Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In AUGUSTUS 2014 hebben 55 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-08-2014
Zusje
9

Hallo allemaal, ik ben Zusje en ik ben dol op knuffelen, kroelen en geaaid worden, ik kan er echt niet genoeg van krijgen. Als het vrouwtje me roept dan kom ik gelijk naar haar toe, zo fijn vind ik het om te knuffelen. Behalve heel lief ben ik ook heel mooi, een tortietabby met wit befje en witte sokjes, is dat niet deftig? Samen met mijn broer Frenky heb ik zeven jaar bij mensen gewoond, alleen die konden ons niet meer houden dus moesten wij weg. Waarom dat snap ik niet, want ik heb zoveel liefde te geven. Misschien hielden die mensen wel niet van knuffelen en kroelen? Het vrouwtje heeft gezegd dat ik het me maar niet aan moet trekken, dat het niet aan ons lag, dat wij niets verkeerds hebben gedaan en dat wij alleen maar lief zijn.


Dag lieve Zusje, dat vriendinnetje van me, dag kroelerd. Je kwam van mensen die jou helemaal niet leuk vonden en niet lief tegen je deden, nu mag je wonen bij mensen die wél blij met je zijn. Ik hoop dat je heel gelukkig wordt.

Geplaatst op 31-08-2014
Ram Jam
104

Dag lieve Ram Jam!

Je was nog een beetje bang toen je bij ons kwam, maar al snel draaide je bij en werd je een echte knuffel. De gemoedelijkheid zelve, geen greintje kwaad zit in jou. Qua socialisatie ga je elke dag nog met sprongen vooruit. Je krijgt het rijk alleen bij een gezin met 2 kinderen die volop met je zullen spelen. Het zal even wennen zijn, zonder andere kattenvriendjes, maar ik weet zeker dat je een enorme mensenvriend zult worden.

Geniet ervan!


Liefs, Marjolein en Antoine en nog een wasbeurt van je zusje Black Betty

Geplaatst op 30-08-2014
Ollie
119

Deze kittens werden langs de weg gevonden in Berg (Tongeren). Hun oogjes helemaal dichtgeplakt en ze hadden moeite met ademen.

Hey,
ik ben Ollie, in de wandelgangen beter gekend als  OllieBollie, en samen met mijn broer Turbo zet ik hier het feestje in gang!
Ja, ik ben een pretmaker, lolbroek, feestbeest, ik kan dollen zonder einde, moe word ik er zelden van…maar als ik af en toe een dutje nodig heb, doe ik dat het liefst in de buurt van  mijn mensjes, en dat kleine blonde mensenkind  blijft toch mijn favoriet! Ik ben een flessenkindje, dat weten jullie vast nog wel, en het gekke is, dat zodra ik lekker opgerold bij dat kleine mensje lig- en  ik kan het niet helpen, hoor- dan moet ik sabbelen en knorren, daar word ik toch  zo relaxt van, he…ff rusten, om  dan weer als in speer het feestje op gang te helpen, zelfs die ouwe knorrige  tijgerkater wordt er stiekem blij van …Ik ben dus gewoon de ideale mix…
Kom eens een uurtje meefeesten, kan je het met eigen ogen zien,  mijn opvangmama weet zeker dat je meteen smelt, dus ik zet gelijk mijn koffertje klaar voor je…doei, tot snel!
 
high 5 van Ollie

Geplaatst op 30-08-2014
Neve
40

Deze mama en haar kittens zaten bovenop een hooizolder.

hallo iedereen,

ik ben Neve een zeer lief zwart katertje. Ik ben een Kei in vliegen vangen daar is het opvanggezin heel blij mee hihi.
Maar waar ze minder blij mee zijn en ik ook is dat al mijn zusjes en ook mama al een forever home gekregen hebben. Ik niet ik zit nog steeds bij mijn opvanggezin. ik ben ontzettend lief, je kunt ook werkelijk alles doen met mij.
Iedereen die hier thuis komt, wilt altijd direct met mij knuffelen en zijn smoorverliefd op mij. Helaas hebben die mensen al genoeg diertjes in huis en geen plek voor nog een katje erbij. Met andere dieren kan ik super overweg, hier ben ik dol op de hond van het gast gezin en ook hun katten zijn heel leuk om mee te spelen. Ik ben dus eigenlijk een echte allemansvriend :D
Ik hoop dat ik ook spoedig een forever home krijg, ik kijk er al naar uit om wie weet wel uw nieuw huiskatje te worden.

Tot snel !!
Poot Neve.

Geplaatst op 29-08-2014
Koetje
43

Deze kittens mochten bij hun schuwe mama blijven totdat ze oud genoeg waren om in ons gastgezin binnen te komen. We gaan fijne baasjes voor ze zoeken!

Hoi hoi! Mag ik me even voorstellen? Ik ben Koetje! Ik ben een heel speels en pittig meisje. Ik woonde eerst samen met mn broers en zusjes in een hondenhok. Mama kwam elke dag om ons melk te laten drinken en ons te knuffelen. Helaas waren we daar niet meer veilig omdat we steeds naar buiten gingen en er ook grote honden waren. Nu wonen we in een veilig huis met lieve baasjes en een grote poes en kater. Ik ben niet bang hoor voor de grote kater, ik daag hem flink uit! Het is zo grappig om achter hem aan te rennen en als hij ligt te slapen speel ik soms stiekem even met zn staart. Ik vind het super leuk om met de stokjes met veren en balletjes eraan te spelen, maar ook die grappige muisjes met veertjes zijn echt mijn favoriet. Ik hou graag alles in de gaten dus vind het leuk om achter iedereen aan te lopen in huis, ik probeer dan ook weleens naar buiten te glippen maar ze letten hier goed op me dus dat is nog niet gelukt. Als ik moe ben van het spelen ga ik heerlijk op de eetkamerstoelen slapen of ik kruip lekker bij mn broers en zusjes in de poezenmand.

Geplaatst op 28-08-2014
Kona
29

Kona is het zusje van Nani en werd enkele dagen later ook gevangen. Ook haar oogjes waren ontstoken.

“Kona, kom je even iets over jezelf vertellen?”

Mmm, smikkel, smak, wacht even! Even nog één hapje.. ja vooruit, ik kom!

Hallo allemaal, ik ben Kona, ik ben het zusje van Nani, die kent u vast ook wel al he? Maareh, wij lijken totaal niet op elkaar hoor! Ik ben wat rustiger dan Nani. Spelen, das leuk hoor, ik sla wel tegen dat balletje en ook wel tegen t muisje, maar liever zit ik bij jou. Even knuffelen, een aai over mijn bolletje, een kopje en spinnen. Maar weet u wat ik echt het allerliefste doe? Echt het aller- allerliefste? Nee, kunt u het niet raden? Echt niet? Dan zal ik het u vertellen, het allerliefste zou ik de hele dag eten! Natvoer, droogvoer, beiden lekker. Zalm,Rund,Kip,Kabeljauw, het smaakt mij allemaal heerlijk. En wilt u nu het goede nieuws horen? Van mijn opvangmama en papa moet ik goed eten, want ze vinden mij te mager! Dat betekent eten, eten en nog meer eten, mjammie! Natuurlijk blijft dat niet duren, dat vele eten, maareh, misschien heb jij iets lekkers over dat je wel met mij wilt delen?
Ik moet nu in ieder geval weer gaan, mijn voerbakje moet dringend leegegeten gaan worden! Doei en smakelijk eten!

Geplaatst op 27-08-2014
Peppie
100

De moeder van dit kitten beviel op de oprit van de melders. De mama heeft hem even schoongelikt, maar is direct daarna vertrokken - de placenta hing nog aan de kleine Peppie vast. Kitten was ijskoud en moeder is niet meer teruggekomen. Met dank aan onze collega's van de Poezencentrale die hem binnen namen en de eerste zorgen verleenden.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 27-08-2014
Nani
29

Dit zieke kitten werd gevonden met vreselijk ontstoken ogen.

Hallo iedereen, ik ben Nani,
Niet schrikken van mijn foto he, momenteel heb ik nog ontstoken oogjes, maar mij maakt het niks uit, ik ren gewoon lekker rond! Bovendien werken we daar nu hard aan, binnenkort zie je er niks meer van!
Ik zal je even iets vertellen over mij, want ik ben natuurlijk meer dan mijn oogjes. Ik hou van knuffelen en spelen enne…. Knuffelen… Had ik spelen al gezegd?
Als jij binnenkomt, kom ik voor je zitten, eerst even aaien voor je verder mag! Als jij dan lekker zit, kom ik naast je liggen, even spelen, even knuffelen en heeel veel spinnen. Als we dat gehad hebben ga ik even kijken wat er vandaag te doen is, bovendien stof ik dan ook direct even onder je kastjes. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de spinnenwebjes en stofjes uit mijn snorharen vegen en klaar! Zo hoef jij minder te poetsen en dan heb je meer tijd om met mij te spelen!
Lieve groetjes en een pootje,
Nani

Geplaatst op 25-08-2014
Zakiya
117

Dag kleine kabouters,

Vandaag is jullie grote dag en vliegen jullie uit naar jullie nieuwe nestjes. 5 ADHDtjes die momenteel de tent afbreken hier. Wat zal het rustig worden zonder jullie. Geen kittens die in de broek hangen omdat ze NU willen eten. Geen kittens die alleen maar nat voer eten ( jullie eten wel brokjes maar liever niet)
Maar ook geen 5 schootkatten die s avonds je lekker warm houden en aan je oren sabbelen
Een ding is zeker er wachten kinderen op jullie komst. Jullie gaan super plekjes krijgen.
Ieder nest wat je verzorgt is weer anders en jullie spanden wel de kroon.
Eerst geen fles willen, dus 5 dagen lang jullie via een sonde in leven moeten houden,  toen ging alles goed met het flesje. Met de overgang naar vlees hadden jullie geen moeite. Dat ging super, ik voerde elke dag een groot stel wolven. Wat konden jullie een vlees weg stouwen.
Toen het drama brokken eten. Brokken bah vies die eten we niet.
Met maar twee keer nat voer en brokken mengen met liquid snack hebben jullie die ook leren eten maar het gaat nog steeds niet van harte.
Tja honger maakt rauwe bonen zoet, jullie leren het wel als jullie ouder worden.

Kleine sabbel en knuffel dozen lief zijn voor jullie kleine mensjes. Zij worden jullie slaafjes.
Groei op tot mooie, sterke en lieve katers en poezen zodat ik trots op jullie kan zijn.

Azizi en Rafiki (heren) blijven bij elkaar, de poezen Rabiha (Yoda), Zakiya en Zahra verlaten elk alleen het nest.
Allen krijgen een poezenvriendje om mee te spelen en of kleine mensen vriendjes.

Ik hoop dat jullie een fijne kindertijd bij ons hebben mogen beleven en dat jullie straks hier met plezier aan terug denken.
VEEL SUCCES IN JULLIE NIEUWE HUISJES

liefs Silvia, Jos en Myrthe en alle poezels

Geplaatst op 25-08-2014
Sky
114

Lieve Sky,

Ineens is het stil in huis…  Sky, onze kleine druktemaker is vertrokken.
Elke dag weer mochten wij genieten van jouw  grappen. Altijd even vrolijk rende je door het huis. Voor jou is het leven 1 groot feest. Zo gauw jouw oogjes open gingen kon het feest beginnen. Rennen, gekke sprongen, overal in, om en door. Wij, de hond, de oudere katten en de kittens, iedereen werd door jou uitgedaagd tot spel. Kom op…..doe mee…leukkkkkkkk.
Jij werd opgehaald, ook dat vond je leuk. Een kindje kwam, en jij ging spelen. Je ging je mandje in, muisje mee, en jij lag op je rug te spelen!
Hier slaapt alles nu, want jij bent er niet om de boel op stelten te zetten.
Lieve Sky, blijf altijd het onbezorgde vrolijke kittentje dat je nu bent!
Ga nu daar de boel maar op stelten zetten.
Wij missen je nu al. Maar we kijken terug op de leuke tijd die jij ons bezorgd hebt.
Dank je lieve Sky, laat het je goed gaan!!

Knuffel van je opvanggezin Sonja Kreyns.

Geplaatst op 24-08-2014
Mimmi
43

Deze kittens mochten bij hun schuwe mama blijven totdat ze oud genoeg waren om in ons gastgezin binnen te komen. We gaan fijne baasjes voor ze zoeken!

Hoi ik ben Mimmi! Ik woonde eerst samen met mn broers en zusjes in een hondenhok. Mama kwam elke dag om ons melk te laten drinken. Helaas waren we daar niet meer veilig omdat we steeds naar buiten gingen en er ook grote honden waren. Nu wonen we in een veilig huis met lieve baasjes en een grote poes en kater. Ik ben een heel lief meisje. Natuurlijk stoei ik ook graag even met mn broers en zusjes maar ik houd ook echt van knuffelen en geaaid worden. Daar geniet ik dan zo van dat ik opeens heel diep slaap. Ook ben ik gek op speelmuisjes, vooral die met een staartje van veren! De grote kater hier in huis moet ik niet veel van hebben hoor, als ik hem zie kruip in lekker onder de bank zodat ie me niet ziet!

Geplaatst op 22-08-2014
Lewie
26

Lieve lieve Lewie,
 
Acht maanden geleden, kwam je bij ons binnen, zo schuw.
Wat was je mager, je zag er verschrikkelijk uit, en je was zo bang.
Met bloed, zweet en tranen, hadden we je na vier maanden eindelijk zo ver dat je je liet aaien, dat je geen schrik meer voor ons had.
 
Na een familiegesprek met jou aan onze voeten, hebben we besloten, dat we jou bij ons willen houden, wij adopteren jou!
Je voelt je hier goed, je bent een grote dikke jongen geworden onder onze liefhebbende handen, we willen je nooit meer kwijt!
 
lieve jongen, welkom in onze familie xxx

Geplaatst op 21-08-2014
Sem
108

Hoi ik ben Sem, een speelse jongeman.

Ik werd apatisch en uitgehongerd gevonden, maar kijk mij nu eens, ik heb de grootste lol :-)
Wel moet ik eerlijk zeggen dat ik zoals dat heet  "de kat nog even uit boom moet kijken".
Voor mensen ben ik nog een beetje bang maar als je geduld met mij hebt zal dat zeer zeker goed komen.
Voor mij is een lief kattenvriendje een must, dan zal ik ook sneller aan je wennen, kijk maar eens naar het filmpje.

Geef je mij de tijd om aan je te wennen en heb je een kattenvriendje voor mij, bel ons dan maar snel.

xxx Sem

Geplaatst op 20-08-2014
Wibren
103

Dit kitten namen we over van onze collega's van de Poezencentrale te Mol.


Later meer gegevens.
 

Geplaatst op 20-08-2014
Rafiki
117

Dag kleine kabouters,

Vandaag is jullie grote dag en vliegen jullie uit naar jullie nieuwe nestjes. 5 ADHDtjes die momenteel de tent afbreken hier. Wat zal het rustig worden zonder jullie. Geen kittens die in de broek hangen omdat ze NU willen eten. Geen kittens die alleen maar nat voer eten ( jullie eten wel brokjes maar liever niet)
Maar ook geen 5 schootkatten die s avonds je lekker warm houden en aan je oren sabbelen
Een ding is zeker er wachten kinderen op jullie komst. Jullie gaan super plekjes krijgen.
Ieder nest wat je verzorgt is weer anders en jullie spanden wel de kroon.
Eerst geen fles willen, dus 5 dagen lang jullie via een sonde in leven moeten houden,  toen ging alles goed met het flesje. Met de overgang naar vlees hadden jullie geen moeite. Dat ging super, ik voerde elke dag een groot stel wolven. Wat konden jullie een vlees weg stouwen.
Toen het drama brokken eten. Brokken bah vies die eten we niet.
Met maar twee keer nat voer en brokken mengen met liquid snack hebben jullie die ook leren eten maar het gaat nog steeds niet van harte.
Tja honger maakt rauwe bonen zoet, jullie leren het wel als jullie ouder worden.

Kleine sabbel en knuffel dozen lief zijn voor jullie kleine mensjes. Zij worden jullie slaafjes.
Groei op tot mooie, sterke en lieve katers en poezen zodat ik trots op jullie kan zijn.

Azizi en Rafiki (heren) blijven bij elkaar, de poezen Rabiha (Yoda), Zakiya en Zahra verlaten elk alleen het nest.
Allen krijgen een poezenvriendje om mee te spelen en of kleine mensen vriendjes.

Ik hoop dat jullie een fijne kindertijd bij ons hebben mogen beleven en dat jullie straks hier met plezier aan terug denken.
VEEL SUCCES IN JULLIE NIEUWE HUISJES

liefs Silvia, Jos en Myrthe en alle poezels

Geplaatst op 20-08-2014
Azizi en Rafiki
117

Dag kleine kabouters,

Vandaag is jullie grote dag en vliegen jullie uit naar jullie nieuwe nestjes. 5 ADHDtjes die momenteel de tent afbreken hier. Wat zal het rustig worden zonder jullie. Geen kittens die in de broek hangen omdat ze NU willen eten. Geen kittens die alleen maar nat voer eten ( jullie eten wel brokjes maar liever niet)
Maar ook geen 5 schootkatten die s avonds je lekker warm houden en aan je oren sabbelen
Een ding is zeker er wachten kinderen op jullie komst. Jullie gaan super plekjes krijgen.
Ieder nest wat je verzorgt is weer anders en jullie spanden wel de kroon.
Eerst geen fles willen, dus 5 dagen lang jullie via een sonde in leven moeten houden,  toen ging alles goed met het flesje. Met de overgang naar vlees hadden jullie geen moeite. Dat ging super, ik voerde elke dag een groot stel wolven. Wat konden jullie een vlees weg stouwen.
Toen het drama brokken eten. Brokken bah vies die eten we niet.
Met maar twee keer nat voer en brokken mengen met liquid snack hebben jullie die ook leren eten maar het gaat nog steeds niet van harte.
Tja honger maakt rauwe bonen zoet, jullie leren het wel als jullie ouder worden.

Kleine sabbel en knuffel dozen lief zijn voor jullie kleine mensjes. Zij worden jullie slaafjes.
Groei op tot mooie, sterke en lieve katers en poezen zodat ik trots op jullie kan zijn.

Azizi en Rafiki (heren) blijven bij elkaar, de poezen Rabiha (Yoda), Zakiya en Zahra verlaten elk alleen het nest.
Allen krijgen een poezenvriendje om mee te spelen en of kleine mensen vriendjes.

Ik hoop dat jullie een fijne kindertijd bij ons hebben mogen beleven en dat jullie straks hier met plezier aan terug denken.
VEEL SUCCES IN JULLIE NIEUWE HUISJES

liefs Silvia, Jos en Myrthe en alle poezels

Geplaatst op 20-08-2014
Rabiha
117

Dag kleine kabouters,

Vandaag is jullie grote dag en vliegen jullie uit naar jullie nieuwe nestjes. 5 ADHDtjes die momenteel de tent afbreken hier. Wat zal het rustig worden zonder jullie. Geen kittens die in de broek hangen omdat ze NU willen eten. Geen kittens die alleen maar nat voer eten ( jullie eten wel brokjes maar liever niet)
Maar ook geen 5 schootkatten die s avonds je lekker warm houden en aan je oren sabbelen
Een ding is zeker er wachten kinderen op jullie komst. Jullie gaan super plekjes krijgen.
Ieder nest wat je verzorgt is weer anders en jullie spanden wel de kroon.
Eerst geen fles willen, dus 5 dagen lang jullie via een sonde in leven moeten houden,  toen ging alles goed met het flesje. Met de overgang naar vlees hadden jullie geen moeite. Dat ging super, ik voerde elke dag een groot stel wolven. Wat konden jullie een vlees weg stouwen.
Toen het drama brokken eten. Brokken bah vies die eten we niet.
Met maar twee keer nat voer en brokken mengen met liquid snack hebben jullie die ook leren eten maar het gaat nog steeds niet van harte.
Tja honger maakt rauwe bonen zoet, jullie leren het wel als jullie ouder worden.

Kleine sabbel en knuffel dozen lief zijn voor jullie kleine mensjes. Zij worden jullie slaafjes.
Groei op tot mooie, sterke en lieve katers en poezen zodat ik trots op jullie kan zijn.

Azizi en Rafiki (heren) blijven bij elkaar, de poezen Rabiha (Yoda), Zakiya en Zahra verlaten elk alleen het nest.
Allen krijgen een poezenvriendje om mee te spelen en of kleine mensen vriendjes.

Ik hoop dat jullie een fijne kindertijd bij ons hebben mogen beleven en dat jullie straks hier met plezier aan terug denken.
VEEL SUCCES IN JULLIE NIEUWE HUISJES

liefs Silvia, Jos en Myrthe en alle poezels

Geplaatst op 20-08-2014
Zahra
117

Dag kleine kabouters,

Vandaag is jullie grote dag en vliegen jullie uit naar jullie nieuwe nestjes. 5 ADHDtjes die momenteel de tent afbreken hier. Wat zal het rustig worden zonder jullie. Geen kittens die in de broek hangen omdat ze NU willen eten. Geen kittens die alleen maar nat voer eten ( jullie eten wel brokjes maar liever niet)
Maar ook geen 5 schootkatten die s avonds je lekker warm houden en aan je oren sabbelen
Een ding is zeker er wachten kinderen op jullie komst. Jullie gaan super plekjes krijgen.
Ieder nest wat je verzorgt is weer anders en jullie spanden wel de kroon.
Eerst geen fles willen, dus 5 dagen lang jullie via een sonde in leven moeten houden,  toen ging alles goed met het flesje. Met de overgang naar vlees hadden jullie geen moeite. Dat ging super, ik voerde elke dag een groot stel wolven. Wat konden jullie een vlees weg stouwen.
Toen het drama brokken eten. Brokken bah vies die eten we niet.
Met maar twee keer nat voer en brokken mengen met liquid snack hebben jullie die ook leren eten maar het gaat nog steeds niet van harte.
Tja honger maakt rauwe bonen zoet, jullie leren het wel als jullie ouder worden.

Kleine sabbel en knuffel dozen lief zijn voor jullie kleine mensjes. Zij worden jullie slaafjes.
Groei op tot mooie, sterke en lieve katers en poezen zodat ik trots op jullie kan zijn.

Azizi en Rafiki (heren) blijven bij elkaar, de poezen Rabiha (Yoda), Zakiya en Zahra verlaten elk alleen het nest.
Allen krijgen een poezenvriendje om mee te spelen en of kleine mensen vriendjes.

Ik hoop dat jullie een fijne kindertijd bij ons hebben mogen beleven en dat jullie straks hier met plezier aan terug denken.
VEEL SUCCES IN JULLIE NIEUWE HUISJES

liefs Silvia, Jos en Myrthe en alle poezels

Geplaatst op 17-08-2014
Bert
21

Deze kittens werden gevonden in het bos. Eentje zat zelfs in een boom op 5 meter hoogte! Duidelijk een dumpactie.

Hoi!

Ik ben Bert!  Mijn 2 broertjes (Jan en Klaas) hebben al een nieuwe thuis gevonden, nu ik nog... Ik dacht eenzaam en verdrietig te zijn als mijn broers weg waren...maar dat valt reuze mee!  
Ik heb hier nu alles voor mij alleen, zo lijkt het wel, en ik geniet er superhard van! Alle aandacht voor mij, al het eten voor mij, al de ruimte voor mij, al de knuffels en aaikes voor mij, hahahaha.
Oh ja, ik heb ook nog een opvangbroer hier, en nu ik 'alleen' ben, kan ik het ook reuze vinden met hem. We spelen veel, en vangen elkaar, ik leer veel van hem. Dat gaat hier prima.

Ik ben erg lief en aanhankelijk, blijf graag bij je in de buurt, ren met je mee, ben nieuwsgierig telkens jij iets gaat doen of iets gaat pakken, ik speel graag, ik spin graag, ik lig graag lekker opgerold (op je, bij je of ergens alleen - alles is goed voor mij).  Ook met de kinderen kan ik goed opschieten.
Ik blijk wel een hele gemakkelijk katertje te zijn hoor.  
Pssst, ik heb altijd geweten dat ik de liefste en de leukste en de beste van de 3 was hoor, maar nooit verklappen aan mijn broers hè :-)

Heb het hier reuze naar mijn zin...maar eh, wil jij misschien ook van mij genieten??????  
Kom me dan maar lekker halen!!


Tot gauw,

Bert

Geplaatst op 16-08-2014
Yara
33

Lieve Yara,
Een paar weekjes geleden kwam je bij mij. Je was bang en een beetje boos. Je broertjes en zusje waren al eerder naar mij gekomen, maar jij liet je niet vangen. Je moest je draai even vinden, maar al snel hobbelde je met je broertjes en zusje mee. En van een bang katje veranderde je al snel in een katertje met flink wat kattenkwaad! Altijd in voor een spelletje met het touwtje of in een racewedstrijd met je broertje. Lieve Yara we gaan je echt wel missen hier in huis, maar ik weet zeker dat je het in je nieuwe gezinnetje heel fijn zult vinden!

Liefs, je opvangmama

Geplaatst op 15-08-2014
Monita
25

4 kittens werden gevonden tussen een aantal betonnen platen. 1 was al overleden, de resterende 3 zijn nu veilig bij ons.

Hallo iedereen,

Ik ben Monita.

Ik zit in de opvang samen met mijn 2 broers, Miel en Juulke.
Wij zijn alle drie serieus ziek geweest, vooral Juulke. Hierdoor is hij nog steeds een stuk kleiner en breekbaarder dan Miel en ik.
Al goed dat hij zo een lieve zus had zoals ik om hem goed te verzorgen.

Maar het gaat ondertussen al veel beter met mij en ook Juulke wordt sterker en sterker. Tijd dus om een vaste nieuwe thuis te zoeken waar ik verder kan uitgroeien tot de prachtige poes die ik ongetwijfeld zal worden.

Mag dat bij jou? Bel dan snel voor een afspraak.

Liefs, Monita

Geplaatst op 15-08-2014
Juulke
25

4 kittens werden gevonden tussen een aantal betonnen platen. 1 was al overleden, de resterende 3 zijn nu veilig bij ons.

Dag iedereen,

Ik ben Juulke.

Jullie kennen waarschijnlijk mijn broer en zus wel al, Miel en Monita.
Zij staan al even op de site van Zwerfkat. Mijn broer Miel is zelfs al gereserveerd!
Hoog tijd dus dat ik mij ook kom voorstellen, ik wil namelijk niet alleen achterblijven. Nu ja, alleen… ik amuseer mij hier bij mijn opvanggezin ook wel reuze met de andere katten en de hond, maar toch… ik voel dat ik stilaan klaar ben voor een vaste stek.

Wij zijn alle drie serieus ziek geweest, vooral ikzelf. Het heeft voor mij zelfs aan een zijden draadje gehangen. Ik ben nog altijd wat kleiner en smaller dan de rest van de familie, vandaar de “ke” achter mijn naam, maar ik eet goed en haal mijn broer en zus nu wel stilaan in.
Ik ben ook niet meer het zielig prutske van toen ik pas gevonden werd, maar ben aan het uitgroeien tot een echte speelvogel. Alhoewel ik ook van tijd tot tijd regelmatig lekker op de schoot kruip om zalig uit te rusten van mijn avonturen.

Kortom, val jij op een lief klein speelvogeltje met een gezonde nood aan aandacht? Dan ben ik jouw man(netje).

Tot snel.

Liefs, Juulke

Geplaatst op 15-08-2014
Quartz
25

Dit kitten werd vol vlooien en oormijt, met een flinke wormenbuik en erg mager bij de overburen van ons gastgezin aangetroffen.

Dag allemaal,

Ik ben Quartz.

Leuke naam hé?
Ik ben vernoemd naar de zwarte kwartskristal.
Waarom? Nou, omdat ik even zwart ben misschien?

Maar dat niet alleen… Even googlen levert dit op:
“Zwarte kwarts is een krachtig beschermende en reinigende steen. Het werkt als een schild die negatieve energie tegen houdt en alleen positieve energie door laat.”

Voilà, nu zijn we er… dat ben ik dus hé-le-maal. Zet mij in je kamer en ze wordt onmiddellijk gevuld met positieve energie. Echt waar… Kom zelf maar zien. Van zodra ik je zie, ren ik op je af om te spelen en om lekker te knuffelen. Daar krijg ik absoluut nooit genoeg van.

Kom me dus snel halen en ik zorg voor de positieve noot in je leven.

Liefs, Quartz

Geplaatst op 12-08-2014
Olivia
109

Welkom "thuis" lieve Olivia.

Als een bruisende leeuwin heb ik je meegenomen van bij de dierenarts. We gingen proberen of je nog te socialiseren was. Je was immers zwaar vergiftigd en alle vertrouwen in de mens kwijt. Je was enorm boos op alles en iedereen en liet dat verdomd goed merken.
Maanden gingen voorbij en met veel geduld en liefde ben je me gaan vertrouwen. Inmiddels heb je je draai bij ons in het huishouden gevonden, met onze katten en zelfs de opvangertjes vind je leuk om mee te spelen.
Ik krijg het niet over mijn hart om je te laten adopteren door iemand anders. Je moet weer van vooraf aan beginnen met wennen aan de nieuwe situatie. Kan ik je dat aandoen? Je hebt nu zoveel bereikt, we hebben een speciale band samen.....dus hebben we besloten dat je lekker bij ons mag blijven wonen.

Geniet maar verder lieffie x

je opvangouders Bina en Chris xxx
 

Geplaatst op 12-08-2014
Jana
23

Deze supersociale kittens werden onder de vlooien langs de kant van een drukke weg gevonden. Gedumpt?

Hallo daar, ik ben Jana.

Een mooi zwart witje van ongeveer 8 weekjes oud.
Alles en iedereen vind ik leuk en gezellig.
Als je alleen al naar me kijkt dan begin ik al te spinnen van geluk.
Zit je op de bank, dan kom ik meteen bij je op schoot om je te overladen met
kopjes.
Ik heb verder niet veel te vertellen...het belangrijkste heb ik vermeld, namelijk dat ik een ontzettend vrolijk meisje ben!

Kom je snel kennis met me maken?
Ik ga nu nog even een klein tukje doen. Doei

Geplaatst op 10-08-2014
Sumo
11

Lieve Sumo,
Na bijna een jaar bij ons in de opvang te zijn geweest, heeft uiteindelijk jouw vakantieadres je een gouden mandje gebracht. En niet zomaar een gouden mandje. Je gaat nl. terug naar de plek waar jouw avontuur ooit begon. Terug naar je moeder, terug naar Rowan en Kristel. Je beschikt over een buitenren en mag genieten van het buiten zijn. Je hebt kameraadjes en krijgt de aandacht en zorg die je verdient.
Lieve Sumo, geniet!
Helene en vooral Ozan, waar je zo graag bij was.

Geplaatst op 10-08-2014
Tunga
17

Tunga werd na 6 weken herenigd met zijn eigenaar!

Geplaatst op 09-08-2014
Dale
20

Deze moederpoes van deze kittens was in een ommuurde tuin van een onbewoond huis in Dendermonde bevallen. De melders zagen dat het niet goed met haar ging en ze niet voor haar kittens zorgde. De brandweer heeft de moederpoes met haar 6 kittens uiteindelijk uit de tuin gehaald.

Hallo ik ben Dale. Ik ben een zoontje van Alexa. Samen met mijn broertjes en zusjes werd ik geboren in een afgesloten tuin. Het was heel nat en koud.

Maar twee stoere mannen hebben ons uit de tuin gehaald en we werden meegenomen door ons gastgezin die met ons onmiddellijk een bezoekje bracht aan de dierenarts. We kregen daar de eerste zorgen toegediend en mochten nu bij ons gastgezin op krachten komen.

Dit is ook weeral vier weken geleden en ik ben al een grote jongen geworden. Ik eet al vleesjes samen met mijn mama en ik begin de wereld al te verkennen. Die wereld beperkt zich nu nog tot één kamer maar weldra ga ik echt op onderzoek uit. Ik doe ook nog af en toe een dutje. Ik kan ook al goed op de kattenpaal klimmen, 't is wel nog maar een kleintje hé!

Wil jij me leren klimmen op een grote kattenpaal? Mag ik bij jou komen wonen? Vind je mij lief en snoezig? Haast je dan voor iemand anders mij meeneemt !!!

Geplaatst op 09-08-2014
Ditto
20

Deze moederpoes van deze kittens was in een ommuurde tuin van een onbewoond huis in Dendermonde bevallen. De melders zagen dat het niet goed met haar ging en ze niet voor haar kittens zorgde. De brandweer heeft de moederpoes met haar 6 kittens uiteindelijk uit de tuin gehaald.

Hallo ik ben Ditto. Ik ben een zoontje van Alexa. Samen met mijn broertjes en zusjes werd ik geboren in een afgesloten tuin. Het was heel nat en koud.

Maar twee stoere mannen hebben ons uit de tuin gehaald en we werden meegenomen door ons gastgezin die met ons onmiddellijk een bezoekje bracht aan de dierenarts. We kregen daar de eerste zorgen toegediend en mochten nu bij ons gastgezin op krachten komen.

Dit is ook weeral vier weken geleden en ik ben al een grote jongen geworden. Ik eet al vleesjes samen met mijn mama en ik begin de wereld al te verkennen. Die wereld beperkt zich nu nog tot één kamer maar weldra ga ik echt op onderzoek uit. Ik doe ook nog af en toe een dutje. Ik speel soms met mijn broertje Dale, dan boksen we zo'n beetje met onze pootjes, maar we doen elkaar geen pijn hoor. Het is zo wat stoer doen hé, zoals echte jongens !!

Ik ben, zoals mijn broertjes en zusjes, op zoek naar een warme thuis waar ik ook kan stoeien en dutjes doen. En waar ik ook lekkere vleesjes kan eten. Kan jij me die thuis geven? Wil jij met mij spelen, boksen en dutjes doen? Wil je mij dan eens komen opzoeken?

Geplaatst op 08-08-2014
Memphis en Kamille
104

Dag lieve Memphis!

Jij had binnen no time mijn hartje gestolen en je stal ook direct het hartje van Bianca, terwijl ze eigenlijk voor andere katjes kwam kijken. Vandaag ben je samen met je stiefzusje verhuisd en jullie gaan een prachtig leventje tegemoet, dat weet ik zeker!

Liefs van Marjolein, Antoine en nog een lik over je bolleke van je stiefmama Kurkuma

Geplaatst op 08-08-2014
Kamille en Memphis
104

Dag lieve Kamille!

Je was het rustigste poesje uit het nestje en misschien ook wel het mooiste, met je contrastrijke strepenpakje. Een echte kleine prinses. Maar ook in dit prinsesje zat genoeg ondeugd! Met name de laatste paar dagen, toen je nog maar alleen met je stiefbroertje Memphis over was, heb je goed het huis op stelten gezet. Vandaag ben je samen met hem verhuisd en je gaat een prachtig leventje tegemoet, dat weet ik zeker!

Liefs Marjolein, Antoine, en nog een lik over je koppie van je mama Kurkuma

Geplaatst op 08-08-2014
Blue
42

Deze kittens zaten met hun schuwe mama onder een container. Mama is ingevangen en wordt gecastreerd en teruggeplaatst.

Ik ben Blue, ik ben een katertje van ongeveer 4 weken oud. Ik ben gevonden met mijn 3 broers en zussen in de regio Maastricht. De eerste dag bij mijn pleegmama heb ik hard gemiauwd.Ik had honger, ik wilde aandacht, ik was onzeker.
Nu wil nog steeds niets liever dan bij mijn pleegmama in de buurt zitten (als ik niet op haar schoot mag dan ga ik op haar voet zitten), of gulzig de fles drinken ...Ik knoei dan veel!
Ik begin wat te spelen met mijn broer en zussen.
Ik ben de enige van de 4 die zich laat horen als er iets is. Miauw! ik heb honger! Miauw! ik wil aandacht! Miauw! ik moet op de bak!

Geplaatst op 08-08-2014
Peppa
42

Deze kittens zaten met hun schuwe mama onder een container. Mama is ingevangen en wordt gecastreerd en teruggeplaatst.

Ik ben Tobias, ik ben een kater van ongeveer 4 weken oud. Ik ben gevonden met mijn 3 broers en zussen in de regio Maastricht. Ik loop zelfverzekerd rond met mijn staart recht in de lucht. alles is leuk en interessant. Ik speel, ik knuffel , ik spin, ik ren achter de
kinderen aan...
Ik eet netjes en ga op de bak, zo klein als ik ben ... ik kan al alles!!

Geplaatst op 08-08-2014
Roosje
42

Deze kittens zaten met hun schuwe mama onder een container. Mama is ingevangen en wordt gecastreerd en teruggeplaatst.

Ik ben Roosje, ik ben een poesje van ongeveer 4 weken oud. Ik ben gevonden met mijn 3 broers en zussen in de regio Maastricht. Ik en mijn zusje Penny lijken veel veel op elkaar( uiterlijk maar ook karakter).
Ik heb een heel lief schattig kopje,ik kan je vragend en doordringend aankijken.
Ik spin als ik bij je zit, maar zal niet snel naar je toe komen.Ik speel graag met mijn broers en zusje.
Ik loop graag rond en onderzoek graag alles op eigen tempo, maar slaap meer dan de anderen.
Ik eet nu zelf en ga op de bak.

Geplaatst op 08-08-2014
Penny
42

Deze kittens zaten met hun schuwe mama onder een container. Mama is ingevangen en wordt gecastreerd en teruggeplaatst.

Ik ben Penny, ik ben een poesje van ongeveer 4 weken oud. Ik ben gevonden met mijn 3 broers en zussen in de regio Maastricht. Ik en mijn zusje Roosje lijken veel op elkaar (uiterlijk maar ook karakter). Ik ben een zelfstandig rustig poesje die graag speelt met mijn broertjes en zusje. Ik onderzoek alles in mijn eigen tempo. Ik ga niet zo snel naar mijn pleegmama maar als ze mij optilt dan spin ik heel hard! Ik val dan ook ontspannen in slaap op haar schoot!
Ik eet zelf en ga op de bak.

Geplaatst op 08-08-2014
Bloem, Vlinder en Lotje
115

Deze kittens werden gevonden in een schuur en hun mama was al een tijdje niet meer gezien.

Pompidompidom... snuf, snuf... Owh hallo, aangenaam kennis te maken. Ik ben Bloem, en al een echte jongedame. Ik ben nog piepklein, maar ik kan al super veel zelf. Ik ben nogal een klimmer. Ik klim overal op! Op de zetel, op die gekke krabpaal waar roze bijtjes rondvliegen en mijn opvangmama kijkt me dan vol trots aan. Zoooo knap van jou, roept ze dan! Ik kijk dan apetrots terug. Maar vandaag klom ik ook in de benen van mijn opvangmama. Dat vond ze iets minder fijn. Maar ze vergaf het me snel toen ik haar wat kusjes in haar gezicht gaf. Jaaa, dat doe ik graag, kusjes geven. Ik hou enorm van knuffeltjes. En ik vind iederen leuk die ik zie. Ik miauw van blijdschap als ik bezoek krijg en zodra iemand hier op de bank ploft, kruip ik meteen op schoot.
Maar vergis je niet, want ik ben hard aan het trainen op mijn zijwaartse kattensprongen samen met mijn zusje Vlinder. En ik wil niet opscheppen, want dat doen echte jongedames niet, maar ik ben er toch wel goed in. Heb jij zin om eens bij mij te komen kijken? Ik beloof je dat je veel kusjes krijgt.

Geplaatst op 08-08-2014
Vlinder, Lotje en Bloem
115

Deze kittens werden gevonden in een schuur en hun mama was al een tijdje niet meer gezien.

Kiekeboe! Ik ben Vlinder, en om eerlijk te zijn ben ik nogal een fladderaar. Mijn zus Bloem is al een echte jongedame en Lotje nog een kleine meid, maar ik ben de Robbedoes van het stel. Ik ben niet vies van een beetje vuil en dol op kattenkwaad. Pas op, knuffelen is leuk... maar al die muizen hier aanvallen en super hard door de ritseltunnel rennen is nog leuker! Bloem denkt dat ze beter is in haar zijwaartse kattensprongen, maar ik oefen stiekem nog bij op mijn luchtaanvallen. Daarbij spring ik van de kussens op de bank zo op de grond. Mijn opvangmama houdt haar hart vast, zegt ze. Snap ik niets van, weet echt niet waar ze het over heeft.. Het gaat toch goed? Zeg, ik zou graag nog meer vertellen, maar misschien is het beter als je gewoon even langs komt om kennis te maken. Ik moet nog wat muizen vangen namelijk! Tot snel he!

Geplaatst op 08-08-2014
Lotje, Bloem en Vlinder
115

Deze kittens werden gevonden in een schuur en hun mama was al een tijdje niet meer gezien.

Piep! O ben ik eindelijk aan de beurt? O... nu ben ik weer kwijt wat ik wou zeggen. Ik ben Lotje, een piepklein meisje en ik ben nog best wel onder de indruk van alles. Mama weg, verhuizen, lange autorit en hier lopen allemaal grote katten. Gelukkig mag ik fijn bij mijn opvangpapa op de bank liggen in zijn armen. Echt fijn, lekker warm en veilig. Vlinder en Bloem vechten wat wild en ik speel liever wat met een muisje bij hem in de buurt. O, ik geniet zo van aandacht en knuffelen. Ik doe nog even rustig aan en dan zal ik de buurt eens gaan verkennen. Bloem had het over een krabpaal met roze bijtjes en Vlinder had het over een ritseltunnel. Ik zal er gewoon eens langslopen en dan zie ik wel of ik het durf... ehmm leuk vind bedoel ik. Kom je anders eens bij me kijken? Lijkt me super leuk! Tot gauw.

Geplaatst op 08-08-2014
Levi
109

Dag kleine Levi,
Jij bent zo een stoer en zelfstandig mannetje voor je leeftijd.
Jij weet heel goed wat je wilt en wat je niet wilt.
Toch kan je ontzettend genieten van knuffelen en tuttelen en op schoot liggen.
Je motortje stopt dan niet met spinnen :-)
Je bent heel hartelijk welkom bij je nieuwe familie.
Ik wens je dan ook een geweldig kattenleventje toe bij hen.
Laat 'jouw' zonnetje daar net zo hard schijnen, als je hier bij ons thuis hebt gedaan.
Kusje op je koppie,
 
Van je opvangouders Bina en Chris

Geplaatst op 07-08-2014
Rilana
40

Deze mama en haar kittens zaten bovenop een hooizolder.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 05-08-2014
Sarah
26

Lieve Sarah en Mikey,
 
Jullie zijn enkele weken bij ons geweest, we hebben
dikke vriendschap gesloten.
Jullie zijn schatten!
Mikey , jij hebt een hartje van goud
en Sarah, jij bent een echte lieverd.
Ik ben blij dat jullie samen naar jullie gouden mandje zijn gegaan.
Jullie zijn onafscheidelijk!
 
We gaan jullie hier missen, kleine robbedoesjes
Jullie knuffels, jullie geluidjes..
Maar we weten dat jullie goed terecht komen,
dat jullie verwend gaan worden, want ook deze
mensen hebben een hart van goud.
 
Laten jullie snel iets van jullie horen?
Dikke knuffel xxxxx

Geplaatst op 05-08-2014
Mikey
26

Lieve Sarah en Mikey,
 
Jullie zijn enkele weken bij ons geweest, we hebben
dikke vriendschap gesloten.
Jullie zijn schatten!
Mikey , jij hebt een hartje van goud
en Sarah, jij bent een echte lieverd.
Ik ben blij dat jullie samen naar jullie gouden mandje zijn gegaan.
Jullie zijn onafscheidelijk!
 
We gaan jullie hier missen, kleine robbedoesjes
Jullie knuffels, jullie geluidjes..
Maar we weten dat jullie goed terecht komen,
dat jullie verwend gaan worden, want ook deze
mensen hebben een hart van goud.
 
Laten jullie snel iets van jullie horen?
Dikke knuffel xxxxx

Geplaatst op 04-08-2014
Hope
26

Deze moederpoes beviel in een kruiwagen in een schuur van 3 kittens, te Maaseik.

Vier katjes  in een kruiwagen
die lagen daar zoet en stil.
Ze lagen daar al een poosje,
te denken aan wie hen meenemen wil.

Ze lagen daar maar te praten
met een heel verdrietig gezicht.
Ze voelden zich zo verlaten,
maar zagen toen het licht.

 

Zo begon ons avontuur...
Ik ben Hope, mama van drie schattige kindjes.
Ik ben heel sociaal, lief en aanhankelijk.
Ik hou niet van hondjes, wel van kindjes en van ganse dagen knufffelen.
Ik pas me overal aan, ben zeer beschermend.

Ik zoek een gouden mandje, misschien bij jou?

Dan kom maar gauw xxx

liefs, Hope

Geplaatst op 03-08-2014
Poekie
3

Deze mamapoes liet zich door een schoorsteen zakken en beviel op een zoldertje van maar liefst 6 kittens. De kittens liepen er het gevaar naar beneden te vallen.

Ik ben een poes en heb net mijn eerste verjaardag gevierd. Ik ben mama van 6 kittens die ik heel liefdevol opvoed.
Ik ben heel aanhankelijk en kom graag naast je liggen om geaaid te worden. Mijn kleur is zwart met beige.
Wie heeft er voor mij een plekje , ben rustig en ben heel makkelijk in de omgang.

Geplaatst op 03-08-2014
Koenjit
104

Dag Koentje!
Wat waren jij en je zusjes een heerlijk nestje om in huis te hebben. Allemaal gezond, alles ging goed, vrolijke, speelse kittens en knorren zodra je een aaitje geeft. Je gaat nu een nieuw leven tegemoet bij Ivo en Fiona en hun andere poes, geniet er maar van!

Liefs, Marjolein en Antoine en een dikke lik over je koppie van je mama Kurkuma

Geplaatst op 03-08-2014
Kaneeltje
104

Dag Kaneeltje!

Wat waren jij en je nestje heerlijk om voor de zorgen. Niets-aan-de-hand, altijd vrolijk, lekker speels. Je gaat nu een nieuw leven tegemoet in een leuk gezin met een andere jonge kat en 2 jongens om heel veel mee te spelen, veel geluk!

Liefs,

Je opvangmama en -papa Marjolein en Antoine en nog een dikke lik van je mama Kurkuma

Geplaatst op 03-08-2014
Komijntje
104

Dag Komijntje, jij kleine roiber! Jij en je nestje waren heerlijk om voor te zorgen. Jij was de drukste van allemaal, we gaan je gesjees door het huis nog missen. Je krijgt een heerlijk leventje met een andere poes in Kerkrade. Geniet ervan!

Liefs, Marjolein en Antoine en nog een dikke lik over je koppie van je mama Kurkuma

Geplaatst op 03-08-2014
Fenne en Abadin
40

Deze mama en haar kittens zaten bovenop een hooizolder.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 03-08-2014
Abadin en Fenne
40

Deze mama en haar kittens zaten bovenop een hooizolder.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 03-08-2014
Lida
40

Deze mama en haar kittens zaten bovenop een hooizolder.

Later meer gegevens.

Geplaatst op 02-08-2014
Toulouse
39

Deze kittens lagen al een tijdje volledig verkleumd in een tuin te schreeuwen, geen mama te bespeuren...

Halihalo ik ben Toulouse,
na een aantal dagen mijn mama kwijt te zijn ben ik en mijn 3 broertjes gevonden door mensen. Ik was erg zwak naar een bezoek aan de dierenarts werden wij bij onze mensenmoeder gebracht.
Ik had erg veel honger, onze nieuwe mama heeft mij en mijn broertjes de afgelopen 3 weken veel warmte en liefde gegeven. Ik ga zelfs al op de kattenbak. Vlees vind ik wel lekker maar ik geniet liever van het heerlijk flesje wat mama voor mij klaar maakt.
ik slaap nog veel want ik moet goed groeien tot een sterke mooie witte kater.
Over een tijdje ga ik mijn veilige huisje inruilen voor een vast stekkie.
Graag kom ik bij jou, ik word nog gecastreerd, gechipt, ingeënt ontwormd en ontvlooid.

Geplaatst op 02-08-2014
Miel
25

4 kittens werden gevonden tussen een aantal betonnen platen. 1 was al overleden, de resterende 3 zijn nu veilig bij ons.

Dag allemaal,

Ik ben Miel.
Ja, inderdaad, dat is Frans voor “honing”.
En weet je waarom? Omdat ik ook honingzoet ben…
Nee hoor, dat is niet de reden. Ze hebben die naam gewoon gekozen omdat ze dat mooi vonden haha. Maar ondertussen past ie wel, want ik ben echt wel honingzoet.

Mijn opvangmama zegt steeds dat ik een echte fletskont ben.
Als ze me de fles geeft, blijf ik nadien nog altijd lekker op de schoot liggen en draaien en genieten van de knuffels die ik dan krijg.
Hey, dat is niet om te lachen hoor dat ik nog steeds de fles krijg. Ik zal binnenkort heus wel zelf beginnen te eten, maar ondertussen profiteer ik nog even lekker lui om op mijn opvangmama haar schoot lekker de fles te krijgen.
Maar… sssstttt…. Niet doorvertellen hé.

Hou jij ook net zo van knuffelen als ik, bel dan snel om mij te leren kennen.

Liefs, Miel.

Geplaatst op 01-08-2014
Leroy en Henry
104

Dit kitten werd moederziel alleen op een bedrijventerrein gevonden omdat hij de longen uit zijn lijf aan het krijsen was. Goedzo kleintje, zo val je tenminste op!

Lieve Leroy,
 
Daar ga je . Ook voor jou een eigen huis, een plekje in de zon en altijd iemand in de buurt die van je houdt. Jij hoeft je nooit meer schor te schreeuwen voor aandacht of eten, beide ga je voortaan volop krijgen. Jij bent helemaal een kleine bofferd want je vriendje Henry gaat met je mee. Bijna 3 weekjes geleden kwam Marjolein je bij ons brengen zodat jij en Henry vast maatjes konden worden. Het klikte gelijk tussen jullie en het duurde dan ook niet lang voor jullie de boel op stelten zetten. Meer dan eens trof ik jullie lekker tegen elkaar slapend aan.
Ik wens jou en je baasjes een lang en gelukkig leven samen toe en ook jij Leroy wordt nooit meer vergeten.
 
 
Een dikke knuffel van Marjolein, Han en Steef.

Geplaatst op 01-08-2014
Henry en Leroy
1

Lieve Henry,
 
Daar ga je. Jouw wens is vervuld: een eigen huis, een plekje in de zon en altijd iemand in de buurt die van je houdt.
Het was geweldig om jou, 2 uurtjes jong, in huis te krijgen en je zien op te groeien tot een leuke kater met enorm veel plezier in het leven.
Je had de beste start die je maar kunt krijgen. Een super mama die zo goed voor je gezorgd heeft, waardoor je je kon ontwikkelen tot het zelfverzekerde katertje dat je nu bent. En jij bent helemaal een bofferd want je vriendje Leroy, die hier al een tijdje logeert, gaat met je mee. Er wordt met smart op jullie gewacht.
Ik wens jou en je baasjes een lang en gelukkig leven samen toe en, lieve Henry, jij loopt de rest van ons leven met ons mee, net zoals alle opvangkatjes voor jou.
 
Een dikke knuffel van Han en Steef.

Geplaatste honden

Geplaatst op 21-08-2014
Mila
H10 - Maasmechelen

Hallo, ik ben Mila!
Ik ben hier in een paradijsje terechtgekomen, maar eerst vond ik dat maar heel raar.
Ik kende niets van het leven in huis, maar mijn kameraadje Luna heeft mij laten zien dat het geweldig is om hier te leven en dat ik nergens bang voor hoef te zijn.
Inmiddels ben ik helemaal aan het goede leven gewend en nu zoek ik dus een plekje waar ik voorgoed mag wonen.
Ik doe graag dutjes op de bank, naast mijn opvangmama of -papa. Ik kan nu echt in diepe slaap vallen, omdat ik ze volledig vertrouw.
Inmiddels heb ik geleerd om te spelen en ook luister ik goed naar de basiscommando's.
Ik ben een paar keer meegeweest naar de hondenschool en hier heb ik alles perfect gedaan. Ik luister beter dan de meeste honden die al maanden les krijgen. Ze zeggen dat ik een natuurtalent ben.
Ik hou van eten, brokjes vind ik niet altijd even lekker, maar met wat vers vlees erover, is dit goed te doen voor mij. Ook een lekker snackje gaat er wel in, hierdoor ben ik nu een beetje aan de mollige kant geworden. Ik vind het niet erg, dat lopen we er wel weer af.
Een aantal weken geleden ben ik aan mijn gebit geholpen, zodat het eten nu ook wat makkelijker gaat en ik heb geen pijn meer, scheelt enorm. Mijn adem is er ook een stuk frisser van geworden.
Maar goed, ik zoek dus een baasje die mij verder helpt om de wereld te ontdekken en dit op mijn tempo met mij wil doen. In een niet al te drukke omgeving komt het beste in mij naar boven en zul je aan mij een super lief en tof kameraadje krijgen.
Wie wil deze commitment met mij aangaan? Ik zal in goede en slechte tijden je beste vriendin zijn....
Lief pootje van Mila.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg