Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In MEI 2014 hebben 12 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 30-05-2014
O'Malley
27 - Maastricht

O'Malley is retour gekomen.

Hallo iedereen!
Ik ben O’Malley!
Een aantal maanden geleden was ik ook al hier en nu ben ik weer terug, hebben jullie even geluk, een tweede kans op een leuke tijger zoals ikke!
Helaas moest ik door omstandigheden mijn koffertje weer even inpakken en ging ik terug naar mijn opvang mam en paps. Gelukkig is mijn grote broer daar ook, dus kunnen we familiereünie doen!
Over mij vraagt u? Nou, ehhm… O’Malley dus, maar dat had ik al gezegd he?
Hmmm… wat nog meer? Nou, ik ben 9 maandjes jong en zit nog vol met kittenenergie! “huh, wat vlieg?!? Een moment… ik ben zo terug!”
Zo, ziet u, ik ruim ook nog insecten weg in uw appartementje, lekker schoon! Bang voor spinnen? No problemo, die zijn zo opgeruimd hoor. Overigens kan ik ook onder uw bank, stoelen en bed stoffen, indien nodig!
Zoals ik al zei, ik ben een speelse jonge kater, samen met mijn broer kan ik goed stoeien. Verder vind ik niets fijner dan bij u zijn, kopjes geven en knuffelen. Als u thuiskomt sta ik klaar, miauw naar uw dag en kom even knuffelen. Ik ben best nieuwsgierig, dus als we uit geknuffeld zijn ga ik weer even op ontdekkingstocht!
Ik houd van vriendjes, maar heb dan wel een vriendje of vriendinnetje nodig dat het leuk vind om stevig met mij te spelen!

Hebt u dus een goede appartementenpoetser en een lekkere schootwarmer nodig? Belt u dan even met mijn opvangmams?

Lieve groetjes,
O’Malley

Geplaatst op 30-05-2014
Saar
26 - Rotterdam

Dit katje werd al van kleins af aan door de meldster gevoerd, maar de buurman heeft enkele keren de politie op de meldster afgestuurd omdat hij het katje en haar nestgenootjes weg wilde hebben. Deze is alvast bij ons in de opvang.

Hoi ik ben Saar!
Nu mijn kindjes bijna gaan verhuizen, ben ik zelf ook op zoek naar een nieuwe blijvende omgeving! Ik weet dat de kittens op het moment erg snel een plekje krijgen en ik dacht: ik ben ook nog jong en speels, ik ga ook eens internet op!

Het liefst ga ik naar een plek met lieve mensen die van knuffelen houden, een plek waar ik constant kan spinnen. Het hoeft niet groot en ook niet te druk, naar buiten wil ik niet dus al met al ben ik erg makkelijk!
Met andere katten kan ik ook prima opschieten maar als ik alleen ergens kom te zitten wil ik wel wat aandacht van jou!
Weet er iemand een goed huisje voor  mij?

Heel veel gespin en kopjes van Saar!

Ps. Ik ben niet erg fotogeniek dus kom me liever gewoon bekijken, ik ben namelijk best mooi al zeg ik het zelf!

Geplaatst op 30-05-2014
Luuk
26 - Rotterdam

Luuk is een zoontje van Saar en werd geboren in de opvang.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 30-05-2014
Soof
26 - Rotterdam

Soof is een dochtertje van Saar en werd geboren in de opvang.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 30-05-2014
Loes
26 - Rotterdam

Loes is een dochtertje van Saar en werd geboren in de opvang.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 29-05-2014
Maisy
55 - Veerle-Laakdal

Lieve Maisy

Wat was je schuw toen ik voor je begon te zorgen. Je had al een tijdje bij een andere opvangmama gezeten met je drie kittens, die al snel een nieuwe thuis kregen. Toen kwam je naar mij toe. Je liet het wel toe om je te aaien maar daar bleef het dan bij. Je bleef mooi op een afstand tot je men andere katten zag en toen maakte je precies de klik van 'ik kan je vertrouwen'. Sindsdien voelde je je best thuis hier, alleen van onverwachte geluiden schrok je nog. Je sliep graag boven in de kleerkast , je kwam niet veel naar beneden, alleen als je honger had. Toen kwam er een telefoontje dat er iemand interesse in je had.Je verhuisde maar spijtig genoeg kwam je na drie dagen terug. Maar dat vond je precies niet erg want vanaf toen bloeide je alleen nog maar meer open. Je kwam al bij op de zetel liggen en je liet al meer toe dat ik je mocht pakken. Je werd echt aanhankelijker. En wat genoot ik van jou. Langs de ene kant wou ik zo graag een gouden mandje voor jou maar langs de andere kant geraakte ik meer en meer aan je gehecht. Je was blijkbaar moeilijk plaatsbaar want je hebt een paar keer op de profielpagina van facebook gestaan. Iedereen vond je lief maar niemand had echt interesse.
Terwijl ik het al niet meer  verwachtte kreeg ik plots een telefoontje. Mensen die jou toch een kans wilden geven op een nieuw leventje. Ik was blij en verdrietig tegelijk. Ze waren zo enthousiast dat ze de volgende dag al naar jou kwamen kijken. Ze wisten dat je meer tijd nodig zou hebben om te wennen maar dat deerde hen niet. Ze wilden persé jou als nieuw vriendinnetje voor hun andere poes. En belangrijk..ze weten hoe ze moeten omgaan met schuwe katten dus ik zie dat helemaal goed komen.
Lieve schat, het gaat serieus wennen worden want 8,5 maand ben je hier geweest. Zo lang heb ik nog nooit gezorgd voor een opvangertje. Je zit echt in men hart maar ik gun je zo je nieuwe leventje. Ik hoop dat je er de volle 100% van gaat genieten en dat je even gelukkig zal worden als dat je hier was.

dikke knuffel

je opvangmama Ils

Geplaatst op 24-05-2014
Frosty
32 - Mechelen (NL)

Deze kater kwam een maand of 4 geleden bij de meldster aanlopen in Maasmechelen. Hij was erg mager en vuil. De meldster heeft hem verzorgd, maar kan hem niet in huis nemen in verband met haar eigen zieke, oude hond.

 

Man 5 jaar, groot, vriendelijk. licht grijzend met blonde lokken, ietsje mollig, zoekt vrouw, leeftijd onbelangrijk, liefst met kinderen en man voor een mooie toekomst. Als het klikt ga ik voor een stabiele relatie, geen losse flodders.

Ik houd van gezelligheid, dus het liefst geen 40 urige werkweek.

Hobby's: knuffelen, lekker eten, debatteren.

Ik ben gek op katten en honden zijn geen bezwaar, ik ben geen uitgaanstype, zit liever samen op de bank.

Heb ik jouw interesse gewekt? Bel dan snel voor een date.

Groetjes, Frosty

Geplaatst op 18-05-2014
Max
22 - Maastricht

Mama Pien en haar 4 kindjes werden zomaar in een doos die midden op de weg stond gevonden. Een regelrechte dumpactie!

Later meer gegevens.

Geplaatst op 11-05-2014
Tom
22 - Maastricht

Mama Pien en haar 4 kindjes werden zomaar in een doos die midden op de weg stond gevonden. Een regelrechte dumpactie!

Later meer gegevens.

Geplaatst op 11-05-2014
Job
22 - Maastricht

Mama Pien en haar 4 kindjes werden zomaar in een doos die midden op de weg stond gevonden. Een regelrechte dumpactie!

Later meer gegevens.

Geplaatst op 03-05-2014
Pasha
55 - Veerle-Laakdal

Deze kater werd door zijn eigenaren achtergelaten op een camping in Lommel. Ze lieten zelfs het kattenluikje dichttimmeren zodat hij hun vakantiehuisje niet meer binnen kon.

lieve Pasha

Je had een goede thuis maar daar kwam spijtig genoeg verandering in. Door omstandigheden kwam je op straat terecht en zo kwam je in opvang. Wat zag je eruit...een vacht vol klitten en ontstekingen in je mond. Bezoekje aan de dierenarts en een goede scheerbeurt en je kon terug op je positieven komen. Je voelde je hier best snel thuis, je genoot van alle aandacht dat je kreeg en je had genoeg vriendjes om mee te spelen. Ik zag je echt openbloeien. Je deed niks liever dan dicht bij me komen liggen en dan begon ik je te borstelen en dan maar genieten. Dat mocht uren duren voor jou. Naar toilet gaan kon ik niet meer alleen want constant hing je achter me aan, al pratend, want dat deed je ook graag. 'S morgens kwam jij me altijd als eerste begroeten met veel miauww, zalig vond ik het . Ik wist al vlug dat ik niet lang van je zou kunnen genieten want al redelijk snel waren er mensen die je een gouden mandje wilden geven. Was buiten jou gerekend want de dag voor je zou vertrekken had je problemen met je pootje dus terug naar de dierenarts. Je mocht tien dagen langer bij me blijven. Precies of je wist het  .
Ik ga je echt missen want je was een aanhankelijk mannetje maar ik laat je wel met een supergoed gevoel gaan want je nieuwe baasjes gaan jou rot verwennen. Je krijgt er een nieuw kattenvriendje bij en ook een peuter ,waar je ongetwijfeld nog veel plezier mee gaat hebben.
Lieve schat , nog een hele dikke knuffel van je opvangmama en geniet maar van je nieuwe leventje. xxx

Geplaatste honden

Geplaatst op 06-05-2014
Summer
H4 - Maastricht

Summer is momenteel niet te reserveren omdat ze erg getraumatiseerd en angstig is.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg