje te gaan.
Dag meisje.

XXXX Harry, Anki, David en Jamo

Geplaatst op 01-06-2014
Lotje
133 - Maastricht

Lieve Lotje,

Als kleine kitten van 3 weekjes oud kwam je bij ons. Onder een dekentje lag je te slapen, hele dagen lang. Jij stond alleen op voor een flesje! Dat flesje bleek belangrijk, want met 7 weken was je er nog niet vanaf! Wel werd je steeds groter en steeds actiever. Die rust in het begin had jou goed gedaan, want je groeide uit tot een stevig, actief, gezond kittentje! Je bent bij ons niet 1x ziek geweest!!

Met 8 weekjes kwamen er vriendjes bij waar jij prima mee kon spelen. Door hun leerde je dat brokjes en natvoer wel erg lekker is. Ook werd je gesteriliseerd, zo klein en zo dapper. Na 1 dag klom je alweer over de stoelen.

Lotje, klein vrolijk ding, zo ongecompliceerd. Het leven is een feest!!

Nu ga je naar je eigen plekje. Daar wachten kattenvriendjes en een hond op  jou. Onze hond was je maatje van het begin af, dus met die hond zal je ook vast dikke maatjes worden!

Ik hoop dat het leven voor jou zo blijft. Laat het feest daar verder gaan!

Vrolijke , actieve Lotje, vang daar ook maar alle voeten, dag en nacht. Huppel daar net zo vrolijk rond!

Wij zullen je nooit vergeten, Lotje ons dotje!!!

Je gastgezin, Sonja Kreyns

Geplaatst op 01-06-2014
Felix
12 - Kinrooi

Deze kittens lagen in een aanhangwagen. Toen de mensen de wagen aan het uitladen waren op het containerpark in Genk, hoorden ze gepiep en vonden ze deze 5 kittens en 1 reeds overleden broertje of zusje.

Later meer gegevens.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg