Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In MAART 2014 hebben 5 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 29-03-2014
N'est-ce pas
137 - Kerkrade

Deze kat werd aangetroffen op de kinderboerderij.

Allo allemaal,

Iek ben een skattig lief frans prinsesje van trois jaartjes, eeft mijn opvangmama verteld.
Vandaar ook mijn franse naam N'est-ce pas.
Dat komt omdat mijn papa, de koning, aan iedereen die naar mij kwam kijken zei: "Wat is ze mooi, n'est-ce pas"?
Dat betekend: is et niet? Natuurlijk zei niemand dat iek niet mooi was, want dan zouden ze liegen en ook nog mijn papa, de koning beledigen...
Maar zoals dat prinsesjes  gaat, gebeuren er altijd slechte dingen in ons leventje en nu heb iek geen eigen uisje meer...
Iek wil graag een uisje voor mij alleen, waar iek als een echt prinsesje kan wonen. Iek ben namelijk een petit peut bang voor alles en iedereen wat op 4 voetjes loopt.... Maar mensjes vind iek ééééél lief!!!
Als iek dan ook eel, eel zeker weet dat er geen viervoetertjes zijn, kom iek lekker op schootje zitten om moi te laten aaien.
Dus wil u een echt prinsesje in u uisje, dan kom maar naar mij kijken en dan leven wij samen verder als in een sprookje.
Nog eeeeeel lang en gelukkig!!!

Geplaatst op 28-03-2014
Shanu
9 - Rijswijk

Deze mamapoes kreeg eerder deze zomer al een nestje dat bij ons in de opvang terecht is gekomen, mama zou geholpen worden door een sterilisatieproject. Helaas is de wachtlijst kennelijk nogal lang, want de meldster belde ons op dat mama inmiddels weer kittens had... Dus nu zijn we de hele familie gaan ophalen.

Miauwwww proetproet....... Shanu!!! Lekkere kletskous kom je nog even wat over jezelf vertellen meid? Ren.....ren..... he he daar ben ik dan. Ik was nog even aan het kletsen met mijn pleegbroer. Iets over mezelf vertellen nou het eerste weet je al he, ik ben een kletskous. Ik laat je graag weten wat ik er allemaal van vind, ik roep je als ik je zoek ben en vertel je graag hoeveel ik van je houd en dat je me vooral lekker moet aaien. Want daar ben ik dol op! Kroelen maakt dat mijn spinmotortje luid en duidelijk aan gaat. Zoals eerder al verteld heb ik al kindjes gehad maar ik was echt toe aan mezelf en daar krijg ik nu alle ruimte voor. Ik kan lekker even bijkomen en hoef even niet meer aan mijn kindjes te denken. Daar gaat het allemaal goed mee. Ik vind het heerlijk om lekker te kunnen eten en te kunnen spelen en te hangen. Ik bloei helemaal op en zou graag een vast huisje vinden waar er mensen zijn die net als ik houden van kroelen en kletsen!! Ben jij die persoon die nog zo'n lieverd zoekt dan hoop ik dat je snel langskomt op bezoek!
Liefs Shanu.

Geplaatst op 24-03-2014
Tripl
39 - Maastricht

Dag Tripl’tje,

Daar ga je alweer. Vijf weekjes geleden had je mijn hart al gestolen, recht uit de operatie van je pootamputatie, kroop je al luid spinnend bij mij op schoot. Je bent de eerste van ruim 50 opvangertjes, waarbij ik serieus heb getwijfeld of we je niet zouden houden. Maar ja, er was geen speciale klik met onze eigen Splinter. Nou, gisteren liet je zien dat je ook daar de ideale kat in was, de hele dag hebben jullie samen in een mandje gelegen. Gelukkig heb je een geweldig huisje gevonden, ik weet zeker dat je het daar ook super naar je zin zult krijgen. Heel veel succes, kleine driepoot! Ik mis je nu al!!

Liefs, Liselot

Geplaatst op 13-03-2014
Percaya
133 - Maastricht

Lieve Percaya,

Vandaag is jouw grote dag…. Na een lange tijd bij ons mag jij naar je eigen fijne plekje! Voor ons is het even slikken, we hebben jou zo lang met veel liefde voorzien van alle zorg die je nodig had.

Je kwam bij ons binnen met een gebroken bekken en knie. Met 3 pinnen werd je pootje in de juiste stand gezet. Je had pijn… En tot onze schrik werd die pijn erger. Je bleek een verlamd staartje te hebben dat ook nog eens deels aan het afsterven was. Een staartamputatie volgde.

Gelukkig verdween de pijn toen snel. Maar je moest wel in een kooi verblijven voor een lange tijd, dit om je breuk goed te laten genezen. We hebben je zoveel mogelijk afgeleid met speelgoed, knuffelen, tv kijken.

Je knapte zienderogen op! Langzaam zagen we in jou de kitten die je hoorde te zijn. Sinds korte tijd ben je nu uit de kooi. En wat blijkt, voor jou is het leven één groot feest!!! Je huppelt vrolijk door het huis, laat ons genieten van de meest grappige kunsten. Je bent altijd in voor spel of knuffelen.

Na de zware tijd die jij hebt gehad en niet kon begrijpen, zou je verwachten dat je ons mensen niet zo leuk meer zou vinden. Je zou voor minder.. Maar nee hoor, jij vertrouwt ons en hebt ons nog steeds lief! Zelfs bij de dierenarts stond jij tijdens onderzoek te spinnen!

Percaya, mijn meisje, klein, vrolijk, positief ding…. Wij mensen zouden nog veel kunnen leren van jou instelling!!

Nu vertrek je. Ik hoop dat je die vrolijkheid op je nieuwe plek aanhoud en de mensen en andere diertjes daar net zo vrolijk maakt als ons!

Het ga je goed lieve Percaya, je hebt het dubbel en dik verdiend!!!

Dikke kus en knuffel, je opvanggezin Sonja Kreyns.

Geplaatst op 09-03-2014
Jazzy
133 - Maastricht

LIeve Jazzy,

Twee jaar geleden kwam je als kleine kitten samen met je broertjes en zusje bij ons. Al heel snel was er voor jou een eigen plekje gevonden.Voor een lange tijd heb je daar mogen wonen. Je had het rijk voor jezelf en was zeer geliefd! Helaas kreeg een van je baasjes erg veel last van allergie. Alles is geprobeerd maar tevergeefs. Er zat niets anders op dan dat er voor jou een nieuw plekje werd gezocht. Tot groot verdriet van je baasjes!

Zo kwam je weer terug bij ons. Je voelde je snel weer thuis en maakte  vriendjes met de andere diertjes hier. Maar helemaal op je plek was je niet. Jij bent gewent het huis voor je alleen te hebben. Gewent dat alle aandacht voor jou alleen is. Dat je kan eten wanneer je zin hebt en niet moet schrokken omdat anders de andere je voor zijn!

Ik wist zo een plekje. Voor jou trok ik de stoute schoenen aan en stuurde een foto naar… onze buren.

En ja hoor, even later kwam ze jouw bewonderen. En ze viel direct voor jouw charmes!

Lieve Jazzy, beter kan je het volgens mij niet treffen!

Jij krijgt weer een plek voor jou alleen. Jij bent weer heer en meester van het hele huis! En als je gewent bent, mag je lekker buiten spelen! Dan kan je je vriendjes van hier opzoeken, als jij daar zin in hebt!

Ik zal je geregeld zien. Kan volgen hoe jij het maakt!

Voor ons geen afscheid.

Jij vergroot je terrein. Geniet daar maar lekker van mooie prinses van ons!

XXXjes van je gastgezin!

 


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg