Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2024 | 2023 | 2022 | 2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

December | November | Oktober | September | Augustus | Juli | Juni | Mei | April | Maart | Februari | Januari

In MAART 2013 hebben 19 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 31-03-2013
Minne
51 - Aalst

Ha ons Minne heeft ook een nieuwe thuis gevonden. Ze is op Paas-zondag verhuisd naar Duffel. Daar gaat ze kennis maken met een poes en een hond. Maar dat zal zeker geen probleem zijn. Minne en ons hondje Lobke waren ook wel vriendjes. Onze poezen missen je wel hoor. Ze zijn al de ganse tijd naar je op zoek. Op de plaatsjes waar jij het liefste vertoefde, gaan ze nu kijken of je er bent. Leuk toch?
En,  ik mis je ook. Ik verwacht je ook te zien op je lievelingsplaatsjes en dan denk ik dat jij nu een nieuwe mama hebt die voor jou gaat zorgen. Een hele lieve mama die je gaat verwennen en een warm hart toedraagt. Ze ziet het helemaal zitten om er voor je te zijn. Fijn toch !!!
Wij wensen je dan ook het aller beste en oh ja je hebt nog de groetjes van iedereen.

Geplaatst op 30-03-2013
Guus en Igor
BK - Tongeren

Guus werd overgenomen van Asiel Sint-Truiden.

Guus wilt naar huus

Ik ben Guus, ben drager van het aidsvirus en dat is helemaal niet erg.
Ik heb roerige tijden meegemaakt, een verschoppeling op straat, overgeleverd aan de goedheid van een voorbijganger.
Daarna kwam ik op een plek waar ik veel honden hoorde blaffen en ik rook katten in mijn buurt. Er werd een testje gedaan en toen werd ik apart gezet. Vreemd, ik zou ziek zijn?
De mensen waren lief voor me hoor, maar ik was erg eenzaam.
Na 10 maanden werd ik in een mand gezet, jippieee ik heb een huus! Guus heeft een huus!
" Jij gaat naar Buddy Kat lieve jongen" Whatever, Buddy Kat , zo heet mijn baasje dus. Zou hij lekkere visjes voor mij hebben?
Maar ik zat goed mis. Pas op, het is hier fijn hoor, lekker bedje, beetje eten, lekker knuffelen, een wandelingetje maken, en allemaal lieve mensjes om me heen.
Maar ik zoek dus nog altijd mijn eigen personeel.
Even een korte impressie van mij, kwestie van beetje indruk maken op jou.
Ik ben zeer aanhankelijk en erg lief ( Lief = aangenaam, behagelijk, beminnelijk, aardig,innemend, dierbaar, maar dit terzijde).
Ik vind dat je altijd op de bank moet blijven zitten, want ik kom op schoot, ik geef je mijn beroemde kopstoten, ik verleid je met mijn ogen, ik heb je nodig snap je.
Als ik mijn verzorgers hoor aankomen, ren ik verlangend naar de deur en staar ik hoopvol naar de deurknop. Oke, ben niet helemaal eerlijk, je kunt niet leven van enkel de liefde, ik heb mijn portie vitamientjes nodig en die wil ik snel hebben, heeeel snel.
Maar als mijn buikje verzadigd is, dan kijk ik naar jou, neem een aanloop en er is geen weg meer terug.
Veel heb ik dus niet nodig, enkel een bank waar jij op zit, heb jij een bank? Nah, klaar toch?
Guus wilt naar huus!

 

Geplaatst op 30-03-2013
Igor en Guus
BK - Tongeren

Daar ga je dan...
Het was niet verwacht, maar stilletjes gehoopt.
Eigenlijk kwamen ze voor buddy Guus, maar ik had het me reeds hardop afgevraagd: "Hoe gaan ze Igor in godsnaam kunnen weerstaan?!"
Igor is namelijk een speciaal gevalletje.
Hij kiest jou uit, niet omgekeerd, en staart je aan met die overdreven knappe ogen van hem... en je bent verloren.
En zo gebeurde het ook vanavond, het is hem gelukt!
Ohh, wat ga ik hem missen...
Zijn enthousiaste begroeting bij het begin van de Buddykat-dienst, zijn speelse gedrag, zijn gekke manipulerende geluidjes als hij iets wilt, zijn ondeugend snuitje...
Maar vooral hoe hij zich daarna lekker tegen mij aan legde op de bank en gezellig begon te kneden terwijl hij genoot van de aandacht.
Hij verdient zijn gouden mandje en ik twijfel er niet aan dat hij goed terecht gekomen is.
 
Doe dat goed mijn mannetje!
Buddy Christy

Geplaatst op 30-03-2013
Brutus
56 - Voorde

Sinds 30 maart heeft ook Brutus ook een nieuw gezinnetje gevonden. Sinds eind oktober 2012 was hij bij ons in ons gastgezinnetje opgenomen. Al gauw had hij een plaatsje in de groep tussen mijn eigen poezen gevonden. Hierin was hij de grootste vriendjes geworden met Grijsje, ik denk zelfs dat het zijn vriendinnetje was.
Sinds zijn vertrek heeft Grijsje een aantal dagen verloren gelopen, op zoek naar haar dove vriendje. En ook bij mij en de zoontjes heeft zijn vertrek gemengde gevoelens nagelaten, enerzijds zijn we blij met zijn nieuwe gezinnetje. Anderzijds was het triest dat hij bij ons wegging, want het een speciaal ventje. Mijn zoontje, Rune heeft zelfs een paar dagen gehuild toen hij vertrokken was.
Maar nu, heeft Brutus dus zijn definitieve thuis gevonden bij een leuk gezinnetje. Eerst wisten ze het zo niet goed, een dove poes, is dat geen zorgenkind? Maar intussen hebben ze al laten weten dat dit geheel niet zo is.
Brutus heeft zich al ontpopt tot heer en meester van het huis, waar hij volop kan spelen met zijn speeltjes of kan rusten in zijn eigen troon. En het leuke nieuwtje is, Brutus krijgt er ook nog een speelvriendje bij: Boris.

Geplaatst op 28-03-2013
Mojo
36- Rupelmonde

Mojo wordt op 27 maart herenigd met zijn baasje, we hebben hem kunnen opsporen door chip!

In Stekene zwierf er een heel zielig, ondervoed, graatmager katertje rond. De vader van de melder geeft het diertje af en toe wat eten en drinken, maar verhuist naar Thailand.
Het is nu bij ons binnen.

Geplaatst op 23-03-2013
Simba
132 - Riemst

Lieve flinke kerel van me,
Jij kwam bij me in de opvang als een héél bang vogeltje. Ik had het nog maar zelden meegemaakt, een kater te zien die zo schrik van alles had. 
2 weken durfde je me niet aan te kijken en verstopte je je kopje onder het mandje. Zo zielig om te zien hoe je verstijfde als ik je wilde aaien. Met veel geduld en liefde heb ik toch je vertrouwen kunnen winnen. Langzaamaan bloeide je open, je begon me aan te kijken, je genoot van aaitjes, kwam me tegemoet als ik je kamer opkwam, begon met spelen…..
Je bent een kater met karakter want als je iets niet zint, zal je het ook heel duidelijk laten merken. Maar dat maakt je net speciaal, net zoals je uiterlijk !
Je hebt nu een heel liefdevolle familie getroffen die je een “thuis” geven. Zij nemen je zoals je bent en weten dat je nog wat tijd nodig hebt om te wennen. Zij willen je ook die tijd geven waar ik dan ook enorm blij mee ben.
Ondertussen heb ik al vernomen dat je vriendjes bent met het hondje des huizes, en dat je al op onderzoek bent gegaan in je nieuwe huisje. Je laat je aaien en spint erop los, dus het gaat allemaal goedkomen met jou.
Weet dat ik enorm trots op je ben Simba !
Je komt van héél ver, maar ik ben ervan overtuigd dat we na een tijdje nog ogen gaan opentrekken van wat je allemaal aandurft. Geniet van je nieuwe familie, van je hondenvriendje…..je 2de kans.
Je verdient het als geen ander jongen, een hele dikke knuffel van me.
Vergeten zal ik je nooit, vriend, we hebben een speciale band met ons 2-tjes opgebouwd en die pakt ons niemand af.
Van je opvangmama Bina xxx


 

Geplaatst op 16-03-2013
Raffy
127-Born

Gevonden midden in de sneeuw. Hij zat daar dagenlang te rillen en kwam kletsnat en onderkomen binnen.

Geplaatst op 13-03-2013
Pebbles
55 - Veerle-Laakdal

Lieve Pebbles
 
24 januari kreeg ik een telefoontje met de vraag of ik een tijdje voor je wou zorgen. Ik moest geen twee keer nadenken...natuurlijk was je welkom. Het was buiten zo koud dat je wel blij zal geweest zijn dat je eindelijk een warm plaatsje had. De eerste week heb je dan ook niks anders gedaan dan gegeten en geslapen, zo moe was je van in dat koude winterweer te moeten overleven.
Dag na dag bloeide je meer open, vooral toen je ook vertrouwen had in al je poezenvriendinnetjes die je hier had. En toen ze je dan ook aanvaard hadden was het hek helemaal van de dam :-). Wat hield je ervan achter hen te jagen, het hele huis rond, zelfs in het midden van de nacht. Wanneer 's morgens de wekker ging, stond je al klaar naast je bakje omdat je honger had, en als ik niet direct deed wat je wou ging je al 'pratend' achter me aan tot ik je gaf wat je vroeg. Praten kon je als de beste: wanneer je aandacht wou stond je naast me en keek je met vragende ogen omhoog en maar miauwen. Als ik je dan op mijn schoot pakte was je tevreden.
Een echte deugniet kon je ook zijn. Snoepjes stelen... vanaf het moment dat je wist waar ze stonden was je niet meer te houden. Hoe je het deksel eraf kreeg is mij een raadsel, maar ik heb meer dan 1 potje moeten weggooien omdat je ze dan op de grond kieperde... recht de waterkom in :-).
Je was bijna twee maanden hier toen ik op een zondag facebook open deed en je op de pagina van de vzw zag staan. Mijn hart stond ff stil want ik wist dat de kans bestond dat je nu niet meer zolang bij mij zou blijven. En ja hoor, tussen al die positieve reacties bij je schone foto (want poseren kon je als de beste, een echt fotomodel) stond er eentje die mij ook direct aansprak. Mensen die verliefd waren vanaf het moment dat ze je foto zagen. Wat niet moeilijk is want je bent echt een schatje. Ze hebben direct een afspraak gemaakt om te mogen komen kijken naar jou, een afspraak die ze nog moesten veranderen omwille van het slechte weer. Dat vond ik natuurlijk helemaal niet erg want dan kon ik nog een dagje langer van jou genieten.
Toen het moment kwam wist ik direct dat het goed zat, super lieve mensen waar je terecht gekomen bent. Ze hebben al een hele dierentuin dus jij gaat je daar zeker niet vervelen. Voor mij is het natuurlijk een stuk moeilijker, want ik was al zo gewoon dat je altijd achter me aan kwam dat ik nu moet afkicken. Maar ik heb nu weer een plaatsje vrij om een ander sukkelaartje te helpen zodat die ook een gouden mandje kan vinden zoals jij.
Lieve schat... hopelijk ben je daar je hele verdere leventje nog gelukkig en hopelijk herken je me nog als ik je kom bezoeken.
 
dikke kus en knuffel
je opvangmama xxx

Geplaatst op 13-03-2013
Pandora
48 - Kerkrade

Dit poesje zwierf rond in Neeroeteren.

Hee hallo daar,

Mag ik me even voorstellen.... ik ben Pandora en ik heb een ontzettend 
lekker dons zacht tijgervelletje. 
Ik ben een hele rustige en lieve poes, behalve wanneer ik honger heb, want dat 
is niets te gek voor me en doe ik er alles aan om bij het eten te komen. Dan 
vind ik zelfs de hele drukke pup die hier rond loopt niet eng hihi.


Maar.... wanneer die pup te dicht bij komt als ik geen honger heb dan vind 
ik haar wel een beetje eng hoor en dan geef ik haar ook een tik met mijn 
pootje, wel zonder nageltjes he.... ik zei toch dat ik lief was hihi.
Ik ben dollllllllll op kroelen hmmm...... Kriebel maar achter mijn oortjes 
en mijn kinnetje, dat vind ik zoooooo lekker dat iedereen dat van mij mag 
prrrrrr prrrrrr
!
Daarnaast vind ik het ook heerlijk om naast je te komen liggen op de bank en 
dan kom ik zelfs héél af en toe op je schoot liggen.
 Samen met 1 van de andere poezen hier hou ik wel eens een heel praat 
concert, dat is mijn manier om te laten weten dat ik honger heb namelijk 
haha
!
Oh ja, niet vergeten dat ik je ook graag door het hele huis door gezelschap 
hou... met mij ben je dus nooit alleen hihi. 

Wil je eens komen voelen aan mijn dons zachte tijger velletje?


Ik begin alvast te spinnen voor je prrr prrr prrr

Geplaatst op 12-03-2013
Bailey
26 - Stein

Dag lieve,stoere, zwarte bandiet van ons,

Met de tranen in mijn ogen schrijf ik je afscheidsverhaaltje. Een heel jaar lang heb je deel uitgemaakt van ons gezinnetje. Je kwam bij ons binnen omdat de mensen die je geadopteerd hadden niet goed wisten hoe ze met jou moesten omgaan. Je was een puberende niet-gecastreerde kater die zich verveelde alleen in huis. Dus besloot je aan binnenhuisarchitectuur te doen. Je baasjes waren hier niet zo blij mee.

Bij ons kwam je binnen, je was voor iedereen bang, ook voor ons. Iedere keer als ik je wilde pakken sprintte je weg. Je had flink op je donder gehad in je vorige huis. Eerst maar eens zorgen voor castratie en dan de rest.

Langzaam aan ging het steeds beter. De zomer stond voor de deur en je werd steeds brutaler, maar ook liever en knuffeliger.Voor de rust in huis mocht je maar buiten. Was dat genieten voor jou.
Muizen pesten, vogels vangen niets was je te gek. Als we bbq den dan was jij er ook voor je stukje vlees. Langzaam aan zijn we je gaan leren dat je moest gaan zitten en pootje geven. Gek genoeg lukte dat.
Steeds vaker kwam je op schoot. Je motor altijd aan. De laatste maanden kwam je me s' morgens zelfs even wakker knuffelen.

We hadden zelfs al besloten dat als je aan het einde van dit komende kitten seizoen nog geen baasje had dan bleef je maar hier.

Tja en dan is er de dag dat we je moeten laten gaan. Ik heb verschrikt aan de telefoon gereageerd op de mensen die voor jou belden. Ik had nooit verwacht je zo snel te zien vertrekken. Je gaat niet zo heel ver weg. Je krijgt een huisje voor je alleen. Een echt mannen huis met grote tuin.
Een echt gouden mandje.
Ze vinden je helmaal het einde en je kunstjes ook super. Nee een saaie kater wilden ze niet. Een stoere zwarte bink moest het zijn.

Nou die hebben ze gekregen.

Onze zwarte stoere bink met het gouden hartje.

Ik hoop dat je een fijne tijd bij ons hebt gehad.
Ik zal zeker nog eens aan je de denken.
Lieve schat veel susces in het mannen huis in Landgraaf en geniet van je nieuwe omgeving!

Liefs van Jos, Myrthe en Silvia en alle poezenvriendjes.

Geplaatst op 09-03-2013
Zinzi
26-Stein

Dag briesend mini leeuwtje,
 
Ook jij hebt je gouden mandje gevonden. Jouw nieuwe baasjes waren helemaal verliefd op jou. Zij gaan zeker al jouw wensen vervullen.
Je krijgt een ouder vriendje, Bobby.
 
Je krijgt alle tijd om je angsten daar te overwinnen.
 
Ook jij hebt mijn handen meermaals als bijt en kauw stokken gebruikt als ik je wilde oppakken en aaien. Naar de dierenarts was ook geen lolletje. Eenmaal in de kooitjes bedaarde je wel.
 
Ik hoop dat je toch wat was ons het kunnen leren, en dat je in de toekomst vertrouwen krijgt in je baasjes zodat jij ook kunt ervaren dat er mensen zijn die van katten houden.
Spinnen kun je als de beste. Als je bij noppes in de mand kroop stond je motortje altijd heel hard aan.
 
Meisje ik gun je een heel gelukkig leven en houd je vorderingen wel heel goed in de gaten via facebook.
 
Liefs je pleegouders Jos, Myrthe en Silvia en alle kattenvriendjes

Geplaatst op 09-03-2013
Zeki
4 - Scherpenheuvel

Dit katertje is gevonden in gevonden in een stadspark in de Brusselse rand..

Hallo iedereen. Kennen jullie me nog? Ik ben Zeki, ben intussen 10 maand oud en ik heb al heel wat meegemaakt.
Sinds kort ben ik lid van de AC-club (AA club voor cortisone junkies, de anonieme cortison-isten club). Ik moest me daar voorstellen en ik had het wel even benauwd. Maar het viel allemaal reuze mee. Ik zei “dag allemaal, ik ben Zeki en ik ben een cortisonejunk”. Toen riep iedereen in koor “dag Zeki” en daarna moest ik vertellen hoe het allemaal zover is kunnen komen op mijn jeugdige leeftijd. Ik heb dan mijn verhaal gedaan van de knobbels in mijn huid en mijn dikke klieren en het scherpe mes van de dierenarts. Ze zeggen dat ik een eosinofiel granuloom heb. Toen kreeg ik elke dag een snoepje, maar er stak ook een pilletje cortisone in. Daardoor ben ik terug in topconditie.  En ja, nu kan ik natuurlijk niet meer van dat spul afblijven hé.
Maar ik functioneer verder normaal. Ik kan hier heerlijk ravotten met mijn rosse speelkameraadje. En ik ben een kei in verstoppertje spelen in de kasten. Ik ben er zo goed in dat ze mij soms pas na uren terugvinden. Je kan me ook gemakkelijk  verleiden tot een spelletje “pak het veertje”.
Verder ben ik een krak in interieurdecoratie. Mijn baasjes zijn altijd zo met verstomming geslagen van mijn creaties dat ze mijn naam uitstotteren. “Moh Zenaneki, toch”  roepen ze altijd en dan zeg ik “nee, nee, ’t is Zé-ki!”
Enfin, ik heb het hier allemaal al bekeken en zoek een definitieve thuis. Wil jij samen met mij in de zetel zitten knuffelen?

Geplaatst op 09-03-2013
Lola
50 - Maastricht

Hallo allemaal,

Mijn naam is Lola en ik woon inmiddels al weer enkele maanden bij mijn nieuwe gastgezin en hoewel ik het hier heel erg naar mijn zin heb zou ik toch graag een baasje vinden waar ik voor altijd mag blijven.
 
Toen ik de eerste dag bij mijn gastgezin thuis kwam, kwam ik al kopjes gevend en spinnend de opvangkooi uit. Bij mijn gastgezin zorg ik dan ook voor een hoop gezelligheid: ik vind het fijn om lekker te knuffelen en te kroelen en begin dan altijd luid te spinnen. Ik doe echt geen vlieg kwaad.  Buitenspelen is een absolute must, want van alleen maar binnen zitten werd ik helemaal niet vrolijk. Het liefste blijf ik wel lekker  in de buurt . Als ik na een middag buitenspelen weer thuis kom geef ik eerst iedereen een kopje en een kusje, want dan heb ik ze toch wel gemist. En als ik dan thuiskom ga ik het liefst heerlijk languit slapen.
 
Ik ben al helemaal klaar voor vertrek; ik ben bij de dierenarts geweest en die heeft mij spuitjes gegeven en geholpen. Kom jij mij halen?

Geplaatst op 09-03-2013
Remi
16 - Sittard

Ga je goed kleine vent,ondanks je streken was je een lieverd en we zullen je missen.
Het is nu al zo stil in huis en hopen af en toe nog te horen hoe goed het met je gaat.
Bye lieverd
 
 
Yippie, vandaag is mijn dag en mag ik naar mijn nieuwe baasje.
Miauw,miauw,prrr nog even een rondje door het huis en mijn huisgenootjes berspringen en paardjerijden en hoe meer geluid ze dan maken hoe leuker ik het vind.
Ik was niet altijd even lief voor mijn opvangmama en ze wist dan ook hoe scherp mijn tandjes waren.
Ook was ik een echte boef  en steelde het brood van tafel en moest tijdens het koken kijken wat er in de pannen zat.
Totdat mijn opvangmama het zat was en me tijdens het koken in de gang zette.
Ik had veel energie en dat heeft mijn opvanggezin ook geweten,het leek wel of ik een ADHD-kat was.
Toen mijn nieuwe baasje me kwam halen wilde ik meteen mee want hij blijkt een grote afgeschermde tuin te hebben waar ik vogeltjes kan vangen,rennen en andere katten kan pesten,want ja dat doe ik erg graag.
Het was erg fijn bij mijn opvangmama maar de tijd is gekomen om naar een eigen plekje te gaan.
Ik zal mijn vriendjes missen maar krijg er ook veel voor terug bij mijn nieuwe baasje.
 
Pootjes Remi

Geplaatst op 06-03-2013
Bo
49 - Genk

Bo, ons mooie schildpad poesje stelt zichzelf voor:

Daar ben ik dan, Bo, 1 jaar oud en dol op het circus.
Ik ben een schildpad zei mijn opvangmama. Ik denk dat mijn opvangmama teveel naar Ketnet kijkt, want ik lijk voor geen meter op Bongo de schildpad.
Ten eerste ben ik helemaal niet traag, sterker nog: ik maak salto's in de lucht, ik kan 100 meter hardlopen afleggen in 10 seconde, ik spring van de grond hoog op de koelkast, en mijn laatste sterkste bewijs: Ik ben geen reptiel!
Ik heb voor haar een kopietje gemaakt vanuit wikipedia en op haar bureau gelegd. Ze zal straks wel effe schrikken denk ik:-)
Ik word liever geassocieerd met een echte circusartiest, met als specialiteit de vliegende trapeze. Nah!

Verder ben ik heel lief en kom graag kopjes geven. Ik weet dat ik een mooie opvallende verschijning ben ahum en " ik wil je knuffelen" uitstraal, maar ik word een beetje zenuwachtig als je me te lang en teveel wilt knuffelen, dan schrik ik een beetje.

Ik hou van grote kinderen, van andere katten en van jou:-)
Ik ben een zelfstandige meid, op haar toekomst voorbereid en wacht al een hele tijd op mijn gouden mandje....
Kom je eens naar mij kijken?
 

Geplaatst op 05-03-2013
Mamba
26-Stein

Mamba,
 
Ook jij heb je gouden mandje gevonden. Jij kwam samen met je twee broertjes en je zusje bij ons binnen.
Volledig onder de indruk van alles om je heen. Je heb je geweerd toen Jos je ving in het bos. Arme Jos zijn handen lagen open maar hij liet niet los hoe je hem ook beet.
Beestje wat was je bang. Gaande weg overwon je de angst en won je nieuwsgierigheid.
Aaien was er nog steeds niet bij maar je was wel altijd in onze buurt te vinden.
 
Spelen vond je helemaal het einde. Dan vergat je alles.
 
Je gaat naar een gezin met kinderen, je bent er koning. Vrouwtje de hele dag thuis zodat je goed aan haar kunt wennen.
Kinderen om met je te spelen, een super plek.
 
Ik hoop dat je van hun gaat leren dat aaien zeer fijn is en dat er mensen zijn die wel van katjes houden.
 
Wij hebben van jullie genoten.
 
Jos, myrthe en silvia en alle kattenkinderen

Geplaatst op 03-03-2013
Akyra
51 - Aalst

Akyra is op 1 maart vertrokken richting Nederland. Ze wordt er opgenomen
in een gezin met 4 kindjes en een lieve kater. Je kan het haar vooraf niet uitleggen
dat ze daar nu mag blijven voor een hele laaaaaaaaaaange tijd. Dat zou haar
misschien gerust stellen. Want ja ze was toch wel angstig in haar reismandje.
Ze moet gedacht hebben, ah nee weer verhuizen.
Maar dat komt allemaal wel goed. Het zijn hele lieve mensen die haar hebben
geadopteerd. De kindjes zullen haar verwennen met hun aandacht. En de kater,
zal hij Akyra zien zitten? of zal zij hem zien zitten? Het wordt heel zeker een
mooi stel!!!!!
Akyra wij wensen je het allerbeste en veel succes met je nieuwe familie.
Hou je taai meid.
Ah ja, je hebt nog veel groetjes van Mix, Mies, Minne en Lobke.
 

Geplaatst op 03-03-2013
Poekie
58 - Landgraaf

Poekie werd achtergelaten door haar eigenaren die gingen verhuizen.

Poekie is mijn naam,
 
Ja daar ben ik dan, via, via, via, ben ik hier bij deze stichting gekomen en woon ik nu in het zoveelste (nu gast)gezin en echt niet omdat ik niet lief ben hoor.
Want ik ben juist super lief dus ik snap het dan ook niet zo goed waarom ik steeds moet verhuizen, ik doe toch zo mijn best, door veel kopjes te geven, spinnen, op mijn buikje draaien als je daar kriebbelt, doe alles op de katten bak, eet altijd netjes mijn brokjes op.
Maar het help tot nu toe niet misschien is het mijn kleur, Schildpad, ben ik zelf juist heel trots op, okè lastig voor een goede foto van mijn mooie snoetje.
Ja ik zal bekennen ook ik heb een min puntje, zelf heb ik er geen last van maar ik heb een blind oogje.
En aan andere katten moet ik even wennen maar dat kan toch geen punt voor u zijn.
Nou zoals ik van mijn katten collega's heb gehoord moet ik zeggen, dat u een kijkje kunt komen nemen, misschien tot gauw.
 
Groetjes Van Poekie

Geplaatst op 03-03-2013
Mylo
106 - Bilzen

Deze jongen zat 4 jaar lang alleen in een huis, werd enkel van zijn natje en zijn droogje voorzien.

Later meer gegevens.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg